Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó hát most hova vegyem le a nehézséget pl átlagoson van így is.Meg úgy kezdtem el hogy semmit nem tudtam a játékról de tényleg még az irányítás is új volt mert nem játszottam még hasonlóval.Az elején még kardozni se tudtam mert nem tudtam hogy kell.Most 10-es szinten vagyok.De az elején valószínû elkúrtam a fejlesztéseknél.Most így áll a karakterem, megszereztem azt a halálosztó ruhát is csak épp felvenni nem tudom mert 38-as erõ kell hozzá nekem meg közel sincs annyi.
karakter
karakter
Ja és az is gond, hogy nem voltál elég alapos(persze az elsõ nekifutásra velem is ez volt), majd megismered a dolgokat és ilyenkor már 15. szinten leszel, ha nem magasabban. Én elsõre pont 20. szinten álltam meg. A Vezérdémon legyõzése után sikerült elérnem. Másodikra szintén 20. Harmadikra már 21. Most pedig még el se értem a Vezérdémont, de már 22- es a karim. És, csak a Palás DLC- t csináltam meg. Tapasztalatom szerint négy végigjátszás kell a helyszínek, küldetések és magának Ferelden teljes megismeréséhez. És ebbe még nem számoltam bele az elõtörténeteket és a faj megválasztását. Azok még rádobnak jó néhánnyal.
Te most melyik küldirõl beszélsz, mert én Alistares misszióból csak egyre emlékszem. Amikor meg kell keresni Goldana-t. Amúgy második végigjátszásra ilyenkorra már, rég 12- 14 körül leszel. Én már Ostagarból úgy megyek ki, hogy elég bátor lehetek, mert minden részét ismerem és meg is csináltam. Ott is érdemes úgy játszani, hogy a többieket kicsit mellõzöd, te pedig írtasz, így már egy igen fejlett karival jutsz ki a világba. Én, ha harcossal vagyok ugyanazt szoktam használni, mint te. Szerintem, ha tényleg ennyire nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor menj Denerimbe a sikátorokba meg a Gyöngybe és vállalj fel mellék küldiket. Vegyél Morrigannak majd egy Kaszásgúnyát, azzal nagyot arat. Beszélgess a többiekkel. Beszélj Stennel, a kardról. Orzammar is szóba jöhet még, az elején az se nagy kunszt, sokat kell dumálni. Igazából amúgy olyan helyzetbe vagy, hogy semmi se jó. Kûzd, próbálkozz, ez errõl szól, szerintem túl könnyen idejössz és mondod azt, hogy nem megy. Megy az, csak próbáld másképp, vagy gyorsabban, ügyesebben.
Hát fejlõdnék én de hol fejlõdjek?Nincs küldetés,vannak az elfek ugyebár ott nem jutok át, a a kõtornyot már megcsináltam.Alister küldijéhez lehet még gyenge vagyok.Más merre meg merre menjek, nem sok lehetõség van.9-es Harcosom van és 2 egykezes fegyverre specializálodtam.20-as erõsség kb életerõ is van annyi talán, az ügyességre gyúrtam rá.A tornyos cucc nem volt nehéz még a legvége se ahol meg csak egyedül kellett menni ott is simán elbántam 2 ellennel is egyszerre még azelõtt is hogy tudtam volna alakot váltani.
Ha még szükséged van rá, itt az elf rituálé leírása( a kút a terem közepén amirõl beszéltél). Ha még nem sikerült bemenned, de már eljutottál oda, akkor mindenképp próbáld meg, mert nagyon megéri. Ott van a Halálosztó szett egyik darabja. A sisak, ha jól emlékszem és egy, a típushoz tartozó fegyver is. A dolgod sem lesz nehéz, a kis szellemfiú ide futott be elõled. Szóval a sorrend:
-Töltsd tele a kancsót
-Hagyd ott a kutat vagy forrást, ahogy tetszik
-Tedd a kancsót az oltárra
-Térdelj le és imádkozz(itt lehet, hogy jön valami, nem emlékszem mi volt)
- Vizsgáld meg a kancsót
- Igyál a kancsóból egy kortyot
- Vedd fel a kancsót az oltárról
- Menj a kúthoz és öntsd bele a maradék vizet
Elvileg ez a helyes sorrend, de itt egy link is, sajnos csak angol nyelvû videót találtam, de láthatod, hogy mit kell.http://www.youtube.com/watch?v=lkTDLEqC6dA
-Töltsd tele a kancsót
-Hagyd ott a kutat vagy forrást, ahogy tetszik
-Tedd a kancsót az oltárra
-Térdelj le és imádkozz(itt lehet, hogy jön valami, nem emlékszem mi volt)
- Vizsgáld meg a kancsót
- Igyál a kancsóból egy kortyot
- Vedd fel a kancsót az oltárról
- Menj a kúthoz és öntsd bele a maradék vizet
Elvileg ez a helyes sorrend, de itt egy link is, sajnos csak angol nyelvû videót találtam, de láthatod, hogy mit kell.http://www.youtube.com/watch?v=lkTDLEqC6dA
milyen karakterrel tolod btw?
