Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én több variációt is megpróbáltam, de Alistair-nek nincs igaza. A helyzet az, hogy Duncan halála túl erõsen érinti, így nem tud tisztán dönteni Loghain ügyében. Azóta amúgy összehaverkodtam Loghain-nel is, már nagyon jó cimbik vagyuk (%-osan is) és alaposan kifaggattam, kikérdeztem (másokat is). Nem eszik olyan forrón a kását. Loghain tetteiben is van reason és valóban nemzeti hõs, aki szemrebbenés nélkül hal meg az ügyért, nem afféle hitvány, gyáva áruló (õ szemszögébõl eleve mi voltunk az árulók). Maric király nem véletlenül csak benne bízott, mert anno kisfiúként, mikor elárulták a királyi családot és lemészárolták õket, Loghain "talált rá" a véres kis trónörökösre és nagyon jó barátok lettek (mivel nem tudta senki, hogy õ a kircsi). Loghaint az egykori elnyomók iránt érzett enyhíthetetlen gyûlölete téríti el a helyes úttól, de a archdemon elleni leendõ halálával méltó pontot tehet majd egy hõs életének végére (és rá fognak amúgy is emlékezni, nem ránk).
Morrigant próbaként összefektettem Loghain-nel, hogy Loghain gyermekébe költözzön az Archdemon (mer rendes 😄), meglátjuk így mi lesz a vége, most a városban ölöm a demon generálisait bûnös Loghain, genya Morrigan, Wynne zombi partival!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Biztos hogy kell hozzá lev4 meggyõzés és magas cunning a persuade-hez, de strength is az intimidation-höz. Az is lehet, elég egyik is, ha az nagyon magas.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezt én is néztem, nem elég hamar frissül, de ez nem bug.
A bug az ilyesmi 😊)) :
duma/youtube
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én még csak ott tartok, hogy a démont kellett seggbe rúgnom amelyik megszállta a kölköt. a 3-ik, halálmentes megoldást választottam, tehát elmentem a mágusokhoz, erre a küldetés végén azt írja a kódex, hogy a gyerek anyja feláldozta magát a fiáért :S kisebb bugocska...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A másik. Loghain hogy csatlakozhat hozzám? Bármit próbáltam a vége az volt, hogy meghalt. Bár... lehet nem egy lehetõség kimaradt.
A másik. Pala. Az ki? És hol szedhettem volna össze?
Tetszett a story, a karakterek jók voltak, a harc is nagyon élvezetes volt. A zenéjét egész nap tudnám hallgatni. Összhangban van az egész.
Negatívumot ha akarnék találnék, de nem akarok 😄
Szerintem 10 / 9.6 ergo kötelezõ
igen persze mindegyik rpg de:
Az oblivion egy nagyon jó kis játék, de pont az irtózatosan nagy játék tér miatt és az irtózatosan sok küldetés miatt elég sok töltelék küldetés van benne (igen alá írom hogy agyon moddolva nagyon élvezetes tud lenni és grafikailag sem utolsó)
az oblivionban is sok olyasmi volt ami remek ötletnek indult, aztán gondolom az idõ rövidsége miatt elsikadt pld. a fizikán alapuló csapdák nagyon nagy lehetõség lett volna benne mégse került bele annyi mint amit szerettem volna (hirtelen talán ha tucatnyira emlékszem)
A Witcher pedig igen nagyon hangulatos történet nagyon hangulatos világ de elégé le van egyszerûsítve az egész. gondolok itt pld. a harc vagy a mágia rendszerre. ja igen és ebben sem voltak társaid
Nem mondom hogy a maguk nemében nem volt kiemelkedõ az egyik sem de könyörgöm a witcherben sem volt szabadon bejárható területm, az oblivionban sem volt olyan látványos harc mint a witcherben.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Így kell elvileg igen de az én mágusomnak nem ajánlotta fel és nem is lehetett párbeszédet lebonyolítani ott bennt egészen addig míg el nem mentem körmágus delikvensekhez😛
★ 汤姆 李
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ettol fuggetlenul vegigjatszom megegyszer, (torpkent) mert a torpos resz nagyon tetszett.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
Egyszerû orgyilkosként van megnevezve 1 mondatban, pedig szerencsésebb lett volna a bárd megnevezés.
Illetve ahhoz képest hogy Alistair apjának egyetlen szerelme volt, akit az saját kézzel ölt meg Loghain színjátékában. Szal kicsit több leírás elfért volna. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Why so serious?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
★ 汤姆 李
Why so serious?