18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • marcuc
    és flemethet melyik küldiben van lehetőség lezúzni?!! mert utálom a vén p*csát :D
  • GodBadka
    Meg ezek szerint itt is igy nevezik.
  • Kandurex
    Júj és tényleg :) Bocs!
  • GodBadka
    ADnD-ben valoban a Constitution-bol jon az eletero. :)
  • Calver
    ne kötekedj
  • Kandurex
    Constitution? Attól sok életereje lesz? Nem a vitality -re gondolsz?

...lehet, hogy az angolt is hanyagolnod kellene :D
  • Calver
    ok, felhagyok azzal h megpróbálok dolgokat magyarra fordítani
    állóképesség az constitution akart lenne, hogy legyen sok-sok életereje kicsi Sten-nek. így durván 120-130-al több hp-ja volt, mint a kétfegyveres harcra fejlesztett Alistair-nek (mert ugye neki nem ment el 20+ pont ügyességre), amit erősen érezni is lehetett harc közben... avagy: Alistair lefeküdt egy kicsit sírdogálni a sarokba ha valaki csúnyán nézett rá, Sten meg tűzokádó sárkányok valagába dugta fel vigyorogva a pallosát.
  • Sith
    Valaki találkozott olyannal hogy egyszerre végzett ki valamit?
    Nekem egyszer sikerült egy Ogret kivégezni hmm "össze nőve" a törpével :)
    gondolom az utolsót egyszerre criteltük be
  • proway
    Hali. Pöpec fegyvereket melyik árusnál lehet venni?
  • JethroHUN
    Kicserélted a skineket? :D lol
  • SaGa
    Vagy simán kinyitod a ketrecet a rogue-val...
  • böröczk
    :D

itt Wynnenél kicsit bebugozott a sziklapáncél XD

háttérben dolgozik a pajti is

azért jól beletaposott a nyakába

simán nem érdekli, hogy két helyen is át van szúrva a lába : D
  • Ron Ragm
    Bhelen = Loghain törpében. Erősen ambiciódús, de nem önnön érdek miatt.
  • Sir Quno Jedi
    Szal. azt mondod, hogy Bhelem mindenképpen kiiktatja Brankát és az üllőt?!??! Vászizdász?!
  • wedge31
    Vagy magadal viszed Alistert és ö majd csontig nyal az öreglánynak.
  • GodBadka
    Nos gondolom az elottem szolok eszrevetelevel ellentetben Sten megvan, csak nem tudod kiszabaditani. Ha beszelsz vele es a kiszabaditasa mellett dontesz, akkor azt hiszem emliti is, hogy a Kaptalan tisztelendo anyjahoz kell fordulnod. Ott ket lehetoseged van. Vagy jol befenyited a kulcsert, vagy ha mar felvetted a tolvajcsajszit a kocsmaban, akkor meggyozessel is odaadja. Visszamesz kiszbaditod. Ennyi.
  • Különc
    LoL hogy bírtál elmenni mellette? Térképen nagy felkiáltójel, hangosan imádkozik, társaid is hozzászólnak, ha elmész mellette, több lakónál párbeszéd opció van róla. Kész művészet
  • rexsimus
    Sten az első kis faluban van, amit Morrigen javasol első uticélnak. Egy ketrecben sínylődik.
  • marcuc
    hali már egyszer végigvittem a játékot, most viszem másodszorra, és két kérdésem lenne...stent (a kunári társ-csávót) hol lehet társnak beszervezni, és a láttam képeken hogy flemeth ellen harcolnak..azt a flemethes küldit hol lehet felvenni ahol le lehet győzni? előre is köszi
  • Kandurex
    Erő meg álló képesség, és mi van életerővel? Vagy az nem kellett neki?
  • Uniel
    Bhelem nem jó, lerombolja az Üllöt, egy korábbi posztomban írtam hogy őbelöle lesz a jó királyfi:P
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a karim elf és mivel egy elffel már végigtoltam, az elfek gyűlölete az emberek iránt (és viszont) kiváló alapanyaggá teszi őket a jövőbeli bosszúálló hadseregem magjához. Nincs is szebb, mikor látszólag felszabadítod és megmented őket, miközben egy új és mindennél hatalmasabb sötét mágikus birodalmat építesz a halott lelkek hordáira. Mmmmm... A törpék meg kiváló szövetségesek ebben, hiszen Bhelen amúgy is testvér/apagyilkos, van benne ambíció.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem is nagyjából ezek a terveim, de én megkedveltem Loghain-t, jó lesz ágyútölteléknek Alistair helyett. Meg az sem bizti, hogy jó ha az én saját gyerekem lesz az OldGOD bölcsője, mivel a vérkapocs mágikusan visszafelé is műxik, ezzel lehetnek bibik. Szal. ennek utána kel nézni, mert Loghain gyermeke lehet hogy még jobb erre a célra.

A High Dragon-on meg gondolkozom még, hogy megtartsam-e, hiszen a hamvak ide-, avagy oda, az csak egy buta dragon marad akkor is, viszont tudnám használni, ha a szektában átveszem a vezetést... Hmmmm... Flemeth is lehet jó szövetséges, hiszen ugyanarra vágyunk mindketten, egy ideig egybevághat az utunk (aztán persze valószínűleg kenyértörésre kerül a dolog). Két bazi nagy sárkány mégis csak jó szövetséges lehet.
  • Uniel
    Na én személy szerint pont ezt a vonalat követtem végig,

Vagyok én egy oltári tehetséges mágus növendék, aki egy balek társa miatt (amibe ráadásul a főmágus rángatott bele, mivel én bemoszeroltam Jowant. Meg is öltem amint elvégezte a feladatát) kicsapnak a körböl, így muszályból Kamarás leszek, aztán Duncan a nagy "igaz" mondó közli hogy lesz egy kis riutálé amit lehet túl se élek, 2 társam meg is nyekken. Így hát belém raknak egy kis időzített öngyit, hogy tutira lenyomjam az Archdemont. Ígyhát maradok én a bennem ketygő fertőzéssel, de szerencsére mágus lévén vannak eszközeim hogy kimásszak ebböl... Loghan árulás pont kapóra is jön, hisz elkezdhetem kikaparni a gesztenyét magamnak. Ezért hát elsajátítom a Vérmágiát hisz ez a hatalom csúcsa, ami tuti kelleni fog hogy élve megússzam. MAjd ahogy megy a sztori lepaktálok annyi démonnal amennyivel csak lehet, mivel kellenek a segítök Odaátról is. Elfeket kiírtom, mivel sose voltak jó szövetségesek ha a felsöbb (vagyis az enyém) érdekek vannak előtérbe, a vérfarkasokat meg könnyen ellehet takarítani (ez meg is történik) A törpéknél is jó ha meg maradnak a gólemek, a Mágusokat meg kikell írtani, hisz ők az egyetlenek akik lebuktathatnak mire is készülök, a templáriusok amugy is elvakúltak az orrukig se látnak el. Ezek után szükséges az anyagi fedezet is, tehát Loghant kinyíratom Alistairal, majd a lányát rakom a trónra, Alistairt meg kisemmiztetem. Meg is van a bábkirálynöm, vele egy ország teljes vagyona, tehát ez is megoldva. Ezután DLC-ben meghagyom a mágust had kutassa a fertőzést, hisz ez is kell. És ugye a végén jön a Lottó Ötös a naiv Morrigen felajálja hogy kilehet menteni egy Ősi Isten lelkét, a kis mafla:D (Itt újra a nagy becsületbajnok SZK-ok jól átvertek, hisz elhalgatták azt az infot hogy megdöglök ha kinyírom az Archdemont, ezek után kihez legyek lojális, egy hazudos bandához, vagy magamhoz?) Hiába szökik el Vérmágiával, secperc alatt megtalálom a kiskölköt hisz egy darab belölem.

Én ezaz elképzelés alapján játszottam végig. Egy mágus aki megszerezheti a halhatatlanságot, mellé az Isteni hatalommal... Nem ez minden Mágus célja?;)
    És hát a folytatása a storynak a következő részben válik el, ha lesz...
  • Sir Quno Jedi
    Loghain a kedvencem és én megkíméltem vón, de itt nyünnyögtek. (azé megkíméltem és összehoztam Morrigan-nel :D)

Az én elf varim sem őrült, avagy buta, max. a módszerei megkérdőjelezhetőek egy kicsinység... :D
  • Ron Ragm
    No de ez már a második rész :D
  • Ron Ragm
    Na ja, alakul is egy önálló kör, a chantry meg biztosan ölbetett kézzel hagyja.
    De akkor jobb példa: ott van Flemeth, akiről nem igazán lehet mondani hogy egy szentlélek, mégis segít hogy legyőzd a Blightot.
    Vagy ott van Loghain: biztosan olyan rossz ember? Maximum vak és ostoba - mégha a módszerei nem teljesen tiszták, nem véletlenül döntött úgy ahogy.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a Fade-ből át lehet lépni más testébe (ha álmodik pl., vagy maga jön át ébren) és birtokolni azt, ezt teszik a démonok és néha a spiritek is. Ha az ember megoldja ezt a kis nehézséget és szerez magának megfelelő tesztalanyt, máris kijátszhatja a taint hatását. Persze ez még sok minden másra is jó.

Nem véletlen fosnak a templar-ok a mágusoktól, mert találékony egy népség azok ám... :_DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Mindegyaz! Megvan a gyerekben (ekkor még erősen max. zigóta) az esszencia, onnantól már csak arra kell rájönni, hogyan helyezhetjük át magunkba azt! OJVÉ! Morrigan megy a kés alá (puszta szerelemből :D), hogy jól felboncoljuk/tanulmányozzuk. Büszke is lenne ránk!
  • Sir Quno Jedi
    He?! Nálam Dagna a végén "mágus" lett és írt egy lírium teória könyvet, ami igen komoly érdeklődést váltott ki a mágusok között?!?!? (előtte meg is látogattam a toronyban)
  • Ron Ragm
    Na hja, csak arról az apróságról feledkezel el hogy a csata előtti nem sokkal tudod csak meg hogy hogy is működik ez az egész archdemonosdi. Úgy kicsit kevés időd lenne kifejleszteni a módszert, és bár mondhatnád hogy "kapjátok be gyíkok, én leléptem", egy összeomlott birodalom nem a legjobb helyszín... akár bármire is.
    Amúgy meg pont az a jó a jétlban hogy sokszor nincs konkrét jó/rossz cselekedet. Pl ott az a kis törp lány aki mágiát akar tanulni: jó dolog segíteni neki nem? És milyen csúnya vége lesz...
  • Sir Quno Jedi
    Nos szerintetek hogy műxik a páncélzat?! Százalékosan véd a bevitt sebzéstől, vagy konkrét HP-nyit, vagy miafrász?! Nekem nem sikerált rájönnöm. Merthogy 39-es armoron átütnek 7-es sebzésű fegyóval, nálam ezerszer alacsonyabb szintű ellenfelek LAZÁN az biztos. Akkor mi a frászfenének ez a sok vas...

Mellesleg pl. a rugómmal, két tőrrel előbb leverem Loghain-t, mint Alistairrel (aki nem is nagyon bír vele).
  • Calver
    attól függ.
    pl kétkezes harcosnak ügyesség nem kell, gyakorlatilag én Sten-nél csak erőt és állóképességet húztam fel - nem is kell nagyon más, mire kifogy staminája, már rég meghalt mindenki.
    ezzel ellentétben pl egy kétfegyveresnek ugye kell 36 ügyesség is, már csak ahhoz h fel tudd venni a képzettségeit. meg pár papírzsepi, hogy legyen mivel feltörölni a könnyeit mikor elképesztőmód elkenik a száját másodpercek alatt Nightmare-en, mivel életereje annyi mint egy halott kiskutyáé.

mágus mondjuk az 1 statjával (magic) kétségtelenül egyszerűbb - cserébe belefulladsz a quickbar-on a gombokba
  • MrAndree
    40ért adja oda a cuccot. És azt mondja ad 20at ha leszállítod. Ezért kellő meggyőzéssel kérhetsz a toronyban 65 aranyat. Visszamész a törphöz és vele meg ledumálhatod (szintén magas meggyőzéssel), hogy ti bzony 30 aranyban állapodtadok meg. Voila, 95 arany. :)
  • Kandurex
    Kicsit nehézkes a harcos karaktert megfelelően pontra elosztani nem?

Ott az erő, ott az ügyesség, kell neki élet is...meg némi akaraterő se árthat, ha már használni akarja a skilleit..ehhh...a mágusnak mi van? 1-2 azt jóvan :/,
  • Tomy Lee
    Bakk.egyedül a jégverésre reagált de mákom van..
  • Sir Quno Jedi
    Meg kell fújni a kürtöt, amit a rosszarcúak főnökétől lehet elvenni. Persze ha lepaktáltál velük és nem árultad el őket, akkor az még náluk van valszeg.
  • Kandurex
    Fújd meg azt a nyamvadt kürtöt, ami nálad van...vagy az egyik caster/ranger karakterrel tolja a seggébe valamit, rögtön leszáll lerendezni a nézeteltérést.
  • Sir Quno Jedi
    Ésugyanmáménelehetneazemberazújarchdemon?! Ha egy taint-ted gyermek szellemét/lelkét még nem tudja megtörni az Archdemon esszenciája és OldGOD lesz belőle, AKKOR egy igazán elszánt Sötét Mágus ennek mintájára kidolgozhatja a módszert amivel önmaga válik istenné (és megmenekül a kínhaláltól, ami a Grey Warden-séggel jár, mitöbb halhatatlan lesz)! Voilá! EZ a menő manapság! :D

Ha én fertőzött/haldokló/eretnek Sötét Mágus lennék, akkor bizony mindenre elszántan keresném/kutatnám az abszolút hatalom és az örök élet titkát (like a régi tevinteri birodalom ősmágusai, végül is ők eljutottak a teremtő városáig, csak az meg bepöccent, na nem mintha az igazi teremtő lett volna, mert az meg kb. leszarta volna őket).
  • Tomy Lee
    Az normális,hogy megszereztem a hamvakat és se kifelé sem befelé menet nem harcoltam sárkánnyal?
    Viszont látom ott van fennt a sárkány a sziklán target-elni tudom de támadni nem:(