amúgy vagy vidd lejjebb kicsit nehézséget, vagy triplamágusozz, az mindenen átdara... öööö, fagyasztja/süti/paralizálja magát <#nevetes1>#nevetes1>
meg érdemes területre ható cuccokra gyúrni, pl tûzgolyózás 2-3 mágussal, amíg tankod lefoglalja az unszimpatikusok csapatát, nos... finoman szólva NAGYON hatékony <#vigyor1>#vigyor1>
(hátránya, h megfelelõ tûzellenállás nélkül a közelharcosból is jól átsült qunari lesz)
amúgy vagy vidd lejjebb kicsit nehézséget, vagy triplamágusozz, az mindenen átdara... öööö, fagyasztja/süti/paralizálja magát <#nevetes1>#nevetes1>
meg érdemes területre ható cuccokra gyúrni, pl tûzgolyózás 2-3 mágussal, amíg tankod lefoglalja az unszimpatikusok csapatát, nos... finoman szólva NAGYON hatékony <#vigyor1>#vigyor1>
(hátránya, h megfelelõ tûzellenállás nélkül a közelharcosból is jól átsült qunari lesz)
"The trees move. Do you not see it?"
Nincs ezzel semmi, fejlõdni kell.Egy ideig én is úgy éreztem, hogy valamit nagyon elcsesztek, de ez nem igaz.Karakterben és saját tapasztalatban is fejlõdni kell, akkor nem lesz gond.
hát nem tudom mivan ezzel a játékkal tök mindegy merre megyek mindenhol kevés vagyok elmegyek arra északra a körtorony mögé ott is kinyírnak, a farkasokkal szintén nem bírok most menjek el Alistir küldetésére vagy mi.Annyira frusztráló hogy bármerre megyek kampec.
Ki lehet szabadítani a Fehéragyart csata közben?Ez is új...
Jaj, de buta voltam, hát persze h mindenképpen harc lesz, emlékszem most már. A farkasok tényleg nehezek, de Zatharin majd megadja magát, el is felejtettem h a Alistiar templárius, és van skillje ami semlegesíti a spelleket, elég csak Fehéragyart felengedni, és megvan nyerve.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Marhára idegesítõ mikor jönnek 10-en, érdekes mert mikor ilyen hullaszerû szarok jönnek azokat el tudom intézni.Zevran, én Morrigan meg Wynne-n van velem egy csapatban,2-wn zavrennel bõven elegek voltunk a hulláknak a 2 mágus meg támogatott minket kicsit messzebbrõl.De azok a tetves dögök mindig Wynne-re mennek meg egyszerûen ráugranak a karakterre és nem lehet leszedni, a földrengés szart se ér amit Wynne tud.Lehet elmegyek másmerre már megint mert egyszerûen nem lehet ott átmenni.Nincs szinte semmi tömegoszlató cucc, megtanítom Morrigannek a tûzlabdát hátha az segít de ahhoz 2 szintet kell lépjen.Más ötletem nincs az a képesség legalább ledönti az összes dögöt a lábáról.
Én is ott akadtam el, bebugolt ez a szar... vmiért nem adja be a középutat, nem tudom mért nem mûködik, de nem tudom azt kihozni h Zatharian feloldja az átkot... Maxos a meggyõzés még sincs olyan válasz opció sehol. Se Zatharint, se a farkasokat nem tudom megölni, egyedül, mert ugye csapatársak azonnal meghalnak, lv15 dlc-s felszerelésben is kb negyed perc. Fehéragyar is, 30 armorban 4x hozzám ér meghalok. 107es támadás és nem tudom sebezni. átlagos szint, biztos h vmi hiba lesz.
Múltkor símán sikerült happy endre kihozni.
Múltkor símán sikerült happy endre kihozni.
Van valami tippetek a farkasok ellen rühellem hogy jönnek legalább 10-en mikor fehér farkashoz mennék de állandóan körbevesznek meg mindig az van hogy rám ugranak és elkezd pofozni leszedni meg nem lehet csak egy másik társ tudja valami képességgel pl fagyasztás.
A végén másképpen volt a gondom a fák ellen...
Az oltárhoz meg oda kell rakni a vízzel töltött agyagedényt és vagy megérinteni rajta a szöveget, vagy elmormolni, már nem emlékszem és végül inni az oltárra helyezett vízbõl.Ha még így sem nyílt volna ki, akkor vissza kell önteni a vizet ahonnan hoztad.Akkor kinyílik az ajtó és van bent pár finomság, néhány lekaszálandó ellen kísértében 😊
Az oltárhoz meg oda kell rakni a vízzel töltött agyagedényt és vagy megérinteni rajta a szöveget, vagy elmormolni, már nem emlékszem és végül inni az oltárra helyezett vízbõl.Ha még így sem nyílt volna ki, akkor vissza kell önteni a vizet ahonnan hoztad.Akkor kinyílik az ajtó és van bent pár finomság, néhány lekaszálandó ellen kísértében 😊
Az oltár közelében van valahol leírás, h miként kell végrehajtani a szertartást. Ha megfelelõen csinálod, akkor kinyílik a közelben egy ajtó.
