18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
SaGa Jr #4639 Egy kérdésem nekem is lenne:
Befolyásol valamit egyáltalán, hogy a táborunkban állomásozó csapatok ládájába pakoljuk a nekik szükséges cuccokat? Javít ez rajtuk valamit vagy teljesen felesleges az egész? -
SaGa Jr #4638 A DLC tárgyai közül a legtöbbnek nincs szintje (gyűrűk és övek/medálok). A dragon armor tier 6-os, a csizma az tier 3-as. Ezek fixek, nem változnak. Teljesen mindegy hogy új játékot kezdve kapod meg őket, vagy egy meglévő, magas szintű karakterhez kerülnek be.
A Keep-ben lévő ládába pakolt tárgyak sem javultak semmit. Maradtak ugyanazon tier-en ahogy bekerültek. Pedig lenne pár tárgyam amit szívesen látnék feljavulni, de ez nem történt meg sajna (patch-elt játékkal játszom). Így tier 3-tól 7-ig van ott mindenféle cuccom. -
sorthair #4637 Valaki megtenne, hogy csinal egy kepet a ladarol a taborban!? -
#4636 Megoldás a hídra -
#4635 És vajon a DLC tárgyai is igazodnak a szintedhez? Lehet, hogy megérné később aktiválni őket, hogy jobbak legyenek?
Arról tudsz valamit, hogy a Warden's Keepben lévő kereskedő és a láda is fejleszti a cuccokat ha berakod/eladod majd kiveszed/visszavásárolod?
Hivatalos fórumon írták páran, hogy így lehet egy tárgy tier-jét magasabbra húzni. -
#4634 Most beléptem a gamebe és valami EA-s szerződéses baromság fogadott ez micsoda mert olyan hosszú hogy félelmetes? -
#4633 Kéne 1 kis segítség elakadtam a mércénél a hídnál.Mi a helyes sorrend amire át lehet kelni? -
navahok #4632 Köszönöm -
SaGa Jr #4631 DeDy:
Legyenek alapanyagaid, legyenek receptjeid és akkor elég rábökni a quickbar-ra kitett ikonra (méregkeverés egy koponya, gyógynövényészkedés egy levél, csapdázás egy csapda).
navahok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Arcane Warrior spec megszerzése a Werewolf romokban lehetséges egy kristályból. Csak kommunikálni kell vele és megszerezni tőle a tudást.
A Blood Mage spec meg csak akkor hozható elő, ha a fő karaktered mage és mikor Redcliff-ben a kissrácból ki akarod szedni a démont a Veil-ben, akkor megegyezel a démonnal és hatalmat kérsz tőle. Csak így lehet megszerezni. -
DeDy #4630 Rendben köszönöm. -
SaGa #4629 lLehúzod az alsó "gyorsgomb" sorra a méregkeverő/csapdakészítő képesség ikonját, majd ott aktiválod. A gyorsgomb sor kibővíthető egész a képernyő jobb széléig... -
navahok #4628 Pls valaki írja le hogy kivel kell beszélni a mage arcane warrior spechez. (a questet már végigvittem de nem adta ahogy a vérmágust sem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az úrnő halott az elf főnök is a vérfarkasok visszaváltoztak emberré. A vérmágusnál meg jowan elvitték a körmágusokhoz gondoltam majd ott beszélek vele de nincs ott gondolom gyors úton eltették láb alól :)
Ha nincs mód rá hogy megszerezzem így a speceket akkor nem tud valaki valami buherálást amivel lehetővé tenné hogy fejleszthessem? A charachers könyvtárban néztem de nem nagyon jöttem rá hogy melyik fájlban mit kellene átírni :(. -
DeDy #4627 Hogyan lehet mérgeket keverni, csapdákat készíteni, ha tudja a karakterem? -
SaGa Jr #4626 Pedig nem unique fegyverek ezek. Legalábbis nem kerültek be a codex-be mint a legendás fegyverek/páncélok/tárgyak (ezekből összesen 18 van, mint például a Litany of Adralla, Havard's Aegis, Ancien Elven Armor, Aodh, Bard's Dancing Shoes, The Life Drinker, Katriel's Grasp, Yusarit The Dragon Slayer, Thorn of The Dead Gods, Summer Sword, Empire's Shadow és így tovább).
A Keening Blade és a Rose's Thorn csak sima fegyverek különleges képeséggekkel, de nem neves/legendás tárgyak. Ezek mindenképpen a szinthez és valami máshoz igazodnak (azért nem hiszem hogy csak a szinthez, mert tier 5-ig találtam tárgyakat 8-as szintű karakterrel, de első karakteremmel 16-os szinten sem találtam még tier 4 fölöttit).
A legendás tárgyak terén meg van aminek egyáltalán nincs szintje (ilyen például a starfang is), míg másokat sajna szinthez igazítva kapja meg az ember (minél magasabb szintű a fő karakter annál komolyabb lesz a cucc szintje). -
#4625 Feltettem az összes kiegek a The Stone Prisoner kivétalével.
