Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Társak nem vehetnek fel szakot, mindegyiknek egyedi van,."
Ez hulyeseg mindenki valaszthat egyet a 14. szinten es 1 van neki, amikor csatlakozik. Morrigant szeretnem blood magenak es nem tudom unlockolni. Mindenkinek 2 specije lehet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem pl. Morrigan arcane warrior és shapeshifter, Alistair champion és templar. Wynnebõl még nem próbáltam Blood Mage-t csinálni, gondolom nem örülne neki 😊
West Brecilian forest-ben, hol találom meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rohangáltam körbe-körbe de nem találtam meg a kiutat.
Elõre is kösz a választ.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
GanXstaZolee#2709
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
V9ykn8_TZL0
HD -ben az igazi 😉
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Hordj könnyebb páncélt, vagy adj pontot az erõ-re. Túlterhelve, betegen sokkal lassabb, gyengébb a karaktered.
[merlinw.org]
Elakadtam egy helyen és segítség kéne. A sárkány felé megyek, de út közbe találkoztam egy Õrrel és után van ahol kövekre kell állni és úgy jön ki egy híd a túloldalra. Nem jövök rá a kombinációra. Tud valaki segíteni?
Mikor kijöttem a banya kunyhójától, elmentem a táborba, bepakoltam egy halom cuccot a ládába, majd irány Lothering.
A falu után jön az a táborozási jelenet, amikor rémálomból ébred a karakter. A láda sehol. A fene...
El a Harcosbércre, majd gyorsan táborozni. A láda visszajött. Gondolom az "elsõ táborozás" scriptelt, így nem fért bele a láda...
Szal ha ottés akkor nincs meg, nem megijedni, visszajön..
How much can you take,before you snap?
Kellene egy kis segítség mikor az urnát kell megszerezni, mégpedig ott ahol egy hidat kell kialakítani 3 karakterrel. Az istenért sem akar sikerülni. Valaki nem tud segíteni esetleg??
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...