Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én sem vagyok egy hipermájsztró a témában, játszottam Neverwinterekkel, másodikkal pár órát csak, dungeon siege 2-vel... Bizony, BG-nek csak a nevét ismerem, meg pár screenshotját (mindjárt elásom magam a kert hátsó végében), nem mondom, hogy nem érdekel, csak kimaradt és kész.
Én azt modnom, akinek easyn is nehéz, szorgosabban nyomkodja a space gombot, pausolgasson sûrûn, szokjon hozzá, és egy idõ után nagyon fogja élvezni, és esetleg a keményebb ellenfelek izzasztóbbak.
Én normalon játszom, párszor elsõ karakteremnél visszatettem easy-re, keményebb ellenfeleknél, de most a harmadik karakteremmel már eszembe se jut, rá kell érezni..
Kumiho #2179
Na itt taktikázz 😄 Sehol egy fedezék vagy valami, szembenállsz 12 ijásszal plusz közelharcosokkal.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy amiker irtok ez a nagy taktikázást el nem tudom képzelni.
Pl jelen esetemben ugye vagyunk mi 4-en azt kb 6-7 éjfattyú van ellenünk és kb mindegyik lõ ránk valami mérgezõ löttyöt vagy mi a szart.Tökmindegy hova taktikázom embert meg milyen fegyvert adok neki pillanatok alatt ledarálnak minket ezekkel a szar löttyökkel!
Next PC upgrade: 2022
A kezdök ráadásul a karijukal szeretnének mindenképp tankot játszani amire egy rogue alapból nem alkalmas.
Ha eredeti a játékod olvasd el a stategy guide lépésröl-lépésre leirják hogy kell felépiteni egy partyt és a karidat ha ezek után se megy akkor unninstall...
Lehet én vagyok a béna, vagy nem jól fejlesztettem, vagy rossz a taktika, de számomra is irritáló hogy meghalok,betöltöm,meghalok,betöltöm.
az elején is a mágussal amikor le kellett azt a francos démont gyõzni. hiába volt ott a társam, lehetetlen volt kb. az a köcsög körül vette magát kb 7 olyan villám gömbbel, két csapásból legyûrték, én meg nem tudtam semmit csinálni. hiába futottam.
A partyban pedig Morrigan, Alistair, es Wynn talalhato.
Csak tippkent kozlom alkazlmazd az eroter nevu varazslatot a harcoson, csodalkozni fogsz , hogy milyen konnyeden tovabbhaladsz. Ez az egyetlen hiba ami nem tetszik az ellenfel AI-ja neha igencsak puritan.
Elmentem a Nagy városba. Mondom itt lesz sok feladat, lehet fejlõdni. Lehet ám a...azt. Ha, a Piacról vagy honnan, valamelyik sikátor felé indulok, nekem támad egy rakás útonálló és vége. Esélyem sincs ellenük. Van nálam vagy tucatnyi gyógyital, méreg a fegyverre, próbáltam mindenféle csapat összeállításban, ha ide érek, végem. A többi dolgot megcsináltam a városban, ezért mennék a sikátorokba, de nem lehet.
Nekem támadnak, és fél percen belül, az egész csapatom halott. A gép ráadásul valami hordók mögött áll, valahogy fel is tud gyújtani...alig párral végzek, és kész.
Legyen benne kihívás, nem arról van szó, de abban semmi élvezet nincs, hogy betöltöm a mentést, 30 másodperc, megdöglünk, és ennyi a játék.
Fingom sincs mit kéne csinálni, esetleg menjek máshová ,hogy fejlõdjek erõsödjek, és aztán térjek vissza, de nem már nem merek semerre se menni, mert úgy is kinyírnak.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hivatalos fórumon is van egy rakat ember aki még az easyt is nehéznek tartja. wtf?! :p Mondjuk ezeket a dolgokat betudom a sok "új" játékosnak, akik kb elõször kóstolnak bele az RPGkbe az ezek szerint sikeresnek mondható reklámhadjárat miatt. A mai patch is ezt tükrözi.
egyszerûen képtelenség :S
azt szeretném kérdezni, hogy van valami egyszerû megoldás.. mert már vagy 12x próbáltam de mindig legyõznek ..
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ha ez valaha végigviszem akkor kb 2020-at írunk majd.
Nem tudjátok lesz ennek magyar verziója? Aminek a párbeszédei legalább le lesznek forditva?
http://www.akciofigura.hu
A csaapat felálása ez lessz... Én ( nemes harcos és majd palladin ) + Sten + Leanna + Morrigan ( õt akarom másik mage csajra lecserélni.. )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pagonyelfes rész.
pls vki help 😄
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
csak az látszik hogy items :S
tok szar hogy nem tudom hogy lopok
May the force serve you well!
How much can you take,before you snap?
Segítséget kérek a mágusoktól, vagy beáldozom az Úrnõt és magam küzdök a démonnal? /Harmadszorra sikerült/
Vagy ez az opció a nem mágikus karakterek miatt van?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"