18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
xianon #8960 Akkor nem kell félnem, köszi az infót, egyébként takaros kis oldalt kreáltál. :)
A visszatérés Ostagarba DLC megjelent már? Bocsi ha hülyeséget kérdezek. -
HekkR #8959 Link
Tessék Leírásokhoz feltöltöttem a kézikönyvet. -
HekkR #8958 Én úgy tudom, hogy nincs lvl határ, és a kézikönyv is ezt írja. -
xianon #8957 Értem értem, de akkor végülis nem lesz rá esélyem h kimaxoljam a rouge skilleket, és a dual wep skilleket? MErt ugye 24 lvl a határ. Egyébként én is használom a csapdakészítést. :) Mellé méregkeverés meggyőzés és persze ami engedélyezi a harci skilleket. :D Remélem ezeket is kifogom tudni maxolni -
#8956 Szerintem hasznosabb, ha a szerencsevadász képességcsoportra mész rá, és azt maxolod ki, és a párbajhős, bérgyilkos specializációkat (ezeket fel is cserélheted).
A kétkezes képességcsoportból a felső sort érdemes megtanulni (kettős fegyver), a természetesen a többi is jól jönne, de a másik csoportban lévő képességekkel sokkal jobban jársz.
Ha indítol egy városi elf warriort, az indulóképessége pillangóvágás lesz, ez a csoport alapvetően harcosoké lenne - hasznos szerencsevadásznak is, de neki ott van a rengeteg bónuszt adó passzív képességek választásának lehetősége. -
#8955 Egyik rugómmal most rááltam a csapdázásra.
Magas ügyesség és dörzsöltség, harci lopakodás, csapdakészítés...
Alacson szintű csapdákkal nem érdemes kínlódni, áldozni kell a csapdakészítés képességre, a komolyabbak már valóban halálosak tudnak lenni.
Mindezt a "változatosság igénye" miatt csináltam, amikor unom a nyílt harcot előszedem ezt a karit, a csapatot leállítom távolabb az ellenféltől, lerakok néhány csapdát és rácsalom az áldozatokat.
-
xianon #8954 Egyébként a rougenak ki lehet maxolni mind a két fegyverét? V egyáltalán a rouge, és a dual-t ki lehet-e? -
xianon #8953 De erre jó lett volna hamarabb is rájönnöm xP -
xianon #8952 A Rouge Human, úgyhogy rájöttem, hogy ha hátulról sebzem az ellenfelem akkor mindig kritikust érek el. Ishal tornyában az Ogár kb egy percig tartott, mert tettem a fegyverre mérget is és állandóan lebénult. :D Nagyon tetszik. ^^ -
HekkR #8951 Hello!
Ma úgygondoltam összedobok a játéknak egy oldalt. Sikerült is, igaz még nincs rajta szinte semmi, de fórum az van. Ha gondoljátok ott lehet megosztani egymással tapasztalatot, vannak rajta letöltések is regisztrált felhasználóknak, ha másért nem ezért érdemes benézni.
Link -
#8950 Szerepjátéknak lehet hívni, de csak annyira mintha egy 2. világháborús katona szerepét játszod valmi lövöldözősben.
Alapvetően körökre osztott stratégiai játék rpg elemekkel, a kalandozás szabadon mozogható, de a harcrendszere körökre osztott stratégia. -
#8949 Miféle karit sikerült alkotni, hogy teljesen bele szerelmesedtél?
-
#8948 állítólag az urnás őssárkánynál lehet...nem próbáltam, de olvastam hogy ott megreccsent egy csapattag, akkor simán választhatott.
ha valki ott tart próbálja ki. -
#8947 Mágussal is sokkal könnyebb lenne így, hogy már van tapasztalatod a játékról.
Egy mágusnál ráadásul sokkal szabadabb a játék, mint egy harcossal.
Harcosnál el kell döntened, hogy milyen stílusú lesz: fegyver+pajzs, dualos, kétkezes.
Mágussal végig lehet kombinálni, elemi varázslatok, szellemvarázslatok, gyógyítás és entrópia között.
Első nekifutásra normálon sokkal többet szenvedtem, mint mostanság nightmare-n.
Ennek főleg az az oka, hogy nem tudnak igazán meglepetést okotni az ellenfelek.
Jó példa erre Ishal tornya, ahová először elég felkészületlenül indultam, s majdnem kifogytam a potikból.
Már tudom, hogy a szállásmesternél be kell vásárolni a beavatási szertartás előtt (pontosabban még mielőtt kimegyünk a vadonba), s a szertartás után is, a tornyban tudom mi vár rám, mire kell figyelni, így nagyon rövid idő alatt megvan a küldetés.
