18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#6000 túl táp... -
ShaiHulud #5999 szomoru vagyok. -
Micsu #5998 hát jah, elég táp a mage az biztos
én aoe desctre gyúrok (pedig itt sírtak hogy gyenge), most vagyok 13 szintű, de már én adom a csapatom összsebzésének a 60%át
ha meglátom messze az ellent akkor sleep + wynne földrengése és már mehet is a inferno + tűzlabda, +50% fire damageval + 50 körüli magiccal nem sokan élik túl, ha meg közel érkeznek akkor fagykúp + csapattársaim aktivizálják magukat, na meg persze van még pár nyalánkság a tarsolyban -
Prof William #5997 Felvettem Denerimben egy küldetést hogy ki kell íratni a rablókat. Halottam hogy ilyenkor a város térképén megjelenik 3 hely ahol rablók vannak. Nekem viszont egy sem jelent meg. Mi lehet baj? -
#5996 Ennyi erovel vegyek ki a mage kasztot is, mert kb az egesz errol szol :p -
#5995 Erről van egy jó kis beszélgetés Bodahnnal, ott mindig rablógecinek állítottam be, én is ugyanolyan leszek... xD -
#5994 Nekem az elejétöl tetszet a srác páncélja de igy hullarablás ize van ez igaz. -
#5993 Nem tudom, mindenesetre jobban belegondolva, hogy a halott királyunkat rabolhatjuk ki az eléggé morbid... Írták is a fórumon, hogy nehéz kimagyarázni magad miért van rajtad a páncélja ha nem a Kamarások ölték meg xD
Vagyis gondolom attól függ h kb fél óra és kiviszed... -
ShaiHulud #5992 mondjuk ezt a taunt+forcefieldet remelem megszuntetik majd, mert eleg olcso trukk...en tudatosan nem is hasznalom inkabb, miert jo ennyrie megkonnyiteni a jatekot? annyit kene biowarenek csinalni, hogy mobok ai-ba beleirni, ha forcefieldet utnek akkro inkabb keressenek masik celpontot. -
#5991 Csak 5dolcsi lesz a stone prisoner meg 15 volt mitöl függ vajon az árazás... -
-
#5989 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én levertem a száját a falu megtartójának is miután megöltem a farkaaast:) -
#5988 Biztos még nagyon fiatal és nem tudja ki kicsoda a bizniszben. -
#5987 a Dragon Age eddigi legdurvább leszólása -
#5986 Most nem leszek valami népszerű, de mindig örömmel nézem hogy milyen sok üzi jön és mindig rákell jönnöm, hogy csak siránkozós, hogyan kell ezt azt megcsinálni kérdések, bugos, szar ez a kaszt, milyen enhéz a játék normalon stb hozzászólások vannak.
Olvassuk el a kódexet, keressünk rá videót, olvassunk bele a topik régebbi bejegyzéseibe, de leginkább próbáljunk magunk rájönni a dologra. Miért jó, ha más mondja el, főleg egy RPG játékban? Nem értem...
Ostagaros DLCre kíváncsi vagyok, addigra mindhárom karim 20as lesz, minddel megcsinálom az biztos! -
#5985 Magyarul ügyes kezeknek forditoták. -
noxon #5984 Help! Loghaint hogy lehet megölni? Párat rámcsap és halott vagyok. -
#5983 Láma kérdés, de zárnyitást melyik képességgel lehet tanulni?
Lopás?
Mágusokkal, harcosokkal szinte még nem volt olyan zár, amit ki lehetett volna nyitni, de a karakterlapon zárnyitás képességet se láttam.
-
#5982 ez szomorú... -
SkyLand #5981 Srácok a mentéseket melyik mappába teszi a game? -
#5980 csak bele van dobva dvd tokba -
Beni521 #5979 nah mostmár nekem is van oridzsi dragon age-em jó vastag stratégiai könyvve :) ha letörlöm a warez verziót és felrakom az eredetit tudom folytatni azt a játékot amit a törttel kezdtem? -
#5978 Az az urnás küldi mikor a a hegytetöre mentek persze egész másképp mint a játékban. -
torma1 #5977 Szasztok!
Tört verzióval működik a Toolset? -
Harkat 89 #5976 Az az animációs rész, mikor hegyekbe mennek, és a végén megölnek egy sárkányt, mikor van a játékban? Mert én végigvittem de nem találtam.
És a hivatalos oldalon a háttérképeken kik azok a személyek? Egyiket se ismertem fel úgy konkrétan. -
#5975 a normál kiadásról 1-2 képet tudna valaki feldobni? érdekelne milyen dobozban van, van-e papírtok vagy csak be van dobva a dvd tokba a lemez... :) -
#5974 Ez hülyeség, szerintem baromi sok koncentrációra meg odafigyelésre van szüksége, és rajta az egész csapat felelőssége. Aztán ha nem lenne gyógyító, cseszhetnék a tankolgatásaikat. Az átkozgatás ugyanúgy baromi hasznos, még az idézést is annak tartom. -
Tomihawk #5973 Végig is csináltam, de nekem nem engedte. -
#5972 Hmm, nezelodtem, de nem igazan talaltam ilyesmit o.o ... de ha te talaltal rola youtube videot akkor tudnod kell hogy csinalta :D -
Tomihawk #5971 Külföldi fórumokon azt irják, hogy lehet + a youtube-on is van egy video róla. Szóval valahogy mégis lehet. Pedig odaadtam az anyja amulettjét és Duncan pajzsát. -
#5970 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sehogy :) -
Tomihawk #5969 Sziasztok. Hogyan győzhetem meg Alistair-t, hogy ne ölje meg Loghain-t? -
#5968 Hát nemtom te milyen körökbe mozogsz de amerre én tolom ott nem tartjuk baleknak és a lootbol is mindig ö választhat elöször mert nélküle szó szerint döglött a party. -
#5967 A gyógyító azért van mindenhol nagyra tartva mert igazából senki sem akar a hátsó sorban "gyógyítgatni" amikor elől a többiek halomra ölik a sárkányokat. És ünnep ha van egy balek aki elvállalja mert nélküle tényleg nehéz az élet de még is sosem övé az igazi dicsőség. -
#5966 A megoldást megtalálod azon a szinten vagy fölötte... tudod van a kódexed abban rengeteg történet le van írva. Például az is hogy mit kell csinálni ha már megtaláltad az adott lapot.
Amúgy pedig ügye nem gondolod hogy 5 percenként kell nézegetnünk a fórumot hogy a te kis kérdéseidre adjunk választ?!
Nem tudom hogy ki hogy van vele de én az ilyen stílust nem igazán preferálom, pláne hogy amit keresel az egyrészt mellékszál másrészt pont az a lényege hogy rájöjj a titkokra mindent meg lehet találni ha figyelmes vagy nem csak bámulsz a nagy világba. -
ramses #5965 ok már rájöttem. -
#5964 Varj kitalalom, minden mas karakterrel altalaban a nem tapsztalt rpgsek jatszanak -
#5963 Igen a rouge karit általában csak a tapasztalt rpg-sek szeretik mert azzal nem lehet sárkányokat kivégezni viszont sokkal izgalmasab mint egy harcos én is jól elvagyok az ijászomal.
Egy single rpg-ben annyira nem jön le de egy asztali vagy még akkár MMO játékban is egy csapatban a legtöbbre tartott és leghasznosabb tag az a gyogyito és nem egy harcos vagy gyilkológép caster. -
ramses #5962 akkor mégegyszer megkérdezem: a kútnál, ahol a kupa van a vízben, meg ott az oltár is, ott mit kell csinálni, hogy nyíljon az ajtó? -
stevedark #5961 Hello All!
Valaki segitene,hogy merre keresem a Körmágusok tornyában a könyvet Flemeth könyvét??