Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A pokolba vezeto ut is joszandekkal van kikovezve. Ha Loghain sikerrel jar, akkor Fereldent ugy ahogy van bekebelezi a blight. Aztan ha a kornyezo orszagok elobb-utobb legyurik az archdemont, akkor ami marad valami Fereldenbol az nagy valoszinuseggel orlaisi uralom ala kerul, evszazadokra. Egyszer mar meghoditottak, ha penzt es paripat aldoznak erte, hogy megtisztitsak, akkor nem fogjak csak ugy otthagyni olyan idiotaknak, akik puszta onzesbol hagytak garazdalkodni a darkspawnokat.

b-type
Ez a rész új volt nekem nem is igazán vágtam. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Khmm...

Loghain elmenekülése az elsõ csatából még megmagyarázható azzal, hogy egy láthatóan megnyerhetetlen csatában nem áldozza be a sereg maradékát.
A nemesekkel szembeni viselkedése is magyarázható egy "jobb, magasabb cél" elérésével. Az, hogy felbéreli a hollókat, hogy pusztítsák el a csapatot, már nem. Nálam akkor vált véglegesen hazaárulóvá. Az egyetlen csoportot akarja elpusztítani, amelynek esélye van arra, hogy legyõzze a fõdémont, ezzel odavetette az országát a darkspawn hordáknak. Egyszerû dolog ez, mint a faék, bár aki a politikusok játékait kedveli, még támogathatja is Loghain lépéseit...

Nem 30 éves koráig él hanem 30 év van hátra az életébõl. Nem ugyanaz.

Why so serious?

Hmm. Azert a grey wardenek orrba-szajba soroznak be bunozoket, nem hinnem, hogy kulonosebb skrupulusaik lennenek Loghainnel szemben. Ugye Riordan ajanlja fel a lehetoseget, es Duncan is mondja, hogy a wardenek celja mindenekelott a blight elleni kuzdelem, es nem valogatnak az eszkozokben.

b-type
Egy idõ után kényszerpályára kényszerült, az hogy nem sietett a király segítségére annak akár több oka is lehet, személyes távlati és helyzeti oka is akár.
Nem volt szép döntés...de ahogy a játék is írja, vedd körbe az ellenfeled nyugodtan, mert a történelemkönyvekbe csak az kerül bele hogy gyõztél. 😊

De aztán Alistair felbukkanásával...aki ráadásul templárius...háát.
Ez olyan mint a gyûrûk urában az emberek problémája...most tényleg két félszerzetnek kell elvinnie a végzet hegyéhez a hatalom gyûrûjét??

Alistair mint kiderült királyi vérbõl van, de a jelenléte csak bonyolítja a már kialakulófélben lévõ helyzetet, ráadásul 30 éves koráig él..és ebbe bele kell venni hogy odaérjen a mélyútakra is 😄D
ha túlél mindent, és valóban alkalmas a feladatra..akkor is piszok gyorsan kell tõle egy gyerek. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ez akar elfogadhato is lenne de en folyamatosan azt ereztem hogy ot csak a szemelyes ambiciok mozgatjak es egy ponton tul a "cel szentesiti az eszkozt" nem elfogadhato (nekem)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Loghain feleskudott a kiralyara is, majd szemrebbenes nelkul hagyta meghalni. Nem Ferelden ellensegeit vadassza, hanem aki az utjaba allt. Hogy aztan a veg kozeledtevel van egy tiszta pillanata az dicseretes, ettol meg marad ami.

Az, hogy elvagod a torkat, vagy plane hagyod, hogy elvegezhesse a piszkos munkat az nem buntetes, hanem kegy, mert ami jar neki, az az akasztas, kerekbetores, es felnegyeles. Ez nem gyilkossag, az arulokra rendesen ez a sors var, mert ha a buneikert esetleg nem is felelnenek, a hibaikert szinte mindig. Loghain kivegzese igy egy teljese logikus, es folottebb politikus dontes.

b-type
Az árulás úgy néz ki nézõpont kérdése...emberi mércével mérve Loghain nem feltétlen rossz arc.
Mikor csatlakozott a felkelõk csapatához, akkor õ is láthatta amint simán beáldoznának a vezérek egy egész hadsereget, emberek százait, egy magasabb cél érdekében..nevezetesen hogy megmeneküljön a vér szerinti király.
Nem logikátlan amit tesz, másban látja a megoldást. Elvégre õ a játék szerint nem láthatja elõre, hogy a mi kis csapatunk túlél mindent 😊
A király meghal, mert õ ezt így látta helyesnek..és onnan kezdve csak mi bonyolítjuk a tervét, azzal hogy Alistair életben van és az aki, már bukott helyzetbe került.
De a karakteréhez sztem hû maradt, õ egy ilyen arc. Nem akart rosszat a népének, de jöttünk mi és megöltünk mindenkit..vagy ha nem akkor visszatöltöttük. 😊

