Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Azért milyen meglepõ, hogy a Bioware Community vezet. 😄 De mi vagyunk a 3. helyen.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sir Quno Jedi
És lehet bármelyik résztõl nézni, ami már elmúlt és felvették.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ja ok😄

és meddig fog tartani?

TDC Geronimo
Van idõd, mivel 24 órás 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mind1, most nem lesz idõm nézni, majd valahonnan megnézem...

TDC Geronimo
11 óta megy

Mi az Isten, jól látom, hogy most kezdõdött a Warden's Quest, és élõben megy?

TDC Geronimo
Írtam a minap levelet cdgalaxisnak megjelenéssel kapcsolatban, mert ugye 3-4 van írva az oldalon még mindig. Jött is válasz : "A játék várhatóan már a hét elején megérkezik és kapható lesz. Amint
megérkezett, a honlapunkon feltüntetjük és elõjegyzõinket e-mailben
értesítjük."

Így legyen 😊

TDC Geronimo
Konzolon nagyon macerás lenne úgy az irányítás. RTS is borzalom ott. Ez a TPS nézet pont a konzolokra való, rendesen kézre áll. Aki régi motoros az úgyis PCn fogja tolni, konzolosoknak meg nem fog hiányozni.

Az miért van, hogy itt a fórumon a release date FireFox alatt november6-hoz számol vissza, explorer alatt meg november 3-hoz? Akinek IE-je van elõbb megkapja a játékot? 😊
Pretorian
Monoton, meg ocsmány, statikus környezet, zéró hangulat. Most meg itt ez a Borderlands, ez nagyon faszájos játék lehetett volna, ha az RPG-vonalat jobban megnyomják a fejlesztõk, meg tolnak bele TPS-módot, és kicsit rágyúrnak az itemek modolhatóságára. De hát nem igy lett sajnos, bár igy sem lett szar a játék.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kandurex
Mondjuk szerintem ez óriási visszalépés szegény konzolnak...én biza piszkosul elégedetlenkedtem volna, ha kihagyták volna...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Az csak PCn lesz

Arra van esély hogy Xbox-on is lesz izometrikus nézet?

TDC Geronimo
ja ez az eleje, ezt sok helyen mutogatták. Ezzel az ogreval nem nagyon bírnak ahogy elnézem 😄

Ez a rész már volt egy videóban, legalábbis ami ~ 30 perce ment ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

balee4
Kár, hogy itt a munkahelyi gépen nem tudom nézni, jó lehet. 😄
De mondjuk nem is vmi jó elõre megnézni a játékot...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

BEAST
en nem :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
valld be hogy te is remegsz! 😄

BEAST
najo xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Most volt a harc az ogreval. Istenem ennek a játéknak minden szegletébõl árad a vérprofizmus -.-

BEAST
Jatszani sem jo :p csatak elejen megallitod hogy korulnezz, ha valami varatlan jon akkor is... de ez hogy minden masodpercben allj, nem tudom ,en igy nem tudnam elvezni a jatekot :/

Sir Quno Jedi
Nézni nyilván szar úgy, de így hatékony. De van mikor tps nézetbõl tolják keményen ríõltájmban! Kutya haláli, csak vele an aki szétkommandóz mindenkit! A cut scene-ek meg pazarak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BEAST
te menjel enni 😄

TDC Geronimo
nubvagy! 😄

BEAST
Amugy csak engem idegesit ha valaki ugy jatszik hogy 2-3 masodpercenkent megallitja az idot? :/ Vagy az hogy a combat animok mintha lassuak lennenek? 😄

Sir Quno Jedi
Huhhh! Lengyel gyerekt láttátok! ELég profinak néz ki a szakállgép! 😄

De a magyar csókánk is nagyon jól hozza, az élen lehet valahol.

TDC Geronimo
párszor elhullottak azért 😄

TDC Geronimo
Jó volt az azért. Emlékszem jó kis IWDs lanokra is. Azért reménykedem, hogy késõbb belekerül :p

BEAST
mert jo volt?

