18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#6200 Majd a szövetségeseidnek / törpök /lehet adni ékköveket xp kapsz értük. -
#6199 na kérem, végigjátszottam a történetet, jó és egészen fordulatos volt. A 20. szintig a beépített statisztika szerint összesen 50 óra játékidő volt, amivel a világ 92%-át fedeztem fel, igaz a teljes Dragon Age tartalomnak (gondolom ez minden faj, minden románc, minden befejezés) csak a 48%-át. Jó volt, megérte a beleölt idő :) -
#6198 Tele van az investorym mindenféle kacattal, eddig nem nagyon "mertem" eladni olyan dolgokat, amiről nem tudtam mire is kellenek...
A különböző ékköveknek, ásványoknak van valami hasznuk, vagy nyugodtan el lehet őket adni? -
Hotomi #6197 Amikor bent vagy a játékban rámész a letölthető tartalmakra, és ott szépen letöltöd mindet újra, utána meglesz minden, legalábbis nálam így volt amikor újra telepítettem a játékot mert az 1.01a patch hazavágta.
Apropó, indítottam egy törpe nemes harcost, az elején megkaptam a pagonyelf gyűrűt, és a vérpáncélt, de amikor börtönbe vettetek akkor elvették mindkettőt, és amikor újra kiengedtek már nem kaptam vissza őket csak 1 kardot meg 1 pajzsot kaptam, ez most azt jelenti, hogy a törpe nemessel buktam a vérpáncél szettet? -
#6196 "paragon of her kind"
"nature of the beast"
"broken circle"
ezeket kell megcsinálnod, így meglesz a "gather the army" quest is, és jöhet a Landsmeet. -
Tomy Lee #6195 Tudtok esetleg a banner alatt levő "ajándékok" menüpontból Magyar féle leírást?
Vagy olyan site-ot amin ikonokkal vannak fennt a gift-ek?Mert ebből már tudnám kinek-mit kell adni.. -
samyr #6194 Hello mindenkinek!
Van egy kis problémám talán ez már felmerült de azért kérdezek. A gépem összeomlott a mentések, és minden elveszett. Újratelepítettem a játékot. Természetesen a letöltött tartalmak elvesztek, mivel a promó code ot csak egyszer lehet felhasználni, páncél, gyűrű, pala, így gondolom buktam az tárgyakat. A bioware es profilomban látszik meg vannak a tárgyak. Ezeket újra le lehet tölteni? Esetleg a profile updatel valamikor újra megjelenik hogy letölthetem?
-
Tomy Lee #6193 Tudod.3 db file kell hozzá kb 15mb összesen -
#6192 Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha angol verziót veszek akkor azt tudom valahogy magyaritani?
-
Mathiasse #6191 nem állnak készen az országgyülésre. -
Mathiasse #6190 Beszéltem az öreggel, de ő azt mondta hogy még nem állnak rá készen.
Mit csináljak illetve kik azok a szövetségesek akikre szükségem van? (angol a játékom) -
#6189 Kíváncsi vagyok a végeszövegekre és ehhez csaj kari is kell meg románc... Sajnos neten nem találtam meg a szövegeket,amiket ír a végeken, így oldom meg a problémát xD -
steweee #6188 na mindjárt megnézem hogyan is tudnám mexerezni... :) -
#6187 Hát, ha azonosulsz a karaktereddel, pajkos fiúú... -
#6186 Akkor én nem vagyok normális 8( achiért bármit -
#6185 Nem, akkor a szőke luvnyát kell elkapni, az hajlamos a leszbizésre,...vagy Alister...mondjuk normális férfi ember nem indít úgy csaj karaktert, akit aztán meg is hágat -
#6184 nem -
#6183 Már féléve kész a játék csak a konzolverza miatt csuszott ennyit.
Nem lehet. -
#6182 Köszi! -
steweee #6181 egyvalamit nem értek, ha ez egy új játék, hogyhogy ennyi kiegészítő megjelent már hozzá ? vagy hogy is van ez?
ja, ami a szabad karakterválasztást illeti.... ha csajjal van az ember a boszival akkor is ágyba lehet bújni ? :):):) -
josi #6180 Majd az elf zárványban. -
#6179 Srácok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Denerimben keresem az öt csuklyás figurát, négy megvan.
Gyöngyben, piacnál és kettő a sikátorokban. Ötödik merre van?
-
#6178 Én is szeretném, ha később is találkoznánk vele, mert szívemhez nőtt a karakter (mindkét férfi karakternél xD) bár bántana, ha bekéne verni a későbbiekben, inkább jobban tetszene, hogy miután elszabadul a gyereke, rájönne mit tett és velem szövetkezve kivernénk a démont a gyerekből vagy valami hasonló love happy end story lenne -
Tomy Lee #6177 Köszi! -
#6176 karakterlapon nézd az XP bar fölötti kis skálát a többieknél, ott jelzi hogy hol állsz (-100 és +100 között) -
Tomy Lee #6175 Hol lehet megnézni,hogy kivel milyen viszonyban állok(társakkal)?
Mert eltöltöttem jó sok időt a párbeszédekkel és kiváncsi lennék az eredményekre:) -
#6174 Az felejtős szvsz, ..egy új szabályrendszerhez kellene illeszteni a játékot.
Pedig nagy királyság lenne a kutya mindenkit! :) -
#6173 például ha lenne valami a Baldur's Gate 1-2 portolásából DA alá, huhh... csak sajnos esélytelen, egyszerűen túl sok anyag. -
#6172 Azt elmondta, hogy erre készül, vagyis erre utasította az anyja,...nyilvánvalóan egy ősi hatalmat akar, és nem fog rajta osztozkodni....ennyi, szóval ugyanaz a kategória amit az egész játékban ölni kellett,....nem lepődnék meg, ha a következő részben (ha lesz), elő kerül még a kis boszorka. -
#6171 Ezeket hol lehetne megtekinteni honlapon? Nem akarom feltenni mielőtt nem látok róluk leírást. -
#6170 Sztem nem para, ezeknek a kütyüknek a nagy része csak csicsa.
Egyébként meg nemrég jött ki a játék, nagyobb lélegzetvételű kiegészítőkre még várni kell ahogy az rendben is van szvsz.
Olvasgasd addig a könyvet, nem is rossz....elsőre kicsit megakasztott hogy ennyire alájátszik a játéknak, de olvasmányos.
..és egy-két karakter megítélése a játékban is megváltozik. -
#6169 De miért nem? Miért ne nevelhettük volna együtt? Kapzsi? Mintha úgy emlékeznék, hogy nem akarta elmondani. -
#6168 ha már minden szövetségest megszereztél, akkor menj vissza hozzá és szólj neki, hogy összehívhatja az országgyűlést. -
A file #6167 crafting
ezzel meg csinálhatsz magadnak fegyvert,páncélt estébé.
ha ilyen rajongói modok jönnek,királyság -
A file #6166 hardcore nightmare mód :D na ez már para -
Mathiasse #6165 Amiután meggyógyítottam az öreget a redcliffe kastélyban, utána kitöl kell kérni a következő küldit? -
Kimi23 #6164 Nekem mindkettő tetszik, csak lehetnének némileg hosszabbak. De ahogy nézem, a Return to Ostagar is hasonló lesz időtartamban a mostaniakhoz. -
#6163 Köszönjük a konzoloknak, azokra csak DLC-ket lehet írni. Egyébként az utóbb kb 3 évben én abszolút nem láttam kiegészítő lemezeket, csak a DLC-k. (WoWot leszámítva, de az egy másik történet) -
#6162 A stone prisoner szerintem rendben volt olyan kéne még egy pár. -
Kimi23 #6161 Én is jobban örülnék egy leendő normális kiegészítő lemeznek, de a DLC most a buli.