18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • wedge31
    Majd a szövetségeseidnek / törpök /lehet adni ékköveket xp kapsz értük.
  • Lacee
    na kérem, végigjátszottam a történetet, jó és egészen fordulatos volt. A 20. szintig a beépített statisztika szerint összesen 50 óra játékidő volt, amivel a világ 92%-át fedeztem fel, igaz a teljes Dragon Age tartalomnak (gondolom ez minden faj, minden románc, minden befejezés) csak a 48%-át. Jó volt, megérte a beleölt idő :)
  • Fantusz
    Tele van az investorym mindenféle kacattal, eddig nem nagyon "mertem" eladni olyan dolgokat, amiről nem tudtam mire is kellenek...
    A különböző ékköveknek, ásványoknak van valami hasznuk, vagy nyugodtan el lehet őket adni?
  • Hotomi
    Amikor bent vagy a játékban rámész a letölthető tartalmakra, és ott szépen letöltöd mindet újra, utána meglesz minden, legalábbis nálam így volt amikor újra telepítettem a játékot mert az 1.01a patch hazavágta.

Apropó, indítottam egy törpe nemes harcost, az elején megkaptam a pagonyelf gyűrűt, és a vérpáncélt, de amikor börtönbe vettetek akkor elvették mindkettőt, és amikor újra kiengedtek már nem kaptam vissza őket csak 1 kardot meg 1 pajzsot kaptam, ez most azt jelenti, hogy a törpe nemessel buktam a vérpáncél szettet?
  • Lacee
    "paragon of her kind"
    "nature of the beast"
    "broken circle"

ezeket kell megcsinálnod, így meglesz a "gather the army" quest is, és jöhet a Landsmeet.
  • Tomy Lee
    Tudtok esetleg a banner alatt levő "ajándékok" menüpontból Magyar féle leírást?
    Vagy olyan site-ot amin ikonokkal vannak fennt a gift-ek?Mert ebből már tudnám kinek-mit kell adni..
  • samyr
    Hello mindenkinek!

Van egy kis problémám talán ez már felmerült de azért kérdezek. A gépem összeomlott a mentések, és minden elveszett. Újratelepítettem a játékot. Természetesen a letöltött tartalmak elvesztek, mivel a promó code ot csak egyszer lehet felhasználni, páncél, gyűrű, pala, így gondolom buktam az tárgyakat. A bioware es profilomban látszik meg vannak a tárgyak. Ezeket újra le lehet tölteni? Esetleg a profile updatel valamikor újra megjelenik hogy letölthetem?

• Tomy Lee
    Tudod.3 db file kell hozzá kb 15mb összesen
  • cikasz
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha angol verziót veszek akkor azt tudom valahogy magyaritani?
  • Mathiasse
    nem állnak készen az országgyülésre.
  • Mathiasse
    Beszéltem az öreggel, de ő azt mondta hogy még nem állnak rá készen.
    Mit csináljak illetve kik azok a szövetségesek akikre szükségem van? (angol a játékom)
  • Különc
    Kíváncsi vagyok a végeszövegekre és ehhez csaj kari is kell meg románc... Sajnos neten nem találtam meg a szövegeket,amiket ír a végeken, így oldom meg a problémát xD
  • steweee
    na mindjárt megnézem hogyan is tudnám mexerezni... :)
  • Kandurex
    Hát, ha azonosulsz a karaktereddel, pajkos fiúú...
  • Különc
    Akkor én nem vagyok normális 8( achiért bármit
  • Kandurex
    Nem, akkor a szőke luvnyát kell elkapni, az hajlamos a leszbizésre,...vagy Alister...mondjuk normális férfi ember nem indít úgy csaj karaktert, akit aztán meg is hágat
  • BEAST #6184
    nem
  • wedge31
    Már féléve kész a játék csak a konzolverza miatt csuszott ennyit.

