18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#7120 Igen, ez is tipikus hiába vagy a barátja hiába most érzi először h kell vkinek, a saját érdeke megint csak előrébb való volt, szerintem vmire kell neki az a gyerek. -
Uniel #7119 Igy igaz komám, látom nem csak én láttam a szinfalak mögé, amugy meg a végén ha erölteted hogy utána akarsz menni, sose tesz egyértelmű választ hogy ne menj... tehát titkon reméli is hogy mész;)
Ha meg a szerelmes szálat tolod vele, akkor is látszik hogy totál kész van, nem tudja hova rakni az egészet..., szerintem a legprofibban megcsinált karakter a játékban, Wynne meg amugyis csak egy zombi:P -
MrAndree #7118 Hajrá. :D -
MrAndree #7117 Hát akármennyire össze is barátkozunk (nekem is 100on volt), ugyanúgy elhagy a végén ha elutasítod az ajánlatát, ami sokat elmond arról, hogy mennyit jelentenek neki a barátai... -
#7116 Off: felnyomtuk 3. hely a topicot így tovább -
MrAndree #7115 Egy fenét racionális, akkor belátná, hogy a végső csatában még hasznunkra lehetnek a mágusok, erre ő ki akarja nyiratni őket mert nem szimpatikus neki ahogy élnek. Nekem se de én azt néztem mennyi hasznot hajtanak majd... -
#7114 Jaja, baromi jól van megcsinálva a mimikája meg is lepődtem, a szövegén is h mennyire ölül h a barátja vagy stb. Csak azért játsza a nagymenőt vki h védje magát, mintha fala építene maga köré, belül meg tele van érzelemmel, de mind elfojtja -
Uniel #7113 Ja igen Pala/Shale is csajszi, egy jelenetben neki is célzásokat lehet tenni a hátsójára, de semmi több, pedig ezt a lehetőséget kihagyni Bioware, szégyled magad:DDDD -
Jimmyke #7112 Bezzeg Geraltnak a Tavak Úrnője is megvolt -
#7111 Morrigan az egyik legracionálisabb bioware karakter akit valaha láttam, nem csupán "dekurvagonosz vagyok" ahogy mindenki beállítja, lásd pl a beszélgetését Lilianevel a Redcliffe-i kastélyban történtekről. -
Uniel #7110 Morrigenröl csak röviden mivel nagy a félreértés vele kapcsolatban:
Ö pont az a tipus aki játsza a nagymenőt mindenki elött pont ezért olyanok a beszólásai, de ha felviszed +100ra (ami nem nehéz mert rohadt sok arany biz-basz van ajándékban), és nem szeretsz bele csak barátok lesztek, akkor meglátod az igazi arcát, nem egy jelenetben majdnem elsírja magát....
