Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
most meg már ahány helyen rendeled, annyi féle cuccot kapsz, amik tényleg egyediek és jók. pl. a COD5-nél anno az volt, hogy egy hétig dupla XP-t kaptál multiban! 😮
na de ez: aki megveszi a PC Gamer köv. számát, az kap egy extra küldetést!
"Titled A Tale of Orzammar, the quest is actually part of the story, extending the lore in a surprising way. And it’s only on the PC Gamer DVD!"
eszem-faszom megáll, komolyan mondom
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nagyon nagy rajság a Journeys, remélem mindent sikerül unlockolnom a premier napjára.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként sztem is minden formájában törölni, több a baj vele mint bármi amit a másik serpenyõbe kerül.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elorendeltem a Dragon age-t, a megjelenes napjan meg is veszem, de ha elobb jelenik meg a warez biztos, hogy rogtom letoltom.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Másrészrõl:
"A keresett kifejezés (szocbeteg) egyetlen dokumentumban sem található meg."
<#eljen>#eljen>
én csak annyira vagyok bagoly hogy a mass effect nagyon tetszett. Ha a me2-ben kivetnivalót látok majd azt is el fogom mondani, hidd el.
A warezt meg a legegyszerübb ugy megelözni ha valaki nyit egy off topicot te meg betennéd a linkjét bannerba.
Jelen pillanatban azonnali BAN a fórumról, hasonlóan a konzolos részleghez.
Viszont, ha jelentkezne valaki házigazdának, aki irányítaná a népet, meg törölgetne, akkor lehetne lazább is a dolog.
...vagy maradjon az alap felállás? Ti döntötök.
Egyébként Te valóban szocbeteg vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Lassan jöhetne az a launch trailer is :p
Nem találtam róla infot :S
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Mindenesetre mostmár lehet csinálni lángoló faembereket ,ha már rözse égjen már a kurva életbe...<#nyes>#nyes>
A Bioware célja nem más, mint az, hogy kihasználva a Dragon Age: Origins közösség nagy kreativitását a játék élettartalmát sok-sok évre növeljék a felhasználók segítségével.
Ez a film a toolok, azaz az eszközök képességeit mutatja be, amely a dungeonok tervezésétõl, a csatákon át az átvezetõ filmek elkészítéséig, a hangalámondásig és a szájmozgás beállításáig is terjedhetnek. Komplett kalandokat lehet a Dragon Age: Origins engine és toolset segítségével készíteni - reméljük sokan élnek majd a lehetõséggel és gyártják a jobbnál jobb tartalmakat nekünk..."
Why so serious?
Dehát mennyi logikára futná egy önjelölt bioware fenbojtól, aki bármit megemészt . <#alien>#alien>
readswift is jól ellenne a Resident Evil V-ewl, ha nem épp a Dragon Age lenne a hype-olandó téma.
Már csak a pontosság kedvéért.
No mindegy, fiacskám, én egy efféle taknyos alá nem fogok lovat adni, de ha már szocproblémákkal és mindenféle kijelentésekkel hajigálózol, hogy kinek mi való, nyeretlen taknyos létedre, akkor talán elõbb nézz körül otthon, a saját házad táján.
Mindenesetre én remekül szórakozok, csak van, aki nem. De inkább most éld ki magad, mint 11 nap múlva, amikor esetleg érdemleges hozzászólásokat akarunk olvasni, nem csak szórakozunk itt.
Why so serious?
Ha boxra is, akkor ez a hír feldobta a napomat rendesen. Így már még jobban várom a megjelenést😊