18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • wedge31
    Te biztos hogy toltad ezt a játékot ?
  • Különc
    Vágom hogy arra jók, csak szerintem az alap statjaik elég gyérek, így gondoltam h a 2 kezes fegyverrel harcolok nem túl tápak, de akkor kiprószálom
  • torma1
    Sziasztok!
    Azért azt sajnálom hogy a mágus elég gyenge a játékban! Semmi igazán pusztító varázslat! Igazából csak támogató! Pedig az összes szerepjátékban van magas színtű varázslat pl:NW2 Csak a paralizáló,altató varázslatok jók! De magas nehézségen majdnem teljesen immunisak a varázslatokra! Semmi jó buff képesség! Jó lenne ha a szettek tulajdonságát is kiírná hogy mit növel meg stb!
  • dalmar
    Köszönöm.
  • Kandurex
    Hát,

1. csúszós akármi amit begyújthatsz
    2. ezt elolthatod blizzarddal
    3. tempest (ez a villám vihar), spell might, blizzard = évszázad vihara
    4. lefagyasztott ellent széttörhetsz a ketreccel, vagy a sziklaököllel
    5. a bénító és taszító runa kombinációval egy körkörös bénítást hozhatsz létre
    6. álom és rettegés kombináció, erős szellem sebzés
    7. erőtér és ketrec, egy erős kisülés ami még hátra is dobja az ellent
    8. spell might (varázshatalom), meg animate dead , valami erősebb csontit idézel
    9. lehet a manát gyorsítani ezt valamelyik átokkal kell, de nem jut eszembe
    10. ugyan pepitába, csak amikor az élet erőt szívod el

....
  • Tomy Lee
    Ez eltünteti vagy megváltoztatja a köröket?
  • dalmar
    Helló ,megtudnátok mondani,hogy milyen varázslat kombok vannak?Három db-ra magamtól is rájöttem,de 10 nek kell lennie.
  • Tomy Lee
    lol:D
  • GodBadka
    Valts at tavolsagi fegyverekre, lodd a magusaiddal, kerj segitseget a szovetsegesektol, akinek van tavolsagi tamadasa pl. magusok, vagy az elfek.
  • hegege
    Mi van ha az összes balliszta beragadt és vezérdémon nem száll ki onnan igy ne mtudom támadni ?
  • böröczk
    Lehet, sokan nem értenek egyet, de nekem ez is baromi hasznosnak bizonyult, engem speciel zavartak közelnézetben, izometrikusban pedig ritkán játszom, nagy tömeges csatákat kizárólag, de ott is meg tudom oldani karikák nélkül..
  • böröczk

Ha már ennyit emlegetitek ezt a szerencsétlen Witchert, nesztek: Geralt a Dragon Ageben : P

• yesname #6948
    A Witcher jó játék, de az nem harcrendszer ami abban van. A ritmussal egyetértek, összes többi a képzelet szüleménye :)
  • hollófernyiges
    Alapvetően más a harcrendszer. A Witcherben a ritmus, lendület, helyezkedés, időzítés volt a lényeg, ha kiestél az ütemből akkor bajban voltál, itt meg a stratégiai molyolás (ami engem néha idegesített őszintén szólva, lehet nem vagyok túl sikeres tacticsbeállító de a csatáim úgy néztek ki hogy: stop, megy egy gyógyítás, ezzel egy debuff, ez a baromarc miért nem támad senkit? ez meg miért nem vált át íjra ha senki sincs a közelében? aztán egy másodperc múlva újra az egész)
  • BEAST #6946
    En utoljara 2h warrior trioval jatszottam, es elegge megallithatatlanok :D
  • Kandurex
    Két kezeseknek van skill amivel állandó találatot érnek el, csak kicsit lassabbak lesznek...nekem van egy személyes úthengerem: Sten

...igaz lassú, de amekkorákat üt,...Flemethbe a szar is megállt amikor odasózott neki a hegyomlás barátunk....már ha lehet ilyet mondani egy sárkányra
  • wedge31
    Oghren meg Sten csak kétkezesre jó másra se.

A találatok száma meg nem függ össze a nehézségszintel.
  • Különc
    Valaki tolta pár kétkezes fegyveres warriorral? Mennyire életképes rémálmon? Oghren meg Sten nekem kicsit ügyetlennek tűnnek, vagy csak kevés az ügyességük az elején? Csinálnék majd egy kétkezes pszichopatát, de azért hogy állandóan azt nézzem, hogy mellé azért nincs kedvem. (csak rémálom nehézség érdekel)
  • dartonita
    Nekem eddig az rpg-ig szinten a bg volt a kedvencem,meg a planescape torment :)
    Ja meg kotoroztam,bejon az sw is.
    De azert be kell latnom,a DA beszippant es amig ki nem probaltam az osszes karaktert addig bizergalni is fog.
  • Micsu
    nálam a bg2t még semmi se nyomta le :)
  • dartonita
    Hat ez is egy velemeny :D
    A Witcher tenyleg az egyik legjobb volt a mufajaban egeszen eddig a jatekig.De azert azt ne nevezzuk harcrendszernek hogy egy felvillano kardra kattintgatsz pls.
  • Fantusz
    Soha nem szerettem játékokat összehasonlítani, még akkor sem, ha esetleg ugyanazon a vázon feszült a bőr (Oblivion - Fallout 3).

Mindenki a saját szempontjai szerint el tudja dönteni, hogy egy adott játék tetszik-e neki, vagy sem, vagy játszik vele vagy nem - van választék bőven.

A fórumok azért vannak, hogy azok akik játszanak a játékkal, s érdekesnek találják megbeszéljék a tapasztalatokat, segítséget tudjanak kérni.

Nem cél, hogy XY fehasználó a játék fórumán köpje be hogy ezzel nem játszik, mert sz*r - nem játszik, szíve joga, de akkor itt nincs miről beszélni.
    Kritikákat megfogalmaznak olyanok, akik játszanak a játékkal - ezeken már el lehet vitázni, vagy egyet érteni vele, hisz nincs tökéletes játék, nem az a gond, hogy valaki kritikus, de semmi értelme az "olyan gané, hogy nem is érdekel" véleménynek.
  • Kori
    hát én a Witcher-t a harcrendszer miatt hagytam abba
  • yesname #6937
    Mióta van CPU, nem mondtak ekkora marhaságot! Jól fiam leülhetsz, 1-es :D
  • Calver
  • csabesz1987
    hi all hogy kell a konzol lehívni a game-ban?
  • Különc
    Omg na húzzál innen, htx
  • Kandurex

• MrAndree
    Tehát a Witcherben, ahol annyi volt, hogy a megfelelő pillanatban kattintani kellett az egérrel egyet, jobb a harc? Vicces...
  • Wolfsnack
    harcrendszer egy rakás szar, witcherben ezerszer jobb volt
    fölösleges basztatni a másikat
  • BEAST #6930
    Nalam is csak akkor hasznalja Morrigan ha valaki epp meghalna :p O a healerem, szepen be van allitgatva hogy kit, mikor, mennyire healeljen, ha valaki 10% HP ala esik kap egy Force Fieldet :p A jatek elejen eleg gyakran elofordul (tank taunt utan :P)
  • A file
    nightmare plus ezzel már kell a heal
  • ShaiHulud
    johat engem kurvara zavar hogy ilyet bennehagytak ;) mageknel is szomoru hogy ott van az earthquakes aoe-s szarsag (amit en speciel ugyancsak nem hasznalok:D ) magem most csak morrigan van o meg healerkedik (bar sajnos nem illik hozza, de wynne meghot, mert most evul a karim :D)
  • BEAST #6927
    Hard es Nightmare modokban is inkabb csak a nagyobb elitekkel, bossokkal lesz nehezebb a jatek. Oda meg eleg egy jo tank vagy healer (vagy taunt forcefield :p), viszont igy, hogy esz nelkul lehet inni a potionoket is nem is kell annyira a healer sem Hard alatt.
  • BEAST #6926
    Nagyon rakattantal erre a combora, de ez kb elmondhato majdnem minden mage combora is :DD
  • Fenrir
    Direkt csináltak a modderek Nightmare fokozatot a játékba mert el lehet képzelni, hogy milyen nehéz lehet a hard :)

Én a normálon kb a játék első 5%-ában használtam gyógyitalt, meg akkor néha ha vészhelyzet volt (pl healer leesett mert nem figyeltem) amúgy egyáltalán nem is kell.

Következő végigjátszásom hard-ban megy majd, de szerintem az sem lesz sokkal nehezebb mint a normál.
  • ShaiHulud
    hasznald a beepitett cheatet es maris teljesen mindegy milyen nehezsegen van. taunt+forcefield a tankra. :P
  • Kandurex
    Ahhaa..A Rémek :) én erre a szó szoros értelmében rágyújtottam a szobát, :D
  • Különc
    Itt is eléggé aratás a vége
  • zorrobomber
    Kotor "nehézség" volt a tökéletes. Meg lehetett benne egyszer-kétszer halni, de végén főleg csak aratás volt :)