Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
Lehet benne egyedi fegyvert meg páncélt csinálni? Azt már tudom, hogy meglévõ cuccokat lehet enchantolni meg méreggel bekenni.
Konzolon mass effectes, PCn viszont van lehetõség BG-s irányításra is.
Kongy
Na, települt is, szupcsi. Én Warrior kasztot választottam, és férfit mert állitólag a nõket lenézik. xD Ja, meg embert csináltam. 😄 Mert az elfeket és törpéket is lenézik. 😄 Egyelõre a kastélyban tevékenykedek, gagyi missziókat... egy szörnyet nem öltem még...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tényleg Mass Effectre hasonlít? Jobb lenne ha inkább BG-re...

TDC Geronimo
Pont ezért tettem hozzá, hogy erre nem látok semmi esélyt 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pretorian
Ha nem BioWare-játékról lenne szó, megérteném az aggodalmat.
Az a párszázezer-egy-kétmillió eladott pc-s példány azért elég számottevõ...és ennyi még akkor is bõven elfogyna egy BioWare-játékból, ha kicsivel gyengébb értékeléseket kapna.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Narxis
Ettõl mi PC-s játékosok nem félünk. Kell nekik a PC piac.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TDC Geronimo
hajjaj hányszor láttuk már azt, hogy megjelenés elõtt 1 hónappal halasztanak PCre. Nem is kell messzire menni, itt van rögtön az AC2 😊

Pretorian
Akkor miért jársz ide vissza?

Pretorian
Mass Effect 2 egyenlõre csont ugyanakkorra van datálva PC-n, mint Igzbogzon, nem tették függõvé a DA sikerétõl a PC-s megjelenést.
Az elsõ rész is korrektül fogyott PC-n.

Ez így ebben a formában azért hülyeség. Nem fognak kifutni PC-rõl csak azért mert esetleg rosszul fogyna a Dragon Age PC-n, a Mass Effect 2-t meg aztán véágképp nem fogják emiatt eltolni hirtelen fél évvel a konzoloshoz képest.

Why so serious?

[HUN]Crassus
nah kezdem megszokni a játékot/irányítást,de a harci taktikák beállítása még kicsit kínai😛
Ha valaki már rájött a csínyjára adjon pár jó tippet!
Pl. a távolsági klassz váltosn át közelharci fegyóra ha odaérnek hozzá,mert nekem lövi tovább long bow-al fél méterrõl:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Dehogy is, valamit rosszul olvastál ki a mondandómból, pont azt írtam, hogy ennyi negatívum semmiképp sem fog eltántorítani, de még várok 1-2 infót, tesztet, visszajelzést.
Az elmúlt 4 eredeti játékvásárlásom mind elõrendelés volt és 3szor csalódnom kellett, ráadásul se folytatás, se ingyenes tartalombõvítés nem járt egyikhez se, szóval óvatosabbra vettem a figurát, ennyirõl van szó. 😊
Gideon Wieth
am meg magyar nyelv sztem csak akkor lesz, ha itthon is megjelenik, és valaki lesz oly kedves és feltölti nekünk a szövegfájlokat 😊 bár nekem mindegy ha jó meg fogom venni a játékot, ha nem tetszik,//ettõl függetlenül még lehet jó játék// akkor inkább néha játszogatok vele itthon és akkor én is megköszönöm a magyar nyelvi fájlt.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Multi2 általában amcsi megjelenésû angol/spanyol-t jelent, kivéve ha mondjuk magyar a releaser és csak a magyart meg az angolt hagyja benne.
TDC Geronimo
Azért képes lennél lewarezolni, mert nem beszél a PC? Azt remélem tudják itt sokan, hogy ez a játék egy bizonyos felmérés is a Biowarenel. Ha nem fog jól fogyni (mondjuk ettõl nem félek) PCn, akkor meglehet ennyi volt a Bioware PCs közösségbe vetett bizalmas és nem lesz több game tõlük PCre, illetve a mass effect 2nél is lehet egy jó nagy késésre számítani PCn. Bár személy szerint nem gondolom, hogy ez a veszély fent állna.

Gideon Wieth
ezt mondtam már amikor megnéztem az elsõ gameplay-t erre valaki lecseszett hogy rosszat néztem a fõhös beszél. KB annyira mint a kotorban a saját karaktered 😊 Nem egetrengetõ probléma hogy nincs de pl a mass effect után meglepõ a bioware döntése. Másrészt, meg vehetjük azt, hogy ez egy szerepjáték és mint olyan ezzel a ficsõrrel azt kivánták elérni hogy TE mondod a választ 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Úgy tûnik van Reloaded -es multilanguage is...

http://www.katzforums.com/showthread.php?t=852907

Ez vajon valódi?
Riddick21
Hihetetlen, hogy Hardwired-ön eddig kb. 5 üzenet érkezett a megjelenés óta és abban kb. 20-szor annyi az információ, mint itt, ebben az üres szófosásban...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Mass Effect-ben is így volt...

Why so serious?

yesname
Tudom. Magam is papíroztam 😊 Viszont számítógépen elõny a jó vizualitás.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Itt is faszán ki lehetett volna vitelezni ezt a megoldást, hisz elõre kiválaszthatjuk a karakterünk stílusát, hanghordozását és ennek függvényében adhatná a válaszokat. Te csak annyit választasz ki, hogy "egyet értek vele" aztán ha mondjuk bölcset választottál azt mondja, hogy "Alaposan mérlegelve a lehetõségeket úgy gondolom, a meglátásod helyes.", satöbbi... Szerintem egy elég magas labdát hagytak ki ezzel a készítõk, na persze sírni azért nem fogok (még várok pár tesztet, hogy eldöntsem, hogy vétel vagy warez lesz-e a dologból...) emiatt.
Davidus
thx

V9ykn8_TZL0

Calver
ini-ben állítható. dokumentumokon belül BioWare\Dragon Age\Settings\DragonAge.ini, ott megtalálod.

