Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én fõboss elõtt megálltam, nem akarom még végigvinni, inkább kezdtem új karit 😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Spirithealer konyvet hol tudok venni, vagy ki tudja tanitani?
GW2: Dragonknight.5302
Amúgy ki milyen rogue-t építget?
Én pl. strenghtre egyáltalán nem raktam még (14 a két bónusszal amit az álmokban kaptam), a cunning és a dexterity közt osztom el nagyjából a pontokat, + kb. minden 4. szinten egy a hp-re.
Eddig jól megvagyok lethality-vel, exploit weakness-nél meg különösen jól megleszek 😊
Steam: greyfox
Ezzel par probalkozas utan le lehet rakni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
How much can you take,before you snap?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Futás arra amerrõl jöttünk, egészen az ajtóig, ott pillanat állj, Morrigen elmecsapással feltartja azt a 3-4-et akik már a nyakunkon vannak /megbénulnak/, majd a mágus karakteremmel tûzlabda úgy, hogy azokat is elérje akik elõttünk állnak. Mivel úgy állunk az ajtóban, hogy csak szembõl látnak ránk, az íjászok is futnak utánunk. A tûzlabda éppen telibe kapja a banda 70 százalékát, ezért mindegyik elfekszik. Morrigen a középen fekvõbe benyomja a Kétlábon járó bomba varázslatot, közben a mágusom rájuk nyomja a ragacs varázslatot /Grease/ mire a még lángoló csontiktól az begyullad erre újra elfekszenek és a belobbanó tûz fellöki azt a hármat négyet akik akkor érnek oda. Feláll a banda, és éppen az ajtóban sûrûsödik össze mire az Õsi villám és Télmarok varázslat megöli a bombás embert, erre bumm, robban! Tûlélõk hátul 3 csonti akiket a csapat röhögve feldarabol mire kiérnek a tûzbõl. Valós idõben kb. 20 másodperc játékidõben olyan 20 perc, mire ezerszer átnéztem mit lehetne tenni és mi áll a rendelkezésemre.
Imádom ezt a játékot! <#worship>#worship>
"Beszélhetnénk egy perc erejéig?"
Mondom neki: "toljad koma, mi bánt?"
...és erre minden átmenet nélkül úgy elkezd ordítani mint egy sakál! Rendesen leordította a hajamat... már ha lenne, kopasz a mágusom,...de tuti ezután már nem is nõ meg neki. Totál nincs képbe a csávó...de tényleg, odajön olyan hangon aki azonnal térdelni fog cummantásra, és aztán meg akkora patáliát csap, hogy hihetetlen...hát jó...fel kellett áldozni a nõcit, a torony messze volt,..gyalog...hideg is van...szóval, jobb a melegbe, kis vérmágia nem árthat...<#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és olyan játékos karakter leírást is tud valaki ahol leírják, hol lehet talákozni velük?
May the force serve you well!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A fordító még a verselõ NPC-t is rímesen fordította le, színvonalas a magyarítás, szerintem jó munkát végzett.
Next PC upgrade: 2022
Pagonyelfek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
enchatolható???
omg magyar verzió megint?
Akinek gondja van a letölthetõ tartalmakkal (bejelentkezve letiltja a program õket), az a következõt tegye:
Indítsa el a Windows feladatkezelõjét és a Szolgáltatások fül alatt indítsa el manuálisan DAUpdaterSvc-t rendszergazdaként. Utána ok lesz. Én Windows 7-et használok, itt fordulhat elõ ez a hiba, de lehet, hogy Vista alatt is.