Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Emellett legalább 2-3 szintnyi tapasztalati pont van elrejtve a szellem ajtók, egérlyukak stb-k mögött. Nem figyeltem a többit, de 28-as erõvel mentem be és 34-el jöttem ki😊
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Meg aztán ki tudja hogy a jövõbeli DLC-k is mennyit pakolnak még hozzá az egészhez és ez be lett tervezve vagy sem...
Sõt, ott van pluszban az is, hogy 3 helyen mindjárt 2 féle, eltérõ módon lehet végigvinni a feladatsort a segítség megszerzéséhez és mindegyik más típusú segítséget fog a végjátékban jelenteni (elves-werewolves, mages-templars ami még abba is beleszól hogy Redcliff urának melyik hozzátartozója maradhat meg, golems-dwarfs). Emellett ott van a hamvak megszerzésénél is a lehetõség egy másfajta megoldásra.
Minden mellékküldetés nehezen csinálható meg, mert van ami "kaszthoz" kötött és csak bizonyos karaktertípus esetén jelenik meg (ilyen például a fõvárosban az orvgazda és az õ feladatai) vagy csak bizonyos karaktertípussal lehet teljes értékûen megcsinálni.
A Deep Roads nem olyan nagy. Van 3 elveszett város (az egyiknél az üllõvel, a másik egy teljesen lepusztult városmaradvány, a harmadik meg Shale által lesz csak elérhetõ), két átmeneti szekcióval (egyik a híd és környéke ahol a légiósokkal lehet találkozni, a másik az útelágazás térképe). Egyáltalán nem nagy. Plusz a törpék jelenleg is lakott települése.
Kérdés, hogy megéri-e Shale-t bukni, hogy a végén legyen gólem hadsereged?
Valószínûleg nem, amilyen dumái vannak, kár volna érte 😊
Az az egész törpés vonal elég nehéz amúgy, Broodmother meg a darkspawnok hordái, gólemekkel cifrázva.
- loot+árustól veszel 2-10dmg-s nyilakat
- méregkeverés - méregbe mártott nyílakat használsz.
Máris olyan erõs lesz mint egy kard + íjászati bónuszok. Egyébként az íjászok a mágusokhoz hasonlóan támogató szerepet töltenek be.
[merlinw.org]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nieleen
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Mert valami mocskos szar már megbántam😞 Alig sebez valamit.
Next PC upgrade: 2022
A csúnya az volt, hogy védtem az üllõt, a harcot pedig a 3 lánnyal nyomtam - most figyelj - mana poti nélkül. Mert az elfogyott. Vért izzadtam... de meglett😊
PS: Hogy ez a Shalf (alias Pala) mekkora karakter😊
[merlinw.org]
"The trees move. Do you not see it?"
egy viszonylag egyszerû kérdés:
Leliana mikor fog csatlakozni a csapatomhoz (melyik városban)?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Bemutatom "Csókos szájú" Rendel -t
<#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egyébként megint ugyanott vagyok, mint a hét elején, nem merem elindítani a játékot, mert nem szabadulok akkor 😞
Hozzá jutottam sárkány pikkelyhez a q log is írja, hogyan lehet felhasználni nem találok kovácsot hozzá.Kisülhet belõle valami magnek hasznos cucc?
1.)Elvileg azt írja ki, h a felfedezhetõ világ 61%át fedeztem fel és a játékban kb 31%nál(erre mondjuk nem emlékszem) tartok...Namost ez érdekes mert már csak a Törpök hiányoznak a hadseregbõl és eddig minden mellékküldetést mindenhol megoldottam, bejártam mindent stb. igaz még csak 2 "területet" jártam be DeepRoads on belül..szal ekkora lenne a Földalatti alagútrendszer? (48óra a játékidõm eddig kb)
2.)A csoportban sebzésben a fõkarakterem(Rouge) vezet 33%al Sten és a gólem csak kb 22-23%okkal követ és Morrigan 18%ban veszi ki a csapatsebzésbõl a részét.
egyébként vicces a kitekintés a Supermenre amikor becsapódik a meteorit😛
jah meg nemsokára meglesz a pénz(148arany) a törp árusnál megvehetõ tõrre.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
btw sikerült megtalálnom Stan kardját..visszamentem, és most már ott volt a láda (most vagy nagyon vak voltam, vagy tényleg a rossz sorrend miatt nem látszott..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(linkje pár oldallal ezelõtt megtalálható)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Van rá valamiféle lehetõség, hogy felgyülemlett (számomra fontos) cuccokat lepakoljam valamiféle biztonságos helyen? Például a táborban? Vagy valahol máshol?
Köszi.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Nálatok a menüben látható valahol a képernyõn a verziószám?
Nálam nem, csak a DAOriginsLauncher verziószámában látom az 1.01-es változást, de ott is az 1.00-ás .exe fájlt használja...
Pedig felraktam a javítást.
Aki ezt megfejti, annak fizetek.😄
Companion quest kapcsolódik még Alistair-hez (lánytesóval kapcsolatban), Morrigan-hez (anyuci grimoárja kapcsán), Leliana-hoz (tanítója kapcsán), Oghren-hez (egykori nõje kapcsán), Shale (múltjára kíváncsi), Wynne (egykori taníványa miatt), Zevran (volt alkalmazói kapcsán). Mindegyikhez közös pont, hogy legalább 30 körüli értéken kell velük jóban lenni. Aztán van ahol egy véletlen encounter fogja elõhozni a további lépéseket ahol ott van a kérdéses NPC, van ahol egy bizonyos helyen kellett már megfordulni és utána jön elõ a kívánságaival az egyén.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
<#zavart1>#zavart1>