A fák ellen én azt használtam hogy mindenkinek nyíl morrigannek meg a varázsbot.Egy emberrel futkoztam körbe körebe a többi meg leszedte nyíllal.Ha a nyilas csapat felé indult akkor szétküldtem õket minden irányba és amelyik után ment akkor az lett a csali😊Gondoltam megölöm Morrigen anyját, hát nem volt jó döntés el is haláloztam sec-pec alatt😞Még jó hogy mentettem elõtte.Apropó a fehér farkas felé vezetõ uton mikor már csak ilye hullák jönnek, találtam egy oltárt és egy vízzel teli gödröt.Ott mit kell csinálni szórakoztam vele egy darabig egyszer történt valami 2 démon tört rám azokat könnyen elintéztem, de a nagy ajtón szerettem volna bemenni ahhoz meg kulcs kell, ahhoz hogy bejussak ezt kell megcsinálni?
Amúgy Morrigant se bírom annyira semmi nem tetszik neki, összehoztam 2 szerelmes elfet erre megint csökkent a loyalitása, az a csaj nem 100-as annak semmi se tetszik, elvittem Alister küldijére mikor a várból jönnek azok a szarok de ott se tetszik neki hogy segítek a parasztoknak.De inkább nem vittem végig azt a küldit visszatöltöttem inkább írtátok hogy nehéz úgyhogy majd kicsit késõbb.De oda már lehet nem viszem Morrigant.Monjuk elég magas a loyalítása de utálom hogy állandóan beszól, meg az anyjával se tudom mi legyen kinyírjam vagy ne nyírjam.De elég tápos karakter kell oda nem kis sárkánnyá változik meg közelrõl sztem nem is lehet sebezni inkább nyilazni kéne.
Amúgy Morrigant se bírom annyira semmi nem tetszik neki, összehoztam 2 szerelmes elfet erre megint csökkent a loyalitása, az a csaj nem 100-as annak semmi se tetszik, elvittem Alister küldijére mikor a várból jönnek azok a szarok de ott se tetszik neki hogy segítek a parasztoknak.De inkább nem vittem végig azt a küldit visszatöltöttem inkább írtátok hogy nehéz úgyhogy majd kicsit késõbb.De oda már lehet nem viszem Morrigant.Monjuk elég magas a loyalítása de utálom hogy állandóan beszól, meg az anyjával se tudom mi legyen kinyírjam vagy ne nyírjam.De elég tápos karakter kell oda nem kis sárkánnyá változik meg közelrõl sztem nem is lehet sebezni inkább nyilazni kéne.
Tudom mire valók az ajándékok és általában jó embereknek is adtam azokat, ezzel nem is volt gond.A spoilerhez csak annyit, hogy azt a törpöt Redcliffeben nem kellett megölnöm, a pontos menetére már nem emlékszem, de a törp túlélte, ez biztos.
Amikor én küzdöttem Zathriannal(ennek mindig feledem a nevét) az nagyon brutál volt, egyáltalán nem volt könnyû.Nem tudom hányas szintû volt a karakterem, de szívás volt mindenképpen.Gyökeret verõ fák és egyéb nyalánkságok...Ekkor még Wynniem se volt, egyedül Morrigant tudtam használni arra, hogy fagykúpoljon.Ha egybõl Zathrianra mentem, szinte azonnal lekaszáltak a fák(ketrecbe zártak a gyökerek 😄), ha meg a fákat daráltam, akkor az a mocsok küldte rám a viharokat, meg a többi finomságot.Biztos nem szívnék vele annyit, ha újrakezdeném, de hogy a legegyszerûbb ellenfél lenne, azt egyáltalán nem állítanám.
Amit linkeltél oldalt, bevallom néhányszor anno belenéztem, mert nem ártott tudni kinek milyen ajándékai hol lehetnek 😄
Amikor én küzdöttem Zathriannal(ennek mindig feledem a nevét) az nagyon brutál volt, egyáltalán nem volt könnyû.Nem tudom hányas szintû volt a karakterem, de szívás volt mindenképpen.Gyökeret verõ fák és egyéb nyalánkságok...Ekkor még Wynniem se volt, egyedül Morrigant tudtam használni arra, hogy fagykúpoljon.Ha egybõl Zathrianra mentem, szinte azonnal lekaszáltak a fák(ketrecbe zártak a gyökerek 😄), ha meg a fákat daráltam, akkor az a mocsok küldte rám a viharokat, meg a többi finomságot.Biztos nem szívnék vele annyit, ha újrakezdeném, de hogy a legegyszerûbb ellenfél lenne, azt egyáltalán nem állítanám.
Amit linkeltél oldalt, bevallom néhányszor anno belenéztem, mert nem ártott tudni kinek milyen ajándékai hol lehetnek 😄
egy szimpla Heal-t gyakorlatilag kötelezõ minden mágusnak megtanítani, max akkor hagyható ki, ha az ember picsafüst nehézségi szinten játszik... nálam nem egyszer mentette meg a tank életét, amikor 10%-ról 3 mp alatt maxra ugrott 3 egyszerre befutó healnek hála.
bár azon kívül nem is kell sok cucc - regeneration és group heal összesen, amiket Wynne alapból tud.
mágusok gyógyítására mondjuk én is kicsi potikat használtam, de Sten/rinyagép/Oghren esetén ez nem lehetõség.
bár azon kívül nem is kell sok cucc - regeneration és group heal összesen, amiket Wynne alapból tud.
mágusok gyógyítására mondjuk én is kicsi potikat használtam, de Sten/rinyagép/Oghren esetén ez nem lehetõség.
