18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#7280 Jo ronda ez az armor, rapakoltam Alistairre, neki meg megteszi. :D -
Tomy Lee #7279 ty,kipróbálom. -
Murmur #7278 Link lemaradt, ha erdekel:
http://dragonage.wikia.com/wiki/Juggernaut_Armor -
Murmur #7277 Van neki set bonusza, +Strength +Constitution. -
#7276 Azt vettem eszre, hogy nem igazan eri meg paralyze vagy slow runakat hasznalni, jobban jarsz cold meg lighting runakkal. Cold critnel lassit, lighting pedig staminat csokkent a targeten, es sebeznek is. -
Tomy Lee #7275 Páncél a halálosztó de kár,hogy nem ad ez bónuszt ha meg van a full set belőle(sírkős rémek dobják mind a 4 az erdőben),Pajzs a "holt címer" mana regen végett,kard meg a kedvencem(berúnáztam kis bénítókkal még mert 2 slotos a kard) eddig:),az itt:
-
Tomy Lee #7274 Viszont a swap weapon(fegyverváltás)opció meg közelharcban úgylátom hasznos.Szal mindenképp legyen nála caster sword+pajzs -
Tomy Lee #7273 Bűvharcos igen ezért a mágiát használja fel erő követelmény helyett a páncélokhoz.Mondjuk csak ovatosan mert a kimerültség veszélyes lehet!
Talán inkább valami könnyebb szettet rá amitöl nem fárad úgy ki.
Ja és kars+pajzs nem jött be nekem ebben a játékban,ha cast-ol akkor elteszi a fegyvert és ez sok idő.. -
#7272 2 szó: Arcane warrior -
#7271 Hi! Ez milyen full pancel +kard pajzs, hogy morrigan 11-es erovel elbirja? -
#7270 Amúgy nem kell az a láda. ELsőre én is mindig szívtam, hogy sok a cucc és nem fér. Aztán megtanultam hogy első dolog MINDENHOL megvenni a backpack bővítést és pillanatok alatt fel lehet tornászni a helyeket. Emelett mindenkire mindig ráadni a legjobb páncélokat és fegyókat, a többit meg AZONNAL eladni a táborban (max. ha nagyon-nagyon kell, visszavásároljuk felárral). Ahogy haladunk előre úgyis lesz jobb cucc mindig, így a régire nem lesz szükség és inkább használjuk tárolónak a karaktereinket. Így félig teli inventoryval el lehet mászkálni. Csak a komponenseket kell magunknál tartani, meg a tyotyókat, ilyesmit. -
Nagydög #7269 "...abba az 1500 forintba nem haltam bele amibe a Warden's Keep került."
Ez a trukkje az ilyesminek. Ingerkuszob alatti aron adnak valamit, ami igazabol sokszorosan tularazott. Egyebkent a Bioware meg egesz normalisan csinalja, a fejlesztok meg vegkepp elismerest erdemelnek pl a lada modert. -
MrAndree #7268 Se darkspawn, se ogre, se sárkány nem állhat az utamba szóval a játék bevetette ellenem a végső fegyverét. Kiteleportált a világból:
-
#7267 Apropó, mikor végigjátsszátok és a végén Alistair beszél a pórnéphez, ugyanolyan páncélzat van rajta, mint Cailanon, tehát nemtom mi értelme kifosztani a király hulláját a DLCben majd, meg úgy alapból van egy kis ellenszenvem az egész iránt, de megfogom venni úgyis, mert 1 Mátyás királyt simán megér a dolog így is szerintem. -
#7266 Ezért a legjobb szerepjáték maga az élet, döntések legszélesebb skálája között lehet válogatni emberek (remélem nem mondtam evvel újat) Vagy megveszed a játékot és hozzá a DLCket, vagy megveszed a játékot, de a DLCket nem, vagy egyiket se veszed meg hanem lehúzod warezról.
Mint mikor pénzt adsz a veteránoknak, de jól eső érzést ad hogy segítesz szegény éhező (jelen esetben a Bioware emberein) elfeken és gyűjtöd a tapasztalati pontot. Az elsőhöz kell a legkevesebb dörzsöltség, ám ott a goldod bánja, másodiknál a goldod nem apad meg annyira, viszont mehetsz sírni a fórumra, hogy így köcsög EA igy buzi Bioware ám az alacsony meggyőző értéked miatt lehurrognak és a megfélemlítéshez nyúlsz (anyázás) ami persze sikertelen és harc lesz a vége. A harmadiknál hiába van sok goldod, a többiek kiközösítenek ráadásul egy "MACSKA" ki is dob téged innen mint macskát szarni és mehetsz vissza töcskölni Zevrant.
Válogassatok -
#7265 Heh, mintha a DLC-ket nem lehetne levarezolni.
