18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Samurai84
    Ha felrakom a legfrissebb patch-et akkor az kinyírja a jelenlegi játékállásaimat?
  • Tomy Lee
    Őket hol találom?
    Oghren,Pala,Loghain
    Milyen kasztok?Loghain-t is meg lehet szerezni társnak?oo
  • JethroHUN
    Karid neme? Mert ha férfi akkor mehetsz a sátrába, de mondjuk én azért toltam fel 100ra h megkapja az összes bonuszt ha már mindig vittem harcolni legyen erős.
  • Tomy Lee
    Nemtudom,nem voltam még 100-on semelyik karakterrel.Morrigan most 90 de van még vagy 4 gift amit itt az urnás résznél összeszedtem,na azt megkapja még az +4 ugye mert nem nekivaló viszont rontani nem szabad nála már mert nehézkes volt feltornázni eddig is.
    Tehát nálam nehéz felhúzni 100-ra Morri-t
  • JethroHUN
    Jah, ha kell Wyne a csapatba.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De mondjuk elég ha 2x3 csapattagod van mert az uccsó csatában mind rész vesz két külön részben. Te + akiket választottál azok mennek a vezérdémon ellen, a többiek maradnak védeni a kaput és majd vissza vált rájuk 1 csata erejéig
  • Tomy Lee
    Na de most futhatok neki még1× Kolgrim-tól immáron a helyes szokásos nub jó cselekedettel:/
  • JethroHUN
    Én is Morrigan párti vok >.< pedig Leliana volt meg előbb. amúgy kicsit érdekes h egy kis beszélgetés pár ajádék és máris szerelem, mért nem a barátság van előbb 100on? :/
  • Tomy Lee
    Az hát,mondjuk én amúgyse kedvelem(persze hasznos tag).Morrigan apró darabokra szedte és még loot is volt tőle(persze a sajátom)XD
    Táborba még poénból elmentem Leilana-hoz mert elvileg ő is ott hagy emiatt de mivel nagy a meggyőző képességem így mondtam neki,hogy nincsenek hamvak,otthagytam az urnába lol
  • JethroHUN
    Nem kell lecserélni, nem is lehet, 2 spec van egyszerre, lv7en és 14 en kapsz 1-1 pontot specre.
  • Tomy Lee
    Kössz
  • Tomy Lee
    Jól van megvan,huhh durva volt:)
    Csak megszerezni kellett a reavert.BUG működött visszatöltöttem és lélekfaló megmaradt!Én azt is fogom használni majd esetleg ha bajnok meglesz akkor arra majd lecserélem.
  • JethroHUN
    Egyszerű ne rakd be a partyba, amiről nem tud az nem fáj. De tök vicces levágni
  • JethroHUN
    Champion(Bajnok) akkor kapod meg ha megmented Eamon arl elvitted neki a hamvakat, meggyógyult és akkor. Szal legyen 4 elköltetlen skillpont
  • MrAndree
    Elolvastad, hogy miről szól a küldetés? Szent hamvakat készülsz megszentségteleníteni éppen. Min vagy meglepve? A reaver meg amúgy se ér semmit.
  • Tomy Lee
    Most Wynne mit csinál?Miért fordul ellenem ha ráöntöm sárkány vért a hamvakra??Hülye öregasszony,ő a gyógyítóm és nincs potim se ott éppen.
    Így nem tudom megszerezni Reavert:(((
  • hammerGT
    Templárius is jó főleg az utolsó képessége, azzal jól szétcsap a hostile-ok között.
  • MrAndree
    Lehet, volt sebző casterem meg most is van így a berserker skill-t tanítottam meg inkább Alistair-nek, azzal igen izmos lett.
  • BEAST #7023
    Szerintem viszont nagyon jo, foleg ha nincs sebzo castered a partydban. Az elso skill nem is lenne rossz, hullakbol hp meg minden, de a vege fele nincs ra szukseg, viszont a masodik skill egy eleg hatekony single target cc ami warriornak egesz jol jon. En kb csak a masodik skill miatt is kiraktam a Reavert, bar a harmadik aoe damage aura sem olyan rossz, foleg ha van egy jo healered, vagy egy spirit healered cleansing auraval mert akkor onmagaban az aura kigyogyitja a negativ hatasat... vagy ott van a forcefield de nem sebez annyit hogy megerje.

En a berserkerrel vagyok ugy, hogy nem igazan latom ertelmet, champion is csak akkor jo ha teljesen kimaxolod a knockbackes warcry miatt.
  • Tomy Lee
    Tomboló nem tetszik.Bajnok hol szerezhető meg?
  • Tomy Lee
    lol:)
    Ezt fogom tenni,köszi szépen:D!
  • hammerGT
    A körmágusok tornyában Gant írnok jegyzetei segítségével, az Elérés házőrzője küldetésben mit kell csinálni?
  • JethroHUN
    De a lélekfaló specel előbb ölöd meg magad mint a ellent szal inkább bajnok vagy tomboló.
  • JethroHUN
    Ha kell a spec segíts neki, majd a tölsd be a korábbi mentést és öld meg őket. Apró bug, a spec a tied lesz és nem kellett szetséget törnöd. Aztán persze öld meg a nagyrabecsült sárkányukat is csakhogy legyen vki trófe a falra ;)
  • MrAndree
    Elmebeteg szektás idióták akik azt kérik, hogy ősi hamvakat szentségteleníts meg. Ha ez az apróság nem zavar akkor segíts nekik nyugodtan. :) Ja és a reaver képesség egy határ szar.
  • JethroHUN
    Bloodmaget csak a vérmágustól lehet Redcliffben, ha a segítségét kéred, de Isolde úrnő élete fogja bánni a spec megszerzését.
  • Tomy Lee
    Lélekfaló?Jól hangzik,akkor érdemes segíteni neki ugye?
  • Tomy Lee
    Adott sárkányvért nemtudom ismeritek e ezt a részt de állítólag v.mi vérmágia lesz ebből..
  • hammerGT
    Ott a Lélekfaló képességet tudod elsajátítani, a vérmágiát nem biztos.
  • Tomy Lee
    Az Urnás résznél is meg lehet tanulni vérmágiát ha csatlakozok Kolgrim-hez és segítek neki??
  • JethroHUN
    Jah állandóan szar neki minden. De azok a síros pofák amit vág, amikor beszélsz vele és nyafog h milyen jó barát XD Annyira jó a npck mimikája
  • MrAndree
    A csapattársanak kiosztott beszólásait bírom de amiket a küldetések során levág (és mellé adja a minuszokat) az mutatja, hogy mennyire gőze sincs semmiről. Ami nem baj csak akkor kussolna inkább. :)
  • MrAndree
    Hát igen, erkölcscsősznek kell lenni ahhoz, hogy jobban bírjak valakit akinek van egy kis esze mint egy ostoba ribancot aki nem képes másra mint agyatlanul benyögni valami rosszindulatú beszólást mindenkinek aki szembejön. Ha csak cinikus lenne az nem zavarna, sőt imádnám, de Morrigannek egy csöpp esze sincsen, csak a saját rosszindulatú ostobaságait osztja újra meg újra. Persze jókat nevetek a hülyeségén az tény.
  • JethroHUN
    Bocs h ennyiszer megkérdem de a "További Életutak" feloldásához mit kell csinálni?
  • Calver
    nincs. ez a legközelebbi ami létezik, leveszi a sisakokat alapból, és csak harcban kapják fel a karakterek.
  • Akranor
    Van olyan mod ami kikapcsolja a sisakot?
  • JethroHUN
    :D Manaan, emlékszem én inkább fölrobbantottam a koltót, nehogy már rám jöjjenek a környezet védők a méreg miatt >.<
  • Calver
    elmondom a trükköt: tank, magas fire resistel, magára ránt mindent, utána szabad a pálya - repülhetnek azok a tűzgolyók, esetleg ha vicces hangulatodban vagy, Glyph of Paralysis + Repulsion egymásra - avagy a legjobb CC, csak két mágus kell hozzá ha jól akarod használni - majd 1-2 (ha vicces srác vagy, 3) Inferno egymásra, aztán /popcorn. esetleg egy dispel/force field a tankra, h azért ő ne süljön meg miközben paralizálva bután néz ki a fejéből, bár ez nálam soha nem okozott nehézséget - Nightmare-en röhögve ki lehet healelni azt a sebzést amit bekap.

mágusodat azért csapják le, mert ő sebez sokat, ellenszer: Taunt. fagyasztással pedig lehet hogy jégszobrot csinálsz másból is, de azt meg lehet dispel-el leszedni.

rengeteg jó támadó varázslat van, csak ki kell válogatni mit használsz - pl villám ág egy rossz és gonosz vicc.
  • Calver
    vigyázz, itt a sok erkölcscsősz nagyon ugrik arra, ha megemlíted h Wynne egy okoskodó, idegesítő nyanya, akinek jól megérdemelt helye 6 láb mélyen lenne, beragasztott szájjal - mert több mint valószínű még ott sem fogná be.

viszont akarsz egy jót szórakozni, vidd magaddal Andraste hamvaihoz, és... nos, csöppents rá valamit. játék egyik legjobb jelenete az a nerdrage amit lenyom, majdnem annyira üt, mint még jó öreg KotOR-ban Manaan "kényelmes" befejezése.
  • Calver
    tényleg, Arcane Warrior teljesen felesleges. végül is én is csak viccből speceltem 3 mágusomból kettőt arra. mert ugye egy pontért mekkora szívás már olyan páncélt hordani, ami -25% fatigue-t ad, és gyakorlatilag 2-3 képességet fenntarthatsz vele anélkül h megugrana a költségük (páncél+wisp+haste=2,7% fatigue, Wynne-nek lazán a legjobb cucc). ja és egy kis mana regent is ad ofc, meg +25 manát is. a Warden Commander Boots is teljesen felesleges cucc, csak +50 manát ad.

Arcane Warrior pofátlanul táp spec az a helyzet, mert ráraksz egy pontot, és gyakorlatilag csillogóra nyálazza érte a valagad.

ellenben a Shapeshifter... na az tényleg egy nagyon-nagyon rossz vicc.

/passzív-agresszív seggfej üzemmód ki
    csak nem szeretem ha bántják AW-t, lévén egyik legjobb spec.
  • JethroHUN
    Hagyjad már tök jók a beszólásai és h állandóan vitáznak Alisterrel, +a törpe még nyomult is rá XD, és ha nem lenne akkor a végén meg kéne halnod. Jobb mint az öreg körmágus, a folytonos rinyálásával h ezt ne tedd azt ne... meg hogy szürke kamarás vagy felelősség. Nálam állandó csapat tag volt, +Alister, és a törpe, Ogreth vagy h hívják.