18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Murmur #5240 Van már fix, ami javítja female elf/dwarf karaktereken a blood dragon armour textúra bugját? -
Caine #5239 köszi.
sejtettem, hogy valami ilyesmiről van szó. -
#5238 Nah! Vegre En is elkezdtem nyomni, DLC-k felpakolva azt hiszem kb 21db, mind magyarul szol. (Annyi csak a bajom, hogy egyenlore nem talalom a Warden keep-et, meg azt az arust, aki olyan ajanlatot tesz, amire almomban sem gondoltam, de remelem ez kesobb megvaltozik? ugyertem, hogy megtalalom oket?) patchelve, mukodik gond nelkul full grafikan. Van par kerdesem, meg nagyon az elejen tartok:
A kiraly mindenkepp meghal a csataban?
Stent szep szoval nem lehet kiszabaditani? mindenkepp kell a jatekban valamikor?
Ez a Morrigan k**va jo no! Le lehet varrni noi karakterrel?
Az italokat es egyebb csinalni valokat, hogy lehet elkesziteni?pl. kellene csinalnom 3 elfgyoker italt, meg 3 merget ezt hogy lehet megtenni? -
#5237 Na végigvittem én is. De a fökari (én) öltem meg a födémont és mégsem haltam meg. Miért? Hiszen aztmondták, hogy a kamarásnak ez a sorsa. -
SaGa #5236 Ha nincs, nem jön össze, ha megvan, akkor még elronthatod, bár nem könnyen... -
SaGa Jr #5235 Nem elég csak a cunning vagy a strength. Kell a megfelelő skill is, máskülönben nem fog sikerülni a dolog. Ha adott a skill és kellően magas a szükséges tulajdonság is akkor sikerül a dolog. Ha nem akkor nem. Nincs véletlenszerű hatás. Vagy siekrül vagy nem. -
Caine #5234 Na, pénteken nekem is megjött boxra.
Mivel mindenhonnan azt halottam, hogy mennyire ronda, ezért mindenre fel voltam készülve, de kellemesen kellett csalódnom, mert egyszerűen csak nem szép :)
Franc se tudja miért nem tudták megoldani, mert a box sokkal többre képes, de cégül is fél óra után már el is felejtettem, mert a iszonyat jó a game. Egyszerűen beszippantott, de pontosan azt vártam a Bioware-től :)))
Kellemes meglepetés volt viszont, hogy kaptam két kódot a csomagban: a Stone Prophet DLC-t és a Blood Dragon Armort. Zsírság.
Még csak az első csata után vagyok (most csatlakoztam éppen a Grey Wardenekhez). Nagyon tetszik az új rendszer, meg az egész világ. Többször végigjátszós lesz, már látom :))
Egy kérdés a cégére: amikor meg akarok győzni valakit egy beszélgetés során (Persuade vagy Intimidate) akkor van bármi véletlen faktor - azaz ha nem sikerült, akkor visszatöltve összejöhet - vagy szimplán, ha megvan a megfelelő cunning vagy strength, akkor tuti összejön, ha nincs akkor tuti nem jön össze? köszi -
SaGa #5233 Meteorit véletlenszerűen jön... -
#5232 Tegnap nézegettem a statisztikámat, és láttam, hogy a főkarimmal sikerült egy zsenge 125-ös sebzést bevinnem :) Mi lesz ha veszek egy joó fegyvert végre? Megdöntöm ezt az ütést, az tuti :)
Haven-ben a sírfeliratokat néztétek? Nagyon poénosak:)
A meteorit hol található? -
prixrioprax #5231 igen! epp ezt nemtudom megtenni.. questet megincsinaltam.. azt irja.. viszont fo tallent szurke maradt! pontom meg mar lenne megint ratenni.. :/ -
#5230 Fő "talent" -ként is fel kell venned, közvetlenül a karakter stat pontok elosztásánál. -
SaGa #5229 Hopp, ez rossz kérdés volt... -
SaGa #5228 mágusod van? -
prixrioprax #5227 nemtudja valaki miert van az, hogy miutan megtalaltam a Phylactery-t, azt odavittem az oltarhoz es azt irta, hogy megkaptam az arcane warrior emlekeket, kepesseget en megsem tudok ratenni pontot level upnal..?
ugyanugy szurke maradt az arcane warior ág. -
#5226 Nem a szint számít, hanem a főtörténet szálat mennyire tolod. -
torma1 #5225 Sziasztok!
Zevrannal mikor lehet találkozni? Már 10-es színtő vagyok de még nem találkoztam vele! -
#5224 #5214, #5212 thx., -
Nagydög #5223 Negy szobor van, csak az utolso egy masik teremben. (Nyomd a TAB-ot!) A feljegyzesek kozott megtalalod, milyen sorrendben kell megerinteni oket, de nem tul szajbaragosan. -
#5222 Egzaktlí! -
SaGa #5221 Tudom, hogy vicc a jószág, a kinti bosszúállók, vagy a két ogre egyszerre, esetleg a tolvaj remete helyére beköltözött 12 bandita komolyabb hirig. Pont amiatt lepődtem meg, hogy a szellemgyereknél hirtelen sok lett a csonti és nem bírtam velük... -
steweee #5220 ez olyasmi mint a neverwinter ?_ -
#5219 Az kis a fos taliga korcs sárkányka...bahh...lesz olyan rész amikor 3 jön egyszerre belőle egy sárkány fészekben + a jó nép, na az majd érdekes lesz :) -
SaGa #5218 Első nekifutásra, törpe harcossal, Morrigan, Leliana, Pala csapattal seperc alatt kitakarítottam a vérfarkas tanyát, bár a kis sárkány okozott egy visszatöltést.
