Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A leveleket hol találom? Van valami olyasmi küldetésem, hogy gyógynövényeket kell szereznem egy idõs nõnek és úgy fejezõdik be a párbeszéd, hogy a levelekben megtalálom a rézleteket. Tud valaki segíteni?
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Egyébként szerintem a játék nagyon szép, biztos lehetett volna még csicsázni, de engem levett a lábamról! Persze illik szép nagy felbontásban maximál beállításokkal tolni, és hálás is lesz a program.
Egyébként a kutyát hol lehet megkapni? Most ott vagyok, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A törpével lényegesen könnyebb dolgod lesz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
szerintem perelni fogok ezt nem írták rá a füzetre <#buck>#buck>
Esetleg annyit tennék hozzá hogy fent a küldetéseknél válaszd ki a megfelelõt és akkor jó irányba is fog mutatni a nyíl 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
?
Novelni nem lehet,mindig 3at oszthatsz el.Konyvek kozt van olyan ami skillpontot ad ha elolvasod.Igaz 15-20arany volt,szal ki nem probaltam 😄
7.szinttol van asszm a specializaciora lehetoseg,de erre nem eskudnek meg.
Egy két érdeklõdõ kérdésem lenne.
Harcossal vagyok, érdemes pontokat tenni az erõn és élten kívül másra is? mágia ügyesség...
Szintlépeseknél kapott pontokat lehet valahogy növelni? ne csak 3 pontot lehessen osztani az alap tulajdonságokra illetve a képességre se csak 1et?
Valaki elérte már azt a szintet mikor lehet választani hogy milyen írányú lesz a kari? berzerker bajnok lovag lélekfogó vagy mik? és hogy ezek után mi van? új képességek lesznek elérhetõk?
wowow<#taps>#taps>

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ez nem sejtet túl sok jót...
Én már félrerakattam egyet az 576-ban szóval holnap megyek érte. 😊
Rég volt már hogy ( PS2 - PS3 gaméken kívül) játékot vettem volna de valamiért ezt eredetiben akarom. 😊
Én nem fogok emiatt késõbb menni dolgozni, akkor csak késõbb tudok este hazaindulni -> kevesebbet tudnék játszani. 😄
A játék normál változata elfogyott, az utánpótlás november 9., hétfõi nap folyamán várható.
A Collector's Edition, azaz a gyûjtõi kiadás az eddig beérkezett elõjegyzések alapján elõvételben elkelt.
Érkezése november 5., csütörtöki nap folyamán várható, amint megérkezett, elõjegyzõinket e-mailben értesítjük is.
Ha esetleg lesz, aki nem veszi át a gyûjtõi kiadást,
a megérkezést követõ munkanap után elérhetõvé tesszük a talán fennmaradó példányokat.
A gyûjtõi kiadás végleges tartalmát akkor tudjuk pontosan megadni, amikor a játék megérkezett. Várhatóan fémdobozos lesz, és minden tartalom angol lesz benne, így a kézikönyv is. Egyedül a lemez lesz várhatóan olyan, hogy a telepítésnél ki lehet majd választani, angol nyelven vagy magyar felirattal legyen.
A 200 oldalas Dragon Age stratégiai útmutató megérkezett, a játékot eddig megvásárlók átvehetik a számla ellenében.
Csomag: a következõ rendelésnél, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a számlaszámot.
Ha önmagában kívánja megrendelni, kérjük jelezze ezt e-mailben, a megfelelõ adatok megadásával." - CDG elõrendelés fül 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Most van: [email protected], 2 giga ram, 8800Gt, Win7.
Érdekes amúgy, hogy 2*aa-val vagy 30%-kal több fps-em van. 😄 Viszont sajnos csata, vagy idõjárás effektek közben elég szépen be tud szaggatni(konstans módon 20 alatti fps). Vagy mindenbõl kéne picit jobb?
A taktikákba nekem is bele kell jönnöm, a legjobb az volt, amikor egy máguscsajnak azt az utasítást adtam, hogy távolsági támadásként automatikusan tûzlabdázzon, miután párszor megpörkölõdött a csapat többi tagja is, kapcsoltam, hogy nem ezt a varázst kéne alkalmazni. Viszont pl. szerintem jó ötlet volt, hogy ha a csapat tagja elõhúzta a kardját, akkor nyomott rá automatikusan egy tûzvarázst, hogy lángpenge legyen.
Amúgy még gyakorlatlan vagyok, sokszor nézd a hátam üzemmódban elõrángatom a kardot, míg a többiek neki estek az ellenségnek és futva próbáltam az egyik háta mögé kerülni, hogy nagyobbat sebezzek, meg ilyenek, pedig ilyenkor inkább perspektívikus nézetbe kéne kapcsolni, rájöttem. Csak MMO-s refelexrõl kéne leszokni.
Na, agyalok rajta egy kicsit, te mit használsz alapban? Passzív, agresszív, távolsági, védekezõ?
A taktikába meg belekell jönnöd.
Why so serious?
Hogy állítjátok be a csapat taktikát?
Én úgy vettem észre, hogy a leghasználhatóbb a táválsági harc modor. Mert egyébként vagy túlságosan passzívak a karakterek, vagy nagyon agresszívek 😞 pl. a kastélyban jó lenne, ha nem rohannának be, mint egy õrült az ajtókon, erre tök jó lenne a mozgás korlátozás, de akkor meg állnak, mint a faszent, nem is támadnak 😞 Szóval kicsit kaotikus a harc néha, na nem mindig.
És egyelõre a kombinációkból sem tudok normális taktikai reakciókat létrehozni. 😞
es hogy hol lehet olyan gyokeret nagy mennyisegben venni,amibol "mana" poti keszitheto??vagy talalni...sosincs eleg mana potim:S
elore is hosz a segitseget.
Ezt a játékot is nehéz abbahygani. De nekem most jó lesz, majd egy hetet nem dolgozok. <#vigyor>#vigyor>
*Nem ugrik be hogyan írják a nevét, a templárius az.