18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#16252 Eszem ágában sincs veszekedni:) -
#16251 Szvsz ne vesszünk ezen össze :)
-
#16250 OFF
Csavarhatjuk bármerre, az eredeti trilógia az 1977-es trilógia. Thrawn trilógiához semmi köze Lucas-nak, csak a Lucasfilm jóváhagyását kapta meg, mint ahogy az összes többi hivatalosan megjelent könyv. Sosem lesz megfilmesítve, stb. Miután az SW filmeken alapszik, és csupán két trilógia létezik vásznon, ezért két trilógiáról beszélünk. A harmadik trilógiát Zahn írta, Lucas-tól függetlenül.
Azért 5 részes a Thrawn sorozat, mert Zahn '97-ben folytatta a Múlt kisértete és Jövő látomása c. regényekkel. -
Pares #16249 De, pontosan így gondolom. -
AnubisEE #16248 nagyon szepen koszonom meg egy dolog a lopasrol a 10 s cd nem lehet valamivel leszedni ? :D -
#16247 Akkor gondolom érted, hogy mire akartam kilyukadni!?
Igy ebben az értelemben nem beszélhetünk "eredeti trilógiáról".
Azt hiszem ebben a kérdésben egyetérthetünk.
Nem tudtam, hogy a Thrawn 5 részes (miért is az?)(A birodalom örökösei,Sötét erők ébredése,Az utolsó parancs). A IX-ik epizód (Az utolsó parancs) boritóján is az szerepel, hogy az új trilógia harmadik kötete és ezt én úgy értelmezem, hogy vége. Mivel a Birodalom örökösei a birodalom feletti győzelem után 6 évvel játszódik joggal gondolja az ember, hogy az "eredeti" trilógia utolsó 3 része kezdődik.
Vagy te a Thrawn keze sorozat-ra gondolsz? Az két külön könyv.
Specter of the Past – A múlt kísértete (1998) Vision of the Future – A jövő látomása (1999).
Nekem is van pár könyvem azért, bár nem ennyi mint neked :D
-
#16246 Tessék. -
AnubisEE #16245 Sziasztok bocsi hogy nem akarom vegig bongeszni ezt a pardarab kommenet (16244 ) segitsetek kerlek ! Ujra nekikezdtem a DAO nek es emlekszem hogy volt valami pak amit ha ratoltottem a jatekra egy hollo jelent meg a taborban akinel volt valami poti amivel ujra tudtam talentelni a karaktereket valaki tudna nekem valami linket adni mi is volt ez es hogy honnet tudnam letolteni ?
amugy vegig toltam a da2 es most elkzdtem jatszani a dao hat eg es fold a 2 az egy elbaszott hackandslash az dao meg meg mostis kurva jo ! -
#16244 Hát pedig az DA2 végéből nagyon az jött le (nekem), hogy igenis összefonódik a két történet, de lehet, hogy bennem van a hiba. -
ShaiHulud #16243 te kertel otleteket...remelem nem gondolod, hogy a dao es a da2 story konvergal egy kozos da3 fele... -
#16242 Könyvben... ahogy van még 4 trilógia (jedi rend, stb) is könyvben, 5-6 spinoff sorozat (x-wing, han solo, lando, stb) és még egy rakat. Különben is a Thrawn trilógia amire te gondolsz az már 5 részes. Tudom, mert mind a 80+ magyar és mind a 160+ angol kötet itt figyel a polcomon:) -
Pares #16241 Azt Te honnan tudod, hogy merre akarják vinni a történetet? Hogy mire akarnak kilyukadni? Sehonnan. -
ShaiHulud #16240 barmi, csak akeszitok fantaziaja szabhat hatart ennek, pl jon orlaissal ujabb haboru, most hogy legyengult ferelden. vagy tovabbvinni es esetleg fotemanak rakni morrigan ugykodeset, nem feltetlen kell a grey wardennel tovabb vinni, csak konyorgom ne az legyen mint msot, hogy azegatta vilagon semmi koze nicns a daohoz a 2-nek. azzal meg ne is gyere, hogy visszakoszonnek a daos tortenesek da2ben, mert kurvara minimalis jelentektelen dolgokban csak. blightrol is kb a kocsmaban van csak gossip emlites, meg az elejen a menekules, oszt ennyi.