"The trees move. Do you not see it?"

Ugyan azt felolvasni szerintem sincs értelme.
A Rise of The Argonautsos megoldás nagyon tetszett, ahol a mondandók lényege volt választható aztán azt nagyon faszán megfogalmazva elmondta a fõkarakter, egyszóval attól, hogy elõre elolvastam a választási lehetõségeket még egyáltalán nem tudtam, hogy milyen szövegbe öntve fogja a kiválasztott dolgot elmondani Iaszón.
Engem egy kicsit zavar, Witcherben pont szerettem ezt. Meg a Gothicokban is, illetve most legutóbb a Risenben.

Why so serious?

Igaz, de ígyis úgyis elolvasod az összes válasz lehetõséget mielõtt kattintasz, engem nem fog zavarni hogy nem olvassák fel megint (pl. Witcher).

Intel Core 2 Duo E 8500 @ 3,16GHz, Leadtek WinFast PX9800 GT 512MB, 2 GB Kingston pc6200 RAM. Samsung SATA 300GB Hard Drive, Trust 570W Pro Dual Fan PSU

Jakuza001
Most mar csak egy magyar singleplayer_en-us.tlk kellene 😄

12 hanggal kellett volna, mert férfivel és nõivel is. Még nincs meg de elõ van rendelve a CE, csak a kar. generátorból tudom.

Intel Core 2 Duo E 8500 @ 3,16GHz, Leadtek WinFast PX9800 GT 512MB, 2 GB Kingston pc6200 RAM. Samsung SATA 300GB Hard Drive, Trust 570W Pro Dual Fan PSU

Miért kellett volna 6 félével? Elég lett volna egy hang a férfi és egy hang a nõi karaktereknek. Elf vagy ember, engem nem zavart volna ha ugyanaz a hangjuk. Illetve kevésbé zavart volna minthogy tök néma a fõhõs.

Why so serious?

Davidus
fõ karin kívül mindenki szinkronizált a játékban az utolsó koldusig. összesen 800000 szó😛
ha úgy döntenek hogy megcsinálják a játékost is akkor 6 féle hanggal kellet volna felvenni az összes main kari dumát.

V9ykn8_TZL0

narumon
Jah rájöttem miért mondod hogy más. Én xboxon játszom ott ilyen (nekem ez jön be jobban) a végén van egy kis pcs rész is.
http://www.youtube.com/watch?v=kAfXhvgeCVM

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

A fohos teljesen nema, nalam sem szolalt meg egyszer sem eddig

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hát én tuti nem izometrikusban játszom majd, nekem az akcióközelibb jobban bejön. És úgy néztem videókban, hogy abból is tökéletesen használható.

Why so serious?

de sajnálom,hogy a fõhös már megint néma és nem olvastatták fel színészekkel a választható szövegeket is...vagy e most csak a törpöknél sikerült így?
Huh, asszem lowon azért menni fog 😄

War. War never changes.

narumon
Hát izé, nem tudom miért mi más? Irányitás ugyanaz, interakciók ugyanaz, játékélmény ugyanaz. Még a tápolási rendszer is nagyjából ugyanolyannak tûnik. Persze mivel a Mass Effect az egyik kedvenc játékom igy ez nálam nem gáz.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Davidus
Acer Laptop, pentium dual core t3200 2 ghz, 3 gb ram, gef 9300m, vista... ezen minimumon vajon élvezhetõen fut majd? Tolja vki hasonló konfigon?

War. War never changes.

Davidus
nem csinálok többet mert mások csináltak helyettem😛

V9ykn8_TZL0

Eddig nem találtam rá utalást, de azért megkérdem: CE limitált kiadás? Nem csak Magyarország specifikusan, úgy általában is.
Mert az oké, hogy kiosztják újra azokat amiket nem rendeltek elõ CDG-ban, de csak érkezik új szállítmány, ha esetleg nem, akkor külföldön remélem nem áll le a CE dobozok forgalmazása egyhamar.

Sajnos csak karácsonyig tudnám felköhögni a pénzt, idõm meg úgyse lenne addig játszani.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

szerintem majd egy kicsit viszább kell vennem de az nem érdekel ha közepesen megy akkor is jó nekem
Davidus
amúgy AF nem állítható a video beállításoknál szóval driverben nem árt benyomni

V9ykn8_TZL0

Huh, ez jólesett, köszi 😊 Még gyárthatsz párat. (Esetleg valami 8-10 perceset.)

Pretorian
Alacsony felbontáson szerintem még full beállitásokhoz is elegendõ az a konfig, élsimitás nélkül.

TDC Geronimo
ah csak az utolsóba most nézem...szerencséd 😄

Ami tetszik mindig meveszem, egyszeru okbol: Ha nem vesszuk meg nem lesz folyatas. Lasd Witcher, szepen fogyott, tobb mint 1.2 millio peldany (PC-n!!!) jon is a gyonyoru masodik resz.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

TDC Geronimo
amagad mi ez a nézet?! nem elég hogy leszedted még így is tolod? nemismerlek! 😄

balee4
Hmm, akkor talán nálam is elfog menni maxon. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord