Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez valoszinutlenul hangzik. Az fenntartas elfogyaszt valamennyi manat/staminat, de attol meg visszatoltodik, csak nem teljesen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fantusz
A játék elején, amikor az útjelzõket követve eljutunk a kamarások romos épületéhez, ahol a láda van, s Morrigan megjelenik, ki lehet nyitni valahogy a kamarások raktárát, vagy csak félrevezetésnek van ott a kereszt?

Körbejártam a lépcsõt, se fönt, se az oldalánál nem találtam kapcsolót, de akkor mi értelme lett volna az útjelzõket követni, ha nincs ott semmi.
(elõzõ karimmal meg nem is figyeltem, az útjelzõk jelentõségére)

De nem töltõdik se mana se az állóképesség ha aktív,tehát nincs regen amíg azok a skill-ek,spell-ek aktívak

★ 汤姆 李

Nyugis
azért fenntartott hogy amíg a mannád el nem fogy VAGY meg nem halsz el az aktív. ha meg vége a harcnak minek kapcsolod ki? majd szépen feltöltõdik.

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

A "fenntartott" skill-eket miért nem felejtik el társak harc után?Azaz miért marad aktiválva?Unom,hogy mindig nekem kell kikapcsolgatni õket:Ss

★ 汤姆 李

A PC-s verziodra sem nagyon kivancsi senki. A jatekra kivancsiak. Sz'al hess!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Alapvetoen barkire barmit rakhatsz, amit elbir tulajdonsagokkal(van ugyan nehany targynal class megkotes), de nem biztos, hogy erdemes eroltetni, mert nem marad pontod az osztaly lenyegesebb tulajdonsagaira.

Nyugis
ne haragudj, hogy megjegyzem, hogy ebben a topicban a kutya sem kíváncsi az xboxos verziódra. azt beszéljétek meg máshol.
és természetesen: " Tudom nyersebben is mondani, ha igenyled. 😊"
igen ebben biztos vagyok.

Izé, ha nem raksz neki erõre akkor nem is tudsz rá nehézpáncélokat adni. Amúgy se érdemes.

Why so serious?

proway
sziasztok. az érdekelne hogy van egy elf szerencsevadászom, és hogy rá csak akkor érdemes heavy szettes páncélokat rakni ha gyúrok az erõ-re neki?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Khm... Ez a DA😮 ha belefer a hogyan a warez/dlc warez/milyen volt a BG regen, meg miegymas, akkor mar talan ezt is elviseled valahogy. Tudom nyersebben is mondani, ha igenyled. 😊

Nyugis
Ezt a hihetetlenül fontos kérdést vitassátok meg a XBOX topicban.
Ez a PC azon belül DA😮.

Semmi gond a Boxos verzioval, teljesen jatszhato, csak nem kell kiprobalni PC-n, mert utana valoszinuleg tenyleg gaznek tunne.

Hát igen elég szar boxon mint minden rpg
Az tré mert a pcémen nem fog futni rendesen ezért is vettem boxot.És a mass effect 1 sincs magyar kiadásban boxra?
Nyugis
el sem tudom képzelni ezt a gamét konzolon! betegek és/vagy pénzéhesek ezek a kiadók de nagyon! 😄DDDD

Szóval Angolúl van meg na!😄
Kandurex
Nem lesz magyarul konzolon, játszd PC -n

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok.Nekem megvan xboxon ez a játék de sajna magyarúl és hát õszintén szólva nem gondoltam volna hogy 10perces monológok vannak benne a legnagyobb bajom hogy angol és az nem annyira megy nekem.Nem tudja valaki hogyan lehet megbuherálni hogy legyen rajta magyar felirat?
b-type
Emlékszem Leliana fõnöknõjére, összes harcos egyik szobába be ütni-vágni. Morrigan bevágott egy tûzlabdát a másik szobába az megdobta a fõnöknõ bárdot is, onnan Morrigan fagyasztotta hogy ne tudjon énekelni, addigra a csapat levágta az egyik szobát, huss be a másikba leszedni egy mágiahasználót meg a maradékot.
Majd az egész csapat körbeállta a fõnöknõ csajt, és ütés-bénulás-ütés-bénulás. 😄D mókás volt. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Köszi a választ.
Kandurex
Letölthetõ tartalom a Golem, azaz meg kell venned a kiegészítõt.