olyan votl ez mint baldurs gatehez kepest az icewind dale. -
#16239 Eredeti trilógia? Star Wars-ból 3 trilógia létezik. a 4-5-6 után még van 3! rész -
Although #16238 Én hallottam olyanokat is akik azt mondták a 2-ben inkább reálisak nem hiszem ennek van jelentősége, nekem például a hurloc-ok ha jól emlékszem a nevükre, voltak inkább nehezen emészthetőek, egy csapat majomcsordára hasonlítottak míg a Awakeningbe komolyabbak voltak, mivel a történet nem volt nagy részben, időeltérésben ez így elég nehezen emészthető volt. De mindegy ízlések-pofonok, nekem a mágus sem jött be, már a demoba 5 percenként fel kellett állnom mert idegesített. Nyilván személy szerint másképp képzeltem el. -
Pares #16237 Ehhez minimum egy pár változtatást vagy új kitalált dolgot kellett volna bevezetni a történetbe, amiről az Originsben szó sem volt. Na most ha egyeseknek még a Qunarik változtatása is kiszúrta mind a két szemét, akkor hogyan? Főleg hogy EZ a trilógia még be se fejeződött. -
Although #16236 Hát nem tudom ötletem nekem nincs..nyilván elégé lezárták az egyet, egyébként meg nem én vagyok aki túl sok Dragon Age könyvet olvasott. :)Nyilván lehet egy másik irányt is tartani emelet mint a mostani DA2 is ami némileg más játékosokat is vonz, de arra is hagyhattak volna több időt. Szóval nem tudom de biztos van téma :) A lényeg az hogy legalább 3 év kell rá! És legyen a barátom mint az Origins :) De mindegy mert ez csak ábránd. Ha jól ismerem az ilyen EA-sokat most berágtak, nyugaton szokás figyelni a reakciókat, de ők már túl magasan vannak, nyilván csak a "mit képzelnek ezek" jut eszükbe...mindegy. -
#16235 Újabb kalandok, újabb nehézségek, újabb a Darkspawn-nál is gonoszabb társaság. Mint minden világban. Star Wars-t is lezárta az eredeti trilógia, azóta mégis íródott 100+ regény. -
Pares #16234 Ó, igen? És akkor kérlek szépen, mi is legyen a DA:O teljesen lezárt történetének a folytatása? Egy újabb Blight vagy mi? Csak mert siránkozni mindenki tud, de értelmes ötletet még nem hallottam. -
gozo #16233 Köszönöm szépen! Sikerült, csak át kellett nevezni a magyarítás kiterjesztését. -
ferenc001 #16232 A .dazip nevű fájlt kell megkeresni, ezután a magyarítás magától települ (a legtöbb modot is így kell telepíteni). Tehát ha mondjuk a dokumentumokban a letöltés mappában van a magyarítás, akkor daupdaterrel azt a mappát kell megkeresni, és ott kiválasztani a .dazip nevű fájlt. -
gozo #16231 Azt meg találtam, de a letöltött magyarítást nem látja a daupdater. A DLC-t a játékon belül telepítettem pontokért. -
#16230 Dragon Age könyvtárán belül bin_ship mappa. -
gozo #16229 Köszi,de azt hol találom?
-
#16228 Azt daupdater.exe -vel kell telepíteni. -
gozo #16227 Légyszíves segítsetek! Letöltöttem a Leliana song magyarítását, de nem tudom, hogy hova másoljam be. Már próbálkoztam több mappába is bemásolni, de angol maradt a szöveg. Az alap játék és a DLC is eredeti. Ha tudtok megoldást akkor írjátok meg. Előre is köszönöm. -
Although #16226 Meg igazából ami fáj az az, elfogadva a érveket biztos jó a DA2 is, meg azt a világ így működik,hogy mégse tudom azt mondani, hogy nem szeretnék egy olyan második részt mint az Origins, mert ha az ember olvas egy nagyon jó könyvet akkor szeretné ha lenne folytatása ami ha lehet jobb mint az első, neki jobb és nem a hülye kiadó szerint jobb. Én teljesen látom a metacriticen is és itt is a most megnyert új rajongók nem értik a problémát, mert nekik ez a "call of duty" szint után ez elképesztően jó és ők már nem vágynak a "könyvekre" mint mi mert nekik az kiesett vagy nem is érdekli őket mert nem látványos annyira vagy nem tudom, meg lehet fel se fogják. De nekem és ennek a szűk rétegnek hiányozni fog mert már kevesen csinálnak "könyveket" és köztük is a Bioware volt a legjobb. És most, hogy így alakult, ki fog nekünk folytatást csinálni? persze majd az idő múlik és már nem is fog hiányozni. Mint ahogy már a tv-be sem hiányzik senkinek a minőségi igényes műsor...szerintem -
