18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Calver
    ez viszont zseniális
  • Calver
    játszik, bár nem tankolok (egy pont van rajta összesen), megfelelő mágus felszerelés hiányában viszont így is hasznos Blood Dragon Armor-ban zúzni, Blood Mage-el kombinálva végképp. egy pontot nem raktam willpower-re (nem is érdemes), csak amit Circle of Magi féle Fade-ben kaptam. nincs soha gondom manával (néha lehúzok egy-egy lesser lyrium potion-t/átváltok blood magic-re), de én nem is használok fenntartott varázslatokat, pusztán azért raktam rá, hogy viselhessek nehéz páncélt. abszolútde életképes DPS-ként - főleg +20% fire damage kesztyűben - gyakorlatilag szépen módszeresen feltörlöm a padlót az ellenfelekkel.
  • faber
    igen...szerintem ott a fordító nagyon ki volt...vagy éppen be(álllva)...de igazából nekem az angol eredeti szöveg jobban tetszett, a rímek miatt nagyon eltértek tőle (azért persze ez sem rossz!)
  • Probatbicol
    Hát ez kész:
    "Létem egy szem üdve makkom,
    híján muszáj megmakkannom.."

Itt már nagyon fáradtak lehettek a fordítók :D
  • faber
    2x1h warior az kaki nagyon...valóban nem marad már statod const.-ra, ami szívás...meg nem is üt szerintem akkorát...(mondjuk én tudatlanságból még azt is elkövettem anno, hogy rengeteg armort raktam rá, ha már warior...aztán nem értettem, miért rám jönnek a mob-ok, és nem a tankra, még akkor is, ha alig ütük). 2h warior wiszont nagyon állat...kimaxoltam 2h skilleket, berserkert + a harcos skillek egyik sorát + most reaverre pakolgatom és hát darálás nagyon ^^
  • faber
    Három szobrot a nagy teremben megtaperolni (bal-jobb-közép), aztán kicsivel utánna a központi teremben a negyediket, ekkor kiírja, hogy "lent valami védmű kikapcsolt", ekkor lent, kb. két teremmel az után a szoba után, ahol Wynn-t felszedted (és ahol a varázslótanonc gyerkőcök szambáznak)a zárt ajtót megpiszkálni....megjelenő démont leputtyogtatni....nagy kardot bezsebelni!

Kérdés: valaki játszik Arcane Warior-t? Ha igen, kb. mennyi akaraterővel lehet vele normálisan varázsolgatni? Egyszer áttettem rá a magemet, de frankón kb. két varázslat után kimerült (mondjuk csak kb. az első speciális skillje volt meg, meg a telekinetikus fegyverek fentartása is lekötötte a manáját)...ja, és életképes dps-ként? Mert tanknak csak Alistert hagynám...mondjuk lehet, nem bajlódok vele, vérmágusként. 45+ magic-el elég gyilkos vagyok ígyis...csak érdeklene
  • speeder04
    óóó köszönöm szépen a "^^" ügyben a segítséget:D

hát akkor nem érdemes egy-egy egyfegyveres hőst csinálni, akkor majd csinálok egy 2handed warriort, azt látom dicséritek nagyon ;D kösz a tippet
  • Lacee
    ha a könyvtárban levőre gondolsz, akkor egyszerűen csináld végig a lépéseket, amiket a feljegyzéseid közt olvashatsz.
    Van a másik idézős, amikor a nagycsarnokban kell a szobrokat buzerálni egy megadott sorrend szerint, itt ugyanúgy a notes a megoldás: ha jól emlékszem, edényes szobor, felemelt kardos, leeresztett kardos, és a másik szobában a lándzsát tartó.
  • borso
    Sziasztok! A körmágus toronyban az idézős küldinek mi a megoldása.
    Köszi a segitséget
  • Kandurex
    ja, ja ^^
  • Nagydög
    Ki kell kapcsolni a beallitasokban. ^^

