Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hírek arról szólnak, hogy a döntések egy részét lehet átimportálni a DA2-be, hasonlóan, mint a ME2-ben volt, azzal a különbséggel, hogy itt a fõkarakter teljesen új.
Mivel a DA2 a ME2 motorjára épül, így akik játszottak a Mass Effect második részével, valami hasonlóra számítanak a Dragon Age folytatásában, függetlenül attól, hogy tetszik-e az ötlet vagy sem.
Leegyszerûsítették a majdani fõhõs elõtörténetét, de minimális eltéréseket azért engedélyeztek.
Ugye Shepard is lehet férfi, vagy nõ, de mindenképpen human karakter. Lehetett a homályból elõlépett veterán katona, világûrben kóborló vándot, vagy telepes, de mindezeknek nem sok jelentõsége volt, párbeszédeknél néhány mondat eltéréssel megoldották.
Az átimportált döntéseket is ügyesen mellékvágányra állították, a DA2-ben is valami hasonlóra számítok, remélem kellemesen csalódom majd.
Mivel a DA2 a ME2 motorjára épül, így akik játszottak a Mass Effect második részével, valami hasonlóra számítanak a Dragon Age folytatásában, függetlenül attól, hogy tetszik-e az ötlet vagy sem.
Leegyszerûsítették a majdani fõhõs elõtörténetét, de minimális eltéréseket azért engedélyeztek.
Ugye Shepard is lehet férfi, vagy nõ, de mindenképpen human karakter. Lehetett a homályból elõlépett veterán katona, világûrben kóborló vándot, vagy telepes, de mindezeknek nem sok jelentõsége volt, párbeszédeknél néhány mondat eltéréssel megoldották.
Az átimportált döntéseket is ügyesen mellékvágányra állították, a DA2-ben is valami hasonlóra számítok, remélem kellemesen csalódom majd.
Akkor miért csinálták modolhatóvá a játékot? Mert akárhogy nézem ennél mod barátabb játék nincsen. Gondoltak volna erre akkor.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ezt már említették egyik interjúban, hogy nem vállalnak felelõsséget a modok által okozott esetleges problémák miatt, ami miatt pl. nem tudnád importálni a mentést.
És ha a csapattagod lenne? 😛
Nekem nem is tetszene ha összefutnánk. Tök fura és zavaró lenne, h találkozok a régi karakteremmel és nem én tartom irányítás alatt.
Szerintem szinte biztos, hogy nem futunk össze a saját karakterünkel, persze szép is lenne.
Vérmágiához igazi lelketlen bunkónak kell lenni szerep szerint, a képességei arra irányulnak, hogy saját, és csapattársaid életerejét megcsapolva manához, varázserõhöz juss, miközbe esetleg a csapattársad meghal.
Megszereztem a specializációt, de még a legbunkóbb mágusommal sem használtam a képességeket.
Van a játékban néhány vérmágus, akik látványos-hatásos vérmágia trükkel képesek meglepni - no ilyeneket a játszható karakterek nem kapnak, a vérmágia specializáció kb. az alakváltással van egy szinten.
Megszereztem a specializációt, de még a legbunkóbb mágusommal sem használtam a képességeket.
Van a játékban néhány vérmágus, akik látványos-hatásos vérmágia trükkel képesek meglepni - no ilyeneket a játszható karakterek nem kapnak, a vérmágia specializáció kb. az alakváltással van egy szinten.
Nem valószínû, mert ha telepítettél modokat akmik karakter készítéshez vannak akkor gondokat okozna DA2 -ben ha a mentéssel együtt a kinézetét is importálja.
Esetleg valamikor a késõbbi évek folyamán, már persze ha életben maradt a warden. 😊
De én sem tartom nagyon valószínûnek, hogy összefutnánk vele, de semmi sem kizárt.
De én sem tartom nagyon valószínûnek, hogy összefutnánk vele, de semmi sem kizárt.
Szerintem sincs sok esély, hogy találkozzunk vele, hiszen amikor a történet kezdõdik (Lotheringet lerohanják az éjfattyak) õ éppen valahol harcol a szövetségesek segítségéért 😄
igaz kicsit elszomoritottál de köszöm a gyors választ
Nem, nagy valószínûséggel, még csak látni sem fogod a karaktered.
