18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • balee4
    Nekem a CE miatt csak a Warden'S Keep nincs meg, az is müxik?
  • TommyGun
    No megnéztem 14 tárgy pontosan illetve a gyüjtőihez adtak +2 skill növelő könyvet...szóval kellemes :)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy jó a sztori és soxor ki lehet magad vágni ésszel és empátiával, de sajnos van amikor így is harcolni kell (ez nem tetszik, hogy mindenáron erőltetik a harcot, pedig amúgy jó úton járnak).
  • TommyGun
    MŰKÖDŐ DLC-k !!!

Kb 10-12 tárgy + a 2 küldi és úgynézki hogy jó....

telepítés: Leszeded a cuccokat, kitömcsized.
    DA:O egyik könyvtárában megkeresed az updatert és hozzáadod a dazippeket...telepít, örül. Nem kell elvileg semmit átírni az addin.xml-ben, max ha leszeded a hivatalos oldalról a + csapat láda DLC-t, azt belekell rakni.

Állítólag ezek a DLC-k már működnek rendesen:

Jós szórakozást :)
  • mindero
    A játék harmadán már túl vagyok, a kérdésem az lenne h lesz-e a játékba valami jó kis szabja, vagy katana féle, vagy végig ezt a Hosszúkard / Rövidkard kombót kell toljam a Rugómmal?

Esetleg lesz-e valami dögös fekete páncél, nem csak ezek a béna rozsdás könnyűpáncélok? Köszi.
  • Skyline
    A patch könnyített valamennyit a játékon,néha én is belerohanok atomtáp ellenek ellen akiket fél óra/óra taktikázással skerül legyapni (mondjuk hardon tolom)..
    A harcos karim nőlétére szanaszét darabol egyedül egy csapat törpöt szörnyet bármit...És ott van mellette Sten meg Ali.. Lvl 15 mind. És még így is van hogy bejön egy 2fős csapat és rendes fingatásban van részem,van hogy Stent lecsapják mint a taciórát..:D

Ha minden kötél szakad jó csel tud lenni hátrahagyni a csapatot kisebb helyen,1 karival bemenni az ellen elé...Páran utánnadfutnak (de legalább sokszor nem az egész sereg:D) és a kis helységben (mondjuk szűk sikátor) fogadom őket egy fagyasztással aztán indul a cséphadarás..:D
    Végre a 2. sárkányomat is le tudtam győzni,ráment vagy 5-10 gyógyital 2-3 nagy gyógyital meg egy nagyadag mannapótló a suppport varázslómnak..:)

Apropó sárkányok,egy tipp akit érdekel:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kölyöksárkányokból szerzett sárkánypikkelyből nagyon jó páncélt csinál az egyik kovács,rendesen a legjobb páncéllal 75-80%os tűzvédelem van, a távolról köpködő sárkány vagy 50-et belémlőtt mire annyira lement a harcosom életereje hogy benyomja magának automatikusan a gyógyszert (10% alatt adja be)...
  • MerlinW
    +20-as volt a csaj, a vérfarkasok után (melléjük álltam)
  • mnorbi
    azért irtam hogy kacsa, mert semelyik digitalis eladásokat támogató oldal meg nem is hallot a gamerol , pedig elvileg 3 nap mulva áruljak.... átverés szerintem az egész
  • Celebrau
    Ha nem vagyok ott és látom, hogy rányomja én is kerestem volna, de a számlát biztos nem nézném meg. :D

De mondjuk jópofák ezek a DLC-k, csak... (olyan olvassa el, aki már megcsinálta a törpe nemes kezdést)
    ...amikor lesitteltek elvették mindet. :D
  • eXequtoR
    Kösz közbe a da wikin lecsekkoltam. :)
  • balee4
    Ah megvan, isten vagy kösz. Én már dobtam volna el a számlát. :D
  • Celebrau
    Én a CD Galaxisnál vettem és a kód külön matricán volt, amit rányomott a számlára.
  • Prof William
    Mi kell hozzá? Magas elfogadottság vagy románc?
  • sharkyn
    Hy valaki megosztaná velem hogy mi ez a letölthető tartalom és hogy hogy férek hozzá? mert van már pontom elég de nem igazán fogadja elsőt kiirja hogy nulla
  • Deadman
    Vicc ez az arcane warrior ... piros bossokat leöl, kimegyek enni, mire visszajövök, halott a boss. Halálvarázs bekapcsolva, az 1-eket, amiket bekap, nevetve kiheali az aura
  • balee4
    Na megjött végre a CE. A dalish promise ring kódját az istenért sem találom. A dobozon belül kellene lennie vagy külön mellékelték?
    A stratégiai útmutató tényleg odab@sz.
  • Jakuza001
    Milyen kacsa ? Javaslom az elolvasasat a honlapjuknak.

http://www.kingarthurthewargame.com/main.html

We are proud to announce that King Arthur - The Role-playing Wargame wuill be avalaible in English from 12th November on the biggest digital download sites and in the coming months it will hit the stores as well.
  • Sir Quno Jedi
    Ha hat rájuk az meg hiba, merthogy ezek nem élnek, elméjük sem leledzik ugye. Én le is kapcsoltam taktikából a körülállnak akkor mindblast cumót, ezexerint lehet túlokoskodtam a dolgot.

