18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Jakuza001
    De minek az SG ? Kiakarja elolvasni elore a vegigjatszast ?
  • balee4
    Ok megvan, már tölti le.
  • Gubberx
    Én cd galaxisban vettem normál kiadást és aztmondta az eladó hogy minden kiadáshoz jár, de csak addig amíg van belőle.
  • GodBadka
    Én normál verzióhoz is kaptam SG-t.
  • Gubberx
    A működő dlc-ékhez egy linket tudnál adni mert amiket eddig találtam nem működtek rendesen(a két küldetéses nagy dlc-re gondolok)
  • robotnyk
    ez a strategy guide csak nálunk (esetleg csak a galaxisnál) járt a CEhez? addig pöcsöltem, amíg elkelt mind a galaxisnál... rendelném kintről, de ha ez a guide csak itthon volt ajándék, akkor nem bonyolítok, és veszem a simát...
  • GodBadka
    Mert nem olvastad el a kézikönyvben, hogy hogy számolja a találati esélyt. Alap esetben 50% hogy eltalálnak és ezt módosítja a támadó támadóértékének és a védekező védőértékének különbsége, értelem szerűen. Tehát, ha van neked 82-es defed, de a támadónak 100-as támadása, azért elég jó eséllyel el fog találni.
  • sorthair
    Ha a ladat bemasoljuk, nem ront el semmit?
  • balee4
    Basszus nem engedi kiváltani a CE-s, DLC kódot, akárhogy írom be, azt írja, nem lehet kiváltani, mi a franc lehet?
  • Prof William
    Ha majd a jövőbeli többi DLC-t is feltörik akkor nagyon fogom szeretni őket. :) Eredetiben van meg a game de több pénzt már kicsit bajosan adnék ki.
  • vzajcev
    Itt a láda :)
  • greyfox
    Ja most látom a lenti linket.
    Aodk egy próbát :)

• mnorbi
    valaki a végére ért már ?
  • Pares
    Valaki pls. magyarázza már el, hogy ezek melyik DLC-k, és hogy az a plussz láda a táborban micsoda is? Azthittem az már benne van valamelyik DLC-ben, és csak akkor kell külön, ha nincs DLC-d. PLS!!!
  • Prof William
    Ja gondolom a magyar nyelvi file eredetileg is benne van és játékhoz igazítja a dolgot.
  • vzajcev
    Jómunkás emberek már megoldották, mindegyik dlc hibátlanul működik
  • AntiHero
    Ha eredeti a játékod akkor magyarok. Warezzal is meglehet elvileg oldani valahogy.
  • Prof William
    És magyarok a DLC-k?

Ha nekem csak az egyik DLC ( Watcher Keep ) kell akkor annak is megoldható a feltelepítése? Ja és eredetivel megy?
  • greyfox
    Warden's keep: a táborban egy emberkével, felkiátójel van a feje fölött.
    Golem: Nagytérképen menj el a hágóhoz (balra középen), ott áll egy csóka.
    Nekem nem eredeti, és egyik sem működik, hiába beszélek velük, ahová mennem kéne, nem látszik a nagytérképen.
  • MEdievil
    Nálam senki se szerette a csapatban így meghalt hát akkor ezek szerint jól döntöttem

Amúgy hihetetlen az itt olvasott élménybeszámolók mennyire mások mint amikor én játszottam végig.. mintha egészen más játék lenne. Azt hiszem mehet a következő végigjátszás
  • AntiHero
    Nem úgy kérdeztem. A DLC-k már régen megvannak, de térképen nem jelenik meg a 2 küldetés. Csak a tárgyak.
  • Különc
    Az eladóval a boltban, vagy megaupload bácsival...
  • Gubberx
    looooooooooooooool XD
  • AntiHero
    Kivel kell beszélnem, hogy a Golem-es küldi megjelenjen? Meg a Warden's Keep.
  • Különc
    "2 karakter van akit hihetetlen konnyu "megvenni" Leilana odavan minden vallasos kacatert es a cipokert :D, a torpe berserker pedig mindennek orul aminek koze van az alkoholhoz :D"

Nemtom, én a gaypride srácnak nem adtam semmit, mégis egyből jött a szexvidi ami után instant re-load game miután megvakultam
  • Különc
    Ja, de én ellennék mindkettővel
  • BEAST #3973
    Az arany keretes tukor Morrigane! :o
  • dartonita
    Viki tudja
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, Leilana +fehér virágocska ami anyjára emlékezteti, meg a tükör stb.
  • BEAST #3970
    Most en is Leilananak udvarolgatok, o elso vegigjatszasra kimaradt, pedig ot is elhalmoztam ajandekokkal xD , de szvsz Morrigan a nyero, imadom a csipos megjegyzeseit :D

2 karakter van akit hihetetlen konnyu "megvenni" Leilana odavan minden vallasos kacatert es a cipokert :D, a torpe berserker pedig mindennek orul aminek koze van az alkoholhoz :D
  • Sir Quno Jedi
    Ez NWN2-ben is így volt. Ott a Tyr Lovag szeretett bele a sorceress-embe (pedig nem is nagyon bátorította a karim, csak ideált állított), mikor a karim már nagyhatalmú várúr volt és valamit tenni kellett... :D
  • MerlinW
    Tomboló könyvet vehetsz Denirimben a törpéktől
  • BEAST #3967
    Dehogy, csak a vegen valasztanod kell :d
  • Sir Quno Jedi
    Ez a lényege!
  • Különc
    Ja, csak aztán ráfázol, ha több bugyiban vájkálsz xD
  • Sir Quno Jedi
    Valszeg. valamék kari is megtanítja, ha közel kerülsz hozzá. Van eppár képesség amiket tőlük IS lehet tanulni (pl. bárd, templar, shapechanger stb.).
  • Pares
    Ha már szóbajött, akkor én is szeretném megkérdezni, hogy a Tomboló és Bajnok tulajdonságokat hol lehet elsajátítani vagy ki tanítja meg? Lesz rá külön karakter esetleg?
  • Sir Quno Jedi
    A pl. kircsi, hogy ha sokat dumálsz a karikkal és közel kerülsz hozzájuk, akkor jónááhny személyes ajándékot tudsz majd adni nekik (már ha gyűjtöd, de én soxor nem férek az ajándékoktól az inventorymban, durván). Mindent megveszek, felkutatok. Pl. Leilanának is van legalább három személyes ajándéka, amiért odavan, vagy kikészül tőle stb. Megfelelően irányított beszélgetésekkel és ajándékokkal gyorsan a bugyiján, izé a szívén belülre lehet kerülni. Morrigan már azért keményebb dió, de a személyes ajándékok neki is mennek, meg Allistair-nek is.
  • eXequtoR
    Az ember városba árulják a piacnegyed "varázsló" boltjába.
  • sorthair
    Lehet volt mar, de baromi sokat irtatok mar, nem szivesen olvasnek el ennyit :)
    Csak annyit szeretnek megtudni, hogy a Spirithealer -t hol lehet megtanulni?

elore is koszonom