Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Jaffa Kree!
Amit megintcsak sokat hangoztatnak hogy harc elejen taktikai szunet es felvaltol maximails kulso zoomra hogy atlasd a terepet es kiosztod a feladatokat sebteben aztan mar megy is a daralas.
Hm remelem az idegen nyelvu sleng azert ertheto, 4 evnyi mmo-zas utan zsigerbol jon mar 😞
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
2., A vérfarkasok templomában vagyok, velem van Alistair level8, Morrigan level7 és egy rogue csajszi level7. Idáig mindenféle ellenséget levertem max. 2-szeri nekifutásból, erre összefutok itt a vérfarkas templomban egy sárkánnyal aki húsz másodperc alatt elintézi az egész bandát. Mindenhol csapdák vannak, természetesen egyik emberemnek sincs csapdafelismerõ-semlegesítõ képessége. Van esetleg valami trükk (pl sárkányt a csapdákra csalogatni stb.?) hogy kinyírjam, vagy nem is ide kellett volna jönnöm level 8-as szinten.
I NEED HELP!<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom>
Alistart gondolom igen elég fontos a fõ sztori küldi szempontjából, de másokra nincs tippem.
Persze ha megtagadta volna akkor meg besorozzát mint engem 😛
May the force serve you well!
A harcos képességeit toltam fel, ..és bár értem amit mondasz (helyesebben kibogóztam 😄 ), azért egy karakter kellene hogy védje a másikat anélkül is hogy ehhez képességet kellene megtanuljon.
szimplán mágusok, gyengék, mozgásukban korlátozottak..stb védelmezése.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
én most vagyok lvl7, de lazán van 10aranyam 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kutyat meg nem hasznaltam , Alistair mint tank tokeletesen fel van szerelve hogy feltartsa a harcosokat, amig a magus elobb a tavolsagi ellenfeleket oli le, majd befejezi ami marad a harcosokbol, mert a rugo apritja kozbe oket es a healer is ha az altalanos allapot jo, nem healel hanem lovoldozik.
Nem ártana átfésülni, vagy megtesztelni..nem tudom hogy most a fordítás a gond..vagy a fordítás a gond hogy nehezen értelmezhetõ egy két feladat.
Teszem azt az amit mondasz...pl. én a kutyának állítottam be hogy védje azokat a szövetséges karaktereket (alacsony életerõ/ill. mágus karakter), mert nála van támadás a speciális képességek között.
sima cselekvésnél nekem csak a -várj- parancsot dobja fel..nincs -védelmezés-, vagy akár csak -támadás-.
..így aki pajzsharcos ott kicsit érthetetlen a beállítás.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Illetve tudja valaki a váltószámokat a réz ezüst arany között? Még mindig nincs egy aranyam se.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mágus kasztnál próbálta bárki is, illetve tett valaki rúnás varázslatokra "pöttyöt"? Láttam, hogy lehet az irányba is menni, de egyelõre nem mertem kipróbálni, nem tudom, mennyire hatásos.
Szóval tapasztalatok érdekelnének. : P
Kumiho #2179
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
A zárt ládák ott maradnak..nem számít szvsz, most is annyi kacatom van, hogy egy faluba érkezve az elsõ a kereskedõ. 😊
Na mind1, majd ha épp aktuális lesz, majd leszedem vhonnan, most úgy sincs nagyon rá idõm.
Mondjuk ezzel semmi baj nincs sztem, így is kemény a csata...pihenés nélkül hamar bele lehet szaladni törött végtagokba, vérzõ sebekbe..és egyéb olyan sérülésekbe aminek köszönhetõen a harcosok már csak a töredékét tudják mint kipihenten.
Nagyon okos.
Anno a BG-t 50 nap alatt vittem végig (játékban), mert igyekeztem a legkevesebbet aludni (útálom amikor egy küldetés megmentésrõl szól nekem meg aludni kell feszt).
Szép lassú folyású crpg, és hangulatos. 😊
Ha lesz egy nagyszabasu dlc-je a jateknak, egy komplett missiondisk az megveszem majd.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
És én megtaláltam máshol is a dlc-ket, csak ott is azt írták, h nem mutatja, merre menj. Ez a hiba. Ez tényleg okkal van benne, h még nem mehetsz el arra, vagy hiba?
Masik dolog : elvileg ez a jatek mar nem dobokocka elven szamolja a harc kimenetelet, ehez kepest megis, ugyanazt a jatekallast 5x visszatoltve es ugyanazt az egy tuzlabdat ugyanarra az ellensegre tolva 5 fele eredmeny jott ki, onnan tol kezdve hogy egybol meghalt az ellnfel, odaig hogy 75%ban kiresistelte.
Itt a forumban lejjebb le van irva hogy kell feltenni es hogy kell letolteni. (Spoiler mezoben van irva eleg hosszan)
Én feltelepítettem a DLC-ket, csak a világ térképemen nem jelenik meg a két új helyszín miután beszéltem mindkét fickóval akik adják a küldetéseket. Lehet, hogy még "gyenge" a csapatom.
Nagyon jo kis egyutmukodest lehet osszerakni taktikabol, csak sokat kell bongeszni az osszes lehetoseget, amig kibogaraszod hogy mit es hogy. Az en csapatomban van elf magus csaj (fokari), Alistair a tank, van a spirit healer specces boszi a varazslotoronybol es az elf rugo, namost nekem a tank mindig a meele combat ellenfeleket fogja meg mint eloretolt ek es a rugo taktikaja az hogy stealthbe megy azonnal ahogy a legkozelebbi ellenfel tamadasba lendul aztan mikor Alistairnak megvan a celpontja rugo azonnal ramegy arra a celpotra es jonnek a kulonbozo testreszabhato tamadasok, nekem elsore dirty fightingal stunol aztan flurry, under the belt stb Itt nekem ossze van kapcsolva Alistair es a rugo, a healerem meg megint mas testreszabhato parancssort kovet, nekem mindig harc elejen mass rejuvot tol aztan egyenileg healelget amig a teljes csapat elete le nem esik mondjuk 25%ra akkor betolja grp healt es igy tovabb, magus csajommal meg gondoskodok kozben a tavoli celpontokrol amire a tuzlabda tokeletesen megfelel mivel az ijjaszok/ellenseges magusok olyan messze vannak hogy a tuzlabda robbanas vagy a chain lightning vagy a tempest mar nem eri el a csapatomat es nincs friendly fire. Az elejen ez eleg nagy hiba volt, a magus alap taktikajaban sajnos benne van, nem figyeli hogy a csapattagok hol alnak csak azt hogyha 3 vagy tobb elennfel veszi korul akkor automatan betolja a tuzlabdat es game over - hazavag mindnekit az ellent es a sajat csapatot is egyszerre, mert ugye tuzlabda robban es aztan meg eg is egy kis ideig ...
A taktika slotokat lehet mas sorrendbe helyezgetni sot olyan is van hogy megadod a feltetelt pl if self hp below 50% jump to slot nr .., szoval itt nagyon szepen lehet a karik viselkedeset allitani, de amint mar mondta vki a combat mastery-t muszaly tolni hogy jojjenek azok az extra taktikai slotok. Amugy nekem az elso mindig a sajat es a csapat buffok felrakasa, nem mindegy hogy a magusom siman kibir chain lightningot mert rajta van az arcane shield vagy a healerem nem hal be ket pofontol mert rock armor rajta van.
Valaki akkor megmondaná, hogy a DLC-k már mûködnek-e?(a küldik)