Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Foltozgatas: Adtak ki mar javito patchet.
Toolkit: Akarsz sajat kalandot kesziteni?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Why so serious?
Összekaparnék pénzt a játékra, de ahogy látom, olvasom, gyakorlatilag mindent csak interneten keresztül lehet vele
- DLC
- foltozgatás
- Tool Kit
Mit tudok akkor kezdeni?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
WoW még mindig :P
WoW még mindig :P
A másik, hogy az álomban minimum 3 szintnyi képességpontot lehet összeszedni a rejtett és kevésbé rejtett szobákból.
[merlinw.org]
Vagy mindjárt az elsõ helyszínen:
sima karakter:
szellemalak:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha felszeretném tenni a patch-et akkor mi a sorrend?
Elõbb a patch és utána a DLC és letölthetõ tartalmak vagy fordítva?
Egyébként bátran fel lehet a foltot tenni?
Valahol azt olvastam, hogy utána nem biztos, hogy elindul a játék.
A DLC-nél és a letölthetõ tartalmaknál számít a sorrend hogy hogyan aktíválom õket vagy mindegy?
★ 汤姆 李
Azonnal be kell szereznem!
Gépigény?Max grafika mit igényel?
★ 汤姆 李
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Meg arra gondoltam megveszem s könyvet, vissza töltöm a játékot akkor megmarad e unlock?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Milyen lett a játék? Bár a hozzászólások száma azt mutatja, hogy vagy q jó, vagy q sz@r 😊
Játszik vele valaki boxon? Nagyon kíváncsi lennék, hogy ott milyen lett.
köszi
Good for you!
L😄D😄😄😄😄😄😄😄
Arra lettem figyelmes, hogy a negyedik fo quest utan mar ugy harcolok nagyobb csopotrok ellen, hogy a Rogue karimmal kozejuk csapok, ram ragadnak es elkezdek koroket futni veluk, mig a tobbi harom csapattarsam elintezi a tobbit, majd lassan lassan lehuzak rolam a kovetoimet.
Ezzel a modszerrel olyan harcokat nyerek meg, amiket mashogy nem tudok elkepzelni, hogy meg lehetni oldani.
Tovabba sajnos oda is eljutottam mar, hogy kihasznalom a jatek kisebb hibait, miszerint ha egy adott szobaban 10 ellenfel tartozkodik, akkor meg tudom ugy oldani, hogy nagyon ovatosan kozelitek, es akkor 4 ramtamad de a tobbi 6 ott marad. Amiutan megoltem a 4-et azutan mar a 6 az nem nehez.
Ez amugy nem tudom hogy bug e vagy mi, nekem megfelel mert igy tudok haladni, de kicsit idiotanak tunik, hogy Kohrin-t es csapatat ugy vertem le, hogy sikerult ugy kihuzni oket, hogy a ket masug a hatterbe marad, igy fel pect alat lecsaptam a fejet 😄
GW2: Dragonknight.5302
Kumiho #2179
De majdnem mindegy, mert szinte az összes helyszínt érdemes bejárni újra, mert vannak szellemajtók ahol csak abban az alakban, vannak masszív ajtók amiket csak nagy erõvel lehet betörni, vannak ugye egérlukak, és lángoló ajtók..bár ez utóbbi nem lehetetlen mint az elõzõek.
A sorrenddel be lehet szívni kicsit..de tényleg csak kicsit, mivel az oltárokat könnyebb bejárni ha a gólemalakod hamar megvan.
De nem nagy ügy...a lényeg hogy használni kell az alakváltozást, mert anélkül hosszú lesz. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amúgy mágusommal eleinte se voltak gyógyital gondjaim, szerencsevadászként akad, de nem vészes.
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
May the force serve you well!
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
May the force serve you well!