Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
BattleTag: zydar#2910
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem látom benne a fantasy mesés hangulatot, a hõsies, önfeláldozó küzdelmeket. Csupa vér minden, túl sötét az egész korszak. Kicsit a Cristopher Lambert féle Beouwulf hangulatához hasonlít.
De ettõl még lehet jó persze. Majd kiderül az értékelésekbõl, meg a demóból. Nem akarok még egy Mass effekt féle csalódást.
Why so serious?
Why so serious?
"A gyûjtõi kiadás korlátozott példányszámban fog érkezni.
Várhatóan teljesen angol nyelvû lesz,
azonban elképzelhetõ, hogy a játék magyar feliratos DVD lemeze fog belekerülni.
Ez legkésõbb a játék tényleges megérkezéséig ki fog derülni, ha lesz további információ, honlapunkon feltüntetjük."
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Alistair a legfiatalabb szürke örzö.
Morrigan lesz a játék Eyecandyje egyébként mágus ,Cluadia Black szinkronnal....<#eljen>#eljen>
Wynne a gyogyitó.
Mabari War Dog ,az ember legjobb barátja....
Sten a rézbörü oriás tipikus tank / eddig nálam favor party tag /
Leliana bárd/tolvaj/kém/bérgyilkos sokoldalu kari szintén gerincre vágható.
Így is kész van a PC legalább fél éve, remélem ez alatt sikerült lefordítani.
Next PC upgrade: 2022
A két törpe meg amúgy is ugyanabból a városból indul. Nekem kicsit sok. De aztán lehet h mindkettõ érdekes lesz.
Két elf / City , Dalish /
Két törpe / Comoner , Noble /
Egyforma a leosztás ,de abban szerintem is igazad van hogy az elfeké a legjobb háttér story.
Szerintem én city elf leszek. Éljen a BOSSZÚ!
Dwarf commoner eredet történet.
Ezzel teljes a lista ,nekem a dalish elf jön be a legjobban érdekes lesz felkutatni azt a relikviát.
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36832
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Pl a fire mage csajnak ha nem adod meg mit csináljon lazán odavágja a tüzlabdákat ugy is hogy ha a fél partyt kinyirja.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és össze-vissza csinálja a marhaságokat.
Nagyobb csatákban én mindig külön-külön megadom a partynak mit tegyen vagy ne tegyen.
szal...nekem elég a fõhõsöm is!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(az utolsó játék amit tõlük toltam az a KOTOR volt)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)