Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
De minek az SG ? Kiakarja elolvasni elore a vegigjatszast ?

balee4
Ok megvan, már tölti le.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gubberx
Én cd galaxisban vettem normál kiadást és aztmondta az eladó hogy minden kiadáshoz jár, de csak addig amíg van belõle.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Én normál verzióhoz is kaptam SG-t.
Gubberx
A mûködõ dlc-ékhez egy linket tudnál adni mert amiket eddig találtam nem mûködtek rendesen(a két küldetéses nagy dlc-re gondolok)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

robotnyk
ez a strategy guide csak nálunk (esetleg csak a galaxisnál) járt a CEhez? addig pöcsöltem, amíg elkelt mind a galaxisnál... rendelném kintrõl, de ha ez a guide csak itthon volt ajándék, akkor nem bonyolítok, és veszem a simát...
Mert nem olvastad el a kézikönyvben, hogy hogy számolja a találati esélyt. Alap esetben 50% hogy eltalálnak és ezt módosítja a támadó támadóértékének és a védekezõ védõértékének különbsége, értelem szerûen. Tehát, ha van neked 82-es defed, de a támadónak 100-as támadása, azért elég jó eséllyel el fog találni.
Ha a ladat bemasoljuk, nem ront el semmit?
balee4
Basszus nem engedi kiváltani a CE-s, DLC kódot, akárhogy írom be, azt írja, nem lehet kiváltani, mi a franc lehet?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ha majd a jövõbeli többi DLC-t is feltörik akkor nagyon fogom szeretni õket. 😊 Eredetiben van meg a game de több pénzt már kicsit bajosan adnék ki.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

greyfox
Ja most látom a lenti linket.
Aodk egy próbát 😊

Steam: greyfox

valaki a végére ért már ?
Valaki pls. magyarázza már el, hogy ezek melyik DLC-k, és hogy az a plussz láda a táborban micsoda is? Azthittem az már benne van valamelyik DLC-ben, és csak akkor kell külön, ha nincs DLC-d. PLS!!!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ja gondolom a magyar nyelvi file eredetileg is benne van és játékhoz igazítja a dolgot.
Jómunkás emberek már megoldották, mindegyik dlc hibátlanul mûködik <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

AntiHero
Ha eredeti a játékod akkor magyarok. Warezzal is meglehet elvileg oldani valahogy.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

És magyarok a DLC-k?

Ha nekem csak az egyik DLC ( Watcher Keep ) kell akkor annak is megoldható a feltelepítése? Ja és eredetivel megy?
greyfox
Warden's keep: a táborban egy emberkével, felkiátójel van a feje fölött.
Golem: Nagytérképen menj el a hágóhoz (balra középen), ott áll egy csóka.
Nekem nem eredeti, és egyik sem mûködik, hiába beszélek velük, ahová mennem kéne, nem látszik a nagytérképen.

Steam: greyfox

MEdievil
Nálam senki se szerette a csapatban így meghalt hát akkor ezek szerint jól döntöttem <#hehe>

Amúgy hihetetlen az itt olvasott élménybeszámolók mennyire mások mint amikor én játszottam végig.. mintha egészen más játék lenne. Azt hiszem mehet a következõ végigjátszás <#miaz>

F

AntiHero
Nem úgy kérdeztem. A DLC-k már régen megvannak, de térképen nem jelenik meg a 2 küldetés. Csak a tárgyak.

Különc
Az eladóval a boltban, vagy megaupload bácsival...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gubberx
looooooooooooooool XD

AntiHero
Kivel kell beszélnem, hogy a Golem-es küldi megjelenjen? Meg a Warden's Keep.

Különc
"2 karakter van akit hihetetlen konnyu "megvenni" Leilana odavan minden vallasos kacatert es a cipokert 😄, a torpe berserker pedig mindennek orul aminek koze van az alkoholhoz 😄"

Nemtom, én a gaypride srácnak nem adtam semmit, mégis egybõl jött a szexvidi ami után instant re-load game miután megvakultam <#taps>

Különc
Ja, de én ellennék mindkettõvel <#nevetes1>

BEAST
Az arany keretes tukor Morrigane! :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dartonita
Sir Quno Jedi
Jaja, Leilana +fehér virágocska ami anyjára emlékezteti, meg a tükör stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BEAST
Most en is Leilananak udvarolgatok, o elso vegigjatszasra kimaradt, pedig ot is elhalmoztam ajandekokkal xD , de szvsz Morrigan a nyero, imadom a csipos megjegyzeseit 😄

2 karakter van akit hihetetlen konnyu "megvenni" Leilana odavan minden vallasos kacatert es a cipokert 😄, a torpe berserker pedig mindennek orul aminek koze van az alkoholhoz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Ez NWN2-ben is így volt. Ott a Tyr Lovag szeretett bele a sorceress-embe (pedig nem is nagyon bátorította a karim, csak ideált állított), mikor a karim már nagyhatalmú várúr volt és valamit tenni kellett... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Tomboló könyvet vehetsz Denirimben a törpéktõl

[merlinw.org]

BEAST
Dehogy, csak a vegen valasztanod kell :d

Sir Quno Jedi
Ez a lényege!

Különc
Ja, csak aztán ráfázol, ha több bugyiban vájkálsz xD

Sir Quno Jedi
Valszeg. valamék kari is megtanítja, ha közel kerülsz hozzá. Van eppár képesség amiket tõlük IS lehet tanulni (pl. bárd, templar, shapechanger stb.).