Jah, ott még mint mondtam nem volt cone of cold-om, azzal már könnyebb minden, de még mennyivel.
  • Dns5000
    a mind blast hat rájuk nem tudom miert
    meg a kis fagyasztás, meg a con of cold
    A mind blast, kicsi harc, elrohanás , con of cold mielőtt elmúlna a mind blast elég jó taktika.
    Azt nem értettem, hogy az 2kezes kardos csávómra a vérvarkasok, hogy tudnak ráugrani és leteperni amikor Idominable be van kapcsolva.
  • mnorbi
    az kacsa , sehol se tudnak rola semmit...
  • Sir Quno Jedi
    Most nézem majd a Farewel to Dragons-t, a Drakensangnak meg csak a demóját toltam anno, azt is be kéne szerválni. Silverfall abbahagytam és a Sacred 2-t is csak tizensokig toltam, Storm of Zehirben meg tán az első harmadában vagyok, King's Bountyt a vége előtt meguntam. Dehát folyton melózok, többnyire hétvégén és éjszaka is, így nehéz. Most volt egy aránylag nyugis játékos hétvégém. (konzolokon meg Tales of Vesperia, Tales of Eternia, Shadow Hearts 2, ezekben állok a vége felé)
  • Sir Quno Jedi
    Kíremszépen! Mágus mindig és mindenhol ultratáp, harcos kezdőknek van és könnyű, ezért bátorkodtam rugót indíani, hátha. Nos annyira hátha, hogy felnyaltják velem a padlót. Őersze ha most kezdeném újra rugóva, akkor sokkal jobban tudnám fejlezsteni, mert tudom mi műxik és mi nem, csak most nem vok időmilliomos, így ha újrakezdem valamikor, akkor mágust indítanék, csak az elősztori miatt. Amúgy meg alapos vagyok, avagy elsőre is elég sokmindet ki szoktam szimatolni egy játékban, így újabb végigjátszsára manapság már nem nagyon akad indokom. Főleg, hogy sorban állnak a jóságok. :D Majd ha ínségesebb játékfelhozatal lesz, talán.
  • Jakuza001
    Es 3 nap mulva jon a King Arthur is
    Ezt nevezem en idotoltesnek :D.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, ebben a szerepjáték, a kaland és a karakterek élete a lényeges. A harc, grind, fejlődés, meg a quest-elés csak másodlagos.

Pont jó volt, mert szombaton papíros szerepjátékot toltunk egyik egész tűrhető mesélőnél (D&D3-3.5 fent Skócia alatt, középkor, afféle darkspawn lassú beáramlás/beszivárgás sztori), péntek és vasárnap meg Dragon Age. :DDD Kewl hétvége volt!
  • Lobsterman
    Kösz.
  • kemelol
    Urn of sacred ashes questline soran a cult leader Kolgrim questjet kell megcsinalni az unlockolashoz.
  • BEAST #3893
    Nyugodtan menj el a varazslokert, ha meg nem jartal ott, akkor ugy is el kellene menned egyszer :) Amig nem tersz vissza Connor a szobajaban pityereg majd, szoval nem gond :D
  • Lobsterman
    Srácok egy kérdésem lenne. Elsőként Redcliffbe mentem, bejutottam a várba,
    kiderült hogy a kissrác a démon, megküzdöttem Teegan-al. Namost a kérdésem: ha nem hagyom hogy a vérmágus beáldozza a grófnőt, és felajánlom hogy elfutok a körmágusokhoz, amikor visszatérek a dolgok normálban maradnak? Nem fogja lemészárolni az összes népeket a démon amíg távol vagyok? Vagy inkább áldozzam be a csajt hogy megküzdjek a démonnal a kissrác megölése nélkül?

Mit javasoltok?
  • BEAST #3891
    Nem is duozok, tele van a partym pont a hangulat miatt, de a harcokhoz nincs szuksegem mindenkire... iranyitom a sajat karakteremet, a tobbiek a taktikaik szerint viselkednek. Egyedul morrigan crit hexeit rakosgatom en. :p
  • Jakuza001
    Duozni fos
    Kimaradnak az olyan elmenyek amikor pl Aliaster csipkelodik Morriannal, vagy amikor a torp Oghren a ven Wynnet oltogatja, hogy ha nem lenne badogba csomagolva akkor valamelyik sarokban megkettyintene es sorolhatnam :D
  • BEAST #3889
    Hatooo.. ez nagyon nem igaz. Egyaltalan nem talaltam eddig neheznek a jatekot. Elsore egy 2h warriorral kezdtem, normalon egesz jol szerepelt a csapatom, de most hogy kezdtem egy arcane warrior/blood mage kevereket egyszeruen hihetetlen konnyunek erzem a jatekot, pedig hard/nightmare szinten jatszom. A mage olyan szinten eros mar lvl1tol kezdve ha jo spelleket valogatsz ki hogy hardon egeszen az elso ogreig el tudsz solozni, rohej.

