18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Nyugis
    a specializáció a varázslónál annyira nem mérvadó. én jelenleg 21 varázsló vagyok SEMMIRE nem specializálódtam, és még van 6 elosztatlan pontom a varázslatokon. és így is eléggé korrektül haladok! ;)

ricsa: én meg kinyírtam WIN-t.. :D nem kár érte/értük. Ha nagyon hiágyzik (egyénként szúrható a csaj fiúval lánnyal egyaránt), akkor töltsd vissza.
  • Tomy Lee
    Angol fórumon meg azt,hogy bugos
  • Tomy Lee
    Ja,hogy a DaoUpdater-el kell installálni..ezt nem értettem,erre lettem volna kiváncsi.A hollós rész az megvan persze,thx
  • Lacee
    hát a vallásának legszentebb tárgyát hugyoztad le előtte, úgyhogy valószínűleg kicsit berágott...
  • robotnyk
    nem...
  • Különc
    Íjászokat muszáj beverni gyorsan, mert nagyokat tudnak lőni és sokszor lebénítják a csapatot. Utána a többi.
  • ricsa008
    üdv
    elpusztítottam a hanvakat de most Leliana ott hagyta a csapatot
    őt visszalehet valahogy csábítani? hol találhatom meg

pedig már +89 volt a bizalom jelző v. micsoda
  • CamelX
    Taktikai kérdés: Mit kell tenni ha bead 1 olyan random ütközetet a főtérképen hogy 5-6 íjász a közeli dombon full rálátással a csapatra és 2 oldalról oldalba rushol 2-2 közepes páncélzatú bandita, akik közül az egyik keményebb dió: banditavezér. Nekem ez még normal fokozaton is kb. 10mp élettartam
    Varázsló a főkarakterem, kb 10es szint, de még sehova nem specializálódott, annyi kezdeményezést tudok tenni ilyenkor hasonló szitukban hogy tűzlabda az íjászok felé, ekkor nagy részük eldől rendesen, bénítás a vezérre, de eközbe már a fél csapatomnak annyi.
    Nem is az első ilyen szitu, már gondolkozom hogy leveszem easy-re, mert sokszor elképesztő nagy túlerőt kell legyűrni, főleg ha az ellenfélnél is vannak jól képzett támadó mágusok
  • MrAndree
    Leliana nálam íjász volt, a végére kifejezetten erős lett. Azt az íjat használtam amit csak ő tud, Drake Scale páncél volt rajta, az erősebbik fajta. Persze még így is 3 másodperc alatt agyoncsapták ha körbevette a nép így erre azért igencsak figyelni kellett. De például az egyedül lévő főellenfelek ellen kifejezetten hasznos (például a Sacred Ashes sárkánya) mert elviszed jó messzire, leállítod attackolni akkor elvan ő magában és lődöz szépeket. Meg se sérült. Érdemes megtanítani neki a ranger specialziációt, az idézett medvéje iszonyat erős (főleg ha a 4. ranger skillt is megtanulod vele), gyakorlatilag lett egy plusz tankom így a csapatban ami igen sokat segített itt-ott.
  • Különc
    Kódexben le van írva, de a megoldás: vedd ki az edényt, merítsd tele vízzel, tedd az edényt az oltárra, imádkozz, igyál belőle egy kortyot, öntsd vissza a kútba = profit

Borz:
  • Torzonborz
    pocsolyából meríts vizet edénybe.
    edényt helyezd az oltárra majd imádkozz.
    igyál egy kortyot az edényből.
    oltárról szedd le az edényt menj vissza pocsolyához és öntsd vissza a maradék vizet.
    ajtó nyílik.
  • SkyLand
    Valaki tudna segíteni mit kell csinálni az elf romoknál amikor van egy kis pocsolya és benne edény és vizet lehet bele rakni...oldalt meg van egy asztal ahol imádkozni lehet meg a vizet rá önteni gondolom a helyes sorrend kell hogy kinyíljon az ajtó..
  • Cat 02 #6228
    Az erdőben a Tombstone irtásra van vkinek vmi taktikája ? Mert nekem elment kb 20 potim mire leöltem őket és még van...
  • T4sY
    Mi lenne, ha elolvasnád a leírását? Most kezdtem elölről a gamet és használom, sztm nem ad dupla xpt, a leírásba meg azt írja a készítő, hogy bug-mentes.
  • Nyugis
    torma1: ha sokáig nem foglalkozol vele azaz ohne simi akkor az szépen lemegy..

