18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#8920 Egy harcos nemeskisasszonnyal, aki emberméretű karddal hadonászott.
A Csillagagyar is harcosbérci "adomány".
Jónéhány küldetés kimaradt, mert a főküldetés utolsó harmadában már vitt előre az ár.
Mellesleg mostanság én is variálom a karaktereket, ha megunom valamelyiket előbeszek egy másikat.
Mágus, szerencsevadász, dualos városi elf warrior karim is van, sőt még a férfi-nő szereppel is variálok, ha nyugton akarok maradni Morrigantól előveszek egy amazont. -
#8919 Az összes, kicsomagolás után ki tudod választani a Warden's keep-et, ha a többi nem kell.
Némelyik erősen cheat ízű, a hátizsákodba kerül néhány képességnövelő könyv, és más használati tárgy.
Küldetés Harcosbérchez illetve a gólem (Pala) felkutatásához tartozik, ezeken a helyeken szintén szert lehet tenni egyedi fegyverekre, páncéldarabokra,kiegészítőkre. -
xianon #8918 Egyébként ti mivel toltátok már végig a játékot milyen karakterrel? -
xianon #8917 Sokat segítettetek x ) -
xianon #8916 thx:D -
#8915 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.mediafire.com/?myvjwlqw5wm -
xianon #8914 Se mozillával se expolerrel sajna :S, de azért köszönöm a jószándékot. : ) -
xianon #8913 ?D 404 nem találja :S -
#8912 Ez csak a harcosbérc itt. -
xianon #8911 uhh köszönöm. : ) Ez az összes DLC, hogy iylen nagy terjedelmű? -
#8910 Talán nem kellene, de Karácsony van: DLC -
xianon #8909 Köszönöm a válaszokat!:D
És a DLC-ket hol találom, ami van az összeset a játékhoz? Vagy legalább a harcosbérceset? -
#8908 Mondanám, hogy próbálj több vasat a tűzben tartani, de gyanítom ugyancsak megunnád, hogy ugyanazokat a küldetéseket mágussal, harcossal játszd végig, legfeljebb a csapattagokat cserélgetve.
Ennél a játéknál némi változatosságot ad az is, ha mások vannak a csapatban - mások a párbeszédek, esetenként még a megoldás is lehet más.
Harcosbércen van a csapatnak egy ládája, ahol a cuccokat lehet tárolni - ehhez természetesen kell a DLC, és a küldetést meg kell csinálni. -
#8907 Személyiségelemzés nem az eröségem de akkor talán határozatlan tipus vagy.
Itt a Dragon Age-ben egyszerü probálgasd ki az eredet történeteket különféle karikal és amelyik a legjobban tetszik amelett tarts ki végig.
Ha mindig azon filozol mit kellet volna másképp csinálni sose haladsz elöre ez sajnos igaz a való életre is. -
xianon #8906 Nem a játékra unok rá, hanem, hogy ezt másképp kellet volna cisnálni, vagy, hogy inkább egy íjász karit jobb lenne...érted, nem?: ) -
xianon #8905 Ja, és azt kihagytam véletlenül, hogy esetleg van-e olyan mod a játékhoz, ami egy tárolóeszközt tesz a játékba? Ugyanis azt hiányolom belőle, és ha van is a magyar verzióval működő képes-e. (Bocsánat ha hülyeséget kérdeztem) -
#8904 Valszeg türelmetlen ember vagy mert ezek mind hosszú játékok amikre idöt kell szánni és te meg hamar ráunsz. -
xianon #8903 "és ne mtudom miért"
és nem tudom miért
Elnézést x) -
xianon #8902 Kellemes karácsonyi ünnepeket így utólag x)
Bocsánat, hogy megint egy kéréssel fordulok hozzátok, de mi lehet a gond?
Annyi a problémám, még csak nem is a játékkal, hanem inkább önmagammal, hogy folyton megunom a karakteremet, és nem tudom végigvinni egyszerűen. Tudom, hogy ez nem egy túl értelmes kérdés, és hogy elég sok ember most hülyének néz ezért éppen, de nem tudom. Nálatok fellépett ez valaha? Ez most nem fontos, hogy konkrétan Dragon Age legyen, hanem akármi. Teszem azt Oblivion, Fallout 3, vagy Kotor, Kotor 2,vagy esetleg a Witcher. Ezek közül minddel játszottam már, de csak a Knights of the republic 1-et vittem végig, és ne mtudom miért, de állandóan meg unom a játékot. Esetleg nálatok volt ilyen? :SS -
Tomy Lee #8901 Boldog karácsonyt! -
Pares #8900 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
Rudaj #8899 a legkezdetlegesebb csapdát csináld meg neki. -
#8898 Lozheringben van egy jelentéktelennek tűnő küldetés: három kötélcsapdát kellene készíteni.
