Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy támogató-gyógyító mágus kellene a csapatba.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
lenne 2 kérdésem😊
az egyik Sten el kapcsolatos!na eloszor én nem tudtam kiszabaditani mert nem engedte az a nocske😞de ahogy olvasom meg lehet csak kell hozzá a kocsmábol a nõvér az megis van de ezután nem mentem vissza mert nem tudtam,hogy a segiségével emg lehet szerezni a kulcsot:Sés ezután én elmentem és már a mágusok tornyában vagyok!onnan majd vissza lehet menni és megszerezni?
a másik meg a mágusoknál van amikor felértem a legfelso emeletre ott elaltat az a izé😄és most abban az álomban vagyok vagy mi az!már megvan 3 forma!az egér,a szellem és a tuzes csávo😄még mennyin kell végig mennem,hogy kijussak?
már 3 on végig mentem vagy mennyin!ezek után még a rémálmokon is végig kell menni?😞
thx a válaszokat!
PSN ID:misi2mezei
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom elverni Isabelát Denerimben a kártyajátékban. Hát hogy a csudába kell legyõzni?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én nekem az íjászkodás jött be lövök és futok 😄
Next PC upgrade: 2022
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
milyen így? volt már olyan h "megoldhatatlan" akadályba ütköztél, vagy lehet akár dungeon közepén is váltogatni a karakterek között, ha zárt láda kerül eléd?
"The trees move. Do you not see it?"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A csapatom 😄
Sajnos Sten-rõl lecsúsztam, mire észbekaptam hogy hol lehet megszerezni, elfoglalták a falut a"gonoszak" 😄 😞
Oldalról:
Elõrõl:
Statszerûség😊
Arcane WArrior
2 egykezes fegyvert szeretnék neki, de jelenleg nincs, és venni se tuddtam, mert nicns normális az árusoknál 😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A kissárkány pikkelyébõl készített bõrpáncélok pl nagyon jók neki, mivel ha az egész set rajtad van, akkor negatív lesz a fatigue.
Lényegében egy mágus aki végszükség esetén közelharcra is jó, ha elég magas az életereje. Lesz olyan buffod ami erõsíti a harci képességeidet, de soha nem lesz belõled tank.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nem hittem hogy ez ilyen lesz. ez nem rpg, hanem új mûfaj
szerepjáték-stratégia.
Nekem is ARcane warriorom van, nagyon durván aprítok 😄
De sajna elakadtam (bocs hogy megint beyrom) #3144 😄
Vérfarkasok, ez úgy egyszerre zúdult a nyakamba...15 sec múlva így nézett ki a banda 😄
Mondjuk itt egy pillanatra megijedtem 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
5-ös szintû vagyok még csak.A régi pontjaimat ha jól láttam vissza lehet szerezni amit már kiosztottam? Mert akkor a kardozás részrõl átrakom íjra.