kandur ex:

Ijjász nem igazán jó. sok a szűk tér, stb. én speciel lelianát is átképeztem két fegyós kis boszivá azóta szinte hallhatatlan.! :D
    a bérgyilkosok is eléggé jók lehetnek, bár én inkább a párbajhősre szavazok.
  • A file
    és nem ad dupla xp-t ahogy láttam
  • A file
    ha felraktad,Flemeth kunyhójánál lesz egy holló a szobor közelében( TABot nyomdd).beszélj vele,válaszd azt h elveszel tőle vmit,akkor kapsz egy potit.ezt itasd meg azzal akivel akarod és voilá
  • torma1
    A kutyának minek ajándék? 100-as a szintje!
  • Különc
    /Feltette a kezét (bérgyilok)
  • Kandurex
    Ki használ bérgyilkot, vagy íjászt? Kíváncsi lennék a véleményére. Mire érdemes fejleszteni?
  • Tomy Lee
    Character Respecialization v1.5
    Ezt a mod-ot,hogy kell használni?Mert bizony ez nagyon kéne:DD
    Légyszi segítsen aki tudja mit hogyan és használta is.
    Állítólag bug-os és dupla xp fog járni ha összehozom ezt a mod-ot,igaz ez?
    TYVM
  • Tomy Lee
    Jaa:)ezigen,köszi szépen!!
  • Tomy Lee
    Link
    Innen kell sajna rájönnünk kinek mi kell:(
  • Nyugis
    hogy Te mekkora király vagy apám!!! köszi!!!!!
  • Különc
    Alistair: Alistair anyjának nyaklánca, fekete rúnakő, Duncan pajzsa, Onyx démonfigura, kőből faragott szobrocska, kő sárkányfigura, fehér rúnakő, kő harcosfigura

Morrigan: Fekete varázskönyv, Flemeth varázskönyve, arany amulett, Arany démonmedál, aranytükör, arany zsinornyaklánc, Függő, ezüst bross, ezüstlánc, ezüst medallion, törzsi nyakék

Wynne: Sárkányvér áldásai: italok, tinktúrák és fűszeres szószok, díszes tekercs, viharvert jegyzettömb, a fereldeni guerrin család története, orléz rózsaszál, aaz igazi próféta (keresése)

Leliana: Andraste kegye, andraste bronz szimbóluma, káptalan amulett, vertezüst szimbólum, andraste arany szimbóluma, csigány, könyörtelen ezüstkardja, andraste acél szimbóluma

Kutya: Marha-,bárány-,ökör-,borjú- és nagy csont

Sten: lázadó királynő-, libapásztorlány portréja, csendélet ezüst keretben, sten kardja, totem, vízfoltos portré

Oghren: sikátorkirálya kancsó, kaszind gatyasszaggató, garbolg hátországi hagyatéka, aranykasza: fekete 4:90, öröklött fehér nyesés, napszitta szőke vint - 1

Pala: csodás- ametiszt, gyémánt, smaragd, gránát, zöldjáde, malachit, rubin, zafír, topáz

Loghain: az impérium ódón térképe, thedas botanikai térképe, ferelden naprakész térképe, anderfels térképe, az elfoglalt ferlden térképe

Zevran: antivai bőrcsizma, pagonyelf kesztyű, közepes aranyrúd, közepes ezüstrúd, kis aranyrúd, kis ezüstrúd

