Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Mashogy is megtudod tanulni azt a talantet, nem csak a deamontol.

Sir Quno Jedi
Jah, épp ez a lényeg. A sorrendet viszont lehet változtatni, a számra rányomsz és húzod le-föl.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gyorskérdés, aki még nem tart Redcliffen belül a várban nem olvassa.
Szal ugye van a démon, akitõl lehet blood magic-et tanulni. Én nagyon szemezem ezzel, mivel más normális nincs 😞 De: a történetben késõbb visszaüt h nem öltem meg a démont és majd visszatér ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rage47
ati 3850-el maxon fut szépen. egyedül az ostromnál akadt be néha
Taktikak: Azt olvastam valahol, hogy a taktikak sorrendben ertekelodnek ki, tehat ha az elso taktika a kozelben levo ellenfel akarmilyen megtamadasa, es utana van gyogyitas, akkor amig van ellenfel a hatotavban, a gyogyitas sosem aktivalodik. Valami tapasztalat errol?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Köszi
Koszi, most pont a taborban vagyok. Mar meg akarom csinalni valamelyik csajt, de keves a szimpatiam.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nekem 5770-em van! Max beállításon játszok, semmi szaggatás, semmi probléma! Nekem is lenne egy kérdésem! A leveleket hol találom?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Caps off, és nem. Sajna:-(
balee4
Nem lehet, de ezt nem tudom honnan veszítek, mert hogy Sacred 2-ben, Titan Quest-ben van ilyen, az oké, de mutassatok egy vérbeli RPG-t, amiben van ilyen lehetõség.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ott, azon a kis telepulesen, taborban ahol Sten is van.

Sir Quno Jedi
Valaki tolja amúgy ATi HD5770-en?!?!? Mer akarok venni hozzá egyet (most 8800GTS320MB-on tolom), de érdekelne, hogy mennyire fut jól rajta, illetve mik a tapasztalatok, problémák stb.?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[HUN]Crassus
tALENTEKET LEHET ÚJRAOSZTANI????

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Még ott a táborban?
Sir Quno Jedi
Jobb gomb a cuccon és elvileg lesz hozzá opció. Táborban ideális. Szvsz.

Beszelni kell a templomban a vezeto csajjal.

Hogyan tudok ajandekot adni a tarsaimnak? Megfelolo parbeszed kell vagy a menubol valahogy?

Stent egyébként hogy lehet kiszabadítani?
Gubberx
Egyébként a 2. dvd mire jó mert nagyon nem kérte a telepítés alatt? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

balee4
Csak akkor tudsz neki segíteni, ha leszeded a DLC-t? 😄 Ez kicsit baromság.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gubberx
Azt a csonti sereget érdemes lenyomni mert egy tápos armor szett elsõ darabját adják 😊 Bár még nekem sem sikerült kinyírni õket 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Én általában tolok beléjük egy tûzlabdát, attól vagy õk fekszenek ki vagy ha közel vannak mindenki 😄 Aztán Alastair most tanulta meg a taunt-ot szal tankol nekem. Ha meg gáz van akkor Morrigan vagy ki lefagyasztja azt aki közel jön 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hat hm. A kerekterkeszitobol valahogy nem igazan sikerult az importalasa a jateknak. Azok amkiknek ekezetes betu volt a neveben meg annyira sem, mint akiknek nem volt.
Jah. En is pont azt neztem.
Frissítés a Steamen

# Fixed potential corruption of character statistics
# Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
# Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
# Made Easy difficulty easier
# Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
# Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays

Az mondjuk érdekes, hogy nem lehet magyar nyelvet választani a Steames verzióban.

MaskimXul
nincs retalent, ha szar lett a karid, kezdheted az elejérõl.
wedge31
Vedd vissza a nehézséget.

Olvasd el a tactical guidet részletesen levan irva hogy lehet jól fejleszteni a karidad és a csapatodat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
- Hogyan lehet azt beállítani, hogy egy karakter védjen egy másikat?
Tactical képernyõ

- Jah, és az a nyamvadék kutya hol van?
Ha az elején meggyógyítottad, az egyik keleti utazásod során megtalál téged (a csata után).

[merlinw.org]

AntiHero
Írni se tudok már, úgy felidegelt😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Hát én geci buta vagyok nem tudom. Elfel beszoptam mer harmat gyenge volt. Törpel nagyon jól haladtam míg el nem jutottam ugyan oda hol az elfel is akármit csináltam mindig meghaltam.

Rámtámad 8 farkas úgy legyalulnak mint a fene.:S max megölöm a felét. Nemértemnemértemnemértem. Mindenki írja itt, hogy milyen könnyen öli a népeket én meg szopok midenhol ebbe a hülye faluba. Ennyire csak nem vagyok béna, hogy minden eggyes csata elõtt még ha az 4db úton álló is megkell gondolnom, hogy megyek rájuk:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dopti
Nem rég tartottam itt.. hatalmas a kép, bár az apropó szomrú
Retalent van a játékban? Ha igen akkor hol lehet? köcce

MaskimXul
Helló!
nem tudjátok hogy lehet bejutni a vérfarkasokhoz a romoknál? mert az ajtót eltorlaszolták?
ja és ilyen szintû cinematik videók lesznek a játékban vagy ezt csak a reklám miatt készítették?: http://www.youtube.com/watch?v=gqVAjmqgmcY
Helló.
Lenn egy két kérdésem, az egyik a korábbira vezethetõ vissza de nem jött rendes válasz rá.
1, ha elérem a7es szintet lehet választani majd hogy (harcosnál) templomos, bajnok, berzerker, vagy lélekfogó vagy mi lehetek ad mind valami kis plusz értéket. de ezen kívül adnak valamit? új képességeket amiket csak azok tudnak? pl a templomos holtakat jobban ölni vagy valami szent varázslat stb.
2, Ezek küzül választva valamelyiket ad + küldiket amiket csak azok tudnak megoldani, illetve van valami hatással a sztorira?
3, Hogy a manóba nyitok ki zárt ládákat? kell hozzá tolvajkulcs vagy ilyesmi? Most a vandonban járok (az elején a 3éjszörny vérért) van a csapatban 1 kalandor de nem tudtam kinyitni a ládákat vele.
Hali! Bár sejtem a választ, de azért megkérdezem: van arra mód hogy a 17'-os monitoromon ne folyjon ki a szemem 1280x1024es felbontásban az összetörpült szövegek miatt?
Nagyon zavaró, mert emiatt nem akarom lejebb venni a felbontást, de állandóan elõrehajolni hogy lássam a betûket igen idegesítõ.

Beállításnál nem láttam ilyet, szóval gondolom a válasz nem, de hátha valaki mond valami biztatót.

u.i.: eddig nem volt gond a látásommal 😊

Kandurex
Jah, és az a nyamvadék kutya hol van? ...mondjuk nem mintha, most már annyira hiányozna...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HeadHunter86
Sziasztok. A Rémálomnál mikor a Körnél vagy, hogyan kell az álomban a tûzzel eltorlaszolt ajtókon továbbjutni, sehogy sem jövök rá.

MaskimXul
spell kombók:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Earthquake + Grease + Fireball + Walking Bomb should stymie most groups before they can do too much harm to your party.

A fire spell on Grease works great at lower levels or when you don’t have all kinds of time.

Glyph of Paralysis + Glyph of Repulsion causes an explosive effect that paralyzes those nearby.

Blizzard + Inferno + Tempest becomes Storm of the Century (spectacular electrical storm).

Cast Blizzard on a burning Grease slick to extinguish it.

Send a tank to draw all kinds of threat from a mob away from the party. Cast Force Field on the tank for immunity from all damage and then follow with Inferno to engulf the entire area. The enemies burn while fighting a tank that can’t die.

Drain Life and Mana Drain are twice as effective on a target with a Vulnerability Hex.

Cast Spell Might on yourself and then cast Animate Dead on a skeleton. This skeleton is much more powerful than the ordinary skeletons you can animate.

Cast Sleep on a target and then cast Horror on it. This inflicts massive spirit damage on the target, often killing many lesser foes outright. Those who survive emerge in a state of fear.

Immobilize a target with Cone of Cold or Petrify. When the target is in that vulnerable state, a critical hit from any weapon, a hit from the Stonefist spell, or the effects of the Crushing Prison spell will shatter it. (Bosses and lieutenants are highly resistant to this.)

Cast a Death Hex on a target and then cast a Death Cloud in its area. If the target is touched by the Death Cloud, it sustains massive spirit damage.
Calver
meh, beleszerettem már a mage-be, bár lehet így is indítok egy újat... jelenlegi ugyanis ember csajszi, ami miatt kiesik Morrigan, max kicsi bárd jöhetne - de kicsi bárdnak nem szimpatikus a személyisége, így túl sok felesleges meló lenne bekerülni a bugyijába. viszont egy elf pasi mage táposabb, lehet vele közelebbi kapcsolatba kerülni Morrigan-nal (gondolom én, nem olvastam még olyat ami ennek ellentétére utalna), és ha jól lövöd be az arcvonásokat, minimalizálni lehet a homokosra utaló külsõ jegyeket.

majd elválik, jelenlegi mage-em külsejével mondjuk messze túl sokat szenvedtem...

