18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • fixpont
    Warival nehez, mert nagyon eroset ut es pontosan es a wari rengeteget melleut. Hat kell hozza rengeteg eletero poti. Egyobb utobb megoli. De mageval a legkonnyebb ha jol vannak a spellek beallitva.
  • fixpont
    Meglepo modon Morrigan fogja adni, ha elegge a bizalmaba ferkoztel. Es meg lehet persze. De nehez.
  • MrAndree
    Ja, mágussal poén volt, Ferelden legnagyobb harcosa jégszoborrá dermedve nézte végig ahogy egy karcolás nélkül szétaláztam. :)
  • wedge31
    Meglehet ,vágodj be a csajnál és majd ö fogja kérni.
  • noxon
    Én warriorral vagyok, úgy nehéz :) Alistar se bir vele
  • Spherion
    Mage-vel engem meg sem ütött, úgy le cc-ztem.

Gondolom másik kaszttal lehet vele bajod. Akkor meg sok potion lehet a megoldás.
  • Spherion
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Morrigan anyját meglehet ölni? melyik quest vezet oda ha meglehet?
  • noxon
    Loghiant hogy lehet legyőzni a párbajban? Van valami taktika? Mert simán lecsap!
  • TopGun
    Tok kiraly! Nekem mar van ket rajongoi DLC-m az egyik egy brutal sarkany kard 36 ero kell hozza es iszonyut sebez, a masik meg egy gyuru a ring of fire, nagyon sok modositot tartalmaz es ami a jo, minden alkalommal amikor betoltod a jatekot "osztodassal" szaporodik, eredetileg csak 8db van benne, de nekem mar volt hogy 45db-ot "kellett" eladnom :) jo sok aranyat ad erte a torpe.
  • fixpont
    De ha egy masik fobossra gondolsz arra ahol csomo csap jon ki a foldbol (az valojaban meg az elozo palya) akkor ott viszza kell menned a legelejere es vissza a varosba ott tudsz cserelni.
  • fixpont
    Ha a semmi ulloje palyan vagy akkor mar nem tudsz visszamenni sem, emrt elzarodik az ut. Vedd le a nehezseget.
  • Lacc 88
    Sziasztok, lenne egy kérdésem. A törpök városában vagyok azon belül pedig a Mélyutak végén, a főboss ellen nyomulok éppen. De a csapatom nem elég jó, hogy lenyomja és változtatni akarok rajta. Meddig kell visszamennem hogy ezt megtehessem? Mert a csapatválasztós ikon itt már nem jön be, van rá vmi mód hogy anélkül változtathassak, hogy visszamennék a városba?
  • tomcsa4
    Én rugóm main kard és off tőrrel tolja.
  • tomcsa4
    Ebben a játékban nincs fegyverlimit. Ergo tud használni két baltát. Csak azok a statok legyenek me,g mai a fegyver tulajdonságlapjára van írva.
  • Harkat 89
    Egy rogue két baltával a kezében is tud harcolni? Tudom hülyeség, tőrökkel nyomtam végig, még kardot se nézem jó szemmel. Csak kíváncsi vagyok, hogy fejlesztők hogy oldották meg.
  • A file
    nah kipróbáltam az AW médzset.aszittem h a rugómmal a legélvezetesebb,de ez büntet.altat,életet szív,bénít,az alap heal is megvan,heavyben rohangál 2 1h val és 10óra alatt egyszer feküdt:) márcsak a bládmédzs skill kell és 5en leszünk a partyban muhaha
  • Különc
    Hát aki Morrigan ikertestvérével játszik az vessen magára 8)
  • böröczk
    Hm, én Wynne-t megtanítottam két sor átokra is, halál átok az nagyon üt, minden sebzés kritikus találat.
    A másik kedvenc pedig, amitől az ellen nem talál el karddal (és egyéb kézi fegyverekkel), ha véletlenül el is talál, akkor az tuti nem lesz kritikus.
  • böröczk

Nálam ez a rész baromi kellemetlen volt, bebugozott a rész, és nem tudtam továbbhaladni, nem nyílt az ajtó, mivel Sir Gilmore nem volt hajlandó hozzám szólni se : D Vissza kellett töltenem a legelejét.
    Őrünk meg beszedett valamit.