Morro anyuci halála semmit nem számít.

Kandurex
Abból csak egy lesz, direkt van egy brutál csata, azt hiszem ha teljesítesz két szövetséges megszerzését, vagy egy, passz.

Gólemet lehet szerezni csapattagnak?
egy helyen árult egy árus gólempálcát golem nélkül.
Vagy akkor kapok "mintapéldányt" ha nem pusztítom el az üllõt?
végjátékban az 5. karika üres volt, gondolom az lett volna a gólem segédcsapat
Ha nem nyírom ki Morigan mamát az hatással van a végjátékra?
Kandurex
Jó kis destrukt anyag lett volna.

b-type
Kemény csaták vannak a játékban...az íjjászokat érdemes levadászni hamar.
..ha nagyon nem megy, visszatölt, és válts karaktereket, akkor lehet megváltozik az út közben ért 'meglepetés'.

Ebben a játékban sokszor nem az ellenséges mágus az elsõdlegesen levadászandó ellenfél, hanem az ellenfél erõs íjjásza.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Jowan-t én is sajnáltam, õt küldtem át a démonhoz hogy jóvá tegye a bûnét...és én is abban reménykedtem hogy felvehetõ karakter lesz belõle.
Lettek volna távlatok a karakterében.
Pedig elég nagy szívás volt vele átmenni, alacsony szinten nulla hátizsákkal a utolsó csatánál többször is vissza kellett töltenem, mire inkább szerencsével mint tudással gyõzni tudott. ..Próbaképpen átzavartam Morrigan-t hát õ átsétált a problémán.
Nem tudom hogy nightmare szinten veszõdnék-e ezzel. Bár természetesen nem kellene hogy befolyásoljon az a tapasztalat hogy valójában nem tudja jóvá tenni. 😞

Sok elágazási lehetõség van a játékban, remélem ki fogják használni.

Semmit. Bemész a terembe megnézed a trónt. Utána egyik karakterrel a trón ajtaja elõtti kapcsolóra kell állni míg a másik kettõvel a tróntól balra levõ 2 nyílra kell állni. Ezek után még egyszer megvizsgálod a trónt és már meg is idézted.

Me0w
Valak isegitsen par otlettel pls, mert lassan ott vagyok, hogy betorom egy kisebb baltaval a crt kepernyojet, a gepet pedig kivagom az ablakon 😉

Utazas kozben belefutottam egy random encounterbe, kb. 25 mob van ellenem, 3 sarga Shrieken kivul a tobbi mind ranged, es a csata kezdete es vege kozott rosszabb esetben 15, jobb esetben 35 masodperc telik el.

Lesleepelem a nagyjat Morrigannel, de ha betankolom az elso ket shrieket, akkor nem halnak meg annyi ido alatt, mig lejon a sleep. Ha bevagok kozejuk 1 firballt, akkor kicsit nyugi van, majd 300 nyilvesszovel lerendeik a magem. Ezek az idiota encounterek nagyon idegesitoek.

Together we'll fly someday...

A törpéknél lévõ sárkányhoz milyen elõzményeket kell teljesítenem hogy "találkozzak" vele?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2

A Szent Urnák Küldetésben amikor a Dérhát hegységekben kóborolsz ott még vannak olyan sárkányok akik adnak pikkelyt, erõsebbek a fióksárkányoknál de nem tudom a nevüket..😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy hol találok sárkánypikkelyeket? Leöltem egy õssárkányt az egyik questben ami dobott 1db pikkelyt. Ezt elvittem Denerimbe a kovácsmesterhez de még kér pikkelyeket hogy gyakorolhasson. Azóta a törpe trónterembe zárt sárkányt is megöltem de az nem adott pikkelyt.
Nem tudja vki hol lehet még ilyen pikkelyeket szerezni?

böröczk
Azt hogy? Mert elvileg egy bizonyos párbeszéd után, még a csata elõtt, csak a "barátság" engedélyezett. : D

Kumiho #2179

böröczk
Az a lehetõ legjobb választás, Bözsi ennek köszönhetõen a király kancellárjaként kutatja Morrigan pajtást. : D

Kumiho #2179

böröczk
Naná, jobb, mint Morrigan : D De mágus-eredetbõl azért kiderül, hogy õ nem gonosz, csak hülye.

