18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MrAndree
    Ha a sztori érdekel akkor se végigcsalom hanem megtanulok játszani. Ennyi. :)
  • Lacee
    dehogynem, ha mondjuk a sztori érdekli egy játékból és nem akarok x+1-edszerre is próbálkozni egy csatával ami a továbbjutást jelenti, akkor miért ne használhatna cheatet, akár "runscript pc_immortal" nevűt... Attól, hogy neked vagy nekem nem ilyen a stílusunk, szerintem mindenki úgy szórakozik ahogy neki tetszik, nem? :)
  • MrAndree
    Nem sértődtem be, csak csalással nincs értelme játszani, mert akkor nem is játszol.
  • Esplanade
    eh, látom besértődés van csak... megoldom...
  • SZEG007
    hát akkor nekieshetsz egy ijász kari kimaxolásának:P
  • MrAndree
    Szerintem keress magadnak másik játékot...
  • Fantusz
    Érdekes felfogás: ha cheat nélkül unalmas a játék, csalással biztos rettentő izgalmas lesz játszani...

google, vagy más kereső a barátod.
  • Esplanade
    azon vagyok, de unalmasok a kardos részek, meg energia italt inni állandóan
  • Fenrir
    No igen, de a pc-vel kell csinálni nem npc-vel :)
  • MrAndree
    Na ne viccelj. Ha nehéz tedd easy-re aztán kész, úgy röhejesen könnyű lesz a játék.
  • MrAndree
    Ilyeneket direkt nem csinálok, túl könnyű lenne a játék. :) Mondjuk itt is csak annyi volt a gond, hopgy elbasztam mert nem figyeltem, a másik 3 társam meg betömörült okosan egy helyre, ez meg bevágott közéjük egy fireball-t és persze haltak is rögtön...
  • Hotomi
    Pont tegnap csaptam le. Először simán lerohantam, beledöngölt a földbe. Másodjára a bejáratnál miután levágtam a csontokat, megálljt parancsoltam mindenkinek, előhoztam Wynne-t és Leliana-t, a bejárattal szemben van egy szobor mellette két pad, felálltam velük a bal oldali padra, és onnan lőttem ezt a dögöt, előjött a Bioware szokásos MI gyengesége, hogy ha nem onnan jössz/támadsz ahonnan a készítők számítanak akkor egyszerűen lefagy az ellenfél MI-ja, amíg soroztam a dögöt nyilakkal, meg varázsbottal, ő csak állt mereven én semmit se tett, hogy megvédje magát, vagy hogy megtámadjon.

Szintén ennél a résznél volt olyan, hogy be értem egy nagy tágas terembe, hirtelen 5-6 csonti felpattant, és nekem ugrott, valahogy Wynne beaggrozta az összes csontit, átváltottam rá, nem tudtam mit tegyek, az elmecsapás még töltödöt, elkezdtem körbe-körbe menekülni vele, haha olyan volt mint a Benny Hill Show vége, én futtok elől Wynnel utánam 5-6 csonti mögöttük a csapatom
    Végülis müködött ez a taktika mert a csapatom egyesével szétkapták a csontikat míg én Wynnel körbe-körbe rohangáltam.
  • Esplanade
    létezik a játékhoz örökélet cheat?
  • krys002
    közbe megvan a megoldás :D tovább jutottam
  • krys002
    sziasztok, most vagyok az enyészetben, a körtorony tetején volt a lustaságdémon és egy álomban vagyok, már csak a templárus rémálma hiányzik a többi rész megvan csinálva, deh nem tudok rájönni, h mit kell csinálni ott. légyszi segítsetek, előre is köszi:)
  • GodBadka
    Így van. Nekem is 300 felett lődözgetett a végső csata előtt. De kétkezes fegyverrel hadonászóknak is "simán" össze kellene jönnie ilyesminek a végére.
  • SZEG007
    250 felett sebez az Arrow of Slaying low armor targeten, vagyis ugyhiszem löttem valami 300 körülit Lilivel 1x:)
  • böröczk
    Hazaviheted az egyiket.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy mivel dalish elf nő rugó voltam, ha beáldoztam magam, kaptak földet az enyéim (jó szar földet Ostagarnál) Alistair-től, ha meg ő murdelt meg, én magam tarháltam le a királynőt földért a népemnek. Azok meg bexartak, hogy végre építhetnek saját házat maguknak, node a SAJÁT földjükön, OJVÉ!
  • Sir Quno Jedi
    Van mentésem a Loghain megmenekülése után is (sőt Morrigan-nel is összehoztam). Persze előtte is, hogy Alistairt lefejeztethessük (újabb vége lesz). :DDD Van jópár vége, igyexem az érdekesebbeket megnézni.

Az más kérdés, hogy a többi döntésed (Branka/Caladin, Bhelen/Harrowmont, BloodMagek/Circle, Faraksemberek/Elfek, Redcliffe stb.-stb.) az csak a végső csapataid összetételére vannak hatással, vagy az ending-et is befolyásolják?! Hmmmm...

Az Archdemont meg viccesen 1xű kinyírni (párszor megtettem unaloműzőnek). Elég beidézni a mágusokat és onnantól szétkapjuk, mint Floki a lábtörlőt (plusz ott a sok ballista, azt sem csípja, meg a rugóm nyilait sem). De elf íjászokkal is kicsináltuk, bár azok 1-4HP-t tudnak csak rajta sebezni többnyire, de idővel az is megfekteti, csak vigyázni kell a spanjaival, főleg az emissary-kkal.

