18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Aspyrin #8360 Oh, sokat bír a karakter. :) Nálam hegyekben szoktak állni a sérülések, de szerencsére az öreg csaj nyom egy tisztító varázslatot, és minden helyreáll. -
#8359 campbe menj vissza, meggyógyulnak a sebek, nincs respawn. -
#8358 A bűvharcos specializáció ott van tőled nem messze, ha leverted a teremből kiözönlő csontvázakat egy oltárt, s a közelében egy törött láda-kinézetű valamit keress.
Elbeszélgetsz a szellemmel, s ha megvan a spevializáviód azt csinálsz, amit akarsz - a specializációtól annyit nem erősödöl, hogy potik nélkül végigverekedheted a romot.
Nyugodtan vissza mehetsz az elf táborba, lényegesen kevesebb ellenféllel kell szembe nézned, azok nem respawnolnak, csak legfeljebb újabb csapat jöhet az erdőbe egy-egy mellékküldi miatt. -
#8357 Ja igen. Még valamit akartam kérdezni.. Azért jöttem Redcliffe után ide, mert valami azt súgja, hogy az arcane mastery-t itt tudom elsajátítani. Jól érzem? :D -
#8356 Eszem faszom megáll. Esküszöm mire ezzel végzek már a lábujjukon is penalty lesz.. Ha visszamegyek az elf táborba akkor át kell itt újra hámoznom magam a sok snecin? Mert akkor inkább a vér & veríték.. Mindegy, legalább a kutyának van még vagy 8 scooby snackje.. -
#8355 Fordulj vissza, a táborban vehetsz elf gyökeret, de liriumért át kell rándulni a mágusokhoz (ott meg ha belevágsz a küldetésbe nincs visszaút, tehát vigyél magaddal sok falaskát, a hátizsákod meg ne legyen tele) - az elfeknél még most jön a neheze, a süldő sárkány könnyű ellenfél volt. -
#8354 geci messze még le kell verned az ős elfet (vagy nem, akkor a farkasokat), meg egy csomó entet +plusz pár út közbeni bosszúálló meg ilyenek...szokjad csak -
#8353 Most tartok az elfeknél, kb lvl8 v 9 nem tudom. Lepirítottam valami túl agresszív sárkányt, lementem a dándzsönbe, aholis ömlenek az élőhalottak (hegyben), majd miután véghezvittem valami ősi rituálét megküzdhettem valami szellemmel meg a két great shade spanjával. Innen kijöttem, a köcsög élőhalottak még mindig ömlenek (hegybe), nincs egy gramm lyriumom se, healthpotiból csak lesser maradt, és minden kibaszott karakternek legalább három nyílt törése van, félig süketek és vakok, meg véreznek (kivéve persze a kutyát, aki folyamatosan üti magát scoobysnackkel).
MENNYI VAN MÉG HÁTRA? (amíg eljutok valami minimális megnyugvást jelentő pontig) -
Pares #8352 Utánna néztem, és tudom, hogy nem valami nagy eresztés. 16-os szinten vagyok, és a csapatom minden tagjának sokkal jobb a felszerelése, nem is azért akartam. Csak a teljesség kedvéért akartam megcsinálni a küldetést, mert ezúttal szeretném a lehető legtöbb mellékküldetést megcsinálni.
De ez egyértelműen egy bug, mivel a beszélgetés után kéne megkapnom a küldit, és nem történik semmi.
De köszi a választ. -
#8351 Ez egy mellékküldetés, amit az első beszélgetés alklamával fel lehet venni, még mielőtt a vadonba kiteszed a lábad - a bugot lehet az okozza, hogy miután a vérfarkas veszély megszűnt bárki kimehet a vadonba vasbarkáért nincs szüksége rád.
A jutalom egy vasbarkából készült páncél, vagy íj lenne, ha egyiket sem kéred ad egy amuletet - igazából mind nélkülözhető.
