Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
A nagy kérdés hogy a tankod mért nincs elöl hogy öt löjék ne a többit ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
nekem angol a játék, nemtom melyik az erõtér varázslat :|
böröczk
RPG, role playing game ugyebár, szerepjáték, ebben meg nem kevés taktika is van, azért a taktikai játékot ne sajátítsuk már az RPG-nek, mert ott van pl a Commandos, vagy ezer más, ahol szintén taktikázni kell, ha nem ilyen összeszedett módon, több karaktert irányítva, szálakat mozgatva, fél mp-ként pausolva.
Én sem vagyok egy hipermájsztró a témában, játszottam Neverwinterekkel, másodikkal pár órát csak, dungeon siege 2-vel... Bizony, BG-nek csak a nevét ismerem, meg pár screenshotját (mindjárt elásom magam a kert hátsó végében), nem mondom, hogy nem érdekel, csak kimaradt és kész.

Én azt modnom, akinek easyn is nehéz, szorgosabban nyomkodja a space gombot, pausolgasson sûrûn, szokjon hozzá, és egy idõ után nagyon fogja élvezni, és esetleg a keményebb ellenfelek izzasztóbbak.

Én normalon játszom, párszor elsõ karakteremnél visszatettem easy-re, keményebb ellenfeleknél, de most a harmadik karakteremmel már eszembe se jut, rá kell érezni..

Kumiho #2179

Jakuza001
Sima ugy, mint irtam az elobbi combot, utik a harcost ami nem tud mozogni igaz, de nem is sebzodik, mikozben a party tovabbi harom tagja egyesevel leszedi az ellent 😄

Rage47
Itt is easyn játszottam: link
Na itt taktikázz 😄 Sehol egy fedezék vagy valami, szembenállsz 12 ijásszal plusz közelharcosokkal.
Kandurex
Inkább azt mondja meg valaki, hogy hol van ott az Arace Warrior teacher?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hopp kint van a toolset!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

triplet
jah. eltalálnak, beájulsz, plusz megy az életed meg a társaid élete mert mérgez. rohadtul egyenlõek az esélyek tényleg:@

Kandurex
Nem kell azon annyit szarozni, megsúgom vannak ott a környéken attól picike kis sárkánytól sokkal durvább ellenfél is. Pl. a Rém, vagy a bosszúálló...mindkettõ felnyalattam velem a padlót párszor, ...azt kis sárkánykát meg nádpálcával elfenekeltem, hogy siessen haza anyuhoz...a trükk a taktikai menüben van: a harcosok -50% HP környékén vedeljék a potiont, a mágusoddal lighting vagy más trüköss cuccot kell bevetni, tûzre immúnis.

grebber
Nem teszem le vergödök inkább.
Amúgy amiker irtok ez a nagy taktikázást el nem tudom képzelni.
Pl jelen esetemben ugye vagyunk mi 4-en azt kb 6-7 éjfattyú van ellenünk és kb mindegyik lõ ránk valami mérgezõ löttyöt vagy mi a szart.Tökmindegy hova taktikázom embert meg milyen fegyvert adok neki pillanatok alatt ledarálnak minket ezekkel a szar löttyökkel!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Tudom hogy nem sokat ér a tanácsom de minden kezdönek azt ajánlom hogy mindenképp törpe harcosal induljon és még véletlenül se rogueval mert ahhoz kell a legnagyobb rpg-és tapasztalat ugyanis csunyán ellehet cseszni ha nem jó helyre pakolod a pontokat.

A kezdök ráadásul a karijukal szeretnének mindenképp tankot játszani amire egy rogue alapból nem alkalmas.

Ha eredeti a játékod olvasd el a stategy guide lépésröl-lépésre leirják hogy kell felépiteni egy partyt és a karidat ha ezek után se megy akkor unninstall...

triplet
Nekem is ez a bajom. a mocsárt az én mágus karakteremmel alig bírtam végigszenvedni, nem hogy apám lassú, szar harcos karijával. üt-üt, de nem ér semmit, alig megy le élete, ha a skillt elnyomom kiírja: mellé. hát mondom anyád!
Lehet én vagyok a béna, vagy nem jól fejlesztettem, vagy rossz a taktika, de számomra is irritáló hogy meghalok,betöltöm,meghalok,betöltöm.
az elején is a mágussal amikor le kellett azt a francos démont gyõzni. hiába volt ott a társam, lehetetlen volt kb. az a köcsög körül vette magát kb 7 olyan villám gömbbel, két csapásból legyûrték, én meg nem tudtam semmit csinálni. hiába futottam.

