18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#6080 Megvan =) találtam, de azért köszönöm -
#6079 Nincs, de ilyenkor valameik a társunk akrobatikázik:) -
#6078 Sziasztok srácok! Meg szeretném kérdezni, hogy hol lehet flaskát venni/találni? Mert kéne gyógyital készítéshez.. de nem találok se kalmárnál, se a vadonokba:S Tippet légyszíves:) -
#6077 mágus sajnos nem ilyen látványos, ezt én is hiányoltam. mekkora móka lenne már, ha az ellenfelek mikor épp meg kívánnak halni elégés okán, ordítva és visítozva ledobnák magukat a földre, majd csak egy elszenesedett hulla maradna belőlük?
naugye. -
torma1 #6076 Szerintem nincs! Vagyis én nem láttam! -
#6075 jaja, 2.-ra megpusztult :D -
Pares #6074 Tényleg, ha mágussal vagyok, akkor az ellenfelek kinyírásánál vannak valami speciális animációk, mint pl.: amikor a harcos fölugrik a sárkány fejére, vagy fordulatból lefejezi ellenfelét vagy ilyesmi? -
Pares #6073 Nekem sikerült. Harcos Nemes Emberrel voltam, csapatomban pedig Pala, Morrigan és Wynni volt. Mondjuk vagy 15 Kis adag gyógyitalt elhasználtam meg egy 5 Nagy adagot (persze annak akinek kellett, nem csak nekem), de végül sikerült legyőznöm. Az a fejbeszúrós animáció a végén eléggé brutálisan meg van csinálva, csak úgy mint a többi animáció... -
#6072 Béla .
Nyertem ? :D -
#6071 Gondolom visszatöltés és újra hent..... -
#6070 nálam a party közepébe érkezett és Morigan rögtön meg is halt :P -
Dondark #6069 Most rájöttem egy hatalmas trükkre elsőre összejött:D
Amikor az urnánál meg kell idézni a sárkányt akkor abba a kis nyitott romoknál tegyétek meg a ládák mellől.Nekem ugyanis amikor leszállt háttal beakadt és csak lőni kell:D
Amúgy kész szopás lenne kinyirni, sőt sztem esélyem nem lenne.
Remélem tudtam ezzel valakinek segiteni. -
#6068 Az én kutyám neve Dexter:D -
#6067 de remélem azért irl nem bánsz úgy vele, mint ők Buster-rel -
torma1 #6066 A Szamóca egy igazi gyilkoshoz való név! :) :D -
mike01010101 #6065 Az enyem: Buster (az eletben is:)) -
torma1 #6064 Lehetne egy pályázatot kiírni hogy kinek van a legjobb kutyaneve! :) :) -
torma1 #6063 Szamóca! :) :) Tetszik! :) -
torma1 #6062 Tök jó ötlet hogy te adhatod neki a nevet! :) Kár hogy az emberek fixek! Lehetne pár durva kombináció! :) -
MrAndree #6061 A mágusom kutyája Szamóca, a rogueomé Sátán. :) -
#6060 az enyém: Agyar :) -
Özséb... : D
-
#6058 Azért átalakítottam, mert túl nyúlfeje volt ,hosszúkás : D
Egyébként, hogy ne legyenek ikrek, az eredeti Morrigan kapott új pofázmányt, valamint Leliana is a kevésbé irritáltság érdekében. -
SaGa #6057 Morrants -
SaGa #6056 Elindítottad a konfiguráló exe-t és ott is beállltottad, hogy mi legyen a nyelv? Azut külön kell elindítani. Amíg nem mondod meg a programnak, hogy miylen nyelven szeretnél vele játszani, nem fog neked semmilyen feliratot megjeleníteni... -
xem #6055 :D hogy sikerült ezt megcsinálnod :D
-
#6054 Az enyém: Bolha
-
torma1 #6053 Az én kutyám neve: Karak -
#6052 -
#6051 Vedd meg a játékot.
Utolsó warez volt, a többit azonnal kitiltom. -
gmilan #6050 Na felraktam, semmi változás:
-
gmilan #6049 köszi, megpróbálom :D -
SaGa #6048 Tehát virágbolti verzió...
Szerezz be egy magyarítást (megtalálod a topikban a forrását) tedd a helyére és a konfigurálóval válaszd ki valamelyik nyelvet, megjönnek a feliratok... -
gmilan #6047 Angolt választottam, magyar nem volt közte. -
SaGa #6046 Telepítéskor mit választottál? -
gmilan #6045 Nem lehet kiválasztani a nyelvet, angol van megadva csak. -
SaGa #6044 Nem állítottad be, hogy milyen nyelvű legyen, de bemásoltad a magyart is...
A konfigurálóban válaszd ki a nyelvet és rendbejön... -
gmilan #6043 Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy induláskor a következő kép fogad:
Minden felbontással és grafikus beállítással kipróbáltam, nem javult. :(
Mi lehet a baja? Miért nem látok a szöveget? -
SaGa #6042 Alap szinten nem. Egy pontig a "gyengébb" kézben csak tőr lehet. Később már bármely egykezes fegyver... -
fixpont #6041 En is 2 kezes warival probaltam 6-bol 5x melleutott....