18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Pares
    Visszavonom a kérdésemet (mármint hogy hol az a titkos ajtó). Asszem azt én is megtaláltam, ha ez a titkos ajtó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a brecíliai rengetegben, a romokban

található. A játék során eléggé éberen figyeltem mindenre, de nem nagyon vettem észre további ilyen ajtókat...
  • Pares
    Pont tegnap vettem ezt észre én is. A romos templomból jöttem vissza körbenézni utoljára, amikor a TAB tartása közben szemet ütött a sok "sírkő" felirat. Odamentem, háááát, hanyattbaxódtam a szövegeken! XD

"Itt nyugszik a Többjátékos mód. Emlékét megőrizzük." -Ezen fél napot röhögtem! XD

......

Ez a titkos ajtó hol van amúgy?
  • xianon
    Gratulálok, miylen karit vittél? x)
  • Evoluti0N
    Pont most fejeztem be a játékot és húúú nagyon állat. Sztem legalább még1x végigfogom nyomni. Btw szeretettel várom a 2. részt és a DLC-ket :).
  • xianon
    A lovagokat hívd segítségül, akik segítettek megvédelmezni a falut, mielött elindulsz a titkos átjárón, és amikor már az udvaron vagy, ki kell nyitni a kaput nekik. Nélkülük tényleg baromi nehéz lealázni azt az ellent, lega is nekm is az volt. Ha tudod stunnold/bénítsd le valamivel, nem tom miylen karkatereket szeretsz használni és hogy melyiket használod, de majdnem mind képes lega egy stunnra/bénításra
  • Solid Snake
  • Különc
    Nekem írjatok privit, tudom a választ a kérdéseitekre!!!4444négynégy
  • Különc
  • Solid Snake
    Ha senki sem tud segíteni akkor #8298
  • zool1981
    Hello!Segítség kellene,mert már nem tudok mit csinálni,és az idegbaj határán állok.Redcliffe vára,a Szauron kinézetű szörny.Vagy 20x próbáltam megölni,nulla sikerrel.Egy kardcsapással leveszi a bandám életerejének a felét.Hogy lehet megölni?Letöltöttem az 1.02-es trainert,de nem működik!!!Kezdek megörülni....
  • xianon
    öö nekem nem spoiler kellene hanem általános tanács, lehet kicist érthetetlenül írtam bocsi : S
  • xianon
    Rendben van visszanézek! :)
    Bocsánat h így lusta vagyok visszanézni ezeket az oldalakat...nem tudok smemit felhozni mentségemre, lusta vagyok.: /
  • Calver
    egy oldalt azért igazán visszanézhetnél... #8259-ben írtam.
  • xianon
    Jahm és az előző hozzászólásomhoz, ha tudnátok általános hasznos tippeket adni azt is megköszönném, ugyanis az rpg múfajba vhogy sosem találtam meg a pontos pontelosztás pedig imádom ezt a féle játékstílusokat, sztem majdhogynem az összessel jáccottam már, ami komolyabb és nem retro már-már. Kivéve talán a neverwinter és a baldur's gate, de azokhoz nem jutottam hozzá sajna.
  • gabor05e
    hy Körmágusok tornyában 4. idézés hogy hajtható végre?:O 1.Idézőkút 2.Elvorn nagy b.. 3.Szellem személyiségek ...4.Rodercom...5.Elvorn nagy b... na azt itt megállt a tudomány:O ha valaki vágja a küldit megírná választ?:) köszi
  • JethroHUN
    Wardens Keepen az eldugott láda az nem számít ugye?
  • xianon
    Üdv emberek!

Bocsi, hogy így belekontárkodok a témába, de valakinek, aki ért a játékhoz tényleg, a segítségét kérném.
    Nos a problémám az, hogy nem tudom jól leosztani a pontokat v a skilleket egy rouge/szerencsevadász karkaterhez. A második utvonalnál már behal az egész csapatom.
    Ha valaki tudna segíteni sietősebben az esetleg ha van rá ideje, felvehetne msnre, megköszönném. ([email protected])
    Viszont ha nagyon ragaszkodtok a forumhoz itt is tökéletes lenne egy kis help, csak sietősen jó lenne...: )

Hi all, "xianon94" alias Mátéka x)
  • Tomy Lee
    Azt az egyet én is megtaláltam ahol állsz.Többet nemXD
  • Fantusz
    Elvileg nem kötelező teljes csapattal menni, ezt a feladványt mondjuk egy trióval elég nehéz lenne kisakkozni

Nem mondom, hogy hú, de egyszerű a hídon átmenni, de megoldható puskázás nélkül (bár az F5-F9-et érdemes használni)

