Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Deer
Én ilyen beállítást nem találtam, igaz, hogy nem is kerestem.

Deer
Na igen. Az NWN-t is ilyesmi karival toltam végig. Kétpengés harcos ill. íj. Mondjuk eddig íjjal nem sok kárt tudtam ellenségben tenni, de igyekszem specializálni a karaktert. E két irányon kívül más nem lesz.

Deer
Nekem a letehetetlen játék a Bioware-tõl a Jade Empire volt. Alig tudtam abbahagyni néha.

RocKY2
hali egy olyan kérdésem lenne h meglehet oldani h a feliratok a képernyõ alján legyenek? beállításával vagy config átírással? mert nagyon nem vagyok hozzá szokva a fenti felirathoz .

wedge31
Mert lehet hogy olyan követelményt adtál meg ami nem teljesül pl ha morriganak megadot hogy alakuljon medvévé ha hárman körbeveszik elöfordulhat hogy sose fog mert sose veszik körbe hárman.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

AntiHero
hmmm, ok😄 de akkor és van még "hülye" a csapatba aki sokszor nem csinál semmit pedig bevan állítva, hogy mit csináljon.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Na semmi! Egy kilépés+újratöltés megoldotta!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Azt nem ott kell belöni hanem a karik portréja alatt nyomjrá hogy ne kövesenek.

wedge31
A Fable volt eddig a csucs a német börszerkos szado csaj mindent vitt csak miatta jártam kupiba...<#nevetes1>

AntiHero
Most vagy én vagyok a balfasz és én nem tudok játszani vagy nem tudom mivan:S

Egyszerüen nem tudom normálisan beállítania taktikákat.
1: Nem tudom elcsalni az ellenfeleket mert egy barom csapattársam mindig elõre rohan ha meglátja õket.

2: Ha paszívra vagy elõvigyázatosra teszem a "hülye" karaktert akkor meg ha elkezdõdik a harc csak áll egy helybe és nem csinál semmit. Haggya hogy megöljék:S

Így baromi nehéz a játék mind kis csoporttól meghalok. Nem hiszem hogy 5 uton állótól megkéne halnom:S

Ja és healer meg még nincs a csapatba mert nem volt még olyan aki annak lenne jó.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Légyszi, valaki segítsen, mi lehet a gond. Mert nagyon idegesítõ! Köszi!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lehet a felbontással lehet valami gond.
Tiszta Witcher. 😊
Sziasztok! Egy igazán idegesítõ problémám lenne: A csapattárs kiválasztó menüben egyszerûen nemtudom kiválasztani Alistairt és Sten-t is nagyon nehéz. A többi társam is úgy tudom kiválasztani, hogy pl.: ha a kutyámat akarom kiválasztani, akkor nem a kutyára mutatok, hanem egészen Alistair fejére, hogy kijelölõdjön. A többiekkel is ez a gond. Mintha el lenne csúszva az egér, vagy én nemtudom. Máshol menükben nincs gond, meg eddig kb. 0 buggal találkoztam, de most, hogy más csapattársaim is vannak, egyszerûen nem tudom õket normálisan kiválasztani...

wedge31
Denerimben a gyöngy nevü kupiban bármikor dughatsz prostikat van szado-mazo is ha azt szereted ,persze nem ingyen.

Konzolon nem lehet megállítani a játékot? Így a taktikázásnak is lõttek.

Alwares
Mass Effect-bõl, Jade Empire-bõl azaz a Bioware mostani munkásságaiból kiindulva itt a 30. óra környékén már kufircolás lesz 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

watto
Itt hányas szintû vagy?😄

Amugy mikor vmi falut kell védeni, nem jut eszembe a neve, jó a 7es szint?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

wedge31
Ez tényleg...<#vigyor1>

pluhi
Erre annyit tudok válaszolni, hogy ez lefolyik a képrõl? Inkább össze, mint le... (MAX grafika)

Ez engem is nagyon érdekelne, valaki...? 😊
Ronda de feelinges ^^
Ám scshotokat hova rakja ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

pluhi
Hát igen. Bár nem hinném, hogy ezeknek a szinészeknek olyan szörnyû lenne a gázsija. Remek szinkronszinészek vannak, akik csak a második/harmadik vonalhoz tartoznak hollywoodi szinten. Egy ilyen játéknál valszeg a reklámra nagyságrenddel több megy el.
TDC Geronimo
Grafikát lehet szidni, de sok értelme nincs 😊 Lehet, hogy itt-ott van 1-2 lowress cucc, de maga az art design lélegzetelállító, ráadásul a gépigény is teljesen korrekt fõleg ilyen látványért. Semmiféle highres pack nem kell ide. Azt az pár lowres textúrát, ami van kb a 10. perc után észre se vettem, mert valahogy a történet meg úgy az egész jobban lekötött, minthogy azt nézzem, hogy az ember háta mögött lévõ zsáknak nem tûéles a textúrája 😊 Orzammarba járok hát az a hely is valami döbbenet. Tényleg annyira ronda lenne ez? :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A Karakterekkel az interkaciók úgy vannak hogy beszélgetni kell velük minnél többet vagy amolyan BG-sen néha rájuk jön és kiöntik a szívüket.

A karakter interakciók pl románcok el vannak húzva? Pl Aerie-vel( és a társaival ) tényleg csak jó 70-80 óra játéák után lehetett összejönni, volt más harcostárs aki csak a végére nyílt meg stb...
MaskimXul
Elég, ha egy ember megy át, máshogy nem is lehet.
wedge31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor probáld igy.

dartonita
Aha

Pluskast
Igen csak ez elég faramuci mert úgy néz ki hogy csak 1 ember tud átmenni viszont per pill 3 emberrel nem tudom megoldani a feladatot.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Probléma megoldódott , bár én sem értem hogyan ( felbontáson állítottam ).

Van egy olyan érzésem, hogy valakinek Drow beütése van... sebaj, lehet majd lesz mod, amivel lehet majd teljesen fekete bõrszíned 😉
Deer
Karakterem:

Nekem kotor-ban úgy sikerült h társak utánam jöttek a nyomogatáson és kinyílt az ajtó 😄 random volt de az eredmény a lényeg :p

Pluskast
De nehogy már ez kelljen hozzá!! 😄 😄 Világ életemben gügye voltam az ilyen jellegû talányokhoz 😊

wedge31
Nem találsz olyan hülye kiadot aki 12 féleképpen leszinkronizál egy szöveget.

Én játszottam vele 2 órát és máris volt egy gonosz szerû aki nem tûnt annak, de franc se tudja végülis mi van, de legszívesebben megölném 😄D

MaskimXul
Valóban nem könnyû, én csináltam egy vázlatos rajzot a helyrõl, beszámozva az egyes híd elemeket és a lapokat amikre rá lehet állni. Így áttekintve kb 10 perc alatt megvolt a megoldás.
Pluskast
Erre a problémámra nem tud esetleg valaki egy megoldást? Kezdek megõrûlni...

Sziasztok ! Lenne egy "apró" problémám . Ha el akarom indítani a játékot a következõ hibaüzenetet kapom : Nem érzékelek támogatott videókártyát. Radeon HD4850-em van és a beállításoknál a konfigurációs eszköz érzékeli is, éppen csak a játék nem indul. Az oprendszer Windows7.Ja és eredeti bolti a játék. Ha valakinek lenne ötlete megköszönném.

pluhi
A grafika lefolyik a képernyõrõl??? Három éve talán. A karakterek okésak, de a terep gázos. Nem kicsit. Egy highrez texturapakk NAGYON ráférne.
A forditás nagyon jó, ahol normál párbeszédek vannak, de a játékelemeknél van pár furcsa megoldás. Circle of Magi=körmágusok kicsit necces szerintem, mint ahogy az interruptra a "megzavarás" és az aktiv skillekre az "aktiválva" cimke (nem a harcmodoroknál) is. Összességében profi munka.
A taktika rész annyira kidolgozott, hogy valszeg be lehet lõni önálló harchoz is. Isznak, ha kell, AOE-znak ha kell, stb. Ha jól megcsinálja valaki, már csak gyalogolni kell majd😄.
A story valszeg jó lesz, mondjuk elviselnék néha egy gonosz karaktert, akirõl nem látszik az elsõ másodpercben, hogy hunyó. Engem amúgy zavar, hogy a fõhõs nem beszél. Nincs személyisége olyan értelemben, mint egy filmszereplõnek. Persze mi adjuk a "szájába" a mondatokat, de ettõl még iszonyatosat dobna a párbeszédeknél, ha azt egy szinész el is mondaná. Igy amit látsz a kariból, az egy buta nézés. Már a GTA sorozatnál is bebizonyosodott, hogy a néma fõhõs no go. Persze itt fajonként minimum kétszer fel kéne venni az egész szöveget...
wedge31
De csak azért mert tudod hogy igy van...

bélanéni
(De azt ennyi idõ után, vakon is megmondanám, hogy ugyanaz a csapat készítette mint a Mass Effect-et <#hehe>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Davidus
ez engem is zavar. fõleg azért mert egyik tolvaj se szimpatikus aki csatlakozni tud a bandához😛

V9ykn8_TZL0

bélanéni
Elkezdtem játszani, még csak az oktató pályán vagyok. Az a véleményem, hogy hihetetlenül kidolgozott a játék. Nagyon érdekes, mély párbeszédekkel. Már a kezdõhelyszín is rendkívüli, ha ez így folytatódik, az év különlegessége címet simán elnyeri nálam. A grafikáról annyit, hogy aki fanyalog, szerezzen be egy jó gépet, mert max-ra állítva lefolyik a képernyõrõl. Ilyen megvalósítást szerepjátékban még nem láttam, meg még sok egyéb játékban sem. Különösen az animációk folyamatossága és változatossága nagyon súlyos, továbbá a fantáziadús kivitelezés. Eddig nálam (kb. 1-1,5 óra játék alapján) 95%-os mindent egybevetve.

Hogy ne tûnjek túl elfogultnak, érzõdik viszont az általam nem annyira favorizált BioWare feeling. Valahogy kissé sótlan az egész, mindent "tökéletesnek" érzek, a végletekig kidolgozott és polírozott, de valahogy nem jön át az az igazi "nem tudom letenni, mert annyira érdekfeszítõ" hangulat. Ennek semmi köze a sok párbeszédhez / taktikus megállítható harchoz, azok nagyon bejönnek. Azért nyomom még természetesen, ennyi idõ alatt még nem lehet végsõ következtetést levonni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Különc
<#banplz> Jóvan na <#mf2>

wedge31: thx

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

[HUN]Crassus
az,hogy ládát csak tolvaj bír kinyitni elég baromság:S kilehetne pl erõvel vagy mágiával is nyitni...esetleg kevesebb lootod dobna bizonyos %-ban ,mert pl, az az erõszak miatt megsérült /eltört

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Riddick21
CD-n jött ki? 😮

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

wedge31
Ugyanaz mint az elsön csak nincs benne magyar hanem a többi nyelvü verziok.

Davidus
annyira izgatna melyikkel a legkönnyebb nem hardon tolnám. inkább a szimpátia fogja eldönteni.
dwarf commoner meg city elf között õrlõdök😛

V9ykn8_TZL0

Különc
Az óra láma kérdése jön: 2es CDn mi van? <#zavart2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403