Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

triplet
kösz. de nekem nem eredeti, attól menni fog? nem kér majd megint cd-t?😄

grebber
Na kézbe vettem a nyilat + egy másik csávesznak is adtam a másik kettõt meg lestoppoltam maradjanak egyhelybe.És ketten elintéztük õket 50-rõl.Íjjász lesz azt fogom kimaxolni nekem bevált.

- Taktikai képernyõn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen.

Ez jó tanács majd megnézem hol lehet ezt beállítani!

Next PC upgrade: 2022

Gideon Wieth
http://www.pcdome.hu

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Nah pont most végeztem a romoknál és rémlik hogy találkoztam valami ilyen nevûvel, de ha elmondod mi ez akkor lehet beugrik 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

triplet
értem. egy linket esetleg tudnál adni?

watto
Hali!

Valaki pls help.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Orzamarban vagyok, azt a küldetést kaptam hogy nyirjam ki a helyi bandavezért, vmi csaj (a neve nem jut eszembe) de sehol nem találom... Valaki segítene ? Hol találom...?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Gideon Wieth
A nehézségi szintet optimalizálja elvileg, //karakterek erõsebbek lesznek úgymond// Ill említettek valamilyen képességek összekutyulása bugot, és azt javítja

triplet
Õhm... nem akarom 200 hsz.-t végig olvasni szóval megkérdezem: a patch az mire jó?😄

Gideon Wieth
de pl ellenfeles meg ilyenek akkor mindig azt hogy kit mikor mit ?

Amúgy érdemes a megjelent patchet felrakni ? Mert Normalon tény hogy nehéz a játék, de nem megoldhatatlan, vagy ha felteszem a Normal tényleg Normal lesz és a nehézség nem változik feltûnõen ?

MerlinW
Tök egyszerû😊 Felül kiválasztod, hogy melyik karakter - majd bal oldalon: saját karakter, kiválasztod az életerõ < 25%, jobb oldalon pedig, hogy mit csináljon akkor. Tárgy használata, HP.

Négy taktikai script-je lehet minden karakternek, 5 vagy 6 sémában, amiket harc közben is váltogathatsz. Tehát karakterenként 24 utasítás.

[merlinw.org]

Huhuu, megvolt az elso sarkanyom, High dragon a rangja es narancssarga nehezsegi fokozatu volt. Hat nem volt egy konnyu menet, 25 lyrium potim banta, aki meg sarkany ellen azt ajanlja hogy told ra Alistairra a force shieldet az menjen nyugdijba, a sarkany azonnal lefordul rola es szetszedi a tobbieket
MerlinW
Ha megfelelõ képessége van a vadásznak, akkor látni fogod a csapdákat, mint tárgyakat és ráküldve õt (mint a ládákra) semlegesíti azokat, és kellemes 40XP-ket is kap érte. A lopást nem tudom, még nem próbáltam.

[merlinw.org]

Gideon Wieth
nem vagy egyedül. azt nagyon én se értettem mi mit jelent ott. majd holnap én is átnyálazom . 😊 Am elsõ ilyen játékom 😊 NwN 2 nem jött be akkor régen. Esetleg a Dungeon Siege 1-2 ami ehhez hasonló😊 Az is jó volt a maga korába de közelébe nem ér a Dragon Age-nek 😊 Diablo II-val is csak 10 percet tudtam játszani aztán meguntam mert nem tetszett.

Persze, hogy semmi esélyed ha csak a saját karakteredet nézed, ez nem Mass Effect. Sok-sok pause és váltogatás a karakterek között és a normal se nehéz.

Why so serious?

Gideon Wieth
Hát banyeg! Ez a játék kurva nagy. Nem sok minden kötött még le engem ennyire 😄 És még csak alig járok 20 % körül.

Most találkoztam életem elsõ sárkányával 😄 Meg is halt a drága nagynehezen, aztán nézem sárkány kincse 18 arany.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez am az erdei tündés quest 😄 A vérfarkasos ha valaki járt arra 😊 Zarathonnal

Nagyon nagy ötleteket tapasztaltam eddig :-) tényleg fantasztikus.

Am valaki meg tudja mondani, hogyan tudok Lopni például szerencsevadásszal, //van olyan társam// illetve csapdákat semlegesíteni ? 😊

Prince23
Most már így csináltam, eddig az volt a gondom, hogy magamat néztem, tehát a fõkaraktert:S ala Witcher, mass effect, de ez messze nem az... pont olyan mint a Nwn 2, csak sztem jobb attól.
na megkönnyebültem

MerlinW
Valamit nem jól írtam?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez szerepjáték, Te vagy a játékmester. Nem csak a hõsödért vagy felelõs, hanem a többiért is. Ha látod, hogy valakinek gyorsan csökken a hp-ja, válts rá át és nézd meg mit tehetsz az ügyben (képességek használata, mana, heal, stb)

Illetve valaki itt panaszkodott, nem kell kattintgatni. Egyszer kattintasz az ellenfélre és addig üti a karakter amíg az él, tehát nyugodtan ott hagyhatod, amíg a többivel foglalkozol.

