Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyszerre viszem egy törp harcossal(kétkezes)
egy ember harcos (dualvield)
egy ember mágussal (ez nagyon durva, ez tetszik elgjobban eddig 😄)
meg egy elf ahrcos íjásszal...😄
Nagyon jó játék szerintem 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Most azonban meg ilyen kõ híddal szarakodom ahova rá kell állni hogy elõ jöjjön de valahogy az istennek sem tudok rájönni hogy milyen sorrendben állítsam rá a csapat társaimat.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Én az elején stent akartam az egyik tanknak de a blöki eddig mindent vissz szivos ,nagyot sebez ráadásul taktikába moriganhoz kötötem hogy nyugodtan tudjon varézsolgatni a csaj igy elég hatékonyak ketten.
Why so serious?
Dragon Age Maraton MAGYAR gyõzelem!
Erre hogy miket kommenteltek. <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#banplz>#banplz><#action>#action><#duhos2>#duhos2><#wilting>#wilting><#gun>#gun>
Taktika képernyõn bármit állítottam eddig be akkor is harc után aktív volt.. Pedig ez nem normális dolog. 😊 Biztosan én baszok el valamit csak nem tudom mit :S
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Hardon piszokul kell tatkizázni a beállitható taktikai menü pedig zseniális.
Mondjuk én meg most dilemmában vagyok, hogy ez a minõségi játék, vagy egy új gitár. nem tudom mi legyen
***SPOILER***
MINDENT jarj be,mindent vegyel fel,mindenkit nyirj ki,nezd at a szobakat szellem formaban,egerlyukakba mind menj be.Tuzember formaban fogsz atjutni olyan helyekre ami tovabbvisz,surun nezd a journal-t hogy mi nincs meg kesz.Pl az elso palyan is van egy-ket szellemajto amit csak spirit formaban latsz.Golem format fogsz kapni,azzal tudsz majd atjutni a massive ajtokon.
A 3tarsad csak akkor fogod tudni megmenteni ha mar mind a 4 szinten kipucoltad a bosst.Es utana jon a fodemon kozepen,az eleg huzos lesz.Az egeszben csak a plusz skillpontoknak volt ertelme,meg a vegen a kodexnek.Orulok hogy onnan kijutottam.
Egyébként ugye minõségi a játék 😄 ?
nem ékezettel írsz, szóval:
1: fogyatékos vagy, nem tudsz írni
2: külföldön élsz.
na ezek közül melyik?😊
A tok magyar, a kezikonyv magyar, a dvd-n viszont origins szerepel.
2. Nem vetted meg.
Azt hittem, magamhoz nyúlok, mert tél is volt (4-kor már töksötét van), tévézni sem tudtam (akkoriban még tévéztem), meg a gépet sem tudtam használni, csak ültem a sötétben több órát, néztem ki a fejembõl meg fújtam a füstöt.
Why so serious?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