Sanya200: Nem akarom lelõni a póént, de vigyázz Zevrannal. Én is bevettem elõször. Csak annyit mondok, hogyha azt akarod, hogy hûséges maradjon, akkor gyorsan vidd fel a lojalitását, mert elég gerinctelen alak. Ha nem szereted, akkor hagyd a csudába, majd megkapja. És mégegyszer, Morrigannek nem érdemes heare képességeket adni. Ha nincs gyógyítód, akkor sem, mert az nem tanácsos, hogy megoszd a képességeit. Adj neki erõs, offenzív spelleket. Én amúgy legtöbbször a mage- et és a duplakezes harcost nyomatom, ez a kettõ számomra a joker. A duplakezes nagyon nagyokat tud osztani, fõleg amikor már két teljes értékû kardot tarthatsz a kezedben. Egy tipp: Ha kétkezes vagy és megvan a Pala DLC, akkor onnan Honnleathból szerezd be Olaf becses sajtszeletelõ kését. Ennél egy fokkal jobb, a Pala küldetéséhez kapcsolódó másik ilyen tõr. Ezek a játék közepéig biztosan jó szolgálatot tesznek.
Kisokka: Az elfek történetét(mármint a pagonyokét, mert uyge kettõ elf réteg van) én is saját tapasztalat alapján mondom, hogy igencsak könnyû, mind kint és a romokban. A fõellenfél, akár Zathrian, akár Fehéragyar és társai, vagy a végén az egész tábor, mindenhogy igencsak egyszerû, mert egyiküknél sincs szükség magasabb szintû speciális varázslatokra. A Revenantok, na az tényleg nehéz, de azt olyankor mindig kihagyom. Az õrült az erdõben, szintén egy könnyû préda, leszeded a kísérõit és már bumm. Szerintem Redcliffeben a teljes lakosság megdvédése sokkal nehezebb, mint az egész elfes hóbelevanc. Persze kinek mi ugye, mert én meg a sárkányokkal szarakszom folyton. A karakterek képességeinek fejlesztésére mindenképp nagy figyelmet kell fordítani. A varázslók csak csuklyákat és varázsló ruhákat vegyenek fel. Morrigannek, ha van healered, mindenképp erõs offenzív spelleket taníts be. Ha nincs healer és te se vagy mágus, akkor készíts potot, nem éri meg Morrigan képességeit eloszlatni.
A csapattársak lojalitását két módon lehet "fejleszteni", beszélgetéssel és ajándékokkal. http://gamempire.hu/vegigjatszasok/dragon-age-origins Itt találsz egy oldalt, arról, hogy kinek mi az ideális tárgy. Van ami különösen nagy szívügye a partytagnak. Ilyen pl. a játék elején Alistar anyjának amulettje vagy Morrigan anyjának könyve. De Sten kardja is nagyon fontos. Spoiler: Sten kardját csak, akkor tudod megszerezni, ha a törpét(nevére nem emlékszem), Redcliffe- ben nem ölöd meg.
A csapattársak lojalitását két módon lehet "fejleszteni", beszélgetéssel és ajándékokkal. http://gamempire.hu/vegigjatszasok/dragon-age-origins Itt találsz egy oldalt, arról, hogy kinek mi az ideális tárgy. Van ami különösen nagy szívügye a partytagnak. Ilyen pl. a játék elején Alistar anyjának amulettje vagy Morrigan anyjának könyve. De Sten kardja is nagyon fontos. Spoiler: Sten kardját csak, akkor tudod megszerezni, ha a törpét(nevére nem emlékszem), Redcliffe- ben nem ölöd meg.
Ez a Zevran érdekes figura elõször meg akar ölni utána meg hûséget fogad.xD
Bár Alisternek nem tetszik hogy bevettem a csapatba.Mondjuk én se bírom annyira de miért ne max elzavarom ha nem tetszik a képe.De Morrigan meg Wynne hogy osztja egymást állandóan.
Bár Alisternek nem tetszik hogy bevettem a csapatba.Mondjuk én se bírom annyira de miért ne max elzavarom ha nem tetszik a képe.De Morrigan meg Wynne hogy osztja egymást állandóan.
Lelivel osszefutsz kesobb egy "utazos esemeny" alkalmaval, es ott meg felveheted a bandaba, ha kihagyod Lotheringet, vagy a kocsmaba elhajtod. Ha itt is nemet mondasz, akkor tenyleg nelkule kell menned vegig.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Alistairt Denerimben le lehet váltani, de nem ezen értetlenkedtem, hanem a táborban választható opción.Végül is rossz szemszögbõl néztem a dolgot, mert ha valaki rosszul alakítja a karakterét(vagy neki jó, de a társnak nem), akkor az ellene fordul.Ezt sem tudtam...Viszont erre vannak az ajándékok, Morrigant csak így tudtam barátomnak tudni(na meg rengeteget beszéltem vele), na meg a társakkal kapcsolatos mellékküldetések.
Morrigan boszi fog még meglepetéseket okozni <#eplus2>#eplus2>
Szeretnivalóan utálatos<#vigyor2>#vigyor2>
Szeretnivalóan utálatos<#vigyor2>#vigyor2>
Szerintem meg semmi gond nincs ezzel, mivel lenne jobb, ha birka módon követnének.
A csapatagokkal szembeni lehetõségeket kevesen szokták tesztelgetni, mert a játék lényegétõl ez távol áll, pedig ebben is vannak finomságok.
Próbáld Lothertingben Leliananak azt mondani, hogy nincs rá szükség...
Sten nem kedveli a fajtádat, ha rajtad áll, hogy ez megváltozik-e.
Zevran bérgyilkos, nem ajánlott neki hátat fordítani (több szempontból sem), elküldtheted, vagy maradásra bírhatod, de ha rosszul bánsz vele rádtámadhat.
Wynne, Leliana, Pala döntésedtõl függõen ellened fordulhat a játék egy bizonyos pontján, ha a döntésed ellentétes az elveikkel.
Alistairt nem tudod elküldeni, csak, ha egy másik szürke kamarás lép a helyébe.
Morrigan a játék fõkaraktere, az egész történet körülötte forog.
A csapatagokkal szembeni lehetõségeket kevesen szokták tesztelgetni, mert a játék lényegétõl ez távol áll, pedig ebben is vannak finomságok.
Próbáld Lothertingben Leliananak azt mondani, hogy nincs rá szükség...
Sten nem kedveli a fajtádat, ha rajtad áll, hogy ez megváltozik-e.
Zevran bérgyilkos, nem ajánlott neki hátat fordítani (több szempontból sem), elküldtheted, vagy maradásra bírhatod, de ha rosszul bánsz vele rádtámadhat.
Wynne, Leliana, Pala döntésedtõl függõen ellened fordulhat a játék egy bizonyos pontján, ha a döntésed ellentétes az elveikkel.
Alistairt nem tudod elküldeni, csak, ha egy másik szürke kamarás lép a helyébe.
Morrigan a játék fõkaraktere, az egész történet körülötte forog.
Megdöbbentett az amit Morrigan mondott az anyjáról miután neki adtam a fekete varázskönyvet😊Egyre jobban tetszik a játék szerintem meg is veszem majd valamikor ha lesz rá zsém😊Simán megéri sokszor lehet újrajátszani.
Ha már csapattag elvesztése...Annak az opciónak mi értelme van, ha a táborban vagyunk, akár el is kergethetem akármelyik karaktert?(Tróger kutyát kivéve)Ekkora felesleges dolgot nem tudom miért raktak a játékba, hacsak tényleg van valami szerepe ennek is.Én sosem próbáltam, mert minek...
Az elsõ csapat beszervezésével Lothering megsemmisül, mindegy, hogy melyik csapatot szervezed be elõbb.
Lotheringben meg kell csinálni a mellékküldetéseket, felszedni a két csapattagot ezt követõen nincs dolgod a faluval.
Elcseszni legfeljebb úgy lehet, ha Lelianat, és Stent ott hagyod a faluban - akkor nekik is végük lesz.
Lotheringben meg kell csinálni a mellékküldetéseket, felszedni a két csapattagot ezt követõen nincs dolgod a faluval.
Elcseszni legfeljebb úgy lehet, ha Lelianat, és Stent ott hagyod a faluban - akkor nekik is végük lesz.
Hát ezt sajnos elrontottad, kezdheted elölrõl...
Á nem, ez a sztori 😄
Á nem, ez a sztori 😄
Annyi kérdésem lenne hogy most végeztem a kõmágus toronyban de mikor elmennék a térképen lothering már nincs ott az éjfattyak gyõztek.Most én basztam el valamit nagyon vagy ennek így kellett történnie.
meg arra is, h bûvharcos speccel nehézpáncélt viseljen, ami lépten-nyomon kismágusnak nagyon hasznos dolgokat ad - lásd +50 stamina-s cipõ, vagy Wade féle sárkánypikkelyvért.
Mágusnál az alakváltó és a bûvharcos specializáció kb arra jó, hogy a varázsló tankká alakuljon, de ennek nagy ára van: nem tud varázsolni.
Alakváltó állati formában ráadásul még gyógyitalt sem tud inni, legfeljebb egy másik mágus tudja gyógyítani a sebeit.
Alakváltó állati formában ráadásul még gyógyitalt sem tud inni, legfeljebb egy másik mágus tudja gyógyítani a sebeit.
Hát igazad van most az alakváltás az egy érdekes dolog mert annyira azért nem tápos pl ha pókká változik, meg úgye akkor alapból csak 2-3 képessége van alaktól függõen.Az viszont tetszett hogy Golem-mé vagy tûz emberré lehetett válni egy küldetés alatt.Tömegoszlatásra nagyon jók a golemnél a föld ütése vagy a bazi nagy kõgolyó dobálása,lángoló embernél meg a tûzlabda.Jókat lehet taktikázni vele.Egyébként ha valaki mágussal megy(saját karaktere)akkor az milyen alakokat vehet fel?
