Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
az ilyeneknek kurvaritkán van jó vége 😄
triplet
Én is a CE-t várom😛
mielõtt megdöglök H1N1-ben ezt ki kell próbálniXD

Solid Snake
Egész napos áramszünet lesz a környéken <#vigyor1><#eplus2>
Különc
Holnap Mikro ZH, de asszem majd reggelre marad a tanulás, közbejött a Dragon Age xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Kandurex
Szóval közös, nah,...meglátjuk, lépek haza!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Közös az inv. Ilyen probléma nem lesz. A taktikai menübe meg annyi dolgot be lehet állítani, hogy hihetetlen...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Egy lényeges kérdés! Szóval, ha már be lehet majd állítani, hogy bizonyos eseményekor mit csináljanak a karakterek (pl: kevés élet és benyakal valami potit), akkor a saját hátizsákjából cuccol? Vagy közösen tõlem? Szóval osztogatni kellesz majd a cuccot?

Pretorian
Jah, értem. Ha az environment pixel-based, a karakterek hiába állnak poligonokból pl. (ToEE), általában nem mûködik a felbontásos dolog. Most igy kapából tényleg csak egy példát tudnék mondani, ahol igen: Heroes 4.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kandurex
Holnapra - péntekre szabadnapot vettem ki.

Rendeltem pizzát, sört, + viszek haza chipset, és gumi cukrot*. Felkészültem az éjszakára. <#eljen><#eplus2>

T mínusz 20 perc...

*imádom 😄

Nekem olyan gondom van hogy szerintem eljutottam a játék egyik legfusztrálóbb pályájára!!!!
SPOILER!!!!!

Mikor egy démon álom csapdába ejt, hogy lehet ezeket a részeket a lehetõ leggyorsabban átjutni? mert már át tudok változni egérré, szellemmé, tûz emberré. De már nagyon únom ezt az álmos hülyeséget. eddig egyébként nagyon bejött a játék, de ez a rész már kezd elég erõsen frusztrálni.
Ha valaki tud segíteni megköszöném.
AntiHero
széééép<#wow1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pretorian
Elsõ, bár nem jelentõs féreforditás, amit kiszúrtam: "They"re both very odd." - Mindketten nagyon furcsák. A forditó valszeg azt hitte, hogy elirás (nem ismerte a szót), és öregeknek forditotta a szót.

Kongy
"EGYIK WAREZ VERZIÓ SEM TARTALMAZ MAGYAR NYELVET" <-DE le lehet tölteni magyarítást. XD innen

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TVelvet
1 mage legyen a csapatban, mindig 😊 kell vmi heal mindenképepn
Kandurex
<#smile> zsííííííír, ez tetszik, reméltem, hogy nehéz játék lesz!

légyszi mondjátok már meg , hogy lehetséges healer nélkul haladni ? siman leölnek, es elfogy a potim is... nem értem mi lehet a megoldás ... + az azért nem lenne jó ha fixen magussal kéne lenni main kaival hogy lehessen haladni az elején.... mert nekem csak ugy megy ... persze lehet en vagyok béna , de jó lenne valaami ötlet , vagy tanács hogy akkor hogy szerezzek 1000 potit D
Pretorian
Nah, akkor tehát nincs megoldás a problémára.

Pretorian
2374

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy néz ki, ha lemész a fõtérre, valamiért többen jönnek, mint akkor, ha felcsalod õket csapatokban a dombra. Rám kb. 35 fõnyi élõhalott jött összesen, mindig megvártam, amig összegyûlnek kb. 8-an a téren, leszaladtam a domb közepéig, és felcsaltam õket a malom melletti/alatti kis házhoz vezetõ fahidra, hogy legyen egy kis taktikai elõnyöm (nehezen tudnak bekeriteni). Ezt eljátszottam négyszer, utána levágtam azt a maradék 2-3 mikulást a fõtéren, majd jött a cutscene.

Kandurex
Még nem értem haza, 😞

Calver
bocs, de ez nem így van, legalábbis jelen esetben nem - nagyobb felbontás=nagyon látótér az a "pixel based" játékok (Baldur's Gate, IWD, Worms, ToEE, stb.) sajátossága.

"The trees move. Do you not see it?"

TDC Geronimo
Na és hogy tetszik? 😛

Kandurex
<#vigyor2><#pias>

TDC Geronimo
Meglett neked is végül? 😊

watto
Hali!

