Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Rendeltem pizzát, sört, + viszek haza chipset, és gumi cukrot*. Felkészültem az éjszakára. <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
T mínusz 20 perc...
*imádom 😄
SPOILER!!!!!
Mikor egy démon álom csapdába ejt, hogy lehet ezeket a részeket a lehetõ leggyorsabban átjutni? mert már át tudok változni egérré, szellemmé, tûz emberré. De már nagyon únom ezt az álmos hülyeséget. eddig egyébként nagyon bejött a játék, de ez a rész már kezd elég erõsen frusztrálni.
Ha valaki tud segíteni megköszöném.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Nah elvittem az összes fajt/"alfajt" a városig, elég jók a kezdõsztoryk 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Ez engem is érdekelne😊
....NEM akarok róla tudni! SPOILER!!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Speckókat trainerektõl, meg könybõl, pl. társaktól.
Alistairtól Templart lehet(asszem), vagy pedig a Circle of Magi küldi után.
Assasin (nemvagyok biztos) de talán a tolvaj srác tud tanítani. Zhakariev vagymiafranc a neve😊
Rangert nemtudom.
Arcane Warrior-t (durva 😛 ) a Dalish elfeknél a cryptában, amikor a vérfarkasokat kell támad/védeni
Fõvárosban venni Berserker könyvet a törpétõl ha jól emlékszem.
Spirit healert lehet venni a varázsárustól fõváros.
Morrgraintõl lehet a Shapchanget tanulni.
Champion az küldi folyamán lehet,(nemtudom melyik már 😄 )
Aztán van a Blood Magic, azt egy démontól lehet szerezni majd Redcliffi küldiben,
Duelistet egy csajtól lehet a Pearl-ben elkell verni(a tolvajt vidd magaddal ha kicsi a dexed 😊).
Reavert, majd az Urna felõl lehet megszerezni ha azt választod hogy iszol a sárkány vérébõl, (el kell pusztítani, sárkány vérrel az urnát majd.)
Spoliert legközelebb :p
Egy kis segítség kellene mert per pill elakadtam. Jelenleg épp Haven faluban járok mert elvileg ott tudnám megtalálni ezt a Genitivi testvért vagy kicsodát aki az úrnát keresi. El is mentem a városba bejutottam a templomba de amint a fõpaptól megkérdeztem, hogy nem látta e véletlenûl ezt a fószert egybõl nekem támadott õ is meg az egész falu is. Mindenkit kiírtottam és a Jurnal azt írja, hogy éljem túl a falusiak támadást (ez megtörtént mert kiírtottam mindenkit) illetve járjak a végére, hogy mi folyik a faluban. Azonban élni már nem él senki és már minden lehetséges helyet bejártam a faluban! Nem tud esetleg valaki egy tippet, hogy merre tovább? Csakmert így fõszálam elakadt. pls help valaki!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Legalább is eddig én nem nagyon kaptam értesítést, és nem hinném, hogy öt után még esélyes volna! Ekkora szivattyúba már rég sétáltam bele!!!
Ha a normált rendelem elõ már rég játszhatnék én is!
Marad a péntek vagy rosszabb esetben a hétfõ.<#falbav>#falbav>
akkor álljon itt okulásul ha esetleg mánsak is elõjön a probléma: frame buffer effectet ki kell kapcsolni
(a karim egyébként egy 2600as radeon)
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
érdekes 😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
lehet ezzel valamit csinálni?
Az írásod alapján tökéletesen sikerült értelmezned a dolog lényegét, és mégse érted?
Az, hogy 1 bolt/üzlethálózat kiteszi hamarabb a polcaira nem egyenlõ azzal, hogy hamarabb jelenik meg a boltokban, mint torrenten. Persze ha Neked nem okoz problémát elugrani Amerikába megvenni a játékot, ha épp ott van az az 1 bolt/üzlethálózat, mint ahogy az ebben az esetben is történt, akkor nem szóltam...
Emlékszem, hogy nekem is volt olyan játék, amit megvettem steamen, de mire letölthettem már végigjátszottam a warezt, mert egy amerikai Gamestop üzlet kipakolta 6 nappal a megjelenés elõtt...
A magyar példa pedig ugyan ez kicsiben: a cdgalaxis elõbb kitette, ezzel egyrészt kifogyott belõle pillanatok alatt és aki nem tudott az adott 1-2 napban vásárolni az várhat, másrészt jó eséllyel ezzel jócskán csökkentette a többi bolt potenciális vevõinek a számát.
Ha még mindig nem érted, akkor sajnos nem tudom jól elmagyarázni, ez van.
Úgy, mint a Baldur's Gate-ben (tehát akit akarsz és tudsz, beveszel, akit nem, azért késõbb vissza kell menned, meg kell keresni) vagy úgy, mint a Mass Effectben/Kotorban/NWN2-ben, hogy felveszel mindenkit és az adott küldetés elõtt választod ki, aki kell, de közben a többiek is fejlõdnek?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."