18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Prof William
    Az idő és hatalom megváltoztathatja az embereket...

Amúgy milyen az a regény? jól meg van írva vagy csak a "JEEEE DRAGONAGE KÖNYV" fonalat lovagolja meg?
  • balee4
    Aham a regényt olvasva totálisan máshogy fest Loghain, érdemes előtte vagy végigjátszás közben elolavsni.
  • himpike
    Nekem is, fene tudja mi a baja. Eleinte nem volt ilyen.
  • Prof William
    Nekem simán írt ilyet... nem tudom mi lehet a baj.
  • Prince23
    Nekem is ír ilyet. Origivel is. És megkrekkelve is...
    (no-dvd miatt tettem ezt a nagyon nagy bűnesetet, de ugyan úgy frissül online profilom)
  • Prof William
    "Lejárt az online profilhoz való hozzáférési idő." valami ilyesmit ír ki mostanában. Mit jelent ez? Megnéztem a profilomat és be vagyok jelentkezve...
  • himpike
    "K" gomb, feljönnek a skillek és vagy ott rákattintasz(amúgy se fogod percenként használni) vagy lehúzod bal gombbal. Ha nem megy akkor lezártad a kis lakattal a sort a bal oldalán. Nekem megy.
  • himpike
    A gyogyós remetével tudod elcserélni.
  • PeToth
    Köszönöm, az elfeknél nem volt, úgyhogy leballagtam a törphöz és jól bevásároltam.

Lenne még két kérdésem: az egyik, hogy a fekete gyöngy mire való? A küldetéshez tartozó cuccok között van és nem is tudom mikor szereztem.
    A másik kérdés: a gyors gombok közül véletlenül kidobtam a gyógynövénytanos ikont és most sehogy sem tudom visszatenni. Ha megnyitom a képzettségeket akkor onnan nem tudom lehúzni. Van erre valami mód?
  • himpike
    Mármint Allistert akarja kivégeztetni. Bhaleen is kiírtatja Harumánt ugyanígy.
  • himpike
    Ha Anorának adod a koronát és Loghaint nem ölöd meg akkor Anora ki akarja végeztetni. Eddig még nem volt nálam se mert még nem tartok ott, de az előző végigjátszáskor meghagytam Loghaint, Allister meg elbújdokolt mert nem akartam akkor kinyíratni.
  • himpike
    Jaja lényeg lemaradt: van egy skill a szerencsevadásznál amivel a dörzsöltségből kapsz sebzést az erő helyett, amennyiben a dörzsöltség több.
  • marcuc
    én most haladok evil vonalon, alistairt hogyan lehet kivégeztetni?:S
    amúgy befejezésnek azt gondoltam, hogy életben hagyom loghaint, kamarássá izélom, és majd ő végzi ki az archdemont:D
  • himpike
    Atta: ha a démon megtanítja akkor minden karinak elérhetővé válik a spec, nem csak a főkarinak. Mindegyik spec ugyanígy megy, ha Allister megtanít templáriusnak lenni akkor Oghren meg sten is megkapja majd opcionálisan.

Sebzésről, az ügyesség meg az erő adja a sebzést, szépen leírja a tulajdnonságoknál ha rámutatsz. Fegyvereknél más és más, más a tör, a 2kezes kard stb. Tessék egy táblázat:

http://dragonage.wikia.com/wiki/Weapons

Ennyit nem fordítok be ha nem gond hehe :)
  • himpike
    Amikor kiszabadítod a királynőt, és négyszemközt kell beszélni vele akkor lehet lezsírozni, utána Allisterrel is beszélni kell vissza a szukához majd Eamonhoz.
  • marcuc
    de ti hogy tudtátok összeházasítani lady anora mac tirt meg allistairt??:D maxon volt az elismerés allistairnek, és még király sem akart lenni a kis sunyi...
  • Atta
    himpike,
    tehát az erőmódosító egy szimpla szorzó a sebzésre, ami warriornál alapból erő-, rugónál pedig alapból dörzsöltség-alapú? És akkor még ezen kívül van az ügyesség ami szintén ad sebzést? Kicsit fura nekem, nah mindegy.

Írtam már korábban de hátha most több sikerrel járok: tudnátok valami megoldást javasolni arra, hogy az npc-k eltűnt feliratait visszahegesszem a játékba? A sajátom látszik, csak másé nem, bár néha olyan 5-10 mp-s késéssel az is bekúszik, de marha zavaró.

Ja és valaki írta, hogy Morrigannek meg tudta tanítani a vérmágiát, azt mégis hogy? Redcliffbe a démon meg a mágus csak főkarakternek tanítanak bármit is nem? Könyvről meg tudok hogy lenne.
  • himpike
    Bhalage, nyilván nem tűnt fel de csak a felirat magyar, az angolt hallod mellette szóval angolul telepíteni lol kategória - ha tudsz angolul. Én többnyire a dumát figyelem de pár expressiont alapból nem értek meg, bövül a szókincs hehe.
  • himpike
    PeToth szerintem az elfeknél de ha ott nem akkor a mélyutakon Rucknál biztosan, 2 perce voltam ott hehe.
    Atta amit kérsz annak nincs értelme, vagy a dörzsöltséget veszi sebzésmódosítónak vagy az erőt. Attól függ hogy megvan-e a rá való skill.

