18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • xianon
    Ez a harcosbérc dlc nagyon odateszi magát egyébként nekem non bejött ez a kis story
    főleg ezek az emlékképek, nagyon karaj lett, meg ez a kis pluss képesség is.:D
  • Dobronski
    Szerintem is rossz, többet vártam. Mondjuk valami démon megidéző félét. :)
  • xianon
    De ha valaki nem tolja ki a skilleket, még valamennyire hasznos is tud lenni, azt hiszem az adja a legjobb tulajdonság pontokat de nem vagyok benne biztos.
  • Fantusz
    A játékban a vérmágia körüli titokzatosság azt sugallta, hogy nem csak gonosz, de hatékony tudomány.

Vámpírként szívni a csapattársak vérét gonosz, de ésszerűtlen is, csata közben még egy vérszipoly kolonc hiányzik - hatékonyságról így nem beszélhetünk a vérmágia kapcsán, sőt inkább büntetés, ha vérmágiát használ valamelyik csapattag.
  • Pares
    Brecíliai erdőben található ősi romokban, azt hiszem alsó szint, az egyik oldalsó kisebb helység. Nincs külön feltüntetve (nem csillog), ezért ajánlatos végigjárni a romokat a TAB-ot tartva, és mindent megvizsgálni útközben.

Többet itt.
  • HekkR
    és a bűvharcos specet hol lehet megszerezni??
  • Pares
    Nemtudom, az én bűvharcos végigjátszásomhoz nem is illett volna a vérmágia. Szellemgyógyító+Bűvharcos kombó a lehető legjobb. A történethez se passzolt volna, csak ha valami kirívóan gonosz karaktert játszottam volna... Szintúgy a lélekfaló képesség a harcosoknál. Azt is csak egy igencsak rossz/gonosz döntéssel lehet megszerezni, úgy, hogy lepaktálsz az őrült fanatikusokkal... Szóval azért kivan ez találva, hogy a "gonoszabb" képességeket csak gonosz döntésekkel lehessen megszerezni. Magyarán mondva egy adakozó, jótékony angyalka mágust eléggé nehéz elképzelni (a döntések és viselkedések alapján) egy vérmágus szerepében...
  • Fantusz
    Sokan sóvárognak a vérmégia specializáció után (én is, amíg nem volt) - talán mert picit nehezebb megszerezni.
    A tulajdonságokhoz ad kevés hasznos bonuszt, de a képességek szerintem majdhogynem használhatatlanok.
    - életerőt csökkenti a mana helyett
    - csapattársaktól lehet életerőt elszívni
    - jelentősen megsérül a mágus, ha nem sikerül egy varázslata.

Természetesen én is megszereztem vérmágia specializációt, de még Morigannal is inkább szellemgyógyítóra specializálódtam, egy mágus ne vámpírként lógjon a csapattársain.
  • xianon
    Mindegyik karakternek lehet tanítani legalább még egy specializációt.
    Én morigannek megtanítottam a vérmágiát, de csak a pluszok miatt
  • xianon
    Én úgytudom Jowan is megtud rá tanítani, de nem vagyok benne biztos.
  • Pares
    Egy hsz.-el lejebb van a megoldás:

Főkarivál mész át az Enyészetbe, és elfogadod a démon ajánlatát, ott tudod kérni cserébe a vérmágiát.
  • HekkR
    És azt tudja valaki hogy főkarakterrel hogy lehet vérmágiát tanulni?
  • Fantusz
    Morrigan, Wynne, vagy Jowan párbeszédjét soha nem sikerült még a démonnal úgy lefolytani, hogy az felajánlja a vérmágia tanulás lehetőségét.
    Mágus főkarakterrel kell átmenni, vele egyszerű ledumálni bármit a démonnal, irányítani tudod a párbeszédet.
  • Fantusz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A törpét még soha nem kellett megölnöm, mindíg sikerült rábeszélni, hogy segítsen.
    Pici hiányérzetem van ezzel kapcsolatban, arra az igéretre hajlandó segíteni, hogy beszélsz az érdekében a bannal, de ha a csatát túléli visszamegy a házba, s nem lehet vele értelmesen társalodni (pedig olyan küldetés-sejtettő volt, ahogy bújkált).

Sten kardjánál talán az is számít, hogy a társad beszélt-e már róla, s tudjátok, hogy a törpénél van.
    Josi azt írta, ha a törpe meghal a kard a ládában lesz, amit te ki sem tudtál nyitni.
    A láda nem feltörhető, kulccsal nyitható, soha nem sikerült még kulcsot szereznem hozzá (lopás), de a kardot visszaadta.
    Egyik variáció, hogy fizetel 6 aranyat a fegyverért, másik lehetőség, ha Sten veled van, s kezd begerjedni, megkérdezed a törpét, hogy biztosan fel akarja dühíteni a barátodat.
    Ismét a befolyásolástól függ a siker, ha elég meggyőző vagy visszakapod Sten kardját, ha nem akkor lehet verekedni érte.
  • Atta
    Üdv, van rá valami mód, hogy Morrigannek is megtanítsam a vérmágiát, vagy csak főkarinak lehet?
  • xianon
    Nekem sikerült letöltenem még tegnap át is néztem....*-)
    Egyébként a meggyőzés képzettséget én is eléggé létfontosságúnak találom. Sok helyzetben több az arany, vagy ha úgy adódik kevesebb a vér, vagy több a cucc.: ) Szerintem ez az egyik legfontosabb, amit fejleszteni kell.
  • HekkR
    De amúgy nyitottam topicot a beszélgetéseknek is, lehet ott is beszélgetni :)
  • HekkR
    A kézikönyvet be zip-eltem és felraktam inkább úgy, így mindenki letudja szedni ;)
  • Sir Quno Jedi
    ölni olcsóbb
  • Csibusz
    Viszont a törpét nem muszáj megölni.. Hiszen a történet során meg is lehet tőle venni a Kardot, de hát valaki ölni szeret valaki meg a diplomáciát szereti:)
  • FickDeineStory
    Én nem emlékszem, hogy pénzt kaptam volna, viszont egy elég jó kardot kaptam a törpétől ami Alistair-nak nagyon jó lesz majd a harcokban.
  • attyhor
    Szia!

Sajnos nem tudom letölteni a kézikönyvet.
    Bennem van a hiba? /sejtem hogy igen :-)/

Kösz
  • PAtr0n
    Köszi a segítséget!

Akkor már értem miért nem tudtam a hordókkal mit csinálni. Miután megleltem őket, már nem beszéltem a lovaggal a malomnál, őt már előbb letudtam.
    A meggyőzés képesség tudom hogy fontos, Mass Effect-ben is gyúrtam rá mindig, de valahogy ebben még nem sikerült olyan magasra fejlesztenem, hogy minden szitu jól süljön el.
    A törpénél meg volt egy kard, de az az övé, illetve a házában van egy szoba amiben van ugyan egy díszes fehér láda, de nem csillog, nem lehet nyitni. Később tán lehet?
  • josi
    Ha a törpét kinyírod, akkor a szobájában van Sten kardja a ládában.
  • Fantusz
    Főkarakternek a leghasznosabb képesség a befolyásolás.
    Magas meggyőző képességgel több lehetősége van a karakternek, ha támadni akar, azt is el tudja érni, de, ha békésen szeretné rendezni a dolgokat magas meggyőző-képesség alapfeltétel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az olajat egyszerúen csak meg kellett volna említeni a malomnál várakozó lovagnak.
    A tisztelendőnél az áldást szintén magas befolyásolással lehet megszerezni, nem szívesen teljesíti a kérést, mert nincs meggyőződve róla, hogy helyes, sőt, ha Leliana a csapatban van negatívan befolyásolja, ha a lovagoknak isteni áldásként adod tovább a medálokat.
    A törpe kényes figura a játékban, nem derül ki, hogy mit keres Redcliffben, de a későbbiel során még egy fontos epizódszerepe lett volna: nála van Sten kardja.
    Fogalmam sincs, hogy vissza lehet-e szerezni a kardot így, hogy a törpét feltrancsíroztátok.
  • PAtr0n
    Hali!

