Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a Steam-saga folytatódik. Kisírták a derék népek a korábbi idõpontot, 5 óra múlva jászhatunk.

wedge31
Ahány ember annyi féle én Alistairt végtam ki egyböl a csapatból a kis apáca meg bejövös olyan kis ártatlan ha rajtam mulik nem sokáig...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hali!

A CE-vel kapott DLCket hogy tudom aktiválni? Luzer vagyok hozzá segítsetek. A Quest log azt írta hogy egyet kapok (ez gondolom a Grimoire, ezt fel is használtam) a másik kettõt egy tag fogja eladni.
A gólemet, az armort és a pagonygyûrût hogy tudom életre kelteni?

Más: elvileg van profilkezelés, de én kiléptettem magam, és ugyanúgy látszanak a mentéseim... meg lehet azt oldani, hogy a barátnõm ne piszkáljon bele a mentéseimbe? 😄

újraindítottam most jó lett. fura ez.
Calver
na akkor kaptok tõlem egy szép kérdést: mennyire játszható a Dragon Age, hátööö... tolvaj nélkül? mennyire fontosak a zárt ládák, és tartalmuk - kimaradok valami fontosból ha nem tudom õket kinyitni, vagy csak Dark Messiah of Might and Magic stílusban pár potitól és craftoláshoz kellõ cuccokból? illetve... dungeon közepén lehet-e úgy váltani csapattagok között, h berakom ládanyitogató tolvajt?

mert sajnos engem Leliana egy csöppet... idegesít. Zevran-nal még nem is találkoztam, de trailer alapján... kössz nem.
ó Bioware, hova tûntek a jó tolvaj NPC-k a játékaidból? NWN2 kis tiefling tolvaja is egy sokk volt számomra, szívlapáttal vertem volna legszívesebben agyon a kis drágát... hova lettek az ilyen arcok mint Montaron meg Safana? vagy akár csak Jan Jansen? még esetleg Mission Vao is belefér... emlékszem még elsõ Baldur's Gate-ben 4 tolvaj volt összesen a csapatomban, annyira szórakoztató személyiségek volt, utóbbi pár játékukban viszont valahogy nagyon mellényúlnak ilyen téren... de legalább a többiek eddig rendben vannak, sõt, Morrigan és Alistair kifejezetten szórakoztató figura is.

"The trees move. Do you not see it?"

EmThor
prima guide-ról tudna valaki egy képet nyomni, ha szépen megkérem. azt írják A\4-es, lehet konzolos verzió mellé kapok (keményborítású?)

köszi

watto
Nem igaz hogy senki nem tudja 😞

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

böröczk
Nem egy pajzs véletlenül? : D
Vagy a mana potion bebuggolt : D

Kumiho #2179

Calver
beolvasod képfájlba és PowerISO 4.5 segítségével bemountolod. legalábbis elsõ warez verzió - egy sima iso, szal semmi crack, se clonedvd - így mûködött.

Sund: kapcsold ki a Death Syphon-t <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Ha beirtad a kodját azonnal megkéne jelenie.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

<#email><#falbav>

HELP!
varázslócsajom körül kék köd van folyamatosan. Mitõl lehet és hogy tudom kikapcsolni???

Köszi!
Nagyot tetszik játék eddig. A Harcikutya haláli! 😊 El is neveztem Buksinak. 😊 Nemesembert idnítottam, jó öreg kard-pajzs kombóval. 😊

Lehet úgy játszani vele hogy ne kérje mindig a lemezt? A kímélés miatt...

Most tartok egy kis szünetet de a gólemes küldetés az alatt is töltõdik lefele...

Viszont a letölthetõ tartalmak között még nem jelent meg a páncél. Még várni kell egy kicsit?
Még az elõzõhöz annyit, hogy természetesen a #2711-ben leírtak mellett, használható a táborozás, ha esetleg nincs gyógycsomagod.
#2696 hát ez jó kérdés, én is vérmágust terveztem, de a játék elején történtek miatt elbizonytalanodtam. Még amúgy is visszafogottan játszogatom mert az én eredeti (köszi Steam)verzióm csak holnap lesz a kezemben, akkor ásom magam jobban bele,

MaskimXul
Végigjátszás, ha kell valakinek.
watto
köszi, #2696 erre eesetleg tudsz válaszolni

A táborba kell visszamenned, ott lehet pihizni, kiheverni az ilyen nyavalyákat. A térképen keresd, ha jól rémlik a jobb felsõ sarkában láttam, külön keretben.

Menni megy, csak nem teljesen, ugyanis állítólag csak a térképen nem jelöli, hova menj.

