18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
sanya200 #16332 Mostani karakterem "szerencsevadász", amúgy meg elég bénák azok a harcosok akik kétkezes fegyverrel nyomják.Pl most is elvittem a törpét de alig tud valamit, lesérül mint állat meg fél óráig tart mire kinyír egy ellenfelet, mert sose találja el.Mire az leszed egyet én addig megölök 3-at szerencsevadásszal.Meg pl a nagyobb ellenfelek sose tudnak megütni szinte.Egyedül a varázslókat utálom azokra mindig rárontok mind a 4 karakterrel.Utána jöhet a többi.Van benne egy érdekes dolog ha Vayyne-en be van nyomva a pajsz akkor a fagykúpot nem lehet használni, illetve lehet csak eloszlik a pajzson.
Na sok a duma itt a kép.
Ja a gray warden vár úgye?Az megvan, bár nem eredeti majd megveszem ha találok magyar feliratos ultimatet, meg ha persze lesz rá pénzem de meg akarom venni. -
#16331 A ládára két lehetöséged van vagy megveszed a harcosbérc /Warden's Keep/ dlc-t vagy letöltöd ezt a modot. -
#16330 #16246 -
sanya200 #16329 Nekem is lenne még kérdésem, Sten karját hol találom?Beszéltem Orzamar előtt azzal az árussal aki használt páncélokat árul.Ő mondta hogy Orzamarban van valakinél de nem találtam meg:(
Ja a másik meg hogy nincs valami láda vagy valami ahova lerakhatnám a nem használt cuccaimat?Mert állandóan tele van a zsák,pedig már 90 férőhely van benne. -
#16328 Ez amit most nyomok az 5. végigjátszásom (eredetivel mondjuk az első :DD), nincs kedvem elölről kezdeni.. Nincs nagy gáz amúgy, de például Morrigant újratalentolnám szívesen.. -
Although #16327 Hallottam, egy dlc-ről, vagy modról ami be tett a táborba egy dolgot(madarat?) amire clickelve ez műk. Én nem használtam ilyesmiket. Ha nagyon elszúrtam akkor elölről kezdtem :D -
#16326 Lehet valahogy retalentelni? -
AnubisEE #16325 hat igen valami ilyesmire gondoltam :) -
AnubisEE #16324 hat nemtudom megoltem oket de nem nyilt ki semmi :P -
Although #16323 Taktikában és az adott skill vonalon számít de extra jutalmat nem kapsz, ha erre gondoltál :) Igazából annyira nincs. Attól függ milyen fokozaton játszol hard-on és fölötte jól meg kell gondolni mit kapcsol be. De minden leginkább a csapat összeállításától függ. Mivel én elég egyedi szisztémát használok :D, így ebbe nálam profibbak tudnak segíteni jól itt :) -
Although #16322 Én egy golem teremre emlékszem, ahol a golemek aktiválódtak és miután megöltem őket akkor nyílt ki az ajtó. Ami után újabb meglepetések voltak :) Remélem ez az. -
AnubisEE #16321 meg egy kerdes a semmi ullujenel van egy terem ami tele van golemekkel es el van gazositva ott lathato a terkepen hogy a 2 ajto mogott lehet valami de ajtot kinyitni nemlehet :(
van 4 gazcsap amivel kikapcsolom a gazt azokkat kene kapcsolgatni esetleg valmi sorrenbe vagy oda nem lehet bejutni ? -
AnubisEE #16320 sziasztok van annak jelentosege hogy a skill tablan valamibol megtanulok mindent ? Mert ugye megy ott egy csik csak hat nem ir ra semmit :D
Pl. magusnal megtanulom mondjuk az osszes elemental varazslatot ?
tolvajnal mondjuk a 2 fegyver hasznalatot -
bendáj17 #16319 ja nálam is volt ilyen az egyik beragadt és nem tudod kijönni még meg nem öltem :D -
#16318 Köszi a választ, ettől tartottam.... :( -
#16317 Általában ilyenkor beragadt valahova egy monszta, ha végképp nem találod sehol akkor be kell tölteni egy régebbi mentésed. -
#16316 Sziasztok!
A "Defend Redcliff" küldetést csinálom és elvileg kinyírtam minden ellenfelet, mégse adja be a küldetés befejezését. Már bejártam vagy 100x az egész falut, de nem találtam élő ellenfelet.
Van valami speckó karakter akinek nem kellene meghalni? Mert nálam Lloyd meghalt, no és a militia nagy része. -
sanya200 #16315 köszönöm:) -
#16314 1 Kanky's Common Box: take the Silver Costume Ring
2 Jammer's Common Box: take the Iron Letter Opener
3 Pique's Common Box: take the Garnet Trinket -
sata75 #16313 vedd ki mind a hármat nem sebződsz olyan hú de nagyot és a végén így biztosan ki tudod nyitni majd a ládát:) -
sanya200 #16312 Valaki tudja hogy hogy lehet elvinni Jarvia készletét orzamarban, azt írja hogy a 3 közös ládából a legolcsóbbakat kell csak kivenni, de mindegyikhez csak ugyanaz van odaírva nem tudom melyik közülük a legolcsóbb. -
sanya200 #16311 Akad rendesen a game azért a crysis 2 alatt nem pörgött ennyire a venti mint ezalatt :D
2magos athlonx2 7750(2,71ghz),6gb Corsair és egy hd5770/1gb-os vga-val szaggat maxon 1920-ba de csak a harcok alatt esik le néha az FPS ha csak mászkálok akkor nem. -
#16310 köszi -
sanya200 #16309 Elfgyökér, elevenkő,flaska,sűrítő adalék.Külön ugyan nem írja de ha a gyógynövénytanra kattintasz akkor ott lesz a listában hogy mi kell hozzá.Csak épp nem tudom odaadni senkinek. -
#16308 helló miket kell össze szedni azon a küldin? -
sanya200 #16307 Sziasztok van egy küldetés amit nem tudok megcsinálni.Orzamarban a gyémánt negyedben, a királyi palotában van egy orvos aki megbíz azzal hogy szerezzek valami ellenszert.Meg is szereztem a hozzávalókat és el is tudtam készíteni de mire visszamentem már nincs ott se az orvos se a beteg.Elkéstem vele vagy mi? -
#16306 HD4850 :D -
Bhalage #16305 :D:D:D geccdegonosz -
sata75 #16304 LOL
zoknit neki!!! -
Although #16303 Megvan kire hasonlít a kép3!!! Van az a kis gnom a Harry Potter-be fogadjunk róla van mintázva :)) -
Although #16302 Állat mindegyik eddig :) -
#16301 -
bendáj17 #16300 az elég durván nézz ki :D -
sata75 #16299 kép3 mindent visz:) -
#16298 na jó akkor linkként
kép1
kép2
kép3 -
#16297 Akkor tőlem is pár karakter
Kellene vmi szavazós szépség v rondasági verseny, úgysem volt még -
Although #16296 Ez is egy lehetőség volt :)Nekem a HD4870-el nem igazán így nézet ki fullon, szép volt az is, de ez...... :) -
#16295 Nem igazán tudlak követni bro.. :D
Ez teljesen modmentes cucc. -
Although #16294 Talán a Draconis féle mod ?:) -
Although #16293 Nos igen valószínű nagyon jó kártyád van és ez valszeg moddal van :)