Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.gportal.hu/bioshock
Why so serious?
www.gportal.hu/bioshock
NWN2 masodik kiegjet meg nem neztem, az alap sztori nagyon bejott, es az elso kieg is tetszett, majd ha nem lesz mas ami lefoglaljon megveszem a kovetkezo par kieget is... bar addigra mar itt lesz a Dragon Age is 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Why so serious?
Mostanában nem tudnak normális CE változatokat kiadni? Mi ez az ingame cuccok tmkelege? Az Artbook és a Térkép tetszik, de pl. a bónusz lemez csak egy papírtokban lenne!? Hát ez kissé durva.
www.gportal.hu/bioshock
Amugy az elso neverwintert csak multiplayerben elveztem, nem igazan jottek be a single tortenetei. Bg 1-2 alap, viszont bg2 ota en a neverwinter nights 2 single reszet elveztem a leginkabb, se kotor(fujsw), se semmi nem adta vissza azt a hangulatot. Dragon Age jonak tunik eddig, bar nem tetszik hogy ennyire kezdik itt is eroltetni szex/meztelen jeleneteket csak mert ME-ben is erre csorgatta a nyalat a sok kiskocka, bg2ben a romantikus szal nagyon jo volt, es pont eleg.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Why so serious?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Why so serious?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ez olyan lesz, meg a Fallout 3 is olyan volt :-)
Mass Effect-em is van, de az ugye nem annyira "hardcore" szerepjáték, mint amiket felsoroltam. Ettõl függetlenül remek darab az is, csak az elõzõ címekhez képest pofátlanul rövid és az újrajátszhatósági mutatójával sem vagyok elégedett.
Nem tudok jelenleg olyan játékot mondani, amit jobban várok ennél... pedig FF XIII. is lassan jövöget, meg GT5 is ugye... és mégis.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondd egy horgásznak, hogy mekkora marha, hogy 140 ezerért botot vesz, amikor 30-ért is van. Ez ilyen.
Ráadásul nem egy akármilyen csapat, akármilyen munkáját várjuk itt összetett kézzel... vérprofi csapat.
NWN 1 sikerjáték lett. Alap.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Why so serious?
Baldur's Gate 1-2!
Kotor 1-2!
Neverwinter Nights 1-2!
Dragon Age? Alapmû lesz a játéktörténelemben, ahogy a korábbi munkáik is azok voltak. 12 vagy 20? Egy etalonnál ez nem számít.
Why so serious?
Why so serious?
Tin Case
Bonus DVD including:
A making of documentary
Soundtrack
Trailers
Wallpaper
Concept art video
Strategy tips.
Cloth Map
3 pieces of exclusive in-game content:
Bergens Honor
Grimoire of the Frozen Wastes
Final Reason
Additional In Game Content
"The Stone Prisoner" unlockable bonus quest and unlockable character, Shale
An unlockable item for Mass Effect 2
Get an exclusive in-game item for use in the upcoming title Mass Effect 2
[merlinw.org]
A Dragon Age pc-és verzioja mint azt tudjuk a fejlesztöktöl már a tavaszal kész volt...
[merlinw.org]
Why so serious?
Why so serious?