Nem rossz a páncél, de vannak jobbak, ha íjászod van még az íj használható is (38 ügyesség követelmény), az amulet se egy rendkívüli képességű valami. -
Pares #8350 Sziasztok. Egy kissé idegesítő dologba ütköztem. Ott vagyok, hogy már rég megcsináltam az elfek fő questjét. Amikor visszamentem a táborukba, és beszéltem Varathornnal, akkor elmondta, hogy valami Vasbarkája nincsen, aztán azt feleltem, hogy "Hát ez sajnálatos" (vagy vmi ilyesmi., a másik az volt, hogy "Szar ügy").
Miután vége lett a beszélgetésnek, _Semmilyen questet_ nem kaptam, gondoltam, hogy megkeresem azt a Vasbarkát, és akkor kapom meg. _De Nem_. Megnéztem neten, hol található, de egyszerűen nem tudom "aktiválni", tehát látom hogy ott van, de nem tudok rákattintani.
Utánna olvastam, hogy akkor adja a questet, miután beszélek Varathornal, de már vagy 5x újratöltöttem, és hiába beszélek vele, nem kapok semilyen questet, még csak codex bejegyzést se vagy hasonlót. Egyszerűen semmi se történik.
Valaki tudna segíteni? Thx -
josi #8349 rougenak dexterity, cunning, ezek ajánlottak. -
xianon #8348 Valaki segítsen már, úgy szeretnék játszani. : / -
xianon #8347 Bocsi de új vagyok itt hol lehet megnézni az új leveleimet?
-
GodBadka #8346 Ha fizetsz az elso ketto pancelert (a harmadikert nekem nem kellett soha, nem ertem mi az az 50 arany), azok ugyan olyanok lesznek, de a harmadik pancelt jobbra csinalja, elmeletileg. -
#8345 DAO wiki szerint semmivel sem csinál jobbat -
#8344 Sárkánypikkelyből három garnitúra páncélt lehet csináltatni.
Az első gyenge, a kovács is mondja, hogy sz*r lett, ha viszel még pikkelyt, csinál jobbat.
A második "felülmúlhatatlan" könnyűpáncél jó lehet valamelyik csapattagodnak.
A harmadik páncélsetet már te választhatod, milyet szeretnél (könnyű-közepes-nehéz vért) - ez már viselhető cucc, a master kollégája pedig megkér rá, ha találsz még sárkánypikkelyt nyugodtan dugd fel magadnak, oda ne vigyél többet...
Volt még egy opció 10-20-50 aranyat kellett volna fizetni a gyorsabb-jobb munkáért, csóró lévén nem tudom ebből mi sült volna ki (talán semmi). -
#8343 Drakeskin nem nagy szám, Dragonskin (medium armor) egyik legjobb páncél AW spec mágusnak -25% fatigue miatt (már ha nem tankolásra használod). -
#8342 sztem kula,de a végső fájtba jó volt azért ráadni azokra a karikra amiket sosem vittem magammal. -
DeDy #8341 Üdv.
Egy kérdésem lenne hogy a sárkány páncél tényleg ennyire egy nagy nulla?
Kb semmit nem, vagy lehet hogy csak a Denerimi kovács rontja el?
Feltettem a 1.02es patchet, végre nem fagy a game:) ajánlom mindkinek tegye fel. -
#8340 Nah hálistennek még vizsgaidőszak előtt sikerült befejezni a gamet:) kb 57óra alatt,majdnem összes mellékküldit megcsinálva,1.01-es peccsel(elég nagy szopás volt..) jah és 20as rugóként fejeztem be,unique tőr nélkül:O
DLC-k nélkül játszottam.
Anora lett az uralkodó,Morri pedig csinálja az új főgonoszt:) -
#8339 Tényleg megírta -
xianon #8338 megírtam nekki -
#8337 #8314 -
xianon #8336 ööö vki akkor tudna segíteni?
