Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amelyekbõl lehet valami lootot kitermelni, azok vibrálnak és "csillognak" ha bekapcsovla hagytad azt az opciót, hogy az ilyen dolgok vibráljanak...

Gubberx
nem

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Goaulds
Látom a peccsben könnyitenek kicsit a játékon, biztos a sok kezdõ nem tud haladni normal beállitás mellett sem, kinek beadta az EA a véres játékot. Szerencsére a hard modhoz nem nyulnak 😊

Jaffa Kree!

pluhi
ALT-TAB-ra nálatok is megrohad a game? Azonnal.
"szimplán mágusok, gyengék" - erre olvastam a spoilerben egy durva kombot aminek az a lenyege hogy tomegesen stunba rakja az ellenseget maga korul( igaz ehez kell a glypheket kitanulni)es utana belejuk robbantja a tuzlabdat es aztan mar csak a hullak kizsebelese marad <#nevetes1>
Gainly nagykövet-et kellene megölnöm de valami meghivás kell hogy beléphessek arra a területre a törpöknél. hogytudok ilyen hercegi meghivást szerezni?
Hat azert taktikai rpg, merthogy uton utfelen ezt hangoztatjak, hogy a meglevo 4 karis csapatodba mindegyiknek legyen egy kulcsfontossagu feladata, na ha ezt elfogadjuk akkor rogton jon is az unalomig ismert leosztas: tank, healer, dps. A kinalatbol pedig Alistairnak van tank kepessege, ergo ot elso perctol ebbe az iranyba terelgettem/geareltem, dpsnek akkor mar sokkal jobb a magus/rugo/warrior.
Amit megintcsak sokat hangoztatnak hogy harc elejen taktikai szunet es felvaltol maximails kulso zoomra hogy atlasd a terepet es kiosztod a feladatokat sebteben aztan mar megy is a daralas.
Hm remelem az idegen nyelvu sleng azert ertheto, 4 evnyi mmo-zas utan zsigerbol jon mar 😞
Lenne még egy kérdésem, valaki használ 8800 GT vga karit? neki teljesen stimmel a grafika? ha igen milyen driverrel? Nálam valahogy kicsit vibrálnak a hullák, meg mint ha csillognának.
Gubberx
pont itt járok 😊 én fagyasztással öltem meg 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Szasztok. Két kérdésre kérnék segítséget. 1., Rogue kasztot választottam, level8-as vagyok level7-nél kaptam egy SPECIAL pontot, kinél lehet double-wield-re elkölteni?
2., A vérfarkasok templomában vagyok, velem van Alistair level8, Morrigan level7 és egy rogue csajszi level7. Idáig mindenféle ellenséget levertem max. 2-szeri nekifutásból, erre összefutok itt a vérfarkas templomban egy sárkánnyal aki húsz másodperc alatt elintézi az egész bandát. Mindenhol csapdák vannak, természetesen egyik emberemnek sincs csapdafelismerõ-semlegesítõ képessége. Van esetleg valami trükk (pl sárkányt a csapdákra csalogatni stb.?) hogy kinyírjam, vagy nem is ide kellett volna jönnöm level 8-as szinten.
I NEED HELP!<#nemtudom><#falbav><#nemtudom>
mettõl lesznek állandó karakterek a partiban, és kik lehetnek?
Alistart gondolom igen elég fontos a fõ sztori küldi szempontjából, de másokra nincs tippem.
lol sir Jordy tudta, hogy nincs visszaút ha beáll grey wardennek.
Persze ha megtagadta volna akkor meg besorozzát mint engem 😛

May the force serve you well!

b-type
Na azért nem...mivel, én szintlépésnél még nem aktiváltam ezeket a képességeket vele.

A harcos képességeit toltam fel, ..és bár értem amit mondasz (helyesebben kibogóztam 😄 ), azért egy karakter kellene hogy védje a másikat anélkül is hogy ehhez képességet kellene megtanuljon.

szimplán mágusok, gyengék, mozgásukban korlátozottak..stb védelmezése.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Én újra letöltöttem Steamrõl, de most még reakciót várok tõlük a levelemre, hogy mi a bánatért nincs magyar felirat a játékhoz, pedig a mai napig úgy hirdetik.

