Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Másik opció, ha Te mész be, és nem ölöd meg a démont, cserébe tesz Neked három ajánlatot, köztük lesz a vérmágia is (én ezt az opciót választottam elsõre, most ki fogom nyírni persze, már úgyis unlockolva van a vérmágia).
Kumiho #2179
★ 汤姆 李
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TALÁN meg lehet változtatni, de ezt én erõsen kétlem. Ergó viszem, mert jó mágus, de leszarom, ha nem tetszik neki amit csinálok, sõt abból is tudom, hogy jó úton járok. 😄DD Ajándékokkal meg õt is meg lehet venni ugyanúgy...
Kézigránátot a szemei közé! <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
amikor a látványvilág már ennyire kidolgozott TUD lenni, és a hardwerkövetelmény késõbbiekben már nem lesz feljelsztésbeli irány, mert bírni fogja, akkor lehet olyan questeket is megírni az akkor készülõ játékokban amiket írtam, hogy pl: kalandozzál, találja barátokat, csinálj küldetéseket, szerezz hírnevet, erre felfigyelnek rád, megbíznak ezzel azzal, ha azokat telejsíted akkor a király bíz meg kisebb harci cselekményekkel, ha azokat is megcsináltad nagyobb hadjáratokban vehetsz részt, ha megvan akkor vezetheted a király seregét stb.
aztán kinevez földesúrnak, késõbb lázadnak a többiek azokat kell leverni (modcsomagban)
tehát szó nincs róla, és tulajdonképpen lehetetlen is hogy TELJESEN szabaddá váljon egy mesterséges világ. ilyen nincs, viszont ami MOST van az az, hgoy vagy te mint HÕS, esetleg pár csapattag, és ehhez mértem vannak kitalálva a feladatok is. egy mount and blade féle csata azért egészen más...viszont ott ugye a megjelenítés a kritikus, de még én azt is jónak mondanám
Inkább legyek kicsit megkötve és a sztori legyen vonalas, minthogy érdektelen, jellegtelen grindfesztbe torkoljon az egész.
Szal. az interaktív film felé kell vinni a vonalat, mintahogy a BioWare próbálja is (Jade Empire, Mass Effect, DA stb.).
Anno jó példa volt erre a Gabriel Knight 3 pl.
Szeretnek egy kis segitseget kerni!
Van egy olyan kuldetesem a melyutaknal, hogy keressem meg Feledhetetlen Brankat! Meg tudna valaki mondani hol talalom, mert mar atjartam mindent, es egyszeruen nincs meg !
Elore is koszonom!
De a fák borzalamasak (pár polyból összebaszva ruppótlan szinten), statikus árnyékuk van, HA VAN egyáltalán,a terep és rajta a textúra egy vicc, shaderek alig-alig, növényzet szinte nuku. Sziklák textúrája terepen üti a PS1 szintet... Szal. vanmit.
technikailag:
-a játék összetettsége/kigondoltsága vs. látványvilág
Ez már jó ideje így van, valamelyik mindig oltja a másikat. Pláne szerepjátékban ahol szabályrendszer van, felépített mûködõ világ annak történelmével.
A részemrõl ez már remek beleélhetõséget biztosít, és a gépem sem kell lecserélnem hogy fusson..amiért külön hálás vagyok.
Még több játszható karakter, még több helyszín, még több történet..és talán egy minimális craft lehetõség.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
mert akkor ugye csak a fejlezstõk/történetírók képzelete szab majd határt. ha úgy van elszegõdhetünk a király zsoldosseregébe is, részesei lehetünk hadjáratoknak, vagy akár egymagunk vagy bár bérenccel kalandozhatunk a világban szanaszét.
am olvasgatva a korábbi hozzászólásokat, nem igazán vágom hogy egyesek miért utálják és fikázzák le az nwn-t. hibái ellenére nagyszerû játék volt, a második részt még csak alapsztorik elejéig vittem mert annak idején gyenge volt a vasam, most meg kevés a szabadidõm. de a gothic3 után végigtolom mindet. sztem nagoyn jó a sztorija is, csak mivel egy játék nem szabad túl komolyan venni.