• Nagydög
    Arra azert ovatosan epits! Ha tul nagyokat sebzel, akkor egy kis okolrazas nem teriti el toled az ellent. Meg sebezni se kell. Nalam Wynne elkuld egy earthquake-et aztan mikor az 5-6 ellenfel vegre meg tud allni a laban, mind vele akar szot valtani az esetrol, pedig ez a varazslat nem is sebez.
  • speeder04
    miért rak "^^"-t minden hozzászólásom végére? :/
  • speeder04
    áá nightmare az nekem erős lesz, normalon játszok, ott meg a tank "gúnyolódása" leszedi az ellenfelekt rólam, csak ki akarom próbálni az egy-egy egyfegyveres karaktert, de akkor szerintem harcost indítok:D
  • MrAndree
    Ha csak ajándékokkal viszed fel és nem beszélgetsz vele soha akkor persze, hogy nem fog belédszeretni vagy bármit.
  • ShaiHulud
    szerintem tobbet kell majd beszelgetned vele, illetve questjet megcsinalni.
  • Nyugis
    az érdekes. nekem szerelmet ír. felpatchelted?
  • Bleach2
    Leliana-nál hiába viszem fel 100-ra a bizalom jelzőt v. micsoda annak a neve akkor is csak azt írja ki, hogy közeledő.
  • BEAST #6262
    2h warriort nem lehet knockdownolni, es szepeket tud utni ha jol utemezed a skilleket :)
  • Calver
    na meg ugye sokkal jobban szét kell szórni a statokat... kétkezes harcost feltápolhatod erőre, és marad bőven pontod arra, hogy constitution-re is rakj, hogy ne csapják szét azonnal. ellenben kétfegyveres harc esetén ugyebár ki kell gyúrni dexterity-t 36-ra, erőt is 38 körülire, hogy normális páncélban tudj mászkálni... és akkor ott egy ejjdenagyot sebző harcosod, akire nightmare-en ránéznek csúnyán, mire összepisilja magát, majd elegánsan szívrohamot kap.
  • Beni521
    most mér csinálja azt a játék h redcliffe kastélyba átmennék a földszintre és fekete a kép, és mindenféle színű bevágások villognak, néha feltűnik vmennyi a játékból. először ott csinálta amikor legyőztem a démont amelyik megszállta connort. jött egy átvezető az volt ilyen szar arra azthittem direkt ilyen. aztán jött egy párbeszéd ott már csak akkor volt ilyen mikor én beszéltem gondoltam vmilyen bug. aztán vége lett és ilyen lett. majd újratöltöttem és megjavult. de most mennék át az ajtón és mindig beszarik akárhányszor töltöm újra :(
  • Nagydög
    Nagyon hasznos az earthquake varazslat. Eleg nagy teruletre hat, szepen leveri a labukrol a sracokat, es a hatasa is eleg hosszu. Mig ok esnek kelnek, te mar rajtuk vagy, kozelrol meg... A kozelharcos ellenfeleket addig le kell fagyasztani, vagy bevallani, hogy kozben utik a hatad.
  • I.C.ram
    Szerintem sokkal jobb az egy-egy egykezes. DPS-ben erősebb szerintem, és a speckó támadásai is jobbak, szerintem.
  • Tomy Lee
    Ha vége a fősztorinak akkor bezárul a világ vagy mellék küldik mehetnek tovább?
  • Nyugis
    szerintem a harcosból a kétkezes fegyvert használó a legdurvább. nekem mindig van legalább egy olyanom a csapatban. állat durva tud lenni. Főleg ha tápos. és ha még felveszed a "gyógyitó" képességet a mágusoddal na akkor szinte kiirthatatlan a kicsike.
  • Lacee
    tactics -> behavior -> ranged/cautious/defensive :)
  • Cat 02 #6254
    Hát vazze. Átmegyek tankra 5 másodpercig, addig a mage-em tovább fut a folyosón és még hoz 10 ellent -.-.'
  • BEAST #6253
    DW warriort azert nem szerettem, mert hiaba ut hihetetlen szepen, nincs semmi vedelme pl knockdown meg knockback ellen. A roguenak sincs sok, de a combat stealth, evasion, es az ilyesmik eletet menthetnek. Viszont en most ujra beleszerettem a greatswordos warriorba :D
  • heilmano
    hello

az lenne a nagy kérdésem, hogy miért van az hogy bár a dlc-k működőképesnek tűnnek, a srácok (pl.: Levi) nem hajlandóak bejelölni a helyet a mapon! aztmondják megteszik, de mégsincs rajta?!! mit tegyek??

előre is köszi!!
  • Norec79
    Ha 2 egykezes harcra gondolsz akkor én harcosnak inditottam és hozzá bombákat gyártok elég ütős lett főleg mióta nem egy kard és egy tőr hanem már 2 egykezes kardot használ darál mint álat.
  • SovereignX
    Nem tudja vki, hogy hol található a jelöletlen sír a "A Holt kaszt" című küldetésben? Vhol a mélyutakon kellene lennie. Valami légiós törpe sírja lehet azt hiszem.

előre is kösz!
  • speeder04
    Adjatok tippet:D ha kétfegyveres darálógépet akarok indítani azt szerencsevadászként vagy harcosként érdemes?:$ :)
  • lipovics
    Én nyomok rájuk egy infernot, hamar megoldódik a kérdés :) (meg a varázslókra is)
  • ricsa008
    elkezdtem előről
    és többet nem követek el ilyen hibákat
    (am annál a résznél ahol Morrigan anyát kellene megölni ott mit csináljak ? mer az előző karimat a dinó ugy leperzselte hogy fingani se volt idejük)
  • T4sY
    DLC-ket nem lehet majd valahogy "okosan" letölteni?
  • Lacee
    ha jó a cunningod vagy dexterityd (asszem inkább az utóbbi), akkor észreveszed hogy alulról oszt és elkapod.
  • Nyugis
    szívesen! a csaj végig csal az összes osztásnál.
  • borso
    Ha ez nekem szólt köszi.
  • Nyugis
    az, hogy leliana ott legyen a csapatodba odajön hozzád, és megsúgja a tennivalót. ennyi.
  • borso
    Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni.
    Denerimben a hajós kapitány csajjal kell kártyázni mi a trükje a parti megnyerésének.
    Előre is köszi