Grusalak
Eleve lehetetlen fehér és fekete tekintetben nézni a dolgokat; Mert már a fehér is midenkinek más. :-) (Ezért érdemes ismerni a történelmet is, csak persze a legnagyobb igazság az, hogy a gyõztesek írják a történelmet... :-D)

Tekinthetem-e azt jónak, aki betart minden törvényt, ha így másoknak kárt is okoz. Tekinthetem-e jónak azt, aki öncélúan ítélkezik a "gonosz" felett? Gonosz vagyok-e, ha elárulok valakit, hogy más valakit ezzel megmentsek? És még lehetne cifrázni...

Összefoglalva egy számomra nagyon kedves idézettel, amiben szintén alapvetõ dilemmára világítanak rá:
...
Törvényedre sújt le kardom, ha ölnöm kell, hogy védjelek.
Mondd, mennyit ér az ember, ha bûntelen, de gyenge!
Mondd, mennyit ér, ha készül véres gyõzelemre!
...
Ellenségeim állnak mellém, s népem támad ellenem...

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

robotnyk
amíg normális mederben folynak, jó ilyen vitákat látni. ebbõl látszik, hogy most nem az egyszerû jó/rossz; fekete/fehér szintjén mozog a játékban a morális rendszer.
Az hogy megadja magat nalam nem egy nemes es pozitiv tett hanem meg gyavasag is. Elsore nem tudtam legyozni, o siman kinyirt, fel sem merult a kegyelem kerdese. Visszatoltottem, levertem es akkor jott ez a megadasos procedura. A vilagon nincs olyan tett aminek ne lennenek tamogatoi es kovetoi (agybeteg szektak, Manson, fasizmus, sztalin stb) de ettol meg egyertemu a 100% negativ hatas es felesleges megmagyarazni.

Különc
A párbaj szabálya nem kéz a kéz ellen van? Nem emlékszem pontosan, erre õ kardot ránt. Az is gáz. De ha nem így van, akkor skip this thread, omgroflmao

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vannak olyan bûnök amelyek halált érdemelnek és Loghain bûnei külön külön is ilyenek, nemhogy együtt. Így nem is érdemelt semmivel többet mint egy laza mozdulattal történõ lenyakazást. És rohadtul nem félreértjük csak másképp látjuk a dolgokat mint Te. A tárgyalás pedig megvolt. Elsoroltuk a bûneit, a nemesség szavazott, még egy szép párbajt is vívtunk utána. Ennél többre nem volt szükség. Nekem nem alternatíva, hogy álljon csak be közénk, 30 év múlva úgyis meghal, ha pedig feláldozza magát a végén akkor meg ünnepelje csak mindenki hõsként, amikor egy nyomorult féreg.

Why so serious?

BEAST
Az utonalokat is levagtam amikor megprobaltak lehuzni, hiaba adtak meg magukat... hogy miben mas Loghain? Nos, kb annyiban, hogy Loghain bunei nagyobbak. Ezek utan magyarazhatsz nekem logikarol, meg politikarol. Feltetelezem te a rabszolgakereskedot is elengedted a rabszolgakkal egyutt a levelert cserebe, hosz nem olyan gonosz o sem, csak mas kulturaban nevelkedett es ugye a nagyobb jo erdekeben... :p

Altalaban igazad lenne, nincs mindig feher meg fekete, de wardennek lenni, hiaba probalod ugy beallitani nem csupan aldozat, egy megtiszteltetes. Egy arulo nem erdemel hosi halalt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Különc
Ha elkapunk egy gyilkost vagy bankrablót aki megadja magát, vegyük rendõrállományba <#banplz>

Sir Quno Jedi
Így van. ÉS ha meg kell halniuk, tegyék a jó ügyért a harcmezõn a blight-tal küzdve! Nem egy nemzet a bûnözõit és elítéltjeit küldte a csaták elsõ soraiba évezredeken át. Lásd. a korabeli hajók legénységét.

Az értelmetlen haláluk helyett értelmet adtak nekik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Viszont Õ megadja nekünk magát, mikor legyõzzük. Innentõl, ha mi levágjuk mint egy barmot, mennyivel vagyunk különbek nála, vaze!?!??!