Kumiho #2179

böröczk
Te nem vagy százas az biztos, hogy Morrigant részesíted erkölcsi elõnyben Wynne-vel szemben. Ha vennél egy valóságos emberi szituációt is alapul, tudhatnád, ha egy "vénasszony", aki bizonyos körökben nõtt fel, nem fog megváltozni felnõttkorára, fafej. Leliana ugyanez, aki folyton a Makert hajtogatja, amikor nem is olyan szent, amilyennek a kamuflázs mutatja. De a Makertõl sosem fog elszakadni, mert szentfazekak között nõtt fel.

Kumiho #2179

Ja, egy áruló vérmágus, aki átvert mindenkit, Loghainnek dolgozott és megmérgezte az arl-t, és többek között emiatt egy démon szabadult Redcliff-re szintén egy szimpatikus választás... 😄

Why so serious?

böröczk
Na pont ilyesmi volt elõzõ mágusom, aki mellé ugye nem volt szükség Morriganre, és mivel tudom, ezek az átkok, varázslatok milyen hasznosak, nem tudom kihagyni a csapatból rugóm mellõl.. Már megint csak: Miért nem lehetett mondjuk Jowant felvehetõ karakternek csinálni? : D

Kumiho #2179

böröczk
Dehogynem, csak utána átverik egymást : D

Kumiho #2179

Különc
TAB nélkül sztem minden szívás a játékban

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sir Quno Jedi
Na anélkül meg pl. landmarkokat megtalálni szívás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Több helyen is olvastam ezt a TAB-os dolgot. Nekem az csak beadja a küldetések menüt. Lehet eredetileg nem ehhez volt rendelve.
Köszönöm a segítséget.

Calver
ugyanazokat mint az elsõ háromnál, mínusz az idézési helyekre klikkelés, tehát szép sorban, egymás után végignyomod az elsõ háromhoz kellõ cuccokat. ami megjelenik, azt meg majd lehet szépen zsebmetszeni, ha van rá alkalmas karaktered.

"The trees move. Do you not see it?"

Üdv. A körmágusok tornyában ugye van 4 idézési hely, amibõl 3-at a kódexek alapján sikerült is teljesítenem. Kérdésem, a "negyedik megidézésénél" milyen interakciókat kell végrehajtanom ha egyáltalán lehet idézni..

Sir Quno Jedi
Én most meggyõztem Alistairt végül, hogy húzzunk el a rákba és greywardenkodjunk tovább együtt (nomeg az esti sátorszexkommandó). 😄

Anora-t meg biztosítottam a támogatásomról, õ lesz a királynõ és kész (bár egyelõre kurvagyanús nekem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Különc
Én jól kicsesztem magammal, elõzõ végigjátszásban Anorához akartam adni Alistairt, aztán hogy változtassak az elsõhöz képest, megkértem hogy õ ölje meg Loghaint, ne én erre nem meggondolta magát Anora, hogy az apja gyilkosához nem megy hozzá... Micsoda perszóna... xD

Sir Quno Jedi
Mittomén?! Én megcsináltam mindent, mielõtt Denerimbe mentem.

Sõt rávettem Alistairt késõbb, hogy vegye el a királynõt (meg azt is, hogy menjen hozzá flottul). Aztán inkább visszatöltöttem, mert a szegény templomos annyira szerelmes a karakterembe (kis elf rugómag), hogy nem volt szívem erre kényszeríteni. Persze mivel úgyis "rossz" lesz a vége, lehet jobban járt volna, ha idõben megszabadul a karimtól és király lesz inkább egy gyönyörû asszonykával, node ezt õk még nem tudhatják...

Különc
Ha úgy csinálod meg az országgyûlést, hogy mondjuk a törpökhöz és az elfekhez nem mész el, úgyis össze lehet hívatni? Vagy akkor nem enged tovább?

Calver
ja, és még ennyit hozzátennék, hogy nem úgy ültem le NWN2 elé h lendületbõl be akartam fikázni, sõt... én szeretni akartam NWN2-t, sokkal több esélyt kapott, mint gyakorlatilag bármi más - de az NWN2 ezt bizony egyáltalán nem hálálta meg, és csak egyre rosszabb és rosszabb lett.

"The trees move. Do you not see it?"