18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#5880 Bhelen-t hol találom? -
#5879 Nos Bhelen-t mindenképpen ki kell nyírni szvsz., mert egy kis köcsög, aki megölte a közös tesónkat, majd miránk kente az egészet, elérte, hogy tulajdonképpen minket is halálra ítéljenek/száműzzenek, mehettünk a deep roadra egyszál kardban meghalni és apánkat is megmérgezte. Ha mindez nem elég, akkor nem tudom mi lenne az. Aki őt támogatja az hüle.
Bhelen-t magam akartam mindig is kicsinálni és az Assemblyn végülis VÉLETLENÜL beleszaladt a kardomba (ő kezdte). Kár, hogy az nem egy kiadós, lassított leköpős/fejbelövős jelenetvolt, mint a Titusban, de így is jóak volt nekem. -
#5878 Ja hát nekem írta is 2 lovon 1 fenékkel nem tudok sokáig űlni:D Mivel mind a 2 "kirány"nak megcsináltam úgymond a feladatát. Gondoltam így majd eggyik se kerül a trónra majd én megyek a trónra:D -
#5877 Jah én mán elffel és törpékkel is törpéztem és nincs semmiféle bug. -
SaGa #5876 Nem neked szólt, hanem annak a kis tévelgyőnek, aki szerint bugos...
Bocs... -
#5875 Nekem? :O
En mar ketszer vegigjatszottam.
EN tudom mi az az rpg,es milyen alternativak adodnak a kulonbozo dialogusoknal.Mivel az elso alkalommal en is csak bolyongtam a torpe banyakban,gondoltam a kolleganak is hasonloak a problemai.Mindegy,max ujat kezd.Az ennel a jateknal nem is akkora tragedia. -
SaGa Jr #5874 Az kevés, mert gyorsmentésből kevés különállót csinál, aztán a legkorábbit felülírja, így elvesznek a régebbi mentések. Ezért kell normál mentést csinálni. Az autosave sem megy vissza a végtelenségig, az is limitált mennyiségű és felülírja a korábbiakat. -
SaGa #5873 Nem bugos, próbáld már felfogni. Nem figyeltél valamire, nem jól válaszoltál valahol, nem vállaltál el valamit amit kellett volna. Ez itt egy RPG, ahol a döntéseidtől is függ, hogy mi lesz később. Annyira nem, hogy végzetesen el tudd rontani, mert ha visszamész ahhoz, akinél rosszul döntöttél, kezdheted nála újra. Na ez a "bug", de gondolom pont azért ilyen, hogy még neked is sikerüljön végigvinni legalább egyszer... -
SaGa Jr #5872 A sorrend kissé változik attól függően, melyik kiráyl jelölt feladatait csinálod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például Harrowmort vagy mi a neve esetében két harcosát kell visszarugdalni az arénameccsekre és ehhez nem kell elhagyni a várost, igaz ki sem tudnál menni ekkor a Deep Roads-ra. Utána jön az alvilággal való leszámolás, majd csak eztán indulhatsz ki a DR-ra.
A hercegnél ez másként van. Ott az első feladat hogy állíts át 2 házat a herceghez és ehhez ki kell menjél a DR-ra és ott is Aeducan Thaig-ra megkeresni az egyik házfőt. Mivel ekkor kapsz egy engedélyt így kimehetsz de csak oda. Na itt volt gondja AntiHero-nak, mert ő azt hitte ennyiből áll az egész és ezért hitte hogy itt van például az elveszett törpe is. Mivel nem találta azt hitte másutt van de máshvvá innen nem lehet menni.
