Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wazz most raktam fel a patchet és most nem indul játék. Pedig eredeti. Bejön az indítóképernyõ de amikor a játék indítására kattintok nem történik semmi! Mi lehet baj?
Gyors egymasutanban fogyasztva csokken a hatekonysaga, esetleg?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Gubberx
nekem is a profilon 200 pontom van de nem lehet használni :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sir Quno Jedi
Háak volt ahol ezt úgy oldották meg, hogy a gyógyital, mivel gyanús fõzetekbõl készült varázsital és mérgez, így ha sokat iszol belõle, elszédül, végül lepadlózik a kari, sõt bele is halhat. Mindjárt nem vedelné az ember, csak módjával. CSata közben semmiképpensmmernéd megkockáztatni. Nem beszélve arról hogy csak hosszabb idõ alatt gyógyít folyamatosan és így csataközben megint csak nincs értelme használni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Prof, nekem is azt jelezte, hogy nincs pontom, pedig már van 130 a profilom szerint.

hogy lehet az hogy már szetreztem pontokat letölthetõ tartalomnál mégis azt írja hogy nincs pontom?
Sziasztok!
A DLC-k indításának mi a feltétele, én letöltöttem minkettõt, beszéltem is mindkét fickóval /tábor, illetve a másik helyen lévõvel/ és azt mondják, hogy a térképemen bejelölik a helyet ahová kell mennem, de a térképemen nem jelenik meg egyik új helyszín sem. Jelenleg 7-es színtû vagyok. kehet, hogy még túl az elején járok?! Mi lehet a gond?! Köszi elõre a segítséget.

Ha a világtérképen átmegyek egyik helyrõl a másikra elvileg akkor már ott kéne új küldetésnek lenni, ami aktív (mutatja egy nyíl, hogy merre is kéne haladnom), nem? Pl: azon a helyen ahol Sten is van, meg az elõtte lévõ városrészben is kaptam küldetéseket. Tegnap este egy új városba kerültem, ahol egy elf ha jól emlékszem elmesélte, hogy szörnyek támadják a várost és kéne neki egy kis segítség! Persze elfogadtam, de se az ujjat se a régi küldetést nem láttam! Vagy ez úgy mûködik, mint anno a Baldur's gate-ben, hogy ha majd oda érek, akihez kell, annak az embernek a feje fölött megjelenik egy ikon?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Lehet, csak a nagyobb eladás kedvéért gyakorta rpg-nek titulálnak egy szimpla hack&slash-t, mert lehet benne tápolni a fegyvereket vagy páncélokat, netán a karakternek van "fejõdési fája"...

TopGun
Ez magyarul nincs meg esetleg elerheto formaban?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

én most tartok az urnás résznél, de mielött belépnék a barlangokba gondoltam csinálok egykét csapdát, de sehol nem találok csapdaszerkezetet, valaki tipp?
robotnyk
szerintem azért mostanra már kialakult egy határ, ami fölött csak rpg geekeknek jönnének be bizonyos featureök. 😊
Még mindig azt kell mondjam, jó ez a taktikus harc, de a legjobb harcrendszere még mindig a Betrayal at Crondor-nak volt. Lépésszámláló, ha a mágis mellé állt egy ellen nem tudott castolni, a bekapott sérülések rongálták a harcos erejét, hatékonyságát, stb... Azóta se volt olyan jól modellezett és összetett harcrendszer...

Valamelyik mostanság volt rpg-ben volt ilyesmi. Ha jól emlékszem max 3 adagot engedett egy hirig közben. Drakensang?

Azert nem annyira veszelyes. Ha elbaszarintod a taktikat, akkor mire a delikvens lekuldi az italt, mar nyulhat is a kovetkezoert, aztan kampec.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Davidus
ja közbe rájöttem😄 szerintem úgy lenne jó ha combatban lenne egy limit ami fölött már nem lehet piálni.

