18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • wedge31
    Ja van egy ilyen superman-es easter eggs szerüség és ott találod ezt az ércet ,brutál jó egykezes vagy kétkezes fegyot lehet belöle kovácsoltatni.
  • Különc
    Na én meg nemtom mi ez a meteorérc dolog, lehet kovácsoltatni a játékban vagy mi?

Asszem 16,5 sebzésű, 25 fire res és 6 támadás vagy valami ilyesmi meg 2 socket
  • wedge31
    Jobb mint a meteorércböl kovácsolt ? mert az nálam eddig mindent visz.
  • Különc
    Yusaris, egy nagyon jó kétkezes kard sárkányok ellen
  • neptum
    Astra nul Trusa (erre emlékszik még valaki ? asszem ezt mondja a Gólem amikor leugrik a lávába)
  • Nabunaid
    Megcsináltam, végül csak működött, de valami jele lehetett volna, mert ezek szerint mikor másodszor megérintettem, akkor azonnal hibásnak vette a sorrendet. Ekkora hülyeséget! Amúgy egy brutális kétkezes kardot ad, 2 slotos, nevesített. Kár, hogy Stan nincs a csapatomban...
  • Kandurex
    Wyrmling Lair hol található?
  • Nyugis
    és mi van akkor ha jó sorrendben nyomkodod őket? mit ad?
  • Különc
    Odamész közel, rányomsz és NEM TÖRTÉNIK SEMMI! De ez nem baj, csakk csináld meg a sorrendet és jó lesz, hidd el.
  • Nabunaid
    Tudom, hogy négy szobor van, a sorrendet is tudom és a naplóban is frissült, hogy a nagyteremben van a küldetés. Villámcsapás a jutalom, de már eluntam, hagyom a francban.
  • pluhi
    A launcherben nyomd be a beállitásokat, Grafika alatt van.
  • Különc
    Nekem is előfordul ez, de kb 6 óra játék után zavaró xD
  • Különc
    Működik az, akkor jó ha nem történik semmi. Asszem a helyes sorrend:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagy terem balról az első, jobb első, középső, másik teremben lévő utolsó
  • yesname #5187
    Mellékesen megjegyzem 4 szobor van és nem csak három :) Ennyit súgok.
  • pluhi
    Nálam semmi baja nem volt, a naplóban benne van mit kell fogdozni, mennie kéne.
    cikasz: fos kód, amiatt van. A picsányi inventory is azért van, mert még többet töltögetne...
  • I.C.ram
    Nekem is ez van. fogalmam sincs miért. elején kb 5 másodperc alatt betölti a pályákat, végére már 30 mp körül mozog a töltésidő.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Azt nem tudja valaki mitől van az, hogy ha minél többet játszom egyfolytában a játékkal annál többet kell várnom ha helyszint várok, hogy betöltse a következőt?
  • Nabunaid
    Mindegy, hogy milyen sorrendben, vagy mit csinálok, áramütés a büntetés. Bosszantó, hagyom a francba, remélem hamarosan javítják!
  • Nabunaid
    Mágusok tornyában az Elérés házőrzője quest bugos, nektek sem történik semmi, ha a szobrokat fogdossátok?
  • Micsu
    na most hogy kezdek bemelegedni a gémbe egyre jobban tetszik, igényes profi munka habár a ad&d szabályrendszert sajnálom

én destruktív magre gyúrok, sztem absz nem gyenge, táp mint állat

sleepel, földrengéssel, cone of coldal lassítom az ellent, közben tűzgolyókkal meg infernoval iktatok mint állat ha valaki elér a teamig, 1-2 csapás és halott
  • neptum
    oks köszi

a Falkaanyát gyorsan levertem ne mvolt olyan nehéz de a Blankos rész nehezebb volt számomra de neked könnyebb lesz
  • Különc
    Genitivi testvér, neki külön háza van, nézd meg a térképen, szemben a kocsmával van.
  • Különc
    Na újra a falkaanyánál vagyok, második nekifutásra noble warriorral full tankra specializálódva. Én, Alistair(szintén tank) Morrigan, Wynne... Esélye sem volt Falkaanyának, úgy meghalt... De ahogy észrevettem, ez a dual tankos, dps/cc mage és cc/healer mage felállás ultrakemény, a 2 tank ilyen 40-50 között ver + wandok és a spellek...
    Majd linkelek képet a lineupról!

