Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te kiveted a sárkányból a karaktereket vagy ez ilyen kép volt ?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mage eredet történet.
City Elf eredet történet.
Human Noble eredet történet.
Dwarf Noble eredet történet.
A Dalish Elf még nincs de szerintem nagyon jó háttere van mindegyik választható karinak
Egyébként most olvastam hogy nem is lesz olyan rossz az angol szinkron a fögonosz hangja pl Tim Curry.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ti konkretan mely kulfoldi helyekrol szoktatok beszerezni az uj jatekokat?
Hozzatok hasonloan ki nem allhatom a magyar ferditeseket es ha ez mellett meg olcsobban is beszerezheto, az csak hab a tortan.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én inkább az olcsóbb ár és a ferdítésmentes kézikönyv miatt rendelem majd külföldrõl.
Apropó itthon mibe fáj a collectors edition?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
itt biztos azt akarják, hogy képzelj el neki valamilyen hangot, hogy még jobban beleéld magad. vagy franc tudja 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dragon Age: Vérvonalak (Megjelenés elõtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: magyar felirat
Várható megjelenés: 2009. november
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
www.gportal.hu/bioshock
Itt a cikk egy trailerel
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Rohadtul varom mar, hogy megjelenjen. Kar, hogy nem az aion elott jon ki, akkor azt meg se vennem, csak ha istenitik meg akkor is, miutan ezt vegigtoltam hatszor. 😛
Why so serious?
A játék tényleges megvásárlásakor, elõjegyzõink számára, a készletek erejéig, ajándék in-game elemet, egy játékbeli gyûrût, a Pagonyelf jegygyûrût adjuk hozzá:
"Dalish Promise Ring
Intended for a Dalish elf's bethrothed, this enchanted silver band was blessed by the tribe's Keeper to ensure a long, healthy life.
Stats:
* Increased effectiveness of healing effects
* Subtract damage from darkspawn attacks
* Increase combat health regeneration
Várhatóan érkezik majd gyûjtõi kiadás is. Külön a gyûjtõi kiadásra elõjegyzést nem indítunk, a normál változatra lehet leadni, és a játék megérkezésekor mindkét változat érkezésérõl tájékoztatást küldünk majd.
Ez jó ötlet a cd galaxistól.