Evil vonalon szépen haladok, torony romokban, elfek halottak, az üllő megkerült Brankával.. ott volt egy opció hogy ogrenből legyen gólem, de nem tudtam kipróbálni mivel nem mentettem és az a csata valahogy nehézre sikeredett.
    A legerősebb kétségkívül a vérmágia. Bénítás nagy területen, emellett jelentős sebzés.. vihart nem is tanultam mellé, az már gusztustalan lenne. A warden's keepből származó skillek mások ha megiszod a vért kasztonként. A harcossal felesleges meginni azok használhatatlanok szerintem, de a toli/kaszter kap 1-1 jobbat.
    Allistert kivégeztetem ebben a végigjátszásban, hulljanak a gyengék. Wayne is halott már, Zevran meg szerelmes lett a gonosz főhősnőbe hehe! Eléggé meg lehet keverni a szálakat. Valószínűleg ötödikra ember nemessel tolom ki én is, templárius értékrend mentén. Király akarok lenni :)
  • Bhalage
    1 napig toltam magyarul aztan install angolul. nekem 100x jobbnak tunik, de tenyleg nem "veszes"
  • Atta
    Tudnátok linkelni/adni valami leírást arról, hogy a fegyvereken az erőmódosító mit jelent, és rouge/warrior esetében hogyan is számítódik a sebzés az ügyesség/erő/dörzsöltség alapján? Persze csak úgy nagyvonalakban :)

Egyébként nem olyan vészes ez a magyar fordítás, kikértem Allister véleményét a csapattagokról a táborban, és diszkréten megjegyezte, hogy Morrigan mekkora egy irdatlan nagy kurva, de azért nem zavarja különösebben ha kamatyolok vele. :)

• Aspyrin
    Én Alistairrel nyírattam ki! :DDD
    Btw, erősen meglepődtem, miután mágussal végigtoltam a játékot, hogy szerencsevadász karinál egészen máshonnan indul a sztori. :O Ez az NwN sorozatokban nem így zajlott, minden esetre nagyon örülök neki. :)
  • PeToth
    Helló!
    Megmondaná nekem valaki, hogy hol lehet éjgalócát venni nagy tételben?
  • Bhalage
    erősen addiktiv ez a jatek
  • Sir Quno Jedi
    Meghágnád a kiskirálynőt mi?! Node Alistair-nek sem hagyta szvsz., mikor összeházasodtak, ez csak érdekházasság (szénné röhögtem magam, mikor Alistair megpróbálja megfogni a kezét félénken, mégiscsak az oltár elé vezeti, ez meg erőszakosan kirántja a kezéből az övét, hahhhahhaa, nesze neked hataloméhes szuka...de legalább szép temetése volt a karakteremnek, azt meg kell hagyni).
  • SötétBarom
    Ezért kell saját kezűleg kardélre hányni, hogy a királykisasszony ne kapjon teljhatalmat. :]]]

Bár most a human noble originnel tolom, és célom a trónra csüccseni a végén ;D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, még sokkal jobb, hogy a királynő előtt öletné meg velünk az apját. Neki mégis hogy esne ez fordítva?!?!
  • Sir Quno Jedi
    Mondtam, hogy tök jó fej, csak félreértés volt köztünk. Node legyőztük a távolságot mind fizikálisan, mind mentálisan és ímé, együtt is működhetünk békésen. Kivéve a hisztis Alistairt, de az meg kit érdekel. Aki csak az értelmetlen bosszúnak tud élni, az milyen hős már?!
  • Gubberx
    Na olvasom a regényt :) Loghain így már nem is olyan ellenszenves :)
  • offkorzreg
    jólvan,köszi :)
  • Dobronski
    Már mind1, visszaloadoltam.
  • Micsu
    talált süllyed

ön nyert egy kockacukrot, nyereményét átveheti a legközelebbi madaras tescoban
  • offkorzreg
    harcos bérc dlc = wardens keep?:O
  • Pares
    Ez a beszéd! Az én kardom éle is megnézte közelebbről annak a szarfejűnek a nyakát.
  • 5c0rp330n
    ha nem lettel volna puhapocsu es kinyirattad volna azt a genny ferget, akkor nem ment volna el.
  • Prince23
    Hogyhogy elment?
  • SZEG007
    nem
  • Dobronski
    Neee Loghain párbaj után elment Alistair... vissza tudom szerezni?
  • xianon
    Hát, szerintem minden karinak mást ad mivel én rugó vagyok így szerencsevadász skilleket kaptam mondhatni, szal szerintem te mást kaptál mint én. Azt hiszem te mágus vagy.:D
  • SötétBarom
    Az utolsó, blood control azért nem szar..