Ja és jöhetne már valami új hivatalos DLC 8(
  • neptum
    valakit megkéne keresen a hamvak miatt Denerimbe azt mondják hogy a Mágus torony közelébe levő kocsmába van nah oda bementem de a csapos nem mondott semmit innentől merre ? (már kínomba a törpök is a szövetségeseim)
  • pluhi
    Minden területnek megvan a minimum és maximum szintje, ha a kettő közötti szintű partival mész be, igazodnak a szörny szintek. Emellett a szörnytipusoknál is megvan ugyanez, és ez erősebb feltétel. Tehát egy patkány mindenhol gyengusz lesz. Fontos, hogy az igazitás az első belépéskor megy végbe és tárolódik. Ha otthagyod őket és később visszajössz, könnyebb dolgod lesz.
    Boss tipusú szörnyek, mint a Revenant, sose lesznek könnyűek.
  • wedge31
    A mágus torony a legcélszerübb Wynne miatt.
  • blur55
    a dead trenches-t keresem, de egy ideje csak összevissza rohangálok, meg tudná nekem mondani valaki hogy pontosan merre kell mennem?
  • shaba23 #5173
    van valami ötlet arra, hogy ha kizsebelek valakit, akkor általában mi az amit szerzek? mert 60%-ban olyan cucc, amiből valószínűleg már van nálam, mivel ha időrendbe rakom se jelzi ki. És nem pénz, mert azt kiírja. Egyébként vicces, hogy így 7. szinten a 2 legjobb cuccomat úgy szereztem, hogy az egyiket a kutya találta (egy staff), a másikat meg "zsebtolvajkodtam" és egy crossbow. Megéri az árusokat kirabolni:)

Az első faluból mindegy merre indulok tovább? a szerződéseket kéne számon kérni. Vagy bárhová megyek, az aktuális szintem szerint vannak a mobok?
  • Braveheart
    Hali! Anno magyar feliratos verziót telepítettem fel, meg lehet változtatni utólag angolra? Reinstall nélkül gondoltam... Sajna a magyar felirat néha elég fura...
  • MrAndree
    Cone of cold a leghasznosabb varázslat nagy tömegek ellen, olyan szépen befagyasztok vele néha 5-6 dögöt egyszerre, hogy öröm nézni.
  • BEAST #5170
    az elso ket set nem valtozik, csak a 3. az pedig a penztol fuggoen adja pluszba a staminat
  • Harkat 89
    Azt tudom, adott 70% fire rest, és 4 dext. Csak hogy ezek megmaradnak, és a mellé jön stamina, vagy csak stamina lesz?
  • BEAST #5168
    ha kifizeted a 30 aranyat a ket drake scale armorert, akkor a 3. armor amit a dragon scalebol csinal ad egy halom staminat meg stamina regent, ha nem fizetsz akkor csak fire rest ad.
  • Ron Ragm
    Kétkezesen dual-wieldet értek, nem kétkezes fegyvereket.
  • Ron Ragm
    Kétkezes rouge közelharcos az elején elég esetlenke, de később normális felszereléssel iszonyat táp lesz.
  • Cat 02 #5165
    Fireball nincs ? Ám fagy az jó pedig. Morrigan pl egész powás, nem tudom megvan-e már. Van jópár cc skillje amivel ki tud iktatni bizonyos ideig pár ellenfelet/társat :D
  • Dns5000
    a cone of cold (fagykúp iszonyat hülyén hangzik)
    a legjobb varázslat, addig allítgatod az emberedid amig az ellenség 1 sorba kerül, lefújid őket miden crit ütés széttör 1 ellenfelet.Meg a stone fist varázslat is gondolom kőökölnek híják magyarul.
  • SovereignX
    Sajna a tankom sem bírja éppen túl jól dolgokat. A varázslónéni a fagykúpjával meg nem túl effektív. Jobbat annál meg eddig nem sikerült szereznem :(
  • neptum
    jó neked hogy vissza tudsz tölteni csinálnám én is azt
  • robotnyk
    suboptimal, lol nyelvezet :D