Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
A karakterlapnál, statisztika résznél tudod meglesni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hi!

A leveleket hol találom? Van valami olyasmi küldetésem, hogy gyógynövényeket kell szereznem egy idõs nõnek és úgy fejezõdik be a párbeszéd, hogy a levelekben megtalálom a rézleteket. Tud valaki segíteni?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

wedge31
Lehet hogy hiba de én egyenlöre kapásból eladom öket állandó pénzhiányom van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
AZ ék kövek, zafír, gránát(?) meg ilyesmi csak kereskedelemre jó?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Ezért mondtam hogyha jól láttam 15óra játék után már látok bizonyos dolgokat...<#nevetes1>

Kandurex
Nem láttam ilyet, csak annyit, hogy mennyi ideje tolom már. Hol?

wedge31
8400C2D procival semmi gond nekem is az van és minden maxon 1680-ba stabil 50fps igaz mellete 4890 vga van.

bélanéni
Nekem Win7 (64bit) alatt úgy hasít mint az állat, úh. nem az lesz a gond. Inkább a 2magos proci és a 2G RAM.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wedge31
Mentéseknél ha jól látam.

Kandurex
A játék jelzi valahol, hogy hány % -ot teljesítettem? (összesen)

Kandurex
Az jó, akkor beállítom a blökit magam mellé felvigyázónak 😊, én is mágus vagyok, mondjuk emiatt berzenkedem is, az én felállásom 3 harcos egy caster,...aztán majd jön ez a ribanc mori vagy ki...na, asszonynak, a tepsi mellett a helye! <#vigyor1>

wedge31
Megkapod a kutyát mindenképp nemsokkal az ogar után.

Kandurex
WIN7 a gond, nekem 8400C2D, 3870X2, 4GB 1680X1050, teljes grafika részletesség mellett 30 - 50 FPS kb.

Egyébként szerintem a játék nagyon szép, biztos lehetett volna még csicsázni, de engem levett a lábamról! Persze illik szép nagy felbontásban maximál beállításokkal tolni, és hálás is lesz a program.

Kandurex
Hm, ezt a testõrség dolgot is ki kell próbálni 😊

Egyébként a kutyát hol lehet megkapni? Most ott vagyok, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jelzõ tûzet kell gyújtani, most csapdosom az ogárt
, mert volt szó róla, hogy az egyik ork vért nyelt és kell neki valami fõzet - virág, de mikor visszaértem a táborhoz azonnal kezdtem a második istenítéletemet :/

AntiHero
Hát akkor jól beleválasztottam😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

wedge31
Nem ,az olyan én is azzal tolom most a lopakodásra csapdázásra ,méregkeverésre gyurok meglátjuk mi lesz belöle.

A törpével lényegesen könnyebb dolgod lesz.

AntiHero
Na jó meguntam szenvedni a pagonyelfel nõmmel így kezdtem egy nemes törpel. Mérföldekekl könnyebb vele menni. Gyakorlatilag egy tank😄 Az elf csajszit meghagyom késõbbre valamit elronthattam nála vagy nem tudom.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ehh valami nagyon nincs rendben a játékkal... vagy 8 órája itt ülök a gép elõtt és reggel meló.. és nem tudok elmenni innen
szerintem perelni fogok ezt nem írták rá a füzetre <#buck>

Esetleg annyit tennék hozzá hogy fent a küldetéseknél válaszd ki a megfelelõt és akkor jó irányba is fog mutatni a nyíl 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Sir Quno Jedi
Térképen mindig mutatja hova kell menni, nem lehet eltévedni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Prince23
Kamarás lettem, viszont a királyt meg Duncant nem találom, sehol sem, se a sátrakban. Pedig gyûlés lenne. ott a helyem:S
?

Eddig ki mennyit játszott vele? és hol tart most? Hány százaléknál?
wedge31
Jól vágod 7 és 14.

dartonita
Str,con,dex.Ezek fognak kelleni,a tobbi harcosnak aligha.
Novelni nem lehet,mindig 3at oszthatsz el.Konyvek kozt van olyan ami skillpontot ad ha elolvasod.Igaz 15-20arany volt,szal ki nem probaltam 😄
7.szinttol van asszm a specializaciora lehetoseg,de erre nem eskudnek meg.