Nah elvittem az összes fajt/"alfajt" a városig, elég jók a kezdõsztoryk 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Pretorian
Nem. Minél magasabb felbontáson játszol, nyilván annál nagyobb területet látsz be a játéktérbõl. Ebbõl következik, hogy alacsonyabb felbontásokon nem hagyatkozhatsz csak az izometrikus nézetre, hanem tökölnöd kell a kamerával. Én 1024x768-ban játszom, mert a kloáka monitorom nem bir többet, de gondolom nagyobb felbontás egyenlõ nagyobb játéktér.

Pretorian
Nahh, végre
túljutottam a Redcliffe-i offenziván, hát nem volt egyszerû, pedig csak normal-on nyomom. 7-8 fõs csapatokban támadtak az élõhalottak 4 hullámban, a végére csak Sten meg én maradtunk életben él, és az összes gyógyitalom elfogyott. A miliciáról leszedett loot-on meg 5 aranyat kerestem, nem volt rossz kör. Vettem is mindenkinek öltönyfelsõt/fényeslépõt ha már ennyire tele vagyok lol.

" lehet valahogy növelni a távolságot izometrikus nézetben? mert perpill legnagyobb gondom, miszerint nehezen átláthatóak a harcok, és folyamatosan váltogatnom kell a két nézet között"

Ez engem is érdekelne😊

Most olvastam a Bioware Social Site-on egy kanadai hozzászólását, hogy még ott sincs CE.

Kandurex
Spoiler könyörgöm, egyesek olyan szinten lehagyják, hogy öröm nézni. Hogyasszondja: "A legnehezebb ellenfelem egy ilyen, olyan sárkány volt"

....NEM akarok róla tudni! SPOILER!!

TDC Geronimo
Thx közbe megtalálták nekem 😊

Kerdes Redclifferol:

A redcliffe-i csatanal elakadtam, mit kell ott csinalni? Vegtelen szamban jonnek egymas utan, visszavertem vagy 20 sorozatot, megoltam vagy 100 elohalottat es csak jonnek es jonnek es bedaralnak. Ennek a csatanak mikor van vege?
balee4
Hát igen szánalmas, de errõl csakis az EA magyarországi divíziója felelhet. Nem igaz, hogy nem bírták kihozni a rendes megjelenésre, nem még utolsó napokban nyomtatni kell a kézikönyveket, szánalom. De mind1 megéri várni, nagyon ütõsnek tûnik a CE. (szövettérkép, fémdoboz nyami) Addig meg tolom a warezt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

valaki nem tudna esetleg 1 mukodo trainert a jatekhoz??mert helyenkent a lehetetlennel hataros szerintem...50edjere ugyanazt elkezdeni,meg neha fusztralo...es az istennek se talaltam mukodo zrainert hozza...elore is koszi!

Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

TVelvet
Speckók, spoilerek is vannak benne.

Speckókat trainerektõl, meg könybõl, pl. társaktól.

Alistairtól Templart lehet(asszem), vagy pedig a Circle of Magi küldi után.
Assasin (nemvagyok biztos) de talán a tolvaj srác tud tanítani. Zhakariev vagymiafranc a neve😊
Rangert nemtudom.
Arcane Warrior-t (durva 😛 ) a Dalish elfeknél a cryptában, amikor a vérfarkasokat kell támad/védeni
Fõvárosban venni Berserker könyvet a törpétõl ha jól emlékszem.
Spirit healert lehet venni a varázsárustól fõváros.
Morrgraintõl lehet a Shapchanget tanulni.
Champion az küldi folyamán lehet,(nemtudom melyik már 😄 )
Aztán van a Blood Magic, azt egy démontól lehet szerezni majd Redcliffi küldiben,
Duelistet egy csajtól lehet a Pearl-ben elkell verni(a tolvajt vidd magaddal ha kicsi a dexed 😊).
Reavert, majd az Urna felõl lehet megszerezni ha azt választod hogy iszol a sárkány vérébõl, (el kell pusztítani, sárkány vérrel az urnát majd.)
Durva, hogy a CD Galaxis-ban már el is fogyott! <#smile> Hétfõn lesz újra.

TDC Geronimo
Ahol a fõpap megtámadott abba a terembe van egy titkos kõajtó, mögötte van a Genitivi testvér

Spoliert legközelebb :p

TDC Geronimo
konkrétan a berserker érdekelne.

Pluskast
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene mert per pill elakadtam. Jelenleg épp Haven faluban járok mert elvileg ott tudnám megtalálni ezt a Genitivi testvért vagy kicsodát aki az úrnát keresi. El is mentem a városba bejutottam a templomba de amint a fõpaptól megkérdeztem, hogy nem látta e véletlenûl ezt a fószert egybõl nekem támadott õ is meg az egész falu is. Mindenkit kiírtottam és a Jurnal azt írja, hogy éljem túl a falusiak támadást (ez megtörtént mert kiírtottam mindenkit) illetve járjak a végére, hogy mi folyik a faluban. Azonban élni már nem él senki és már minden lehetséges helyet bejártam a faluban! Nem tud esetleg valaki egy tippet, hogy merre tovább? Csakmert így fõszálam elakadt. pls help valaki!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

TDC Geronimo
Kérdés : Specializációt merre lehet tanulni? Mivel 7es szinttõl lehet a 4 alclassra specializálódni, de nem nagyon találtam meg, hogy merre.

Sir Quno Jedi
Jaja, érdemes ELÕRENDELNI hónapokkal elõbb, hogy biztosan késõbb játszhasson az ember, mint bárki más! Vicc ez az ország, de nemcsak mi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TVelvet
lesz egy camp, ahol kiválaszthatod öket mindig, meg nagyobb városokban is.
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy ma már nem jön meg a CE.<#szomoru2>
Legalább is eddig én nem nagyon kaptam értesítést, és nem hinném, hogy öt után még esélyes volna! Ekkora szivattyúba már rég sétáltam bele!!!
Ha a normált rendelem elõ már rég játszhatnék én is!
Marad a péntek vagy rosszabb esetben a hétfõ.<#falbav>
Pretorian
Mielõtt elindulnál egy-egy újabb területre a mapon, beugrik egy Diablo-szerû karakterválasztó képernyõ, és ott szépen beválogatod azt a négy embert/kutyát, akiket a partyban akarsz látni.

illetve nemis, full screenen is jó

akkor álljon itt okulásul ha esetleg mánsak is elõjön a probléma: frame buffer effectet ki kell kapcsolni

(a karim egyébként egy 2600as radeon)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

lol, ha windowed módban játszom akkor nincs semmi elszínezõdés..
érdekes 😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

valaki tapasztalt olyan grafikai hibát esetleg hogy az egész kép el van színezõdve egy bizonyos színûre? ahogy forgatom a kamerát úgy változik, piros, néha full lila az egész kép, néha rendes
lehet ezzel valamit csinálni?

OFF
Az írásod alapján tökéletesen sikerült értelmezned a dolog lényegét, és mégse érted?
Az, hogy 1 bolt/üzlethálózat kiteszi hamarabb a polcaira nem egyenlõ azzal, hogy hamarabb jelenik meg a boltokban, mint torrenten. Persze ha Neked nem okoz problémát elugrani Amerikába megvenni a játékot, ha épp ott van az az 1 bolt/üzlethálózat, mint ahogy az ebben az esetben is történt, akkor nem szóltam...
Emlékszem, hogy nekem is volt olyan játék, amit megvettem steamen, de mire letölthettem már végigjátszottam a warezt, mert egy amerikai Gamestop üzlet kipakolta 6 nappal a megjelenés elõtt...
A magyar példa pedig ugyan ez kicsiben: a cdgalaxis elõbb kitette, ezzel egyrészt kifogyott belõle pillanatok alatt és aki nem tudott az adott 1-2 napban vásárolni az várhat, másrészt jó eséllyel ezzel jócskán csökkentette a többi bolt potenciális vevõinek a számát.
Ha még mindig nem érted, akkor sajnos nem tudom jól elmagyarázni, ez van.
Riddick21
Hogy lehet a társakat kiválasztani? Ez egy nagyon fontos kérdés, még sehol nem olvastam erre normális választ:
Úgy, mint a Baldur's Gate-ben (tehát akit akarsz és tudsz, beveszel, akit nem, azért késõbb vissza kell menned, meg kell keresni) vagy úgy, mint a Mass Effectben/Kotorban/NWN2-ben, hogy felveszel mindenkit és az adott küldetés elõtt választod ki, aki kell, de közben a többiek is fejlõdnek?

Riddick21
Telepítéskor és után (a külsõ utility programban) is lehet választani angol és magyar között.