18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#4599 Ja, ja a 3 slot értékessé teszi -
BlackDragon88 #4598 Az eredetihez jár alapból ingyenes, pontosan én sem tudom melyik, de a többi fizetős. Mondjuk vannak ebből már warezok is és ha jól olvastam akkor már működnek a patchel. Csak olvass vissza 1 picit. ;) -
#4597 köszönöm :)
Még egy kérdés. DlC-k közül minden fizetős ? vagy van ingyenes is ? Illetve engem a ládaérdekelne, a többit a végigjátszás után csinálnám :) Ha lehet :) -
BlackDragon88 #4596 Nálam 43%-on van Morrigán mégis meg tudom fektetni. -
#4595 Bent van journal-ban az összes beszélgetés szépen sorjában, ahogy megtörtént, bármikor visszaolvasható. -
BlackDragon88 #4594 Akinek akarod adni, annak a karakternek rámész a tárgylistájára, kikeresed az ajándékot és ráhúzod a karakterre. -
#4593 Rugó az lehet jó íjász is, meg jó kétfegyós harcos. Amúgy az íjak sebzése valóban vicc kategória, főleg, hogy még gyors kapáslövésekkel is lassúak a nagyobbak. -
Prof William #4592 Minek a függvénye a megfektetés? Azt hittem hogy a magas elfogadotságtól függ de ha van aki már 60 -nál megtette?
Esetleg ahogy telik az idő úgy ad be újabb párbeszéd lehetőségeket a játék? Azt hittem hogy ez is az elfogadottságunk függvénye. -
#4591 nem lett volna egyszerűbb elmondani :) -
BlackDragon88 #4590 Olvass vissza picit, már vagy 10x leírták.. -
#4589 Jah és hogyan lehet ajándékot adni a társaknak ? -
#4588 Feltettem patchre a dlc-ket kivéve a The Stone Prisoner -t.
Nomár most a táborban van egy csávó gondlom ez tartozik az egyik dlchez valami Levi akármicsoda.De ennek az összes szövegelése minden angol.
Ezt nem lehet valahogy magyarrá varázsolni? -
#4587 sziasztok!
Filda fiát Ruckot a kovács törpét merre találom a mélyben ? tudja valaki ? -
#4586 Nekem valami atom nyíl kell mert közelről széjjelcsapnak mindig!
Kár hogy nem olyan mint a Gothicban hogy szimpla embert egyszerre többfajtának is tudsz fejleszteni.
Mágus íjjász jó lenne :D -
#4585 Jó ez egykezesben nagyonis. Kell bele három +5 sebzésű elemi rúna (mondjuk grandmaster lightning x3) és voilá. A további sebzést a karid ereje és képességei teszik hozzá. -
navahok #4584 Kicsit pontosítanád hogy a romok melyik részére és mit kell csinálni, hogy arcane warrior lehessek. -
#4583 Ez jó fegyver?? Nagyon lószar a sebzése.Ennél remélem azért min 4x jobbak vannak. -
#4582 A Harcosbérci erődben. -
#4581 Persze nem elég a képesség magas szinten megléte (tier 4), de a cunning (a magyarban dörzsöltség-nek fordították) értéknek is nagyon magasnak kell lennie (asszem az ügyesség nem is számít bele, de lehet tévedek). -
#4580 Tolvaj, zárnyitás képességgel. -
ricsa008 #4579 a zárt ládákat ki tudja kinyitni? -
sorthair #4578 Tudom, a ladanal is megcsinaltam, amit irt az nfo ! Bent van a taborban, de nem tudok semmit bele rakni ! -
#4577 Mivel Morigan nem biszex, mint Leilana, női karival kétlem, hogy meg lehet hupákolni, ugyebár. Női karinak ott van Leilana, Alistair, a bibis elf stb.-stb. -
vzajcev #4576 A láda az külön mod -
sorthair #4575 Sziasztok
Nalam minden DLC mukodik, csak a ladaval nem talalkoztam, mi lehet az oka?
