18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
neptum #4039 a Redcliff-i Kasténylba az udvaron a Boszúállót hogy lehet legkönnyebben megölni ? 2-en is csapkodják de alig meg lesz élete -
#4038 Nem tuningolod a vga-t véletlenül? -
#4037 Én Stenre akarom rágyúrni:D -
#4036 Mennyi idő volt hányas szintű lettél a végére? -
#4035 Ami érdekes lv12 vagyok és még nem találtam büvölhetö tárgyat még egy slotal se nemhogy többel.
A légios armor meg a mágus kincse armor tünnik eddig a legjobbnak. -
#4034 Fegyverek inkabb bossokbol esnek,foleg 1 es ketkezes kardok,baltak.
En pl a megsporolt penzemen a torpe varosban vettem meg a tank amuletet(82g korul van). -
MrAndree #4033 Hát a Blood Dragon Armor nem rossz, Alistair most arra gyúr, hogy magára vehesse végre. :) -
#4032 nekem eddig 3 igen jó full armor szett jött össze(egy könnyű bőr és 2 nehéz fém) -
#4031 Jó cuccokat mellékküldik adnak, jó fegyvereket általában találsz az árusoknál megfizethető áron, pajzsot pedig szintén kapsz questrewardként(legalábbis jobb pajzsot még árusoknál sem láttam) -
#4030 Furcsa hogy törpesex és gruppen van grannysex nincs mindhárom elégé s fetish kategoriába tartozik , a kis gay zevranról már nem is beszélve. -
Dzsí Pí #4029 Szal a képek:
-
Nagydög #4028 Ez jo kerdes, mert en mar egy horpadt konzervdoboznak is orulnek, aminek jo eles a szele. Nem szorja a jatek a legendas ereju varazs targyakat. -
Dzsí Pí #4027 Hy, vki nem tudja véletlen ,h miért csinál nekem ilyen faja grafikai bugokat a game? Geforce 8600 Gt-m van, legfrisebb driverekkel, Xp SP3
-
#4026 Én kettőről tudok,...miattad...te rohadt :D
Egyébként ti hol szeditek össze a jó cuccokat? Sajna én semmi használhatót nem találtam :( valahogy nincs 100+ aranyaim egy normális pajzsra, vagy kardra :/ -
#4025 Na "végigvittem" én is a gamet. Hát azt kell mondjam utóbbi évekbe volt pár nagyon jó game ami nekem tetszett, de messze a legnagyobb hatást ez gyakorolta rám. Nem istenítem többet, mert aki játszik vele tudja milyen. A játéknak meg rengeteg vége lehet. Alig várom, hogy felfedezzek párat belőlük.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén mikor elmeséli képekben kis szöveggel a világban történt eseményeket a démon legyőzése után...háát ott is állt a szőr a kezemen rendesen :D Profi munka volt az egész elejétől a végéig -
#4024 Összesen hány darab nagy sárkány lehet a játékban? :) -
#4023 Minden nőt:D Morrigant és Lalinat vagy kit főleg. Az öreg mágust már hagyom:P -
MrAndree #4022 Az már dwarfcore... :) -
#4021 értem, köszi -
#4020 Minek guide??!? 1xűen mentés után végigpróbálod mindegyik ajándékot mindegyiken visszatöltésekkel?!?! Persze ha figyeltél rájuk, úgyis kitalálod mit szeretnek. -
#4019 A többi nyelvü verziok vannak rajta. -
#4018 Még egy dolog van amire kíváncsi vagyok :) Normál kiadásban vetem meg a játékot de nemtudok rájönni mi a fenére jó a 2. DVD :D telepítésnél nem kérte :) -
#4017 Kit akarsz gerincre vágni ? -
#4016 A warden keep csak a láda miatt jó ,ezért azt én is meglesem...
A golem meg nekem alapbol benne volt. -
#4015 az jóó:D
Valaki linkeljen már nekem egy gifts giving guide-ot mert a tegnapi link nem jön be:( Neten meg nem találom vagy csak béna vagyok:( -
vzajcev #4014 Szadó mazó buli -
Prof William #4013 Na azért. :) A játékért jó pár ezrest kiadtam a DLC-kért már nem akarok. :)
Reméllem majd a többi DLC vel is lesz hasonló. -
#4012 Mé ne lehetne még gruppent is nyomathatsz. -
vzajcev #4011 Ő csak a fiúkat szereti xD -
#4010 Törp karakterrel is lehet hancurkodni? Vagy az mán Hardcore lenne:D? -
vzajcev #4009 Nem az a tuti, ez a játék megérdemli a megvételt
Talán a dlc-k nem annyira -
Te hívtad be a sátradba, magától nem megy be
-
Prof William #4007 Szóval leszedem őket és a bin_ship mappában lévő daupdatert elindítva feltelepítem.
Ha eredeti a játékom az nem baj? -
#4006 Találkoztam első nagyobb sárkánnyal...miután nemes ajkamat többször is elhagyta a "A PÉKFASZÁT!" mondat, egyelőre úgy döntöttem, hogy meghagyom a gyáva életét...
-.... -
vzajcev #4005 :) -
vzajcev #4004 Elvileg ezek működnek -
#4003 köszönöm szépen :) -
vzajcev #4002 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
The Warden's Keep: www.mediafire.com/?myvjwlqw5wm
Stone prisoner:
Part 1: http://www.mediafire.com/?xnwmyizyzij
Part 2: http://www.mediafire.com/download.php?gjddmmoirzg -
#4001 Annak csak egy része a végigjátszás, rengeteg hasznos infót és leírást tartalmaz. -
#4000 thx, ezt vágom, csak azt nem, hogy ez csak nálunk megy-e, vagy külföldön is. mert game.co.ukn még van CE, csak nem tudom, hogy az SG ahhoz is jár-e.