Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden karakternek 2 specije lehet. Ne feledd.
Nem felvenni akarom, csak unlockolni hogy a tobbi mage felvehesse. A fo karakterem harcos, megis tudom unlockolni az assassint meg rangert is, holott en azokat nem vehetem fel, de a masik tarsaim igen. Az unlocknak mi koze ahhoz, hogy milyen a fo karakterem es ki veheti fel, semmi.

"Társak nem vehetnek fel szakot, mindegyiknek egyedi van,."

Ez hulyeseg mindenki valaszthat egyet a 14. szinten es 1 van neki, amikor csatlakozik. Morrigant szeretnem blood magenak es nem tudom unlockolni. Mindenkinek 2 specije lehet.
A Warden DLC-ben ha fellefetyeljük az talt az mindenkinek a kasztja szerint ad plusszot? És ha ilyen képességeim lesznek az a vég szempontjából nem befolyásolja a sztorit?
Kandurex
Eszembe se jutott, hogy harcosként akarsz mágia szakot felvenni, ami ugye eleve kizárt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MaskimXul
Dehogynem vehetnek, ugyanúgy kapnak pontokat, mint a saját karaktered.
Nekem pl. Morrigan arcane warrior és shapeshifter, Alistair champion és templar. Wynnebõl még nem próbáltam Blood Mage-t csinálni, gondolom nem örülne neki 😊
Ezt biztos nekem valaszoltad? Az volt a kerdesem a bloodmage specit hogyan lehet unlockolni ha a fo karakterem nem mage.
Kandurex
Társak nem vehetnek fel szakot, mindegyiknek egyedi van,.

Hogyan lehet a bloodmage specit kinyitni? Azt olvastam hogy a redcliffi questben a vagydemonnal, de nekem nem megy. Azt csak akkor lehet ha a fo karakterem mage nincs mas ut?
Solid Snake
Lolmá ZEVRAN-nal Te kis hamis <#eplus2><#hehe>
MaskimXul
Nekem ez van meg, bár azt hiszem egy korábbi verzió. Ha jól látom már dazip formátumban is fenn van de nem tudom, mi a különbség.
HELP! <#integet2>

West Brecilian forest-ben, hol találom meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fehéragyart, hogy megölhessem?

rohangáltam körbe-körbe de nem találtam meg a kiutat.

Elõre is kösz a választ.
Köszi, kár hogy kinyírtam a gyereket. :S
Kandurex
Aki kitolta mágussal, kérem szépen csináljon pár képet a skill lapjáról, htxvm!

Kandurex
Van egy vár, Redcliff, rajta van a térképen, fáradj arra,..aztán, ha bejutottál a kastélyba, az enyészetbe fogadd el a démon ajánlatát.

wedge31
A banner alati link nem elég feltünö ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Skacok könyörgök vki mondja már el, hogy hogyan tudok blood mage-re kasztosodni.
wedge31
Én is megnéztem nálad lehet a gond mert müködik a láda ,tedd fel a dlc ne a modot lehet az a baj.

Gubberx
van egy linked ahhoz amit te használsz? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

MaskimXul
Nekem normálisan mûködik, amit belepakolok, az eltûnik az inventoryból, és hely is több lesz.
Kontrakcio
Sziasztok. Magyaritást tudtok linkelni? segitségetek elõre is köszi 😊 amugy, agyondicsérték ezt a gammát, kiváncsi vagyok h miylen 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Akkor jó, csak mert azt hittem, hogy csak nekem van így.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Ez legyen a játékal a legnagyobb gondod.

Gubberx
nekem is olyan, ill. szerintem mindenkinek 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Miért van z, hogy hozzáadtam azt a Vérsárkányos Vért DLC-t, a letölthetõ tartalmakban mutatja is, leírás is van, magyarul, de amikor Bodhantól meg akarom vásárolni, a nevük helyén valami ilyesmi van: pm000mi_dragon_blood_glove... Vagy valami hasonló? Egy kicsit idegesítõ...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ja megvan, vak voltam bocsi
wedge31
A térkép alján katt a world map ikonra.

Nem hülyéskedek 😊 csak a város térkép jelenik meg mindig a világtérkép helyett...
wedge31
Ne hülyéskedj ,ott a térképen a world map funkcio.