Szerintem IRL is sok ilyen ember van, én ismerek is párat.... -
#7109 #7099 amúgy tényleg folytonos pusztítási kényszere van :D Olyan mint Shale állandó aprítási kényszer, pedig a küldijével jó irányba formáltam de a galambokat még mind nem szívleli >.< -
MrAndree #7108 Őszintén szóval nem érdekel Morrigan mitől ilyen (elég sokat beszélgettem vele szóval tudom) de elég ritka, hogy egy játékban legszívesebben kést vágnék valamelyik társam hátába de ő simán ilyen... :) -
Uniel #7107 Na igen ezt a részt nem akartam boncolgatni, mert az eddigi Bioware elödökben lelehetett spanolni a fő gonosszal is, itt ezt totál kihagyták, de csodás lett volna Éjfatyú seregeim élén meghódítani fereldent....:((( de talán a kövi részben, nem véletlen heggesztetem Morri cicának egy isteni kölköt:P -
#7106 Lehet szerintem, én feladtam, arról kell faggatni h mit csinált a ketrecben. de elég sokáig tat nem vmi tartalmasak vele a beszélgetések és uncsi is. +tunkoljad a neki való ajándékokkal ;) -
MrAndree #7105 Nem lehet. Legalábbis nekem nem lehetett, pedig 80 körül bírt és a kardját is megtaláltam. -
#7104 Wynne csak bölcs, és tapasztalt, és nagy tudású de esze nincs. Morrigennek van esze mert nem akart csatlakozni hozzád, de azát már saját érdekeire használ fel, rávett h nyírjam ki Flemethet hozzam el neki a könyvét, és biztos h amit abba talált azért kellett neki a démongyerek. (csak találgatok )Ami igaz az igaz bunkó és mindkit utál mert Őt is utálja mindenki, nézd meg a hátterét, vmi kattan boszorka nevelte egy eldugott kunyhóban kerekerdő közepén azért h elvegye a testét. -
MrAndree #7103 Én meg alapvetően jó karakter szoktam lenni, így Wynne bölcs tanácsaival egyetértettem igen gyakran. Ettől függetlenül szoktam szeretni a gonosz karaktereket is, de Morrigan nem ilyen, szimplán csak rosszindulatú mindnekivel, mert ezzel akarja kompenzálni, hogy gőze sincs arról, hogyan működnek a dolgok a világban. -
Tomy Lee #7102 Te már maga a veszedelem vagy,csesznyék lespanolnak veled ha meglátnak LOL:DD -
Uniel #7101 Szakmai kérdés: aki nö karival tolja lehet tudja a választ!
Igaz az hogy ha női karid van, akkor Stent is belehet vinni a "málnásba" vagy ez csak pletyka...?
Azért érdekel, mert hegesztettem egy városi elf rihero... akarom mondani társalkodó nőt, és vele is szeretném kimaxolni eme csodás játék aberrált lehetőségeit:D -
#7100 Tobb esze van am, a ven circle mage meg arra sem jott ra hogy a Fade-ben van :p -
#7099 figyeltem. idegesítő, okoskodó ámde mindehhez roppantul buta karakter, aki ennek következtében kötelességének érzi, hogy *mindenbe* beleszóljon.
Morrigan ellenben roppantul szórakoztató a folytonos pusztítási kényszerével amilyen örömködéseket lenyom néha (Lothering-ben a papfenyítésnél pl) az megint epikus.
de igazándiból lényegtelen - én soha nem fogok jókisfiú karaktert játszani (nem is egyértelműen gonoszat, de pl Genitivi nálam nem fogja a Maker igéjét terjeszteni ), szóval nálam Wynne a nagy morális fasságaival mindig is bosszantó pozíciót fog elfoglalni, ellenben a viccesebb figurákkal. -
Uniel #7098 azok csak trade itemek, semmi szerepük nincs, a fontos iratok automatikusan a Naplodba kerülnek -
#7097 Ismét egy fárasztó kérdés:
Személyes iratok, üres pergamen, selyemkárpit, ezüstkehely, és hasonló "fontos" tárgyakat van értelme megtartani?
Személyes irtoknál vagy a pergamennél pl. olyan info van, hogy nagyon hasznos, ha valamilyen szerződést szeretnék kötni (kivel?)
Úgy láttam az eladott áruk különben is megmaradnak a kereskedőknél (legfeljebb azokkal együtt tűnik el) - ez a hülyeségem, hogy nem szeretek eladni dolgokat, amire később szükség lehet, de ez már így sok. -
Uniel #7096 igen 16-os cunning/dörzsöltség elég hogy kimaxold a meggyőzést, onnantol meg tied a pálya, base karinak többet ér, mint a többi skill -
#7095 16-os cunning (nem vágom magyar nevét) elég volt nálam mindenhez, ahhoz még pontot sem kell rá költeni, fel tudod húzni addig Circle of Magi féle Fade-ben (+5 pont van ott szétszórva), feltéve ha a kezdő értéke legalább 11 (avagy nem törp harcos vagy, de azzal is elég 1 pontot rátolnod).
