Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor mar csak azt kell megszokni hogy nyomni kell a jobbegergombot a mozgashoz wsad-nel. Egyebkent a sztori nagyon jo.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
intel core 2 duo 2.4 ghz, Geforce 8600GT 512 mb, 2 giga ram
ilyen configon menni fog-e?😄
Kérlek szépen, hogy ne értsd félre, nem rossz szándékkal írtam, amit írtam, inkább vigasztalásnak szántam, hogy ha már ennyire nem tetszik a koncepció, legalább pénzed nem bánja, ezek szerint sajnos tévedtem. 😞
Azért remélem, hogy meg fogod kedvelni a késõbbiekben. 😊
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ram : 2GB DDR2
Videokari: HD 4650 1GB-os
city elf nyomornegyed😛
beszélgetõs minimális spoilerrel
rakjátok ki fullscreenbe mert csak úgy látszanak a válaszok
rövid harc
V9ykn8_TZL0
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Eleinte jöttek a monumentális történetek, aztán a végtelen mennyiségû tápolás itemeket, skilleken keresztül (az igazi asztali szerepjátéknál a "tápolás" csak egy eszköz, ami segít haladni a történetben), illetve most mindenféle akció mûfajokkal boronálják össze a szerepjátékot, hátha így népszerûbb lesz, hisz az akciójátékok nagyon menõk manapság. De sajnos az igazit továbbra se sikerült reprodukálni. Az viszont biztos, hogy a Bioware némelyik próbálkozása járt hozzá a legközelebb.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"The trees move. Do you not see it?"
A képeket más készítette, de közvetlenül a játékból van, mind ingame!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak pár éve hígult fel az RPG akció/ügyesség központúsággal. Vagy fordítva? Az akció hígult RPG elemekkel. 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Szerintetek laptopon mennyire jól futna? AMD X2, Ati HD4750 512mb?
Asztali gépemen reménytelen lenne próbálni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szeretem a TPS meg a hack & slash játékokat, de a Dragon Age-rõl mindig is tudni lehetett, hogy nem az lesz. Én se nagyon ismerem a Baldur's Gate-t, mármint tudom mi az, csak sose próbáltam. Ez valahol végülis jó is szerintem mert így nem ahhoz fogom mérni.
Why so serious?
Ami nem hack and Slash azt én legalábbis a történet miatt viszem végig lehet az KOTOR Oblivion vagy akármi más.
Valahogy nem zavar hogy nem kell Tekken féle kombókat nyomogatni jó jó persze legyen szép.. és ebben pld a Witcher egészen látványos harcot tudott bemutatni de ez egy RPG nél szerintem csak másodlagos
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gondolom nem eredetiben vetted meg, úgyhogy nem ért nagy veszteség... ;-)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Eleve idegesit hogy a jobb egergombot nyomni kell a "hagyomanyos" tps iranyitashoz. Elhiszem hogy akinek ez jon be annak nagyon teszik. 😞(
Nem baj, varom a mass effect 2-t es jatszom tovabb az obliviont harmadszor
vagy ujra vegig tolom a risent. Multheten fejeztem be.
Tul nagy a kontraszt (nekem) a beszelgetos reszek - amik tenyleg filmszeruek - es a jatek resz kozt. En kifejezetten a tps rpg-ket kedvelem, obliviont is igy tolom, fallout-ot is. Jobban bejon a mass effect szeru kozeli kamera vagy mikor en allitom a gorgovel (lasd risen, gothic) a camera tavolsagot. Ez inkabb egy point & click hack and slash nekem. Biztos a baldurs rajongok vagy a diablo rajongok erre vartak de en nem.
Nem irom meg le a jatekot, de nem tudom...
De ha csak ennyi a negatívum akkor is bõven megéri. 😊
A kalandozási szabadság milyen? Mint a Witcherben vagy a BG2-ban? Vagyis nem volt Oblivion szerû nyitott világ de ha egy területre elérkeztél azok szép nagyok voltak és sok jó kis mellékquest volt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord