Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
1 szintet léptem eddig és 4 tulajdonságomhoz jött +1 pont ennyi semmi több.De lemászom akkor a második kört is.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Az az egyik legjobb quest😊 Nem kell össze-vissza menni, 2x kell körbejárni a kört. Elõször a 4 képességeket felvenni, második körben kinyiffantani a démonokat, oszt sanyi.

Emellett legalább 2-3 szintnyi tapasztalati pont van elrejtve a szellem ajtók, egérlyukak stb-k mögött. Nem figyeltem a többit, de 28-as erõvel mentem be és 34-el jöttem ki😊

[merlinw.org]

grebber
Ez az álomvilág kiakasztó összevissza bolyongani 😞

Valaki segítsen!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Denerimbe ellenem fordul Levran, nem lehetne megoldani, hogy maradjon mellettem???
HELP!

Ha nem vetted fel ott a questet akkor sztem nem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

watto
És akkor már semmit nem tok velük kezdeni?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Ha ez a deserter house, akkor még lotheringben volt egy ilyen "regiment" és onnan szökött el 3 ember valami értékes cuccal és azokat kell megtalálni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

watto
Denerimben van az 1ik sikátorban egy "mocskoskunyhó" nevû ház, bementem és van benne 1 Layson, a szökevény nevû arc... Vele mit lehet kezdeni? Ki akarom nyirni zavar a fejese 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Valakinek van olyan gondja hogy nem mûködik a Varázsos technikák kódexe vagy mi a csöcs ? Van belõle 3db és se Wynn se Morigan nem tudja használni...van ugyanilyenem csak harcosoknak az mûködött...rányomok de nem kezd el villogni use-ra mint a többi item...

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

MerlinW
Shale-t a választások után szabadítottam ki😊

[merlinw.org]

A sima íjak spéci vesszõi (tûz és jég) csak +2-esek. A nyílpuska lövedékek +3-as sebzésûek. Nincs +10-es lövedék.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

nem bukja el az ember Shale-t ha netán az Anvil megtartsa mellett dönt. Az egész csak meggyõzõképesség kérdése. Így lehetnek együtt Shale és a gólemek minden gond és probléma nélkül.

100% sosem lesz a felderített terület és az elvégzett feladatmennyiség. Mindegyik elõtörténet olyan nagyjából 4-6% körüli értékû és mivel egyszerre csak egyet játszhatsz ki, így a többi százaléka kiesik.
Meg aztán ki tudja hogy a jövõbeli DLC-k is mennyit pakolnak még hozzá az egészhez és ez be lett tervezve vagy sem...
Sõt, ott van pluszban az is, hogy 3 helyen mindjárt 2 féle, eltérõ módon lehet végigvinni a feladatsort a segítség megszerzéséhez és mindegyik más típusú segítséget fog a végjátékban jelenteni (elves-werewolves, mages-templars ami még abba is beleszól hogy Redcliff urának melyik hozzátartozója maradhat meg, golems-dwarfs). Emellett ott van a hamvak megszerzésénél is a lehetõség egy másfajta megoldásra.

Minden mellékküldetés nehezen csinálható meg, mert van ami "kaszthoz" kötött és csak bizonyos karaktertípus esetén jelenik meg (ilyen például a fõvárosban az orvgazda és az õ feladatai) vagy csak bizonyos karaktertípussal lehet teljes értékûen megcsinálni.

A Deep Roads nem olyan nagy. Van 3 elveszett város (az egyiknél az üllõvel, a másik egy teljesen lepusztult városmaradvány, a harmadik meg Shale által lesz csak elérhetõ), két átmeneti szekcióval (egyik a híd és környéke ahol a légiósokkal lehet találkozni, a másik az útelágazás térképe). Egyáltalán nem nagy. Plusz a törpék jelenleg is lakott települése.

MaskimXul
Szerintem ha Caridan mellé állsz, könnyebb. De mindkét esetben rohadt nehéz a harc.
Kérdés, hogy megéri-e Shale-t bukni, hogy a végén legyen gólem hadsereged?
Valószínûleg nem, amilyen dumái vannak, kár volna érte 😊

Az az egész törpés vonal elég nehéz amúgy, Broodmother meg a darkspawnok hordái, gólemekkel cifrázva.

MerlinW
Nem alapnyilakkal kell lõni.
- loot+árustól veszel 2-10dmg-s nyilakat
- méregkeverés - méregbe mártott nyílakat használsz.
Máris olyan erõs lesz mint egy kard + íjászati bónuszok. Egyébként az íjászok a mágusokhoz hasonlóan támogató szerepet töltenek be.

[merlinw.org]

robotnyk
második lawl 😄
TDC Geronimo
Hm most beszéltem a táborba Shalevel és megnyílt egy új helyszín a nagy térképen :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MEdievil
Errõl ez jut eszembe:

Na és ez megvan?:

<#zavart1>

F

Yossarian
de az üllõ környéke teli van lirium telérrel. :o bár annyira más minden az újrajátszás során is, hogy lehet, nem is egy dologról beszélünk 😊

Nieleen

Laky
Köszi 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

grebber
Van aki íjászatra gyúr??
Mert valami mocskos szar már megbántam😞 Alig sebez valamit.

MerlinW
Huhh ez a törpös választássorozat (üllõ, király) komoly volt😊 Fizikailag és agyilag is😊

A csúnya az volt, hogy védtem az üllõt, a harcot pedig a 3 lánnyal nyomtam - most figyelj - mana poti nélkül. Mert az elfogyott. Vért izzadtam... de meglett😊

PS: Hogy ez a Shalf (alias Pala) mekkora karakter😊

[merlinw.org]

Te voltál az, aki egy korábbi(talán a spoileres nagy)linkelésnél azt mondtad arra, h az nem mûxik. Az ARM féle DLC-k már tökéletesen mennek? küldik is? Az az árusos rész az egyik végén is? Mert itt írta vki, hogy nem kapja meg, amit kellene ott vhol.

MaskimXul
Minden faszán mûködik, A camp storage az egy BioWare alkalmazott által készített nem hivatalos ingyenes mod.
Calver
de készülj fel rá, hogy le kell némítanod a DAO-t akárhányszor megszólal.

"The trees move. Do you not see it?"

HELP!

watto
lothering

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

TBTPumpa
sziasztok!

egy viszonylag egyszerû kérdés:
Leliana mikor fog csatlakozni a csapatomhoz (melyik városban)?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Gubberx
Zevrannak tuti bejönne 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kandurex
Csak nem bírtam ki 😄

Bemutatom "Csókos szájú" Rendel -t

<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gubberx
asszem a strategy guide leírja ha jól emlékszem a bónuszokat

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Engem is erdekelne ! #4707
Kandurex
#4707 <#help>

Egyébként megint ugyanott vagyok, mint a hét elején, nem merem elindítani a játékot, mert nem szabadulok akkor 😞

Gondolom nem lezártad a spoilert hanem kezdtél egy újat 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

XenHai
Megint lenne 2 kérdésem !
Hozzá jutottam sárkány pikkelyhez a q log is írja, hogyan lehet felhasználni nem találok kovácsot hozzá.Kisülhet belõle valami magnek hasznos cucc?
TurboX
na, ezt hogy csináltam..
TurboX
no, nekem is sikerült a végére érnem. eszméletlen hangulatos játék az elejétõl a végéig kár hogy a fõsárkányból nem lehetett valami extra brutál mega szuper cuccot kiszedni😞 azt hiszem nekikezdek majd méddzsel is bár nem ilyen elvetemült módon 😄, szépen lassan minden küldetést elvégezve, és másik vonalon haladva (most csúnya bácsi leszek aki mindenkit kivégez megcsonkít levizel miegymás bruhaha).
Gnome
Érdekesség:
1.)Elvileg azt írja ki, h a felfedezhetõ világ 61%át fedeztem fel és a játékban kb 31%nál(erre mondjuk nem emlékszem) tartok...Namost ez érdekes mert már csak a Törpök hiányoznak a hadseregbõl és eddig minden mellékküldetést mindenhol megoldottam, bejártam mindent stb. igaz még csak 2 "területet" jártam be DeepRoads on belül..szal ekkora lenne a Földalatti alagútrendszer? (48óra a játékidõm eddig kb)

2.)A csoportban sebzésben a fõkarakterem(Rouge) vezet 33%al Sten és a gólem csak kb 22-23%okkal követ és Morrigan 18%ban veszi ki a csapatsebzésbõl a részét.

egyébként vicces a kitekintés a Supermenre amikor becsapódik a meteorit😛

jah meg nemsokára meglesz a pénz(148arany) a törp árusnál megvehetõ tõrre.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Shiwo
SPOILER

btw sikerült megtalálnom Stan kardját..visszamentem, és most már ott volt a láda (most vagy nagyon vak voltam, vagy tényleg a rossz sorrend miatt nem látszott..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
telepítsd a "Camp Storage Chest" modot, és lesz egy ládád a táborban

(linkje pár oldallal ezelõtt megtalálható)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Laky
Hali!
Van rá valamiféle lehetõség, hogy felgyülemlett (számomra fontos) cuccokat lepakoljam valamiféle biztonságos helyen? Például a táborban? Vagy valahol máshol?
Köszi.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kandurex
Az öltözet bónuszt, amit egyazon típus ad, azt hol lehet megnézni? Mert én nem láttam a karakter lapon feltüntetve 😞

watto
az a gáz hogy stennel nem nagyon tudok barátkozni, beszélnék vele, de semmirõl sem lehet

Kandurex
Brutál szép és hangulatos a játék:

Felraktam a javítást. /1.01a/
Nálatok a menüben látható valahol a képernyõn a verziószám?
Nálam nem, csak a DAOriginsLauncher verziószámában látom az 1.01-es változást, de ott is az 1.00-ás .exe fájlt használja...
Pedig felraktam a javítást.
Aki ezt megfejti, annak fizetek.😄
Ha már jóban vagy Sten-nel (minimum 30 körüli az elfogadottságod), akkor majd az egyik beszélgetésben megemlíti, fõleg ha már voltál a nagy tó körüli helyszínek valamelyikén. Akkor a companion quest-ek közé bekerül. Ja elõtte nem árt persze ha már próbáltad faggatni a múltjáról, máskülönben nem fog vele elõhozakodni.

Companion quest kapcsolódik még Alistair-hez (lánytesóval kapcsolatban), Morrigan-hez (anyuci grimoárja kapcsán), Leliana-hoz (tanítója kapcsán), Oghren-hez (egykori nõje kapcsán), Shale (múltjára kíváncsi), Wynne (egykori taníványa miatt), Zevran (volt alkalmazói kapcsán). Mindegyikhez közös pont, hogy legalább 30 körüli értéken kell velük jóban lenni. Aztán van ahol egy véletlen encounter fogja elõhozni a további lépéseket ahol ott van a kérdéses NPC, van ahol egy bizonyos helyen kellett már megfordulni és utána jön elõ a kívánságaival az egyén.

balee4
Kösz grebber ez nekem is jól jött. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fenrir
Köszi <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

watto
ezt a questet hol lehet elkezdeni?