18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#7160 Gonosz ami mögötte áll = archdemon. Amire te gondolsz az nem gonosz hanem szuicid. -
#7159 Amúgy Morrigan-t az első(!) táborba kerülésünkkor meg lehet húzni simán (Lothering után van ez ugye) és lazán 90 fölé lehet hozni a viszonyt vele. Ugyanis addig lehet két arany nyakláncot találni/venni (ez mindjárt 19 pont, meg van egy pár pontunk eddigre nála, ha jó genyák voltunk) és ha jó sorrendben beszélgetünk vele és adjuk a nyakláncokat neki, akkor voilá. Persze JÓL kell vele dumálni és ésszel, ha nem érzünk rá a stílusra amit kedvel, akkor veszett ügy. -
#7158 Most megyek aludni, majd úgyis vmikor újrakezdem egy másik karival. ;) Jó8 mindenkinek, vagy már jó reggelt? -
#7157 Igen. Ez a program egyik anyag hibája, hogy Evil szál smafu. Én is most gonosz végigjátszást nyomok (jóval ugye már megvolt) az Elf Mágusommal, de hiába minden, nem lehetsz valóban gonosz, mindeképpen te vagy a jófiú bizonyos szempontból... Pedig mindig papolnak, hog nem a darkspawn az ellenség, hanem a gonosz ami mögötte áll. Karim szeretett volna ez a sötét gonosz lenni, de nem lehet... Ehhh...
Azé persze így is érdekes a játék, csak icirnyópicirnyót inkonzisztens. -
#7156 40ért 95? az hogy? tudom melyik küldi a csempészős. de godwin h ad neked 95 aranyat érte? nekem 50ért akarta megvenni, de végül 60 volt a max :( -
Uniel #7155 Morrigen mikor felvettem bevallotta hogy tud főzni, nekem ez elég indok volt hogy átrendezzem a sorrendet elöbb healer, aztán alakváltó:D
Föleg mivel nálam Wynne kizárt volt hogy bekerül a csapatba, hisz vele egy jópofa cselekedetemet se tudtam volna végrehajtani, hosz állandóan beleugat mindenbe ami szép, és hasznos, és "jó":D -
Uniel #7154 az álmos résznél a program belassulása okozza a gondot, amig a leölt npc nem kezd vérezni (vagyis a csata nem fejeződőtt be) addig sajna nemteljesítettnek veszi a küldit, és ha rányomsz a társadra beszélgetni újra le kell tolni az egészet. Ugyan ez a hiba okozza hogy minnél tovább játszól megszakítás nélkül az npc-böl egyre lassaban jelenik meg a loot. Fade-ben érdemes minden pálya elött relogolni, mikor a társaidat mented ki. Ha sok az átvezető mozi akkor hamarabb bejön ez a hiba... -
MrAndree #7153 Én se szenvedek vele, egyetlen pont van rajta, nem adok rá többet és kész. De hogy 7es szinten átcsaljam gyógyítóvá az már nem fér bele a dologba, kivárom szépen a 14es és majd csinálok belőle azt amihez akkor épp kedvem lesz. Még nem döntöttem el. -
MrAndree #7152 200 arany felett fejeztem be a játékot mágussal, úgy hogy a vége felé koytvasztottam magamnak 50 greater health és 50 greater lyrium potit. És nem csaltam be pénzt magamnak, Orzammarban eleve van egy küldi ahol 40 aranyért cserébe keresel 95öt, plusz még kurva drágán adod el a szákmányolt cuccokat is ott. -
Tomy Lee #7151 Az hát,de nem akartam kedvencemmel alakváltogatással szenvedni mert ló..szt nem ér úgy már bocsánat:) -
Tomy Lee #7150 Nekem meg a körmágusoknál mikor az álomba voltam és elmentem a társaimhoz(álomban) ott mindenkinél 2× kellett megcsinálnom ugyanazt.Ugyanaz a párbeszéd és ua.csata volt 2× egymás után szünet nélkül.. -
#7149 Szerintem is, de én beírtam pénzt magam a játék felénél kb. Akkorák az árak, h még potikat sem lehet csinálni mert drága -.- a küldtések meg adnak 1 aranyat vagy kevesebbet. játék felénél csak 80 goldom volt úgyhogy semmit nem vettem. -
MrAndree #7148 Alapból alakváltó és 1 pont van is neki rajta. Többet nem adtam rá. De 14es szinten kapsz egy második specialziáció pontot így lehet belőle arcane warriort vagy akármit csinálni. Skill respecet nem használok, cheatnek tartom. -
Uniel #7147 A Jowan-os bugba ki futott még bele, a gyerek igazi halhatatlan:S, SAját kezűleg végeztem ki, a "barátságunk" emlékére, erre az Urnás küldi után megint dönteni kellet a sorsárol. Kicsit érdekes volt:D -
