Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
2 hasznat lattam az idezheto lenyeknek, elso hogy nem szerencsetlen tarsaim veret szivtam 😄 masik pedig ha nincs aoe cc skilled akkor nem art ha par mob a summont uti helyetted. Amugy szarok :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
összes ranger skill álat idézés szóval egyáltalán nem kell hozzá ijásznak lenni. az idézhetõ állatok állítólag jók

V9ykn8_TZL0

KÖSZI! <#eljen>
Solid Snake
Hátha kell valakinek

Dexterity Hotfix
Gubberx
looooooooooooool XD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Solid Snake
wedge31
Én ,nincs gondom vele most tettem pontot a macira nagyon állat szó szerint.
Az ijnál most kezdtem pakolni az eröre mert abból számolja a sebzést állandó lopakodás és csapdázás / leraksz egy fagyucsapdát aztán ha belelépnek tüzesnyilal meggyujtod nagy fun / tipikus stelth kari.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MaskimXul
Állítólag van valami dexterity bug, ami miatt gyengék az íjászok, de van már rá nem hivatalos hotfix.
I.C.ram
Kösz! Bár csak zsákutcákat találtam, de biztos bamba voltam, megnézem újra. 😊
Kandurex
Az ranger - íjász karakter mennyire használható, tol valaki ilyen karit?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
1.01a.

Meg is van a gólemes küldetés, ám angol nyelvû maradt, míg a játék magyar(sajnos nem túl eredeti..lehet ez a baj) Nem olyan vészes, de hátha tudja valaki a megoldást

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ott lehet megtalálni a commander armort?

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Sima alap 1.0 -ás a game vagy már az 1.01a -s?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Igen ennek igy kell mukodnie, a jatekban 1x kell mindent unlockolni utana mar a kovetkezo jatekokban meglesznek.
Ja, hogy ott, értem. Azt hittem a törpök alatt, ja, akkor már tudom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

wedge31
World mapon.

Térképen? Hát, akkor lehet nem stimmel valami, mert a törp bánya-Mélykút vagy mi a fenénél, nincs semmi ilyesmi. Semmit nem jelöl ott.

wedge31
Ja ,délelött tettem fel és már végig toltam gond nélkül.

wedge31
Térképen jelölt helyröl indul a golemes küldi.

dartonita
Ez utobbinal van par kijarat.A deli-n pl tudsz tovabbi banyapalyakra atjutni.A gyerek ott lesz vmelyikben,csak kicsit megvaltozott 😊
A csaladi reputaciot majd a varosban tudod helyreallitani.

nekem az a kérdésem lenne hogy a Tónál a kocsma csaposa nem mondja el valami oknál fogva hogy holvan az akit keresek hogy lehet belõle kiszedni vagy valami ahogy megtalálhatom õt ? igaz mosta Törp falván vagyok ott csinálom a küldiket
Van olyan itt akinek az alapjáték eredeti, de a Kamarás Erõd egyéb helyrõl beszerzett?
Megy a DLC rendesen?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Biztos volt már róla szó, de nincs kedvem átolvasni három tucat oldalt.

Szóval. A gólemet, aki a társunk lehet, a DLC révén, merre keressem? Vagy honnan lesz ez a küldetés? A DLC fenn van, azzal nincs gond a törp város alatt kolbászolok, az ilyen alagutakban.
Itt keressem valahol? Ellenségként már jött egy pár gólem.

Elakadtam az egyik fõ quest-ben, feledhetetlen a maga nemében a mélyutakon kéne vkit megkeresnem de mind a 2 területet ahová mehetek teljesen felderítettem és semmit nem találtam, csak rohangálok körbe körbe.
I.C.ram
Sziasztok!