Akik ezek után bármiféle ajándékost kérdést feltesznek, azok szarjanak sünt... 5öt.
  • Aradebil2
    Most bántam meg,Denerimben,hogy felraktam a dexteritys hotfixet:O kicsit durcák lettek az íjászok:D
    de nem baj,legalább olyan skilleket is felfedeztem magamnak,amikre eddig semmi szükségem nem volt:)
  • tomcsa4
    Ez játékostól is függ, na meg a helyzettől. Én peccs nélküli easyn tolom és nekem pont jó: ha nem figyelek, legyaknak, ha figyelek, akkor nem. Bár volt 1-1 csata, amin megizzadtam (fehéragyar).
  • Különc
    Első végigjátszás alatt tartogatott meglepetéseket a rémálom, de így harmadikra csak ha nagyon balszerencsém van (pl egy npc mágus tűzlabda után chain lightingot tol rám míg fekszem és gyakorlatilag besolozza a partym xD) tud csak megizzasztani. Szerintem egyáltalán nem kemény (csak rémálom szinten játszottam)
  • lipovics
    Szerintetek mennyire kemény a játék? Normál fokozaton tolom és elég sokszor kell F9-et nyomnom :)
  • envoka
    Ezt ismeritek ?
    Mondjuk, inkább annak ajánlom, akinek nincs meg a játék.
  • Nyugis
    Tomy lee kolléga kérdezte lentebb:

"Tudtok esetleg a banner alatt levő "ajándékok" menüpontból Magyar féle leírást?
    Vagy olyan site-ot amin ikonokkal vannak fennt a gift-ek?Mert ebből már tudnám kinek-mit kell adni.."

esetleg valaki tud segíteni? engem is érdekelne kinek mit lehet adni. mondjuk "palat" értem... :D és a többinek?
  • lipovics
    Búvharcos karakter mennyire hatékony? Specit feltudnám venni és kaptam egy puccos kardot is.
    (kicsit furának érzem, hogy mágus nem hátulról osztogat-támogat)
  • SZEG007
    egy plecsni amivel büszkélkedhetsz mitöbb lenne karakter profil alatt tekinthetö meg az összes.
  • Fantusz
    Vívmány elérve: Felpörgött boszorka.

Ez mi is lenne pontosabban?
    Azt tudom, hogy a szimpátiától függően kaphatnak a karakterek bonuszokat, amit a karakterlapon meg is lehet nézni, de a bosziról nem találtam semmit, a kérdés lényege, hogy a "Vívmány" mi is lenne tulajdonképpen?
  • BEAST #6206
    Enis erre gondoltam, de nem, csak xpt kapsz erte :/
  • wedge31
    Akkor valszeg nincs fent a Warden Keep dlc mert én az ottani ládába gyüjtöttem nekem megérte a több száz xp harc nélkül
  • Prof William
    Ha általam megnyert szövetségesek táborbeli képviselőinek megadom amit kérnek az jár valamivel? teszem azt a végén jobban fognak harcolni?
  • Lacee
    darabonként 10 xp valahogy nem hozott lázba, egy alap genlockért többet kap a csapat. Az elején még gyűjtöttem, de mikor kezdett szűkössé válni az inventory a sok szemét miatt (kövek, gólemkristályok, Andraste's Breadknife of Doom és hasonlók), inkább eladtam minden fölösleges dolgot.

Nem éreztem nehéznek a potya XP nélkül sem (de ha kellett volna, akkor is egyszerűbb az elfrootot és a pénzt adományozni a többi csapatnak), igaz nem is lett meg a lvl25, csak 21.. a hegytetőn levő high dragont sem öltem meg :)
  • wedge31
    Neked az xp nem érdemi ?
  • Lacee
    garnetből kelleni fog 10 darab, a többi fölösleges. Még a törpék seregének lehet adni a közepes értékűeket, de érdemi jutalom nem jár azért sem, szóval nyugodtan eladható.