18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Tomy Lee #5680 Én OP.rendszerre gyanakszok és ezt érdemes megcsinálni(idézek privátból amit írtam nincs kedvem megfogalmazni megint:)
"Hozzá kell adnod kivételekhez a dragon age exe-t.
Vezérlőpult-rendszer-speciális-teljesítmény-adatvégrehajtás megakadályozása-akkor itt kiválasztod a kivételt a második opciót és alul hozzáadásnál kikeresed dragon age exe-t majd hozzáadod,alkalmaz gép ujraindít és kész!!"
-
#5679 ja, ja,...durván lehet az éjfattyakat szívatni, majd csak a közepétől halomszámra lehet találni a 9+dmg 3 slotot 1 kezes fegyvereket, na ebből mindkét kézbe egy - egy, +6 10dmg runa,...aztán az első orkot amikor jó megcsapja az ember fia 200DMG!!!! kritikussal, na az a büdös életbe nem kell fel...jelentkezzen az akinek a maximum sebzése akár meg is közelítette ezt a számot...(statisztikában keress rá) -
MrAndree #5678 Random, ez már a sokadik ogre akit legyilkolok és az első aminek a nyakába ugrott. Lőttem is gyorsan pár képet róla. :) -
#5677 Ezt amúgy mikor csinálja a hős? Vagy totál random? -
MrAndree #5676 Kivégzés négy lépésben, avagy hogyan viselkedik egy mágus ha kardot adsz a kezébe. :)
-
noxon #5675 A sárkány, ha jól emlékszem 205XP volt, kb annyit is ad... kb ha 10x ki be mászkáltam volna szintet lépek :) de tovább mentem inkább. -
lepermessiah #5674 Akiknek kilépeget a játék bizonyos időnként azoknak írom,nekem is mindenféle bajom volt már a hajam kitéptem hogy nem lehet normálisan tolni a játékot,aztán végre Bioware fórumon egy srác leírta a megoldást erre a problémára. Nekem müködött. Ez a kifagyás általában Nvidia kártyáknál van, a megoldás pedig a következő: bemész az Nvidia Control Panelba,és ott a Physx-et kapcsolod. Nekem azóta pengén fut a játék maxon,és egyszer sem fagyott ki. Remélem majd egy patchben azért ezt fixelik,mert sok embernél ez rengeteg bajt okozott. -
(Morrigannek szólnak a smileik a másodiktól kezdve) xD -
SaGa Jr #5672 Nem bántásból, de...
El is szoktad olvasni a szöveget amikor beszélgetsz valakivel vagy csak átugrod? Merthogy el lett mondva a dolog, sőt a journal is tartalmazza, de akár vissza is olvashatod a korábbi beszélgetéseket.
Menj el Denerim-be az Arl palotájába és ott beszélj vele a továbbiakról (lesz még ott pár feladatod de a városból ki sem kell menned). Ha bementél volna a városba a szemedet kiverné az új hely ahová eddig nem tudtál bemenni, mert le volt engedve a rács... -
SaGa Jr #5671 Teljesen mindegy, mivel úgyis van beépített, legális módja a kvázi korlátlan XP szerzésnek a játékban (army supply a táborban). A pontos adatokat tegnap beírtam ide. -
SaGa Jr #5670 Milyen fajjal vagy? Saját küldetését megcsináltad? Ha a saját személyes küldetése kész és 100-as az elfogadottságod, na majd akkor kezdd el megfelelő irányba terelni a beszélgetéseiteket és akkor összejöhet. -
Tomy Lee #5669 Mennyit ad? -
vzajcev #5668 Pazzeg erős leszek nem megyek arra, nem megyek arra -
#5667 hali elakadtam az urnához kéne mennem a hegytetőn de nem tudok! átmenni azon a 4db kő hidon amit a maradék embereimmel kéne mozgatni.mindig bele esek.az első 2 kockán átmegyek utána elmozditok 1 embert és le esek nem tudja valaki hogy kell mozgatni az embereket hogy ne essek bele.2 napja probálom lécci segitsetek már.nagyon szépen köszönném!! -
noxon #5666 Nagy a kísértés, de ez csalás, inkább tovább állok... -
Tomy Lee #5665 Még a bug-ok is jók ebben a játékban:D
verhetetlen game,legjobb! -
noxon #5664 Hmmm ez érdekes, csak akkor ad pontokat ha kimegyek a hegytetőre ahol a halott sárkány van, szerintem a sárkány pontjait adja oda mindig. -
noxon #5663 Találtam egy bugot!
