Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A review-k meg tényleg eszelõsek, most már tényleg tûkön ülök.
Egy olyan oldal, ami a Mass Effect-re 9-et adott, erre meg 10-et...tényleg hatalmas durranás kell hogy legyen a progi.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Van benne idõmúlás/alvás? A társak mindenképpen felvevõdnek ( mint a Kotorban vagy a Mass Effectben )vagy lehet õket ignorálni? hány tagú lehet max a csapat? És ugye õket is lehet irányítani/cuccukat pakolgatni stb...
Kérlek enyhítsétek a kínomon és válaszoljatok amíg meg nem veszem a gamet! Már most kis apró sárkányszimbólumokat rajzolok a szoba falára vérrel és félek hogy ha ez így megy tovább Darkspawnak nézem és lemészárolom az idegesítõ szomszédot is .😊
Esküszöm jobb volt amikor még fél év volt a megjelenésig <#rinya>#rinya>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Bár elismerem azon játékok érdemeit, de azok meg engem nem kötnek le.
Itt vagyok a Circleban, ahol találkoztam valami démonnal, aki rámnyomott egy álmot, és most az álomban bolyongok. Mit kell itt pontosan csinálni? Vannak különbözõ pályák, de a végén mindig van egy Massive Door amivel nem tudok mit kezdeni. Mi itt a feladat tulajdonképpen. Egérré meg Árnnyá már tudok változni.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Én szeretem az RPG-ket csak nálam a Final Fantasy meg mondjuk a Hack sorozat az igazi RPG(JRPG), de amúgy PC-n Diablo az alap igaz az akció rpg.
Lehet hogy agyatlat klikkelés meg gyilok a hacknslash de ezerszer nagyobb játékélményt nyújt mind más stílus pl. a hamarosan megjelenõ Ninja Blade.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Deeehogy vittem...
Neked inkább akciójáték való ahogy látom. RPG-ben legalább is az amelyik így adja elõ a dolgokat. Itt taktikázni kell, nem elég klikkelgetni. A hackNslash pedig agyatlan klikkelgetés, ez a különbség ez és az, és a felsoroltak közt.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
(Csak mert ilyesmi gépemen van nekem is.)
Miért a Gothic-ban meg az Oblivion-ban is kattingatni kell és ja meg ott a Witcher a furcsa harcrendszerrel mégis jobb mint ez na mindegy.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Bar nem tudom mennyire van otthon ebben a vilagban, de ugy 10 eve a kedvenc magyar fantasy irom volt.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Apropó DLC mint mondtam én 3-at kaptam (Gólem,vérsárkánypáncél,gyûrû),elméletileg az alap változathoz még valami könyv is jár,legalábbis mondott vmit a galaxisos eladó hogy jár egy könyv is csak az majd jövõhéttõl érkezik.
+ van valami pontrendszer a játékban /bioware accountban (még nemtom hogy müxik) de a dlc-k pontokért leszedhetõk. Pontokat játék közben kapunk,és ezek beválthatóak a DLC-kre!!! Tehát aki szorgalmasan játszik az ingyé szerválhatja be a DLC-ket is!
link
..cseréld értelemszerûen a file -t. Teljest ne kérj, nincs 😊 Ez is talált tárgy.
Ott a Sacred 2, abban klikkelgethetsz amennyit jólesik.
War. War never changes.
A Risen ehhez képest eddig fosnak tûnik leginkább egyébként tök más a két játék harcrendszere. Hack&Slash...Persze...A gond az hogy ez nem az,jó hogy nem azt vési fel az úr hibának hogy nemlehet gombnyomkodással kombózni..😄
Karakterek mint aidsesek..Nemtom,szerintem nem fehérnemüben kell õket nézegetni,lévén már a várban van egy olyan ellenfél kapásból akit ha bepróbál valaki fehérnemüben valszeg 1 csapástól odalesz😄.. Ruhában semmi gond velük,csekkold a vöröskémet😄
A grafikáról egyébként (környeter) kezdek visszavonni mindent csekk a képeket.😊
PC:
* Dragon Age: Origins (november 3.)
PlayStation 3:
* Band Hero (november 3.)
Xbox 360:
* Dragon Age: Origins (november 3.)
* Dragon Age: Origins - The Stone Prisoner (november 3.)
* Dragon Age: Origins - The Warden's Keep (november 3.)
Boxra mi az a két cím még?