18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Tomy Lee #7520 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit hátrébb menj be az ajtón,1-2 épülettel mellette ahol áll 1 dwarf kurva:P -
#7519 Most elakadtam a törpe városban, a szegény negyedben kéne bejutnom az alvilághoz hogy elintézem a főnöküket, de az ajtó nyitásához kéne valami ujpercekből álló kulcs. Azt hol találom meg, vagy kitől kaphatom meg? -
#7518 2 CC-t kicsit túltápnak érzem,már egy mage CC-je is óriásít könnyít a gamen,igazából meg sem fordul a fejemben,h Wynne-vel is kirakjam...
Brood Mothert kicsináltam,eddig ez volt a leghangulatosabb rész a gameben,nagyon fless:D -
#7517 asszem a Brood Mother dobja. -
#7516 azt nem tudod, hogy mi van akkor, ha Rogekkel beszéltem, de akkor még nem volt elég pénzem, ezért elment. Utána már soha többet nem tudom megcsinálni a küldit? Vagy hol találhatom meg újra? -
HammeRed #7515 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köszi a tippet de sehol nem találom azt a piszkot már vagy 5x végigmentem a torony összes létező szintjén pedig úgy emlékszem hogy rogek azt mondja hogy a második szinten van.Ha más nem lesz visszamegyek a törpéhez és lecsapom de akkor buktam az aranyam nagy részét :-( -
KingPunisher #7514 Haha van benne valami de most pagonyelfeknél lehet venni elfgyökeret igy lesz mindig gyogyital ami azért sokat könnyit.. remélem..
Max feladom az elveket :P -
#7513 2h-val miért ne tudna tankolni? az egész játék alatt nálam kétkezes harcos tankolt, soha nem volt vele semmi bajom - igaz a legtöbb sebzést a saját karaktereimtől kapta
2 mágussal már kéne h legyen annyi CC-d, h jobb esetben a tankod csak arra kelljen h az ellenfelek ne akarjanak hátrafutni a mágusokhoz, de gyakorlatilag meg se karcolják a srácot. -
#7512 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott van, az egyik szekrényben bújt meg. -
HammeRed #7511 A liriumos küldetést rogek-től csak akkor érdemes felvenni ha még nem jártam a mágustoronyba ha jól gondolom?Mert voltam a toronyban már de godwin nincs sehol sem mert a tornyot már előzőleg kipucoltam. -
#7510 A röhej, hogy sokszor fog megdögleni, totál esélytelen, ha csak nem easy -n tolja :) -
MrAndree #7509 Kívánom Neked szeretettel, hogy 95 óra játék után nyírjon ki a főellenség. Tudod a mazochizmus egészségtelen. :) -
#7508 nemszóltam -
#7507 Tovább lehet ott menni, én is elkolbászoltam egy darabig. -
Bleach2 #7506 A mélyutakon amikor az üllőt kellet megtalálni, akkor találtam légiós páncél felszerelést de a sisakot nem találom hozzá...
Merre van a légiós sisak? -
#7505 Dwarfoknál, barlangban kinyírom a Corrupted Spider Queen-t, elolvasom a journalt, de nem tudok tovább menni a Dead Trenches-be. Nem mutatja a térkép. Bug, vagy valamit kihagytam? -
#7504 Elso nekifutasra neha tenyleg huzos lehet,foleg ha a skillpontokat nem rutinosan pakolgatod szintlepesnel.A szornyek ereje pedig igen fugg a Te szintedtol,igazodik hozza.A mazochizmusodhoz meg no comment :D -
Tomy Lee #7503 DA Promo Items
-
KingPunisher #7502 Hát szerintem jo nehézre sikerült a game átlagos szinten tolom de igen észnél kell lenni hogy ne feküdjön ki senki csata közben..
Bár én perverz vagyok ha meghal mindenki nincs ujratöltés az olyan izé dolog..akkor előről..xD. meg igy bent van tényleg az izgalom mi lesz a következő ajtó mögött..
Fallout 3-at is ilyen beteg felfogással toltam végig..