Ha ez a feladat megvan utána ugyanaz a többi feladat mint a másik jelöltnél (alvilág likvidálása, paragon keresés). -
#5871 Hát F5 nyomogatom mindig:D -
#5870 Ja oke,nem gondoltam hogy ennyire bugos tud lenni a jatek.Mar tobbszor jartam a torpeknel es deep roadson,de mindig olyan trivialisnak tunt mit kell tenni es milyen sorrendben :| -
SaGa Jr #5869 Legalább ez rávesz arra, hogy készíts mentéseket. Minden fő vonalas feladat kezdetén készíts egy mentést. Ha probléma nélkül befejezted készíts egy újat és folytassad. Ha valami miatt nem fogadja el a feladatot, töltsd vissza az állást. Néhány feladatnál előfordulhat, hogy teszemazt rossz választ adsz figyelmetlenségből és emiatt nem úgy alakulnak a további dolgok. Nem feltétlenül bug. :)
Én legalábbis sokadik végigjátszásom alatt még nem futottam bele ilyen jellegű problémába (olyan volt hogy valamit nem vettem észre és emiatt azt hittem hibás a feladat és végrehajthatatlan, de aztán később alaposabban is körülnéztem, visszaolvasgattam a párbeszédeket és rájöttem hogy kell megoldani a feladatot hogy lezáruljon). -
#5868 nem nehéz leverni :
amikor lemész a lépcsőn a jobb oldali emelvényen áll. na mielőtt nekitámadsz a bal oldali emelvényre cipeld el a legjobban sebző karit ( én Zevrant állítottam oda ) majd támadd meg . ekkor átteleportál oda ahol a karid áll. kezd el vele csépelni ezerrel. a másik 3 karidat meg tartsd egy helyben és az idézet csontikat üsd le de ne hagyd hogy nekimenjenek a mágusnak mert megint el fog teleportálni.
így piszok gyorsan megvolt nekem. -
SaGa Jr #5867 De nem mehet még mert nem tart ott a feladatokban. Ez a korábbiakban kiderült, mikor leírta hol tart és belinkelt egy képet a feladatról amit nem tudott befejezni.
Még csak a hercegnek csinálta meg az első feladatát és emiatt kimehetett egyetlen helyre a DR-on (ha a másik felet választotta volna akkor meg még a lábát sem tehette volna ki a városból). A többi még nem jelenik meg. Majd a 3. feladatánál mehet tovább Cairdin's Cross felé és onnan még tovább. -
#5866 Én is tudom:) Csak már mindenki mond mindent. Az a lényeg, hogy bugba botlottam ami így valszeg el is rontotta a játékom:( Kezdhetem előröl mivel korábbi elmentés az nincs. -
#5865 Bocs,Caridin's Cross az amirol en beszelek.Ott kell lemenned a deli reszre es ott tudsz tovabbjutni,most neztem meg a terkepet errol a reszrol:
map,info -
SaGa Jr #5864 Bakker olvassad már el a neked írott 5839-es számú üzenetet. Abban le van írva hogy annál az állásnál ahol te voltál még nem tudsz másfelé mászkálni a Deep Roads-on. Ahhoz előbb meg kell csinálnod a hercegnek a két feladatát (ehhez kellett Aeducan Thaig területén megkeresni az egyik ház vezetőjét és csak emiatt tudtál korábban kijutni a Deep Roads ezen egyetlen részére), majd ad egy újabbat ahol az alvilággal kell leszámolnod, majd csak ezután küld ki hogy járd be a teljes Deep Roads-ot egy feladat miatt és majd ekkor fogsz eljutni a további helyekre. -
#5863 Na de oda meg csak pórvárosból tudok meni. De az az ajtó meg levan zárva mivel király sincs még mert nem tom miért:) Bugos szar:D -
SaGa #5862 Kit, mit, hol?
Ha arra a hegyesfülűre gondolsz, azt csak akkor kell lehentelni, ha nem akarod a vérfarkasok mamáját kivégezni.
