18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • sanya200
    Mostani karakterem "szerencsevadász", amúgy meg elég bénák azok a harcosok akik kétkezes fegyverrel nyomják.Pl most is elvittem a törpét de alig tud valamit, lesérül mint állat meg fél óráig tart mire kinyír egy ellenfelet, mert sose találja el.Mire az leszed egyet én addig megölök 3-at szerencsevadásszal.Meg pl a nagyobb ellenfelek sose tudnak megütni szinte.Egyedül a varázslókat utálom azokra mindig rárontok mind a 4 karakterrel.Utána jöhet a többi.Van benne egy érdekes dolog ha Vayyne-en be van nyomva a pajsz akkor a fagykúpot nem lehet használni, illetve lehet csak eloszlik a pajzson.
    Na sok a duma itt a kép.

Ja a gray warden vár úgye?Az megvan, bár nem eredeti majd megveszem ha találok magyar feliratos ultimatet, meg ha persze lesz rá pénzem de meg akarom venni.
  • wedge31
    A ládára két lehetöséged van vagy megveszed a harcosbérc /Warden's Keep/ dlc-t vagy letöltöd ezt a modot.
  • wedge31
  • sanya200
    Nekem is lenne még kérdésem, Sten karját hol találom?Beszéltem Orzamar előtt azzal az árussal aki használt páncélokat árul.Ő mondta hogy Orzamarban van valakinél de nem találtam meg:(
    Ja a másik meg hogy nincs valami láda vagy valami ahova lerakhatnám a nem használt cuccaimat?Mert állandóan tele van a zsák,pedig már 90 férőhely van benne.
  • SötétBarom
    Ez amit most nyomok az 5. végigjátszásom (eredetivel mondjuk az első :DD), nincs kedvem elölről kezdeni.. Nincs nagy gáz amúgy, de például Morrigant újratalentolnám szívesen..
  • Although
    Hallottam, egy dlc-ről, vagy modról ami be tett a táborba egy dolgot(madarat?) amire clickelve ez műk. Én nem használtam ilyesmiket. Ha nagyon elszúrtam akkor elölről kezdtem :D
  • SötétBarom
    Lehet valahogy retalentelni?
  • AnubisEE
    hat igen valami ilyesmire gondoltam :)
  • AnubisEE
    hat nemtudom megoltem oket de nem nyilt ki semmi :P
  • Although
    Taktikában és az adott skill vonalon számít de extra jutalmat nem kapsz, ha erre gondoltál :) Igazából annyira nincs. Attól függ milyen fokozaton játszol hard-on és fölötte jól meg kell gondolni mit kapcsol be. De minden leginkább a csapat összeállításától függ. Mivel én elég egyedi szisztémát használok :D, így ebbe nálam profibbak tudnak segíteni jól itt :)
  • Although
    Én egy golem teremre emlékszem, ahol a golemek aktiválódtak és miután megöltem őket akkor nyílt ki az ajtó. Ami után újabb meglepetések voltak :) Remélem ez az.
  • AnubisEE
    meg egy kerdes a semmi ullujenel van egy terem ami tele van golemekkel es el van gazositva ott lathato a terkepen hogy a 2 ajto mogott lehet valami de ajtot kinyitni nemlehet :(
    van 4 gazcsap amivel kikapcsolom a gazt azokkat kene kapcsolgatni esetleg valmi sorrenbe vagy oda nem lehet bejutni ?
  • AnubisEE
    sziasztok van annak jelentosege hogy a skill tablan valamibol megtanulok mindent ? Mert ugye megy ott egy csik csak hat nem ir ra semmit :D

Pl. magusnal megtanulom mondjuk az osszes elemental varazslatot ?
    tolvajnal mondjuk a 2 fegyver hasznalatot
  • bendáj17
    ja nálam is volt ilyen az egyik beragadt és nem tudod kijönni még meg nem öltem :D
  • cenobite
    Köszi a választ, ettől tartottam.... :(
  • wedge31
    Általában ilyenkor beragadt valahova egy monszta, ha végképp nem találod sehol akkor be kell tölteni egy régebbi mentésed.
  • cenobite
    Sziasztok!
    A "Defend Redcliff" küldetést csinálom és elvileg kinyírtam minden ellenfelet, mégse adja be a küldetés befejezését. Már bejártam vagy 100x az egész falut, de nem találtam élő ellenfelet.
    Van valami speckó karakter akinek nem kellene meghalni? Mert nálam Lloyd meghalt, no és a militia nagy része.
  • sanya200
    köszönöm:)
  • wedge31
    1 Kanky's Common Box: take the Silver Costume Ring
    2 Jammer's Common Box: take the Iron Letter Opener
    3 Pique's Common Box: take the Garnet Trinket
  • sata75
    vedd ki mind a hármat nem sebződsz olyan hú de nagyot és a végén így biztosan ki tudod nyitni majd a ládát:)
  • sanya200
    Valaki tudja hogy hogy lehet elvinni Jarvia készletét orzamarban, azt írja hogy a 3 közös ládából a legolcsóbbakat kell csak kivenni, de mindegyikhez csak ugyanaz van odaírva nem tudom melyik közülük a legolcsóbb.
  • sanya200
    Akad rendesen a game azért a crysis 2 alatt nem pörgött ennyire a venti mint ezalatt :D
    2magos athlonx2 7750(2,71ghz),6gb Corsair és egy hd5770/1gb-os vga-val szaggat maxon 1920-ba de csak a harcok alatt esik le néha az FPS ha csak mászkálok akkor nem.
  • Lacoka12
    köszi
  • sanya200
    Elfgyökér, elevenkő,flaska,sűrítő adalék.Külön ugyan nem írja de ha a gyógynövénytanra kattintasz akkor ott lesz a listában hogy mi kell hozzá.Csak épp nem tudom odaadni senkinek.
  • Lacoka12
    helló miket kell össze szedni azon a küldin?
  • sanya200
    Sziasztok van egy küldetés amit nem tudok megcsinálni.Orzamarban a gyémánt negyedben, a királyi palotában van egy orvos aki megbíz azzal hogy szerezzek valami ellenszert.Meg is szereztem a hozzávalókat és el is tudtam készíteni de mire visszamentem már nincs ott se az orvos se a beteg.Elkéstem vele vagy mi?
  • SötétBarom
    HD4850 :D
  • Bhalage
    :D:D:D geccdegonosz
  • sata75
    LOL
    zoknit neki!!!
  • Although
    Megvan kire hasonlít a kép3!!! Van az a kis gnom a Harry Potter-be fogadjunk róla van mintázva :))
  • Although
    Állat mindegyik eddig :)
  • Calver
  • bendáj17
    az elég durván nézz ki :D
  • sata75
    kép3 mindent visz:)
  • JethroHUN
    na jó akkor linkként
    kép1
    kép2
    kép3
  • JethroHUN
    Akkor tőlem is pár karakter

Kellene vmi szavazós szépség v rondasági verseny, úgysem volt még
  • Although
    Ez is egy lehetőség volt :)Nekem a HD4870-el nem igazán így nézet ki fullon, szép volt az is, de ez...... :)
  • SötétBarom
    Nem igazán tudlak követni bro.. :D

Ez teljesen modmentes cucc.
  • Although
    Talán a Draconis féle mod ?:)
  • Although
    Nos igen valószínű nagyon jó kártyád van és ez valszeg moddal van :)