Picit szégyellem, de én a Pala megszerzésekor a macskás démonnál elsőre nagyon eltájolódtam.
    A kirakósnál arra törekedtem, hogy minden négyszög lángoljon, úgy vezessem át a tüzet az ellentétes oldalra - no ez sehogy sem akart összejönni, mire végül felfogtam, hogy csak simán át kell vezetni a lángot.
  • Kandurex
    beír: Youtube.com
    beír: Andraste brdige
  • Különc
  • Kandurex
  • Különc
    Kérdezz engem,
  • DeDy
    Üdv.
    Biztos kérdezték már, de 2000 hozzászólást nem akarok visszaolvasni, de valaki elmondaná hogy hogy van a sorrend a híd megalkotása Andraste templomában? Thx.
  • Különc
    Közelgett már a kiadás ideje, nem hagyták szóhoz jutni a fejlesztők...
  • Sir Quno Jedi
    Ami nekem SOKKAL furább, hogy bár végig beugázott, meg színhülyeségeket dumált és égetett minket a hatalmasságok előtt kéretlenül, addig a királyválasztásnál, mikor Alistair behisztizik, vagy mikor meg lehet kímélni Loghain-t, esetleg meg lehetne próbálni kivégeztetni AListair-t, avagy a királynőt, NA akkor kussol mint nyúl a fűben, nincs véleménye és nem is értékeli a tetteinket!!! Ez nagyon durva, pedig direkt oda is vittem a kaotikus szajháját, mert kíváncsi voltam milyen baromsággal áll már megint elő (jó útmutató, mert általában a fordítottja a helyes annak, amit ő ajánl/helyesel, szal. érdemes mindenhova vinni)! ERRE KUSSOL VAZE!!!!!! Kész voltam.
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem fordulhat elő. Gooonosz elf mágusom lelkifurdalás nélkül azonnal megölné (és/vagy ledominált agyatlan rabszolgává tenné), amennyiben le akarna lépni, avagy félrekefélne. Az elffiának legyen önbecsülése, nemde?! :DDD
  • Prof William
    Lehet hogy nem érdekli de Morrigen egy célratörő és erős személyiségű nő akinek mindig igaza van. Szóval személyes sértésnek veszi ha dobod mert TE DOBOD ŐT szóval az önbecsülése csorbát szenvedett...

Valószínűleg fordított helyzetben viszont röhögve dobna téged ha már nem kelessz vagy valaki jobbat/befolyásosabbat talál.
  • b-type
    A hegyi falu temetője :)..emlékszem az IWD-ben is voltak ilyen sírfeliratok :)
    Ki mennyi titkos helyről tud?:
  • Fantusz
    Ezt egyszerű elérni nála, ha Leliana kimarad a játékból (Zevranhoz nem volt gusztusom), arra voltam kíváncsi, hogy mit lép arra, hogy csak érzelmek nélkül legyünk együtt - ha ez így lenne, csupán a démongyerek a cél, Leliana hidegen hagyná.

Ki van találva ez a minijáték
  • Sir Quno Jedi
    Én úgy benyaltam neki gooonosz elf mágusommal, hogy azóta is röhögcsél idiótán mindenen. :DDD
  • Calver
    várd ki a végét. szó szerint. a végjátéknál olyan csöpögős szöveget levág - meg hozzá arckifejezést - hogy törülközőt kellett tennem a monitor alá.
  • Kandurex
    Attól, h hajtogatja, hogy szükségtelen a szerelem, ugyanúgy nő marad, kisajátítás náluk fontos szó.
  • Fantusz
    Ebből a szerelmi háromszögből nekem ez lett:
    Morrigan nem helyesli -63
    Leila nem helyesli -10

Érdekes, hogy Leila volt a megértőbb, Morrigan, aki végig hajtogatta, hogy a szerelem szükségtelen, dúvadként viselkedett, az összes inspirációs bónuszomat elveszítettem egy beszélgetés után.
    Milyen szép egy veszekedés utáni békülés
    Ezeknek a románcoknak az inspirációs bónuszok adják az értelmét, a karakterek így is bekattannak néha - van egy harcos amazonom, akivel Alistairhoz különösebben nem is szóltam eddig, általában a négy nőszemély alkotja a csapatot, de Leilana "kedvesem" Alistairra féltékeny nagyon.
  • Prof William
    Ez hol van? Itt még nem jártam.
  • attyhor
    Engem válaszút elé állítottak, mindketten szerelmesek voltak, valósággal civódtak egymással menet közben! :-)
    Mindkettejüknek meg kellett mondanom, kit választok.
    Vajon ha most dobnám Morrigant, Leilaval is összejöhetne?
  • Fantusz
    Számító boszorkány, de az egyik leghasznosabb csapattag.
    Nem tudom egyeltalán képes-e szerelembe esni, nálam még 100-as viszony mellett sem lett szerelmes, igaz állandóan arról beszéltünk, jól van ez így, fölösleges a szerelem...
    Bonyodalom akkor van igazán, ha Morrigan mellett Leilaval is kavar a karakter - a boszit mindez annyira nem érdekli, hogy még szólni is alig lehet hozzá.
  • attyhor
    Nekem pedig sikerült Morrigant "szerelmes" státuszban sátorba vinni. Úgy látszik a törpe harcos a gyengéje :-)
  • Risu Führer
    oké köszi megpróbálom
  • MrStokes
    Igen, raadasul meg akkor kell megszerezni a mocsarban a novenyt, mielott visszavinned Duncan-nek a grey warden beavatasi szertartashoz a darkspawn vert.