Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ty😊akkor bloodrol mar lecsusztam XD...elegge szadista karit jatszok...😄

Gnome
biztos elbûvölt téged és emiatt estél "trancebe"😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Qva jó a játék, de:

Nem gondoljátok, hogy a bonus armor stílusában kicsit világidegen?
Hamarabb addnám rá egy warhammeres rohamosztagosra, mint egy fantasy világ lakójára. Szóval nem szép, ha összejön egy vöröspáncél, akkor talán le is rakom.

watto
Huu továbbjutottam,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a sárkány milyen király már 😄 Minden támadás után pauseoltam a gamet kiadni a parancsokat XD Senki nem halt meg, faasza volt 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

TVelvet
arcane warrior meg a blood magic :

Arcane Warrior (legdurvabb) elfeknél a vérfarkasos kriptába egy kõszerûség amit felveszel a földröl tanítja (egy arcane warrior lelke van benne)
blood mágiát meg redcliffes küldibe amikor a gyereket kell megmenteni, a démon tanítja meg ha azt választod (nemölöd meg)
wedge31
Kár hogy két lyukra játszik...<#guluszem1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TVelvet
zhevran a legnagyobb arc a játékba 😄 de kajak 😊
nálam is ez volt nV gts250-el. Furmarkal nem birom megfagyasztani a gépet szóval ez valami patchelõs dolog lesz. A gémet meg töröltem.

wedge31
Arcane mire lett forditva ?

ejjej:S...pedi ez a 2 erdekelne,foleg,h mar 13as vok,de meg nem specializalodtam.

Én a legjellemzõbbet tudom mondani: túlmelegedés.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

wedge31
Szerintem vérmégiát sehol mert még guide se irja hogy volna ilyen könyv valszeg valikitöl tanulható.

nah megkerdezem ujra,hatha azota valaki tudja mar esetleg a valaszt ra:
arcana es blood mage specializacios konyveget hol lehet venni???plz help!

Kipróbálva még egyszer, új driverrel is behal. Elõször a hang szûnik meg, ezután még tehetek pár lépést, utána pedig behal az egész, ha kijövök task managerrel desctopra, akkor közli, hogy leállt mûködni a program. Hát, úgy tûnik én még várhatok egy ideig a játékkal 😞
Aha, ok...szóval valami gyógyító csomaggal. Na majd körülnézek.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Elsõ kérdésem:
Alistair karakterlapján legalul nekem van egy csík.(sárga) Egyik végében szív, másikba meg valami más. És középen egy elválasztó. Az micsoda?
Második:
Boxon meg lehet állítani valahogy a játékot? És kijelölni ki kit támadjon?
Harmadik:
Fatigue pontosan mi? Én úgy fordítottam le, hogy minnél magasabb annál többe kerül a mana/stamina. De ugyebár jobb és jobb cuccok több fatigut adnak, nem?
Negyedik:
Csak az kap XP-t aki megöli az ellenséget? Mert így sokszor elhappolják elõlem.

watto
Nah sajna elakadtam :S
Nah ott tartok, ahol 1 fának kellett visszaszerezni a makkot, odavittem neki, semmi nem történt, legalábbis amit észrevettem volna... hogyan kell továbbmenni fehéragyarhoz vagy mi a nevéhez?😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Én elindultam a tóhoz és jött egy átvezetõ h de jó vok.
Picit tényleg parás h néha csak állsz és nem tudod mi van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ja, hogy ma kijött egy új frissítés hozzá. Miért van olyan érzésem, hogy direkt emiatt? 😄
Sebtapasz csomag ? Ám passz. Nézz szét a boltba (kocsmában) én ott találtam.

EndreMan
Még egyszer leírom hogy van egy Collectors Editionom elõrendelve az 576-ban amire nem tartok igényt!!
Akinek kell, priviben jelezze, ha holnap 12ig nem jelentkezik senki akkor visszamondom az elõrendelést.
A mammut2-ben kell átvenni személyesen, akinek kell annak megadom az adatokat és átveheti helyettem!

Amennyire tudom a legfrissebb van fent, egy-két hónapja lett újratelepítve a rendszer, és akkor a legújabbat tettem fel. Azért kösz, ellenõrzöm.
Kérdés Redcliffról, pls help!

Redcliffben mit kell csinálni? Lenyomtam elõbb mindenkit fenn a lovagoknál aztán lementem a miliciához, aztán vissza a lovagokhoz, de már percek óta nem jön senki, kell még vmit tennem?
😄DD Ki tudja, hogy 2 ora mulva, mit valtoztatnak meg megint 😊
Sztem ez nem akkora spoiler, de eléggé epic 😄

Az viszont eléggé gáz h van egy varázslóm, akirõl ha átváltok a tankra, fogja magát, elõre rohan és magára húz máshonnan 3-4 ellent 😄

wedge31
A táborodban minden nyavaja begyogyul.