Kötélcsapdát én még véletlenül sem láttam, miféle csapdát akar?
Jelentősége nem sok lehet, csak gondoltam egyszer megörvedeztetem, ha már csapdakészítő-lopakodó rugóval próbálkozok - elég sok csapdát ismerek, speciel kötélcsapdát nem, olyat még a többi karimmal sem láttam. -
#8897 köszi -
#8896 A táborban a törpénél korlátlan mennyiségben van. -
#8895 Néha lehet találni, vagy vegyeskereskedőnél vehetsz. -
#8894 flaskákat hol lehet szerezni? -
eLiXir #8893 Boldog Karácsonyt Kedves DAO játékosok! :) -
#8892 Veszélyes lehet két olyan modot is használni, amelyek ugyanazon a területen variálnak.
A hatás változó lehet, ami attók is függ, a modderek mennyire végeztek alapos munkát, pontosan mihez is nyúlt hozzá egyik-másik mod.
Normális működéstől kezdve textúrahiba, kifagyás, bármi elképzelhető, így az is, hogy a másodjára betöltött mod felül írja az első adatait, ilyen formán fölöslegessé téve azt. -
Jimmyke #8891 Gaxkang nekem 1. végigjátszásban szerepelt, mint legerősebb, azóta a high dragon az valamiért (lehet szinthez igazodik, urnás küldetést végére hagyom azóta).
Inkább szentimentális értéke van, órákat lehetett szívni BG2-ben a névadójával.
Benyomja a Time Stoppot és imádkozol, hogy ne robbanjon darabokra a party amikor kijön belőle = priceless -
fiATHaLON #8890 Egy másik fórumon már kérdeztem, de ott eltűnt ma mindenki.
(Tényleg, mi van ma? )
Ha felteszek 2 modot, amik érintik ugyanazon fájlt, de nem
ugyanazt az értéket módosítják benne, akkor:
-Mindkét módosítást végrehajtja a program, mivel nincs ellentmondás?
-Az újabb/nagyobb/első bejegyzésűt hajtja végre?
-Lefagy/visszaáll defaultra?
-Egyéb diszharmónia következik be?
Választ előre is köszönöm, és:
-
Rudaj #8889 Visszatöltöttem az elf harcos karakter végigjátszásom és megkerestem Gaxkangot. Én két karddal champion spec + Loghain + Morrigan + Winney. Hát inkább idő volt mint nehéz. Morrigan 1szer meghalt de ennyi. Bár igaz ami igaz nem lehet nagyon trükközni. Winney vel elnyomtam folyamatosan a 4. spirit healer skillt + a védelmet adó rúna a harcosok lába alá + morrigannal cone of cold amikor reuse time letelt mindig. ÉS ezt követően is az össárkány a legerősebb leölt ellenfél mondjuk lehet azért mert azt 16 os szinten ezt meg 20ason nyírtam ki. -
totya4 #8888 Kár hogy visszamenve már nem lehet bejutni a kapun :) -
Tovi #8887 Az utolso elotti szobaban van egy kandallo, az folott meg egy kep, azt aktivald. -
Serxiana #8886 Sziasztok!
Harcosbércen van egy SZKT történelem nevű küldetés, valami titkos járatban lerakatot kellene megtalálni de semerre se találom, se a járatot, se a lerakatot, pedig átnéztem mindent kint is bent is. Valaki tudna segíteni a dologban? -
Micsu #8885 nálam Branka í]y is úgy is megszaporodott ha lenyomtam az élete felét -
flexike #8884 Nem nem, nekem még nincs meg a liriumos küldi, de már nincs a szekrényben, vagy elötte Godwin.
Amikor a tornyot kitakarítottam, utána visszamentem oda és elment onnan.
Ahh már akkor sejtem miért. Nem mentettem meg a varázslókat, gondolom ezért elhúzott a toronyból.
-
#8883 Van valami időlimit a játékban? Kérdezem ezt a térképet egyre jobban elborító sötét rész miatt.. -
#8882 szal akkor szedegessem össze az összes líriumot? -
#8881 ha te nem használod a lyriumot Branka fogja. Én szépen elszedegettem mindig azt előle amihez futott:) (a rugók gyorsan szaladnak)