Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tutorialok angol felirattal:

I.
II.
III.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

wedge31
Pont akartam javasolni de megelöztél de inkább ebböl.

Te kiveted a sárkányból a karaktereket vagy ez ilyen kép volt ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
Mit szólnátok ehhez bannerhez?

A régi itt van. Ha esetleg nem tetszik ez új.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A mage meg a törpe eredet története nem semmi. Bioware hozza a formáját. Ahogy látom a történetben nem fogunk csalódni.
wedge31

Mage eredet történet.

City Elf eredet történet.

Human Noble eredet történet.

Dwarf Noble eredet történet.

A Dalish Elf még nincs de szerintem nagyon jó háttere van mindegyik választható karinak

A Spore-t illetõen nincs tapasztalatom, a Dragon Age infót leírtam honnan szedtem. Speciel én örülnék ha a CE verzón is lenne itthon magyar felirat, tuti azt venném meg.

A Spore-t is úgy hirdették, hogy a Galactic Editionben nem lesz magyar felirat, késõbb mégis kiderült ennek az ellenkezõje. Szerintem ez lesz a helyzet most is.
wedge31
In-game cuccokat mit ad a 576 ?

Egyébként most olvastam hogy nem is lesz olyan rossz az angol szinkron a fögonosz hangja pl Tim Curry.

Én is a CD Galaxisban rendeltem meg, de érdekes hogy az 576 meg más cuccot ad a sima verzió mellé. Pagonyelf jegygyûrû a CD Galaxisnál, Vad Farkas talizmán az 576-nál.

wedge31
Nekem elég lesz a CD Galaxisos in-game cuccok meg a gyürü / egy mindenek felett / amit hozzá adnak ha elörendeled...<#nyes>

Tatyla
így van

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Idõnként kapok 576 reklámanyagot, és legutóbbiban volt hogy a CE verzió kizárólag angol nyelvû verziót tartalmaz.

MrStokes
Koszi szepen, ezeket most jol elraktarozom vmi biztonsagos helyen!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ezt honnan veszed? EA játék lévén soknyelvû lesz mindenféle verzió. Éppen ezért nem félnék túlságosan emiatt a hazai kiadástól sem. Vagy volt már olyan EA játék, amely nem ezt a trendet erõsítette?
Pár hely, ahol érdemes lehet szétnézni: GAME, Gameplay, HMV, ebay.

Továbbá zavvi.co.uk, thehut.com, gamestation.co.uk, de ezekrõl én még nem vásároltam, csak róluk is sokat hallani.
MrStokes
@Bucser es Zóanagyvarázsló:
Ti konkretan mely kulfoldi helyekrol szoktatok beszerezni az uj jatekokat?

Hozzatok hasonloan ki nem allhatom a magyar ferditeseket es ha ez mellett meg olcsobban is beszerezheto, az csak hab a tortan.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

576-ban 12599Ft a gyûjtõi kiadás, és az nem lesz magyarítva.

Bucser
ez a másik. a collectors külföldrõl szállítással 12k körül fáj.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tudtommal az EA játékai többnyire minden nyelvet szoktak tartalmazni itthon is, és a külhoni kiadások is tudnak magyarul.

Én inkább az olcsóbb ár és a ferdítésmentes kézikönyv miatt rendelem majd külföldrõl.
Annyira nem nagy baj, hogy nem lesz hangunk... Elvégre a legtöbb szerepjátéknál így megy ez.
wedge31
Még nem tudni.

Bucser
még jó, hogy ezt is UK-bõl rendeltem meg😊 (a magyar ferdítésekbõl kössz nem kérek😄)

Apropó itthon mibe fáj a collectors edition?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
erre azt mondták a készítõk, hogy az ME-ben mi csak kiválasztottuk, hogy milyen módon, stílusban válaszoljon Sehpard, így téve még filmszerûbbé az egészet

itt biztos azt akarják, hogy képzelj el neki valamilyen hangot, hogy még jobban beleéld magad. vagy franc tudja 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
<#eljen>

Hm... Itt sem lesz szinkronja a fõszereplõnknek? A Mass Effectben megoldották :S
grebber
Még szép mivel ha nem akkor kellene a francnak nekem nem:

Dragon Age: Vérvonalak (Megjelenés elõtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: magyar felirat
Várható megjelenés: 2009. november

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
nanana...itt álljunk egy pillanatra,...magyarul jön?...a Dragon Age???

grebber
Még szerencse hogy magyar!

Szabi84
nem egybe kell lenyomni😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

saxicola
Én a Mass Effect hosszúságúakat kedvelem. Annyi idõm nincs, hogy 100 órát szánjak egy játékra.

www.gportal.hu/bioshock

wedge31
Az összes komolyabb crpg-vel el lehet molyolni 100+ órát.

saxicola
120 ora? Atya eg!

www.gportal.hu/bioshock

És itt van ez is
wedge31
Ez a utolsó két trailer mégjobban meghozta az eddig se kis kedvemet a játékhoz.

120 óra játék idõ = 90% a játékból
Itt a cikk egy trailerel
TDC Geronimo
Gamescomos videó. Jöhetne már 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szabi84
zene nagyon baldur's gates<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

na akkor úgy egész frankónak tûnik... 😊:😊

grebber
Igen az!

ez single palyeres lesz?

Na oké, ezt meg kell venni 😄 Egyre jobban tetszik. A BioWare meg garancia a jó játékra. Ez a mozifilmes fantasy feeling csak úgy süt róla.
wedge31

Miert? Ez is "haldoklik"? 😊 Csodat en se varok, csak annyira legyen jo, hogy legyen kedve az embernek ujrajatszani.

BEAST
Lehet en is igy lennek ezzel, de ettol sem varok mar csodat. -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mondjuk en se nemetul fogom vegigtolni, elhiheted. 😊) Anno a gothic 2-nek ugy kezdtem neki, de egy ido utan fajdalmas volt.
Rohadtul varom mar, hogy megjelenjen. Kar, hogy nem az aion elott jon ki, akkor azt meg se vennem, csak ha istenitik meg akkor is, miutan ezt vegigtoltam hatszor. 😛

TDC Geronimo
nekem az egész az és szinte egy szót se értek így belõle 😄

Megnyugodtam, nem csak mi magyarok majmoljuk az angol kifejezeseket. Az ilyen "...dieses Feature kannst du im Options Menu ausschalten..." mondatok kicsit furak az en fulemnek. 😊

TDC Geronimo
Tutorial 3 sjana még mindig csak németül :s

Egy árat a gyûjtõ kiadásról közölhetnének azért.

Why so serious?

wedge31
Elõjegyzõi ajándék!
A játék tényleges megvásárlásakor, elõjegyzõink számára, a készletek erejéig, ajándék in-game elemet, egy játékbeli gyûrût, a Pagonyelf jegygyûrût adjuk hozzá:

"Dalish Promise Ring
Intended for a Dalish elf's bethrothed, this enchanted silver band was blessed by the tribe's Keeper to ensure a long, healthy life.
Stats:
* Increased effectiveness of healing effects
* Subtract damage from darkspawn attacks
* Increase combat health regeneration

Várhatóan érkezik majd gyûjtõi kiadás is. Külön a gyûjtõi kiadásra elõjegyzést nem indítunk, a normál változatra lehet leadni, és a játék megérkezésekor mindkét változat érkezésérõl tájékoztatást küldünk majd.

Ez jó ötlet a cd galaxistól.