A romos templomnál a hegytetőn ahol a sárkányt megöltem, ha ki be járkálok a hegytetú és a templom helyszinei között tapasztalati pontokat ad [#merges2 -
Tomy Lee #5662 Majd ha ez beválik nálam is és látom,hogy jól használja dual wild-et akkor simán marad assa nem lesz ranged attack-os.. -
Tomy Lee #5661 Na valahogy így képzeltem el késes barátunkat igen:)
Tehát lehet jót alkotni belőle ez jó hír,lényeg gyorsan üssön,bénítson jah. -
Tomy Lee #5660 Ja hát én Erőt nem húztam rajta szinte semmit csak cons+dex:S
Tehát az is kell,ahha:)
Most akkor kezdjem elölről vagy megoldhatom későbbiekben esetleg úgy,hogy csak str+cunning-ra teszek nem?Addig meg elszenvedek még vele vagy sz.ted húzzak az elejére vissza a játéknak...:P -
#5659 elintézted a tolvaj küldtéseket is denerimben?..landsmeet előtt nyílik meg az utolsó elötti és utána a következő...ajánlanám denerimben a Dalish gettót is mert ugyanis megnyitották...menj be a kocsmába is lesz ott pár nemes akiket meg kell győznöd róla, h felszólaljon melletted a gyűlésen...lényegében keresned kell dolgokat amivel alááshatod Loghant..gondolom kiszabadítottad még a börtönbe a rabokat(én egyet ott hagytam dirket)...az egyik rab az egyik nemes bátyja volt...stb, stb.. -
GubiPapa #5658 Igazából már nincs mit elintéznem a játékban csak azt a szaros Landsmeet-et kellene valahogy elérni.
Elmentem Redcliff-be vagy hova onnan közösen átment mindenki Denerimbe és most ott tartok,hogy nem tudom hogyan tovább.
Tudna nekem valaki valami rövid segítséget írni erről?Mivel baromira unom már,hogy végigjártam újra mindent és nem találtam új feladatot. Ja meg már elintéztem,hogy a hercegnő meg a kölyök összeházasodjonak.
De innen semmi...
Vki? -
mnorbi #5657 az miert van hogy Leilana mar + 99 és még mindig csak közeledeö ? mit rontottam el ? vagy egy heylre el kell vele menni ? -
#5656 pöppet módosított szerencsevadász Morrigan-klón : D
-
#5655 Jelesül 2-3 slotos két fegyó az 4-6 slot, amibe mondjuk +10 sebzésű darkspawn írtó rúnákat teszel, vagy +5 sebzésű elemit (villám, tűz, jég) ÉS simán besebzel annyit, mint a nagydarab drabális harcosok, csak ezt sokkal többször, bénítasz is, plusz aki megdermed, azt már kritikalbackstabeled is azonnal, mint a motolla (amúgy is bazi jó crites könnyű fegyókat lehet találni). Amíg meg nincsenek rúnáid elég nagyok, addig jók a fagykard varik, vagy a mérgek is. Gondolj bele, két fegyóval duplán sabez a fagykard!!!! -
#5654 Annyira azér nemis. Teszel kezébe tápos varázstőrt, meg kardot, egy-pár pont a mindig critical backstab a bénultakra, meg dirty fight, harci gyorsaság és nagyon gyorsan kivégez bárkit. De tényleg, mint a cséphadaró. Csak erőt, ügyességet egyszerre kell növelni (íjakhoz is erő is kell), később elég az erőt, ha a skill-ekhez már elegendő az ügyességünk. Cunning (dörzsöltség) meg kell a rámdumcsihoz és csapdaeltáv/zárnyitáshoz. -
#5653 Nem ott volt, de közben megtaláltam. Be kellett jelentkezni az online profilba és hozzáadni a kódot amit kaptam majd a játékon belül is bejelentkezni majd ott meg is indul a letöltés. -
fixpont #5652 home konyvtaradban a bioware alkonyvtarba vannak a dlck es a save is -
#5651 Steamen megvettem a játék deluxe verzióját ami tartalmazza a DLC-t. Ezt a steam hova menti? Mert úgy néz ki, hogy alapból azt nem telepítette fel. -
Tomy Lee #5650 Bard!Azaz:)
Sz.tem megnézem majd bard-ot -
Tomy Lee #5649 Tényleg,ez is igaz hiszen ott vannak erre ők is,hogy kipróbáljam:p
thx -
fixpont #5648 Kozelharcra, lasbol tamado dps karira ertelemszeruen assassin es duelst, tavolrol tamado ijaszra meg bard es ranger -
fixpont #5647 bard es duelist -
Tomy Lee #5646 Hmm mintha pedig láttam volna.Nah akkor az tuti nem lesz ha nincs:D
Assa vagy Ranger bár a 2 másik mi azt nemtudom,mind1 lesz v.mi.. -
fixpont #5645 A party tagok kozul lesz 2-2-2 mindenbol, es mindegyik 2 dologra specializalodhat, amibol kovetkezik hogy az osszes specit ki lehet probalni 1 partin belul is. -
Tomy Lee #5644 Tedd fel az új Update-et és nézd át a géped mivel akadhat esetleg össze(codec pack,tűzfal kikapcs stb..) de tényleg ez 1 olyan probléma ami alig fordul elő bárkinél is és nem egyszerű akár választ adni akár megoldást találni rá hacsak nem valakinek volt már ilyen gondja és megoldotta.
Ha van Angol tudás akkor hivatalos fórumon is bekérdezhetsz.. -
fixpont #5643 druid nincs a jatekban -
Tomy Lee #5642 Hát szerintem a Rogue gyengus nagyon így kis szinten.Mindegyik más erősebb nála.Ettől függetlenül vele nyomulok mert Ranger-t akarok belőle alkotni majd:)
Szerintetek mire speckózzak majd későbbiekben mert druid is érdekelne.
Vagy ha assa lenne akkor lehet majd über DPS-em?? -
#5641 hát nem tudom.. érdekes.... de biztos igazad van