Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A Strázsa börtönében lévõ fogoly is lehet a csapatod tagja (szerencsevász, íjra képezve).
Minden fõküldetés helyszínén egy újabb csapattag is vár, a Bûverdõben egy elf mágus, a mocsárban egy élõhalott harcos (pajzs+kard), a törpe, s egy dualos törpe (Sigrun)- a sorrendet lehet variálni, kit szeretnél hamarabb a csapatban tudni.
-nem lehet kutyád
-igazából semmit
-azzal sem sokat
-rakd át ->nightmare
-1 íjat, 1 kardot, 1 páncélt lehet vele csináltatni ha megtalálod ami kell
-wade segédje árul ahhoz könyvet
-jah elég ütõsek
-kérdezd a készítõket
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sok kérdésem van:
- Lehet kutyám?
- Itt mindenkibõl lehet Grey Warden?
- Fejlesztettem a várat adtam a törpének 80 aranyt(!) mi haszna volt ennek?
- Megcsináltam a föld alatti küldetéseket a Vigils Keep-ben mit is értem el ezzel?
- Kicsit túl könnyûnek érzem csak én vagyok így ezzel? (nem a harcra gondolok hanem inkább baromi jó cuccok megszerzésében)
- Wade megint fog csinálni valami extrát? Mert már szólt hogy szerezzek neki valami materialt. De nem tzdom mirõl beszélt vagy ilyet hol lehet szerezni?
- Saját régi karakterrel izgalmasabb? Mert én majdnem elaludtam rajta.. 😞
- Olvastam hogy valahol újra lehet osztani a talenteket.. Lehetséges ez?
- Mennyire jók az új talentek? Van valami amit ajánlotok?
- Miért nem lehet normálisan dumálni a társakkal? Rohadt idegesítõ 😞
Most hirtelen ennyi jutott eszem be 😄
"The trees move. Do you not see it?"
Ha ujratelepitem a jatekot, de a DLC-k nem jonnek le, mit lehet tenni?
Koszi
http://www.youtube.com/watch?v=KWL61wDYJ0Q&feature=relmfu
Hát, rápróbáltam a demora még1x most reggel. Futkosok össze-vissza az ogre elõl, lövöldözöm spellekkel, kb ennyi a csata. Beállhatok szûk helyre akkor is leverik mellõlem a csapatot.. ez egy nyomorúságos diabló lett. A színvilága is nemtom, mintha valami WoW buzulat volna.
Meg ez a dialógus rendszer .. jelezve melyik a negatív válasz, félhülyéknek tervezve.. na hol az a dao2 topic...
dlc kampanyokrol meselhetsz majd azokrol nem tudok semmit
anti hero
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Amúgy tudom nem ide való de ha már leírtam akkor kérdeznék még valamit.Ugye az elsõ rész mentéseit át lehet vinni, de a fõhõs az nem az lesz aki az egybe?A neve alapján ahogy látom nem, akkor ezek szerint a történet miatt kell a mentés és nem a karakter miatt.Pedig örültem volna ugyanannak a karakternek.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Kipróbáltam ezt a da2 demót érdekes az biztos de valahogy az elsõ részhez képest annyira pörög az egész.Az egybe ugye megállítod taktikázol itt annyira nem kell, nem halnak olyan könnyen még a varázslók se.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
A GameStar Online-on olvastam ezt a Dragon Age 2 demoval kapcsolatban.
Idézem: "Miután a demónak vége, a játékosok elérést kapnak egy új helyszínhez a Dragon Age világban (Kirkwall, ahol össze lehet barátkozni Isabellával, akár romantikusan is"
Tehát, ha jól értelmezem, akkor a demo végigjátszása után a Dragon Age-ben megnyilik Kirkwall? Ebbõl mi igaz? Valaki tesztelte már esetleg?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!