Azt mondom, hogy a karaktered, vagyis az általad meghozott döntések lesznek hatással a második részre.
Azt mondom, hogy a karaktered, vagyis az általad meghozott döntések lesznek hatással a második részre.
Akkor azt mondod hogy nekem a karakteremet fogom tudni használni??? mivel az enyém nemes ember igaz csaj Ellisa
Hali! Valaki le tudná nekem írni részletesen a vérmágia elõnyeit és hátrányait magyarul. Olvastam róla angolul de nem minden világos sajnos.
Elõre is kösz!
Elõre is kösz!
Ha a híreket jól értettem...nem a karakteredet importálod, hanem a DÖNTÉSEIDET...vagyis éle-e Ferelden hõse, ki a király, mi történt Denerimmel, mi történt a szürke kamarásokkal...stb. Vagyis szerintem.
Bármilyen karaktert importálhatsz, csak nem azt a karaktert fogod irányítani, hanem Hawke-t.
Hawke a második rész megnevesített fõszereplõje, full szinkront kap (lásd Mass Effect), és csak ember lehet, de ezen belül ugyan úgy lehet férfi/nõ, mage/warrior/rouge.
Hawke a második rész megnevesített fõszereplõje, full szinkront kap (lásd Mass Effect), és csak ember lehet, de ezen belül ugyan úgy lehet férfi/nõ, mage/warrior/rouge.
de ember karit importál hatok a DAO1 bõl?
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
persze nem a játék hibája, gépem szarxik egy ideje, adobe flash player kavar be, szinte mindig. fura...
1.04 van fent...
Felraktad a legújabb patchet? Nekem egyáltalán nem voltak fagyások a játékban.
szedtem onnan párat, nem mûködött. mindegy. szerintem nem fogom végignyomni, mer folyton fagy, k. jó, hogy végre rászánom magam és megveszek egy játékot, erre ugyanúgy fagy, bocs sokkal jobban, mint egy crackelt szar....
"csak emberrel mehetsz, azon belül is Hawke-kal"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
A karaktert nem lehet, mivel ugye csak emberrel mehetsz, azon belül is Hawke-kal. A mentést tudod importálni csupán. Az-az: az elsõ részben hozott döntéseid hatással lesznek a második részre.
átlehet majd impootálni a DAO2 be a karinkat ez szuper
Azt tudom, h a Vérvonalak mentését lehet majd. Hogy az Eszmélését is lehet-e majd, arról fogalmam sincs.
Sziasztok én valahol azt olvastam hogy ha befejezem az Originst meg az Eszméléseket egy ugyanazon karakterrel akkor a végsö mentést lehet importálni a DAO 2 ben igaz ez mert akkor nem törlöm az eddigi mentéseimet:
passz, google-t tudom javasolni, esetleg gamecopyworlds.com, ott szoktak trainerek lenni. Legalábbis egy-két éve, azóta nem igen voltam fenn ott.
hiszed vagy sem, nálam ugyanez a gebasz. csak egy nagyon régi játékállásom van meg, majdnem ugyanaz mintha elõlrõl kezdeném... amúgy tudtok mûködõ trainert esetleg? 😊
az mondjuk nem jelent semmit, én kétszer játszottam végig, majd elszállt a winyóm...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ja, és mielõtt csesztetne valaki hogy miért kell cheat, csak azért, mert már végigtoltam négyszer hardon cheat nélkül, de most megvettem az awakening-gel együtt és importált karakterrel akarom elkezdeni, nem csak úgy a semmibõl...
sziasztok!
tudnátok segíteni? eredeti dragon age van, 1.04-re patchelve és kellene hozzá egy trainer, hogy gyorsabban végig tudjam nyomni. amiket eddig a neten találtam nem mûkõdött egy sem. tudna valaki egy jó linket adni? elõre is köszönöm
tudnátok segíteni? eredeti dragon age van, 1.04-re patchelve és kellene hozzá egy trainer, hogy gyorsabban végig tudjam nyomni. amiket eddig a neten találtam nem mûkõdött egy sem. tudna valaki egy jó linket adni? elõre is köszönöm
köcce
Kiegészítés. Elméletileg kell lennie egy DLC decrypter mappának és abban egy fájlnak, amit le kell futtatnod, még mielõtt megtennéd az elõzõ kommentemben leírtakat.