Davidus
de minek?

V9ykn8_TZL0

MrStokes
Tevedes, BG reszeket lehetett multiban tolni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
Áh nembírom nézni, játszani akarok 😞

TDC Geronimo
na végre valaki aki izometrikus nézetbe tolja. Bár ezek nem ilyen régi motorosok szal nem is meglepõ 😄

De utálom mikor próbálnak poénkodni, de azért vicces. Remélem játszanak is majd, nem csak isznak 😄

Mondjuk twitteren mintha az lett volna írva h only female, pl USA úgy is ment.

TDC Geronimo
na itt a csapatunk 😄

Sir Quno Jedi
Nono, az embernek arra van ideje, amire valóban akar szakítani. Ha valamire nem "tudsz" szakítani idõt, akkor az nem is érdekel valójában eléggé, csak magaddal is elhiteted, vagy még abban a hitben élsz, hogy még mindig fontos neked, pedig már rég nem. Tapasztalat. Ha elég elkötelezett vagy és erõt veszel magadon, bármire képes vagy szinte. AZ más kérdés, hogy ez jó, avagy rossz... 😄DD

Volt olyan party, ahol csak a karakterek megalkotása, összecsapott háttértörténettel kb. 6-8 óra volt 😛
Az ilyen maratoni játékokra nekem sincs idõm 😞

Tudom, de kihagyhatatlan volt. 😊

A második állítással pedig egyetértek. Én még gimnázium elsõ éveiben játszottam rendszeresen, de ott nagyjából úgy nézett ki egy csapat, hogy kráni varázsló + kráni pusztító + kráni fejvadász + én, tökmindegy mivel, mert az elsõ három mellett úgyse volt mit csinálni. 😄
Pár évvel késõbb bekerültem egy társaságba. Nagyon jó mesélõ és játékosok, viszont maratoni jellegû játékalkalmakban gondolkodtak, ami nekem sok volt.
Utána csak próbálkozások voltak, de valahol mindig elbukott a dolog.

Szóval maradtak a cRPG-k, ami azért nem ugyanaz, de jó. 😊
Hát más nyelven megjelenik a játék?

Játszottam egy párral, de nem pont p&p RPG-re gondoltam 😊
Amúgy használható csapatot nehéz szerezni, pláne jó GM-et!

Magyarországról 1 ember megy, õt Chris Priestly hívta meg. A Bioware fórumán volt igen aktív a srác.

TDC Geronimo
Gondolom majd a játékba belogolsz a biowares accoddal és megkapod rögtön

Üdv. A Dragon Age : Journeys-bõl megszereztem az egyik letölthetõ tárgyat a 3 közül az Originsba. A többibõl is megvan már pár, de még nem a teljes. Az elsõt honnan lehet letölteni? Vagy csak a játékból lehet majd?

balee4
Nem semmi, hogy a 10 induló közül egyik Magyarország.

Ez most h van ? 1 team = 4 ember ? Vagy nincs benn multy?

TDC Geronimo
nem is tudtam, hogy magyarok is lesznek 😮

Igen szoktam multizni a lentiek közül párral.. de azért jó lenne ha lenne egy igazán jó RPG... legalábbis én hülyét kapok az "ölj meg 20 farkast aztán meg hozz 50 dinoszaurusz szívet" küldiktõl amiktõl hemzsegnek az MMO k
jó nem azt mondom egy ideig voltam LOTRO RP szerveren az ugy jo volt meg szép de az akkor sem az az igazán finoman kidolgozott világ más célok más célközönség

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Bucser
Számomra BG és BGII olyan mint egy jó könyv.. Francomnak sem hiányzik, hogy olvasás közben valaki mindig beleugatna, hogy "mi lenne ha balra menne a fõhõs?"

Ergo multi alapból kizárva😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF