Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
Vége után van még szabad játék?
Én fõboss elõtt megálltam, nem akarom még végigvinni, inkább kezdtem új karit 😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Sziasztok

Spirithealer konyvet hol tudok venni, vagy ki tudja tanitani?
spirit form a drakspawnoktol és azzal tudsz a spirit door-on keresztül menni. Nem tudom hogy van magyarul, elvbõl csak angolul játszom.

GW2: Dragonknight.5302

Sziasztok! A Kamarás Erõdnél ha megölöd a varázslót a toronyban van valami következménye? Mert ha nem ölöd meg akkor mondja hogy tovább folytatja a kísérleteit és megosztja velem! Ez mit jelent? Ad valami bónuszt? Érdemes életben hagyni?
Vki help me megörülök ebbe a mage towerbe...Nial-nál 1 térképen látok 1 fömonsztát de oda nem tudok bejutni....másik 4 le van nyomva ill a templar nightmare mappon szintén nem tudok 1ik felébe bejutni...
greyfox
Na, mûködik az összes dlc, nagyon fasza!! 😊

Amúgy ki milyen rogue-t építget?
Én pl. strenghtre egyáltalán nem raktam még (14 a két bónusszal amit az álmokban kaptam), a cunning és a dexterity közt osztom el nagyjából a pontokat, + kb. minden 4. szinten egy a hp-re.
Eddig jól megvagyok lethality-vel, exploit weakness-nél meg különösen jól megleszek 😊

Steam: greyfox

dartonita
En ugy csinaltam hogy healer hatul all,passziv,50%hp alatt azonnal allyt healel,tank-nak megadom hogy elit & stronger ellenfeleket azonnal tamadja be(persze default threat-el).A ket dps(rugo+harcos) leveri eloszor az ijaszokat,utana a kozelharcosokat,es utana ramennek a bossra.Rugo valt ijra es messzirol lovi.Minden karakter 25%alatt azonnal potit iszik,de a tankra kell nagyon figyelni,ot nem tudja fellokni.Ha veletlen leagrozza a rugo vagy a healer,vagy meghal a tank,akkor Sten azonnal elnyomja a tauntot.
Ezzel par probalkozas utan le lehet rakni.

Add neki az anyja amulettjét és elkussol 😄 Vagy valami lovagias dolgot.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

el leszek é na mágus kincse nélkül is de muszáj ki mennem az udvara :S
Orzammar Mély utaknál van egy olyan küldetés hogy Szétválasztva. A szívet hol találom meg, elvileg a többi testrész már megvan

How much can you take,before you snap?

wedge31
Várj csak ha össze akarod szedni a mágus kincse armort mindegyik darabért egy bosszúállot kell leverni egyébbként nekem a fagykup meg ez eröterek jöttek be ellene.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

dartonita
Undead varazslo.Miert erne barmit ha megmergezed?

ez rohadt jó lesz itt szopok enné la résznél erõsebb mint egy boss méreg semmit nem ér,és az erõsebb karaktereim oda húza magához és a többi csaonti egyesével megölik a maradék tököm televan ez egy vicc erõsebb mint ey Boss
AntiHero
easy😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hogyan öljünk meg hard fokozaton 13-16 spéci íjász és harcos csontvázat, akik egy teremben bukkannak elõ körben, mi pedig középen állunk? Csapat: mágusom /támadó-gyógyító mágia/ Morrigen, Alanstair és a szerencsevadász kis vörös csaj.

Futás arra amerrõl jöttünk, egészen az ajtóig, ott pillanat állj, Morrigen elmecsapással feltartja azt a 3-4-et akik már a nyakunkon vannak /megbénulnak/, majd a mágus karakteremmel tûzlabda úgy, hogy azokat is elérje akik elõttünk állnak. Mivel úgy állunk az ajtóban, hogy csak szembõl látnak ránk, az íjászok is futnak utánunk. A tûzlabda éppen telibe kapja a banda 70 százalékát, ezért mindegyik elfekszik. Morrigen a középen fekvõbe benyomja a Kétlábon járó bomba varázslatot, közben a mágusom rájuk nyomja a ragacs varázslatot /Grease/ mire a még lángoló csontiktól az begyullad erre újra elfekszenek és a belobbanó tûz fellöki azt a hármat négyet akik akkor érnek oda. Feláll a banda, és éppen az ajtóban sûrûsödik össze mire az Õsi villám és Télmarok varázslat megöli a bombás embert, erre bumm, robban! Tûlélõk hátul 3 csonti akiket a csapat röhögve feldarabol mire kiérnek a tûzbõl. Valós idõben kb. 20 másodperc játékidõben olyan 20 perc, mire ezerszer átnéztem mit lehetne tenni és mi áll a rendelkezésemre.

Imádom ezt a játékot! <#worship>

offkorzreg
ez kurva nagy lehetett :SDAA:SD:SD

Kandurex
Az milyen már, h Redcliff után odagyün az Alister, és amolyan kedves hangon megszólal, hogy:

"Beszélhetnénk egy perc erejéig?"

Mondom neki: "toljad koma, mi bánt?"

...és erre minden átmenet nélkül úgy elkezd ordítani mint egy sakál! Rendesen leordította a hajamat... már ha lenne, kopasz a mágusom,...de tuti ezután már nem is nõ meg neki. Totál nincs képbe a csávó...de tényleg, odajön olyan hangon aki azonnal térdelni fog cummantásra, és aztán meg akkora patáliát csap, hogy hihetetlen...hát jó...fel kellett áldozni a nõcit, a torony messze volt,..gyalog...hideg is van...szóval, jobb a melegbe, kis vérmágia nem árthat...<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Még a megjelenés elõtt olyasmit említettek, hogy két évig folyamatosan adnak ki DLC-ket a játékhoz, ehhez még hozzájönnek majd a játékosok által készített DLC-k is menet közben. Nem hiszem, hogy gond lesz a tartalom bõvítésével.
wedge31
Hát igen a törpöknél még nem voltam.

TDC Geronimo
100% hogy lesz folytatás/DLC/kiegáradat

Deer
Talán itt ? Nem olvastam át.

köszi
és olyan játékos karakter leírást is tud valaki ahol leírják, hol lehet talákozni velük?

May the force serve you well!

Deer
Esetleg folytatása lesz? Kiderül. Többinél, amihez adtak ki DLC-t hogyan volt ez megoldva?

TDC Geronimo
Biztos megoldják majd, hogy lehessen

Deer
valaki tud egy linket a csapatba felvehetõ karakterekrõl?

Sir Quno Jedi
Törpéknél kint hegyekben áll a rúnatõr kétslotos, van rúna kétkezes kard is stb. egy rúnaslotos hosszúkardot meg eleve kapsz (bár hogy honnan arra mán nem emléxem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gubberx
akkor teszem azt végigtolom a játékot és késõbb jön egy uj dlc, akkor nemtudom a régi csapatommal elkezdeni? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Deer
Nekem ilyet akkor produkált, ha nem volt jó a driver.

wedge31
Ja ,csak cucc nincs amibe beletegye.

TDC Geronimo
Vége, de lehet újrakezdeni és teljesen más végtörténettel befejezni ^^

Gubberx
Ha végigvitted a játék fõ szálát de teszem azt maradt még pár mellékes küldi azokat eltudsz még menni megcsinálni vagy game over és kész? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

A táborban a gyagyás törpe ingyen belerakja a fegyverekbe a rúnákat, ha van megfelelõ fegyvered, meg rúnád.
Sir Quno Jedi
Ingyen van a táborodban a törpe fogadott fiánál. Már ha van rúnád, meg cuccod, amibe megy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gubberx
rúnát találsz eleget, betenni/kivenni meg ingyen csinálja a kis törp a táborodban

Deer
Ja a magyarításról:
A fordító még a verselõ NPC-t is rímesen fordította le, színvonalas a magyarítás, szerintem jó munkát végzett.

Sir Quno Jedi
Jaja, csak nekem a sok rengeteg pont ott árválkodik a rohadt, használhatatlan íjászaton, sose lesz már belõle jó kari, max. nagyon magas szinten...

grebber
És gondolom ezt a rúnás dolgot csak bizonyos embereknél lehet kérni borsos áron??

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Ja a csaj nagyon enyásra vette a figurát amit nagyon birok ,külön jó pont hogy az énekre miképp reagál a party.

Davidus
-ing-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
enchanting az magyarul bûvölés ha tetszik ha nem

V9ykn8_TZL0

Deer
Más. Úgy döntöttem, hogy nekem megér annyit, ezért megvettem a Kamarás erõd kiegészítõt. Kíváncsi leszek a küldetésre.

Pagonyelfek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, hogy ki hogyan fejezte be a pagonyelfes vadonban a vérfarkasos küldetést, de szerintem nagyon megható volt a vége. Liliana (jól írtam?) pedig szépen énekel, egyszer a tábortûznél rázendített. 😊

wedge31
Magyarországon kevesen beszélnek idegen nyelvet én tudnám angolul de minek ha leforditoták ,egyébként igen enchant.

DzsíPí, semmi konkrétat nem tudok neked erre mondani, de nekem amikor ilyesmit produkált a wow, akkor a videókártyának halt be a memóriája, és cserélni kellett.
mi az hogy bûvölhetõ
enchatolható???
omg magyar verzió megint?

MaskimXul
Gondolom a rogue, a harcost meg a mágust csak lebírták normálisan fordítani
Deer
FONTOS INFO

Akinek gondja van a letölthetõ tartalmakkal (bejelentkezve letiltja a program õket), az a következõt tegye:
Indítsa el a Windows feladatkezelõjét és a Szolgáltatások fül alatt indítsa el manuálisan DAUpdaterSvc-t rendszergazdaként. Utána ok lesz. Én Windows 7-et használok, itt fordulhat elõ ez a hiba, de lehet, hogy Vista alatt is.

dartonita
Rogue

MaskimXul
Méreggel nem, csak rúnákkal.