V9ykn8_TZL0

Gyógy létyó...

robotnyk
potionre tippelek 😄
Davidus
mi az a tyotyó?😛

V9ykn8_TZL0

robotnyk
férfiasan bevallom tegnap 3 próbálkozás után redcliffenél visszavettem a nehézséget easyre. mikor mindenki fél hp környékén volt, és már megittam vagy 10-15 potiont a partitagokkal, a healer karimat kergette egy ellenfél, a többieket meg 6 másik állta körbe, és még a minimapon láttam hogy érkezik 3 másik, az npck meg már rég elhullottak, akkor úgy gondoltam, hogy a fenébe a büszkeséggel...
Sir Quno Jedi
Így van. De ha millió és számolatlan az encounter és nincs gyógycucc, akkor vége lesz így is úgy is. Ne feledd pl. a D&D-ben be kell tanulni a varikat (de legalábbis napi limitjük van), nincs "manapont", ami szépen regenerálódik magától.

Nekem a DA-ban inkább az nem tetszik, hogy csata közben mindég vedelni kell a tyotyót. Hol itt a taktikázás vaze?!?! Akinek több tyotyója van az lehetetlen helyzetekben is képes nyerni. GRATULA! Így lett diabloklón a jó kis taktikus csata.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gubberx
nekem is nagyon tetszik de nagyon büdös festék szaga van 😄 az egész szobát belepte a szaga <#idiota>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Davidus
nem halnak meg viszont szerenek sérüléseket amiket sima heal spell meg gyógyíital nem gyógyít be

V9ykn8_TZL0

rotator
Megjött a cucc, megérte várni. A stratégiai útmutató félelmetesen igényes, ezt nem gondoltam volna. Köszönjük, EA!

Amíg fel nem figyeltem arra, hogy a kiütött karakter feje egy szép koponya lesz a bal felsõ sarokban, nem is zavart, mert úgy vettem, hogy elájult...

Davidus
én nem használom a taktikákat. jobban szeretek klikkelgetni😛

V9ykn8_TZL0

Lobsterman
Nézz úgy rá hogy csak kiütik a karaktereid nem megölik õket. Amúgy szerintem is korrektebb rendszer mint hogy állandóan feltámasztani kéne, meg pihengetni 2percenként. Nem valóságos, de a játék jobb lesz tõle.

A csapat alapú rpg-k, rpg szerûségek (M&M és társaik) többsége olyan, hogy fel kell támasztanod az elhullottakat, de mindegy. Ez is egy módszer, meg az is...

A Combat Tactics-ot mindenkinek fejleszteni kell, mert alapszinten csak harom slot van, az meg a puszta tulelooszton kialakitasara elmegy.

Sir Quno Jedi
Jobb ez így, a Storm of Zehir-ben szénné szopod magad, hogy mindig azon karid marad meg aki egyáltalán, avagy már nem tud gyógyítani, mert kifogytak a spelljei (sõt már scrollt felolvasni sem), a healer's kit-ek elfogynak, varázstárgyak kiürülnek, gyógytotyót meg csak a kari maga tud inni, ezért aztán ott állsz egy halott csapattal, ami az elsõ random encountertõl (amibõl aztán végtelen számú tud lenni) megfexik azonnal (amúgyis, mennyire reális az, hogy a tolvajod egymaga cipeli 5 halott társát, akik mondjuk fullvértben csicsikáznak). Lótüdõt! Jobb ez a harc végén felkelek téma, meg némi regenerálódás.

Én próbáltam ahol a csapatatagok, a beállítások meg az aktuális küldetések vannak! Fõleg az aktuális küldetésekben keresgéltem, de sehol nem találtam semmit! Csak az a para, hogy van egy küldetés az elején, ahol a Stan fickó is van.Egy öreasszonynak kell összeszedni valami gyógynövényeket, de fogalmam sincs, hogy hol meg mit mert semilyen nyil nem mutatja, hogy merre is kell mennem, bár ez a többi küldetésre is igaz!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

wedge31
Igen elég egy is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kérdés: Normál szinten kezdtem. Magasabb szinten is úgy megy, hogy elegendõ, ha a partiból egy valaki talpon marad, feltámad mindenki a harc végén? Valahogy nem tetszik, bár láttam már ilyet más programban is...