Szasztok. Mikor szüneteltetve van a támadás, lehet több támadási módot egymás után kijelölni egy adott ellenfélre,s miután elindítod automatikusan végrehajtja a kijelölt támadás módokat, mint mondjuk a Knights of the old republic-ban?
Szerintem a DLCk azert nem mennek, mert amikor felvesszuk csinal a program egy hash-t az inditofilerol, es mivel nem egyezik az eredetivel nem inditja el. Ez jo trukk csak ezt altalaban mar a letoltesvezeroben meg szoktak csinalni. Ha valaki a clone verziot el tudna inditani mondjuk DTProban vagy mas image olvasoban szerinem mennenek.
Valaki w...z verzióból másolt át mentéseket eredeti verzióba?
Most akarom megvenni és nem akarnám újra kezdeni.
HELP!vki
THX
MaskimXul
Valaki megcsinálta már a törpös questet? Ha igen,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elpusztította az Anvilt vagy nem, és kit választott királynak?
bocs, nem neked akart válaszban menni, csak úgy mindenkinek...😄

Milyen pólót? Vagy mi van? Bocsi, de ezt biztos tõlem akartad kérdezni?
És azt nem veszik észre, ha én illetéktelenül a hivatalos helyrõl szedek nemhivatalosan?

Köszi! Tigh ezredes viszont nagyon nehezen kezd formát ölteni, pedig azt hittem, hogy õt könnyebb lesz.<#fejvakaras>
Most látom, hogy a cdgalaxisban lehet Dragon Age pólót kapni😄 Komolyan elkezdtem gondolkodni rajta😄
Ezt simán boltból nem lehet kapni?

rezes
PU ment

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
PU ment

Fonok.Ki az a corporation?

Prince23
Nekem is kedvencem a gumicukor😄 Haribo riadó😄

Na megjött a CE 😊 most telepítem... de mikor megláttam a 800 új hsz-t, majdnem hanyatt vágtam magam...

War. War never changes.

grebber
Én is imádom csak sok benne a gyilkos anyag 😞

Next PC upgrade: 2022

Feher agyar-t? Ne bantsd mar, olyan ari.<#crazya>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

BEAST
duelist rogue kepzettseget tanit ha megvered a jatekaban

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

watto
Köszönöm.

Izabelle a városban mágusnak mit tanít?
Hajlandó lenne megtanítani vmi harccuccra, de az 1 képzettség lenne?
Mert ha igen, elõõször kiváncsi lennék mit ad 😄

hali!

Ezt nem lehet csak személyesen átvenni?

kéne egy kis segítség!
pagony elfeknél vagyok, és a fehéragyar vagy kit kell kinyírni ugye
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van egy terem, ami tele van csapdákkal, viszont a közepén manifesztálódik egy sárkány is... ami viszot kibaszott erõs, és sehogy sem bírom kivégezni warroiorral
van valami titka? segítség kellene, eddig simán elboldogultam, de most megállt a tudomány
Riddick21
Ki telepíti? <#idiota>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Na emberek most jöttem meg boltból! Éppen most telepíti majd késõbb írok. 😊
Kandurex
Csak nagyobb tapasz csomagokkal, különbözõ gyógyító pakkokkal, elég sokat fogsz találni útban a torony felé ládákban...ahol jelzõ tûzet kellesz gyújtani 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

watto
valaki pls #2703

Kandurex
Voltam boltba...gumicukorért,...kezdõdhet a game 😊

Kandurex
Be vannak korlátozva a lehetõségek, de azért nem lett rossz, sõt.

ToCsEk
õõõ passz, én ezt talátlam és belinkeltem 😊
nem próbáltam ki, de aki megcsinálta az írta hogy neki mûködik 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

És ez az összes letölthetõ, beszerezhetõ tárgy a játékhoz? Az elõrendeléses, Journeys-es, CE-s, és fizetõs is?
És a Bonus Disk-en ezekbõl mi található meg? És az elején az a pár dlc és tárgy nem is mûködik akkor?

Ja bocs ez lemaradt: ha érdekel valakit, akkor a galériára rábökve megnézheti. És nem kell (hangosan) röhögni 😊 A következõ kari Tigh ezredes lesz, remélem õ jobban sikerül majd!
AntiHero
Hát na azért a nagy csata elõtt volt egy elf futár aki fel alá futkározott a ha meg megállt ép tudtál vele beszélgetni<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

watto
Jah, és még annyit, hogy lehet meggyógyítani a sérüléseimet?
Jelenleg süket vagyok, vért köpök, el van törve egy csontom és mindemellé
vérzek is... Jól el vagyok gyengülve 😄

yesname
Van egy CE-m a CDGalaxsisban holnap zárásig lehet átvenni, ha rédekel valakit. Én az 576-ban veszem át, mivel közelebb van és ott is adják a strategy guidot 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

watto
Értem:S
Mondjuk most kicsit ráuntam a varázslóra, nem tudom miért 😄
Lehet kezdek 1 városi elf harcost, csak azzal se tudom eldönteni
hogy 2 vagy 1 kezes harc meg ilyenek 😄

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?