ToCsEk
100réz 1ezüst, 100ezüst 1 arany 😄
én most vagyok lvl7, de lazán van 10aranyam 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Alistair/templar karinak van 2 drb kepessege is amivel aggrot szerez, Threaten es a Taunt, innen mar egyszeru a dolog, be lehet allitani hogy ally vagy nev szerint kit er tamadas akkor tolja el az emlitett skilleket.
Kutyat meg nem hasznaltam , Alistair mint tank tokeletesen fel van szerelve hogy feltartsa a harcosokat, amig a magus elobb a tavolsagi ellenfeleket oli le, majd befejezi ami marad a harcosokbol, mert a rugo apritja kozbe oket es a healer is ha az altalanos allapot jo, nem healel hanem lovoldozik.
b-type
Ez a taktikai beállítás azért megér egy misét tényleg.
Nem ártana átfésülni, vagy megtesztelni..nem tudom hogy most a fordítás a gond..vagy a fordítás a gond hogy nehezen értelmezhetõ egy két feladat.

Teszem azt az amit mondasz...pl. én a kutyának állítottam be hogy védje azokat a szövetséges karaktereket (alacsony életerõ/ill. mágus karakter), mert nála van támadás a speciális képességek között.
sima cselekvésnél nekem csak a -várj- parancsot dobja fel..nincs -védelmezés-, vagy akár csak -támadás-.
..így aki pajzsharcos ott kicsit érthetetlen a beállítás.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gubberx
Na ezt nemtudom mert tegnap hogy megvettem eredetiben ujra kezdtem a játékot és még csak lvl 7 vagyok 😄

Riddick21
kb. 3 órája linkeltem a patchet.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

És a sztoriban mutat valami eltérést? Pl ha templomos leszek akkor a végén én leszek a szent hõs lovag, vagy ha berzerker akkor meg a gonosz barbár? Illetve tudja valaki hány befejezése van a gamenek?
Illetve tudja valaki a váltószámokat a réz ezüst arany között? Még mindig nincs egy aranyam se.
Prince23
Kandurex
Ja, ja...nekem a mágusom állandóan széttört arccal vigyorog az ellenre, Alistairnek meg rendszeresen kitolják a szemét...újabban már nem is gyógyítom, félszemûnek hívom 😄 Morrigan viszont még egy darab harci sebet sem szedett össze...pedig elég gyakran bedobom õt is a sûrûbe, pókként kellemes lefoglal pár orkot. Ellentétben a Sten aki önmagában egy háborús kórház teljes palettáját viseli magán <#vigyor1> Feltépett torok nála vasárnapi botlás 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

böröczk

Mágus kasztnál próbálta bárki is, illetve tett valaki rúnás varázslatokra "pöttyöt"? Láttam, hogy lehet az irányba is menni, de egyelõre nem mertem kipróbálni, nem tudom, mennyire hatásos.
Szóval tapasztalatok érdekelnének. : P

Kumiho #2179

Gubberx
Ja és van zárnyitás képesség amit tanulnod kell ha ládákat akarsz nyitogatni.

Tudna valaki erre válaszólni? #2892 Elõre is kösz!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Gubberx
Warezzal nyomtam 4 napig a dlc-kel és a nagyobb dlc-ket amiket a map-en kellene jeleznie nem jelezte, ne nézz már hülyének.

Gubberx
7-es és 14-es szinten kapsz 1-1 pontot amivel tudsz specializálódni, 7-es szinten a pontot kapod meg csak, ahhoz hogy specializálódj meg kell találnod az adott npc-t aki azt tanítja. Igen, kapsz speckó ahhoz az irányhoz tartozó speckó skilleket és növel bizonyos statpkat is a választott irány, külön küldiket nem ad.

b-type
lvl6 a harcosom, még nem találkoztam a választási lehetõséggel.