Eszemfaszom megáll!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az életben hagyás nem fedi a valóságot, mint már kiveséztük. Nem elengedtük, hanem beadtunk neki egy halálos "mérget/átkot" és mindenképp meg fog halni tõle, akárcsak mi magunk. Mindemellett erõs õrizet mellett elvittük a végsõ csatába és megesküdött, hogy velünk fog vállvetve harcolni az Archdemon ellen (mivel õ is Ferelden ellenségeit vadássza és mi is). Mikor Morrigan miatt be kell/lehet fûzni, abból a beszélgetésbõl nyilvánvalóvá válik, hogy õ NAGYON nem akarja túlélni azt a végsõ csatát (hiába gyõzködöd), ott szándékozik meghalni, tisztában van vele, hogy ez a maximum amit kihozhat a helyzetébõl.

Ergó én másféle büntetést szántam neki, mint az egyes IQ-jú Alistair, aki a saját lánya szeme láttára (aki ugye könnyedén királynõ lesz, mert Alistair arra sem szívesen képes és nyávog) szúrná le az egyik fõnemest, mint egy disznót a vágóhídon. Hagy gratuláljak, Templarhoz méltó gondolkodás. Semmi tárgyalás, semmi ítélõszék, semmi védelem, semmi vád, csak szimpla GYILKOSSÁG. Loghain MEGADTA magát, innentõl szimpla gyilkosság a részünkrõl, ha levágjuk.

Félreértitek az egészet szvsz.

Alistair viselkedése emberi és érthetõ, de nem logikus és nem is diplomatikus. Politikáról van szó amúgyis. Egy királyi frigyet pl. nem túl ildomos apósgyilkossággal nyitni.

BEAST
Milyen fogolyrol van szo? 😄 Loghain a parbajban szemrebbenes nelkul levagna ha tudna, itt szo sincs semmifele fogsagrol.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Eleg erdekesen latod a dolgokat az biztos :d ... de most hogy mondod, lehet be kellene sorozni Ferelden osszes bunozojet. Duncan olyan embereket szedett ossze utjai soran akikben latott lehetoseget, es sorolhatod azokat akiket ismerunk, egyikuk sem arulo, es messze nem olyan szinten bunozo mint Loghain. Nem tudom, de te ugy beszelsz errol a wardensegrol mintha valami jutalom lenne olyan bunozoknek akik eleg erosek vagy ugyesek. 😄

Loghain meg akkor is ha valami beteges logika szerint jot akart tenni, akkor is egyike azon harom karakternek (Bhelen es Howe a masik ketto) akik nem is erdemelnek mast mint halal.

Tekintve, hogy mit mûvelt Loghain, igen érthetõ választás és tökéletesen passzol Alistair személyiségéhez. Éppen az nem passzolt volna hozzá, ha belemegy a dologba. Nem érzelmi zsarolás, nem egopárbaj. Az, hogy Te hajlandó vagy megbocsátani Loghainnek mindent amit tett mert a "cél szentesíti az eszközt" nem jelenti, hogy neki is ezt kéne tennie. Én se tenném.

Why so serious?

Sir Quno Jedi
"helyette"?! Na ez aztán a civilizált gondolkodás. Ergó Alistair annyi választást hagy nekem, hogy vagy megölöm Loghaint, vagy õ elmegy. MENJEN VAZE! Nem állhatom a zsarolást és ÉN vagyok a fõnök, nem õ. Itt szó sincs Loghain-rõl már. Ez egy egopárbaj.

Nem ölök meg foglyokat, sem készre hatására, sem sehogy. Akkor sem ha egy templar hisztizik érte.

A nõk is általában ezt csinálják: "HA szeretsz akkor megteszed/nem teszed meg ezt, avagy azt!", "HA megetszed, elmegyek!". Ez érzelmi zsarolás és hiszti. Aki el akar menni, ott az ajtó. Életben sem állhatom az ilyesmit.

Alistair konkrétan úgy vislekedik, mint egy fürdõskurva. Pedig addigelé egész nyugodt és összeszedett, flegma, vicces, laza fickó volt, de itt kiborult nála a bili. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Hogyan teheti a karakterem számára választássá (akibe állítólag szetrelmes), hogy vagy ölünk, vagy õ lelép?!?! Egyáltalán ilyesmi hogy a faszba merül fel a butus kis buksijában?!?!

Érdekes Sten-nél nem tiltakozott...