Kimondva-kimondatlanul, de a Körtorony lett úgy tervezve, hogy oda érdemes menni a játék elején.
Nem túl nehezek az ellenfelek (mellesleg démonokat nem érdemes szabadon engedni, mert általában egy-egy jobb páncéldarabról is lemondasz, ha elkerülöd a harcot), s az Enyészetben összeszedhetõ stat pontok sem jönnek rosszul a további harcoknál.
Elf sírok: a Bosszúállókhoz kb. 12es szintû csapattal érdemes menni, ekkor már képes is viselni valamelyik harcosod a páncélt.
Nem túl nehezek az ellenfelek (mellesleg démonokat nem érdemes szabadon engedni, mert általában egy-egy jobb páncéldarabról is lemondasz, ha elkerülöd a harcot), s az Enyészetben összeszedhetõ stat pontok sem jönnek rosszul a további harcoknál.
Elf sírok: a Bosszúállókhoz kb. 12es szintû csapattal érdemes menni, ekkor már képes is viselni valamelyik harcosod a páncélt.
Redcliffe-ben a lakosság megvédése eléggé megnehezíti a feladatot, kezdõ csapattal képességek nélkül nem sok túlélõ marad a csata végére.
Nem küldetés ugyan, de ha a faluban életben marad a három nevesített NPC, egy sisakkal jutalmazzák, ha meghalnak, betudják hõsi veszteségnek.
Életben tartani csak mágusok tudják (erõtér, gyógyítás) a falubélieket.
Arra nem adnék tanácsot, melyik karakternek mit érdemes tanítani, ugyanis ez játékosfüggõ és függ a party-tól is.
Morrigan alakváltó képességeinek én pl. semmi hasznát nen vettem, a bûvharcos inkább olyanoknak való, akik nem szeretnek varázsolgatni, s tankot csinálhatnak valamelyik mágusból. Vérmágia sem olyan jó, mint azt néhány ellenfél képességei sejttetnék.
A spirit healer specializáció a leghasznosabb, Morrigannal is inkább ezt tanítottam a vérmágia helyett.
Nem küldetés ugyan, de ha a faluban életben marad a három nevesített NPC, egy sisakkal jutalmazzák, ha meghalnak, betudják hõsi veszteségnek.
Életben tartani csak mágusok tudják (erõtér, gyógyítás) a falubélieket.
Arra nem adnék tanácsot, melyik karakternek mit érdemes tanítani, ugyanis ez játékosfüggõ és függ a party-tól is.
Morrigan alakváltó képességeinek én pl. semmi hasznát nen vettem, a bûvharcos inkább olyanoknak való, akik nem szeretnek varázsolgatni, s tankot csinálhatnak valamelyik mágusból. Vérmágia sem olyan jó, mint azt néhány ellenfél képességei sejttetnék.
A spirit healer specializáció a leghasznosabb, Morrigannal is inkább ezt tanítottam a vérmágia helyett.
Hogyne lett volna 😄D A legmocskabbak egyike 😄
Érdekes én most nem fejeztem be az elf küldit elmentem inkább a körmágusokhoz elég könnyû volt Uldred-t legyõzni azt hozzáteszem hogy átlagos szinten tolom egyenlõre szóval lehet azért.De úgy tényleg nem nehéz ha közbe ott van Morrigen meg Wynne, velük gyógyíttattam a karakteremet meg stent is.Igaz a végére stan kidõlt és nem élesztettem fel de csak azért mert nem volt elég manna mindig elment arra hogy gyógyítsam a saját karakterem.Tudom hogy fõzetekkel lehet mannát adni neki de valahogy sose volt elérhetõ meg csak kis adagokat adtam Wynne-nek mert csak olyan volt.Így az egyszál fõkarakteremmel nyomtam le Uldred-et.Morrigan néha fagyasztgatta meg elszívta az életerejét tulajdonképpen nem is használtam életerõ fõzeteket mert nem kellett.Tetszett az a küldetés ahol egy álom démon vagy mi mindenkit kifektetett és egyedül kellett szaladgálni,az átalakulások meg nagyon tetszettek meg tényleg váltogatni kellett ellentõl függetlenül.A legvége se volt valami hû-de nehéz, mármint annak a küldinek nem a pályának, párszor átalakult a démon más alakba és ennyi.Meg átváltottam 2 egykezes fegyverre azokkal lehet kaszálni rendesen.
És Gaxkang? Az neked nem volt ellenfél?😊
Orzammarnál a vége az elég kutya volt, ez kimaradt...
Akkor mostmár elmondhatnád, hogy milyen szinten szoktad ezt ûzni, mert saját tapasztalatból tudom, hogy milyen nehéz az Elf környék Lothering után.A vége meg maga a pokol volt.Az Õsi sírokat bolygatni szóba sem jöhet még, nagyon kevés a karakter hozzá...Én mire Orzammarba jutottam, sokkal könnyebben áthaladtam rajta, mint elõtte az Elfes részen.Az igaz, hogy oda legutoljára mentem.
