Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
e8400 meg gtx260

V9ykn8_TZL0

balee4
Milyen géped van?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Pretorian
Én akkor is boldog leszek, ha 30-al fut majd 1024x768-ban a szerény konfigomon, de az legalább legyen stabil 30.
A review-k meg tényleg eszelõsek, most már tényleg tûkön ülök.
Egy olyan oldal, ami a Mass Effect-re 9-et adott, erre meg 10-et...tényleg hatalmas durranás kell hogy legyen a progi.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Davidus
csinálok videókat ha van rá igény😛

V9ykn8_TZL0

narumon
Nem hiszem, hogy ez spoiler lenne, ebbõl az égvilágon semmit nem tudsz meg.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Davidus
én 50 fpsnél kevesebbet nem láttam 8XAAval maxon

V9ykn8_TZL0

narumon
Az idõ leginkább csak akkor múlik ha olyan a quest. Alvás nincs benne. Eleinte mindenképpen vagy egykét társad, de utána az interakcióidtól függ, hogy valaki csatlakozik-e vagy sem. Négyen lehettek egyszerre egy partyban.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

TDC Geronimo
Eurogamer.cz teszt 10/10

Igaz érteni nem érteni semmit belõle 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pretorian
Kinek a pap, kinek a paplan...nekem pl. nem okoz feltétlen örömet, ha klikkelgetnem kell, hogy az emberem odacsapjon.

balee4
Az nem jó hír, ha szaggat, fõleg az elején csak belsõ helyszíneken vagy. Hát remélem nekem menni fog rendesen.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Még mindig áll a kérdés...

Van benne idõmúlás/alvás? A társak mindenképpen felvevõdnek ( mint a Kotorban vagy a Mass Effectben )vagy lehet õket ignorálni? hány tagú lehet max a csapat? És ugye õket is lehet irányítani/cuccukat pakolgatni stb...

Kérlek enyhítsétek a kínomon és válaszoljatok amíg meg nem veszem a gamet! Már most kis apró sárkányszimbólumokat rajzolok a szoba falára vérrel és félek hogy ha ez így megy tovább Darkspawnak nézem és lemészárolom az idegesítõ szomszédot is .😊
Pretorian
Segitek: szögletes zárójel spoiler szögletes zárójel bezár Spoiler szöveg szögletes zárójel forward slash spoiler szögletes zárójel bezár.

Egy bajom van, kicsi a felirat, legalábbis a videoknal. Nagyon kozel kell hajolni a monitorhoz, mert nagyfelbontasban jatszom, nem leht ezt novelni?
Ehh nem hiszem el...
Esküszöm jobb volt amikor még fél év volt a megjelenésig <#rinya>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Csak míg az általad felsorolt játékokhoz fõleg ügyeség kell,ehhez a játékhoz nagyon sokszor taktika és ész kell (fõleg ha nehéz vagy rlmálom fokozaton tolja az ember--> én nehezen tolom a rémálmot megvárom😄)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ne akarjunk már minden rpg-tõl kattingatós bajnokságot elvárni! Hál'Istennek ez nem Diablo, a Gothic meg szerencsére nem Tomb Raider.
Bár elismerem azon játékok érdemeit, de azok meg engem nem kötnek le.
TDC Geronimo
könyörgöm spoilert használjátok azért van -.-

narumon
Gyerekek kéne egy kis segitség.
Itt vagyok a Circleban, ahol találkoztam valami démonnal, aki rámnyomott egy álmot, és most az álomban bolyongok. Mit kell itt pontosan csinálni? Vannak különbözõ pályák, de a végén mindig van egy Massive Door amivel nem tudok mit kezdeni. Mi itt a feladat tulajdonképpen. Egérré meg Árnnyá már tudok változni.

Öröm volt látni a pánikot...😄

Szabi84
<#idiota>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

yesname
Én szeretem a hackNslasht és igazad van, csak ne akarják RPG fronton szembeállítani Baldursokkal, Dragon Agel, Icewind Dale-le stb. Torchlight Power! 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

CalebJoe
Kicsit szaggat néha very high-on de amúgy jól megy.
Én szeretem az RPG-ket csak nálam a Final Fantasy meg mondjuk a Hack sorozat az igazi RPG(JRPG), de amúgy PC-n Diablo az alap igaz az akció rpg.
Lehet hogy agyatlat klikkelés meg gyilok a hacknslash de ezerszer nagyobb játékélményt nyújt mind más stílus pl. a hamarosan megjelenõ Ninja Blade.
yesname
😄 Jó vicc volt!

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kandurex
Már épp megakartam említeni pl. a Blade Of Darkness -t, mint a messzemenõen legjobbat, és hogy a Witcher voltaképpen egy egyszerû hack'sl...de hát, na,...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

He? Mi van?!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nah végig is vittem,hát ez baromi rövid....Volt vagy 4 óra max,egy rakás mellék küldivel.

Deeehogy vittem...

yesname
Jézusom, mirõl beszélsz? Beállítod a harcmódot, mikor villan az egérnyíl kattintasz. Ennyi. Ez a legjobb? Jesszus isten hova tart ez a világ?

Van benne idõmúlás/alvás? A társak mindenképpen felvevõdnek ( mint a Kotorban vagy a Mass Effectben )vagy lehet õket ignorálni? hány tagú lehet max a csapat? És ugye õket is lehet irányítani/cuccukat pakolgatni stb...
yesname
Az általad felsoroltak mindegyike nagyszerû, de a harcrendszerük nem hardcore RPG. A witcheré a leggyengébb mindközül 😊
Neked inkább akciójáték való ahogy látom. RPG-ben legalább is az amelyik így adja elõ a dolgokat. Itt taktikázni kell, nem elég klikkelgetni. A hackNslash pedig agyatlan klikkelgetés, ez a különbség ez és az, és a felsoroltak közt.

Gideon Wieth
Szerintem a Witcher harcrendszere messze a legjobb 😊 Egy részt szépen ki van dolgozva, másrészt sokkal akciódúsabb, és rajtad múlik mi lesz. Nem az hogy odakattintasz aztán üssed, közbe imádkozok 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

balee4
Neked hogyan fut?
(Csak mert ilyesmi gépemen van nekem is.)

CalebJoe
Nem arra céloztam hogy hack-n-slash-t vártam a játéktól néztem róla videókat csak igényesebb karakter animációt fõleg a harcban.
Miért a Gothic-ban meg az Oblivion-ban is kattingatni kell és ja meg ott a Witcher a furcsa harcrendszerrel mégis jobb mint ez na mindegy.
Gideon Wieth
ha már ez van, akkor a teljes is lesz valamikor 😊 Én bevallom letöltöm, kipróbálom,és ha tetszik 😊 Megvszem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Hamed
Marmint "Wayne Chapman" Gaspar Andras aki forditotta? Akkor nem hiszem, hogy panasz lesz a minosegere.
Bar nem tudom mennyire van otthon ebben a vilagban, de ugy 10 eve a kedvenc magyar fantasy irom volt.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Az a két cím a DLC-k. Az egyik (amelyiket megkaptam) egy kisebb külön sztorit rak a játékban amibe egy kõbe zárt gólemet kell kiszabadítani. A másik pedig a Szürkék történetével ismertet meg pár kiegészítõ küldiben.😊

Apropó DLC mint mondtam én 3-at kaptam (Gólem,vérsárkánypáncél,gyûrû),elméletileg az alap változathoz még valami könyv is jár,legalábbis mondott vmit a galaxisos eladó hogy jár egy könyv is csak az majd jövõhéttõl érkezik.

+ van valami pontrendszer a játékban /bioware accountban (még nemtom hogy müxik) de a dlc-k pontokért leszedhetõk. Pontokat játék közben kapunk,és ezek beválthatóak a DLC-kre!!! Tehát aki szorgalmasan játszik az ingyé szerválhatja be a DLC-ket is!

Maxtreme
..szódával :-)

TDC Geronimo
na ez se volt bõvebb, de annál tartalmasabb 😄D

TDC Geronimo
Az az art stílus se semmi.

Davidus
év játéka. abba is hagyom mert az eredetivel akarom nyomni😄

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Menük, varázslatok magyarítása.

link

..cseréld értelemszerûen a file -t. Teljest ne kérj, nincs 😊 Ez is talált tárgy.

AntiHero
honnan?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pretorian
XD Be is szarnék, ha csupán csuklógyakorlat lenne a harcrendszer.
Ott a Sacred 2, abban klikkelgethetsz amennyit jólesik.

CE-t rendeltem az 576-ban... remélem a héten meglesz 😊

War. War never changes.

TDC Geronimo
2 DLC de az nem csak boxra van

DLC jár az alaphoz is,a sima nem gyüjtõit vettem. Volt a dobozban egy papeeroa 2 kóddal az egyik a Mass Effect 2-höz is jó lesz. + a 2 alap dlc-n kívül kaptam a Cdgalaxistól is egy kódot.

A Risen ehhez képest eddig fosnak tûnik leginkább egyébként tök más a két játék harcrendszere. Hack&Slash...Persze...A gond az hogy ez nem az,jó hogy nem azt vési fel az úr hibának hogy nemlehet gombnyomkodással kombózni..😄

Karakterek mint aidsesek..Nemtom,szerintem nem fehérnemüben kell õket nézegetni,lévén már a várban van egy olyan ellenfél kapásból akit ha bepróbál valaki fehérnemüben valszeg 1 csapástól odalesz😄.. Ruhában semmi gond velük,csekkold a vöröskémet😄
A grafikáról egyébként (környeter) kezdek visszavonni mindent csekk a képeket.😊

TDC Geronimo
Amúgy a képek gyönyörûek, fények meg a környezeti hatások nagyon ott vannak

Kandurex
Mé? 😊 Neked nem tetszett a flash játék? Simán eltudtam volna képzelni itt is.

Heti játékmegjelenések:
PC:
* Dragon Age: Origins (november 3.)
PlayStation 3:
* Band Hero (november 3.)
Xbox 360:
* Dragon Age: Origins (november 3.)
* Dragon Age: Origins - The Stone Prisoner (november 3.)
* Dragon Age: Origins - The Warden's Keep (november 3.)

Boxra mi az a két cím még?

TDC Geronimo
Nyomod a spacet annyiszor, hogy az lesz <#hehe>

Kandurex
Híí, most nézem a harmadik képet, ..."Vaskos-Teca" <#idiota>