Jakuza001
Pedig sima ugy es en is pagonyelf ijasszal kezdtem hardon.
A partyban pedig Morrigan, Alistair, es Wynn talalhato.
Csak tippkent kozlom alkazlmazd az eroter nevu varazslatot a harcoson, csodalkozni fogsz , hogy milyen konnyeden tovabbhaladsz. Ez az egyetlen hiba ami nem tetszik az ellenfel AI-ja neha igencsak puritan.

Rage47
mégis megkerestem neked 😄
TDC Geronimo
Mondom tedd easyre ha nem megy. El nem tudom azt képzelni, hogy valakinek az se menjen. Akkor valamit ott tényleg nagyon elszúr az illetõ :p

Prince23
És itt nem lenne gond, ha a 3 CPU karakterem nem döglene meg fél perc múlva, most pont a sárkányos rásznél vagyok... mi lesz ha találkozunk bazi nagy sárkányokkal...:S

grebber
Most kóstolnak bele?? Mögöttem van már pár RPG de egyik sem volt ilyen nehéz.

Rage47
leirtam korábban spoilerben, nincs kedvem visszakeresni😄
Kandurex
Hol található aki az arcane warrior skillt tanítja?

Bírom azokat, akiknek annyira megy, hogy nehéz szinten is tolják, én könnyûn is szenvedek. Nem arról van szó, jó ez a játék, de most nagyon bosszant. Lehet, hogy szar a karakterem,(elf szerencsevadász, vagy mi) vagy szarul csináltam a fejlõdést,(8-9 edik szint környéke) vagy én vagyok a béna, de ez már nagyon unalmas ,hogy mindig megdöglök.

Elmentem a Nagy városba. Mondom itt lesz sok feladat, lehet fejlõdni. Lehet ám a...azt. Ha, a Piacról vagy honnan, valamelyik sikátor felé indulok, nekem támad egy rakás útonálló és vége. Esélyem sincs ellenük. Van nálam vagy tucatnyi gyógyital, méreg a fegyverre, próbáltam mindenféle csapat összeállításban, ha ide érek, végem. A többi dolgot megcsináltam a városban, ezért mennék a sikátorokba, de nem lehet.
Nekem támadnak, és fél percen belül, az egész csapatom halott. A gép ráadásul valami hordók mögött áll, valahogy fel is tud gyújtani...alig párral végzek, és kész.

Legyen benne kihívás, nem arról van szó, de abban semmi élvezet nincs, hogy betöltöm a mentést, 30 másodperc, megdöglünk, és ennyi a játék.

Fingom sincs mit kéne csinálni, esetleg menjek máshová ,hogy fejlõdjek erõsödjek, és aztán térjek vissza, de nem már nem merek semerre se menni, mert úgy is kinyírnak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

TDC Geronimo
Viccesek ezek a nehézséggel kapcsolatos kommentek. Akinek nem annyira megy ott az easy, ha meg abba se akkor...szerintem nem neki való ez a game 😄

Hivatalos fórumon is van egy rakat ember aki még az easyt is nehéznek tartja. wtf?! :p Mondjuk ezeket a dolgokat betudom a sok "új" játékosnak, akik kb elõször kóstolnak bele az RPGkbe az ezek szerint sikeresnek mondható reklámhadjárat miatt. A mai patch is ezt tükrözi.

Prince23
Halljátok azt a sárkányt hogy kell legyõzni? a teremben, az alsó szinten... fehéragyar rész.
egyszerûen képtelenség :S

wedge31
Háromszor toltam végig és én nem emlékszem ilyenre mindig idöben kellet katintani és a megfelelö ellenfélhez a megfelelö stilust használni de én a witchert nem is a harcrendszere miatt kedvelem.

triplet
De hát akkor is unfar szerintem. bár milyen taktikát állítok be az a böhöm nagy állat mindig legyõz a toronyban.

Sziasztok.. elakadtam ennel a Redcliffes resznel amikor vedem a falut ejjel.. a ködös részen átjutottam.. de aztán annyi ellenség jön, hogy minden emberre legalább 6 másik jut és normál fokozaton vagyok...

azt szeretném kérdezni, hogy van valami egyszerû megoldás.. mert már vagy 12x próbáltam de mindig legyõznek ..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

wedge31
Emlékszem mielött kijött a game volt róla szó hogy oblivion meg Witcher és hasonló nagyon jó ,de harc szempontjábol voltaképp csak bal gomb nyomogatos / az majd csak lesz valami / játékok kedvelöinek magyaráztuk hogy ez nem lesz az ö játékuk mert itt a harc taktikára épül és nem reflexre meg gyorsaságra.

grebber
LOL van magyar verzió boltban és neten is egyaránt amiben minden magyar!

