Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ilyen DLC-vel feloldott meg ilyesmi cuccok tûnnek el ha jól emlékszem. De így a legegyszerûbb ezt megcsinálni.

és te a videó után felszerelésben voltál vagy gatyában?

én is erre gondoltam mert a pályát megcsináltam meg minden. Ha igaz akkor jól el van cseszve, a legjobb cuccaim elvesztek. 😞

Lacoka12
én végig vittem azt a rész és nem volt ilyen hiba nekem a zsákombol vett el pár cucott de azt vissza kaptam

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Az a rész bugos. Én is így jártam. Ha már csak egy szál alsógatyában kel fel a karid a videók után, akkor nem lesznek meg a cuccaid. Asshem úgy maradt meg nekem, hogy elõtte lepakoltam a Strázsában, felvettem ilyen szutyok páncélt meg fegyvert és úgy csináltam meg azt a részt. Aztán meg felvettem a cuccaimat.

és hogyan tudom? valahol el van rakva vagy mi a megoldás?

Lacoka12
vissza szerezheted

HELP AZ eszmélésben amikor a Épitész elkap és a cellában vagyunk, azon a pályán mindenki megkapja a cuccait de a sajátom hol van? vagy az elveszett?

köszi szépen a választ így jobb tudni, csak az ajándékok miatt. 😊

Fantusz
Az elsõ küldetésnek kettesben indultok neki, harc közben csatlakozik hozzád Oghren, és egy mágus - s ezzel meglesz a négyfõs csapatod.
A Strázsa börtönében lévõ fogoly is lehet a csapatod tagja (szerencsevász, íjra képezve).
Minden fõküldetés helyszínén egy újabb csapattag is vár, a Bûverdõben egy elf mágus, a mocsárban egy élõhalott harcos (pajzs+kard), a törpe, s egy dualos törpe (Sigrun)- a sorrendet lehet variálni, kit szeretnél hamarabb a csapatban tudni.

Hali olyan kérdésem lenne hogy az Eszmélésben hány csapattag lehet és kik azok?

Egyszerûbb ha rájössz magad a válaszokra. Bármilyen meglepõ, de ezért kéne játszanod hogy válaszokat kapj.
Mellesleg nem volt túl kimerítõ a válaszod 😄 De azért kösz esetleg tud valaki részletesebbet?

Sajnos nem tudom átállítani mivel xbox-ra van meg :S

JethroHUN
Állítsd át magyarra, minek görcsölsz ha alig tudsz angolul? az alapszint kimerül a "Hy, my name is..."-ben
-nem lehet kutyád
-igazából semmit
-azzal sem sokat
-rakd át ->nightmare
-1 íjat, 1 kardot, 1 páncélt lehet vele csináltatni ha megtalálod ami kell
-wade segédje árul ahhoz könyvet
-jah elég ütõsek
-kérdezd a készítõket

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Megvettem az AwAkeninget... Véletlnül letöröltem a régi befjezett mentésemet ami egy dalish elf íjász volt. Szóval egy új Orlaisian karakterrel kezdtem rogue kétkezes (kedvencem) Angolul játszom és alapszinten értek is angolul. De ez a történet nagyon kusza és fogalmam sincs hogy mit miért csinálok 😞
Sok kérdésem van:
- Lehet kutyám?
- Itt mindenkibõl lehet Grey Warden?
- Fejlesztettem a várat adtam a törpének 80 aranyt(!) mi haszna volt ennek?
- Megcsináltam a föld alatti küldetéseket a Vigils Keep-ben mit is értem el ezzel?
- Kicsit túl könnyûnek érzem csak én vagyok így ezzel? (nem a harcra gondolok hanem inkább baromi jó cuccok megszerzésében)
- Wade megint fog csinálni valami extrát? Mert már szólt hogy szerezzek neki valami materialt. De nem tzdom mirõl beszélt vagy ilyet hol lehet szerezni?
- Saját régi karakterrel izgalmasabb? Mert én majdnem elaludtam rajta.. 😞
- Olvastam hogy valahol újra lehet osztani a talenteket.. Lehetséges ez?
- Mennyire jók az új talentek? Van valami amit ajánlotok?
- Miért nem lehet normálisan dumálni a társakkal? Rohadt idegesítõ 😞
Most hirtelen ennyi jutott eszem be 😄

Lacoka12
<#mf1>

JethroHUN
<#taps>

Lacoka12
megoldotam nem volt könnyü véletlenül letörölt valamit a gépem

Lacoka12
miért irja ki ezt a hibát nem rég adta ki hogy physx dll hiányzik valami ilyesmit valaki segitene mert csak ennél a játéknál adja be

Eddig is mindenki azért hisztizett, hogy a DA😮 PC-n minden téren üti a konzolt 😄
Lacoka12
akkor a pc sokkal jobb?

Calver
még megjelenés környékén volt összehasonlítgatás, emlékeim szerint a PC-s verzió nagyon finoman szólva valami kegyetlenül elpicsázza másik kettõt mind grafika, mind kezelõfelület tekintetében.

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok
Ha ujratelepitem a jatekot, de a DLC-k nem jonnek le, mit lehet tenni?

Koszi
Lacoka12
azért kérdem mert ebbe a videoba a táj grafikája jobban látszot
http://www.youtube.com/watch?v=KWL61wDYJ0Q&feature=relmfu

Lacoka12
amugy a Dao 1 melyik részen szebb grafikába?pc konzol?

cikasz
Demó alapján fölösleges véleményt alkotni szvsz!

http://www.akciofigura.hu

Hát a grafika is érdekes a demo nem engedi a dx11-et.A launcherben ugyan be lehet állítani de a játék opciójában csak a highot engedi.Amúgy meg eléggé vegyes mert a ták a páncél tényleg jól néz ki de pl a varázsló haja valami ocsmány ugyanolyan gagyi mint az alapban, mintha betonból lenen a ruhákon is látszik hogy csak egy sima textúra ami rá van rajzolva a karakterre.2011-ben azért már többet várna az ember.Nem kell nekem csilli-villi effect meg minden de ha már szerepjáték akkor talán a karaktereket kéne elsõsorban normálisan kidolgozni és nem a tájat meg a többit.A DA-hoz rengeteg jó mód van van pl olyan ami a hajat teszi sokkal élethûbbé és még az is szebb mint ez pedig az már van pár éves.Meg ez az össze-vissza ugrálás se tetszik annyira sokszor azt se tudom merre vagyok.Hatalmas különbség van a 2 rész között az elsõ elég reális volt és nem úgy mozgott a karakter mintha rakéta lenne a seggébe.A varázsló meg átment golyószóróba, olyan gyorsan lõ mint a rosseb.Az elsõ ehhez képest csak puttyogtatás volt.

Diablo az egy nagyon is jó játék volt, nekem tetszett.A LOD-os 2-t még mindig elõ szoktam venni tekerni vele.Ami viszont a demoban van, az abszolút nem illik DA😮-hez, nagyjából egyetértek veled.Szó szerint amcsi kisgyerekeknek lett tervezve, nekem nagyon csalódás volt.Fõleg ezek a japós mozdulatok, hát kiborító.A színvilágra, meg a grafikára szerintem még nem lehet panasz, mert a demoban le vannak butítva a dolgok, de nem csodálkoznék, ha pár hónap múlva megjelenne egy fizetõs DA 2 szeró <#idiota>

Ja, és dx11-ben nem akar full screenre menni, az ablak teteje belóg felül.
Kijátszottam nehezebb fokozatokon de nem éri meg veszõdni vele. Az elsõ végigjátszás után nyugodtan le lehet rakni easyre, mivel minden harc ugyanaz lesz. Csak felesleges idõpocsékolás nehezebb fokozatokon tolni a sokadik végigjátszáskor. Érdemes gyorsan túlesni a harcokon és a történetre fókuszálni.
Hát, rápróbáltam a demora még1x most reggel. Futkosok össze-vissza az ogre elõl, lövöldözöm spellekkel, kb ennyi a csata. Beállhatok szûk helyre akkor is leverik mellõlem a csapatot.. ez egy nyomorúságos diabló lett. A színvilága is nemtom, mintha valami WoW buzulat volna.
Meg ez a dialógus rendszer .. jelezve melyik a negatív válasz, félhülyéknek tervezve.. na hol az a dao2 topic...
<#eljen>awakening szerintem tuti!
dlc kampanyokrol meselhetsz majd azokrol nem tudok semmit

anti hero

A karakter más lesz (ha hírt nem is láttál róla, a demóban említi Flemeth, a Lotheringbõl való menekülés során, hogy mi a helyzet), a döntéseknek lesz kisebb(-nagyobb) hatása a DA2-ben.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Hát azért az alap nehezebb volt még mediumon is én azon toltam végig és volt hogy néha megizzasztott rendesen.Ebbe meg ha egyszer meghalt a fõhõs de a többivel lenyomtam az ellent.
Amúgy tudom nem ide való de ha már leírtam akkor kérdeznék még valamit.Ugye az elsõ rész mentéseit át lehet vinni, de a fõhõs az nem az lesz aki az egybe?A neve alapján ahogy látom nem, akkor ezek szerint a történet miatt kell a mentés és nem a karakter miatt.Pedig örültem volna ugyanannak a karakternek.

A harcrendszer ugyanaz, mint az elsõ részben, csak látványosabb. Normalon pedig az elsõ rész se volt kihívás-
Valahogy sejtettem hogy ez lesz vége, hogy annyira lebutítják meg elmennek az akció irányába hogy aki eddig szerette az egyet, a 2-t tuti megutálja.Ez van látjátok ha az eladások miatt feláldozzák a játékmenetet meg mindent csak azért hogy a bostoni 8 éves kis joe is tudjon vele játszani.Mert lusta lenne arra hogy megtanulja mit is hogy kéne.Nekem még az elsõ rész végigjátszása se volt elég ahhoz hogy minden trükköt miegymást megtanuljak.Úgy hogy most elkezdtem elölrõl.Elsõre már a vége fele csak mentem elõre nem nagyon cserélgettem a fegyvereket se meg nem vásároltam be csak vitt elõre a sztori.

Azért vedd figyelembe, hogy medium fokozat a max. a 2 demójába. Az Origins-nél is szükségtelen normál fokozaton taktikázni. Ha pedig jól beállítod az AI taktikáit, akkor teljesen felesleges is lesz a taktikai szünet, meg egyéb. De szvsz ez inkább DA2 topic-ba való 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Hát azért annyira nem az eszmélés is vagy 10h pluszt jelent nekem 1,5 napig tartott pedig majdnem egész nap elõtte ültem.
Kipróbáltam ezt a da2 demót érdekes az biztos de valahogy az elsõ részhez képest annyira pörög az egész.Az egybe ugye megállítod taktikázol itt annyira nem kell, nem halnak olyan könnyen még a varázslók se.

Hát a PCs demo erõsen trágyának tûnik. Tuti nem fogom megvenni. Szir-szar manga hagulata van, hulladék harcrendszerrel. Nincs idõm jobban belemélyedni mert késõ van de ez az elsõ benyomásom. A haghatások kimondottan idióták fõleg lövésnél.
Lacoka12
én 1 nap alatt kijátszom dlckel együtt meg a összes küldivel

Mire befejezed, kb kezdheted is a második részt 😊
Botond
Na origins pipa jöhet a kieg+4 dlc kampány. Laza 76 óra playtime eddig.
JethroHUN
2. pálya

Értem. És a demon belül, hogy lehet elérni? Automatikusan odarak vagy térképen kell elvándorolni vagy a fõmenübõl betölteni valahogy?

Svenhassel
Magában a demoban érheted el Kirkwall-t. Bár tényleg félrevezetõ ez az gamestaros idézet.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Sziasztok!
A GameStar Online-on olvastam ezt a Dragon Age 2 demoval kapcsolatban.
Idézem: "Miután a demónak vége, a játékosok elérést kapnak egy új helyszínhez a Dragon Age világban (Kirkwall, ahol össze lehet barátkozni Isabellával, akár romantikusan is"
Tehát, ha jól értelmezem, akkor a demo végigjátszása után a Dragon Age-ben megnyilik Kirkwall? Ebbõl mi igaz? Valaki tesztelte már esetleg?

Hál istennek mert a PS3-demó nagyon nem jött be.
JethroHUN
Ugyan úgy hent, az alaptámadás automata támadás annak néz ki, de ne csapjon be, csak az animációt turbózták fel japán stílusban, a skillek, hát szuper erõsek, vmeikhez az volt írva 200% sebzés, de kell is, mert sokan jönnek, hullámokban.

wedge31
A hir igaz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A Dragon age 2 konzolos demója eléggé hent volt. Mi igaz abból a hírbõl hogy a PC-s harc viszont hasonló idõmegállítós lesz mint 1 részben?