Különc
Férfi karaktereket Morrigan hagyja ott csapot-papot, a nõi karaktereknél meg Alistair. Ha úgy játszol, mindkettõ nagy veszteség lehet. Szerintem ez egy ugyanolyan "bele ne kössenek" dolog, minthogy van buzi és leszbikus is a játékban.

Rajta van a full DLCs set, egy 80 gs gyûrû, 3 nagymester rúna, flash gamebõl DLCzett sisak, Duncan pajzsa ésatöbbi. Nem szeretném ha elvinné xD

Jesszus... Loghain nem hos, meg jo gw, meg fogoly meg nemtommi, hanem a fogonosz. Arrol szol az egesz jatek, hogy ot felszecskazhasd.

Komolyan, a pofa elarulta a kiralyat, a hazajat, csalt, hazudott es olt, eladta rabszolganak a sajat allamanak hmm... polgarait, a sajat lanyat is felreallitotta az utbol, csak hogy megszerezhesse maganak (egen, maganak, nem a szomszed Lajosnak, nem a nagyobb jo erdekeben, maganak) a tront. Ezek nem "bunok", hanem bunok; nem mellesleg kapitalis hibak. Loghain egy utolso feregge zullott mire a jatek elkezdodik, es ezt vegig meglehetosen explicit vagjak a pofankba.

Persze egy opportunista eletben hagyhatja, es hat a grey warden motto siman lehetne "a cel szentesiti az eszkozt" is.

Pedig ebben a szituban Alistairnek van igaza, árulóval én se közösködnék. Mert áruló. Lehet fogja magát és a végsõ csatában árul el, mert miért ne. És igaza van, hogy otthagyott, éppen most választottad a legaljasabb áruló férget helyette...

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Magával viszi. ÉS?! Vettem egy jó kardot Loghain-nek (ugyanis egy sima iron long sword-dal állít be), bele 3 rúnát is és voilá, még ügyesebb is mint Alistair. Eleve pajzs+kard kombós champion, de még egy speckót választhatsz is neki.

Azt, hogy elhitted az igéreteit. Le ekll nyomni, jó páncél a zsákmány...

Sir Quno Jedi
- Varázslóként a templarok bedarálnának, hogy blood mage-et segítettél -> Duncan kiment
- Törpe hercegként meghalnál a deep road-on, mivel halába küldtek, hogy megölted a tesõdat (pedig nem is) -> Duncan kiment
- Elfként megfertõz a taint, meg kéne halnod -> Duncan kiment
- Alistairt is besorozta
- a tolvajt az elején Ostagarba, na azt is "ki"sorozta a büntetés alól

A Grey Warden-ek ezt teszik. Szövetségeseket toboroznak, legyenek azok bûnözõk, vagy szentek, õket nem érdekli sem faja, sem származása, sem elõzetes "bûn"/rémtettei.

Akit bevatatak és nem hal bele, azis belehal idõvel, rangját, hivatalát és családját veszti. Rosszabb mint az életfogytigosoknak. DE legalább mielõtt meghalnak, tehetnek valamit a jó ügyért.

Erre Loghain éppúgy alkalmas, mint Alistair, csak templar barátunk kissé szenzitív. Lehetett volna 3 Grey Warden helyett 4 akik valszeg. úgyis meghalnak a vésõ csatában rá pár napra, de Alistari bedurcizott. Ennyi. Feladta az ügyet az "elveiért". Noprob. Seki nem kérte, hogy testvéreként szeress Loghaint (valszeg. a többi GW-t sem isemri odakint és azokat sem szereti) és ha már aaaannyira gyankszik rá, jöjjön velünk és figyelje, ellenõrizze õt, ha gyanús lesz, vagy megszegi a szavát, még mindig megölheti AKKOR!

DE neeeem, õ elmegy és magunkra hagy minket a végsõ csata alatt az árulóval. OKÉ! Nagylány a karakterem, el tudja viselni ezt is.

Különc
Érdekes, de most mindkettõ oldal érvelésével egyet tudok érteni. Lehet ezért is szép ez a játék, mert megosztja az embereket és más nézõpontból élik meg a történetet.

Csak azért nem választottam eddig Loghaint, me mindig annyira feltápoltam cuccal Alistairt (több száz goldom bánta) hogy féltem, magával viszi <#idiota>

Azert lehet olyat tenni amitol a multbeli erdemek egybol es joggal semmise valnak. Ezer peldat tudnek mondani a valo eletbol is.
Es Loghain ilyet tett. Megbocsathatatlan.

