18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#16132 némelyik warez-nél is lehet ilyen hiba -
Kathranis #16131 Igen warez a game sajnos..
Akkor átfutom megint a fórumot! Esetleg, ha eszedbe jut kérlek írd meg!
Előre is köszönöm!:) -
ferenc001 #16130 Tudtommal másnál is előfordult ez a probléma, és meg is oldották valahogy, de most ha megölnek se jut eszembe. Pedig még itt a fórumon is volt róla szó. -
#16129 warez a játékod? -
Kathranis #16128 Rendben:)
Szeretem az Isten nem akarja, hogy toljam a game-t...Végre megörültem, hogy felpatcheltem erre megint szarakodik velem...Az elején, amikor el kell menni jelzőtüzet gyújtani a toronyba...Meggyújtom a tüzet. Remélem emlékezetem nem csal, de egy videónak kéne látszódnia azzal, hogy az áruló elmegy a seregével, majd feleszmél a hősöm Morriganéknál...Nos felirat be van kapcsolva, hang van, de kép nincs...leescapelem, válaszolok és feketesegbe marad a game...Ötlet?) -
sata75 #16127 Én nem találtam ilyen oldalt pedig esküszöm kerestem:)
De tapasztalatból mondom annyira nem tudod elrontani a karaktert, hogy ne tudd végigtolni:) -
sata75 #16126 Üdv ismét.
A madaras tecsóban láttam alap + kieg 2*1900 huf ért. (szal CDgalaxis bekaphatja:))
De ez ugye nem ultimate vagyis nincs benne egy dlc sem.
Tegyük fel megveszem, felrakom, felpeccselem stb, majd ráhúzon a joskapista torrentről letöltött dlc pakkot akkor el fog indulni? És ha még erre ráteszem a nem magyar dlc-k magyarítását? Vagy mindenképp bioware pontokkal kell ügyeskedni?
-
Kathranis #16125 Hmmm...Felraktam poénból a kieget is, mert szeretnél majd importálni, de meg akartam nézni, hogy is néz majd ki a kari (ugye új karinál nemtom most pontosan, de magasabb szinten kezdesz). Most, hogy kérdezted gondoltam bemásolom, hogy pontosan mit írt ki, erre felrakta simán és gond nélkül! Na ezt magyarázza meg nekem valaki!
(próbáltam szép sorban 1.01,1.02,1.03, de most csak az 1.03at és mindent felrakott...)
Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél/akartál!!!
Egy kérdésem még lenne: van olyan magyar oldal, ahol leírják, hogy hogy érdemes a karit fejleszteni? erő,ügyesség stb. hány pontos érdemes raknia a kétkezes fegyveres warinak illetve két egykezes warrinak, mágusnak stb.? Olvasgattam itt a csapat összeállításról lentebb, azzal nincs is gond (kell egy tank meg 1 healer a többi mind1 nagyjából).
Egyszer már kivittem a játékot, még amikor megjelent, akkor mágussal, szeretnék törpe warrit vagy szerencsevadászt, de pl: nem tudom hogy a kétkezes fegyveres warrinak mennyi erő/ügy/élet/kitartás kell...:S -
bendáj17 #16124 megpróbálok utána nézni én is :) -
bendáj17 #16123 értem és az elejétől kezded telepíteni gondolok itt az 1.01 1.02 1.03 1.04-es ?? -
Kathranis #16122 Néztem azt is ("Ha a patch nem indul..."), de nem tudom felpatchelni, úgyhogy sajnos odáig nem jutottam el...:)
Ha jól veszem ki, akkor utána, ha nem indul, akkor ezt kell letölteni...Amúgy az alap verzióval nincs baj (azon kívül, hogy nem eredeti) elfut, de olvastam, hogy (ha jól emlékszem az 1.03-ban) rájöttek, hogy miért egyre hosszabb a töltési idő a játékban, ez elég zavaró, illetve kellenek a patcek a DLC-khez, szóval valahogy meg kéne oldanom:) -
Kathranis #16121 Az az igazság, hogy egyiket sem tudom felrakni! Néztem google-t, vannak ezzel kapcsolatban angol oldalak, de azokat sajnos nem értem:(
-
bendáj17 #16120 melyik patche-el van a gond? -
bendáj17 #16119 az baj hogy én se tudok ebben az ügyben segíteni, sajnálom esetleg próbáltad itt fent "Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE " részt ? -
Kathranis #16118 Ohh rendben! És te esetleg nem tudsz segíteni?:) -
bendáj17 #16117 sanya200 üzenetére válaszolt. -
Kathranis #16116 Sziasztok!
