Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megtalaltam a kereglako kardjanak az osszes darabjat, azt hova kell vinni?
le is lehet verni a lovagcsajt, én azt tettem. Így nem kerültem börtönbe.Rémálom szinten.

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én több variációt is megpróbáltam, de Alistair-nek nincs igaza. A helyzet az, hogy Duncan halála túl erõsen érinti, így nem tud tisztán dönteni Loghain ügyében. Azóta amúgy összehaverkodtam Loghain-nel is, már nagyon jó cimbik vagyuk (%-osan is) és alaposan kifaggattam, kikérdeztem (másokat is). Nem eszik olyan forrón a kását. Loghain tetteiben is van reason és valóban nemzeti hõs, aki szemrebbenés nélkül hal meg az ügyért, nem afféle hitvány, gyáva áruló (õ szemszögébõl eleve mi voltunk az árulók). Maric király nem véletlenül csak benne bízott, mert anno kisfiúként, mikor elárulták a királyi családot és lemészárolták õket, Loghain "talált rá" a véres kis trónörökösre és nagyon jó barátok lettek (mivel nem tudta senki, hogy õ a kircsi). Loghaint az egykori elnyomók iránt érzett enyhíthetetlen gyûlölete téríti el a helyes úttól, de a archdemon elleni leendõ halálával méltó pontot tehet majd egy hõs életének végére (és rá fognak amúgy is emlékezni, nem ránk).

Morrigant próbaként összefektettem Loghain-nel, hogy Loghain gyermekébe költözzön az Archdemon (mer rendes 😄), meglátjuk így mi lesz a vége, most a városban ölöm a demon generálisait bûnös Loghain, genya Morrigan, Wynne zombi partival!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Megfenyegeted elõször (mivel észérvek nem hatnak rá, lehet alacsony volt a cunningom egy 12-14-el, mint az erõm) és onnantól ügyesen ki lehet magad dumálni, igaz a végén kell egy kis meggyõzés is. Lényeg, hogy Loghan "bûneit" (tevinteri rabszolgahajcsárok, az Arl megmérgezése, nemesk halálra kínzása Howe börtöneiben stb.-stb) hangsúlyozzuk ki és a parancsnok mindet elismeri, de lesz kifogása, viszont idõvel ez meggyõzi, hogy nem mi vagyunk a rosszfiúk. Nemkülönben õ is elmond egy-két érdekes dolgot Loghain-rõl és hogy mit miért tett (így mindjárt más).

Biztos hogy kell hozzá lev4 meggyõzés és magas cunning a persuade-hez, de strength is az intimidation-höz. Az is lehet, elég egyik is, ha az nagyon magas.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hogy is kerülhetö ki?😊
b-type
Ez majd meg fog változni, amikor végleg lezárul a történetnek ez a része.
Ezt én is néztem, nem elég hamar frissül, de ez nem bug.
A bug az ilyesmi 😊)) :
duma/youtube

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BEAST
Hat ha valaki akkor Loghain igazan megerdemli a halalt, nekem sem tetszett, hogy ott helyben dontenem kell, de meg annak is jobban orultem volna ha elbukja a Warden vizsgat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
A terem elõtti csata, amit Loghain parancsnoknõjével kell vívni az szépen kikerülhetõ, meg bent a Loghain embereivel vívott is. Viszont Loghain-nel mindenképpen meg kell küzdeni 1vs1-ben szvsz. Utána életben lehet hagyni, ha Riordan átállítja Grey Warden-nek, de akkor Alistair elmegy, vagy kivégzik (rajtunk múlik, meg a királynõn). Az a hülye Alistair akkor sem veszi el a királynõt, ha már elõre lezsíroztuk vele is a dolgot, kizárólag akkor, ha ott elõtte kinyírjuk a csaj apját. Teljesen begõzölt a fiú. Én meg nem szívesen ölöm le Loghain-t, mert jó GW lesz belõle, meg nem ölök foglyokat. Aztán lehet, hogy a cunningom nem volt elég.

ProGabe
😄

én még csak ott tartok, hogy a démont kellett seggbe rúgnom amelyik megszállta a kölköt. a 3-ik, halálmentes megoldást választottam, tehát elmentem a mágusokhoz, erre a küldetés végén azt írja a kódex, hogy a gyerek anyja feláldozta magát a fiáért :S kisebb bugocska...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dopti
gyors kérdés: Soliders Peek, segítek a démon gray wardennek, igér fût fát, aztán csak simán lelép :S Mit rontottam el?