Hol találom az elveszett gyereket a törpe járatban?
Hogy tudok eljutni abba a járatba, ahol a család eredetérõl szóló bizonyítékokat kell megtalálnom? Csak két lehetõség van, ahova mehetek: a Crossroads vagy mi a fene, meg, ami tõle észak-keletre van. Ez utóbbit végignéztem teljesen, és se gyerek, se családi ereklyék, csak pár Deepstalker meg darkspawnt találtam. Valamit kihagytam?
De nekem ez a blood mage unlock is érdekesen lett meg, mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye amikor a démonnál választani kell, elõször a blood mage unlockot választottam de utána visszatöltöttem és a tudást választottam.

És most meg fel tudom vetetni akárkivel szóval ki van unlockolva. Vagy ennek így kell mûködnie?
van egy mellék küldi ahol 4 mágikus dolgot kell megkeresni a világ 4 táján. Egyik a mágustoronyban lévõ szék. Megtudjátok mondani hogy a másik 3 hol van pontosan ?
Még annyi kérdésem lenne, hogy normális mágus cuccokat hol tudok venni, fõleg armort, mer 1 kereskedõnél sem találtam még :S.
Kandurex
Nos, át az erdõkön végig, egészen a vérfarkas tanyáig, ami egy dungeon,. Nem lehet eltéveszteni.

wedge31
Beszélj a verselö tölgyel meg a dilis mágusal.

nincs sajnos már rámentettem
itt ülök a játékban és megakadtam. senki sem tudja a választ?
<#dumcsi>
Nincs meg veletlen az a mentett allasod, amikor pont felveszed?
Ettol feltem...
igen
wedge31
Morrigan esetleg ,de Wynne zsigerböl gyülöli öket tehát mégha lehetne is baromság volna.

De mageval mint fo karakterrel unlockoltad?
Én Wynne-el fel tudtam vetetni, még egy spellt is kipróbáltam, de utána vissza töltöttem biztos ami biztos.
De szerintem lehet, miutan unlockoltuk. Jo Wynnebol nyilvan nem lesz a Morriganbol szerintem lehet. Akkor most inditok egy mage csak azert, hogy kinyithassam (OMFG) a specit. 😄
wedge31
Valszeg azért mert nem lehet belölük blood mage ,Wynne esetében ez teljesen biztos.

Ok nem lattam a szerkesztest amikor irtam.
Ezt tudom, hogy eleg egyetlen egyszer unlockolni es legkozelebb mar marad. 😄
Szoval azert kerdestem mert az osszes tobbi 11 sikerult unlockolni fuggetlen attol hogy a fo karim harcos, de ez az 1 nem megy, ez nem ertem miert olyen kulonleges ez....
MaskimXul
Legrosszabb esetben indíts egy maget, vidd el redcliffe-ig, unlockold a blood maget és folytasd a normál kariddal. A spec unlockok minden karakteredre érvényesek, nem csak arra, akivel megcsináltad.
Kandurex
arra írtam, hogy passz,

De ertsd mar meg, hogy Morrigan es Wynne nem beszel a vagydemonnal hanem egybol megtamadja oket. 😄
Kandurex
Jah vágom, hogy mit akarsz. Világos. Akkor neked is Redcliff, max nem te mész az enyészetbe,

Szerk: akkor passz 😊

De Morrigan nem beszel a vagydemonnal hanem egybol megtamadja.

Angol forumokon ezt irjak:

Holy hells, how do you unlock this if you aren't a mage.

-If you kill Isolde, Jowan can't go in, Morrigan and Wynne won't talk the the demon.
-If you do the circle of Magi, again, Morrigan and Wynne won't talk to the demon, and Jowan talks about redeeming himself. Irving will obviously do the same.
-Talk to the Boy, I can only kill him apparently, and that doesn't unlock it.

Leirja, hogy neki nem sikerult sehogy ha a fo karaktere nem mage, azert kerdeztem, hogy kinek sikerult unlockolni ugy, hogy a fo karija nem mage.
MaskimXul
Nem kell, hogy a fõkarid mage legyen, Morrigane-el is meg lehet csinálni.