Loghain megölette a példaképét, azt az embert akit Alistair mindenkinél többre tartott, elárulta a királyát, megpróbálta megöletni õt, engem és mindenkit aki az útjában állt. Aki egyszer áruló az örökre áruló marad, én inkább Riordan javaslatát tartottam röhejesenek. Örömmel fejeztettem le a rohadékot. Õszintén szólva nem érdekel mi célja volt Loghainnek mindennel, lehet jót akart csakhogy a a cél marhára nem szentesíti az eszközt, így megérdemelte a halált.

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Miért? AZ apja hõs volt, miatta létezett egyáltalán Ferelden mint szabad ország, meg neki akkor is az apja, ha mások gyûlölik. AZ emberek gyorsan felejtenek és hõsbõl egybõl sötét gonosztevõ leszel...HmmmHmmm...

Jaja, nálam egyedül lett királynõ. Sajnos nem nagyon maradt más lehetõség, pedig nekem se volt szimpatikus a csaj. Aztán ilyeneket írt róla a végén a játék, hogy szobrot állíttatott a faternak amit rajta kívül mindenki utált de õ meg azért minden évben vitt rá virágot... 😊

Why so serious?

Sir Quno Jedi
A vicces, hogy Riordan, aki köztünk a rangidõs Fereldenben, ajánlja fel Loghain csatlakozását és szerinte ez a helyes megoldás (a Warden-ek gyakran halálraítélteket, bûnözõket, bukottak soroznak, egy Loghain kaliberû hõst veszni hagyni illogikus), de Alistair-t ez sem gyõzi meg. Akkor mégis mi?! Duncan-nak is voltak anno megkérdõjelezhetõ döntései, de Alistair örömmel asszisztált hozzá és egy ellenszava sem volt, bezzeg Riordan-nek és nekem beugat. NA EZ a kettõs mérce. Megértem, de húzon el a repedtpékbe, ha kisfiúként viselkedik egy véres háborúban.

A rend érdekei mindenek elõtt, csak a Blight számít. Elfogadta, mégis telibeszarta.

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köhhh, hát eléggé elfogultak vagyunk Morrigan-nel nemigaz (csecshatás)?! Elejétõl azért van velünk (és ezt õ is tudta, de végig kamuzott, úgy tett, mintha nem is akarna jönni), mert Flemmeth kitervelte ELÕRE, hogy majd mi Grey Warden-ek jól lecsapjuk az Arcdemont nekik, õk meg kapnak egy gyereket, amibõl kihozhatják az Old GOD-ot (gondolom valami õsi sárkány "istenség", avagy rosszabb). Semmi önzetlen nincs a cselekedeteiben a legvégéig term. Azon se lepõdnék meg, ha ez az erõtlen/váratlan blight eleve!!! az õ mûvük lett volna, mert másképp nem jutottak volna hozzé az archdemon esszenciájához. Be is baszna. Morrigan meg az uccsó pillanatban, a legjobb (100%, quest, összes ajándék, jó beszélgetések) barátodként sem hajlandó változtatni a tervein egy fikarcnyit sem, még csak meg sem fordul a fejében, hogy nem teljesen kóser amit tesz.

Loghain viszont hõs volt, letett valamit az asztalra, mégha be is golyózott késõbb és nem magáért, vagy a személyes hatalmáért tette amit tett. Megérdemli, hogy hõshöz méltóan az Archdemon elleni harcban essen el. Az emberek hõsnek tartják, inspirálja õket, nem vehetjük el tõlük ezt az illúziót, hogy egy alacsony származású közülük való fiú a királynõ apjává avanzsált. Egy öreg veteránnak, de méginkább az egyszerû népnek jár ennyi. Nem fáj senkinek, ez csak ahalábüntetés egy extended verziója.

Viszont Alistair meg nem bír magával és a kötelesség helyett a saját személyes érzelmei alapján dönt. Ennyi. Megérteni megértem, de nem fogadhatom el az õ döntését. Már Flemmeth megölésekor is ragaszkodott hozzá, hogy ne alkudozzunk, ne hagyjuk futni, hanem öljük meg, csakhogy akkor még nem volt bizonyítékunk rá ki õ valójában és tippünk sem lehetett róla, ergó az ott kegyetlenség és hálátlanság volt részérõl.

Nekem Pala bugos, ha beszélni akarok vele, akkor bejön az a párbeszéd ami a felélesztésénél volt a jelszóval és minden elfeketedik, a karakterek pályán kívülre kerülnek. Ha akkor mentek, kilépek és újraindítom a játékot akkor is ugyanilyen rosszul tölti be. Eredeti a játék mielõtt...