Merlin azt nekem írtad? Mert, ha igen, akkor sajnos nem értem, hogy mit kell tennem és kérlek fejtsd ki bővebben, ha meg nem nekem írtad akkor nem szóltam!:) -
#16115 Ja várj, én vagyok a hülye :D
A CD kulcsokat csak be kéne ütni a Bioware oldalán :D
Nem annyira adja magát, találtam egy kis helpet hozzá:
Got Dragon Age Ultimate from steam it didn't work at first either.
But got it to work and wanted to clear some things up.
Got 2 CD keys one for the Ultimate edition and one for all the DLCs with it
Make sure Dragon Age is closed and not open
The Ultimate edition key is entered on this site under Profile > Registered games and put code with the correct platform that you have. try with dashes at first, (worked for me) if not try without it.
For the DLCs to work enter that second key under Profile > Redeem Promo code enter it in there and without dashes as when i did it with dash no dice!
Start up the game and check your downloaded content and it "might" say unauthorized, mine did but gave it a minute and tab over to buy then back and it cleared up. i suspect all it needed was time to check to the DA servers idk. hope this helps.
Also just some FYI used this on a windows 7 64 bit system
----For Steam buyers this worked for me so here it is from another thread----.
For everyone who is having problems with the DLC on the ultimate edition - I have the answer. I was told what to do by a friend of mine who had the same problem and his worked straight away, didn't thing the same would work for me but gave it a try anyway.
hopefully it will work for everyone else too.
find your dragon age folder, you may have saved it else where but this is how I find mine.
C:\\\\\\\\Program Files \\\\\\\\ Steam \\\\\\\\ steamapps \\\\\\\\ common \\\\\\\\ dragon age ultimate edition
once your in there find the file that says REDIST should be near the bottom, once in there run the file that says DAOU_UpdateAddinsXML_Steam when that finishes run the other file called DAUServiceSetup_Steam, when both have finished start up your dragon age ultimate and hopefully everything should be working.
Bár csak este tudom letesztelni :D forrás -
Although #16114 Hát nem tudom az EA-val kellene beszélni :) Az az igazság személy szerint nem vette meg mindent mert amikor összeszámoltam mennyi várható akkor lemondtam a dologról. És gyanítom a DA2-vel is ezt fogják csinálni.
Arról nem is beszélve 3 dlc kivételével az összesnek alapból benne kellett volna legyen. Az meglep ha még az ultimate verzióból is kivettek valamit :( A módokba nem tudok segíteni, személy szerint ehhez egy modot sem használtam. -
#16113 Üdv!
Karácsonyi felfordulásban steamen megvettem ezt a szupinak nevezett játékot, de fél óra múlva ráuntam. (most már tudom, hogy csak valami gonosz hold állás miatt tehettem így)
Majd a kettőt is megpróbáltam, azt hamar ki is veséztem.
Most nekiállva ennek újra, nagyon megtetszett.
Elvileg az ultimate változat van meg, de mégis, vannak olyan részek, (missziók) amikért fizetni kellene. Ez most akkor hogy is van ?
Találtam valami textura csomagot, amit feltettem hogy jobban nézzen ki, van még más ajánlat-e mellé ? -
#16112 próbáld registry-ben:
64bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\BioWare\Dragon Age
32bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Dragon Age
language=hu
-
Kathranis #16111 Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit, amit sajnos nem találtam meg itt a fórumon, de biztos vagyok benne, hogy csak az én figyelmetlenségem az oka!
