18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
MrAndree #5960 Én meg rogue-ot kifejezetten élvezem, csatában mindig ellenfél mögé manőverezek és olyan szép hátbadöféseket osztok, hogy öröm nézni. Mondjuk én sose szerettem RPG játékokban "tankolni", inkább kissé hátrahúzódó szerepben, rogue-al hátulról vagy mágussal távolról osztani az áldást. Bár Arcane Warriorom szokta néha közelről is. :) -
#5959 O dehogynem :) en haromszor jatszottam vegig warriorral a jatekot es elveztem minden percet, sajnos hiaba allitgatom be reszletesen mikor mit csinaljon Alistair, sosem lesz olyan "izgalmas" mint ha en vedenem az egesz csapatot. Persze ettol fuggetlenul a taunt-forcefield comboval igy is ugy is hatekony lehet, de en imadom nezni ahogy a csapatom koveti a taktikait, probaltam direkt szemelyiseghez illoen valogatni, en pedig csak a sajat karakteremet iranyitva vedelmezem oket. Amugy megertem ha igy gondoljatok, en peldaul a rogue karaktert untam nagyon, parszor probalkoztam, de sosem ereztem olyan hasznosnak magam mint szerettem volna :/ -
lepermessiah #5958 Belett jelentve az új DLC, Return to Ostagar, hivatalos honlapon az Addon szekció alatt megis lehet nézni,nemtudom írta-e már valaki. -
MrAndree #5957 Pont ezt szeretem Alistairben. Elnyomja a maga kis berserkjét csata elején, aztán megy és kb. el is van ő magában a csata végéig. Törődni se kell vele, figyelhetek a többiekre. Saját karakternek mondjuk én se indítanék harcost, éppen ezért. Leginkább magamat szeretem menedzselgetni csata közben, harcost meg nem kell egyáltalán. -
#5956 Az egyik ladajuk kiramolasa utan engem is lehordott a lany, de miutan megszuntettem az atkot es megmentettem a vadaszt, valahogy megis megszerettek :D -
#5955 HI ALL!
HA AZT SZERETNÉD, HOGY LÁTHASSUK A HOZZÁSZÓLÁSAINK SZÁMÁT AZ ADATLAPUNKON, akkor írd alá Te is! -
#5954 Nálam konkrétan a pagonyelfeknél fordult elő hogy sokat 'zsebmetszeltem' mire a fönök lánya elküldött a rákba, a kereskedő meg nem adott nekem semmit...sőt lehet mondani hogy bunkó volt.
Vissza kellett töltenem az állást, mert gondolom a főszál működik, de nem tudtam mit bukok el az miatt hogy leesett a megítélésem.
...gondolkoztam később hogy talán visszaszerettek volna amikor a harcosukat visszavittem a táborba, de aztán hagytam a csudába...inkább játszok. :) -
#5953 Jah, ez solo jatekra abszolut igaz :) az arcane warriorommal tobbszor is azon kaptam magam, hogy egyedul maradtam (taktikakon kivul nem iranyitom a partymat, egyeni perverziom), de igazabol nem lett nehezebb a jatek :D Viszont ha egy party tamogatja a shieldes warrior sokkal jobb tank, 25% hp es egy taunt utan radob valaki egy force fieldet es nincs az a sebzes ami lerantja a mobokat rola, dw warrior haste, kinetic weapon buffal iszonyat milyen meszarlasra kepes masodpercek alatt. 2h warrior nagyon a szivemhez nott, imadom a hatalmas kardokat, de sajnos nem tudok olyat mondani amiben kifejezetten jobb lenne mint mas, az egy ket hatalmas utes meg nem menti meg :) -
#5952 Ez így van...én is megjártam, berágtak rám.
Ezért jó harc közben kizsebelni....ők is berágnak csak nem látszik :DD
Néha zsebmetszek..pár még belefér civil környezetben is, ..viszont csatákban gyors kifordítom a zsebüket, nem is tom...asszem a szektásoknál (urna küldetés) valami 40 aranyat zsebeltem össze-vissza, a tárgyakon kívül. -
#5951 Nekem a harcos (esetek többségében Alistair) akkor is megmarad ágyútölteléknek, többiekkel taktikázok főleg, Alistairre nem is kell figyelnem, ő csak üt agyatlanul beállításai szerint (először persze elsüt egy gúnyolódást). Unalmas karakternek tartom, és nem igényel nálam sok törődést. -
#5950 Én nem mondtam, hgoy rosszabb egy warriror , csak azt, hogy egy jól fejlesztett arcane warrior mage a legütősebb. : D -
#5949 Nem vagyok teljesen biztos benne, de valoszinuleg ez valthatta ki. Denerimben korbeloptam mindenkit, erdekelt mennyire hatekony, es onnantol kezdve uton utfelen orokbe botlottam a varoson belul. Mindig azzal vadoltak hogy tolvaj vagyok es nekem estek... jo xp-t adtak :) Viszont szomoru hogy ha mar a jatek tudja hogy loptam es "valaki" feljelentett, akkor miert nem viselkednek velem maskepp az aldozatok. -
#5948 Van értelme de ha nem érted akkor hagyjuk.... -
#5947 tuti módszerről nem tudok, de maxolt zsebmetszéssel tudsz lopni a harc alatt is.
