18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#7080 kis elf liba megvolt Dalish Camp-ben? az is egyszerűen zseniális, főleg mikor elmondod az udvarlójának, hogy "felpróbáltad a csajt", hogy biztos jó árút kapjon -
Uniel #7079 Van Arcan Warrior mod, full plate set, kard+pajzs, bár ha ezt berakod full terminátor lesz belöle:S -
#7078 Démon csajt? Redcliff részben az ki hol? Amúgy az az Alistair egy párbeszéd azért lehetett mert magyar és vannak a magyarosításban hibák. PC guru teszteben is írják h vmikor tök másra válaszol az npc és nem arra mit kérdeztél tőle pl. Én is észre vettem de van h szó hiányzik.Wynne te minek akarod?? lol Törpével milyen viccesek lehetnek ezek a videok -
Uniel #7077 Egy dolgot hiányoltam nagyon a game-ben hogy a Káptalant nem lehetett lezúzni:((( pedig a törpéknél még bizonyítékot is találni hogy a Nagy Proféta Nőjük csak egy szimpla mágus volt:DDD, ezért ezt bedobhatták volna így esélytelen Pure Evil szálat kihozni belöle:( Pedig én mindent elkövettem, Redcliffbe megegyeztem a démonal, elfek kiírtva, törpéknél Üllö meghagyva, Körmágusok kiírtva, Loghan életben hagyva Alistair kivégezve, Úrna megszencségtelenítve, Morrigen felcsinálva, még Lelianát is rábeszéltem hogy ö valójában élvezi a gyilkolást, meg azt amit elöző életében tett... de valahogy mégse érzem tökéletesnek, ez a Káptalan nagyon zavar....:_ -
#7076 Tudom, hogy quest, ezért is mentem vissza, de mivel a tornyot nem régen takarítottam ki, gondoltam Lelianaval kinyitogatom a zárva maradt ládákat.
A küldetést a mágusok társaság adja: A hatalom színhelyei.
Keresd meg és aktiváld a hatalom négy szinhelyét.
Ezek a Brecíliai-erdőben, Mélyutakon, Denerimben, és a mágusok tornyában találhatók.
A toronyban idézésről szóló jegyzeteket találtam (persze mind kellene) - gondolom a négy hatalom a négy varázsló-iskola lehet.
Erről jut eszembe, ki kellene próbálni Dömper kutyám mit talál a toronyban.
Kérdésre elég furcsa dolgokat hoz elő a mabari. -
Tomy Lee #7075 Wow,caster kardot találtam bűvharcosnak^^
Nem is gondoltam volna,hogy ilyen is van benne.
Ha már odaadom neki akkor legyen pajzs is nála?:S -
Uniel #7074 Egyszó mint száz a DA nagyon rá ment a szexualitásra, lényegében majdnem mindenkit meg lehet benne rakni:D
Egyszer rettentem meg mikor male karim volt és Alistair közölte hogy milyen szép nő vagyok, onnantól többet nem is beszéltem vele:D
Hetero vonalon amit lehetett megtetem, rajtam kívül ki rakta még meg a Démon csajt a Redcliffi részben?;)
Sajna Wynne-t nem tudom hogy lelehet e fektetni, mert a 2 végigjátszásom alatt mind a 2x kinyírtam a toronyban:) Nekem már Osthegartban se volt szimpatikus, beképzelt vén nyanya.... -
bazsi123 #7073 köszi! -
#7072 megvan -
ShaiHulud #7071 a legelso rankjat huzzad, a nagyobb rankokat nem lehet. -
#7070 A legelső ikon a mozgatható a skilleknél, de lehet h zároltad és azért nem tudod belerakni. Kis lakat ikon -
#7069 Az egy quest is, de nem lehet megcsinálni sztem, mert a szövegbe is az van "vmi idéző tudomány...bla bla.. a kör mostani állapotában nem lenne szabad..." De van egy másik quest is egy tanonc jegyzeteit kell össze szedni, az nekem is megvolt, quest frissítve: a nagyteremben kezdőik a kísérlet, de ahol vannak a idéző körök és stb ott semelyik nem müxik :S -
bazsi123 #7068 sikeresen leszedtem a gyógynövénytan ikonját a gyorsmenü sorrol, és nem tudom visszarakni. a spelleket le lehet drag&drop-olni a gyorsmenüre, de a gyógynövénytan mozdíthatatlan a képzettségek panelről. tud valaki segíteni, hogyan tudok ismét potiont gyártani :-) köszi! -
HBK #7067 hát menj ki ott majd meglátod.. én már nem tudom hogy smint volt örültem hogy túl lettem orzammaron -
#7066 van egy bejárat de a térkép sem jelöl itt kijáratot -
#7065 erre a térképre gondolok -
#7064 A mágustoronyban megtaláltam az idézőkutat - mi lenne a sorrend?
Kattintgatok, de csak a villám csap belém, az is lehet valamit nem találtam meg hozzá (három idézőkör, és faragás az asztalon)
Mellesleg egy felderítőcsapattal vagyok (Leliana zárnyitogató túrája) lehet nem is most kellene megidézni valami extra rémet. -
#7063 Vagy egy Világtérképre helyet keress vagy a következő terület neve van kírva, a kijárónál. -
#7062 A gólemek úgyis öli egymást én csak fagyasztgattam őket, mindenki Brankát zúzta. folyamatosan stunolni kellett mert folyton varázsolni akart. az volt a legdurvább amikor megtriplázta magát. Szerencsére már alig volt hp ja, fogta azt elszaladt litrium telérhez csak úgy, harc közben, elmegy melletted az kész, nem tudsz mit csinálni, hiába támadnád, a karaktered bután áll és forog utánna -.- De persze én nem tudok elmenni egy ellen mellett sem mert hiába 10 méterre vagyok és a levegőt szántja én sebződök. -
#7061 Aeducan Thaig területen végigmentem kinyirtam mindenkit mármint éjfattyat és bányarémet mert mással nem találkoztam de nem találom a kiutat vagyis gondolom nem ott kell kimenni ahol bejöttem vagy igen?
-
Tomy Lee #7060 Gondolj hozzá más megfelelőt akkor mint a bug.Mi így megértettük egymást ez volt a lényeg.Legyen akkor cheat,ez is az is szleng tök mind1:)
Azt meg,hogy ki mit kap ha végigjátsza nemtudom,én perpill reaver-e voltam kiváncsi ezen a szinten így kihasználtam a játéknak ezt a funkcióját amit valljuk be nem normális viszont hasznos:D -
MrAndree #7059 Nyilasok ellen blizzard a király, olyan szépen lekussoltatja őket, hogy öröm nézni. :) -
Hotomi #7058 Én először szétzúztam a gólemeit, először az eliteket utána a simákat, utána minden harcos Brankát csapkodta addig Wynnel elhasználtam a környék összes Lirium telérét, így Branka nem tudott piszkos trükköket használni (érdekes, hogy a játék története szerint a törpék nem tudnak varázsolni, Branka mégis valamiféle mágiát használ), persze közben figyelned kell a csapattársaidat és néha gyógyítgatni őket, de lényegében én így könnyen levertem. -
ricsa008 #7057 épp ez az hogy branka lezárta mögöttem az utat nem tudok visszamenni -
ricsa008 #7056 most találtam egy konzolos kód beirogatos cuccot de nem engedi módosítani a parancsikont -
#7055 Nightmare-n mit vársz? H simogatni fognak :D -
#7054 Ha nagyon nem megy egy küldi hagy ott és keress másikat, majd ha már megerősödtél akkor folytasd de ha már nagyon benne vagy akkor állítsd át a nehézséget könnyűre a menüben. Mondjuk ez elég hasznos, amikor a térképen haladtam egyszer megtámadott egy baromi nagy rakás bandita vagy 8 nyilas, 2 mage stb. A nyilasok folyamatos szorólüvésel, egyész csapat állanódan bénítva volt, pedig már elég jó armor volt mindenkinek... 1 percig ott vágtak -.- és semmit nem tudtam ellen tenni. Betöltöm újra ez a csapat. Ha nem veszem le a nehézséget akkor annyi a kapányak. -
MrAndree #7053 Vedd vissza easy-re és igyál sok gyógyitalt. Vagy force field-et rá, gólemjeit fagyasztani és normalon is ujjgyakorlat. :) -
#7052 re-talent, töltsd le a nexus -ról -
#7051 Megesznek? A kis rohadékok...ahhh...hát ne hagyd magad! Edd vissza őket! -
ricsa008 #7050 üdv
ritkán kérdezek ilyent de nincs valami csalás hozzá?
branka sehogysem megy gyogyi nélkül
egyszer már elkezdtem előről egy hiba miatt még 1x nem akarom -
Matusy #7049 Lenne egy kérdésem. Elkezdtem újból a játékot a legnehezebb szinten és van egy apró problémám. a Csatateres küldinél vagyok ahol egy csomó farkas rombol rám. Mit lehet csinálni hogy ne tudjanak lerohanni? Kb 30 sec a csata mert bejönnek és minden karakteremet lerohanják innentöl gg én nemtok semmit csinálni és megesznek. -
#7048 Miért gondoljátok hogy bug lenne az, hogy megmaradnak a fejlődési ágak? Aki akárhányszor végigjátssza úgy hogy nem szentségteleníti meg az úrnát, az sose tudja meg mit tud a reaver? Vagy ugyanez a blood magenél. (Nálam egyik sincs meg ezen okok miatt)
Ugyan már... -
#7047 szerintem homoszexuális karaktert csinálni nem durvább, mint mondjuk velejéig gonoszt, nézőpont kérdése :P -
#7046 Jah, de mondjuk biztos azt akarták h mindenkii..khm még azok a játékosok,
nekik tetsző történetet hozzanak létre. Vagy a fejlesztő csapat bizonyos rész, az esélyegyenlőséggel felvértezve követelte -
Tomy Lee #7045 Na hát az elsőt amit említettél igazán kihagyhatták volna.Zevran bekostólt már a második párbeszédnél így 1 percet nem volt csapatomban,nem akartam,hogy jobban elfajuljanak a történések
#7041 tyvm! -
#7044 Igen és buziság is van benne youtube volt egy videó Zevran homokos. Leliana meg lesbi alapból már az első pár párbeszédben lehet heccelni XD -
#7043 Nem, 1.01b az a legfrissebb, de semmi külömöset nem javít. Elég az 1.01a is -
Tomy Lee #7042 Male,ilyen játékokban nem tudnék női karaktert indítani az ilyen szerelmi szálak végett.Habár hallottam itt 2 csajszi egybekeléséről is lehet szó tehát meggondolandó a köv.karakterem neme:DD -
#7041 Jah, meglehet, Oghren Ozmmarban van amikor már a mélyutakra szól a küldetés pont a bejárat előtt veheted be. Pala, ha meg a Stone Prisoner dlc akkor egy Honnleth vagy mi nevű, falu, nem lehet eltéveszti a dlc-s helyeket sárga ikon jelöli.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Loghain majd a végén ha már mész Eamonnal az országgyűlés elé. Persze megint jól kell döntened, atól függ h él e vagy hal h ki lesz majd az új uralkodó. Ha felveszed vki meghal a csapatodból