Uniel #7146 Van mod amivel átskillezheted a karikat, én is healert gyártottam morriganböl, lvl 7en, majd 14en vissza raktam rá az alakváltót. A specre is itt a válasz elsö spec lvl 7, második lvl 14. -
Tomy Lee #7145 Respec -
Prof William #7144 Asszem a 7 vagy a 9 szinten kaptunk egy pontot amiből vehetünk specializációt. újabb pontot mikor kapunk? Most 13-as vagyok... -
#7143 De alapból rajta van amikor bekerül a csapatba akkor már az. Akkro neked hogy? nem értem. Az alakváltó tényleg teljesen haszontalan. -
MrAndree #7142 14es szinten kapsz még egy specialziációs pontot, azt arra rakod amire akarod. Én alakváltásra egy pontot nem adtam neki mert egy rakás szarnak tartom. -
#7141 Ez kicsit elvont felhasználása. Én csak a legjobb rucit adtam rá Thades csodáiban vettem, 12 páncél csak, de 80 varázserő. az a 43.9 sebzésnek az közelharci, varázslatai sokkal gyengébbek akkor nem? Amúgy a specializácót lehet változtatni? mert Morrigan alakváltó alapóból. -
Tomy Lee #7140 Oks,most lendülök neki csak kicsit elbohóckodtam itt a karakterekkel:/ -
MrAndree #7139 Öld meg a nagy sárkányt az urnás küldinél, annak a pikkelyéből fasza páncélt lehet kovácsoltatni ami elég erős és a nehéz változatánál 23 százalék a fatigue. A medium változatánál meg 6 százalék. -
Tomy Lee #7138 Nemigazán,talán a buff-ok dobják így meg
Azért tanknak most kipróbálom..
-
Uniel #7137 bűvharcosnak skillböl van mindenre 75% resist -
Uniel #7136 Bűvharcosnak a vérmágus a jó combo, a mana akkor csak a tankra kell, és hp-ból tudja ellöni a varázslatait, amit meg a healer vissza tölt pik-pak, csak nefeledd el lekapcsolni mielött jön a heal...;) -
Tomy Lee #7135 Jesszus,kit veszek be nemsokára a csapatba,milyen face lesz mom:DD -
#7134 Az igen, az táp. Full statos az összes cucc vagy h? :D -
Tomy Lee #7133 Hát persze,ezen felül 100 mentális ill.95 fizikai ellenállás és 75% minden másra lvl14-en=)
Komolyra fordítva a szót,egy ilyen bűvharcosnak mennyi a tanácsolt kifáradási pont?Gondolom a 30-at nem kéne ütnie vagy lehet több is annál? -
Uniel #7132 na meg mikor az apácák ruházatától érdeklődik az totál kész.
És mikor bemegy a sátrába recskázni, mert megemlíted neki hogy Branka lezbi... -
#7131 Jaja az igen, az kemény, meg h mindig össze esik ha táborba beszélsz vele, full részeg állandóan -
#7130 XD heavy armorba mozogni tud legalább? -
Uniel #7129 De egy biztos a legnagyobb arc a DA-ban Oghren, a beszólásai páratlanok, na meg a csajozási stílusa, azon készvoltam.
"Biztos nem vagy te pék, ekkora cipokkal a hónod alatt" epic:D -
#7128 -
Tomy Lee #7127 Morrigan:)107-es kimerültséggel
-
#7126 Biztos vmi ami majd kell a folytatáshoz, amúgy megkapta a magáét nem lesz nagy élmény karmos tüskés éjfattyat szülni -
Uniel #7125 Lehet hogy Flemeth valójában Morrigen, hisz anyuci se mondja meg az igazat mikor mész legyakni, csak anyit mond hogy dönt,,, -
#7124 Én is meglepődtem, hogy egy intéssel elhallgattatja az urnás őrt....valami van a háttérben a ribanccal... -
Uniel #7123 AMugy a templáriusok sokkál tápabbak mint a mage-ek a végső csatában:) tehát nem jó érv.
Morrigen meg alapból titokzatos, és pont ezt teszi érdekessé, még az Urnás részben se tudod meg a kis titkát, mert elhajtja az Őrt a búsba...
Remélem nem lövök le nagy poént, de ha a csata elött elküldöd, és elötte lefeküdtetek akkor is terhesen fog a végszóban szerepelni:P
Tehát mindenképp lesz helye a kövi részbe... -
MrAndree #7122 Beláttam én a színfalak mögé, szerelmi szálat női karakterrel nem tudatm vele de barátkén is ugyanolyan ribanc mint nem barátként. ha meg Wynne egy zombi akkor még szomorúbb, hogy még így is ezerszer értelmesebb mint amilyen Morrigan valaha is lehet. -
#7121 Wynneből kifogy a szellem azt össze esik mint normál elemes nyuszi a duracel nyuszi ellen a foci meccsen