Injury kit? Az mi a magyar nyelvû verzióban?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ToCsEk
amint látom ez bioware holnap, szóval nem hiszem hogy valami baj lenne, meg most mégis mit csinálnának, multi nincs szóval nem tudom mit vesztenél, de mint írtam én nem szedtem le, azt se tudom mi ez 😄, itemek lennének vagy mik? 😄, nem tudom honnan szedték a linket én egy másik fórumról szedtem 😄, ha annyira fontos hogy eredetivel nyomod, akkor ne töltsd le 😊 nem tudok mást mondani.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Akkor a durvább sebeket hol lehet helaleni? vagy hol lehet aludni rá eggyet?
triplet
Frissítsd meg a videó kártya drivert.

ha már itt vagy, megkérdezem, hogy azok a dlc linkek, amit az egyik komment idézésével linkeltél, onnan nem veszik észre, hogy én illetéktelenül töltök onnan valamit? És jól gondolom, hogy azt az üzenetet azok kapták meg, akik megvették már azokat?

Sziasztok!

Nekem a következõ lenne a problémám: Amikor nyílt területen vagyok, egy bizonyos idõ után mindig megáll a zene, beáll a kép, és beadja a kulcsot a játék. Valakinek volt már hasonló problémája?
Tárgytalan a kérdés, csak a szemem szúrta ki (minden megvolt hozzá, csak a figyelmem nem).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

ToCsEk

most járok ott amikor a 2törpöt megmentettem városból kimenet az úton 😊, esetleg hagytam ki valami választható karaktert?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

de hol fogok találkozni vele?merre felé?már 12es vagyok
Hát engem felhúzott. Odamegyek beszélgetni:
"Mesélj magadról"
"Nem!"
"Na, légyszi, légyszi!"
"Nem!"
"Akkor kapd be. Csá!"

Why so serious?

Én is kérdeznék, remélem tud valaki segíteni.

Templar's Nightmare helyszínen hogy kell legalulra, azza a harmadik helyiségbe jutni?

Rage47
akkor én is lemaradtam Stenrõl ezek szerint. utálom, hogy nem lehet sehová visszamenni
Itt vannak a megfelleõ dolgok. Már oda is váltottam, jobboldalt kiválasztod, ai kell és beadja az oldalt. Na ott megmutatja, milyen extrákat kapsz (skillekben).

A vérmágus 4 új talentje.

Gnome
találkozni fogsz idõvel egy homoszexuális egyénnel és ha "bevágódsz" nála eléggé akkor megtanít...majd, ha eljön a találkozó tudni fogod mirõl beszélek😛

Gnome
elég durva darálógépet hagytál ki....ráadásul sztem az egyik legérdekesebb arc

A játék elején vagyok a vadonban és van két mellékküldi.Egy láda van elvileg két szobor között, a szobrokat meg is találtam de láda sehol.Egy elásott láda is van a nyugati romok mellett de arra sem találtam semmit.Még valami hamut is el lehetne szórni egy kupola mellett de ez is elég tág fogalom.Ezeket tényleg meg lehet találni vagy ne rohangáljak körbe-körbe?
Injury kit-eket ajánlom figyelmedbe.
Sziasztok, lennepár kérdésem. Elöször is hogy tudok assasin-ra specializálodni?másrészt van egy küldetés a pagonyelf tábor mellett, az erdöben hogy 4 darab mágiukus kincset kell megtalálni, kettöt megtaláltam, de kurva nehéz kinyirni akik jönnek, nincs-e valami taktika?és merre felé van a másik kettö?(A vérfarkas romoknál találtam egyet, meg a 3hidhoz közel. ty
Nem olyan ártatlan az, mesélt dolgokat... 😊

Why so serious?

Rage47
én 2 ijásszal, 1 varázslóval és 1 tankkal nyirtam ki. helyezd e a karaktereket abban a kerek alakú teremben, ahol beléptél a barlangba. csald a tankkal oda a sárkányt. hagyd, hogy kergessen, miközben a 2 ijász és a varázsló lövi a sárkányt. a sárkány másokat is támadni fog. éppen azzal kell menekülni, akit támad. közben folyamatosan healelni. kb. ennyi
Azért kíváncsi lennék, hogy ezeket a helyszíneket végül megcsinálták-e a játékban, mert ezek az elsõ megjelent képek voltak.
http://worthplaying.com/article/2004/5/20/news/17076/

Biztos volt már errõl szó, de a sebeket, amik folyamatosan büntetéseket adnak, hogy lehet eltüntetni? Gondoltam, lehet aludni egy kocsmában de nem. A varázs ital ezeket nem gyógyítja. Hirtelen több ötletem nincs, mit lehetne kezdeni egy ,,tátongó sebbel"

indíts rouge-ot és nem lesz gondod a "debil" rouge karakterekkel 😛

egyébként, eddigi tapasztalataim szerint, meg is van nélkülük az ember meg nem is 😊

egyébként van valakinek egy jó tippje az elven ruins-ban található arcane horror eltiprására? 😊
watto
Szerintem Alistairt a legnagyobb arc 😄D
Mikor Morrigannal vitatkoznak 😄
Az apáca még nem volt a csapatomba, de Sten-t megszerezni se tudtam baszki, elmentem megvédeni a falut, gondoltma majd visszamegyek érte, de már nem lehet oda utazni 😞

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.