A torony tetején lévő ongar igazából nem egy nehéz ellenfél, ha a csapat összedolgozik könnyen legyőzhető - elsőre persze megszenvedtem vele az átgondolatlan támadások miatt. -
#8946 Most hogy mondod, tényleg :D
Amúgy elég hamar elértem Lotheringet, és ezzel a karakterrel eddig sokkal könnyebb volt. Lehet, hogy csak azért, mert már a második végigjátszás, és már kézre áll a játék, de úgy érzem a mágussal sokkal nagyobb szopás volt pl az ogre a toronyban.. Attól félek, hogy míg a mágus a vége felé már egy daráló volt, ezzel majd ott fogok szenvedni.. :C -
#8945 max így -
#8944 nem -
joered80 #8943 Hali! Remélem nem kérdezek hülyeséget: ha valamelyik karakterrel megtanultam egy bizonyos skillt, utólag tudom-e változtatni? -
xianon #8942 nem teljesen a líriumpor sokkal ritkább mint az elf gyökér. : ) -
#8941 Végül is mindegy, hogy lyrium vagy health potikat spammelek, nem? :DDD -
#8940 Vannak helyek, ahol lehet tagokat cserélgetni, de azokon a területeken nincs harc, így legfeljebb csak a tábor tátogatást spórolod meg.
Az elfek táborában variálhatod a csapatot (ennek előnye legfeljebb annyi, hogy Morrigan nem ugat be, ha segíteni szándékozol valakinek), de ha átléptek a vadonba ott már nem lehetséges a tag csere.
Ozammar közrendű negyedében lehet alakítani a csapat összetételén, Gyámánt negyedben, Porvárosban nem, s természetesen Mélyutakon sem.
Denerimben nem nagyon lehet variálni, akikkel oda mész, harcolni is ők fognak melletted.
Majd kitapasztalod mennyire boldogulsz a mágusaid nélkül, magasabb szinten már könnyebb lesz, mert a harcosoknak sokkal több képessége lesz, így pl. az említett csatakiáltással is el tudod érni az elmecsapáshoz hasonló hatást.
Morigannal én a gyógynövénytant kimaxolom, igaz, hogy költslges mulatság a legkisebb kiszereléstől nagyobb potionok elkészítése, de, ha van három féle gyógyitalod healer nélkül is halhatatlan vagy. -
#8939 Meglátjuk mi lesz.. Lehet, hogy Alistair helyett bent tartom Morrigant..
Menet közben nem lehet variálni a partyt, ha jó tudom, ugye? -
xianon #8938 Hát,nah igen van benne valami. :D De most szerintem nem fogom megunni ezzel a karival nagyon szimpatizálok.Más...A King's Bounty Armored Princes szerepjáték? Mert néztem róla vidit, és nekem a heroes sorozat jutott eszembe róla, tehát akkor végül is az is szerepjáték? -
#8937 Mondjuk olyan helyzetekben, ahol háromszoros túlerővel néz szembe a csapat Morrigan sokat jelent (elme csapás, tömeges bénítás, altatás).
Előnyös még a varázstudó, ha az ellenfél csapatában is vannak mágusok, illetve néhány csapda, amikor magaslatról lőnek az íjászok (Leliana elleni rajtaütés)
Wynne nagyon hasznos csapattag, de nélküle is lehet boldogulni.
Morrigant rá kell állítani a gyógynövénytan tudományra kis gyógyital - gyógyital - nagy gyógyital (utóbbi kettő költséges) az állóképességet pedig gombával lehet visszatölteni.
Lényegesen könnyítés, ha a csapatból két karakter képes hatékonyan használni a csatakiáltást (közeli ellenfelek lebénulnak, hátra repülnek)
Elit ellenfelek ellen még előnyös is, ha tankokból áll a csapat. -
#8936 Ennek ellenére idő előtt megunod?
(bocs csak vicc akart lenni)
Lényeges minden játéknál, hogy a megjelenés pillanatában mennyire hat "újnak".
Sok játék éveken keresztül készül, s bizony nem egy-két példa lenne rá, hogy mire elkészül egy elavult grafikát, egy szinte már elfelejtett motort "csodálhatnak" meg a rajongók.
A Dragon Age is hosszú éveken keresztül alakulgatott, de egy modern, mai kor igényeinek minden szempontból megfelelő játékot kaptunk, amit tartalommal is sikerült megtölteni.