Although #16225 Az még talán nem is baj ha nem egy akkora heroikus story lett. A gond az ami miatt a metacriticen is nagyon sokan kibuktak, és talán igazságtalanul lenullázták.Mert a Bioware azért ezt tudjuk nem tud rossz játékot csinálni. De erről leginkább az EA tehet, de most már mindegy. Tényleg nem így kellett volna reklámozni, el kellett volna mondani ez akció-rpg lesz és lineáris storyval, és még sokmindent, talán azt is elmondhatta volna ne várjunk olyat mint a DA:O mert, ők profik az üzletben és nem művészek mint a Bioware akik 5 évet áldoztak feleslegesen az életükből valamire ami soha nem hozza meg a hasznot, mert rétegjáték, és mert nyilván ezt ti is tudjátok 1, 1,5 év alatt nem lehet megcsinálni azt a mértékű beágyazást amit a DA:O-ban, így elmondani. Mondjuk ezt magunktól is tudhattuk volna mert már az Awakeningsnél is éreztem, hiányzott a DA:O pontosan mint pointer írta, éreztem nincs ott. Mert az is gyorsan kellett elkészüljön és már a karakterek nem éltek úgy mint az originsbe, és már nem éreztem annyira, hogy én alakítom a történetet. És nagyon sok olyan ember van mint mi, akik ezt a minőséget vártuk, de lehet úgy is nézni mint Parres mondta elfogadni azt hogy ez is jó és nem elvárni mindig valami olyat ami csak nagyritkán adatik, mert az ritka és nem lehet rá építeni. De az EA nem ilyen pontosan olyan hülyének nézet minket mint a sims közönségét meg a 8 éves Johnny-t aki csokival rohan a pulthoz "Apu, Apu, vegyük meg". De ebbe nagyot tévedett. -
ShaiHulud #16224 en amit varok egy folytatastol, hogy folytassa a storyt, ami elotte volt, ez nem tortent meg da2 ben. a szinvonalbeli kulonbseget szerintem vetek szamonkerni egy folytatasnal. ahogy a filmeknel is altalaban a sequelek szarabbak, de megis legalabb FOLYTATASOK altalaban. -
#16223 Tökéletesen jól értetted, csak nem akartam belemenni a részletekbe, mert Pares leharapja a fejemet:) -
#16222 DA Redemption websorozat idén nyáron:)
-
#16221 De én színvonalról beszélek, hogy jött ez a stílus ?
Én szerintem nagyon jó példa vagyok erre :D Mivel DA:O-t karira vettem meg, de fél óra múlva abbahagytam januárban. (én hibámból, hack and slash-ra számítottam)
Ahogy a kettő megjelent, azt végigtoltam. Erre felbuzdulva a DA:O-t is elkezdtem újra, most az awakening van soron.
De azt mondják akkor jó egy játék, ha a végén úgy érzed, mintha egy jó baráttól kellene elbúcsúznod. Na ilyen nem volt a 2. rész végén, csak a DA:O-nál.
Fejlettebbnek, részletesebbnek tűnik, sokkal több a mozgás, jobban kidolgozott. Értelmesebb a történet meg a karakterek, az NPC-k. Szinte csak 2 dolog amit a 2. résznek szavaznék, hogy ott beszélt is a szereplőm, illetve, hogy éjszakai pályarész is van.
Mert valljuk be, a DA2 nél ugyan azt a helyszínt 6x kell végignyomni :D
nappal éjszaka, és 3x az idő múlásával. Meghatszorozták a kicsi pályarészt :D Így mindenki elmondhatja 1 végigjátszás után, hogy 3x is végigtolta :D -
ShaiHulud #16220 szerintem te, mert jatekstilusban azert nicns akkora difi a ket resz kozt, sok minden valtozott, nem feltetlen elonyere, de azert ugyanaz a stilus. -
#16219 De azt érted, hogy Although és Merlin arra gondolt, hogy színvonalban, nem folytatása a DA2 a DA:O nak. Csak egy lecsonkított butább utánzat.
Vagy én értettem félre? :D -
ShaiHulud #16218 ennyi erovel az osszes forgotten realmses jatek egymas folytatasai? marmint hogy dragon age az meg thedas-ban jatszodik.
na ugye hogy nem. mart mas torteneteket dolgoznak fel. ahogy a da2 is teljesen mast mitn a dao, tehat nem a dao folytatasa. -
#16217 Ühüm -
Pares #16216 Úristen. Ezek szerint én egy párhuzamos valóságban élek? -
#16215 De hát az csak szerinted jelent meg -
Pares #16214 Én is arról írtam. -
#16213 főleg a gyilkos nyílvesszővel