Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen, ha azonnal valamelyik jelölt mellé álltál, a másik nem különösebben fog veled tovább tárgalni, de a három feladat teljesítése után még elvileg megváltoztathatod a döntésedet, nem feltétlenül kell annak adni a koronát, akinek a küldetéseit csináltad.
Az elsõ küldetésben van eltérés (Megmérettetés, vagy egy kis kiruccanás Mélyutakra), második, harmadik feladat közös.
Mélyutakból csak egy töredéket láttál, elég hosszú túra lesz, de csak miután Jarviával végeztetek.
Lesznek rejtett mellékküldetések, tartsd nyitva a szemed (ez vonatkozik minden területre a játékban)
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Sandal aki a táborban van és a bûvöléseket csinálja nem annak a nõnek a fia.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
A másik hogy van egy törpe nõ aki a fiát nem találja eltûnt egy õrjárat alatt Mélykúton de a kereskedõ aki a táborba követett annak van egy "fia" de õt úgy találta szintén Mélykúton.Most akkor az a nõ fia vagy nem, visszamentem hozzá miután megkérdeztem a kereskedõt hogy a fiú az övé-e, de a nõnél még mindig ugyanaz a válaszlehetõség.Lehet én értettem félre de szerintem az a nõ fia, nem lehet hogy bugos?Azt az újpercet se találom pedig megöltem Javitas vagy kinek 3 emberét.
Ha a Jarvias küldést csinálod, porvárosban kell szétnézned. Nyomortanya vagy mi az a hely, a másik hely a bolt ahova belehet menni, nem fogod eltéveszteni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Rémmel Denerimben a szokásos módon találkozol. Kinyitsz egy olyan fiolát( vagy széttöröd, nem emlékszem), az egyik sikátorban. Ha egyszer elszalasztod, többet nem jön a lehetõség. Tudjátok ez, akkor van, ha utazás közben egy véletlenszerû esemény megállít.

A legerõsebb fegyveres "stílus" a lõfegyveres. Volt 3 íjászos 1 visszalökõ rúnás partim, kb semmit nem tud kezdeni velük az ellenség. A varázslókat leszedik távolról, a harcosokat meg menet közben. Az erõsebbekre egyszerre több gyilkos nyíl és jónapot... A sárkányok is bagatellé válnak, nem kell rohangálni utánuk hogy elérd, sõt általában senki után se kell rohangálni. Pala is megfér az ilyen csapatban varázsló helyett. Azzal a csapattal értem leghamarabb a végére.. és szarrá nyilaztam a fõdémont is, repkedhetett ahova akart.
de akkor is a rogue a fav!
anti hero
btw remekül leírtad a lényeget, én is azért csípem kétkezes stílust, mert ledönthetetlen, és csak erõ kell hozzá - remekül fel lehet mellette tunkolni életerõt, és bántani a fekvõ/paralizált ellenfelek úgyse nagyon fogják, viszont csapattársak sebzését ki kell valahogy bírni <#nevetes1>#nevetes1> (na meg az sem utolsó, h a nekem szimpatikus harcos karakterek mind kétkezes fegyverrel gyaknak)
"lomhaság" kicsit ellensúlyozható Haste használatával, és amúgy is érdemes megtanulni azt a varázslatot - 30% gyorsabb mozgás nagyon hasznos tud lenni végig, nálam elsõ dolgom mindig Wynne-nél kirakni.
"The trees move. Do you not see it?"
Egy kétkezes, súlyos fegyverrel nem lehet olyan fürgén hadonászni, mint egykezesekkel.
Lassú, de nem rosszabb harcstílus az sem.
Volt végigjátszásom, ahol 2H-s karddal a fõkarakter volt a tank (bajnok+pusztító).
Ennél a kasztnál elvileg elég lenne csak az erõt fejleszteni, de akkor valóban sok lesz a célt tévesztett ütése, s lomha lesz.
1-1 pontocskával az ügyességet is érdemes kb 20ig felvinni (pusz a tárgyak).
Az egyik fenttartott képessége (rettenthetetlenség) ledönthetetlenné teszi, ha van tûzellenállása nyugodtan beállhat egy tûzlabda hatókörébe, a robbanásban is talpon marad.
Képességei sem rosszak, magasabb szinten pl. ellenfelekkel körülvéve egy kétkezes söpréssel 360fokos szögben minden ellenfelet eltakarít.
Nem rosszabb egy ilyen harcos, minrt egy pajzsos, vagy dualos, de azt el kell fogadni, hogy ez lesz a leglasabb, lomhaságát ellensúlyozva nagyobbat sebez, ledönthetetlen - azt kell elérni, hogy a csapásai célt találjanak, s nincs vele gond.
De a harcos nem tetszik, csak nézem 5en ütnek, megy a hp lefelé, de az ellenfelek csaknem fogynak olyan gyorsan.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A karakterek nem igazán jönnek be egyedül Leliana-t kedveltem meg eddig meg talán Alistert,Morrigen jól nyomja de utálom a stílusát.Zavrent meg ki nem állhatom legközelebb fel se veszem a csapatba.
Az ügyességet nem lehet velük megkerülni, mert a képességek felvételéhez csak a TANULT pontok számítanak.
Pajzshasználathoz 26, dualosnak 36 ügyesség kell, több nem, ezt pedig lazán össze lehet hozni.
14es szintre ki lehet maxolni a képességcsoportot, bár nála ez csúszni fog, mert van néhány fölösleges képessége.
Orzammarban vehetsz egy gyûrût (Életadó gyûrû), drága, de inkább ezzel növeld az egészségpontjaidat.
10es szinten rendben van a karaktered, ügyességre és erõre kell gyúrni.
Az ügyességre pontosan 36 pont kell egy dualos harcosnak, az erõ mehet a csillagos égig.
Kb. 14es szint lesz az a határ, amikor már hatékonynak mondhatod a karaktered.
de amúgy valamennyi ügyesség is kell, ha nem kétkezes fegyverrel zúz be koponyákat.
"The trees move. Do you not see it?"