Amugy csak én vagyok nyomi vagy tényleg igen nehéz a game ?
A helyszinek és a monsták hogy vannak megoldva szintünktől függ hogy milyen erősek jönnek vagy a területtől ?
-
ShaiHulud #7501 mondjuk nem konkretan ertem minek kene dex 2h warriornak. dex elvileg 0.5 attackot ad pontonkent, ahogy a strength is 0.5 attackot ad (vagyis 2 strength = 1attack es 2 dex=1 attack) viszont strenght mellette noveli a sebzest is.
magas attackot akarsz a partynak akkor erdemes egyik warriort championre tolni es kirakni a 3-as kepessegig es hasnzlani a rallyt, illetve rugot bardnak es hasznalni a 3. songot. -
#7500 Youtube, de ha úgysem játszol vele akkor meg mért érdekel? -
#7499 Adja magát hogy vidd, a történeteket meghallgatva fura lenne kihagyni. -
#7498 Wynne hagyd ki. Morci kell, Ali is. Csinálj sok potit ha van anyagod, ha nincs akkor szívás ha nincs nálad elég kész lötty. Vagy Rakd be Shale-t Morci helyére és akkor Wynne nagyon jó lesz healernek. -
#7497 valaki nem csinál véletlen videóvégigjátszást? nincs kedvem végigtolni de érdekelne hogy milyen helyszínek vannak -
#7496 Oghrent tényleg le kell vinni Brankához?Kit hagyjak ki a csapatból?
DPS rugó vagyok,Ali tank,Morri dps+fagyaszt,Wynne healel,nem tudok kit kihagyni:/ Oghrent lehetetlen tanknak megcsinálni skillek nélkül :S -
CamelX #7495 Darkspawn = Mszp, Archdemon = Bajnai + Gyurcsány -
#7494 -
#7493 Nincs is köze MO hoz ne asszociáljál már.
Sötétség->darkspawns
hazudtak->Loghain a népnek, neked az vezérdémonról
-
#7492 ja :) -
#7491 Nem Magyarország szerepel a játékban, hanem Ferelden -
#7490 Ahol kiderül, h hazudtak és egy ország sötétségben áll. -
#7489 Országgyűlés után -
#7488 Denerimben mikor lesz elérhető a többi városnegyed?
Piactér, sikátorok, a Gyöngy, és egy vérmágus búvóhely csupán, ami "bejárható".
-
#7487 Geci nagy egyetértésben mészároljátok a világot mi? -
GodBadka #7486 Itt is lehetsz király, sőt királynő is, ha ember nemessel csinálod végig. -
gabor05e #7485 Sziasztok. nem tudtok olyan addon(vagy petch )-ról ami kari generálásnál esetleg uj hajat uj tetkót vagy valami kis újdonságot hoz be?:O (mert én keresgéltem csak nem találtam azt hátha valaki ismer valami hasonlót?:D) -
fixpont #7484 Sok ember ellen mindig annyi a taktika, hogy allistair megy legelol magara csalja az ellent es megy az vihar ra, es mindenki meghal, allistair is nade o felfek a harc vegen az ellen meg nem. :D -
#7483 Hát ez az. Attól még, hogy Grey Warden lettem, a jellemem nem változott meg. BG sokkal nyitottabb volt ilyen szempontból. -
#7482 OMG SPOILER ROFLMAO DIEPLS HTXKKBYE -
fixpont #7481 Tedd nightmare, nincs nagy kulonbseg a hard es a nightmare kozott. Nekem mar a nightmare is tul konnyu, csak par harc izzaszt meg, most azzal nehezitem, hogy nem hasznalok sem eletero sem mana lottyoket harc kozben. Az egesznek a kulcsa amugy, hogy a mageval jol kell tudni jatszani es jo spelleket kell adni neki, ha ott valaki elrontja akkor borzalmasan nehez lehet a jatek. Evszazad vihara es tuzes nyalka kombokat mindenkepp erdemes tudni, a ket leghasznosabb.