Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is no peace. There is only WAR!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Elvileg javítja a fagyásokat stb. Nálam kb 15 perc után kifagy...
1.01b-vel kapcsolatban észrevétel? Az javít már valóban valamit is?
A halál csupán a kezdet...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Pedig amit csinált az tett a könyvet jó könyvé szvsz.
Tök igaza volt több szituban, és a végén is...most komolyan:
Marcus és egy elf bárd csaj vs. Marcus és egy emberi fõnemes lánya...
plusz az elõzõ megspékelve azzal hogy egy olyan jegyességet bontanak fel ami tetszik az embereknek, pláne a nemeseknek.
Az uralkodás kemény dolog, és az ember nem is hiheti másként..szép álom volt Katriel, de egy ilyen helyzetben a geccem kemény valóság az Loghain-nél volt...talán egy stabil királyságban rózsaszínebb lett volna a vége.. 😊
Nekem csak a végével tetszett meg a könyv.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Másodjára tuti caster-el fogom végigvinni mert most is inkább mage-et irányítom(Morrigan-t csakis,kedvencem,legjobb😊
Boszorkány,így a beszólásai is tükrözi ezt<#gonosz2>#gonosz2>
Kap simán csomó gift-et még ha az nem is neki való és csak +1-et ad.
★ 汤姆 李
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egy ellenfélt nem tudtam eddig legyõzni, az eltört fiolából megjelenõ rémséget (bár azt eddig egyszersem), ja meg mégegy morrigen anyukáját 😄
Kumiho #2179
De azért legyünk õszinték, ha végigolvasod a fõküldetés párbeszédeit, az nem 29 óra(plusz videók). Ezt a játékot átrusholni meg a legnagyobb baromság. Bár, ha Neked elég, hogy wikipediából ismered a sztorit, akkor egészségedre.
Kumiho #2179
Taktikát érdemes beállítani
Íjászok, mágusok (távolról támadók) ellen legyen valami ellenlépésed, hiába van 3 tankod elõl, ha messzirõl levadásszák õket. Erre legjobb egy képzett mágus (inferno, jégvihar az íjászok közé).
Sokszor leszel túlerõvel szemben, ismét csak mágus (Morrigan, vagy fõkarakter), tömeges altalás, területre ható pusztító mágia.
A csata elején a mágusokat, íjászokat érdemes levadászni.
Sokan nem szereik Wynne-t pedig az egyik leghasznosabb karakter lehet.
Mágusnak ott vannak a mana italok, az állóképességet egy hosszabb csata alatt csak varázslatokkal lehet némileg gyorsabban visszatölteni.
Wynne gyógyítás, megfiatalítás, regeneráció, újraélesztés képességei mellett van egy-két jó támadó skillje is (földrengés ebbõl kiindulva meglehet a kõvé dermesztés)
Õt a mágustoronyban lehet a csapatba venni, nem mondom, hogy nélkülözhetetlen, de akkor Morrigant mindenképpen vinned kell szinte mindíg, s megfelelõen fejleszteni (tömeges altalás, eleven rémálom)
Legjobbnak a két tank+két mágus felállást tartom, de ettõl nyugodtan el lehet térni, még a vörös bárd is képes jól harcolni, többszörös túlerõvel szemben azonban mágusok nélkül halálra van ítélve a csapat.
Btw mivel már egyszer majdnem végigjátszottam ezért én az összes párbeszédet végigugrottam, így azért jelentõsen lehet idõt megtakarítani.
Ezek után mindent a kamarásokra ken és akik tulélték levadászák õket. Kirobbant egy polgárháborút és régensé nevezi ki magát majd aki ellenszegül azt bebörtönzi megöli etc..., Ne haragudj de ez inkább utal egy megalomániás pszihopatára mint egy megfontolt politikusra.
A mérgekrõl emberkereskedelemrõl vérmágusokról nem is beszélve.
Ja és ha humán nemes vagy a te családod halálájáért is felel mert õ engedélyezte howe-nak a támadást.
Még van pár ilyen dolog pl. hogyan kerültek a toronyba az éjfattyak? Loghain meglepödött amikor fellobbant a láng szerintem nem számitott rá.
A lányával is volt vmi kavarodás de azt nem értettem teljesen.
Kumiho #2179
Ti milyen nehézségi szinten játszotok/játszottatok?
Vagy én vagyok béna vagy valamit nagyon rosszul csinalok de HARD-on szenvedek. Nagyon az elején vagyok de már most egy csapat menekült simán lenyomja a három páncélban harcoló karakteremet miközben a háttérbõl egy varászló ügyködik. Ez normális szerintetek? Mert szerintem nem 😊 mit csinalhatok rosszul? A taktikai beállításokkal nem foglalkoztam, lehet az a baj? Vagy nálatok kb milyen egy harc?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Alistair viszont már veszélyesebb, mert királyi vér.