Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Itt választhatok(elmondom még1× nem röhögni😊,hogy jowan elvégzi a szertartást akihez kell választanom egy mágus társat(csak morrigan lehet ez) és bemegyek morrigan-al enyészetbe de végén a demon nem ajánl fel lehetõségeket tehát csak harc lesz így nem kapok vérmágust.
Másik választás,hogy én azt mondom nem lesz szertartás hanem go és megölni a demon-t,ilyenkor fel az emeletre és sok élõhalottal csata a többit nem tudom ennél a résznél.Harmadik,hogy elmegyek körmágusokhoz valami mágusok segítségéért.
tehát ez a fõmágus akit írsz azt úgy találom meg ha azt választom,hogy elmegyek a körmágusokhoz segítségért?
★ 汤姆 李
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Shale itt dugult el, azt mondta, hogy most abbahagyja a kötözködést....
Mondjuk ehhez nem árt ismerni Shale elõtörténetét....
Lawful Good-ként nekiállhatsz a templomosokkal lerombolni a mágustornyot, mert jajjujj démonok vannak benne és nem számít hány ártatlan ember hal meg bent velük, ugyanakkor nekiállhatsz életed kockáztatásával behatolni, megtudni mi történt és kimenteni akit lehet, sõt akár megmenteni a tornyot. Mindkét döntés LG és jól megindokolható, de egyik "talán" HELYESEBB/hõsiesebb a másiknál, mégha kevésbé fájdalmas és kézenfekvõ is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Mit össze nem tudtok panaszkodni rá...pedig mi is csak kihasználjuk 😄
Egyébként nem hiába mondta az öreg banya az elején, hogy szívességet kér cserébe hogy megmentett minket.
Na akkor az kicsit képzavar volt, megment minket és még odaadja a lányát aki bizony jól jön a csapatba.
Késõbb helyrerázódnak a dolgok...nem volt képzavar 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha nagyobb káoszba és sötétségbe taszítod Ferelden-t, mint amiben jelenleg fetreng, akkor még az Archdemont is visszasírják 1x. 😄DD
Nem küzdhetsz nagyobb gonosszal a gonosz ellen, mert utána azzal kell majd megküzdened, de már késõ lesz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A mágusok tornyában vagyok (az álmokban), annál a résznél amikor megkapom a szellemforma alakot, és egy ajtó van elõttem, "amit csak nagy erõvel" lehet áttörni. Ezen az ajtón hogy jutok át, mit kell tenni? (Egér+szellemalakban sem tudok egy új helyre sem továbbmenni), a "GYûrûs" térképen 😊 csak körbe-körbe járok. Aki már járt itt biztos érti.
LÁTOM VAN FENN angol nyelvû végigjátszás linkje, de az angollal hadilábon állok, sorry...
Köszi a segítséget elõre is!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Biztos jó érzés a közös gyermeketekbe egy ultrasötét entitást pakolni, így tulajdonképp megölve a gyermek lelkét és egy antikrisztust szülve a világra. OJVÉ! Buli van emberek! (vagy tévednék és ez a legnagyobb szülõi büszkeségre adna okot?!?!?!) 😄DDDDD
Komolyan, ott hagyom a fenébe, inkább viszek helyette még egy tankot.
Kumiho #2179
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Morrigan pedig akkor is marad nalam orok kedvenc. Az elejen rosszindulatu es onzo, de minnel tobbet beszelsz vele, vagyis inkabb minnel jobban megkedvel teged, egyre inkabb latszik hogy bizony a kemeny kulso nala is erzo szivet takar. A jatek vegeig megfigyelheto rajta hogy mennyire valtozik, fejlodik a karaktere... es hogy vegig kuzd a belenevelt ridegseg az uj erzeseivel. A jatek legerdekesebb karaktere mindenkepp.
Why so serious?
Ma gondoltam kipróbálom a Kétkezes harcost! Hát mit mondjak messze a legjobb! Rémálom fokozaton egy kis moddal megspékelve még így sincs nagyon ellenfél! Ezen a szinten a varázslatok alig hatnak de ütöm a 150-200-as sebzéseket! Az egyik képességével meg nem lehet ledönteni a lábáról! Földrengés és már már halottak is az ellenfelek! 😊 Alistert is átképeztem! Igy már 3 kétkezes harcosom van!
Jowan-t akkor lehet használni amikor már megszerezted a fõmágus támogatását a szertartáshoz...akkor Jowan is átmehet megkûzdeni az kölköt fogvatartó démonnal.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Jowan nem megy be nincs ilyen választás,én nem vagyok mágus tehát enyészetbe nem tudok menni viszont választhatom azt,hogy nem lesz szertartás hanem felmegyünk a második szintre és végzünk a demon-al de itt Isolda kiakad nagyon,vagy még olyat tudok választani,hogy elmegyek körmágusokhoz.
★ 汤姆 李
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Lenne egy oylan opció, hogy el lehet kenni a száját egy kis 1-1 elleni fájtban, egybõl tisztelne utána a dilinyós (mivel csak az erõbõl/elszántságból ért), de ezt nem engedi a gamma. Értem én Sten álláspontját is, csak egy idõ után uncsiak. A feldataink viszont szerteágazóak és néha kell hozzá némi gógyi, meg türelem (amiben õ nem jeleskedik).
Puszta erõvel és genyasággal nem lehet legõzni az Archdemont, így Sten és Morrigan nyünnyögése nem hiányzik szvsz. senkinek sem.
Ha tudok Morriganbõl valami emberit kihozni idõvel, akkor talán.
steewee: szerintem nem a technológia szab elsõsorban határt a fejlesztõknek/programozóknak hanem a tulajdonos, kiadó aki korbácsolja a népet, hogy minél kevesebb pénzbõl minél többet hozzanak ki és már akkor is késõ lenne ha tegnap adták volna le az anyagot. Figyelembe kell venni hogy átlagban milyen hardverrel rendelkeznek a PC-sek és be kell lõni olyan szintre a motort, hogy a gyengébb gépesek is megtudják venni a játékaikat. Lehet érvelni avval, hogy régóta készül a játék, de biztos vagyok benne hogy szükség van ha nem is ennyire, de legalább 3 évre, ha nem dolgozik rajta 500 ember. Szvsz