Vannak persze fanyalgók, de azért a többségnél pozitív irányba húz a mérleg nyeleve, szép garika, hangulatos zene, humoros párbeszédek jellemzik a játékot, s ami még nagyon fontos: nem jellemzőek a súlyos hibák - kifagyásokra, exe hibákra nem sokan panaszkodtak. -
#8935 LoL, Morriganről nem voltam hajlandó leszedni a "gyári" szerkót, abban üt csak. :D
Btw, most újrakezdtem egy noble human rouge-gal. Életképes egy csak harcosokból álló party?? (Leilanna, Warden, Sten, Alistair). Vagy mindenképp kell egy mágus, ha nem akarom véresre szopni a szám? :DD -
xianon #8934 Egyetértek SZEG007-el, szerintem sem a Lineage 2 a legjobb MMO, ami valaha készült. Ez elég nagy hülyeség, viszont azt merem állítani, hogy eddig ez a legjobb RPG, amivel valaha játszódtam. Nem azt mondom, hogy ez a legjobb, hanem, hogy számomra az. Pedig mikor megjelent az Oblivion, akkor azt hittem, hogy ennél jobb RPG-ben nem lesz részem. Lehet, hogy a Witcher 2 után is ez lesz kitudja...:D -
Serxiana #8933 Köszi Tovi a segítséget. :) -
Aspyrin #8932 Szerény csapatom :)
-
Noodlee #8931 Töltsd be az utolsó mentést. Igaz nem nagyon lehet mozogni utána a térképen. -
#8930 le en is lecsaptam az archdemon-t, jo volt ez, de azert vartam mar a veget :)
egyebkent lehetne folytatni a jatekot ezek utan valahogy? -
#8929 Na, végeztem az első végigjátszással. Kemény. SPOILER
Szerintem a dolgok 95%-a jól alakult - Megmenekült a Circle, Alistair lett a király karöltve Loghain lányával (loghain pengét kapott), az elfek örülnek, az Alienage elfek is örülnek, Arl Eamon fia titokzatos körülmények között eltűnt ( :DD ), Morrigan lelépett, de az utolsó csata előtt bevallotta, hogy szeret (:DD), ill. az epilógusból kiderült, hogy valahol egyszer nagyon szomorúan gondolt rám (a gyűrűje szerint :D), a hamvakhoz meg zarándokutakat szervez a chantry. Egyedül Orzammarban volt valami balhé. Megkeresték az Anvil of the Void darabjait, aztán csináltak valami balhés gólemet aki kiirtotta a kovácsok felét :DDD Harrowmont halála után meg egymással is balhéztak..
Nem tudja valaki mi lett volna, ha a végén kérem Alistairtől a Circle függetlenségét? -
#8928 Lineage 2 a végtelen grind játéka mint legjobb MMO nevetséges. -
Jocisan #8927 Sziasztok!
Boldog, Békés, Karácsonyt!
Egy kis leírás a DLC-kről, és karakterekről...
Itt lehet nézelődni!
Később, Térképek, Helpek, stb...... -
#8926 Yeeeee
-
#8925 Egyetértek. Zenék vérprofik. -
FickDeineStory #8924 Ez halljátok brutálisan nagy játék!! kb 3 éve sikerült az MMORPG stílusban megtalálni a top játékot a Lineage 2 személyében. Most sikerült megtalálni az RPG kategóriában a top játékot!
Egybként hanghatások átéléséhez mit használtok?:) Nekem egy 400 wattos kenwood erősítőre van kőtve két hangfal igaz jobb kéne az erősítőhöz, de már ezen is iszonyat jó a harcok és az átvezető animációk hangulata. Komolyan mintha moziban lennék, nem igazán hallottam eddig áradozni senkit a játék hangajairól illetve zenéiről na most akkor én megteszem BRUTÁLISAN JÓ!
Egyébként a zenéket itt is Jeremy Soul komponálta? -
xianon #8923 Értem, köszönöm válaszaid, és a linkeket. -
#8922 Ezek a hivatalos modok, így szó szerint értelmezve nem cheat, de jelentősen megkönnyíti némelyik a játékot, így nem mindenki szereti.
A játék kezdetén a karakter - ahogy lenni szokott - egy névtelen senki, még normális fegyvere sincs.
A DLC-k között van egy tulajdonságnövelő könyv, egy képességnövelő könyv, egyedi tőr, sisak, csizma, és jónéhány ékszer, illetve egy értékes páncél, de azt nem képes viselni egyenlőre.
Később ezeknél lehet jobbat találni-venni, de a kezdést nagyon megkönnyítik. -
xianon #8921 :D értem. Lehet nekem is ezt kéne tennem...
S egyébként ezek a tárgyak az eredeti DLC-ben is benne van? Tehát nem számít cheatnek és hasonló dolognak?