Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõt azonnal megkapod ez az egér alak.
GW2: Dragonknight.5302
egéralak ugye nem ér sokat, a többivel viszont meglehet csinálni csak okosan kell taktikázni. a Golem sokat bír, érdemes behajítani egy tûzlabdát tûzalakban, majd a gólemalakban is behajítani valamit...közelharcban is jó.
csak a karakterrel lekardozni az ellenfeleket elég nagy kihívás (nehéz szinten legalábbis), 3 kögólem már csúnyán elintézhet..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Csak magussal lehet.
Csak Morrigen magus nallam õ meg kinyírja a démont nem tanul tõlle bood mágiát visszatöltöttem vagy 5x :S
May the force serve you well!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A halál csupán a kezdet...
Mikor a falúból jöttem ki vele, az a csirkés jelenet.. az durva volt. 😄
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
máshol nem lehet blood mágiát tanulni?
Eddig csak melee karakterekkel jatszottam, tehat en rohantam elol mindenfele kezem ugyebe kerulo dologgal hadonaszva, lehet ki kellene probalnom hogy csak hatulrol lovoldozok, amig a tobbiek hadonasznak 😄 Bar healert/rangedet konnyebb taktikakkal iranyitani, mint egy tankot :/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Igaz csak 1.0-s easy módban játszom, valószínûleg nehezebb fokozatokon már megbántam volna a dolgot, a sima dps-elésen kívül nem sok másra jó sajnos. Na jó, meg zárnyitásra és hogy bárkit le tud dumálni, de az nem a harci specializáció része 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy lecsekkoltam a Kapáslövés és a skillek hatását. Célzás módban okésan mûködik, ez ugye +1.5sec célzási idõ, tehát egy longbownál 0.3+1.5=1.8 secig tart célra. Kapáslövéses ijnál ebbõl lejön x, ami általában 0.3 sec (ezért normál módban nincs is célzás idõ). Van amelyik ijnál kevesebb a bónusz, a Prima guide-ban van táblázat.
Ami érdekesebb, az a Gyors lövés mód. Ekkor elvileg <(DEX-10)*5>(DEX-10)*5>% gyorsitásnak kéne belépnie. Gyakorlatilag semmi ilyen nem történik, a felhúzási animáció ugyanannyi ideig tart, a célra tartás ideje csökken itt is. Tehát ha olyan kapáslövéses ijunk van, ahol már eleve nincs célra tartás (Lelianna bow pl.), akkor a Gyors lövés csak hátrányt ad, többet lõsz mellé és nincs crit. Kivétel a kapáslövéses xbow, ahol 0.8-0.2 sec az alap célra tartás (Sailor's xbow), ott még gyorsit.
Próbálgattam, hogy mivel lehetne a felhúzás animációját gyorsitani, semmivel sem sikerült. Egy dolog lassitja, ha nehéz páncélt veszünk fel. Ekkor több mint kétszer olyan sokáig tart felhúzni, de a célra tartás ideje nem kap büntit.
Bioware Lead Designer:
"Finish the plot around the Dalish elves when her approval is high, then talk to her at camp."
bioware forum
[merlinw.org]
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
2. Bal alsó sarokban bejelentkezés, regisztráció - regisztrálsz.
3. Bal alsó sarokban bejelentkezés, bejelentkezel.
4. Rákattintasz a menüben a "Letölthetõ tartalom" menüpontra
5. Rákattintasz a a Kód beváltása gombra
6. beírod a kódot (Promo Code)
7. Rákattintasz a menüben a "Letölthetõ tartalom" menüpontra
8. LEtöltöd a DLC-ket
[merlinw.org]
Why so serious?
Még sosem csináltam ilyen, segítenétek kicsit?
[merlinw.org]
már -19en van 😞
itt fog hagyni a végén :S
Why so serious?
Nekem már 60 körül rázenditett.
Why so serious?
Why so serious?
jön fent pár zombi
aztán lent rengeteg csomo potit elnyomok azntán nem jön több felmegyek ott jönnek egyessével aztán nem jönnek
se lent se fent de
hiába beszélek mindenkivel nem történik semmi 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."