Nem lehet.
  • lipovics
    Köszi!
  • steweee
    egyvalamit nem értek, ha ez egy új játék, hogyhogy ennyi kiegészítő megjelent már hozzá ? vagy hogy is van ez?

ja, ami a szabad karakterválasztást illeti.... ha csajjal van az ember a boszival akkor is ágyba lehet bújni ? :):):)
  • josi
    Majd az elf zárványban.
  • lipovics
    Srácok!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Denerimben keresem az öt csuklyás figurát, négy megvan.
    Gyöngyben, piacnál és kettő a sikátorokban. Ötödik merre van?

• Különc
    Én is szeretném, ha később is találkoznánk vele, mert szívemhez nőtt a karakter (mindkét férfi karakternél xD) bár bántana, ha bekéne verni a későbbiekben, inkább jobban tetszene, hogy miután elszabadul a gyereke, rájönne mit tett és velem szövetkezve kivernénk a démont a gyerekből vagy valami hasonló love happy end story lenne
  • Tomy Lee
    Köszi!
  • Lacee
    karakterlapon nézd az XP bar fölötti kis skálát a többieknél, ott jelzi hogy hol állsz (-100 és +100 között)
  • Tomy Lee
    Hol lehet megnézni,hogy kivel milyen viszonyban állok(társakkal)?
    Mert eltöltöttem jó sok időt a párbeszédekkel és kiváncsi lennék az eredményekre:)
  • b-type
    Az felejtős szvsz, ..egy új szabályrendszerhez kellene illeszteni a játékot.
    Pedig nagy királyság lenne a kutya mindenkit! :)
  • Lacee
    például ha lenne valami a Baldur's Gate 1-2 portolásából DA alá, huhh... csak sajnos esélytelen, egyszerűen túl sok anyag.
  • Kandurex
    Azt elmondta, hogy erre készül, vagyis erre utasította az anyja,...nyilvánvalóan egy ősi hatalmat akar, és nem fog rajta osztozkodni....ennyi, szóval ugyanaz a kategória amit az egész játékban ölni kellett,....nem lepődnék meg, ha a következő részben (ha lesz), elő kerül még a kis boszorka.
  • Különc
    Ezeket hol lehetne megtekinteni honlapon? Nem akarom feltenni mielőtt nem látok róluk leírást.
  • b-type
    Sztem nem para, ezeknek a kütyüknek a nagy része csak csicsa.
    Egyébként meg nemrég jött ki a játék, nagyobb lélegzetvételű kiegészítőkre még várni kell ahogy az rendben is van szvsz.

Olvasgasd addig a könyvet, nem is rossz....elsőre kicsit megakasztott hogy ennyire alájátszik a játéknak, de olvasmányos.
    ..és egy-két karakter megítélése a játékban is megváltozik.
  • Különc
    De miért nem? Miért ne nevelhettük volna együtt? Kapzsi? Mintha úgy emlékeznék, hogy nem akarta elmondani.
  • Lacee
    ha már minden szövetségest megszereztél, akkor menj vissza hozzá és szólj neki, hogy összehívhatja az országgyűlést.
  • A file
    crafting
    ezzel meg csinálhatsz magadnak fegyvert,páncélt estébé.

ha ilyen rajongói modok jönnek,királyság
  • A file
    hardcore nightmare mód :D na ez már para
  • Mathiasse
    Amiután meggyógyítottam az öreget a redcliffe kastélyban, utána kitöl kell kérni a következő küldit?
  • Kimi23
    Nekem mindkettő tetszik, csak lehetnének némileg hosszabbak. De ahogy nézem, a Return to Ostagar is hasonló lesz időtartamban a mostaniakhoz.
  • nr1ranger
    Köszönjük a konzoloknak, azokra csak DLC-ket lehet írni. Egyébként az utóbb kb 3 évben én abszolút nem láttam kiegészítő lemezeket, csak a DLC-k. (WoWot leszámítva, de az egy másik történet)
  • wedge31
    A stone prisoner szerintem rendben volt olyan kéne még egy pár.
  • Kimi23
    Én is jobban örülnék egy leendő normális kiegészítő lemeznek, de a DLC most a buli.