Kõtoronyban szintén zenész, Uldred mocsok egy dög volt.Mondjuk a könyvtárszobai rituálé utáni szörny sem volt semmi...
Morriganes résszel meg egyetértek, én általában viharokat, meg Fagykúpot nyomattam vele, elég hatásos volt.
A végére meg már nem igazán volt ellenfelem a fõgóré, nehezebbre számítottam, de így is csak ketten maradtunk meg.
Kõtoronyban szintén zenész, Uldred mocsok egy dög volt.Mondjuk a könyvtárszobai rituálé utáni szörny sem volt semmi...
Morriganes résszel meg egyetértek, én általában viharokat, meg Fagykúpot nyomattam vele, elég hatásos volt.
A végére meg már nem igazán volt ellenfelem a fõgóré, nehezebbre számítottam, de így is csak ketten maradtunk meg.
Van rá valamilyen mód h változtassak a karakterem fején? már 20 óranal vagyok, de vhogy kicsit fura lett a feje xd
Te most melyik démonra gondolsz? Ott elég sok alakot elbûvölnek. Amúgy én mindig így megyek végig a játékon: Lothering után rögtön
- Redcliffe, szerintem nagyon könnyû rész, egyedül a (vágy)démonnal lehet kicsit elleni.
- Pagonyelfek jönnek ezután, ez szerintem a legkönnyebb rész a játékban, a fõellenfél itt a legkönnyebben eliminálható. (bármelyik végletet választod 3 véglet, az egyik igazából csak egy kis plussz) Itt a Bosszúállókat még nem lehet kinyírni, csak a sima Rémeket, ezért elutazok valahova fejlõdni
- Szent Hamvak urnája, szintén nagyon könnyû, de számomra a sárkány a végén egy nagyon komoly kihívást jelent, érdekes, hogy azt vettem észre, hogy másnak ez megy könnyebben, legalábbis mindenki ezt mondja. 😄
- Denerim, ez jöhet elõbb is, de, ha azt nézzük, itt elég sok érdekes csavar van, ezért jobb, ha máshol informálódunk, hogy itt aztán jól cselekedjünk, mert itt nincsenek látványosan nagy tónusú döntések, itt mindenki pletykál, keresztbe tesz, taktikázik, szóval itt jobb, ha leülepszik a DA világa.
- Mágusok tornya, itt a fõellenfél Uldred nehezebb ellenfél, mint az elfeknél. De amúgy minden könnyû és termékeny.
- Végül Orzammar, itt vannak keményebb ellenfelek, de ezek után már egyik se komoly kihívás. Ha harcos vagy a Revenantokat minél elõbb gyûrd le. Morrigannal NEM SZABAD gyógyító képességeket tanultatni, csak, ha a fõkarid is mágus és nincs szükséged Wynnre. Morrigan az offenzív varázslatok mestere, alakváltó, jobb, ha szellem varázslatokat tanítasz neki. Olyanokat, mint emberzúzó ketrec, manaelszívás stb. Az entrópikusak is jók neki és a természeti csapások( tûzgolyók, viharok stb.) is nagyon hasznosak. Morrigannal könnyûszerrel leszedheted a pagonyelfeknél lévõ Bosszúállókat. Csak sok ilyen mágikus képességet használj, mint a manacsapás, ilyesmi, attól hamar kidõl. Ne tegyél rá páncét, az nem éri meg.
- Redcliffe, szerintem nagyon könnyû rész, egyedül a (vágy)démonnal lehet kicsit elleni.
- Pagonyelfek jönnek ezután, ez szerintem a legkönnyebb rész a játékban, a fõellenfél itt a legkönnyebben eliminálható. (bármelyik végletet választod 3 véglet, az egyik igazából csak egy kis plussz) Itt a Bosszúállókat még nem lehet kinyírni, csak a sima Rémeket, ezért elutazok valahova fejlõdni
- Szent Hamvak urnája, szintén nagyon könnyû, de számomra a sárkány a végén egy nagyon komoly kihívást jelent, érdekes, hogy azt vettem észre, hogy másnak ez megy könnyebben, legalábbis mindenki ezt mondja. 😄
- Denerim, ez jöhet elõbb is, de, ha azt nézzük, itt elég sok érdekes csavar van, ezért jobb, ha máshol informálódunk, hogy itt aztán jól cselekedjünk, mert itt nincsenek látványosan nagy tónusú döntések, itt mindenki pletykál, keresztbe tesz, taktikázik, szóval itt jobb, ha leülepszik a DA világa.
- Mágusok tornya, itt a fõellenfél Uldred nehezebb ellenfél, mint az elfeknél. De amúgy minden könnyû és termékeny.
