Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy támadó mágust sem lehet pótolni. Cone of cold, crush prison és force field, blizzard, ezek annyit csatát nyertek meg nekem, hogy számolni se tudom és lehet akármilyen jó az a rogue vagy harcos, mindig lesznek bossok akik darabokra szedik ha éppen nem fagyott/elzárt állapotban nézik ahogy rommá bontjuk õket.

Why so serious?

Hát akkor tényleg csinálj egy mágust aki spirit healer lesz. Nyilván innentõl nem Te fogod leölni az ogre-t (lásd mint én lejjebb. 😄 ) de a legnagyobb szarból is kihúzod a bandát néhány jól irányzott gyógyító spell-el.

Why so serious?

I.C.ram
Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a játék nem ad választási lehetõséget...

Támadómágust simán lehet pótolni egy rugóval mondjuk, vagy egy kétkezes harcossal. Lehet nem lesz olyan übertáp a sebzésben, de jobban is fogja bírni a mákost.
I.C.ram
Egy genyó csapatot akarok összehozni 😊 és õ valahogy nem fér ebbe bele.
wedge31
Csinálj egy gyogyitot és akkor te leszel a healer a csapatban nem olyan cool mint levégni egy sárkányt de te leszel a leghasznosabb ,minden csapatalapu rpgben a gyogyitokat tartják legtöbbre ök tartják életbe a partyt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mi bajod azzal az eggyel? Amúgy meg RPG 101 kezdõknek, healer kell a csapatba, ezt nem a Bioware találta fel. 😊 Ennyi erõvel a támadó mágust is elbaszták mert az meg csak Morrigan akit én mondjuk élbõl vágnék pofán egy csákánnyal de a rogueommal mégis cipelnem kell majd.

Why so serious?

I.C.ram
és healer nélkül tényleg ennyire szopás a játék? 😞 Ezt eléggé elbaszták akkor, hogy ennyire rá vagy utalva egy karakterre... Minden másból legalább 2 karakter közül tudsz választani. Van tank is bõven, vannak rugók is, de gyógyító csak 1.....
Gyanítom, hogy a banditákkal szívsz akkor, vagy a rád támadó lelkes helybéliekkel. Morrigan mindenképp legyen a csapatban, ha körbeállnak akkor adj nekik egy mind blastot vele (azt semmiképp ne engedd, hogy üssék, akkor két másodperc és fekszik), attól beszédül mind, sárga nevû egyénekre horrort, winter's graspot, arcane boltot, minél gyorsabban pusztuljanak. A vulnerability hexet is mindenképp nyomd el vele ha közel a nép. Alistair-t itasd ha sérülne, Shield Bash-el csapj oda. Azt nem tudom Te mi vagy, szóval magaddal is lõdözd lelkesen a skilljeidet. Aztán egyszer majd elfogynak.

Why so serious?

wedge31
Ha legelejétöl a gyogyito skillekre pakoltál van értelme /föleg ha adsz neki spirit healert / ha nem akkor öszvér kari lesz se támadni se gyogyitani nem fog tökéletesen.

offkorzreg
Lotheringben vagyok amúgy igen.jó oké,majd megnézem jobban akkor skilleket meg ilyenek,próbálkozom még.köszi a választ 😊

Nem éri meg. Wynne Spirit Healer így healben mindig erõsebb lesz mint Morrigan valaha is lehet, kivéve ha specializálod õt is spirit healernek de azt meg legkorábban 14es szinten tudod megtenni. Amúgy is érdemes két mágussal nyomulni, egyik Wynne aki healel, a másik meg vagy Morrigan vagy saját karakter aki támad. Emellé egy tank és egy rogue és nincs semmi amit normalon ne lehetne lazán lenyomni.

Why so serious?