Minden frankó de a Warden's Keep kieg full angol.Ezt hogyan lehetne magyarrá varázsolni tudna ebben segíteni valaki? -
#4624 Hogy érted, hogy nem nevesített? A Keening Blade és a Rose's Thorn nekem unique-nak tűnik, csak egy van belőlük.
A kardot az egyik legdurvább ellenfél dobja, a tőrt meg csak egy helyen lehet megvenni.
A tier szintet meg mindig a te szintedhez igazítja a játék, bár egyedi fegyverek esetében remélem ez nem így van. -
SaGa Jr #4623 4603-ban már kaptál választ. Olvass vissza egy kicsit. -
SaGa #4622 Valami fenntartós képességet aktiváltál, arra kell a többi. -
Evoluti0N #4621 Miért van az, h a fő karimnak (elf íjász), valamint pár másik karinak az állóképessége nem megy fel maxra. A főkarimnál azt írja az állóképességnél, h 40/40 (100 elérhető). Most ez mit jelent? Ha 100 elérhető miért csak 40 bír max lenni? -
SaGa Jr #4620 Pedig az a legjobb hosszúkard/kétkezes kard amit a játékban találhatsz (alapból egy tier 7-es, dragonbone longsword extrákkal és 3 slot-tal). Tier 7 a vége a fejlődésnek fegyverek/vértek terén (tier 7-es longsword sebzése 11,2).
A sebzés nagy része meg úgyis tulajdonságból jön össze, ahogy a páncélátütés és a critical esély is (mindkettőnek a magas cunning kell). Plusz rúnák, mérgek és mindenféle bevonatok/kencék a fegyverre amik ezt növelik (kivéve íjaknál és egyéb távharcász ketyeréknél).
Igazán jó íjat lehet ugyan keresgélned, de közelében sem lesznek a legjobb közelharci fegyvereknek. Longbow tier 7-en 9,6-os sebzésű, shortbow 8-as, crossbow 12,8-as.
Longbow-ból a legerősebb amit össze lehet szedni némi mázlival, az a Far Song nevezetű íj (ha sikerül belebotlani és dragonbone-ból készült), mert az a normál tier 7-es sebzésen felül ad még +2 sebzést, +3% Ranged Critical esélyt, +10 Attack-ot, +10% Critical sebzést és emellett gyorsabban lehet vele lőni.
Shortbow esetén sebzésben a legjobb a Whitewood nevezetű íj (+3 damage), de az elérhető legjobb az a Dark Moon (+2 willpower, +3 armor penetration és +10 nature resistance).
Longsword általános (nem nevesített) legjobbja a Keening Blade (már ha harcosod van merthogy csak nekik adható), de az Imperial Edge sem rossz. Vagy ugye lehet kovácsoltatni a Soldier's Peak kovácsával meteoritból a legjobbat.
Tőrökből a The Rose's Thorn mindent überel nem nevesített kategóriában, amennyiben sikerül dragonbone-ból beszerezni (+2 Dexterity, +1.0 Combat Health Regeneration, +3 Damage, +5% Melee Critical Chance, +30% Critical Damage megy mindenképpen az anyagtól és tier-től függetlenül bonuszként).
Közelharci fegyverek közül a legnagyobb sebzése a greatsword-nak (kétkezes kard) van. Ezt szorosan követi a battle axe (kétkezes csatabárd), ami picit lemarad a sebzésben, de majd kétszer akkora a kritikus találat esélye. Minden más csak utánuk következik. -
#4619 Annak kell spellmight, aki a második spellt nyomja.
Tehát: blizzard + spellmight + tempest
vagy : tempest + spellmight + blizzard
De inkább az tanulja a spellmightot, akinek AoE varázslatai vannak, mert ezzel minden többet sebez. -
#4618 Az én felállásom:
2 mage (1 heal, 1 rombol), 1 harcos tanknak, és egy rogue.
Sztem rogue elengedhetetlen, nagyon sokat sebez (az össz sebzés felét a tolvajom viszi be, monjduk kb. minden ütésem crit!), úgy, hogy morrigannel, és a healerrel is nyomom a támadó varázslatokat egyfolytába, és az ő felszerelésük is táp. (morrigannak már van vagy +40% fagysebzése)
A lényeg, hogy egyfolytában a tankot üssék (pajzs skillek felfejlesztve, atom mennyiségű hp), a healer jól távol legyen a csatától, és akkor baj nem lehet. -
#4617 nem tudjátok hogy holtalálom a törpe csaj fiát ?A kovács srác aki lement a mélyutakba de nem jött fel. Én nem találtam meg :S -
#4616 bocs, elírtam, earthquake az blizzard akart lenni. -
#4615 Most megyek fel a toronyba ahol irtom az árnyakat meg mi egyebeket.
2 mágus 2 harcos felállás elég jó féle.