• Különc
    Akkor őt kapják el nem engem

Ja hogy ez a DLC a karácsonyi időszakban jelenik csak meg... na bazdmeg
  • SaGa
    Az összes DLC magyar (na jó, a tábori láda nem...)
  • Prof William
    + nem sok Warden dicsekedne azzal öregkorában hogy...

- És aztán elkezdődött a végső csata az Vezérdémonnal. Micsoda küzdelem volt! Igaz én semmit sem láttam belőle mert hátul álltam és gyógyvarázsokat nyomtam de aztán megkérdeztem Stent aki azt felelte hogy "Jó csata volt." - szóval biztos az volt. :)
  • böröczk
    Én speciel arra leszek kíváncsi, rajongók mit alkotnak, beindult a dragonagenexus.com, és lassan de biztosan gyarapodnak a cuccok.
    Leszedtem a toolsetet tegnap este, de hát hogy is mondjam, nem éreztem elég pihentnek magam hozzá, hogy beleásódjak : D
  • SaGa
    1 (kettő, de igazából 1) patch van eddig, különösebb bugot nem talált még senki (amit sokan annak hisznek, az a saját balféségük szokott lenni), illetve a fejlesztők által bevallottan elszúrták kicsit bizonyos fegyverek hatékonyságának számításakor a dexterity beszámolását (nem pont úgy számol a program, ahogy azt az ismertetőben leírták), de ezzel együtt lehet élni.

Nekem több nekifutásra is egyszer volt olyan kiakadás, amikor Alt-Tab után a processz explorert kellett használni, illetve több órányi folyamatos játék után hajlamos a pályabetöltés lassulni, de ezt egy kilép-belép orvosolja...
  • böröczk
    És ha ráadom Alistairre? : D
  • SaGa
    Nem az nwn2 motorja viszi, csak hasonló a kezelése.
    Kijött vagy 18-19 DLC már, ezek túlnyomó része promociós cucc és egy-egy egyedi tárgyat rak be. Ami modként fogható fel, az a Warden's Keep és a Stone Prisoner. Ezek mindegyike egy rövid "kalandmodul", aminek eredményeképp szert teszel egy pár új cuccra. Az egyikben kaphatsz egy jó páncélt, két képességet, egy kereskedőt, egy személyes használatú ládát és egy kovácsot, a másikban egy jó sajtkést, és egy góleme companiont.

Minden fajból van companion, és minden fajnál vannak állandó feladatok, amelyek a történethez kapcsolódnak és amelyeket állandó NPC-k adnak. A főszereplő faja általad megválasztható...
  • böröczk
    Ja, NW2-vel ne idegeljen már többet senki, azt a játékot én speciel fél nap után abbahagytam, erről meg már két hete nem tudok lekattanni, de persze biztos ugyanolyan a kettő.
  • böröczk
    Ha kiérsz a hegycsúcsra (még a testvér előtt), Neked kell előcsalnod egy síppal, amit kaptál, inventoricskád tárolja.
    És azt hiszem, többször is meg lehet fújni a sípot, kvázi annyi sárkányt kaszabolsz le, amennyit, amikor jól esik.
  • Különc
    Hagyjuk már az NwN 2-őt...
  • steweee
    na azt már tudom hogy olyan a játék mint az nwn2. de azt írja már le vki, hogy az alapjátékon kívül milyen kiegészítő küldetések vagy modok jelentek már meg hozzá. illetve hogy peccsek és bugok terén hol tart a dolog. nwn2 motort használ ?

am néztem a hardwireden a beszámolót a játékról :):)::) fura volt hogy ENNYIRE népszerű, de aztán a képeket látva rájöttem hogy eddig talán egy kalandjátékban sem kellett legyűrni egy csupi boszorkányt :):):

am a törpe az kötött főszereplő ? a videók miatt gondolom
  • fixpont
    Mert nem azt az opciot valasztottad hogy segitesz neki, de ha megolod, van nala egy kurt azt vedd el tole, fujd meg a 2 hegy kozott mielott belepsz az urna templomba es akkor lejon a sarkany a hegyrol, de baszott eros, a legerosebb a jatekban.
  • AntiHero
    Ugyan így voltam vele:D

Más. Kezdtem egy új mágus ember csajszit. (mivel törp-el valszeg majd nem tudom végig játszania játékot).