Valakinek sikerult megoldani, hogy az uj kuldik is megyarok legyenek?
elore is koszi -
vzajcev #4574 Pont így jártam én is -
SaGa #4573 Kicsit felmérgelt a játék. A lejjebb tárgyalt oltárral nyitható ajtó mögé beóvakodtam Lilianával, felmértem a terepet, leraktam pár csapdát, elhelyeztem a csapatot, hogy ne legyen baj, erre amikor felmentem az emelvényre, a program odacsapta az egész bandát mellém, a csapdáimat el is felejthetem, mire észbe kaptam le is vertek. Hurrá... -
SaGa #4572 Indítottam egy törpe pária (kaszton kívüli sráfos) harcost. Érdekes előélete van. A tolvajlás alapképzettség nála. Kétkezes (pallos, kalapács ilyesmik) harcossá nevelgetném, de 10 szinten még mindig jobban vív párosfegyverrel valamiért. Mindegy. Ha már tolvaj, lopkodjunk.
A táborban még az első csata előtt egy alkalommal látom, hogy Duncannak panaszkodik egy lovag, hogy rajtakaptak, amint egy társa zsebében turkálok. A fene. Megyek Duncanhez, aszondja: tudom, hogy gyakorolnod kell a mesterséged, de legyél kicsit óvatosabb. Ha elkapnak, gond lesz. Később a másik jelölt meg is jegyezte: úgy látszik Ducan vonzódik a csatornatöltelékekhez.
Más: érdemes figyelni a társak spontán beszélgetéseit, séta közben. Aszondja Pala Morrigannak: te tudsz gólem lenni? Persze, gondolom, hogy nem, mert ha gólemmé válnál, nem is akarnál visszaváltozni, mégiscsak egy felsőbbrendű alak...
Mire Morrigan: mivan, társat keresel?
Főváros, besegítek az őrparancsnoknak, meg beszállok kicsit az alvilágba is. Az őrparancsnok kedvéért szép finoman kibeszélem a kocsmából a zsoldosokat. Erre a tulaj nyafog, hogy szeretett volna némi bunyót is látni. Ezeknek semmi se jó... -
SaGa #4571 Nyugi. El kell menni az erődből, csinálni valamit, majd később vissza. Lesz az udvaron egy ládád, jön egy kovács, meg megnyitja Levy is a boltocskáját. Ami nekem nem tetszett, hogy az erődbe magába már nem tudtam bemenni, pedig volt egy akkor még nyithatatlan láda bent, amit ki kéne pakolni...
Persze lehet, hogy csak rossz ajtón akartam bemenni...
-
#4570 Kinél kovácsoltattad? -
#4569 kössz, kb ez volt az egyetlen amire valahogy nem gondoltam -
#4568 Annál vedd elö az inventorybol és nyomj jobb gombot akinek adni akarod. -
#4567 na ha már úgyis szóba került a téma: gifteket hogy lehet adni? merthogy teljesen mindegy hol vagyok, nálam ha jobbklikket nyomok rájuk, az ajándék ikon ki van szürkítve, táborban pedig nem találtam ilyen opciót. valaki felhomályosítana? -
#4566 Morrigant én kb 50-en fektettem meg. Valamit elcsesztél. Allistart még nem próbáltam mivel srác karakterem van. :D -
beteg #4565 basszus nem igaz hogy Lelianát +93-as kapcsolatnál nem tudom megfektetni. Pedig Alistairt +74-es barátsággal le tudnám fektetni. Morrigan visztont +60-nál még egy laza csókra sem hajlandó...
A beszédtémák meg már elfogytak.
egyébként mindegy, hogy kit választok vagy mindegyiknél vmi jutalom esetleg azokon a bónuszokon kivül? vagy a sztori máshogy alakul? -
#4564 Hali !
Esetleg nem tudjátok, nincsenek-e véletlenül összegyűjtve valahol a karakterek menet közbeni párbeszédei, amit egymással folytatnak ? (jókat röhögök rajtuk, csak néha lelemaradok az elejéről )
a legjobb magyarba lenne, de angolba is megfelel (ha ló nincs..) -
#4563 meglehet, majd ha kelleni fog, később meg is tanulom... de a tripla nuke perpill prioritást élvez revival felett -
#4562 nemtom volt e már, konzol vs PC összehasonlítás:
link -
#4561 Nem tudom, nem patcheltem, tökéletesen működik anélkül is, minek baxam el? :D
Amúgy ezt a kardot kovácsoltattam, a csillagfémből, amit a meteoritből szereztem, kurva jó sebzése van, ráadásul 3 slotos:
-
#4560 És ez működnek a patch-el is? Mert én patcheltem a game-et. (Nem eredetim van)