Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
low graf? akarod mondani low stream? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pretorian
Tényleg sok a spoilerbõl, viszont mûsor közben be-benyomnak egy-egy új videót a játékról, most éppen concept artokat mutogatnak.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

balee4
Én sem nézem, csak bele-beleesegetek, hogy éppen ki vezet, tényleg nincs értelme elõre megtudni az egész játékot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Én belenéztem, de így kívülrõl, low grafon, nagyon unalmas. Skill, stop, stop, rányom 2 skillre, vár valamiért 10 mp-t (gondolkozik?), aztán talál 1 mp, ellövi skill-t és megint stop ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem akarom látni a sztorit de nem bírom ki hogy ne nézzek bele.
TDC Geronimo
az a wardens keep, de semmi köze ehhez. Ez szimplán a main story. Szerencsére nem nézem én se csak bele-bele pillantgatok így azon kívül nem sok újat láttam, mint amiket a trailerekbe mutogattak.

Wardens' Quest úgyis kieg nem ? 😊

Kandurex
El spoilerezik az egészet, ennek így nincs értelme. Nem is nézek semmit.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hát szerintem meg a main story útvonalán haladnak.

Nem lövöd le, állítólag olyan küldin mennek, ami nekünk nem lesz játszható.

TDC Geronimo
Én már csak nagyon ritkán pillantok rá pár másodperc erejéig. Nem akarom lelõni a poént elõre így inkább kihagyom 😊

erre még válaszoljon vki pls😄

Gideon Wieth
http://www.wardensquest.com/main itt baloldalt írja a csapat állást...
AM ugy néz ki boss fight jön tessék nézni

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szabi84
kösz csak sajna nem hozza be az élõ képet:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

balee4
Nem, ma 11-kor kezdték.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Meg elõtte már játszottak valahol, vagy teljesen újként most kezdték el a játékot 11-kor?

Hol lehet nézni, hogy hanyadikok vagyunk? És amikor játszanak, ti honnan tudjátok, hogy éppen ki hol tart? Vagy folyamatosan nézitek? Mert én csak néha benézek.

Gideon Wieth
1 szinttel vezetünk 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
magyarország az elsõ viszont😛

Gideon Wieth
vagy vár, megnem mondom most mi ez

Gideon Wieth
http://wardensquest.com/enter

Nem, én most kapcsolódtam be spanyolok jáccanak éppen egy labirintusban

TDC Geronimo

Szabi84
mi ez? hol nézitek?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

TDC Geronimo
Normálon tolják nemrég írták. Hát baszki azt hittem a nehézségrõl amiket mondtak kamu volt, de így elnézve milyen lesz a hard? 😄

Még mindig a sárkánynál van a csaj ? 😄

Gideon Wieth
hát basszus , lengyelek fél másodpercenként szünetgombot nyomogatnak
ebben mit lehet élveznI???

balee4
Hát sztem hardon vagy ilyen baromi nehéz a játék. 😄

YAp, ahogy nézem mi is szenvedünk 😄

epic csata közepén elkapcsol -.- ráadásul csajra aki még mindig ott tart 😄

MrDevil
most játszunk mi!

TDC Geronimo
Kiestek

USA-val mi lett ?:o

Amúgy very hardon játszanak vagy mi, hogy ilyen nehezen haladnak néha. Vagy tényleg kõkemény lesz a játék.

Szegény lengyel csaj 😄

balee4
Mert még nem frissült.

Képet meg lefelejtem. <#rolleyes> <#smile>

NEkem nincs ott kint semmi ^^
Ám csak magyarokat lehet nézni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Elsõk vagyunk. Szomszédaink és USA kiesett.
És persze a sör miatt. 😄
Frissített lista, most már frissítve lett és valóban elsõk vagyunk! <#vigyor>

TDC Geronimo
Nem frissített lista ez. 7kor mondták, hogy elsõk vagyunk már.

Harmadik helyen vagyunk, nem tudom honnan vetted az elsõ helyet?! <#confused> <#smile>

balee4
Nem semmi. Hajrá.

MrDevil
Eddig a magyarok vezetnek 😄 hajrá nekünk ^^

Az már csak hab a tortán, hogy ezt magyar felirattal kapjuk, és ennyi extra dolog van körítésnek(Journeys-re gondolok, melyben az azonos HUD-jával begyakorolható már most a játék).
Kinézetre, sztorira amúgy nem lehet panasz, és nekem a sztori minden játéknál játékmenet mellett a legfontosabb.
És végre egy nem multiorientált játék. Az majd addonnak jó lesz, de nem létszükség.

Hát én amúgy soha nem rajongtam annyira a fantasykért. Amíg nem találkoztam a Dungeon Siege-el...ugyanis azzal játszottam a legtovább, de azt amiatt untam meg, mert a tárgyaink erejét, tulajdonságait mindig külön kellett nyitogatni, stb. Ez már a WoW-ban orvosolva volt, mellette láttad a saját, és az adott fegyó tulajdonságait, és így könnyen ki tudtad választani, melyik a jobb.
Eddig minden fantasy játékkal úgy voltam, hogy hú de tetszik, és tartott kb a játék negyedéig a lelkesedésem. Vagy az volt a gond pl a Neverwinter Nights-ban, h kopottas graf, sokat beszélnek, ami nagyfelbontáson kicsi volt stb.
Erre itt a Dragon Age. Hasonló stílusában a Baldur's Gate és Dungeon Siege-hez, könnyebb tárgyösszehasonlítás(ami nagyban könnyít a játékon, legalábbis nekem), teljesen új saga indul ezzel útjára, tehát a sztorit is elejétõl, az Eredetektõl(Origins) kapjuk, szóval minden jónak tûnik, hogy talán ez legyen az elsõ Fantasy rpg játék, amit végig is viszek😄
Ja, meg mellékesen az külön jó, hogy a sárkányok nagy hangsúlyt kapnak.

TDC Geronimo
"Mi noble dwarf dps warriort valasztottunk, es eddig nem kellett csalodnunk. A jatek hangulata baromi jok, a harcok tenyleg izgalmasak, es sokkar inkabb a taktikara epit mint a sima hack'n'slash-re. A zene zsenialis, a helyszinek valtozatosak, a sztori is szorakoztatonak mondhato, vegre nincsenek olyan questek, hogy 'menj le a boltba egy liter tejert...."

Magyar csapat londonból.

balee4
Remélem én is..., éppen megfelelõ, hétfõn kapom a fizut. 😊

wedge31
Valszeg a magyarországi terjesztötöl kapják az infokat mind a kiadásról mind a extrákról ugyhogy ök se tudnak többet.

Azért az jó ha tartják a nov 3-4 megjelenést...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
Remélem kedden már hozza is a postás 😊

balee4
Érdekes amit írnak a CDG-n: "Elképzelhetõ, hogy az elõjegyzõi ajándék magyar nyelvû strategy guide, vagy az ajándék dalish promise ring játékbeli kód még nem érkezik meg addigra. Ha így történik, ebben az esetben utólag lesz átvehetõ, illetve utólag küldjük ki mailben." Szóval a srategy quide csak egy sima pfd file lesz? Mi az hogy mailben küldik?

Amúgy azt írják, már hétfõn megérkezhet a játék!

balee4
Bassza meg most látom, hogy BZ a magyar csapatban van. 😄