18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
krisztajo #9120 Sziasztok! Egy kis segítség kellene!
Eléggé megvagyok lőve a patch-ekkel.
Úgy tudtam kettő jelent meg eddig, de a neten hármat találtam.
Találtam 1.01a-t 1.01b-t és1.02-t. Azt tudom, hogy az 1.02 a második, de két első közül melyiket kell felrakni?
Mindkettőt vagy esetleg az 1.01b-ben benne van az a is?
Egyébként az 1.02 nem tartalmazza az előzőket?
Illetve kérlek, mondjátok meg, nagyon nem értek az ilyesmihez.
Ha a foltozás után nem indulna el a játék melyik vcredist-et kell letölteni sima xp-hez?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! -
#9119 -
#9118 Láda Harcosbércen lesz, ha a küldetést végigcsinálod (dlc).
Sten szereti a süteményt, Wynne titokban alkoholista, Oghren nem titkolja, hogy szeszkazán.
A körtoronyban kerülsz az enyészetbe, minden stat ponthoz lehet 2-3 pluszt gyűkteni, futni kell néhány kört a helyszínek között, mert csak akkor lehet megcsinálni, ha mind a négy alakváltásod megvan.
Taktikát érdemes behangolni, a space így is alap lesz, de legalább néhány dolgot csinálnak maguktól a segédeid.
Wynnet állítsd gyógyítónak, Morrigan támogató, Alistair védelmező, stb.
Lehet finomhangolni a cselekedeteket, mindenkinél alap, hogy bizonyos HP alatt igyon gyógyitalt, mágusok lirium főzetet, ezen túl is sok hasznos művelet veállítható, de nem tökéletes a rendszer, vannak benne jócskán hiányosságok is.
Wynne esetében elég részletesen be lehet állítani a taktikát, a többieknél alapból elég kevés művelet fér be. -
#9117 Köszi a válaszokat, akkor gondolom majd csak rálelek olyan hullákra amikben van ilyen epe-cucc.
Fantusz: Jó hogy írtad azt a bugot, most már minden megcsinált side-quest után visszamegyek felvenni a reward-ot biztos ami biztos. Az enyészet hol is van pontosan? Nekem még ez a sárkány is feladta a leckét, de rájöttem más harcokban, hogy a space nyomogatása és újabb parancsok harc közbeni kiadása elegedhetetlen. A taktikák beállításával még nem volt kedvem bajlódni, de majd próbálkozok azzal is.
Viszont most jöttem rá, hogy a kutyával lehet kerestetni cuccokat. Annyi sz*rt hozott már tele a zsákom(megrágcsált süti, régi borral teli üveg, de néha pénzt is hoz). Erről jut eszembe, hallottam valami ládáról, amibe lehet pakolni az inventory elemeit. Ez valami mod, vagy elérhető a játékban? -
Aspyrin #9116 Térjünk a lényegre! :DDD
-
#9115 Köszi a válaszokat. Nem vagyok otthon, ezer bocs. -
#9114 Csináld meg a Körtoronyban a küldetést, néhány hulla-alkatrész ott is lesz, a többit meg a kastélyban össze tudod majd gyűjteni.
Nálam van egy bug: nem tudom halmozni a küldetéseket, s együtt leadni, mert hiába csináltam meg többet, csak egyért fizetnek, így ha megvan a 9 hullaepe le kell adnom.
A sárkánnyal kapcsolatban: az enyészetben sok stat pontot össze lehet gyűjteni, ha minden zugot bejársz, (kezdj az éjfattyak inváziójával), s érezhetően erősebb is leszel, no meg néhány szintlépés is sokat számít.
Az elfeknél lévő sárkány igencsak gyenge elit, abban a romban is lesznek sokkal veszélyesebb ellenfeleid. -
#9113 Dual-WIled legjobb! Olyan, mint a cséphadaró és ha rugó, akkor még bénít is, utána meg krit minden ütése. Abszolúte halálos. -
Kindred Blades #9112 Vagy 9, vagy 18 trutyit kell leadni ahhoz a küldetéshez, az utóbbihoz értelemszerűen nagyobb reward társul.
Lesznek még ilyen holttestek később is a játékban.
De a kilencet már Redcliffe Castle-ben is össze lehet szedni, ha az ember (törp, elf, stb...) felmegy az emeletre. Csak vigyázz, hogy ne szaladj túl előre, a vár urának lakosztályába, feltéve, hogy nem gonosz karakterrel játszol :) -
#9111 Nahh, Redcliffe falu védelme után az Elfekhez indulam kalandozni (várba direkt nem mentem még be), de rájöttem, hogy elég harmatos vagyok még az elf rúnákban azt a sárkánykát ledöfni, ezért inkább visszajöttem. 9 és 10-es körül van a csapat átlag szintje, gondolom oda ez még kevés lesz (hard fokozat). Lehet inkább a körmágusokhoz megyek következőnek.
Viszont van redcliffe falujában a tisztelendők tábláján 3 feladat. 2-őt megcsinálok, de a 3-dikat nem értem, nem találom. Valami hullákból kell 9 fiolányi epemintát hozni. Milyen hullákból? Esetleg azokból kéne, amik az egyik előbb említett küldiben voltak?
A pénz elég lassan gyűlik ebben a játékban, pedig de jó lenne beőle picit több. -
#9110 Le van írva.
Kettős fegyver mestere:
szükséges: 12. szint, 36 ügyesség, mesteri harci gyakorlat.
A karakter elég ügyes ahoz, hogy mindkét kezében teljes méretű fegyvert tartva küzdhessen.
A kétkezes harchoz kapcsolódó állóképesség levonások így csökkennek.
Ezen a képesség elsajátításának a legmagasabb a követelménye a csoportban, a forgószél támadás megtanulásához már elég 30 ügyesség, és a mesteri harci gyakorlat.
-
Kindred Blades #9109 Ez történetesen ott van a követelmények között :)
Egyébként jópofa dolog a dual wield warrior, nem biztos, hogy a leghatékonyabb, de én remekül elszórakoztam vele. -
#9108 Figyu, mindig hasznos dolgokat írsz ide, csak megkérdezem: honnan veszed ezeket az értékeket? Az addig oké, hogy a skilleknél esetleg a cuccoknál oda van írva, hogy melyik képességből mennyi kell, de pl. "Dual wield-nél 36 ügyesség szükséges, ha mindkét kezében teljes értékű fegyverrel szeretne harcolni." Na ezt kiszámoltad vagy valahol cukkumpúder le van írva?
-
#9107 i kell próbálni a dual wield-es warriort, utána véleményezni
Való igaz, hogy nála azügyességet is fejleszteni kell (melllesleg a pajzsnál is van dex követelmény), de az ügyességre áldozott pontokért cserébe minden ütése betalál, támadások elől jobb eséllyel tér ki, mint a többi harcos, az alapsebzése kisebb ugyan, de hármat üt annyi idő alatt, amennyi alatt egy nagykalapácsos warrior egyet.
Ügyesség harcosnak is kell.
Még a nagykalapácsokat, pallosokat használó harcosnál is érdemes legalább 20-ig felhúzni, különben többször üt mellé, mint talál, ráadásul gyorsan rommá is verik a karit a zero kitérés miatt.
Pajzsos karakternél követelmény a minimum 26-os ügyesség a pajzshasználat csoport maxolásához.
Dual wield-nél 36 ügyesség szükséges, ha mindkét kezében teljes értékű fegyverrel szeretne harcolni.
Harconál, ha nem szeretne fölösleges képességekkel indulni a játékos:
Kétkezes fegyver - törpe nemes
Pajzs+kard - nemes ember
Dual wield - városi elf
-
#9106 Szerencsevadásznak 20 erő bőven elég, ezt is a páncéhasználat miatt vagyunk kénytelenek rááldozni.
Ehhez a karakterhez nem illik a masszív, nehézpáncél, de még a közepes vért sem létszükséglet, a magas ügyességből adódóan jó eséllyel elkerüli a támadásokat. -
MrAndree #9105 Én a Toronyban szeretek kezdeni, ott kapod Wynne-t plusz a Fade-ben rengeteg plusz pontot lehet szerezni ami szintén jól jön. -
ZDemon #9104 Nem volt rossz, meg az a támadás amikor a pajzzsal lebénítja jól is jött, csak én elkúrtam a karaktert, mert nem raktam dörzsöltségre, meg a befolyásra sem. -
#9103 Nekem az előző végigjátszásom kard+pajzs-os harcos volt, és nagyon is jól teljesített. Van ott egy-két ügyes képesség, pl egymás után 4 támadás :) Szóval az sem egy rossz választás. -
ZDemon #9102 Köszi!
Először én is a toronyra gondoltam, aztán az elfekre, mert előző karimmal egyből Redcliffe-nek estem, ős hát az udvarban az a bosszúálló nevű csóka elszórakoztatott egy jó darabig. :D
Egyébként most én is nehézpáncélt és kétkezes fegyvert akarok, így lesz egy tankom, csak gondoltam megkérdem, mert az előző karimat sikerült elcsesznem, köszönhetően annak hogy a befolyásom 0 volt. Sajnos itt nincs tudatirányítás mint a Kotorban volt. -
MrAndree #9101 Mindkét kézben egy fegyver (leánykori nevén dual wield) szerintem rossz választás egy harcosnak mert annak a skilljeihez dexterity kell, viszont a jó kardokhoz meg magasabb strength (meg egy harcosnak alapból strength amire szüksége van) így két dolgot is emelned kéne, mellette meg harcosnak a magas constitution sem árt. Szóval szerintem az nem jó választás. A másik 2 már oké, én személy szerint a kétkezes fegyvereket preferálom, rohadt lassan üt velük de akkor aztán jó nagyot. De Alistair kard+pajzs kombóval ment nálam és ő is elég jó volt a végére. -
#9100 Erre elfelejtettem válaszolni :DDD
Nem tudom, hogy mi lett volna, ha nincs jelen, de úgy voltam, hogy viszem magammal ,mert más nem tud nyitogatni meg csapdákat hatástalanítani.
Az öreg boszi sem volt jelen, a táborban mégis közölte, hogy tud mindenről és azonnal elmegy :D Nekem amúgy csak Zevrannal van bajom, őt k nem állhatom, a többi karakter viszonylag tűrhető, bár Sten sem egy nagy kedvenc :D -
#9099 Szerintem döntsd el Te, hogy melyik szimpi, és akkor aszerint kell fejlesztened :) Pl én most egy nehézpáncélos, kétkezes kardot hordó vadállatot csináltam, akinél igazából csak az erő a lényeg, szóval nagyot sebez és bírja az ütéseket :D
Ha kicsit taktikusabbat szeretnél, akkor is találsz olyan összeállítást, ami tuti szimpi lesz :) Specnél szerintem a tomboló meg a bajnok a legjobb, de ez megint attól is függ, hogy mit is szeretnék csinálni.
Ahogy a kotorban, úgy itt is fontos, hogy mikor mit válaszolsz. Egész városok léte bukhat ilyen dolgokon :D Arról nem is beszélve, hogy a csapattagok is elhagyhatnak, ha olyat teszel, ami kiaaksztja őket. Szóval csak okosan ;)
Sorrendet igazából nem tudok, én úgy szoktam, hogy először a Mágusos főrészt csinálom meg, mert ott sok plussz pontot lehet szerezni a tulajdonságokra, így egy jóval hatékonyabb karival lehet nekilátni a többi helyszínnek. De érdemes csapattársakat is toborozni :) -
ZDemon #9098 Sziasztok!
Ember harcos karakterrel vagyok, és az lenne pár kérdésem, az első, hogy mire érdemes fejlődni, fegyver+pajzs, kétkezes fegyverek, vagy mindkét kézben egy-egy fegyver?
Harcosként milyen specializációkat érdemes választani?
Milyen sorrendben érdemes haladni a helyszínek között?
A kotorban volt, de itt van valamiféle jelentősége annak, hogy pozitív vagy negatív megoldásokat választok egy-egy küldetésnél? -
himpike #9097 Ha nincs jelen nem támad meg, engem legalábbis nem támadott, Waynet meg addigra rég megöltem. Nekem Allister unszimpi, egy tipikus loser. -
#9096 Szerintem elég meggyőző voltam, de mégis rámtámadt. Bár nem tudom, már nem emlékszem.
Zevran pedig alapból unszimpi kari, úgyhogy ki akartam nyírni rögtön, csak véletlen mellé nyomtam, így végülis futni hagytam :( -
himpike #9095 Lelianat nem bukod az urnánál ha meggyőző vagy. Zevrant miért küldted el? Ő sem árul el ha megbarátkozol vele hehe... -
#9094 Jahh bocsi, én egydarab kétkezes kardot adtam neki, a Csillagagyart :) Szal ezért üt lassabban, egy akkora fegyvert felemelni se kutya :DD
Managert most nem tolom, nagycsapattal már jól ment, viszont a Fradival még mindig nem az igazi, kicsit elment tőle a kedvem :) Meg most ezt a kis rpg-t már harmadjára pörgetem egymást után, nagyon beszippantott. -
#9093 és ha nehezebb páncélt akarok hordani,akkor csak kell erőre rakni,szerencsevadázs esetében is,nem?:O -
#9092 Miért ütsz lassabban? Nem látok olyan skillt ezeknél a speckóknál, amik lassítanának. És én nem kétkezes, hanem két egykezes fegyverre gondoltam a dual fegyver megnevezéssel :)
(Gondolom a managert hanyagolod mostanában te is) -
#9091 vicces egyébként 7es szintől már elérhető a párbajhős és a bárd specializálódás is,pedig nem beszéltem még Lelianaval sem róluk,az előzőjátékomban váltaz ezek elérhetőkké,talán azért maradtak meg? -
#9090 Ez egyértelmű, de nem szokásom visszatöltögetni, ha így kell lennie, hát legyen :)
Túlélem nélkülük, bár vicces, hogy Zevran-t is elküldtem... -
ashead #9089 A dolog egyszerű, a szent hamvak előtt ments , csináld meg amit Kolgrim mond vedd fel a speckót , ments és töldsd vissza az előző mentést, és voila elérhrtő a speckó ( mivel amit egyszer megszerzel az onnantól elérhető, sőt a többi karakterrel is ). -
#9088 Én most pont úgy tolom, ahogy te írtad, kétkezes harcos elffel. Viszont én Wynne-t elvesztettem sajnos, pedig nem volt a csapatban, de később odajött a táborban és mondta, hogy szia :D
Amúgy nem látom túl nagy előnyét a dolognak, meg így, hogy elvesztettem miatta két csapattársat...
Amúgy maga a kari nem rossz, a sebzése nagyon komoly, de nagyon lassan üt és nem mindig talál, szal két oldala van a dolognak :(
-
himpike #9087 Még mindig nincs Ostagar :( -
himpike #9086 Nekem megvolt a Reaver most az utolsó végigjátszásnál, nem maxoltam ki teljesen csak 3 szintet vettem fel belőle(a gonosz Allisterrel hehe). Van olyan mint bármi más, mondjuk a templárius, de semmi extra. A megszerzés módja hangulatos. A harcos specek közül leghatékonyabb a bajnok. Wayne elvesztése nem nagy pukk ha Morrigan ott lesz a végén hogy spirit healer legyen. A mass heal mindenképpen kell ha nem akarsz állandóan vedelni, Wayne előnye ennyi hogy neki megvan alapból. A berserkernek alapban regenminusza van, nehezítésnek jó választás míg ki nem maxolódik. -
#9085 Reaver specializációról van valakinek tapasztalata? Olvasom, hogy a megszerzése körül is elég sok a mizéria, emiatt azért Wynn-t nem akarnám elveszíteni. Mondjuk őt csak akkor, ha ott van, Leilana-nak meg hazudni kell a táborban. Ha a mostani után végigvinném esetleg mégegyszer akkor egy dual fegyveres harcosra gondoltam, reaver és berserker speccel. Van valakinek ilyen karija? -
#9084 Nincs negyedik sírkő, az utolsó páncéldarabot az ősi romban találod egy zárt ajtó mögött, amit rituáléval lehet kinyitni. -
#9083 A legelső teremben, ahol több Körmágus is van, van egy zárt ajtó, azt megérintve megjelenik egy démon, őt kel legyőzni. -
Creatine #9082 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni,az elfeknél az erdőben megtaláltam 3 ős sírkövet,de a negyediket sehol sem találom.Az első egy hegyoldalban van a második a remetétől nem messze,a harmadik pedig a romok lejáratánál.4? -
himpike #9081 Ja a szobroknál a lépcsőnél legalul az ajtót megérintve ahol a gyerekek voltak jönni fog egy ellen a sárkányölő karddal(van 10-12 sárki a gémben, felejtős de funny).