Lehetek Spirit Healer? Vagyis most azt akarom, hogy a Wyneet nem rakom be a társaim közé hanem én gyógyitok. Tudok olyan erős gyógyító lenni mint ő?
  • MEdievil
    Hol vontam én kétségbe a hasznosságát?
    Én csak arra akartam utalni (ráadásul sarkítva) hogy a dragon age is mint minden történet a sárkány kaszaboló hősökről szól nem wynne sebkötözéséről. =P
  • xem
    Tegnap előtt kérdeztem a morrigennek kell valami a mágustoronyból dolgot, kaptam rá választ is. Mégegyszer végig futottam a toronyba mindent megnéztem, sehol nem találtam azt a kis könyvet. Megnéztem a hátibatyumban s ott volt az a vacak, már jóval azelőtt felvettem mint hogy morrigen megbízott azzal a vacak megkeresésével. (ÁÁÁÁÁÁ) 6 órát molyoltam vele mire leesett. Ez mekkora szivás.
  • wedge31
  • DarkBlade
    Új Dragon Age DLC a láthatáron!

Ipon.hu

Angol infó.
  • ricsa008
    tud valakio egy helyet ahol az összes magyar dlc fenn van?
  • Dondark
    Sziasztok!
    Egy kis bibi van a játékkal:D
    Néztem gameplay videót youtubon és ott az urnás rész után amikor térünk éppen vissza megkérnek minket hogy menjünk vissza és elméletileg egy sárkánnyal kellenne megküzdeni.Nos nekem nincs ott a csávó ahol kéne és enged rögtön tovább a világtérképre:D.A sárkányt meg hiába várom igy:S
  • Kindred Blades
    A végére egy kis pontosítás
    15-20 perc alatt _speed run_-ként végigtolható, azaz az összes párbeszéd és jelenet átugrásával, stb.
    Már csak mert amikor először olvastam róla, erősen O formát vettek fel a szemeim, amikor ezt a két számot megláttam :)
  • wedge31
    Pár mondat a közelgö DLC-röl:

Average playtime is always tough to pin down because everyone's mileage will vary (and developers player the game in a very different manner than a typical first-time player). I can do a speed run (skipping through conversations and cutscenes, using a buff party, controlling Dog, avoiding some combats, ignoring loot drops, not looking at the scenery, etc) in about 15-20 minutes. I suspect it would take a typical first-time player about an hour to complete.

Keep your eyes peeled for some of Duncan's items. You'll know them when you see them. ;o)

No new creatures or companions, although those who overlooked Dog in the Prelude will now get a second chance to add him to your party. And no, that doesn't mean you now get two Mabari.

For those who have completed the game, you will be able to return to Ostagar from your Epilogue Save.

I'd agree that Return to Ostagar has a significant combat focus but there are some really good story elements as well, particularly between the followers who fought in the Battle of Ostagar and for whom King Cailan held particular significance.

As for areas, Ostagar itself has seen a major re-art to snow it over and make it feel like Darkspawn have been lingering there for a while. We've also opened up some new portions of the map that you weren't previously able to access. The quest also includes 3 additional areas which are smaller than Ostagar and involve a greater degree of re-use.

Regarding dialogue, given that Darkspawn represent the primary villain in this mission, don't expect them to wax poetic before attempting to slice your head off. The quest-giver has a sizeable conversation but the juicy bits are really the interactions with your followers who fought at Ostagar. This is an emotional place for them to return to and they all have strong opinions regarding the King, his fate, and his legacy. The word count isn't huge by any means but, for those who are in it for the story and the drama, the emotional payoff is definitely there

There will be a few codex entries available.

Ha valaki nem vágná zanzásitva : - a páncél ügyben itt lesz a király cucca meg Duncan is hagyott egy pár dolgott nekünk

- ha valaki nem vette be a csapatba a kutyát most megteheti és igy lesz mégegy bolhás Olghren melett...

- 15-20perc alatt végigtolható a molyolos játékosoknak 1 óra is lehet

- néhány új codex bejegyzés.