Üdv.
Egy két érdeklõdõ kérdésem lenne.
Harcossal vagyok, érdemes pontokat tenni az erõn és élten kívül másra is? mágia ügyesség...
Szintlépeseknél kapott pontokat lehet valahogy növelni? ne csak 3 pontot lehessen osztani az alap tulajdonságokra illetve a képességre se csak 1et?
Valaki elérte már azt a szintet mikor lehet választani hogy milyen írányú lesz a kari? berzerker bajnok lovag lélekfogó vagy mik? és hogy ezek után mi van? új képességek lesznek elérhetõk?
wedge31

ToCsEk
esti 18++
wowow<#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

"Egyedül a lemez lesz VÁRHATÓAN olyan"

Ez nem sejtet túl sok jót...

Én már félrerakattam egyet az 576-ban szóval holnap megyek érte. 😊

Rég volt már hogy ( PS2 - PS3 gaméken kívül) játékot vettem volna de valamiért ezt eredetiben akarom. 😊
Majd írd meg légyszi mi volt!
Én nem fogok emiatt késõbb menni dolgozni, akkor csak késõbb tudok este hazaindulni -> kevesebbet tudnék játszani. 😄

wedge31
De jó hogy délelött még nem volt füzet igaz akkor még volt játék...<#nyes>...na akkor holnap megint CDG.

Errõl a stratégiai cuccról nem kellett volna mailt küldeniük, vagy valami?

"Dragon Age Vérvonalak tudnivalók:

A játék normál változata elfogyott, az utánpótlás november 9., hétfõi nap folyamán várható.

A Collector's Edition, azaz a gyûjtõi kiadás az eddig beérkezett elõjegyzések alapján elõvételben elkelt.
Érkezése november 5., csütörtöki nap folyamán várható, amint megérkezett, elõjegyzõinket e-mailben értesítjük is.
Ha esetleg lesz, aki nem veszi át a gyûjtõi kiadást,
a megérkezést követõ munkanap után elérhetõvé tesszük a talán fennmaradó példányokat.

A gyûjtõi kiadás végleges tartalmát akkor tudjuk pontosan megadni, amikor a játék megérkezett. Várhatóan fémdobozos lesz, és minden tartalom angol lesz benne, így a kézikönyv is. Egyedül a lemez lesz várhatóan olyan, hogy a telepítésnél ki lehet majd választani, angol nyelven vagy magyar felirattal legyen.

A 200 oldalas Dragon Age stratégiai útmutató megérkezett, a játékot eddig megvásárlók átvehetik a számla ellenében.
Csomag: a következõ rendelésnél, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a számlaszámot.
Ha önmagában kívánja megrendelni, kérjük jelezze ezt e-mailben, a megfelelõ adatok megadásával." - CDG elõrendelés fül 😊

Azt nem írtam, hogy 1680*1050-rõl van szó, jogos.

Oprencer is win7? Állítólag XP-n jobban megyen. Játszhatónak azért bõven játszható így is. De én úgyis akarnék fejleszteni, csak így most picit elbizonytalanodtam, hogy tényleg vidkarit kéne vennem, vagy inkább egy négymagos procival járnék-e jobban, miután olvastam ezt: dragon age cpu performance

Deer
Nekem: Intel E5400 2,4Ghz (ha jól tudom), 2Gb RAM, ATI 4770, Win XP Sp3 és maxon nem szaggat, igaz 1024x768-ban, mert CRT monitorom van.

balee4
Király, ugyanilyen gépem van, akkor baszhatom, nekem is szaggatni fog.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mit kéne fejlesztenem, hogy ne szaggasson be soha?
Most van: [email protected], 2 giga ram, 8800Gt, Win7.
Érdekes amúgy, hogy 2*aa-val vagy 30%-kal több fps-em van. 😄 Viszont sajnos csata, vagy idõjárás effektek közben elég szépen be tud szaggatni(konstans módon 20 alatti fps). Vagy mindenbõl kéne picit jobb?