Ha már szóbajött, akkor én is szeretném megkérdezni, hogy a Tomboló és Bajnok tulajdonságokat hol lehet elsajátítani vagy ki tanítja meg? Lesz rá külön karakter esetleg?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sir Quno Jedi
A pl. kircsi, hogy ha sokat dumálsz a karikkal és közel kerülsz hozzájuk, akkor jónááhny személyes ajándékot tudsz majd adni nekik (már ha gyûjtöd, de én soxor nem férek az ajándékoktól az inventorymban, durván). Mindent megveszek, felkutatok. Pl. Leilanának is van legalább három személyes ajándéka, amiért odavan, vagy kikészül tõle stb. Megfelelõen irányított beszélgetésekkel és ajándékokkal gyorsan a bugyiján, izé a szívén belülre lehet kerülni. Morrigan már azért keményebb dió, de a személyes ajándékok neki is mennek, meg Allistair-nek is.

Az ember városba árulják a piacnegyed "varázsló" boltjába.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Lehet volt mar, de baromi sokat irtatok mar, nem szivesen olvasnek el ennyit 😊
Csak annyit szeretnek megtudni, hogy a Spirithealer -t hol lehet megtanulni?

elore is koszonom
Sir Quno Jedi
Persze kipróbáltam a "szexjelenetet" is a karik között, hát ez nem sokkal durvább, mint a Mass Effectben, úgyhogy senki jogvédõ/csecsemõvédõ/inkvizíció hívõ nem tiltakozhat! 😄DD

Az normális, hogy a DLC-k nem mutatják a térképen a misszió helyzetét? Olvastam a hivatalos fórumokon is, hogy gondok vannak ezzel, megoldást még nem találtam...

Nos alább itt linkeltek DLC-ket, azok most micsodák? Azok mûködnek már rendesen?

Sir Quno Jedi
Én az elf rugójány karimmal beszóltam Alistairnek, hogy nem jön-e a sátramba (természeti népek nem lacafacáznak szvsz.), erre majdnem megfulladt szegény, úgy beszart! 😄 Sõt, hogy tovább szívassam, néha a karim le is smárolja a többiek elõtt. Plusz Leilana-t is fûti, mert az erõsen leszbi hajlamú, vagy biszex, tök jókat dumálnak pl. cipõkrõl, meg az igaz szerelemrõl (bullshit)! 😄DDD

Gyereket már úgysem vállalhat a karim (jól beszívatták), mivel meg van ugye mérgezve darkspawnvérrel és elõbb-utób mennie kel meghalni a mélysötétbe a törpe kazamaták alá darkspawnt írtani még egyszer utoljára (mivel elhatalamsodik rajta az õrület és a démonvér), de jó véreset és ott elhullani dicsõn és magányosan. Valszeg. a gyereke is addikt, vagy mérgezett/fertõzött lenne eleve (vagy ami rosszabb, valami darkspawn féleség, vagy démon alapban). Evvan, a dolog nem vicces...

<#idiota>

BEAST
Most en is elf arcane warrior vagyok :p en buta azt hittem igy az elf szalat jatszom vegig, de ra kellett jonnom mage az mindig mage marad, szoval csinalnom kell majd egyszer egy city elf assassint vagy championt :/ Arrol nem is beszelve hogy torpe nemeskent is szeretnem latni milyen lehetosegeim lennenek a kiralyvalasztasnal... sok lehetoseg, keves ido.

Sir Quno Jedi
Én amúgy azt útálom, hogy evileg 82-es a defensem és ha ezt százaléknak tekintem, nem nagyon kéne hogy eltaláljnak. DE ELTALÁLNAK, nagyon. 😄DD

Sir Quno Jedi
Jah, egy tápharcossal jó is lehet kezdeni... Rugóval meg szar, de legalább érdekes. Mostmár végiszenvedem vele, mert így izgi (túlságosan is). 😄DD Meg a szívemhez is nõtt kis dalish elf hunter (tök vicces, hogy még Leilana is óriás hozzá képest, erre beszól a törpe lány, hogy de szeretnék én is olyan MAGAS lenni, mint te?!?!? WTF!??!?!).

Sziasztok

Lehet volt mar, de baromi sokat irtatok mar, nem szivesen olvasnek el ennyit 😊
Csak annyit szeretnek megtudni, hogy a Spirithealer -t hol lehet megtanulni?

elore is koszonom
BEAST
Ezt nagyon jol tudom... de itt nem igy van. Mert a magus mindig is olyan kaszt volt ami az elejen gyengecske, de magasabb szintre kigyurja magat. Dragon ageben lvl1tol nem lehet gondja senkinek sem aki maget indit. Warriorral azert meg tud szivatni egy-egy ijasz vagy meginkabb mage csapat, es ugye ha nincs eleg caster a csapatban akkor a tulero is legyurhet nehezebb szinteken. Probaltam a rogue-t is, de nekem nagyon nem jott be ez a daggerrel bokdoses, olyan erotlennek ereztem magam :/ pedig szepeket sebez az is, es ijaszkent es toroskent is eleg szepeket lehet daralni... de en mindig is a nehezpancelt es a nagy pallost favorizaltam, ez van :d

watto
Apokalipszis :S

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.