Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
2 hétre rá megkapja mindenki kb ingyen :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ProGabe
hát ez hihetetlen! pár hónapja kezdõdött ez az egész azzal, hogy ha X helyen rendeltél meg egy játékot, kaptál valami kis hülye plusz dolgot

most meg már ahány helyen rendeled, annyi féle cuccot kapsz, amik tényleg egyediek és jók. pl. a COD5-nél anno az volt, hogy egy hétig dupla XP-t kaptál multiban! 😮

na de ez: aki megveszi a PC Gamer köv. számát, az kap egy extra küldetést!

"Titled A Tale of Orzammar, the quest is actually part of the story, extending the lore in a surprising way. And it’s only on the PC Gamer DVD!"

eszem-faszom megáll, komolyan mondom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wedge31
Király ,arról már lemaradtam most már marad a CE.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Davidus
steames meg egyéb letöltõs deluxe verziók mell jár ez is

V9ykn8_TZL0

wedge31
Ez az a dlc amit sajnos nem kapunk meg automatikusan CE-hez mint a The Stone Prisonert meg Blood armort.

Volt, legalább is én már láttam 😊

[HUN]Crassus
1 hét szabi kivéve😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Errõl volt szó régen? Mert nem emlékszem hogy láttam volna itt a fórumon.
Pretorian
*valami az valaki.
Nagyon nagy rajság a Journeys, remélem mindent sikerül unlockolnom a premier napjára.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Tényleg, ha valami akar ePassporte-ot, csináljon egy business account-ot, át tudok dobni 5 dolcsit az aktiváláshoz. Aztán ha majd töltesz rá lóvét, visszautalod.

Pretorian
Az is igaz mondjuk, bár velem szerencsére még nem történt ilyesmi, egyedül annyi, hogy a D2D-n megrendeltem a Guild Wars-t, csak közben észrevettem, hogy Steam-en is tudok ePassporte-os visa Virtual Accounta-al fizetni, igy visszamondtam a D2D-s rendelést, a lóvémat viszont nem irták jóvá. Mondjuk nem is nagyon vergõdtem amiatt a 15 dolcsi miatt.

Bucser
Az a baj, hogy bármilyen félreszámlázási complain esetén nem tudod igazolni saját magadat.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát van amikor valaki túl hülye hozzá hogy ezt megcsinálja de van amikor a játék ki lépeget vagy nem indul el és akkor mindenki ide fog jönni. Az ok hogy át tesszük a bal zsebbõl a jobb zsebbe de legalább nem írják tele a fórumnak ezt a részét a problémákkal. Ezt sosem lehet teljesen megszüntetni még ha 80-as vörös félkövér betûkkel írod is ki hogy a warezt azonnal bannoljuk akkor is lesz valami idióta aki ide ír.
TDC Geronimo
Hát ez boxos videó volt. PCs verzión több mint fél éve ülnek lehet abból kimarad bár ha nem az se akkora baj. 1-2 bug elkerülhetetlen, de olyan sokkal szerintem nem fogunk találkozni. 10 nap...kibírom, kibírom... 😊

Pretorian
Az amerikai cimet csont egyszerûen meg lehet oldani, mert csak kamuzni kell. Az amerikai kártyát meg talán még egyszerûbben (ePassporte + Visa Electron, én is azt használom).

b-type
hasonló véleményen vagyok, ott akkor gondolkodom másként, ha ha hazai megjelenés lényegesen késõbb valósul meg mint bárhol máshol (láttam már példát 3 hónapra is).

Egyébként sztem is minden formájában törölni, több a baj vele mint bármi amit a másik serpenyõbe kerül.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Igazából sose értettem minek off topik. warez: kicseréled az indító fájlt és kész... + ott az nfo fájl. Ám arról van info h védelemmel jön-e v anélkül ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ahogy egyre tobb video jelenik meg latszik hogy itt is lesznek bugok szepen de azert ugyanugy varom. Most ujra az obliviont nyomom, (bemelegitesnek😊) es ugy latom grafikailag nem jar 3 es fel evvel az oblivion elott. En az obliviont is tps modban jatszom egy jo camera moddal es nehany allando tarssal (ez is egy mod).
Elorendeltem a Dragon age-t, a megjelenes napjan meg is veszem, de ha elobb jelenik meg a warez biztos, hogy rogtom letoltom.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kandurex
Az Off topikok elég furcsa megoldások, moderátor szemmel olyan, mintha áttenném a balból a jobb zsebbe...és most már törekszünk rá, hogy megszüntessük a warezt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szerintem is az off topikos megoldás lenne a legjobb ötlet. Biztosan lesz aki majd ide fog be írni ezzel nem is tudunk mit csinálni. Ha van off topik akkor legalább tudjuk valahova küldeni a problémáival nem csak egyszerûen szó nélkül bannolni.
Kandurex
Akkor talán oda írj, vagyis a [email protected] -ra,

wedge31
Nekem nincs de másnak még lehet sajnos manapság minden megoldható.

Davidus
steamen is november 6 a megjelenés. már ha nincs ameriaki címed meg kártyád😛

V9ykn8_TZL0

Eszembe jutott még egy nagyszerû kifejezés ma , ami ugyancsak az én igazamat támasztja alá, nevezetesen ahogy embertársainkra is rámondjuk hogy "eléggé le vagy lombozódva" . Arra már gondolni sem merek hogy valaki magáról feltételezi hogy le van lombozódva, mert akkor 1:1 -ben faember az illetõ. Szerintem nagyon szép kifejezés, megnézném melyik másik nyelvben van ilyen.