[merlinw.org]

Prince23
Na sikerült legyõznöm a sárkányt xD Tiszta szünetekkel. Néztem, hogy mindenki fullos legyen, adtam az életerõket, mindezt mauálisan. majd át kéne értelmezzem a taktika képernyõt... nem túl érthetõ számomra. silány nyelv ez nekem.

[HUN]Crassus
/BOW

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

böröczk
Köszönjük az élménybeszámolót, nem azt mondtad, hogy pár hétre félretetted (a bébisárkánytojást)? : D

Kumiho #2179

MerlinW
Taktikák kezdõknek😊

- ha sok az íjász, 1-2 embert állítsatok rá, többivel meg orongyoljatok be közéjük, akkor õk is átváltanak közelharcira.

- Ha sokan vannak, állítsd meg a csapatod a célterülettõl távol, valakivel menj a rosszfiúkhoz és 2-3-as csoportokban csalogasd el a tárasaidhoz õket (pl a vérmágusok házában az utolsó elõtti csata, mikor 3 mágus, 3 lovag, 3 íjász vár rád a teremben).

- Nyílt terepen hasonlóan megoldható, ha gyorsan eltéptek a tett színhelyérõl, esetleg a harc elején szétszéledtek, majd karakterenként odacsalogatod magadhoz a kiszemelt áldozatot. Kicsit körülményesebb, de kivitelezhetõ. Titka, hogy mindig a leggyengébbel kell kezdeni, mert az ellenfél a legerõsebbet támadja elõször. Tehát az utolsó csalogató a legerõsebb legyen, hogy legyen aki odamegy hozzá.

- Taktikai képernyõn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen.

- Nagy monsztereknél hasonlóan, 1-2 íjászt/varázsló távolról támadja, a harcosok meg közelrõl. Használjatok minél több képeséget (pajzsal verés, bénítás, stb). Ha fogy az állóképesség, a gyógyító csomag segít.

- Minden harc elõtt orvosoljátok gyógyítócsomaggal a nyolc napon túl tartó sérüléseket, ne betegen harcoltasd a katonákat.

- Figyeljetek az egyensúlyra. Ne hagyjátok, hogy 3-an támadjanak egy ellenfelet, legalább 2-2-re sozzátok szét, ha táposak a karakterek mindenkire egy jusson. Az egyik úgyis hamarabb végez, beszáll a többihez utána.

- Íjászokkal több ellenfélnél esetén ne használjátok a dupla nyilat illetve azokat amik csökkentik a damage-et. Egy ellenfélnél használjátok a pontos lövést.

- Varázslókkal menjetek rá a lassan múló támadó varázslatokra, mint méreg, stb, illetve bénító varázslatokra.

- Nem az a legjobb felszerelés, aminek a legmagasabb a damage tulajdonsága. Egy +erõ, +támadás, +mentális védekezés stb. sokkal többet nyom a latba mint az átlagos dmg, hiszen ezek a karakter minden felszerelésére hatással van.

- Szintlépésekkor ne ugráljatok a képességek között. Válasszatok ki 3-4-et és maxoljátok azokat. Ne pocsékoljátok a pontokat.

- A fõ képességeket maxoljátok ki mihamarabb (harcos, mágus, stb)

- Használjátok a növényeket (nem kell mérget keverni), vannak specializált cuccok, amik segítenek, elektromos, tûz, méreg ellen.

+2
- Ne smárolj nyilvánosan, mert a társaid féltékenyek lesznek😄
- Ne járj bordélyba, 40 ezüstért 2 nagy hp potiont kapsz😊

Most hirtelen ennyi. Lvl 14 vagyok nehéz fokozaton. Kemény az életem😊

[merlinw.org]

Prince23
Na ez lol, majdnem kinyírtam a sárkányt 😄D de megint meghaltam:S

az a kibas nagy gondom, hogy a társaim meg halnak, bármit tesznek nem csináljh azat , megyek vissza

Kandurex
pls? 😊 azt tudom, hogy a vérfarkasos romoknál, de már átkutattam mindent 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ToCsEk
nem tudom mi a gondod 😄, elsõnek én is szoptam mert agyatlanul rájukrussoltam, be a tömegbe, kb 1 perc alatt szétkaptak 😄, aztán úgy csináltam hogy ,2 távolra lövõ kasztal elkezdtem lõni 1et, ilyenkor 1-2 jött rám, mire odaértek hozzám fele életük eltûnt, majd a két közelharcossal lazán leszedtem õket 😄. nem nehéz az.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Hello

Olyan kérdésem lenne hogy melyik fajjal/kasztal érdemes ijjászatra gyúrni?