Különc
Meg

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Kérdés ?Vajon az országgyûléses résznél a "letartoztatási csata" megnyerhetö?😊)
Ja köszi! Csak azzal az a baj amíg az animáció megy ütik a karaktered! Olyan mint a Witcherben volt! Szép és látványos de közben megöltek!
I.C.ram
Asszem, mikor critical hittel ölöd meg, és ilyen külön anim van. Levágja a fejét, leszúrja, stb.
Messy kills mit jelent?
😊 😄
Egyet értek veled. Ez nem az a játék, ahol negatívumokat kell keresni.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Különc
Töltsél képet vagy nem hisszük el

Kandurex
Biztos, hogy male karaktert indítottál? 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez a további életutak menü mikor lesz elérhetõ?
Na tényleg meghülyült a játék! 😊 Most a Kis vukk mondta hogy jól nézne ki virág a hajamban! Meg hogy jó élvezni másik nõ társaságát! Na nem semmi! 😊 Jó kérdés hogy mi történhetett! 😛
Kérdés. Normális, hogy 56% körülfejeztem be a játékot?
A másik. Loghain hogy csatlakozhat hozzám? Bármit próbáltam a vége az volt, hogy meghalt. Bár... lehet nem egy lehetõség kimaradt.
A másik. Pala. Az ki? És hol szedhettem volna össze?
Különc
Lehet nem túl maszkulin a karaktered

Végigtoltam! Yeee. Király volt. Igaz a végén nehezebbre számítottam, de sima ügy volt. Érdekes, nem vagyok nagy RPGs,de normálon kb. alig izzasztott meg egy-két harc. Barátnõm meg easyn tolja, de néha ott is elvérzik szegény 😄
Tetszett a story, a karakterek jók voltak, a harc is nagyon élvezetes volt. A zenéjét egész nap tudnám hallgatni. Összhangban van az egész.
Negatívumot ha akarnék találnék, de nem akarok 😄
Szerintem 10 / 9.6 ergo kötelezõ

Na nem semmi a játék! 😊 Az elöbb a táborban Sten azt mondta hogy hogy hogy lehetnek nõk is Szürke kamarások! Megkérdezte tõlem milyen nõi kamarásnak lenni! Ezzel csak az volt a baj hogy férfi karaktert indítottam! 😊 😛 Na ez érdekes volt!
Morrigan a végén akkor is felajánlja a kellemesebb lehetõséget ha ha mással kavarunk? Gondolom csak a végeredmény számít neki szóval simán megteheti...
Nekem az egyik kedvenc karim Sten, nagydarab darálógép, nekem pont megfelel. Mikor mágus voltam mindig alap tag volt nálam és persze soha nem tetszett neki ha nem harcoltam. Mikor kerestem a Szent Hamvak Úrnáját, asszem így hívják, akkor láss csodát felkapta a vizet és azt mondta neki ebbõl elege van rendezzük le itt és most a dolgot. Erre rámtámadt, mondván hogy az éjfattyakat kellene irtani és õ jobb vezetõ lenne. Na ott el lehet vele bánni, onnantól kezdve ha nem küldöd el már sokkal normálisabb lesz, fõleg ha még a kardját is visszaszerzed.

#6620 PLEASE 😞
Srácok nem azért mondom de nem egy kategória az oblivion a witcher és a dragon
igen persze mindegyik rpg de:

Az oblivion egy nagyon jó kis játék, de pont az irtózatosan nagy játék tér miatt és az irtózatosan sok küldetés miatt elég sok töltelék küldetés van benne (igen alá írom hogy agyon moddolva nagyon élvezetes tud lenni és grafikailag sem utolsó)
az oblivionban is sok olyasmi volt ami remek ötletnek indult, aztán gondolom az idõ rövidsége miatt elsikadt pld. a fizikán alapuló csapdák nagyon nagy lehetõség lett volna benne mégse került bele annyi mint amit szerettem volna (hirtelen talán ha tucatnyira emlékszem)