Másrészrõl:
"A keresett kifejezés (szocbeteg) egyetlen dokumentumban sem található meg."

<#eljen>

én csak annyira vagyok bagoly hogy a mass effect nagyon tetszett. Ha a me2-ben kivetnivalót látok majd azt is el fogom mondani, hidd el.

wedge31
A spoiler meg a warez két különbözö dolog ha valaki streamen veszi a játékot jogosan irogathat már ide a megjelenéskor.

TDC Geronimo
Sok helyen láthattuk már, hogy az offtopicos megoldás nem mindig célravezetõ. Meg lehet mondjuk próbálni :p

Prince23
Akkor jobb ha bezárják a topikot a bolti (HAZAI :S) megjelenésig...

wedge31
Szerintem egyenlöre ugyis gyakran benézel felesleges a HG.

A warezt meg a legegyszerübb ugy megelözni ha valaki nyit egy off topicot te meg betennéd a linkjét bannerba.

TDC Geronimo
Hát én személy szerint nem nagyon szeretnék warez témát itt látni. Eleve nálunk 3 napos késéssel jön a game és a warez elõreláthatólag kint lesz idõben, így nem csodálkoznék, ha tele lenne szemetelve a topik spoileres képekkel/leírásokkal. Ezt azért jó lenne elkerülni.

Prince23
Én a modern warfare 2-höz jelentkeznék HG-nek...

Kandurex
Mi legyen a warezzal?

Jelen pillanatban azonnali BAN a fórumról, hasonlóan a konzolos részleghez.

Viszont, ha jelentkezne valaki házigazdának, aki irányítaná a népet, meg törölgetne, akkor lehetne lazább is a dolog.

...vagy maradjon az alap felállás? Ti döntötök.

yesname
Bagoly mondja verébnek.

Egyébként Te valóban szocbeteg vagy.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Bocs, én hibám, összekevertem Alistair-ral.

Passz, de ha ezeket legyõzi egyedül, akkor tuti max lvl-re luppol :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

concept art-ot se találok róla 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Kandurex
Jó lenne, ha kiadnák...vagy "véletlenül" kiszivárogna az intro..😊

TDC Geronimo
Annak ellenére, hogy láttam már vagy 10* ezt a trailert, megint nem bírtam megállni 5nél 😄

Lassan jöhetne az a launch trailer is :p

Kandurex
ja, ja készült pár render videó, kíváncsi vagyok mennyit használnak fel a játékhoz!

Szerintem senki. Csak úgy a trailer kedvéért kreálták, bár lehet, hogy tévedek, mert én se láttam máshol, asszem csak egy concept arton.

Õ kicsoda?
Nem találtam róla infot :S

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

wedge31
Mintha valaki azt mondta volna hogy ehhez a játékhoz ilyen nem lesz...<#ravasz1>

Mindenesetre mostmár lehet csinálni lángoló faembereket ,ha már rözse égjen már a kurva életbe...<#nyes>

Pretorian
Hát ez remek, na mindegy, itt van.

Pretorian
"Dragon Age: Origins Toolset Trailer

A Bioware célja nem más, mint az, hogy kihasználva a Dragon Age: Origins közösség nagy kreativitását a játék élettartalmát sok-sok évre növeljék a felhasználók segítségével.

Ez a film a toolok, azaz az eszközök képességeit mutatja be, amely a dungeonok tervezésétõl, a csatákon át az átvezetõ filmek elkészítéséig, a hangalámondásig és a szájmozgás beállításáig is terjedhetnek. Komplett kalandokat lehet a Dragon Age: Origins engine és toolset segítségével készíteni - reméljük sokan élnek majd a lehetõséggel és gyártják a jobbnál jobb tartalmakat nekünk..."

Neked se volt még értelmes érved. Csak mondom...

Why so serious?

-talán elõbb közölnéd hány éves vagy , apu.
Dehát mennyi logikára futná egy önjelölt bioware fenbojtól, aki bármit megemészt . <#alien>

"Pretorian is jól ellenne a HALO2-vel ha nem épp a dragon édzs lenne a hypeolandó téma."
readswift is jól ellenne a Resident Evil V-ewl, ha nem épp a Dragon Age lenne a hype-olandó téma.
Már csak a pontosság kedvéért.
No mindegy, fiacskám, én egy efféle taknyos alá nem fogok lovat adni, de ha már szocproblémákkal és mindenféle kijelentésekkel hajigálózol, hogy kinek mi való, nyeretlen taknyos létedre, akkor talán elõbb nézz körül otthon, a saját házad táján.
Mindenesetre én remekül szórakozok, csak van, aki nem. De inkább most éld ki magad, mint 11 nap múlva, amikor esetleg érdemleges hozzászólásokat akarunk olvasni, nem csak szórakozunk itt.
Kandurex
Attól félek, h pár éve múlva már csak azon tudunk majd ilyen finomságokkal játszani 😞

Boxra nem tudom. De amúgy is RPG-t boxon játszani...

Why so serious?

Pretorian
Hogyne lenne, a karakterszerkesztõ is letölthetõ magyarul.

Xboxra is vagy csak PC-re?
Ha boxra is, akkor ez a hír feldobta a napomat rendesen. Így már még jobban várom a megjelenést😊