Ha jól értettem, akkor warez DLC-t töltöttél le és nem indul el? Ez esetben C:/(Felhasználónév)/Documents/Bioware/Dragon Age/Settings". Itt keresd meg az Addins.xml fájlt. Nyisd meg Wordpad-ben, majd keresd meg a RequiresAuthorization="1" szöveget és cseréld ki erre: RequiresAuthorization="0"
töltötem le dlc ket a netrõl de azt irja ki lépjek be azzal a felhasználóval nem lehet ezt megkerülni?
Nem Addins mappa, packages/core/override. Az addinsba a daupdater, vagy a dao mod manager által (dazip) feltelepített modokat másolja.
Öhöm, szóval kodek gyanús szerintetek is. Tudtok ajánlani egyet? Akkor azt feltöltöm és ha van másik is egyidejûleg akkor utánanézek és törlöm a géprõl.
Kisokka a legújabb driver természetesen fenn van mindenbõl. Anélkül neki sem állnék hibaforrásokat keresgélni 😊 De azért köszi!
Kisokka a legújabb driver természetesen fenn van mindenbõl. Anélkül neki sem állnék hibaforrásokat keresgélni 😊 De azért köszi!
Köszi Fantus már meg is oldottam
Illene egy telepítési útmutatót is becsomagolni a RaR-ba.
Valószínûleg a C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\AddIns mappába kell bemásolni a RaR tartalmát, de egy melléket dokumentumban adnak telepítési útmutatót (ha nincs ilyen az a modra nagyon rossz fényt vet)
Ajánlott még átnézni a hozzászólásokat is a nexuson, mégha nem is értel belõle sokat, annyit ki lehet hámozni, hogy pozitív, vagy negatív véleménnyel vannak-e a modról.
Valószínûleg a C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\AddIns mappába kell bemásolni a RaR tartalmát, de egy melléket dokumentumban adnak telepítési útmutatót (ha nincs ilyen az a modra nagyon rossz fényt vet)
Ajánlott még átnézni a hozzászólásokat is a nexuson, mégha nem is értel belõle sokat, annyit ki lehet hámozni, hogy pozitív, vagy negatív véleménnyel vannak-e a modról.
segitséget kérnék töletek
Leszedtem egy cuccot a dragon age nexusrol valami armageddon nevü magick modot de nem tudom hogyan kell telepiteni mert RAR ban van és nem DAO updateros hanem valami bemásolos cucc
a segitséget elöre is thx
Leszedtem egy cuccot a dragon age nexusrol valami armageddon nevü magick modot de nem tudom hogyan kell telepiteni mert RAR ban van és nem DAO updateros hanem valami bemásolos cucc
a segitséget elöre is thx
Engem csak az zavar ahogy fogja, jó reális, mert nehéz és úgy van egyensúlyban, de akkor is hülyén néz ki. Erre nem talált vmi modot? nem igazán van ötletem h keressek rá nexusos :s
Ez nekem is új. <#idiota>#idiota>
Zavar titeket a kétkezes kardok hosszúsága? 😄 Errõl a fóbiáról még nem hallottam... XD
igaz, még nem próbáltam most ki ilyen késõn, mert ha belekezdek ma se alszok semmit 😊
az a mod kellene ami a kétkezes fegyvereket rövidebbre konvertálja. tényleg zavaróan hosszúak. még csak most kezdtem vele játszani, sten-nél vált nyilvánvalóvá, többieknek nincs.
mi a neve, mert nem taláom a nexuson ?
a vfx remover megvan, az volt a másik amit kinéztem magamnak, de abból vmi olyan verzió kellene, hogy amikor nincs csata akkor nics effekt, de csata közben amikor kézbe veszi akkor már van...
mi a neve, mert nem taláom a nexuson ?
a vfx remover megvan, az volt a másik amit kinéztem magamnak, de abból vmi olyan verzió kellene, hogy amikor nincs csata akkor nics effekt, de csata közben amikor kézbe veszi akkor már van...
Ez amit linkeltél totál másra jó, ez az éppen mûködõ precesseket(folyamatokat) ellenõrzi, a CPU teszthez nincs köze.