Most másodikra, elf mágus, Morrigan, Alister, Sten, a sárkány első nekifutásra kb 10 másodpercig bírta, ellenben a kis szellem kölyöknél az a halom csonti kivégezte a partit. 6-szor. Lecseréltem Alistert a kis sivatagi bérgyilkosra, így simán levertük őket, ellenben a vértdarab (kút, oltár, stb...) megszerzése utáni szakaszon a harmadik hullám csonti kinyírja a csapatot...
Asszem át kell gondolni a stratégiát újra, vagy járni egyet és visszajönni...
-
SaGa #5217 Azok a cuccok, amiket még nem "láttál" a zsákodban, sárga keretet kapnak... -
mnorbi #5216 tegnap level 11-12 es csapattal hardon elsöre lement a össárkány , senki nem halt.. néha tényleg könnyünek érzem még hardon is -
#5215 Kétkezes nagyobbat sebez, kisebb a védelem, egykezes, pajzzsal kisebb sebzés, nagyobb védelem + a trükkök a pajzzsal -
#5214 Heaven -
#5213 egész pontosan a második szint -
#5212 Az urnás questnél van, a templom dungeon egyik szintje. -
faber #5211 Igen...azt hiszem, ez meggyőző érv...legalább kicsit visszaköszön a WoW-os hunter-nosztalgia ...rugóhunter :) -
faber #5210 Nem tudom...van, hogy simán gond nélkül kiirtok hardon 6-8 fős packokat (én rugó, Alister tank, Morigan, Whynne), pl. legutóbb az urna után kutakodva valami romos templomban, vagy Denerim sikátorokban...de a sárkányok/reaverek ellen eddig nem sok esélyem volt (lvl 6-8 tájékán elf erdőben sárkány: 2 sec alatt kinyírt...9 - 10 körül Flemeth-et kb. 40-50%-ig vertem le, bár mondjuk ott nem volt nállam több poti, és tűzbalzsam is elfogyott....reavereket hardon még nem öltem, bár denerimben sikátorban nagy nehezen azt is levertem kb. 30%-ra, mikor wipolt...). Holnap asszem ezeket újra végiglátogatom, lvl 12-esként, betankolva 30-40 kis mana potival mageknek - na így talán esélyesebb lesz >:)
Szóval ha taktikus az ember, akkor nem olyan vészesek a dolgok, de azért akadnak kihívások...és ez jó :D -
#5209 Rangeröl csak jót tudok mondani ha kimaxolod megkapod az öregmedvét ami nálam alig gyengébb mint Sten és hát ugye öten minden harc könnyebb. -
faber #5208 Hm...Duelist rogue vagyok...melyik érdemes inkább: assasin vagy ranger? Nem tudok dönteni...elolvastam mindkettő leírását...kicsit ranger felé hajlok...tapasztalatok? -
#5207 #5194 -
#5206 szvsz egyáltalán nem nehéz, néha nézek is hardon h "tényleg ennyire jó vagyok?"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(elf romokban sárkány - tényleg ilyen egyszerű ellenfél? meghalt pár másodperc alatt, azt hittem ő csak valami bemelegítés és a nagy tökösebb sárkány majd feltűnik mindjárt, sajnos csalódnom kellett)
de a harcosok talentjei, és azok staminazabálása tényleg siralmas. Sten ellő egy Mighty Blow-ot és egy Critical Strike-ot, azokat is hatalmas CD-vel... és ennyi. mágusaim ezalatt kb kiürítik a teljes mágiaarzenáljukat és lesebzik a csillagokat az égről.
btw - kétfegyveres harc táposabb mint kétkezes karddal csapkodás? lassan elég nagyfiú lesz Alistair ahhoz h átneveljem egy ilyenné, érdekelne h kinek mi a véleménye róla. mert hogy statzabáló, az biztos... 36-os dex, na meg 40 körüli erő ha normális páncélt akarok rá húzni... ijesztő. -
MrAndree #5205 Én az egykezes verzióját csináltattam meg, mert Alistair használja nálam, ő meg pajzsos. 3 rúna hely van ebben is és így néz ki:
Damage: 11.90
Critical Chance: 3.40
Armor Penetration: 4.20
Strength Modifier: 1.00
+3 Dexterity
+3 Damage
+2,5 Armor Penetration -
#5204 Starfang
Category: Weapon
Type: Greatsword
Material: Starmetal
Rune Slots: 3
Damage: 18.70
Critical Chance: 2.55%
Armor Penetration: 6.30
Strength Modifier: 1.10
+3 Strength
+2.5 Armor Penetration
+8 Attack
Róla van szó ,nem egy rossz darab... -
#5203 Olvasgatom a fórumot és még mindig sokan írnak arról, hogy milyen nehéz a játék. Nem értem, tényleg ennyire nehéz lenne?
A másik a stamina költsége a spelleknek: való igaz, hogy hamar kifogysz főleg ha van fenntartott képességed, de egy jól megcsinált kari autoattackból is nagyokat ver és ha jól használod azt a "kevés" staminád, csatákat dönt el. -
#5202 Nekem a Wardens keep kovácsa csinálta. -
#5201 Első végigjátszáskor találtam egy ilyen ércet, de nem foglalkoztam vele. De kovácsoltatni hol lehet? Nekem ez totál kimaradt