Deer
Azokat is szerettem, de a Jade Empire addiktívabb volt. Sztori tekintetében meg a Kotor 1 jött be legjobban, a 3. rész jöhetne már...

A taktikákba nekem is bele kell jönnöm, a legjobb az volt, amikor egy máguscsajnak azt az utasítást adtam, hogy távolsági támadásként automatikusan tûzlabdázzon, miután párszor megpörkölõdött a csapat többi tagja is, kapcsoltam, hogy nem ezt a varázst kéne alkalmazni. Viszont pl. szerintem jó ötlet volt, hogy ha a csapat tagja elõhúzta a kardját, akkor nyomott rá automatikusan egy tûzvarázst, hogy lángpenge legyen.
Amúgy még gyakorlatlan vagyok, sokszor nézd a hátam üzemmódban elõrángatom a kardot, míg a többiek neki estek az ellenségnek és futva próbáltam az egyik háta mögé kerülni, hogy nagyobbat sebezzek, meg ilyenek, pedig ilyenkor inkább perspektívikus nézetbe kéne kapcsolni, rájöttem. Csak MMO-s refelexrõl kéne leszokni.

wedge31
Én pagonyelfel vagyok az távolsági morrigan szintugy a blökit meg stent hagytam alapban a blökit taktikában ráálitotam a varázslócsajra testörnek mert érdekes modon mindig öt találják meg a legtöbben igaz miota van komoly fagyvarázslata megtudom érteni.

Kandurex
Thx,..

Na, agyalok rajta egy kicsit, te mit használsz alapban? Passzív, agresszív, távolsági, védekezõ?

balee4
Nekem eddig ilyen volt a KotOR, Jade Empire, Mass Effect is. 😄

wedge31
Vannak büvölök majd lesz egy a táborodban is de nem minden fegyver büvölhetö.

A taktikába meg belekell jönnöd.

Basszus, dalish elf csajt csináltam és most tûnt fel, hogy milyen alacsony szegényke. Vagy 2 fejjel kisebb mint Alistair. Vagy bárki akivel eddig találkoztam, egy-két nõi karaktert leszámítva. 😊

Why so serious?

Kandurex
Húh, zsír a játék. Nekem is lenne kérdésem. A runákat, hogy lehet a fegyverekhez adni?

Hogy állítjátok be a csapat taktikát?

Én úgy vettem észre, hogy a leghasználhatóbb a táválsági harc modor. Mert egyébként vagy túlságosan passzívak a karakterek, vagy nagyon agresszívek 😞 pl. a kastélyban jó lenne, ha nem rohannának be, mint egy õrült az ajtókon, erre tök jó lenne a mozgás korlátozás, de akkor meg állnak, mint a faszent, nem is támadnak 😞 Szóval kicsit kaotikus a harc néha, na nem mindig.

És egyelõre a kombinációkból sem tudok normális taktikai reakciókat létrehozni. 😞

A steam-en mar megint uj megjelenesi idopont ven. Ezuttal a legutobbinal kedvezobb. Pentek delutan 4.
nem tudja valaki,h hol lehet vermagus specializacio konyvet venni?
es hogy hol lehet olyan gyokeret nagy mennyisegben venni,amibol "mana" poti keszitheto??vagy talalni...sosincs eleg mana potim:S
elore is hosz a segitseget.

Deer
Jól néz ki. Mondjuk a harcosomhoz nem passzol, de majd biztos lesz olyan akihez igen, talán Allistar*. Ugye ebben a játékban nem kötelezõ egy harcosnak a nehéz vért minden áron, alsóbb kategóriákból is lehet jót találni?
Ezt a játékot is nehéz abbahygani. De nekem most jó lesz, majd egy hetet nem dolgozok. <#vigyor>

*Nem ugrik be hogyan írják a nevét, a templárius az.

TDC Geronimo
aha

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Deer
Ez lenne a Sárkány páncél?

A Jade Empire valóban jó volt, csak elég rövidke, remélhetõleg ezzel nem ez lesz a helyzet 😊
Deer
This is TÉÉÉK!