A DAO-nál, amikor patchelni szeretnék, akkor valami 36ós hibát ír ki és a patchelés megakad olyan 1/4-nél!
Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy hanyadik oldalon keresgessek itt a fórumon?
Előre is köszönöm! -
bendáj17 #16110 szerintem is erre gondolt: The Golems of Amgarrak -
Although #16109 Ez szerintem az Amgarrak akar lenni... -
sanya200 #16108 Hát akkor nálam van a bibi, mert amit leszedtem az teljesen angol, a menüben se lehet átállítani magyarra csak angol van.Leszedtem az origins magyarítását de az akkor csak az alapjátéké, az ultimate-ben meg vannak kisebb dlc-k is amik az alapjátékhoz tartoznak.Nem a tovább életutakhoz. -
#16107 Golemes ? -
#16106 Minden verzió tartalmazza a magyar nyelvet. Launcherben, config menü, és ott language, vagy game menü, nem emlékszem már.
DLC-ből 3 nincs magyarul (leliana, witch hunt, és a golemes). Ezekhez letölthető nem hivatalos fordítás, amiket a megfelelő helyre kell másolni. Ez Steam esetében a játék könyvtára/addins/... míg dobozos esetében a my documents/bioware/... .
Decrypter csak a warezhoz kell, a DLC-k feltöréséhez. -
sanya200 #16105 Még lenne egy kis gondom.Az ultimate verzió van meg de nem magyar leszedtem hozzá a dlc magyaításokat meg az alapjáték magyarítását is de egy része még mindig angol.Pl az alaptáborban a kereskedő mellett van egy másik fószer is aki dankenről beszél, de az a rész nekem teljesen angol.Gondolom ez az alapjátékhoz adott kisebb dlc, nekem meg úgye csak az alapjátéké van meg.Nem tudtok adni egy linket ahol az összes fordítás fentvan?
Szerintem ez a magyarítás kellene de nem tudom hogy kell telepíteni.
"DLC Decrypter" -
#16104 Ezt használd úgy, ahogy a leírás írja. -
#16103 Igen, benne van a magyar nyelv az Ultimate-ben is. Nekem is az van.
Persze ehhez magyar nyelvre állított Steam kell, illetve magyarországon vásárolt dobozos verzió.
-
#16102 Nincs -
sata75 #16101 ebben az ultimate verzióban benne van a magyar felirat is?
-
Although #16100 :(( Igen manapság nem sokan állnak jól. Én is megnézem mit veszek meg pedig 11 éve mérnökként....de ebben az országban lassan csak a szélhámosoknak lesz jó. -
sanya200 #16099 Tervbe van véve az ultimate csak jelenleg nem állok úgy anyagilag.Még melóhelyem sincs:(
De megszeretném venni mert tényleg nagyon jó lett. -
Although #16098 Ez nem mai szóval nagyon jó áron megvehető talán gondolkodj az Ultimate version -ban az biztos működik én most már biztos azt venném meg találsz linket is akár a steamról letöltheted...abba minden benne van -
Although #16097 hm sorry nekem eredeti van :( -
sanya200 #16096 Sajnos nem eredeti, de majd meg akarom venni, de továbbra se megy, az eszmélés és a darkspown elindul de a többi nem.A letölthető tartalmaknál meg azt írja hogy elérhető az összes. -
Although #16095 Mindenképp fel kell kell lépj a kijelentkezésből, valahogy próbáld bejelentkezve hagyni, van alul ott egy kis hely amit be tudsz x-ni mert úgy tapasztaltam hogy nem működik jól a EA szerver, nekem is egyfolytában nem elérhetők a dlc-ék..hm bár nem tudom néha kijelentkezve jobban működik a dolog. Vagy írj az EA supportnak nekem az működni szokott! -
sanya200 #16094 Kéne egy kis help.
Megvan az ultimate edition fel is raktam de nem tudok további életutakat elindítani mert azt írja hogy a megadott modul nem található.Elvileg fel kellett raknia az összes dlc-t nem? -
#16093 Köszi! :)