Morrigan nélkül viszont voltak izzasztó csaták előtte. Wynne jó healer, de még támadóvarikkal is gyenge harcimágus.
  • Fenrir
    Bug threadben van:

- Loading Screen - possible memory leak increasing loading times between environments. (Needs more info)
  • Fenrir
    Megkaptad az achievementet a végén, hogy minden befejezést láttad? Mert ha nem akkor még van kombináció, belegondolni sem merek, hogy mennyi lehet.

1. Megölöd Loghaint vagy megmenekül és Allistair megy el.
    2. Az utolsó estén lefekszel Morrigannal vagy nem.
    3. Az erődben magaddal viszed Loghaint/Allistairt vagy nem a végső harcra.

Jó játékot :P
  • SaGa
    Ezek a nyúl elővédje. Szedd elő a szent kézigránátot, húzd ki a szent biztosítószeget és számolj háromig...
  • Sir Quno Jedi
    Ez a macskavírus! A DA updatered megfertőződött!!!
  • dronkZero
    Az normális, hogy Denerimben ilyen van? :P
  • Sir Quno Jedi
    Még megcsinálom majd Morrigan tervei szerint is, meg Loghain-nel is.
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk el nem tudom képzelni mi a haláltól lesz lassú egy idő után a memóriából töltögetés, mert még ha agyontöredezett lesz is a memóriafájl amiben tárolja a cuccost, akkor sem kéne ennek így behalni.
  • dartonita
    A palya legelejen van egy csatornafedel,ott tudsz visszamaszni ha jol emlekszem.
  • Sir Quno Jedi
    Kedvetekért mgcsináltam két véget is hajlnabn:

Egyik, mikor megölöm Loghaint, rádumálom Alistair-t és ANora-t a házasságra, AListair szakít velem, elküldöm a faszba Morrigan-t a gecótervável, az lelép és én áldozom be magam az Archdemonnál, meg a másik, mikor full ugyanez, csak hagyom Alistairt megmenekülni és ő áldozhatja fel magát. Vicces mindkettő.

De a program erősen bugos, mert ha Alistair halott és Anora-t egyedül koronázzák, akkor is azt írja utána a program, hogy faszán uralkodtak együtt és Alistair járta a terpet és inspirálta a népet, balblabla...
  • Fenrir
    Üdv a klubban :P
  • futto
    Sziasztok!
    Valaki tudja, hogy Denerimben az uccsó tolvajküldetésnél, ahol csapdába csalnak, és nem találsz a leggazdagabb koma házában semmit, csak egy halom muksó megtámad, onnét hogyan lehet visszajutni? Van egy ajtó ami előtt szekrény van, azt nem tudom elmozdítani! Mit kell csinálni? SOS
  • Sir Quno Jedi
    Mikor elkezd baszakodni a alassulással, nemes egyszerűséggel nyomok egy mentést, majd ALT+F4-et, aztán indul is újra a dolog és mint a villám, hiszen minden ram-ban cache-ben van (nem is buzergálja a HDD-t). Ééééés már tolom is tovább a csatát, gond egy szál se.
  • Sir Quno Jedi
    Vagy Denerimben a csatlósodnak (Gorim) úgyis fasza boltja van, lehetne nála. :D
  • Sir Quno Jedi
    Rengeteg páncél van ami NEM fémből van, de ami fémből van az sem feltétlen természetes fém (silverit, red steel, veridium), emelett mágikus cumók is egyben (van ami pont az elektromosság ellen véd). De igaz ami igaz, sima, mezei fémvértes csókákon jól kéne sebeznie (lehet, hogy így is van, mert nálam hullanak a tempest-től a nehézvértesek). A tűz meg inkább élőhalottakon sebez itt, ami reális és a legtöbb RPG-ben is így van.

Engem az basz fel jobban, hogy 39-es armor class-sal level 22-n is a lev 0-ás íjászok és sima lev 0-10 mob is úgy meg tud csapni és SEBEZENI, hogy gülled a szemem?!?! Miafasztólmár?!?!?!! Ez kész vaze! Asszongya, hogy a páncél a már bevitt sebzést CSÖKKENTI?!?! NA akkor ezek mennyit sebeznek kéremszépenalássan?!?!?
  • Celebrau
    Ott én is morogtam. Eleinte gondolkodtam, hogy most használjam e a DLC tárgyakat vagy ne, mert ha mindent felpakoltam, amit lehetett, akkor túl tápoltnak éreztem magam. De aztán végül maradtak bekapcsolva, mert hardon játszok és később biztos jól jönnek majd. Erre frankón elveszik. :D Igaz meg is vagyok nélkülük.
    Viszont ez a kikapcsolom-bekapcsolom dolog nem tetszik. Teleportáló tárgyak? Amikor olyat nem is tudnak a mágusok? Jobb lenne, ha Orzammarba visszatérve előkerülne valami nemes, aki hitt az ártatlanságomban és megőrizte nekem a felszerelésemet, amit elvettek.
  • SkyLand
    Mer megteláltam bannerba a választ:P

Viszont halotam hogy meg lehet szerezni calian király páncélját valakinek sikerült már?
  • SkyLand
    Valaki meg tudja mondani hogy lehet arcena warrior classt megszerezni?
  • Fenrir
    Amikor igazán belassul akkor akár lehet 2 perc is egy-egy átmenet között. Amikor gyors akkor tényleg csak pár másodperc.
  • Fenrir
    Van egy olyan achievement, hogy sebezz egy ütéssel 250-et, nah hajrá :)

Nekem 22-es szintű bérgyilkos/párbajhőssel sem ment, szerintem már csak a kaszterek maradnak akinek sikerülhet.

Amúgy van olyan mod ami leveszi a sapkát ha nincs harc és visszarakja harc közben. Sajnos van 1-2 ami igazán idióta, főleg a kasztereké.
  • dartonita
    Merevedesi problemaid vannak?