A zárt ládák ott maradnak..nem számít szvsz, most is annyi kacatom van, hogy egy faluba érkezve az elsõ a kereskedõ. 😊

Kandurex
vagyis azt magamtól is megtaláltam, hogy támadja, a megtámadott személy támadóját (..júj micsoda mondtad szerkesztés), viszont azt nem, hogy ott sündörögjön állandóan mellette. AZAZ védje. Mert totál nem hasznos, ha a csata elsõ hevében elbarangol a hülye gyerek, azt csak akkor kap észbe amikor szegény mágusomat már aprítja az orc 😞

Persze, hagyjuk már, Gubberx.
Na mind1, majd ha épp aktuális lesz, majd leszedem vhonnan, most úgy sincs nagyon rá idõm.

Valaki választ, infó erre? --> (2816)
Kandurex
Állítólag a taktikai menüben be lehet állítani, hogy védje a csapatot vagy személyt, az aktuális tag, melyik ez a menü pont? mert én csak olyanokat találtam, hogy hatás aktiválás, deaktiválása, ugyanez talent -be, meg hogy potikat tömjön két pofára. 😞

b-type
Én Hard-n játszom pagonyelf harcossal, detto felkelnek ha egy karakterem is túlélte a csatát...én ezt úgy dolgozom fel, hogy az elesettek csak kiestek a harcból, nem meghaltak...mikor viszont elbukjuk a csatát, akkor a gyõztesek megölik a túlélõket.

Mondjuk ezzel semmi baj nincs sztem, így is kemény a csata...pihenés nélkül hamar bele lehet szaladni törött végtagokba, vérzõ sebekbe..és egyéb olyan sérülésekbe aminek köszönhetõen a harcosok már csak a töredékét tudják mint kipihenten.
Nagyon okos.
Anno a BG-t 50 nap alatt vittem végig (játékban), mert igyekeztem a legkevesebbet aludni (útálom amikor egy küldetés megmentésrõl szól nekem meg aludni kell feszt).

Szép lassú folyású crpg, és hangulatos. 😊

Ezt nem tudom, az EA meg kurvara nem erdekel😊 Vettem mar toluk annyi jatekot hogy ez belefer.
Ha lesz egy nagyszabasu dlc-je a jateknak, egy komplett missiondisk az megveszem majd.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Gubberx
csak eredeti játéknál mutatja, warenál nem fogja

Meg arra is kíváncsi lennék, h aki teljesen legálisan szerezte be a 2 dlc küldit, annak mutatja-e a térképen, h merre menjen, és tényleg teljesen játszható volt-e.

Tudom, megtaláltam, csak attól tartok, hogy az EA nem veszi-e észre, ha én illetéktelenül töltöm le?
És én megtaláltam máshol is a dlc-ket, csak ott is azt írták, h nem mutatja, merre menj. Ez a hiba. Ez tényleg okkal van benne, h még nem mehetsz el arra, vagy hiba?

Kimaradt az elozo kommentembol: ahoz kepest hogy TAKTIKAI rpg, a jatek pofatlanul csal, vagy bugos. Konkret pelda: folyosorol nyilik 3 szoba, csapatom meg van allitva ugy hogy csak a szemben levo ajtora lat ra a ket oldalsora nem( az optika torvenye alapjan akkor az oldalso ket szobaban levok sem latnak ram ugyebar. Ehez kepest az oldalso szobaban levo magusok szamara semmi problemat nem okozott falon keresztul/zart ajton keresztul loni tuzlabdat es mas nyalanksagokat a csapatomra...
En altalaban amig valami orbitalis hibat nem latok egy jatekban nem patch-elek mert jartam mar igy mas eredeti jatekokkal is.