Örülnék neki naon. Szal pontelosztásban rougenak meg miylen skill lenne a legjobb feeling aki már kijátszotta. -
Tomy Lee #8335 Arra utalnak 1 quest-ben(vagy valahol valaki)tehát nem;-) -
SaGa #8334 Valami bosszúállónak van fordítva.... -
#8333 Revenant a normalis neve. -
HBK #8332 amikor először játszottam az nekem is nehéz volt de rákellet jönnöm hogy az még csak a kezdet.. akkor kezdtem új karaktert dwar powa -
HBK #8331 milyen rettenetről is van szó nem nagyon találkoztam ilyesformákkal D: -
#8330 Mehet a bannerba majd Kandúr berakja -
#8329 áhháháhá -
#8328 Szemét -
SaGa #8327 Az udvaron kóricáló rettenetre gondolsz?
Szaladj oda a kapuhoz és engedd be a kint lébecoló lovagokat, majd azok leverik. Már ha az éjszakai támadáskor siekresen megvédted őket. -
#8326 Nem feltétlen akarom bántani, csak katonák.
..elvileg joggal kerültem börtönbe, előtte kiöltem az egész katonaságot a csaj megmentésekor ...de nem tehetek róla meg akartam nézni hogy répázza a cseléd az őrt :D
De alapvetően a karakterem nem a katonák szintjén akarná megoldani a problémát.
..a csajnak le is kellett tartóztatnia szvsz, az más kérdés hogy az én helyzetem viszont elég kényes, ezért kicsit gondolkodtam mi legyen. :) -
#8325 Meg kell ölni mindenkit azt szeva. Amúgy meg elvileg le lehet verni a csaptot ami elfogna és akkor börtönbe sem kerülsz. Én is levertem őket lazán, aztán az a genya vezetőjük, a baltaarcú csaj egymaga kicsinált minket. Később már nem volt esélye, de ott bazira nem voltam rákészülve. -
#8324 Elég érdekes..:)
Börtönbe kerültem...az első nekifutás után visszatöltöttem hogy kipróbáljak valamit.
-felébredek, odahívom az őrt..bla-bla, nem szabadítom ki a mellettem raboskodót, és nem veszem fel a cuccaimat.
Megkűzdök a két vérebbel és az őrrel (futás a fegyverraktárhoz, ott van egy fejsze, és így már tudja használni a kétfegyveres képességeit), jelentkezem bla-bla.
Nem megyek ki a kapun, hanem vissza a zárkámhoz..kinyitom a rab celláját és kiengedem.
-A két őr mögöttem simán végignézi..(??!)
Felveszem a cuccaim.
-Az összes személyes holmim eltűnt, mindenki másé megvan még 100/103 az inventory.
Elmegyek a piactérre hátha megjavul...ott gatyában álok a kapu előtt, se kardom, se gyűrűm, se a kedvenc páncélom...inventory továbbra is 100/103 azaz nem utazás közben tűnt el.
Azaz (szvsz) ha az ember elsőnek őrnek álcázza magát, az a páncél ugye elpusztíthatatlan-levehetetlen...akkor arra nem tudja felhúzni a progi a saját gúnyát...:(
-
#8323 Vannak ajtók...ha stratégiai nézetben körbenézed a szobákat, akkor van ahol lehet látni az ajtót kívülről..belül meg mondjuk szekrény.
De hiába toporog ott a karakter, nem szúrja ki. :( -
#8322 Na végre sikerült.. ez volt eddig az első rész, ahol ennyire megszenvedtem. -
#8321 Redcliffe-nél mit kell csinálni, amikor jönnek az élőhalottak? Már ötödször futok neki, de folyamatosan jönnek és egy 10-15 percnyi időnél nem bírom tovább, mer elfogynak a gyógyitalaim és a mannából is kifogynak már a mágusaim. Az első hullámmal még elbírok amikor fent vagyunk a malom mellett. Aztán jön egy lovag és mondja, hogy a tó felől támadnak.. na lemegyek oda és ölöm a zombikat, de szép lassan elfogynak a katonák és az én társaim is elkezdenek hullani, míg végül én jövök. Nem bírok el ekkora zombihullámmal.. Nem hiszem el, hogy itt az lenne a cél, hogy leöljek mindenkit.
Előre is köszönöm a segítséget!