Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A CE-vel kapott DLCket hogy tudom aktiválni? Luzer vagyok hozzá segítsetek. A Quest log azt írta hogy egyet kapok (ez gondolom a Grimoire, ezt fel is használtam) a másik kettõt egy tag fogja eladni.
A gólemet, az armort és a pagonygyûrût hogy tudom életre kelteni?
Más: elvileg van profilkezelés, de én kiléptettem magam, és ugyanúgy látszanak a mentéseim... meg lehet azt oldani, hogy a barátnõm ne piszkáljon bele a mentéseimbe? 😄
mert sajnos engem Leliana egy csöppet... idegesít. Zevran-nal még nem is találkoztam, de trailer alapján... kössz nem.
ó Bioware, hova tûntek a jó tolvaj NPC-k a játékaidból? NWN2 kis tiefling tolvaja is egy sokk volt számomra, szívlapáttal vertem volna legszívesebben agyon a kis drágát... hova lettek az ilyen arcok mint Montaron meg Safana? vagy akár csak Jan Jansen? még esetleg Mission Vao is belefér... emlékszem még elsõ Baldur's Gate-ben 4 tolvaj volt összesen a csapatomban, annyira szórakoztató személyiségek volt, utóbbi pár játékukban viszont valahogy nagyon mellényúlnak ilyen téren... de legalább a többiek eddig rendben vannak, sõt, Morrigan és Alistair kifejezetten szórakoztató figura is.
"The trees move. Do you not see it?"
köszi
Sund: kapcsold ki a Death Syphon-t <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
HELP!
varázslócsajom körül kék köd van folyamatosan. Mitõl lehet és hogy tudom kikapcsolni???
Köszi!
Lehet úgy játszani vele hogy ne kérje mindig a lemezt? A kímélés miatt...
Most tartok egy kis szünetet de a gólemes küldetés az alatt is töltõdik lefele...
Viszont a letölthetõ tartalmak között még nem jelent meg a páncél. Még várni kell egy kicsit?
#2696 hát ez jó kérdés, én is vérmágust terveztem, de a játék elején történtek miatt elbizonytalanodtam. Még amúgy is visszafogottan játszogatom mert az én eredeti (köszi Steam)verzióm csak holnap lesz a kezemben, akkor ásom magam jobban bele,
Most akarom megvenni és nem akarnám újra kezdeni.
HELP!vki
THX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt simán boltból nem lehet kapni?
War. War never changes.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Izabelle a városban mágusnak mit tanít?
Hajlandó lenne megtanítani vmi harccuccra, de az 1 képzettség lenne?
Mert ha igen, elõõször kiváncsi lennék mit ad 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Ezt nem lehet csak személyesen átvenni?
pagony elfeknél vagyok, és a fehéragyar vagy kit kell kinyírni ugye
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van valami titka? segítség kellene, eddig simán elboldogultam, de most megállt a tudomány
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem próbáltam ki, de aki megcsinálta az írta hogy neki mûködik 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
És a Bonus Disk-en ezekbõl mi található meg? És az elején az a pár dlc és tárgy nem is mûködik akkor?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Jelenleg süket vagyok, vért köpök, el van törve egy csontom és mindemellé
vérzek is... Jól el vagyok gyengülve 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mondjuk most kicsit ráuntam a varázslóra, nem tudom miért 😄
Lehet kezdek 1 városi elf harcost, csak azzal se tudom eldönteni
hogy 2 vagy 1 kezes harc meg ilyenek 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?