grebber
Hardon?? Normálon vagy mi a 2. szint neve ott is kinyírnak a mocsárban azok a szarosok lõnek ilyen mérgezõ lövedéket vagy mit azt pik pak meghalunk mind a 4-en!Pedig ez kb az elsõ 1,5 órában van.Bele sem merek gondolni mi lesz késõbb😞
Ha ez valaha végigviszem akkor kb 2020-at írunk majd.

szerintetek harcosból vagy rugóból érdemes íjászt választani?mondjuk az íjász ágon kivül mással nem is nagyon lehet erõsíteni nyilast szal nemtom érdemes-e egyáltalán. 2 varázslóval lehet jobban járnék akik közül az egyik gyógyításhoz is ért.bár akkor meg már lehet a 2 közelharci kasztbõl 2 harcos kaszt kéne.vagy 2 harcos 1 rugó egy híler?hmmm... ezek az örök kérdések😄.szerintetek?
Mephike
Minden minõségi harc lényege a taktika, a körökre oszthatóság, vagy legalább is a megállítás lehetõsége. Ez a harc fényévekkel jobb, mint a witcherben volt. A witcher harc része volt az egyik nagy csalódásom.

cikasz
Sziasztok.
Nem tudjátok lesz ennek magyar verziója? Aminek a párbeszédei legalább le lesznek forditva?

http://www.akciofigura.hu

nyirog
ott is tudtál rúnákat pakolgatni a kardra, persze itt kicsit kiforrottabb, ott is volt matek csak nem tüntette fel, de módosítók meg mentõdobások ott is voltak, mint itt.

triplet
Amúgy ez a harc tényleg el lett b*szva. olyan lassú, vagy én nem is tudom. meg akkora tolongás van néha hogy mire kattintok egyet és mire reagál a karakterem megölnek. meg mindig bal clickel akarok támadni, de ugye jobbal kell😞

wedge31
Witcherbe nincs semmi matek vagy taktika reflex az egész itt meg hardon már tervezni kell ez benne a jó.

TDC Geronimo
Isten ments hogy hozzányúljanak a harchoz. Toljátok hardon azt máris nem lesz olyan lassú mikor a tököd izzad közbe 😄

nyirog
szerintem a the witcherbõl átvehették volna azt a ritmusos harcot, úgy legalább élvezetesebb lenne a harc és amellett h komoly matekozás megy a harc mögött te még is úgy látnád h valós idõben megy 😊. Kár h a vicseren kívûl eddig egyetlen szerepjátékban sem tapasztaltam ezt, pedig ez a fajta harc pont az ilyenekhez lenne a legjobb.

TDC Geronimo
Circle of magiba.

TDC Geronimo
Ahogy elnéztem a hõsöd szintje mínusz 1 lesz az õ szintjük.

Azt az idõs csaj mágust Wynnt hol lehet fel venni? Morrigan helyére akarom. Vele majd egy másik végigjátszásban foglalkozok. 😊

A csaapat felálása ez lessz... Én ( nemes harcos és majd palladin ) + Sten + Leanna + Morrigan ( õt akarom másik mage csajra lecserélni.. )
Mephike
Sziasztok! Kérdésem a következõ. Ha van több tag is a csapatban, mint amennyi befér, akkor ha késõbb váltok valakire az a fõkarim szintjéhez igazodik, vagy marad azon a szinten, ahogy felfogadtam?

grebber
hack'n'slash az nem is lesz olyan lassú a harc hogy félelmetes 😞

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
menj az öreghez, add oda neki a scarfot, õ meg odaadja azt, ami az öreg fának kell. kinyilik a szürke ködkapu és mehetsz az erdõ közepébe.
Prince23
Nem találom a fehér Agyart, bezegg a vén hülyét egybõl megtaláltam :S
Pagonyelfes rész.
pls vki help 😄

yesname
Ha valakinek patch gondja van ezt telepítse fel:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

lehet valahol látni, hogy mit veszel fel
csak az látszik hogy items :S
tok szar hogy nem tudom hogy lopok

May the force serve you well!

bocs,hogy nem olvasok vissza,de kevesebb mint egy nap alatt 300 új hsz lett.szóval olyan kérdésem van,hogy a wardens keep dlc másoknál sem mûködik?

How much can you take,before you snap?

Aki elõrébb jár 1 kérdés. Van e jelentõsége a kastélyban, hogy mit választok démonûzésre?
Segítséget kérek a mágusoktól, vagy beáldozom az Úrnõt és magam küzdök a démonnal? /Harmadszorra sikerült/
Vagy ez az opció a nem mágikus karakterek miatt van?
Szabi84
jah már észrevettem, köszi

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

[HUN]Crassus
memory band-et megkaptátok?/akit érint/ le van töltve pedig és minden item megvan kivéve ezt:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

robotnyk
patcheld ÉS tedd easyre. még így sem lesz hack'n'slash, úgy kezeld.