HHEELLPP! Demerinbõl vagy hogy hivják a fõvárost, merre van a kijárat, hogy a világtérképre jussak? Sehol nem találom...
GanXstaZoleeWrk
OFF: Szerintem fejezzük be mert kb veled nem lehet vitázni fix álláspontod hogy szar én pedig nem akarlak meggyõzni mert kb lehetetlen küldetés. Amíg 1 indokot sem irsz miért rossz csak ismételed ugyanazt teljesen felesleges beszéni is errõl. Még tényeket sem írtál le pontosan szóval részemrõl ennyi.

GanXstaZolee#2709

TDC Geronimo
selfpwn

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
na azt hiszem szarban vagyok😄 kiirtottam az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elfeket
de csak náluk lehetett végtelen elfrootot kapni és így most nem tudok löttyöt gyártani. ráadásul healer nélkül tolom hardon szóval lötty nélkül game over van:s

V9ykn8_TZL0

Hello, help! Demerinbõl vagy hogy hivják a fõvárost, merre van a kijárat, hogy a világtérképre jussak? Sehol nem találom...
Kandurex
Készítettem még tegnap egy gyors videót a karakteremrõl, útban az Ogár felé a toronyba. Az elsõ fél perc mindent elmond róla, mindenkit leszúr, mint egy desznyót 😄

HD -ben az igazi 😉

Valaki valaszoln a taskas kerdesre, mert en is most tervezem a feltetelet, de igy neki sem allok !?
Gubberx
nem, rajtam van a felszerelés meg egy rakat cucc a tatyómban, így állok 82/100 terheltséggel. Kipakolok mindent a ládából de marad 82/100, ha árusnak adom el akkor csökken. Szal jó a láda de ennyi erõvel maradhat a cucc nálam is mert ugye így nem sok értelme van...

watto
5hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, ennyire ne legyél tehetetlen istenem....

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

MerlinW
A terheltséget a rajtad levõ felszerelés okozza, nem a hátizsák tartalma😊
Hordj könnyebb páncélt, vagy adj pontot az erõ-re. Túlterhelve, betegen sokkal lassabb, gyengébb a karaktered.

[merlinw.org]

MerlinW
Jaja, valahol olvastam errõl, elfelejtettem itt megemlíteni😊

[merlinw.org]

Sziasztok!

Elakadtam egy helyen és segítség kéne. A sárkány felé megyek, de út közbe találkoztam egy Õrrel és után van ahol kövekre kell állni és úgy jön ki egy híd a túloldalra. Nem jövök rá a kombinációra. Tud valaki segíteni?
Gubberx
A karakter nektek is terhelt marad ha a ládába bepakoltok? teszem azt tele vagyok cuccal 100/100 és hiába pakolok ki a ládába ugyanugy 100/100 a teherbírásom mintha minden nálam lenne.

OK ez a láda, de engem kissé megijesztett.
Mikor kijöttem a banya kunyhójától, elmentem a táborba, bepakoltam egy halom cuccot a ládába, majd irány Lothering.
A falu után jön az a táborozási jelenet, amikor rémálomból ébred a karakter. A láda sehol. A fene...
El a Harcosbércre, majd gyorsan táborozni. A láda visszajött. Gondolom az "elsõ táborozás" scriptelt, így nem fért bele a láda...
Szal ha ottés akkor nincs meg, nem megijedni, visszajön..

Ok. Holnap reggel küldok nekik levelet.
MaskimXul
A játékban sehogy, amúgy meg a hivatalos editorral biztos lehet.
MaskimXul
Az nagyon jó lenne, ha te is figyelmeztetnéd õket. Én mindenesetre készítettem képet az "eredeti" állapotról.

fegyvert és páncélt hogyan lehet csinálni?

How much can you take,before you snap?

Hali!
Kellene egy kis segítség mikor az urnát kell megszerezni, mégpedig ott ahol egy hidat kell kialakítani 3 karakterrel. Az istenért sem akar sikerülni. Valaki nem tud segíteni esetleg??
Törp városban. Hozzám õ jött magátol hogy akar csatlakozni.

Könnyebben is elérheted a specializálódásokat. Ezen oldal bannerében a boltok és "ha a patch után nem indulna" alatt ott a Specializálódás. Az egy link, nyugodtan megtekintheted (nincs kiszínezve).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...