Válaszotokat köszi 😊

TDC Geronimo
Semmi gond nincs DLCvel. Játékon belüli DLC támogatás meg még egyszerûbbé teszi az elérhetõségét. Wardens keep megvehetõ 560pontért/4fontért. Golemest simán le tudtam szedni már elsõ nap, miután beírtam a kódot az oldalon. Wardens keepet meg megveszem majd ha végigvittem gamet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

triplet
lol
ez nem online😄
ez csak egy sima rpg😄

Hát.. 17DLC van.. eddig.. amibõl csak az a kettõ nem megy.

Akinek eredetiben van meg, annak megy a golemes DLC?
Szeretném beszerezni eredetiben ezt a gamét, de ha mizéria van DLC fronton akkor meggondolom 2x hogy kiadjak pénzt érte.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

tört szerver van hozzá?
Prince23
11 óra játékidõ után ez ki..aszás már nem azért. Valamit én rontottam el vagy mi... újat kéne kezdjek😄

Prince23
Többi dlc?? én csak a gólemest tudtam aktiválni, a másik fizetõs. miért van még dlc ezen kivül is?

A Warden's Keep -et és a The Stone Prisoner -t hogy lehet mûködésre bírni?

A többi dlc megy, de ez a kettõ mintha nem is lenne.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Prince23
DE én dirrekt harcost választottam, hogy könnyebb legyen a játékmenet, és nézzenek oda, nem könnyú, eddig minden okés volt, míg nem találkoztam ezzel akis bébisárkánnyal 😄

srácok a ládanyitást hol tanulhatom meg? Mert a mágusom választható képességei között /amikre 3 szintenként mehet a pont/ még hasonlót sem láttam! Köszi

Mágussal elején is lehet aprítani :p Többi kariról nincs infom, de pl 1v1-ben harcos is nagyon jó (mágus az kevésbé, szenvedtem is vele mikor 1v1-ezni kellett)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

böröczk
Hm.. Egy-egy társad azért lesz a játék elején is (a max +3 darab társ😄), azon kívül nem tudom, milyen karaktert indítottál, én mágust csak ajánlani tudom, azzal nagyon szépen elvagyok játék eleje óta. És mint írtam, én se vagyok nagy rpg güzü.

Kumiho #2179

Alwares
A toolkitet le lehet valahonnan húzni a bioware oldalán kívül?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

cikasz
Igen? bocsánat nem néztem szét rendesen...
Asszem meg kell vennem eredetiben 😛

http://www.akciofigura.hu

Vááá hülye bug: elektromos vihart, fagyasztást, élet lopásra nem hat a fal. Namármost mágusokat ölök ilyen alagsorban, kinyitom az ajtót és a falon keresztül szétszednek fagyasztással :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
Ez szépen én jól hangzik de a játék elején vagyok és nincsenek ilyen embereim akik tudnának ilyet!

Next PC upgrade: 2022

nyirog
Nekem nagy bajom nincs a harccal a jobb egér gombon kívül -.-, kotorban is bejött az ilyen harc, de valamiért úgy érzem h a kotorban a harc kissé jobb volt mint itt - személyes vélemény.

Jakuza001
Sok mesterseget meglehet tanulni a taborban, ha beszelgetsz a tagjaiddal.

böröczk

Én amúgy több ellennél azt szoktam csinálni, kiválasztom a legkeményebbet, ha mondjuk van köztük valami szívósabb, vezéregyéniség (😄), hogy nyomok rá mágusommal egy erõteret (ez nagyon sok idõre bezárja, mozgásképtelenné téve), aztán harcosommal összeterelem a népet egy helyre (többiek távolabb maradnak), nyomok rá mágussal egy überfagyasztást, jó esetben hármat-négyet is eltalál, aztán kiválasztok egyet, mind arra támad, kb másodpercek alatt lecsapják speciális képességeiket, varázslataikat, stb felhasználva, és így megyek sorba.. ott van még "mozgásképtelenné tevésnek" a mocskos harcmodor rouge-oknál, fagyasztás vagy elmecsapda mágusoknál..

Kumiho #2179

Paladdin hol lehetek majd? Lassan itt a hetes szint.
Prince23
Kipróbáltam, de semmi hasznom nincs... még hamarabb döglöm meg, nem is értem minek vana taktika képernyõ, eddig:S

Jakuza001
Force field

Rage47
De nagyot sebeznek. Mind1, majd meglátod, ha odaérsz😄
TDC Geronimo
El lehet húzni pár embert nem muszáj ám az összessel egyszerre harcolni...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Igen nehéz az easy is, de nekem pont megfelel. Igaz volt már 4-5 majdnem megnyert csatám is (amiket harmadszorra meg is nyertem), de mégis megfelel. Én kihagyom ezt a javítást.

Én taktikám: alakváltóval a felesleges ellenfeleket fagyasztom. Kiolvadnak, mennek vissza fagyasztásba. Kb ennyni, a többi meg gyakom.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...