Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Taktikai képernyõn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen.
Ez jó tanács majd megnézem hol lehet ezt beállítani!
Next PC upgrade: 2022
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Valaki pls help.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Amúgy érdemes a megjelent patchet felrakni ? Mert Normalon tény hogy nehéz a játék, de nem megoldhatatlan, vagy ha felteszem a Normal tényleg Normal lesz és a nehézség nem változik feltûnõen ?
Négy taktikai script-je lehet minden karakternek, 5 vagy 6 sémában, amiket harc közben is váltogathatsz. Tehát karakterenként 24 utasítás.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Why so serious?
Most találkoztam életem elsõ sárkányával 😄 Meg is halt a drága nagynehezen, aztán nézem sárkány kincse 18 arany.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon nagy ötleteket tapasztaltam eddig :-) tényleg fantasztikus.
Am valaki meg tudja mondani, hogyan tudok Lopni például szerencsevadásszal, //van olyan társam// illetve csapdákat semlegesíteni ? 😊
na megkönnyebültem
Illetve valaki itt panaszkodott, nem kell kattintgatni. Egyszer kattintasz az ellenfélre és addig üti a karakter amíg az él, tehát nyugodtan ott hagyhatod, amíg a többivel foglalkozol.
[merlinw.org]
Kumiho #2179
- ha sok az íjász, 1-2 embert állítsatok rá, többivel meg orongyoljatok be közéjük, akkor õk is átváltanak közelharcira.
- Ha sokan vannak, állítsd meg a csapatod a célterülettõl távol, valakivel menj a rosszfiúkhoz és 2-3-as csoportokban csalogasd el a tárasaidhoz õket (pl a vérmágusok házában az utolsó elõtti csata, mikor 3 mágus, 3 lovag, 3 íjász vár rád a teremben).
- Nyílt terepen hasonlóan megoldható, ha gyorsan eltéptek a tett színhelyérõl, esetleg a harc elején szétszéledtek, majd karakterenként odacsalogatod magadhoz a kiszemelt áldozatot. Kicsit körülményesebb, de kivitelezhetõ. Titka, hogy mindig a leggyengébbel kell kezdeni, mert az ellenfél a legerõsebbet támadja elõször. Tehát az utolsó csalogató a legerõsebb legyen, hogy legyen aki odamegy hozzá.
- Taktikai képernyõn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen.
- Nagy monsztereknél hasonlóan, 1-2 íjászt/varázsló távolról támadja, a harcosok meg közelrõl. Használjatok minél több képeséget (pajzsal verés, bénítás, stb). Ha fogy az állóképesség, a gyógyító csomag segít.
- Minden harc elõtt orvosoljátok gyógyítócsomaggal a nyolc napon túl tartó sérüléseket, ne betegen harcoltasd a katonákat.
- Figyeljetek az egyensúlyra. Ne hagyjátok, hogy 3-an támadjanak egy ellenfelet, legalább 2-2-re sozzátok szét, ha táposak a karakterek mindenkire egy jusson. Az egyik úgyis hamarabb végez, beszáll a többihez utána.
- Íjászokkal több ellenfélnél esetén ne használjátok a dupla nyilat illetve azokat amik csökkentik a damage-et. Egy ellenfélnél használjátok a pontos lövést.
- Varázslókkal menjetek rá a lassan múló támadó varázslatokra, mint méreg, stb, illetve bénító varázslatokra.
- Nem az a legjobb felszerelés, aminek a legmagasabb a damage tulajdonsága. Egy +erõ, +támadás, +mentális védekezés stb. sokkal többet nyom a latba mint az átlagos dmg, hiszen ezek a karakter minden felszerelésére hatással van.
- Szintlépésekkor ne ugráljatok a képességek között. Válasszatok ki 3-4-et és maxoljátok azokat. Ne pocsékoljátok a pontokat.
- A fõ képességeket maxoljátok ki mihamarabb (harcos, mágus, stb)
- Használjátok a növényeket (nem kell mérget keverni), vannak specializált cuccok, amik segítenek, elektromos, tûz, méreg ellen.
+2
- Ne smárolj nyilvánosan, mert a társaid féltékenyek lesznek😄
- Ne járj bordélyba, 40 ezüstért 2 nagy hp potiont kapsz😊
Most hirtelen ennyi. Lvl 14 vagyok nehéz fokozaton. Kemény az életem😊
[merlinw.org]
az a kibas nagy gondom, hogy a társaim meg halnak, bármit tesznek nem csináljh azat , megyek vissza
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Olyan kérdésem lenne hogy melyik fajjal/kasztal érdemes ijjászatra gyúrni?
Válaszotokat köszi 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Akinek eredetiben van meg, annak megy a golemes DLC?
Szeretném beszerezni eredetiben ezt a gamét, de ha mizéria van DLC fronton akkor meggondolom 2x hogy kiadjak pénzt érte.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
A többi dlc megy, de ez a kettõ mintha nem is lenne.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kumiho #2179
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Asszem meg kell vennem eredetiben 😛
http://www.akciofigura.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Next PC upgrade: 2022
Én amúgy több ellennél azt szoktam csinálni, kiválasztom a legkeményebbet, ha mondjuk van köztük valami szívósabb, vezéregyéniség (😄), hogy nyomok rá mágusommal egy erõteret (ez nagyon sok idõre bezárja, mozgásképtelenné téve), aztán harcosommal összeterelem a népet egy helyre (többiek távolabb maradnak), nyomok rá mágussal egy überfagyasztást, jó esetben hármat-négyet is eltalál, aztán kiválasztok egyet, mind arra támad, kb másodpercek alatt lecsapják speciális képességeiket, varázslataikat, stb felhasználva, és így megyek sorba.. ott van még "mozgásképtelenné tevésnek" a mocskos harcmodor rouge-oknál, fagyasztás vagy elmecsapda mágusoknál..
Kumiho #2179
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én taktikám: alakváltóval a felesleges ellenfeleket fagyasztom. Kiolvadnak, mennek vissza fagyasztásba. Kb ennyni, a többi meg gyakom.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...