Itt egy videó róla, másnak is van ilyen problémája:
Pala bug
Nem tudom mi történt! 😊 Semmilyen modot nem töltöttem le ami bekavarhatott neki! 😊 Na mindjárt felteszem újra!
Torzonborz
Mintha egy kis identitás zavarban szenvednének a karaktereid . 😊
Mit csináltál szerencsétlenekkel ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Na most tényleg meghülyült a játék! Indítottam egy új karit férfi nemesként és az elején apám azt mondja hogy itt a lányom had mutassam be! 😊 Ha meg nöi karaktert indítok akkor itt a fiam! 😊 :9 Aszem ebbõl reinstall lesz!
böröczk
Én nem azt a végkifejletet választottam, de úgy hallottam, állíttatott egy szobrot Loghainnek, amit rajta kívül mindenki rühellt. : D Na én már csak ezért sem hagynám a trónon. : D

Kumiho #2179

BEAST
Pedig jo kiralyno, tokeletes parja az uralkodasban Alistairnek. Elosszor nem akartam megolni az apjat a szeme lattara, de kiderult annyira nem hatotta meg a dolog, hogy ne kivanja a hatalmat. 😄

Nalam mikor Alistair kiraly lett, a toronyba zaratta a ribancot

böröczk
Én örömmel csaptam szét Loghain arcát, aztán visszatöltve átadva Alistairnek is örömmel néztem végig az elvérzését. : D

Kumiho #2179

böröczk
Na ugye? Azt a kis tetû királynõcskét miért nem lehetett megfingatni?
Annyit tudtam tenni, hogy elküldtem a fenébe, többel nem nagyon érhettem be.

Kumiho #2179

böröczk
Wynne biztos jól érzi magát a csapatodban : DDD

Kumiho #2179

En orommel oltem meg Howe-ot es Loghaint is. Szerintem megerdemeltek.
A kiralynot is megoltem volna szivesen pedig megprobaltam ot tamogatni de 2x is elarult. Morrigan kibaszottul ellenszenves volt de mivel meg akartam "csinalni" jopofiztam vele, de valojaban tenyleg egy megkeseredett gonosz cinikus boszorkany.
Aki nekem egyaltalan nem jott be az Sten. En az eletben sem szeretem az ilyen maganakvalo, folenyes, onmagat kurvabolcsnek tarto sszukszavu szemelyeket akik ha megszolalnak azt hiszik mindig igazuk van. De persze ez csak jatek, de mivel szerepjatek az is belefer hogy a valos eletbol kepezzunk le dolgokat.

BEAST
Azert kicsit furcsanak tartom ezt a kettos mercet :p Morrigant igy neveltek, de ha megkedvel latszik rajta hogy veled kapcsolatban probal valtoztatni, vegul nem sikerul neki de ez nem szami. Viszonto a gonosz boszorka akinek lognia kell! fuj fuj

Loghain viszont akarmilyen hos, elarulta a kiralyat. Elarulta a wardeneket majd mindent a mi nyakunkba vart, az elfeket rabszolganak adta el, pedig annak idejen volt sajat elf szakasza akik a vezetese alatt az egyik legsikeresebbek lettek az elnyomok elleni gerilla harcokban. Howe oldalara allt, pedig tudta mit tett a csaladommal (human noble vagyk leginkabb) es ami a leg rohejesebb az egeszben, Howe csaladja anno osszeallt az elnyomokkal csak azert, hogy megtarthassak a foldjeiket.

Igazabol mar csak azert az arcert amit a visszavonulaskor vagott, bevertem volna a kepet. Alistairnek igaza van abban, hogy nem valhat belole Gray Warden, mert oket a veruk es a sorsuk koti ossze egy uj csaladkent. Tul sok van a rovasan, hogy elintezzuk egy ejnye bejnyevel.

Ortan thaigbe vidd

b-type
Mondjuk késõbb Loghain és Maric már nem lettek barátok...de ez mindkét részrõl érthetõ.
Loghain egy elsõ blikkre kifogásolható dolgot tett akkor, de végül is volt logika a tettében, igaz boldogtalanná tett 3 embert (önmagát is), de kétségtelen hogy rátette a dolgokat a gyors és egyszerû útra.
Sztem sem egyszerû Loghain esete, ..csak nem a részleteken keresztül látja a megoldást.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type