18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Aragorn10
    Már csak azért kérdezem mert akkor nem lenne logikus, hogyha van DLC akkor valaki letejel valamenyit érte aztán, kész. Nem hiszem, hogy ez a pontrendszer benne lenne ha nem érne semmit. Szerintem ha annyit összegyűjtesz akkor elvileg be lehet váltani de ha nem gyűjtöttél össze annyit akkor vehetsz még plusz pontokat, igy lenne értelme szerintem legalábbis.
  • Calver
    e-peen.
  • ricsa008
    na ja ez engem is érdekelne
  • Aragorn10
    Aha és akkor mi tökömnek vannak azok a pontok a játékban ????
  • Különc
    Azokért a pontokért, amivel DLCt tudsz letölteni, zsíros zöldhasút kell átutalni a devek számlájára.
  • Aragorn10
    Sziasztok lenne egy kérdésem. Elvileg van 800 pontom legalábbis a játék ezt írja és egyszer már végignyomtam, de mégsem tölti fel a pontjaimat az online profilomba és ezért nem tudom beváltani őket a kamarás erőd dlc-hez. Jó lenne ha valaki leírná, hogy kell köszi.:):)
  • Tomy Lee
    Na ez prof,thx
  • Calver
    mindentől véd, a rajta lévő DoT-ok sem sebzik olyankor. (pl ha felgyullad egy tűzgolyótól, majd ráraksz egy erőteret, az égésből származó sebzést is elnyeli)

kivétel Crushing Prison, mert ha az van a karakteren, a végeredmény sokkal viccesebb lesz.
  • Kandurex
    Muszáj leszel lecsapni, ha nem megy, gondold át újra a taktikát.
  • Neoka01
    Sziasztok!

A fórum kereső már megint jól működik. :(
    A kérdésem így az lenne: A játék elején amikor meg kell a jelzőfényt gyújtanom, van egy nagy ogre. hogy lehet kinyírni? vagy egyáltalán ki kell? amire a felére leviszem az életerejét, addigra a csapatom 3 tagja tuti hogy halott. :(
  • Különc
    lmfao
  • Fenrir
    Van mégegy: Heaven faluban az egyik ház mögött van egy rakat sírkő a fejlesztők neveivel :P
  • Tomy Lee
    Az erőtér bevéd teljesen a mágiától is?Tehát ha beküldök 1 Ally-t erőtér rajta,rányomok 1 infernót akkor nem sebződik?
  • zozyk
    Nem emlékszek rá hogy akart volna békülni. :)
  • Kandurex
    ...különc...te...
  • Különc
    Most kaptam egy fülest Kandurextől hogy van egy easter egg a játékban: állítólag hogy ha Oghrent is viszed a szent hamvakhoz, akkor nyilik egy opció hogy lehugyálja a hamvakat, mint egy koszos macska az alomba... De lehet csak "macskáknak" elérhető ez az opció és lehetséges hogy fatal errort okoz a valószínűleg NEM másolt játékotokban és NEM lopott Windózotokban, javaslom hogy mindenki mentse el a lovas-hardcore-gay-spermswap videóit míg nem késő és úgy töltsétek be az állást.
  • Tomy Lee
    Szerencsevadász+ügyes kezek tulajdonság egészen a készülék mesteréig(képesség)+sok dörzsöltség a szerencsevadásznak.
  • Különc
    Józan paraszti ész
  • raven505
    Mi kell hogy ki tudjam nyitni a lezárt ládákat???
  • Különc
    Nem gáz, miután először végigvittem és elolvastam a vége főcímeket, tiszteletből végigvártam a stáblistát aztán egyből: New game
  • CamelX
    Egyszerre írtuk majdnem... akkor annyira nem gáz, kérdésemre válasz :D
  • CamelX
    Az gáz hogy tegnap éjjel fejeztem be emberi Arcane Warriorral és már MOST kezd enni a kíváncsiság hogy 1 törp bűnözőt indítsak? :D:D
  • Különc
    Na nekikezdtem a 4. végigjátszásnak, ebben teljesen odaadom magam Leilananak 8) Human noble rogueról van szó, második végigjátszásom szerencsevadásszal, mert nagyon megtetszett, eszméletlen DPSt tol, főleg így partyban: Alistair, Morrigan(healer/cc) Leilana (átspeccelve 2 tőrre) és én is 2 tőrös/cunningos rugó.

Odabaszós
  • Különc
    Ma még nem volt
  • Tomy Lee
    Reménykedem valami mod-ban,hogy megcsinálják és lehessen választani de nem nagyon látom jelét ennek sehol,hogy készülne.

Am.neked is csak harc volt a démonnal és nem adta meg magát?Nem folytatott semmiféle párbeszédet veled sem?
  • Tomy Lee
    Igen,buktad:C
  • Cashx
    akkor megnyugodtam :)

http://gamepod.hu/dl/upc/2009-11/17539_partialnudity.jpgPartial nudity :D:D
  • zozyk
    Akkor ha ezen túl vagyok,akkor buktam a vérmágiát?
  • Tomy Lee
    Lehet mást is választani,hogy bemész ott rögvest egyik mágusoddal viszont nekem nem volt a démonnal párbeszéd,nem adta meg magát,nem ajánlott fel így semmit csak harc opció volt:(
    Elmentem körmágusokhoz segítségért visszamentem,megkaptam a vérmágust aztán kis időre rá eltünt.Ott nagyon ideges voltam,nem tudom minek tudható ez be de köv.szintlépéskor nem volt meg a spec és azóta sincs:((
    Ez nagyon elkeserített azóta is hiányolom ezt a speckót de már nem lesz meg.
  • Fenrir
    Mágus karaktereknek kötelező varázslat.
  • Tovi
    És gondolom a topik fejlécében lévő linkre sem tudtál rákattintani....
  • Tomy Lee
    Redcliff kastélyban mikor odaérsz ott lesz lehetőséged megtanulni amikor a gyerekből kell kiűzni a démont DE ajánlatos legelsőre azt a lehetőséget választani,hogy elmész a körmágusokhoz segítségért majd ha visszatérsz akkor Jowan-nal menj be az enyészetbe.
  • zozyk
    Hiába irok a keresőbe,nem ad ki semmi találatot a szemét.
    Az lenne a kérdésem,hogy vérmágiára ki tud oktatni engem és hol?
  • Lacee
    a csak egy karakterhez köthető ajándékot nem is lehet másnak adni, ne aggódj (sten kardja, duncan pajzsa, a fekete könyv, andraste's grace virág, bőrkesztyű)
  • marcuc
    kösz calver...most újrakezdtem egy tök új karival , és most minden mellékküldetés megcsinálok amit tok:D mert kicsit már untam csak a főszálat...:S
  • Kandurex
    Nyugi, azt a könyvet nem tudod senkinek oda adni, csak a ribancnak.
  • MrAndree
    Zevrannak minek ajándék? Már valami 50 körül tanítja az assassin specet, azt meg két beszélgetéssel el lehet nála érni...
  • Cashx
    Szóval nem a főszálhoz tartozik?? Basszus én minden ajándékot amit a circle-ben találtam Zevran-nak adtam az assa spec miatt. :D:D
  • Kandurex
    Egészségnek, ezért is gondoltam azonnal a vitality -re.
  • Calver
    np btw magyarra hogy fordították? csak h tisztában legyek már vele

marcuc: majd Morrigan adja a küldetést, előtte meg kell találni Circle Tower-ben a Black Grimoire-t, és odaajándékozni neki.