...Leliana nálam mindig körbejárja az ellenfeleket és kiforgatja a zsebüket :D
a pénz 12 ezüst szokott lenni per kop. Tárgyak is esnek, de a pénz nem foglal helyet. -
#5946 Ezt biztos nekem akartad irni? Mert igy sajnos nincs ertelme... nem en allitom valamirol hogy alapvetoen rossz mert eppen ugy erzem, de ahogy gondolod :D -
#5945 Talán nem kéne mindenkinek megmondanod hogy neki mi a jó ,fogad el ha más másként lát dolgokat. -
#5944 Ez viszont nem igaz, lehet szamodra elvezetesebbek, de ettol meg nem lesz rosszabb a warrior... -
#5943 Baromság. Páncélhoz is magic-et vesz alapul. Én nem tudom, AW skillekkel olyan brutál sebezhetetlen a mágusom, megállja helyét közel és távolharcban, világ legerősebb karaktere : D Harcosnál még egy rouge is jobb, és nem utolsó sorban élvezetesebb, mint egy "kigyúrt harcos" -
ramses #5942 Arra gondolsz amikor a kúttal a vizzel és az oltárral kell szörakozni?
Már bakot ugrok akkor se nyilik az ajtó... Mit kell ott csinálni? -
#5941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lent a vérfarkasoknál talán 2. szinten ahol a szertartással nyitod ki az ajtót. -
ramses #5940 Emberek ! Valaki elmondhatná, hogy hol van a negyedik páncéldarab a mágus kincse küldetésben... Az első 3 az ősi síroknál volt a pagonyelf tábor mellett, útban a vérfarkasok felé. De a negyedik ? (a páncél kellene) -
Haversrác #5939 Köszi -
noxon #5938 Vissza töltöttem a mentést, és most meg ott vannak a cuccaim, fura. -
#5937 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Step 1: Right one, right two, left three.
Step 2: PC steps on first section of ghost bridge.
Step 3: Right two, left three, left six.
Step 4: PC steps on second section of ghost bridge.
Step 5: Right two, right four, left six.
Step 6: Right four, left one, left six.
Step 7: PC steps on third section of ghost bridge.
Step 8: Right four, right five, left one.
Step 9: Right five, left one, left five.
Step 10: PC crosses successfully. -
Haversrác #5936 Szasztok. Az URN OF ASHES küldetésben elakadtam , amikor a hidat kéne létrehozni a padlón lévő kapcsolókkal.
I NEED HELP! -
noxon #5935 Igen ott a láda, csak nincsenek benne a cuccaim, csak pár mezei fegyver és pajsz. -
#5934 Várjuk -
#5933 Közelben vagy egy doboz. -
A file #5932 lépsz előre kettőt és ott a láda:) -
noxon #5931 Hmm... azt a vonalat választottam, hogy elfogtak és az erődbe zártak, de elvette az összes eddig megszerzett cuccomat, azokat hol találom? -
#5930 utánanézek :) köszi -
T4sY #5929 megveszed boltba, táborban -
A file #5928 asszem 17esen öltem,akkor már könnyű volt,de adott 1-2 cuccot ami jól jött,előbb gondolom még jobban,szal érdemes ránézni.
Epic: Brecilisan Forrest,mikor a vérfarkasokhoz mész a romoknál,asszem egy vázát kell keresned -
A file #5927 vki bespoilerezné azt,h ugye Connor miatt megyünk a Fade-be,de ha felveszem a bládmédzs skillt,akkor tul.képp ki hal meg? -
#5926 Sziasztok. a Bűvharcos kasztért a quest-et hol tudom elkezdeni? -
SovereignX #5925 Előző gond megoldva.
MÁS!
Az kicseszett nagy őssárkány ugyan itt hányadik szinten érdemes elkezdeni leölni? Plusz mit ad? tápos cuccot vagy... mert ha fasza dolgot akkor vissza nézek minél előbb de ha nem akkor nem sietek.
Előre is kösz! -
#5924 " If I was a fan of Dragon Age: Origins, I'd be keeping my eye open for something cool coming tomorrow. Just saying."
Twitterről. DLC bejelentés talán? :) -
#5923 Ez igaz, viszont en hihetetlen mod elveztem shieldes warriorral is hogy egy taunt utan a fel terem engem utott de alig ereztem meg, szoval a warriorokat sem kell felteni :) -
A file #5922 kösz srácok az okfejtést,sztem is übertáp.bár még csak lvl 6 a kis elf.egyébként először humannal toltam,de az elf szutyok mód oltja az embereket:D -
#5921 jól tudom btw h ha Blood Mage-ként hp-ból használsz mágiát, nem számít bele a spellek költségébe a fatigue? mintha olvastam volna valahogy egy srác ilyen irányú fejtegetését, h felraksz annyi fenntartott cuccot ameddig a manád bírja, első AW talent be, lényegtelen h 100%+ fatigue, blood magic-el így is bagóba fognak kerülni a spellek
de az biztos, h védelemben AW > bármelyik warrior.