I.C.ram
Valaki próbálta már, hogy Wynne helyett inkább Morrigan-t tápolja healre? Wynne-t ki akarom rakni a csapatból, de ugye a heal kéne...
Ja hát igen, 11es voltam és mondjuk hozzánk se ért a kis dög. 😊 Cone of Cold-ot megkapta, és mire magához tért fagyott is vissza, a végére már én szégyelltem magam állatkínzás miatt. 😊

Why so serious?

Hát pedig level 6, az még az eleje, Lothering lehet, tán még az se, ott még normalon is röhejesen könnyû a játék. Ésszel kell, használd a társaid skillijeit is, ne csak a sajátjaidat, space gombot nyomogasd sûrûn és ne rohanj be a tömegbe, jöjjenek õk oda hozzád. Ügyelj arra, hogy a tankjaidat üssék, rogue-od ha van az backstabelgessen lelkesen, mágus fagyasszon (leghasznosabb ág). Tulajdonképpen ennyi, de ha már itt nem bírod ennyire a normalt akkor vedd inkább vissza, jobban jársz.

Why so serious?

wedge31
Varázsló nélkül huzos /föleg Wynne hiányában / én probáltam ,ugy is megy de nem olyan könnyen.

Fagyasztani, fagyasztani, fagyasztani. Ennyi. 😊

Why so serious?

böröczk
fagykúp, "emberzúzó ketrec", bénítás, átkok, üt-vág, már fekszik is.
sosem értettem, az a kis sárkány miért okoz problémát egyeseknek.
de még varázsló nélkül is..

Kumiho #2179

offkorzreg
én nem értem ezt a kibaszott játékot,biztos én vagyok ennyire béna fasz,de átlagos nehézségen is akkora nehézséget okoz a játékban a harc hogy hihetetlen.most is csak azért hagytam abba a játékot.hogy mûködik ez a taktika?nem állítottam még semmit lvl6 vagyok,nem látom át az egészet,semmit nem értek kb belõle.vagyunk 4-en ránk jönnek kb 10-en,azért nem értem hogy a picsába nem tudjuk leölni õket,megállítom közben a kép ,próbálom a skilleket jól használni,de ugyanaz,megölnek a fenébe.lol
nem hiszem el hogy én vagyok ennyire béna,valamit nem jól csinálok talán?pls help.

böröczk
eltûnt a jobb kezébõl a kard, mondjuk az kellemetlenebb volt ,hogy itt bebuggolt egy ajtó, ami miatt nem tudtam továbbjutni, úgyhogy tölthettem be a legelejétõl..

Kumiho #2179

SötétBarom
Ejj, farkasoknál ez a sárkány nem szarral gurigázik... Level9, esélyem sincs :|

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Az a karjából kiálló nyilvesszõ az szép. Az én rogueom is nyakig véres folyton. Meg most már a varázslónõm is mondjuk. 😊

Why so serious?

böröczk

kis bug

Kumiho #2179

Wow,AntiHero segítségével Magyarul kockulhatom a játékot😄
Thx Mester a file-okat!

★ 汤姆 李

OO
Hol?Segíts légyszi!!!!Köszi elõre is!

★ 汤姆 李

AntiHero
nem, van magyar nyelvi fájl a neten.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A-a nemár nekem is Magyarul kellene a game😞
Ez csak úgy lehet ha megveszem?

★ 汤姆 李

Opsz tényleg😊
Köszi

★ 汤姆 李

AntiHero
2. kép:

AntiHero
Szóval csak nem hagyom annyiba😄 Az ülés ülésezik, hogy szakadna rájuka hegy. De meddig?

Ez a küldetés hiányzik, de ha a leírás szerint cselekszem...:

...akkor is csak ez van:http://kepek.freemail.hu/fototar/kepek/00/02/70/42/62/U0002704262/T00000001258585858245/sjpNsJQom5zVqW6sIeUP/4972989.jpeg

wedge31
Olvasd el a banner alati linket.