- Végül Orzammar, itt vannak keményebb ellenfelek, de ezek után már egyik se komoly kihívás. Ha harcos vagy a Revenantokat minél elõbb gyûrd le. Morrigannal NEM SZABAD gyógyító képességeket tanultatni, csak, ha a fõkarid is mágus és nincs szükséged Wynnre. Morrigan az offenzív varázslatok mestere, alakváltó, jobb, ha szellem varázslatokat tanítasz neki. Olyanokat, mint emberzúzó ketrec, manaelszívás stb. Az entrópikusak is jók neki és a természeti csapások( tûzgolyók, viharok stb.) is nagyon hasznosak. Morrigannal könnyûszerrel leszedheted a pagonyelfeknél lévõ Bosszúállókat. Csak sok ilyen mágikus képességet használj, mint a manacsapás, ilyesmi, attól hamar kidõl. Ne tegyél rá páncét, az nem éri meg.
Ez egy fan art, de szerintem a Sárkánypikkelyest viseli itt.
Sziasztok!
http://dragonofbitterlies.deviantart.com/art/Leliana-Dragon-Age-158413531?q=boost%3Apopular%20Leliana&qo=6
Lelianának ezt a páncélt hogy tudom beszerezni? Vagy csak az elsõ trailereken viselte?
http://dragonofbitterlies.deviantart.com/art/Leliana-Dragon-Age-158413531?q=boost%3Apopular%20Leliana&qo=6
Lelianának ezt a páncélt hogy tudom beszerezni? Vagy csak az elsõ trailereken viselte?
Na nagy nehezen eljutottam addig amikor megkapom azt az új társat a toronyban.Durva fõleg úgy hogy már 2 kezes fegyvert használok sebzi az ellent rendesen, gyógyitani meg tudom a csapatot mert még Morrigan-t is.
De Leliant otthagytam most meg nem tudok ládákat feltörni de majd visszamegyek.Amúgy ki ölte meg azt a demont amelyik egy fószert bûvölt el?Futni hagytam de csak azért mert sokan vannak és elég necces lenne legyõzni, a faszit meg se így se úgy nem lehet megmenteni, most meg álmodok mert egy démon elaltatta az egész csapatot most szereztem meg a 3. gólem alakot.
De Leliant otthagytam most meg nem tudok ládákat feltörni de majd visszamegyek.Amúgy ki ölte meg azt a demont amelyik egy fószert bûvölt el?Futni hagytam de csak azért mert sokan vannak és elég necces lenne legyõzni, a faszit meg se így se úgy nem lehet megmenteni, most meg álmodok mert egy démon elaltatta az egész csapatot most szereztem meg a 3. gólem alakot.
Amikor én vittem végig, akkor én utoljára hagytam Orzammart és ugyebár akkor csatlakozott hozzám Oghren is(keressük meg asszonyt címszóval).
Egyébként utólag nézve elég rossz sorrendben mentem végig a játékon, legközelebb már nem így tenném.Elfek voltak az elsõk, aztán Redcliffe, aztán onnan a Körmágusok.A sztori így is adná magát, kivéve az Elfeket.
Egyébként utólag nézve elég rossz sorrendben mentem végig a játékon, legközelebb már nem így tenném.Elfek voltak az elsõk, aztán Redcliffe, aztán onnan a Körmágusok.A sztori így is adná magát, kivéve az Elfeket.
Ha a törpékhez mész utoljára, úgy, hogy elõtte már a Szent Hamvak Urnáját is megkerestétek, Oghren csak a játék utolsó harmadában-negyedében lesz csapattag.
Történetileg megvan az a pont, ahol a törpe beáll a csapatba, de nem elég csak Orzammarba menni, ott elég sokat kell ügyködni a mélyúti túra elõtt.
Történetileg megvan az a pont, ahol a törpe beáll a csapatba, de nem elég csak Orzammarba menni, ott elég sokat kell ügyködni a mélyúti túra elõtt.
ha a végére hagyod törpilláékat, akkor alig lesz lehetõséged Oghren-t használni - ezért is rakták bele Awakening-be, többek között.
btw, szerintem ajánlott sorrend: kismágusék, törpék amíg Oghren nem csatlakozik, aztán... nos, attól függ mit akar az ember.
ha Arcane Warrior specializációt és egyik táp páncélt, akkor elfek
ha másik übertáp páncélt, akkor Sacred Ashes (bár ehhez nem árt ismerni h hogyan kell "beindítani" Redcliffe nélkül)
utána jöhet Redcliffe meg kicseszett mélykutak pár gramm "élénkítõ" társaságában h ne aludjon be közben az ember
legalábbis én így toltam eddig minden karakterrel (igaz, elsõvel elõbb volt Redcliffe mint Sacred Ashes) és eléggé bejött <#hawaii>#hawaii>
btw, szerintem ajánlott sorrend: kismágusék, törpék amíg Oghren nem csatlakozik, aztán... nos, attól függ mit akar az ember.
ha Arcane Warrior specializációt és egyik táp páncélt, akkor elfek
ha másik übertáp páncélt, akkor Sacred Ashes (bár ehhez nem árt ismerni h hogyan kell "beindítani" Redcliffe nélkül)
utána jöhet Redcliffe meg kicseszett mélykutak pár gramm "élénkítõ" társaságában h ne aludjon be közben az ember
legalábbis én így toltam eddig minden karakterrel (igaz, elsõvel elõbb volt Redcliffe mint Sacred Ashes) és eléggé bejött <#hawaii>#hawaii>
Az alatt mit értesz, hogy esetenként nagyon késõn csatlakozik?