Morrigan-nel lefagyasztok mindenkit azt a többivel meg csapkodom lövöm őket.Másik mágusnak is jó volna valami csoportos cucc de még nincs.
volt egy rész ahol elbüvölt harcos volt egy vágydémonnal na ott meghaltam párszor ,de legalább kiprobáltam sok lehetőséget ,de megmenteni nem lehetett a csávót pedig azthittem :( -
#4614 csapat táborhelyén - oda kerülsz amint kijutsz Lothering-ből - tudsz venni Templar manualt ha az akarsz lenni és van 15 aranyad. utána nyugodtan vissza is tölthetsz, a spec attól használható lesz. -
#4613 hexeket ki akarom rakni Morrigan-nél - igaz csak első kettőt, úgyis van benne egy pontja - force field valószínűleg dettó az ő sara lesz.
évszázad viharánál kinek kell spell might? mind az earthquake és a tempest lerakójának, vagy elég egy embernek is? -
Fasiszta #4612 Milyen jóbbakell lennem Alistair-rel hogy kiképezzen templar-rá? -
#4611 Igen, a kristályok a gólemhez tartoznak. Kis sárkánypikkelyt (drake scale) az urn of sacred ashes questben tudsz szerezni, nagyot szintén.
-
#4610 Nekem is lenne pár kérdésem:
A kristályokat (páncél, fegyver) kinél lehet használni? Gólemnél? (még nem csináltam meg a DLC questeket)
Sten küldetését is csak magas elfogadottsággal kapom meg? (-20-ban vagyok nála, sosem viszem magammal:)) Most vettem neki egy halom ajándékot, de még nem adtam oda neki.
Mágus körben a kis sárkányok nem dobtak sárkánypikkelyeket, hogy lehet lootolni? -
#4609 Liliana beszél a legjobb exbarátjáról Marjoaline-ről aki elárulta. Őt kell felkeresni Denerim-ben. -
MrAndree #4608 Leliana-t csak akkor lehet ha 100as és megcsináltad a személyes küldetését. -
#4607 AoE és crowd control a legfontosabb egy magenek. A Glyph-es spellek hasznosak mind, bármelyik paralyze szintén. Force field és crushing prison alap, és a hex vonal is jól fog jönni.
Tűz, jég, elektromosság szintén jó, meg esetleg valamilyen mana regen.
Ha akarsz évszázad vihara kombót, akkor kell a spellmight is, rengeteg helyen tévesen írják az ehhez szükséges varázslatokat. -
beteg #4606 Te tudsz vmit :D!
nekem most 100 a kapcsolat Lilianaval de mégis csak az van max a tábori beszélgetésnél hogy "beszéljünk a kapcsolatunkról"-"té vagy nékem a legfontosabb nékem" egyszer sikerült csak megcsókolnom. lehet kivették a leszbi szexet? pedig a mass effektben volt ilyen...
bár mondjuk nem csináltam a meg Liliana küldetését már ha van neki.ööö hol lehet azt felvenni? -
vzajcev #4605 Nagyon jó sztorik, jókat nevetgélek -
#4604 na akkor egy kérdés: aki esetleg mage-el tolja, mire pakolt? mert perpill van jó pár nem elosztott pontom - na jó, annyira nem sok, 3 kelleni fog amint megvan Blood Mage spec - és maximum halvány fogalmam arról h mire rakjak. kinek mi a véleménye a különböző spellekről? leginkább offenzív karakter a cél, kemény AoE sebzéssel és hasonló móka (fire sor már ki van rakva, kivéve inferno), healernek ott van Wynne. -
#4603 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a keresztút után nem sokkal belefutsz. kicsit menekül előled, csak kocogni kell utána. -
#4602 Megfelelő ajándék + adott karakter küldetése + 60+ elfogadottság.
Ezzel kapcs, pont tegnap volt egy szerelmi háromszögem:)
Morrigan, Liliana 90+ (szerelem) elfogadottság. Lili-t lesmároltam, Morrigent ágyba vittem.
Következő beszélgetés a harcmezőn: Morrigan-nek nem tetszik, hogy sok időt töltök Lilivel, féltékeny, de "nem szerelmes" - hazudik - jó lenne eldöntenem mit szeretnék, szakítsak Lilivel. Mondom minkettőtöket megtartanám. Hát hogy ez így nem működik. Mondom oké.
Lilivel beszélek, mondom ennyi, vége. Lili -10 elfogadottság, Morrigan = szex 2.0 (emellett akar adni nekem egy gyűrűt ami által mindig tudja hol vagyok. Mondom neki még mit nem?:D)
Adok ajándékot Lilinek, újból belémszeret, mondom újra kellene fogalmaznunk a dolgot. Hát hogy Morrigan, mire én: hármasban?:) Nem tetszett neki az ötlet. Behazudtam, hogy szakítottam a boszival, Lili szex 1.0, Morrigan lecseszett, békülőszex 3.0:)
Nagyon lehet játszani a lányokkal:D Lehet Wynn-t az öreglányt is elkapom valamikor, és bepróbálok egy gruppent:D
-
#4601 En is mageval tolom, esetleg privatban adnal tanacsot a "felepitesehez" legyszives. -
#4600 Ezt En is elkezdtem szedni mar tegnap torrentrol :)kivancsi leszek ra.