Nem könnyű, de leverhető.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő a falu Megtartója, aki az átkot létrehozta -
#5861 Ortan thaigra (asszm igy hivjak az elso helyszint) menj vissza,es ott keress egy deli utat. -
#5860 De itt hol? -
#5859 Whitefang előtt, Nature of the Beast után van egy mágus akit le kell hentelni. Az kicsoda? Nem igazán találom az ellenszerét, villám, tűz, mindent ver rám, csontvázakat idéz, teleportál, vagyis nem megy... -
#5858 Ilyen bug nincs.A banyakban tok linearisan lejutsz az elso szintre,ott pedig megkeresed azt a kepernyovalto reszt ahol del fele tudsz tovabbmenni.Onnantol kezdve nyilik meg a kovetkezo resz,stbstb. -
#5857 ÁÁ kapja be akkor, ha bug akkor biztos nem kezdem előröl korábbi elmentés meg nincs is már. -
fixpont #5856 Sokan mondjak azt is a jatekmenet nagyon hosszu, erdekes en meg eppen rovidnek tartom. -
fixpont #5855 GB2=BG2 -
fixpont #5854 Nem csak az atlag loot rohejes, hanem maga a lopas is a jatekban, emlekszem a GB2-re amikor az arus inventoryjabol is lehetett lopni. Jo az talan tulzas volt, de itt meg a lopas szinte semmit sem er. -
Norec79 #5853 Valaki el tudja árulni hogyan veszek pontokat mert rámegyek a pontok hozzáadása menüre behoz egy oldalt amiből persze egy szót sem értek.Mert én naívan azt hittem bejön egy oldal ahol meg van határozva mien fizetésí mószerrel menyi pontot lehet venni. -
#5852 A loot az egy röhej amúgyis, nodepláne a durván alig nyitható ládákban lévő szemét!!! -
#5851 Altalaban valamilyen formaban meg kell gyoznod az ellenfelet, hogy nem jo neki ha erolteti a harcot. A sikeres intimidate vagy persuade checkert is jar xp ha jol tudom. De ha nem, akkor is csak a keveske loottal rovidit meg a jatek :) -
#5850 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én elengedtem Flemethet és úgy került be a journalba mintha megöltem volna és Morrigan is így fogta fel. Végén semmi utalás nem volt arra, mi lett Flemethtel, Morrigan állapotosan Orléziába ment... hm.
Egyébként azt vettem észre, h sokszor nem éri meg a meggyőzést/megfélemlítést használni, mert az xp kiesés, inkább bekell verni mindent amit lehet/kell. Vagy rosszul láttam? -
#5849 Igen -
Norec79 #5848 A letölthető tartalomért fizetni kel?? Mert a pontom az 0 és nem növekszik egyáltalán. -
#5847 Én simán bevallanám. 1xűen NEM vagyok hajlandó értelmetlenül legyilkolni valakit. Persze nem igazi gyilok, mert nem hal meg végleg, de akkorsenem. Ezek a tények. Ha velem marad Morri ÉN majd megvédem, vele leszek mindig és védelmezem az életem árán is, ez a maximum amit ajánlhatok. -
#5846 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Masik topicban irtam erre, viszont en nem lennek a karakterunk helyeben amikor elmondja Morrigannek, hogy meg sem olte meg az anyjat :DDD -
TDantes #5845 Nos, körbejártam Leliana-val az egész térképet, elutaztunk minden helyre, 80+ a viszony, de így se támadtak meg, és nem továbbra sem tudok vele semmi újról beszélni, és nem ad küldetést.
Szerintem, akkor csak az lehet, valamikor korábban elszúrtam a dolgot. -
#5844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én azt rühelletem, hogy ha nem ölöm meg Flemmethet (Lelianna szerint az a jó döntés és szerintem is), akkor a Templar-om és a Spirit Helaer-em kiakad. Kurva szájukat, miért gyilkolnék le valakit, akinek az életünket köszönhetjük, plusz nélküle esélyünk sem lett volna legyőzni a Blight-ot és nem áll szándékában velünk harcolni, sőt hajlandó egy időre lelépni és nem baszkurálni addig Morrigan-t. A vicc az, hogy amúgymeg ha megölöd akkor is visszajön, mivel hallhatatlan a szentem. Áhhh... Kurvaszájú lovagok...
Jobbat mondok, ha nem ölöd le, miért nem lehet elmondani Morrigan-nek, hogy miféle üzletet kötöttünk vele?!?! Miért csak hazudni lehet. És Flemmethnek miért nem lehet?! Barmok-e!
-
SaGa Jr #5843 Törpék nélkül nem fogod befejezni a játékot. Mivel fő feladat, amíg ők nem csatlakoznak nem lépsz tovább.
Szóval vagy keress régebbi állást/mentést vagy kezdj új játékot. -
#5842 Csalást nem használtam, De korábbi elmentést meg már nem töltök vissza mert azóta Redclifbe vagyok a várba. Aztán ha bug akkor így jártam törpök nem jönnek majd segíteni:D -
SaGa Jr #5841 Nem.