"The trees move. Do you not see it?"

Kandurex
Hogyan lehet azt beállítani, hogy egy karakter védjen egy másikat?

Egyébként geci tápernek érzem magam, mindenkit szétgyalulok könnyedén...ogárokat kettesévvel eszem, tûzgolyó meg fagyasztás combo... a két harcosom unatkozva rágózik 😄 ....illetve csak gyalultam, a rohadás pagony erdõben van egy sír, amit ha megbolygatsz kiugrik belõle pár csonti meg egy bosszúálló...aki nem mellesleg egy brutális harcos csontváz, ...geci jól néz ki, nagyon frankón eltalálta a Bioware...és döbbenet milyen full táp, nem szívesen futnék vele össze egy sötét sikátorba....szóval ez a bosszú, mint foxi a lábtörlõt, úgy nyalatja fel velem az erdõt...pofám szakad...valami tipp? 😊

ps: egyébként a baszott nagy holocaust tûz meg a chainlight -got nem érzem annyira mass power -nek, hogy 4 -es szintû mágia legyen, bár elég sokáig fenntartja a kari, az egyszerû tûzlabdacs meg fagyasztás hatásosabb...

Egyébként ez Sten egy óriás, kb. 2 fejjel magasabb mindenkinél, és kurva mogorván tud ám nézni 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A Dragon Age-es pólóból amin a nagyobb vörös sárkány van, az kapható valahol?
És pl ez a póló:
http://cdgalaxis.hu/termekek/17086/dragon-age-ferfi-polo-l-meret.html
Ez kapható rendelés nélkül is vhol? Meg nekem az a nagyobb sárkányos jobban kellene, ami a Warden's Quest-en volt a versenyzõkön( http://fuzzyshot.com/hancu/post/FypCD2ISF0/photo/wVwBh0eoW8 )ezt nem lehet vhol kapni?

jimbo:

lenn a militiánál valszeg ottmaradt egy csontváz, azt le kell gyakni és jön az átvezetõ video

nekem legalábbis egyszer így volt
amugy ha valaki vegigviszi a fovonalat,akkor lehet folytatni a gamet,vagy esetleg ujrakezdeni a mar meglevo karakterrel???

ezzel en is igy voltam,mig ra nem jottem,h hol lehet nagy mennyisegben liriumot venni,occson.uveget meg szinte mindenhol lehet,es voila...felteve,h van gyogynovenytanod....

dartonita
En is kezdtem egy uj karaktert,a varazslo pihenget 14.szinten.Sajnos nemigazan keszultem fel manapotikbol es gyogyfuvekbol az utam soran,igy pedig minden fordulo utan mentegetni kell es varni amig lesz mana.Rauntam.
Kezdtem egy torpe nemes rugot 😄
Most kicsit jobban odafigyelek mindenre,es megprobalom az osszes kuldit befejezni anelkul hogy atrohannek 1-1 helyszint.Dual wield lesz a main spec,Alistairbol tankot csinalok,es vegre nem kell elviselnem azt a buta bardot aki allandoan nyavajgott.Most en nyitogatom a zarakat,keverem a merget es semlegesitem a csapdakat.Az elotortenete eleve sokkal jobban tetszett mint az elf varazsloe.Bejovos eddig.

odavan...😄
atlag parbeszedenkent +4...😄

viszont arcanat sem talaltam meg igy sem,lehet,h mar mikor jartam itt,felvettem es eladtam:S
akkor most mehetek minden kereskedohoz szetnezni:@

He akkor én még én pont nem csúsztam le a bloodról juhé😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ falut elpúsztította a darkspawn sereg most ezekszerint a többi helyet is elpúsztíthatják vagy az csak egy kivétel volt?
Valami miatt a játékban mentés és a feltöltendõ képek helyén csak egy szürkeség van.

+ már elértem vagy 20 pontot ( végigvittem az eredetsztorit + még 1 extzrát ) de azt nem mutatja hogy meglennének ezek pontok. Legalábbis a "Letölthetõ tartalomnál nem mutatkák õket. "
watto
húú kössz, arcanewarrior lettem 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

wedge31
Akkor Morigan odalehet érted...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.