Aranytalanul jobbak lettek a casterek ebben a jatekban is. Mig egy harcossal valasztanod kell milyen fegyvert szeretnel hasznalni es csak azt az agat fejleszteni, addig egy mage tele van jobbnal jobb spellekkel. 12-es szint ota az arcane warriorom nem csak 2x akkorat ut mint a vele egy szintu warriorom, de 2x akkora a vedelme is es tele van olyan cc spellekkel amik neha egyszeruen lehetetlenne teszik hogy akar csak megkozelitsek a partymat.
    Enis raktam par pontot ice agra, de felesleges, nem is hasznalom, Glyph ag kell, foleg hogy mar kezdesnel ki tudod rakni a para + repulsive glyph combot ami aoe paralyzal eddig 100%os esellyel, elitet es bosst is. Kesobb kelleni fog a Mind Blast, Force Field, Crushing Prison. Crushing prison nagyon meg tudja konnyiteni a jatekot amig eleri az ember a 3. blood mage skillt, ami ugyan ezt csinalja csak aoe-ben. Arcane magenek egy baja van, sok stance-t aurat kell fenntartania, ezert nem art a Death Syphon aura sem a mana miatt. Ha ezeket osszeparositod egy Hex/Sleep/Heal buildes Morrigannel akkor a nagyobb bossokon kivul mindent le lehet vele duozni. (potion spammel nehany bosst is 4 Arcane warrior pont utan :D)

Amugy Stent meg nem vittem sehova sem, valahogy olyan semmilyen karakter, egyetlen megmozdulasa tetszett amikor a kutyammal morogtak egymasra. Igazabol a torpen, a bard leanyzon, Alistairen, Morriganen kivul nem is nagyon vittem mast sehova, mindenki mas ellenszenves... Talan Wynn, de o meg nem fer be a tobbi melle :p
  • MerlinW
    Oh, akkor ezek szerint ösztönösen lebeszéltem róla őket. Fel sem tűnt:)
  • MerlinW
    Leliana tábortüzes éneklése megvolt? Na az nagyon szépjó jelenet volt:) Énekelte a játék főcímdalát, kutya csóválta a farkát, míg a mocos Morrgana a fejét, a karaktered meg könnyekkel küzködve hallgatta:)
  • Sir Quno Jedi
    Magam is elf voltam, de mikor lelépsz a faluból, rádjönnek az idióták. Meg kell őket győzni, hgy ne kövessék el ugyanazt a hibát, amit a vezetőjük évszázadokon át. Nincs értelme ártatlanokat mészárolni a jól elvégzett bosszú kényelmes élményével a szívünkben.
  • MerlinW
    Engem nem rohantak le utána. Lehet a sármom, vagy mert magam is elf volnék:)
  • Nagydög
    A constitution a HP-deel van kapcsolatban a stamina/mana a willpowertol fugg. Itt ni!
  • Sir Quno Jedi
    Én full lánycsapatot terveztem+kutya. Node Leliana idegesítő, tank kari nőben még nincs, az enyém az rugó, a kutyának meg nem tudtam rúnafegyót adni a fogai közé (és nem évődik olyan "vicc"esen Alistair-rel és Morrigan-nel, mint Sten). De idővel visszarakom a csapatba, mert jó cuccaim vanank hozzá (csak féltem, a saját kutyáimat sem vinném harcolni a darkspwan ellen).

Lásd. a Tales of Vesperia-ban a "kutya" is fegyót használ, 1xűen a fogaival megfogja, kihúzza a nyakán lévő hoszanti tokból és sittysutty szétkaszabol akárkit. JAh meg imád pipázni is... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Igen. Egyértelműen látszik, hogy ha a cuccokat lev12-es képességgel lehet már csak nyitni és az ellenfél minimum!!! 2-3x annyit sebez ugyanazzal a fegyóval alapból. Vicces, hogy mi vagyunk a gigamegaultrahősök és az első útonálló ükounokájának a félgyagya pesztrája is 38-at sebez ugynazzal a hosszúkarddal, amivel az enyémek max. 7-8-at, ha elveszem tőle. Egy vicc így. :D

Néha mikor nekiállok keménykedni a konverzésünökben, el-el gondolkodok azon, hogy vajon most ez mennyire reális is valójában, ha 1x ilyen gyengék vagyunk MÉG. :DDDD
  • TVelvet
    Nemhiába mondták, hogy a kutya a legjobb karakter az egész játékban :)

AOE stun, overhelm, stb. legjobb a kis dög :P
  • GanXstaZoleeWrk
    Szintén de roppant egyszerű csak őt kell ütni és hamar vége lesz.