amúgy ha meglesz a dragon age akkor szivesen kipróbálom majd ezt is, ha jobb lesz mint a neverwinterek annak csak örülni fogok, de már úgy vagyok vele, hogy tök jó ha van újdonság a játékpiacon, majd megjelenés után úgy 1-2 évvel ki is próbálom, akkorra lesz elég erõs gépem hozzá, meg addigra kijönnek a peccsek is 😊😊😊😊 tes.4-el bûn volt az alapjátékkal jáccani mostani felmoddolt csilizett-vilizett lehetõségekhez képest.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Oblihoz töméntlen mod van, amia csillagos egekbe emeli a minõséget, azokból ki is lehet indulni, csak komolyabb karakterdesign és több poly+textúra a PC-kre.
na akkor az már könyvszintû megvalósíthatóság lesz, hihetetlen vizuális tartalommal mellé.
de osszessegeben nem dobogos.
Kene egy topic azoknak akik mar vegigjatszottak hogy lehessen beszelgetni rola spoiler nelkul.
A vege egyebkent zsenialis, az utolso nagy resz igazi katarzis.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Kb. mintha zombikat készítenél belõlük. Erõsek lesznek, de zombik!
Volt idõ, amikor a törpe hõsök önként vállalták ezt a sorsot, hogy megvédhessék a fajukat, de azok az idõk gyorsan letüntek.
Persze mondhatnók azt, hogy aki vállalja a gólem szerepet és ezzel legyõzhetjük a darkspawn-okat 1xsmindekorra, akkor uccu neki, de MINDIG rossz kezekbe kerülne az üllõ, mintahogy eddig is így történt. A hatalom korrumpál. A törpe birodalom már a múltté és az újraélesztése túl sok áldozattal járna (kb. mint az õsi Imperium, ami miatt ez az egész darkspawn/archdemon/bligth dolog van). Az ár túl magas. Ennyi erõvel démonokkal is alkudozhatnánk...
Nem ajánl fel a demon ilyet.Csak megölöm és annyi
★ 汤姆 李
Why so serious?
Why so serious?
help ps
★ 汤姆 李
Morrigan egyébként simán semleges gonosz, már kiszedtem belõle mindent, többféle karakterrel, de a tiszta semlegestõl vagy a jótól messze áll. Bár talán nem is igazán lehet beilleszteni a D'n'D sémába.
Why so serious?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Most beküldtem Jowan-t+Morrigan-t a fiúhoz,Morrigan bement enyészetbe majd megölte a démont de nem kaptam vérmágust😞
Más a módja megszerzésének?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Magusok nyomjak ami a csovon kifer,tankod pedig fogja meg a melee-ket.Wynne tudja a foldrengest,ez esetben az is hatasos lehet.Ilyen szintu encounternel gondolom mar nem 7.szintu vagy,szal ha jol sejtem akkor legalabb 1 fullra huzott magus sorod van mar.Pl inferno,vagy blizzard vagy tempest.A legjobb ezeket kombinalni,de szemely szt en frost parti vagyok,fagyaszt es sebez is.
Why so serious?
Why so serious?
Én kinyírtam amúgy.
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Jó kis oldal a küldetések leírásával, aki elakadnak vagy maximalisták azoknak tökéletes.
A halál csupán a kezdet...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azonnal változtatnom kell ezen.Viszek nagyobb túlélést a játékba akkor most ezzel.Pedig akkorákat csaptak karakterek jó volt nézni^^
Thx!😊
★ 汤姆 李
megjegyzés: Ha az akaraterõre teszel egy pontot (szintlépésnél) akkor az +5pontal növeli a "sárga csíkodat"! 😉
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Viszont a stamina-s fenntartásokat most átnézem mert nem bizta megéri mind amik nekem vannak.
Szóval megyek meglátogatom a hollót nagyon úgy látomXD
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Mellesleg, ha nem egy speciális fentartott képességrõl van szó, jobb is, ha bekapcsolva maradnak, így nem veszõdnek azzal, hogy a csata elsõ körében a buffokat szedik magukra a karaktereid.
Speciális képesség alatt értem pl. a mágusnak azt a buffját, amivel a környéken lévõ hullákból szivja az életerõt - boss ellen semmi értelme, ha nincsenek hullák a közelben, kikapcsolva +40 mana szabadulhat fel.