Na van 1-2 gift-em és most annak a fajnak kell ezeket adni amit infóban leír a gift-nél?Vagy honnan tudjam kinek adjam?
ty.

★ 汤姆 李

Haver pont nemrég küldött mail-t amiben írta,hogy õ is itt akadt meg és asszem ez a gondja ami neked.
Én még nem tartok ott de talán itt a többiek válaszaiból rá lehetne jönni bár nekem ugye még fogalmam sincs mirõl beszélnek mert környéken sem jártam még.
Kellene v.mi leírás a szituról akár Angolul is..

★ 汤姆 李

AntiHero
Ja és azért nem akarnék tovább menni innen mert 2 küldetés függõbe van így:S Eltudnék menni más helyre is, de itt mindent beakarok fejezni.

AntiHero
Hát részeg törpével kezdtem😄 Van healerem, de nem kellet itt. Ide a gólemet hoztam mert csak törp város😛

Ja és bejártam az egész kib@szot térképet minden eggyes helyszinét, de sehol nem tudok itt tovább menni. Még a TAB is nyomtam végig úgy is átnéztem minden járatot. nem értem😞

Különc
Szerintem Aeducan thaigból nem lehet menni közvetlen semerre, menj vissza ahonnan jöttél, ahol megnyílik a map és menj tovább Ortan thaigra.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

wedge31
Nagyon szivesen segitenék de gözöm sincs hogy lehet egy ilyen lineáris térképen elakadni.

Ha bejártátok az adott mapott akkor irány tovább a world mapra és jön a többi lehet hogy még nem néztétek meg a world mappot mert volt már itt olyan.

Különc
Fú de csúnya vagy ráadásul healer nélkül nyomod, az szép... Milyen nehézségen?

Gnome
Azok a fránya történet mozgatók!..az iratok a romoknál vannak, ott ahol az õsi démonos "történeti mozgató" is van.Az elveszett gyerek is ottvan..keress ezen a térképen egy kivezetõ utat..Egy "kilépést". Ám balfenn vezet egy út gondolom bejártad azt is ugye?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

AntiHero
Látom te is itt akadtál el😄 Mély út amúgy hogy van? Nekem csak ez az egy helyiség van Aeducan Thaig. Van több is?

De hát a térkép szerint nem tudok sehova se menni😞most kezdjem elolrol a mélyutat?😞((

wedge31
Akkor mégse voltál mindenhol valamit ki kellet hogy hagyjál mert mégegyszer mondom ott nem lehet eltévedni.

AntiHero
Na itt hol a francba van az elveszett "gyerek"? Na meg valami iratokat is fel kellene szedni itt (Aeducan Thaigba).

A semmi üllöjén?azt keresem....állitolag😊

wedge31
Voltál már az üllön is ?

Hát a térkép szerint is felfedeztem mindent de Branka a fedhetetlen vagy ki sehol s nincs ut csak vissza a mélyjáratba......az utjelzokkel kell vmit csinalni?

wedge31
Ott nem lehet eltévedni ,keres olyan utat ahol még nem jártál.

Tatyla
az én kis mágusom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hello Srácok s esetleg hölgyek😊
kicsi segitsegre lenne szukségem ,elakadtam amikor meg kell keresni Brankat a caridin keresztutjanál nem tudok tovabb menni nem latom semmi utat tovabb ,mar mindenkit kinyirtam mar a rémet is........s semmi ötletem nincs már😞

pusztulat1
köszönöm szépen!!!!!<#integet2>

Különc
Keresem neten a végén olvasható szövegeket amik leírják mi történt az archdemon elgyõzése után, de nem találom. Valaki tud esetleg egy linket?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem a legszomorúbb szövegek, a Morrigan-féle mikor megbánásra és szomorúságra gondol (itt egyébként azt bánja meg, hogy elhagyott?) ill mikor Leilananak üzen valamit a teremtõ és eltûnik, hogy a szerelmével legyen