Azért az sem árthat, ha valami közelharci karakter elrongyol rögtön kezdéskor és lerohanja a távolból íjászkodó ellent. Egyelõre csak a pagonyelf túlélõsulit fejeztem be, de ott már jól jött, mikor a leányzó kiséretében visszamentünk a tükörhöz.
A fõ karakter a két tõrével ráugrott a lövöldözõkre, a kiscsaj meg laebálta a többieket tûzzel meg villámmal.
Ha távolról próbáltam levadászni íjjal a távfegyvereseket, csak ráfaragtunk...

leveleket asszem a journalban van egy olyan fül, hogy notes, azon belül meg van olyan, hogy quest related. Itt találhatóak a questekkel kapcsolatos levelek.
Sziasztok.Segítségre lenne szükségem.Elakadtam a játékban ott ahol a szent hamvakk urnáját kell megtalálni.Már kinyírtam mindenkiT a templomban,de valami kulcsot kér az ajtó kinyitásához,amit sehol sem találok.Kérlek segítsetek.Köszi

Sir Quno Jedi
VAGY beállítod a rugót, hogy nagytávról íjat toljon, miközben a mágus villámot, ilyesmit, a többieket meg rájuk állítod védelemnek. A gond csak az, hogy ilyenkor a harcosok nem mennek ki íjászokat/mágusokat vadászgatni, de ez ugyanakkor reális is, mert nem mászkálnak el, csak ha parancsot adsz, kit támadjanak. Bár a templar-t érdmees belõni, hogy ah az allenfél mágus, menjen ki és ölje meg. Ha végzett vele, akkor úgyis visszajön védeni a csappatot. Általában a mágusok a legveszélysebbek ugye, mert okozhatnak csúnya meglepiket, érdemes õket írtatni.

Az a legfontosabb, hogy a 25% health alatt igyon potit parancs legyen a LEGELSÕ mindig, utána jöhet az 50% health alatt szívjon életerõt stb.-stb. és csak azután a védekezések (pl. shield cover, ha íjjal lõ az ellen), végül a támadások, legeslegvégül, vagy éppen másodiknak a gyóygítások után meg a support spellek, pl. a lángoló fegyók.

izért illik mindennek gyorsan futni 5870en, mivel nincs nálla gyorsabb kártya jelenleg

May the force serve you well!

Gubberx
<#wow1><#wow1><#vigyor3>

wedge31
Vazze ez a zevran olyan meleg hogy nem merek elötte lehajolni egy gyógynövényé nehogy ajánlatnak vegye...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nem tudom, hogy a patchnek a hatasa-e, mivel nelkule nem jatszottam. A steam leszivta rogton a patchet is. A korabban a karaktergeneraloval keszitett karakterek, uj jatek eseten, meglehetosen bugosan jelennek meg. Ha ekezetes betu volt a nevukben, akkor meg megbugosabban. Kb. kidobhattam az osszes elore elkeszitett karakterem. Persze ez lehet a patch nelkul is igy lett volna.
Hatareset. Azt tudod allitani karakterenkent, hogy mit csinaljon nagy, kozepes, es kis tavolsagrol(meg meg ezer mas szituaciot). Hogy valamifele egyutmukodest ki lehet-e alakitani(mar azon kivul, hogy gyogyitsd meg, ha az eletereje alacsony), azt nem tudom.

greyfox
Na, kipróbáltam a klasszokat, mindhárommal nyomtam egy kicsit.
mage overpower boredom, fighter meg szimplán egysíkú, úgyhogy rogue-t indítok, az tûnik a legizgalmasabbnak 😊

Steam: greyfox

Riddick21
Kint van az elsõ patch!
Akinek megvan már a játék, kipróbálná? Mármint, hogy nem okoz-e problémákat, ilyesmi...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Jakuza001
Nagyjabol igen.

Be lehet azt is állírtani, hogy mondjuk elöszõr az íjászom támadjon azt a mágusom és csak aztán a harcosok? Vagy megint elolvastam valamit?😊

Amiatt nem aggodtam, hogy ne tudnam elrendezni a sorrendet, de akkor valoban igy mukodik. Eloszor furcsaltam, miert nem kapja elo az ijjat a banda, mikor feltunnek a tavolban a rosszarcuak, aztan talaltam ezt az infot.

Akkor ezt jól elolvastam!😊 5870-em van és azzal faszán fut! Bocsi a tudatlanságomért! A levél parámramban tud valaki segíteni? 😊

Sir Quno Jedi
Nekem is maxon fut, gyors is, de mikor kúva sokan vannak egy jelenetben, akkor van, hogy má bericog.

Sir Quno Jedi
Izé... akkor miért 5870 van az aláírásodban??!? Az kb. dupla gyors az 5770-hez képest, csak azé kérdezem?! 😄

A leveleket a journal/notes-ban leled.