Mi lehet baj hogy a patch után nem akar indulni játék? Ez elég gáz.
Nem kell viszavenni semmit sehonnan, annak a palyanak az a titka hogy kotelezo healelni az NPC-et, Murdockot es az ijjaszait, azon mulik minden, sajat csapatod semmi perc alatt elhulik, miutan az NPC-k meghalnak, szoval magus letemre szegyenszemre muszaly volt healer-e alacsonyodnom, de miutan ezt kiskubiztam siman meglett.
Masik dolog : elvileg ez a jatek mar nem dobokocka elven szamolja a harc kimenetelet, ehez kepest megis, ugyanazt a jatekallast 5x visszatoltve es ugyanazt az egy tuzlabdat ugyanarra az ellensegre tolva 5 fele eredmeny jott ki, onnan tol kezdve hogy egybol meghalt az ellnfel, odaig hogy 75%ban kiresistelte.
Nekem az osszes dlc megy, gyuruk, targyak, kuldesetek, magyar nyelven. Eredeti normal kiadasu jatekom van.
Itt a forumban lejjebb le van irva hogy kell feltenni es hogy kell letolteni. (Spoiler mezoben van irva eleg hosszan)

Gubberx
mûködnek, tegnap szereztem meg pala-t a gólemet ^^

gregtom
Én feltelepítettem a DLC-ket, csak a világ térképemen nem jelenik meg a két új helyszín miután beszéltem mindkét fickóval akik adják a küldetéseket. Lehet, hogy még "gyenge" a csapatom.

Wall of Text !
Nagyon jo kis egyutmukodest lehet osszerakni taktikabol, csak sokat kell bongeszni az osszes lehetoseget, amig kibogaraszod hogy mit es hogy. Az en csapatomban van elf magus csaj (fokari), Alistair a tank, van a spirit healer specces boszi a varazslotoronybol es az elf rugo, namost nekem a tank mindig a meele combat ellenfeleket fogja meg mint eloretolt ek es a rugo taktikaja az hogy stealthbe megy azonnal ahogy a legkozelebbi ellenfel tamadasba lendul aztan mikor Alistairnak megvan a celpontja rugo azonnal ramegy arra a celpotra es jonnek a kulonbozo testreszabhato tamadasok, nekem elsore dirty fightingal stunol aztan flurry, under the belt stb Itt nekem ossze van kapcsolva Alistair es a rugo, a healerem meg megint mas testreszabhato parancssort kovet, nekem mindig harc elejen mass rejuvot tol aztan egyenileg healelget amig a teljes csapat elete le nem esik mondjuk 25%ra akkor betolja grp healt es igy tovabb, magus csajommal meg gondoskodok kozben a tavoli celpontokrol amire a tuzlabda tokeletesen megfelel mivel az ijjaszok/ellenseges magusok olyan messze vannak hogy a tuzlabda robbanas vagy a chain lightning vagy a tempest mar nem eri el a csapatomat es nincs friendly fire. Az elejen ez eleg nagy hiba volt, a magus alap taktikajaban sajnos benne van, nem figyeli hogy a csapattagok hol alnak csak azt hogyha 3 vagy tobb elennfel veszi korul akkor automatan betolja a tuzlabdat es game over - hazavag mindnekit az ellent es a sajat csapatot is egyszerre, mert ugye tuzlabda robban es aztan meg eg is egy kis ideig ...
A taktika slotokat lehet mas sorrendbe helyezgetni sot olyan is van hogy megadod a feltetelt pl if self hp below 50% jump to slot nr .., szoval itt nagyon szepen lehet a karik viselkedeset allitani, de amint mar mondta vki a combat mastery-t muszaly tolni hogy jojjenek azok az extra taktikai slotok. Amugy nekem az elso mindig a sajat es a csapat buffok felrakasa, nem mindegy hogy a magusom siman kibir chain lightningot mert rajta van az arcane shield vagy a healerem nem hal be ket pofontol mert rock armor rajta van.
A letölthetõ küldikre értettem, aki esetleg nem tudná, mi az a DLC.

Na jó, nekem kezd elegem lenni ebbõl a játékból. Az EA minden normális játékot szétbarmol, amihez csak hozzáér.
Valaki akkor megmondaná, hogy a DLC-k már mûködnek-e?(a küldik)

Az enyém bolti volt nem steames? Most mi legyen ? Rakjuk újra a gamet?
Nem vagy egyedül. Nekem is beszart a Steames verzióm a patch után.