Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jó, akkor még egy hónap
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
még jó, hogy két napja várom, hogy mikor jön már ki
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mass Effect-et azért mert angolul akartam játszani és akartam az összes pecset és ingyenes DLC-t, ugye ezek sajna kimaradtak a magyarosítottból.
Spore-t meg ott volt megvenni a legkönnyebb (az bármiyen nyelven elérhetõ)
Én anno a második kiadást szerettem a D&D-bõl nekem az a rendszer jött be a legjobban. Van még a Das Schwarze Auga(Dark Eye) rendszer, ez egy német elég kellemes rendszer, eddig csak Drakensang-ot játszottam (annak is csak a demóját) ebben a rendszerben de nem rossz.
Az persze teljesen egyén függö hogy kinek melyik áll jobban kézre.
A változás mindig törvényszerü pl a Vampire: The Requiem szabályai mérföldeket vernek a masquarade átláthatatlan néhol ellentmondásos rendszerére.
Persze ellen példa is van a Cthulhu uj szabályrendszere nekem nem jött be.
holnap meg lehet venni a cd galaxisban 😊
mé nincs ma nyitva?
A hivatalos forumon olvastam hogy csak egyedül vagy esélytelen ha már van melleted valaki végigjátszható ,persze a 3-4 az ideális.
Szerintem annál jobb rpg rendszert még nem nagyon sikerült összekalapálni senkinek de igazad van igy korlátok nélkül tud harcolni egy mágus is és itt valszeg ez volt a cél.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
What we have managed to do is get the awesome BioWare dev dudes/dudettes to break off the Dragon Age: Origins Character Creator from the main game so you can download it as a separate application to your PC. Once you have downloaded and installed the Dragon Age: Origins Character Creator you will be able to “pre-create” characters for use in the PC version at launch.
The Dragon Age: Origins Character Creator will allow you to create numerous different characters before launch and experiment with the different classes, races, and create multiple faces for the 6 Origin stories and save them to your hard drive for safe keeping until the game is released.
As you may be aware we are extending the BioWare community with a new social community site for Dragon Age: Origins. The great news is when we launch the Dragon Age: Origins Character Creator we will also be launching an open beta of the new social community site. You will be able to log into the new Social community site with your existing BioWare forums account name and password, and update it to the new social site account. Characters created with the Dragon Age: Origins Character Creator can also be uploaded to your account from within the Character creator. Once logged in to the social site, one of the first things you will be able to do is use one of your uploaded characters as your social website avatar for your profile on the new social website forums (yes we got that in!!), exciting stuff! Stay tuned for more information on the social website from now through launch.
Dragon Age: Origins Character Creator Details
• Download location – BioWare/Dragon Age: Origins website (A link will be made public when ready)
• File size - Maximum file size 320meg.
• Languages – Available in English, German, French, Polish, Russian. Also available in Czech, Hungarian, Italian and Spanish with English Voice Over.
• System specifications to run the Dragon Age: origins Character Creator – The Character creator runs on the same system specs as Dragon Age: Origins. Please check the FAQ here for more information: http://dragonage.bioware.com/game/faq
• The character creator is currently only available for PC users
Ez nagyon jól hangzik azért a Bioware mindig elöjön valami okoságal...<#eljen>#eljen>
(nagyon tetszik az a megoldás)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Az Electronic Arts-tól kapott tájékoztatás alapján a játék magyar felirattal illetve teljesen angolul is játszható lesz: a telepítésnél lehet majd kiválasztani, az angol illetve a magyar zászlóra kattintással, melyiket szeretné."
Hát kérem szépen akkor ez el is dõlt. 😊
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Vegyük pl. a Szellemirtók játékot,nyár eleji stuff,itthon október vége! a megjelenés idõpontja. Aztán ugye csúszott 4-5 nappal - mondjuk az még viszonylag istenes - a Batman:AA is,az új Red Faction egyes (nagy) helyeken a mai napig nem jelent meg és sorolhatnám.. Egyedül talán az EA ténye,ami bizakodásra ad okot az ügyben,mert velük általában "nem szórakoznak". Persze,lehet,hogy csak én misztifikálom túl,de sajnos adtak rá elég okot.