A Witcher pedig igen nagyon hangulatos történet nagyon hangulatos világ de elégé le van egyszerûsítve az egész. gondolok itt pld. a harc vagy a mágia rendszerre. ja igen és ebben sem voltak társaid

Nem mondom hogy a maguk nemében nem volt kiemelkedõ az egyik sem de könyörgöm a witcherben sem volt szabadon bejárható területm, az oblivionban sem volt olyan látványos harc mint a witcherben.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Harcosbércen van egy SZKT történelem nevû küldetés, valami lerakatot kellene megtalálni de semerre se lelem, pedig átnéztem a szinteket, valaki ötlet?
Melyutakon, ha megvan a harom kard markolat, azt hova kell visszavinni? Es mit lehet kapni erte?
Megvan már de köszi szépen azért:-)!!
Így kell elvileg igen de az én mágusomnak nem ajánlotta fel és nem is lehetett párbeszédet lebonyolítani ott bennt egészen addig míg el nem mentem körmágus delikvensekhez😛

★ 汤姆 李

MrStokes
Nah latom epp jokor kuldtem el az elozo hsz-t ... :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Tudtommmal ugy tudsz blood mage specializaciot tanulni, ha a sajat magusod kuldod be a Fade-be es a demonnal elbeszelgetsz es nem akarod egybol megolni. Ilyenkor ajanlja fel 3 (ha jol emlekszem) opcio kozott az egyikkent a blood mage specializaciot.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Láss csodát megvan blood mage<#eljen> tyvm b type és Andree!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hmm,nagy csíra<#shakehead>

Igen, es ezert nem dobogos nalam. En megvettem a jatekot, vevokent nem kell hogy erdelekjen miert nem lett tokeletes egy kb 40 millio dollarbol keszitett termek.
Ettol fuggetlenul vegigjatszom megegyszer, (torpkent) mert a torpos resz nagyon tetszett.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Sir Quno Jedi
Bhelen az abszolút rossz választás, de sokat nem változtat a küldetéseden szvsz.

Sokat befolyásol a játékmenetben ha Bhelen helyett Harowmont mellé állok?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2

b-type
Mondjuk azt szívesen vettem volna ha Katriel cuccaihoz kicsit több leírást kapok.
Egyszerû orgyilkosként van megnevezve 1 mondatban, pedig szerencsésebb lett volna a bárd megnevezés.
Illetve ahhoz képest hogy Alistair apjának egyetlen szerelme volt, akit az saját kézzel ölt meg Loghain színjátékában. Szal kicsit több leírás elfért volna. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Különc
Tartogasd a játékra az erõdet ha már eszed nincs hozzá

Na ne hülyézzél itt te senkit kicsi csíra.Csak okosan..

Különc
Az átok megszüntetése az gonosz cselekedet? Akkor én tévhitben éltem eddig

Na remélem ez lesz a megoldás,tehát a körmágus párbeszédet választom hátha abból kialakul valami...

Különc
Miért kell mindig BUGot kiáltani, ha hülye vagy?

Sir Quno Jedi
Az biztos, hogy béndzsa az engine ezen része, de ez tudjukmiértvan.

Jowannal csak akkor tudsz bemenni ha elõbb elmész a körmágusokhoz segítséget kérni, mert akkor nem Jowan csinálja a szertartást hanem a mágusok. De ezt is írtuk már lejjebb.

Why so serious?

Regi jatekokat nehez az ujakkal osszehasonlitani, de ha 2005 ota nezem a felhozatalt (onnatol vannak a kvazi nextgen jatekok) akkor az en dobogomon a Fallout3, Witcher, Oblivion talalhato,ez a jatek a negyedik lehet, megpedig a limitalt technologia miatt. Szerintem 5 ev fejlesztes alatt bele kelett volna ferni egy szabadon bejarthato varosnak. (meg ha kozben a kapuknal toltoget is) es azzal sem ertek egyet hogy ez rontotta volna a jatekmenetet es ellaposodott volna a tortenet. egyebkent a tortenet es akarakter kidolgozas tenyleg az egyik legjobb. A grafikusok es egyeb muveszek is felfoghatatlanul nagy munkat vegeztek.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Nem megy be Jowan,nincs is erre utalás sem párbeszéd,hogy esetleg õ menjen be!MOM kivagyok már ettõl de nagyon😞((

Akkor menj be Jowannal.

Why so serious?