Egyszerűen az EA szemét pénzéhes banda, nem újdonság, szerencsére nem mindenhol jelentkezik ez a tendencia (lsd VALVe) -
MrAndree #7264 Ez meg már nézőpont kérdése, abba az 1500 forintba nem haltam bele amibe a Warden's Keep került. -
#7263 Nem a DLC -vel van gond, hanem egyelőre a tartalom kevésségével, ilyen alapon ez így "lópáncél" szagú... -
Pares #7262 Na! Azért egy Csillagagyar (Starfang) odabax rendesen... A legjobb kard a játékban, és választhatsz 1 kezes és 2 kezes verzió közt is. Aztán ott az Antik Szürke Kamarás vért is, az se kutya ám... Nekem bejött a DLC, az egyetlen mínusz a dlc-vel kapcsolatban csak az volt, hogy a "rendrakás" után nem mehettél újra be az erődbe, csak az udvarba... De azért szép dolgokat adott hozzá, kétségtelenül... -
MrAndree #7261 Hülyeségeket beszélsz megint, senki nem fog ilyesmikért fizetni. Ahogy nem is szoktak, nem véletlenül ment ki a divatból az Oblivion féle lópáncél DLC és jött be helyette a mostanában divatos új helszínek meg küldetések DLC mint a Mass Effectnél, Fallout 3nál vagy itt. Mert kevés idióta van aki fizet egy páncélért de sokan vannak akik új küldikért meg ilyenekért igen. -
#7260 Próbáltam, jól néz ki, de nagyot harap a gépeden, nekem helyenként már belassult ezért töröltem. -
Nagydög #7259 A ladat egyik fejleszto barkacsolta, igy amolyan felhivatalos mod. -
#7258 Mivel a modok nem tiltottak ezért nyugodtan használhatod a ládát is amit ráadásul a táborodba tesz, nem a Kamarás Erődbe. -
CamelX #7257 JBTexture mod-ról van valakinek tapasztalata? DA Nexuson hatalmas a népszerűsége és az összehasonlító képek is elég meggyőzőek. Arra lennék kíváncsi h lassít -e észrevehetően a játékon -
hapi #7256 Nem ez a lényeg hanem az hogy ha látkák hogy ez működik legközelebb a healing potion -ért is fizetned kell majd.
Egyébként meg a láda a wardens keep-ben van és az fizetős. ami ingyen letölthető az csak 1 mod tehát nem hivatalos ha jól tudom. -
#7255 csak épp ebben a játékban ez nem igaz: ami DLC és "alapból is benne kéne lennie" az szerintem Shale karaktere, viszont őt a dobozban kapod. Gyanítom, hogy a warez miatt van ez így megoldva.
A láda tényleg hiányosság (bár kis odafigyeléssel meg lehet lenni nélküle is, első végigjátszásra nem használtam), ezért ingyenes is.
A warden's keep pedig némi looton és kalandozáson kívül nem tesz hozzá semmi fontosat szerintem, az alapjátékból nem hiányzik ordítóan az az opcionális pár óra, így az abszolút belefér a "pluszpénzért extrák" kategóriába. -
MrAndree #7254 Nyilván, csak éppen itt a DA topikban osztja, amikor a DA DLC-i éppenhogy nem a "lópáncél" kategóriába esnek. Új skinekért meg ilyen faszságokért én se szoktam fizetni. -
Nagydög #7253 Azert hapi nem mond hulyeseget. A jatekiparban is kezdik felfedezni az autogyartok felszerelteseg modelljet: Pohartarto 25K HUF, eloallitasi koltseg 300 HUF. Tartok tole, hogy hamarosan elore tor a mikrotranzakcios koncepcio is. Megveszel egy jatekot, azatna aprankent megegyszer kifizeted az arat olyasmiert, aminek amugy is benne kene lennie. -
#7252 Btw amit pár hozzászólással felsoroltál az mind letölthető ingyen, egyik sem dlc-ben van. -
#7251 a láda és a spell is ingyenes DLC, akkor most miről beszélünk? Egyedül a Wardens Keep ami tényleg fizetős, Shale és az armor jár a játékhoz csatolva, három tárgyat az online ingyenes flashjátékkal lehet unlockolni, a többi meg a gyűjtőihez járt, ha jól tudom, tehát azért sem kellett külön fizetni. -
MrAndree #7250 Igen, hülye vagyok, agyatlan vásárló aki minden szart megvesz amit az arcába tolnak. Tudom, hogy erre akadsz kilyukadni így gondoltam megoldom helyetted. De nagyon is jól értem én miről van szó, Te vagy az aki nem igazán... -
hapi #7249 Gondolom te megvetted. Jó üzlet 2 óráért 7 dolcsi mikor 50 dollárért kaptál kb 100 óra játékidőt. Tudom nem érted meg hogy a saját piacodat rontod szal mindegy is... -
MrAndree #7248 Hülyeségeket beszélsz kedves barátom, semmiféle gyűrűt nem árulnak 5 dollárért. Csak mondom. Egy 1,5-2 órás DLC-t árulnak 7 dollárért amit vagy megveszel vagy nem veszel meg. -
hapi #7247 Én hiába nem veszem meg, a sok fasz megveszi 5 dollárért egy faszom gyűrűt...
És a tömeg miatt működik, így hát egyre jobban szopni fogunk. -
#7246 Mit tudsz csinálni ellene? Nem veszed meg, ennyi. Kötelezőnek nem kötelező. -
MrAndree #7245 Köszönjük Emese... -
hapi #7244 köszönjük meg szépen a sok buzi konzolosnak akik minden szart megvesznek értelmetlenül hogy mostantól:
- ha kell 1 kurva láda amibe beteszed a jelenleg felesleges cuccot akkor az csak DLC -ben fizess érte
- Ha kell 1 kurva open lock varázslat akkor DLC -ben fizess érte
- Ha kell bármi ami régen alap dolog volt akkor DLC -ben fizess érte
Sajnos arról mi (vagyis ti faszok) tehettek hogy ez működő üzleti modell lett, mert ha nem vennétek nem csinálnák ezt. -
#7243 Hiszed vagy sem, nem érnek semmit. A DLCkért (vagyis azokért a pontokért amikért beválthatod) fizetni kell -
Nagydög #7242 Biztos ugyan nem vagyok benne, de szerintem csak a konzolos verzio miatt van. Boxon ugyis kotelezo feature, PC-n se art senkinek, es kesobb esetleg hasznalhatjak is valamire. -
Kindred Blades #7241 Logikus vagy nem logikus, az achievement pontok fikarcnyit sem érnek DLC vásárláskor.
Én nem vagyok ennek a nagy DLC-mizériának a híve, jobban örülnék egy testes kiegészítőnek, de ez van.