Én is ott tartok, de az olajhordókat nem értem hogy kell hasznosítani. Mondjuk már mindegy mert a falut megvédtük. A Dwyn nevű törpét levágtam, dobott egy rakás aranyat, erre nincs az inventoryban. Visszatöltöttem, de másodjára nem dobott. Ez valami bug? Másnak dobott aranyat?
    Atyám ez a játék. A Mass Effect óta nem olvastam ennyit. Rendesen belefáradok. Viszont legalább jó a történet. Kafa játék lett.
  • Fantusz
    Valami nagyon nem stimmel azon a karakteren, első karimmal 21-es szinten győztem le a vezérdémont, elég sok hiányossága volt a leányzónak, nem volt elég aranyam a legjobb cuccokat megvenni, de nem természetes, hogy ekkora különbségek legyenek, főleg HP-ban, azzal együtt, hogy a pontelosztás szerintem se sikerült ideálisra.

• 5c0rp330n
    sztem meg el is van baszva a pontelosztas, willpower meg oke, stamina miatt az kell, de a constitution es cunning tul sok, a strenght meg keves..
  • balee4
    Lehet, alapból nem hiszem, hogy létezne ennyire durva cucc a játékban, ami ad mondjuk 1500-at az élethez. :D
  • Dobronski
    Modolt armor set?
  • balee4
    Egy másik fórumon vki rakott be képet a karijáról, nézzétek ezt meg, hogyan lehet ennyi élete és állóképessége? Én most vagyok 20-as szintű és 500 körüli az életem 50 körüli constitutionnal.

• HekkR
    Nincs mit :)
  • xianon
    HekkR köszi a kézikönyvet^^
  • HekkR
    Na, feltettem, regelt felhasználók tölthetik a honosítást is a fórumról.
  • xianon
    Jimmyke ez most bizots?
  • Jimmyke
    Lvl 25 a határ, ha 1 specializációra csak 3 pontot raksz meg lehet csinálni.
  • Fantusz
    A törpe legyilkolásával meglehet elbactad az egyik csapattagod boldogságát, lehet jobb lett volna hagyni a kunyhóban rohadni.
  • HekkR
    Kb. 30 perc múlva kiteszem a fórumra a játék honosítását, már ha valakit esetleg érdekel.
  • HekkR
    Nem még sajnos nem, de ha felkerül azonnal kilinkelem :)
  • FickDeineStory
    Habár, nem ez a fórum az ahol ezt megelleni vitatni, de számos dolog van az L2-ben amiért nyugottan mondhatom, hogy a legjobb több neves MMO-t is kipróbáltam, de nem tetszettek. Nálam a grindelés alapkövetelmény egy MMORPG-ben ahogy a rengeteg választható faj és kaszt is, a politika a nyitott pvp rendszer.
    Nyugaton ugyan sikeres lett, de az igazi sikert Ázsiában könyvelheti el. Itt az emberek elvárás legtöbb esetben a quest alapúság és a zárt pvp rendszer.

De Quest-elésre számomra csak a Single Player játékok alkalmasak, mint Dragon Age. Ez volt az első játék amiért úgy fizettem ki 10 ezer forintot, hogy nem tudtam mit veszek meg, de szerencsére ez a játék tényleg megérte a pénzét ma a nap túlnyomó részében DA-ztam.

Jelenleg ott járok mikor Redcliffe-ben kell a miliciának segíteni illetve a kovács lányot majd megmenteni. Eddig elég felemásan sikerült támogatást szerezni, olajat összeszedtem, kovácsot meggyőztem illetve az elfet is a kocsmában. A törpe a bérenceivel makacskodott így azokat megpróbáltam megfélemlíteni mivel nem volt elég pénzem, de harc lett a vége és meg kellett, hogy őljem őket. Majd a papnőt sem sikerült rávenni, hogy adjon áldást a katonáknak. Na most itt tartok:)