szóval nem, bárki meg tudja csinálni. -
Uniel #7094 Nem kell rugó hozzá, elég ha maxolod a Meggyőzés skillt, én varival mindenre rávettem mindenkit:D -
Uniel #7093 Azt hozzá teszem én a magyar verzióval tolom, így lehet eltérés a párbeszédekben, de eszméletlenek a beszolások:DDD
A két kedvencem az elfeknél van, mikor a megtartó elmondja hogy a vérfarkasok lerendezték öket, erre választási lehetőség "Szar ügy", ezen kész voltam, a másik ugyan itt a férj akinek eltünt a felesége, és megkérdezi hogy biztos nem érdekel az Ő problémája, erre lehetőség: "Tényleg nem érdekel, de legalább telik vele az idő"
Ja sajna az Erdő Úrnöjét se lehet megfektetni, pedig direkt lemészáróltam az elfeket miatta, kaptam is "Mészáros" plecsnit érte:D -
MrAndree #7092 Hát igen hagyjuk is, ha néha figyeltél volna arra amiket mond rájöttél volna, hogy ezerszer több esze van mint a a drága "mindenhova benyögök valami oltári nagy ostobaságot" Morrigannek... -
#7091 Amúgy ezekhez rugó kari kell magas meggyőzés skillel nem? különben nem kaphatod meg ezeket az npcket, trófeáknak akarom mondani achivmentnek jók lesznek XD -
#7090 csaj karival asszem a kis metroszexuális udvarlójával húzathatod meg magad. -
#7089 Wynne? ész? várj, egy karakterről beszélünk? arról, amelyik közölte, hogy ejj de jó hely a Circle Tower börtene?
ez esetben... inkább hagyjuk. -
#7088 haha, ez már durva, kinek az ötlete volt ez? -
Uniel #7087 elf tini lány is megvolt, "csak felprobáltam, ugye nem gond" egyszerüen zseniális:DDD
A Gyöngyben a bajvívó is megvolt partyban Zevranal, és nem kelett kártyázni vele a specért:P
A kocsmáros csaj redcliffben csak csókot adott, meg a kislány is a templomban... smucig banda:P -
MrAndree #7086 Te jó ég, ilyen karakterrel nem csoda, hogy kinyírtad Wynne-t. Én a Tiedhez hasonlókat szoktam agyon mészárolni szívesen. :D -
#7085 o.O Ilyen is van? akkor nálam kimarad, de mondjuk csaj karival ezek szerint nem lehet mindent -
MrAndree #7084 Van bizony, nem is akármilyen kard, én onnantól a legvégéig azt használtam. Pajzsot persze ilyenkor érdemes adni neki. Plusz nekem emellett talpig sárkányvértben szaladgált, jól is állt neki, talpig véres csatamágus. :) -
#7083 mágusnak kell lenned, bemenni Fade-be (legviccesebb módszer ha feláldozod Isolde-ot, idegesítő kis féreg, akkor legalább nem pofázik h "jajj végezzük ki Jowan-t"), és ott "alkothatsz". -
Uniel #7082 Maximalista vagyok, gondoltam egy ilyen öreg csotrogány csak mutat valami újat:DDD
A démon csajt akkor lehet levarni, ha te mész át az enyészetbe legyakni a Démont, ott tárgyalni akar és ha megalkuszol vele, lesz egy olyan lehetöség hogy a "Kéjt választom, mutasd démon mit tudsz", és akkor elkezdödik a sikamlós rész, sajna csaj a csók után csak a cuppogást hallani, meg hogy nyúlsz a seggegelé:D -
#7081 Nem erről beszéltem, a hatalom színhelyei csak annyi h megkeresed és rákattintasz, szörke köd jelenik meg és akkor az megvan. Nyomd a tab ot "hatalom színhelye" ez a neve és megváltozik a kurzor ha rá mész.