18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Rudaj #9200 A kör tornyában. A fölső szinten, vagy majdnem a fölsőn van egy démon aki elcsábított egy templáriust. Ha nem engeded el őket, akkor megtámad mindkettő és a holttestől elveheted a páncélt. -
#9199 templárius páncélt hol találok?:O -
#9198 Itt van a Sulcher pass /átjáró / onnan indul a küldi.
Onnan irány Honnleath ott lesz a pala /a térképen az átjárotol délre találod egy golem forma jelöli / egy rövid küldetés sorozat végén beveheted a csapatodba.
A farkasböröket nyugodtan eladhatod de a többit / éjgaloca ,ékkövek ,fémtüske stb / érdemes spejzolni mert majd a hozzád csatlakozott csapatoknak xp-ért odaadhatod ezeket.
Ahoz hogy tudj tárolni kell egy láda itt a harcosbérc dlc linkje spoilerban ott lesz egy ládád és még jópár hasznos cuccot is találsz majd pala után nyugodtan mehetsz egyböl oda.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.mediafire.com/?myvjwlqw5wm
-
#9197 Hátizsákról lentebb írtam.
A táborban kb. mindent el lehet adni, amit fölöslegesnek gondolsz, mert később, vissza is lehet vásárolni, bár elég borsos áron.
Ami így hírtelen eszembe jut:
- 1db farkasbőr az elfeknél egy küldetéshez jól jön, de nem kötelező, s ordassal találkozol később is.
- Gránátkőből kérnek 10 db-ot
- Éjgalócából ugyancsak 10 db, valamint 15 természetes méreg leadásával lehet még némi aranyat bezsebelni.
Ezek a "hozzál nekem" küldetések komolytalanok, néhány gyógyital, lírium ital kereslet lesz még némi aranyért cserébe, de ezeket úgysem adod el.
Pala:
Küldetést a Prémium tartalom menü alatt találod, de nem nagyon lehet eltéveszteni, Sulcher átjárónál ácsorog a kereskedő, ha vele beszélsz bejelöli Honnleath falut a térképen.
Utazás közben lehetnek kisebb-nagyobb pofonváltások, csaták, a falut lerohanták az éjfattyak, így a játék elején arra figyelj, hogy porikból nehogy idő előtt kifogyjon a csapat.
A tagokat ajánlott lehetőleg minél hamarabb felvenni, különben a gép elrontja őket.
Kivétel Oghren, őt képtelenség gyorsan "besorozni", szerencsére őt nem elrontva kapjuk 10-12-es szint fölött sem, de Wynnenek és Palának nem a legjobb képességeket adja a gép.
Lotheringben Lelianat és Stent nem tudom merre fejlesztené a MI, Leliana 8-as szinten a figyelemelterelést kapja, a négy íjász skillt nem lehet kivédeni nála (két tőrrel szimpibb a csaj). -
krisztajo #9196 Köszi! Most viszont megint egy kis segítség kellene!
Most hagytam el Lothering-et és szeretném Palát felvenni a csapatba.
Hozzá hogyan lehet eljutni?
Tudom, hogy egy kis faluba kellene mennem, hogy felvegyek a küldetését.
De merre találom és hogyan jutok el oda?
Illetve legközelebb hol tudok hátizsákot venni?
És mi az amit nem érdemes tartogatni hogy csak a helyet foglalja és ellehet adni?
Például a farkasbőrök vagy más ilyesmi? -
#9195 Ostagarban két hátizsákot is meg lehet venni.
Mielőtt kimentek a vadonba nem sok pénzed van, de valahogy ki kell sajtolni a hátizsákra valót.
A beavatási szertartás után megveheted a másik zsákot, ekkor már a lootból van elegendő pénzed a többi apróság (flaska, elf gyökér, lírium, stb. betárazására)
A táborban lesz a törpénél a következő zsákocska, de az ostagari 57 ezüsttel szemben ennek már megkéri az árát a törpe (7,5 arany), a Körtoronyban is van egy a strázsamesternél, s líriumot is csak ott lehet korlátlan mennyiségben venni.
110-es inventoryval azért már könnyebb, mit a 70-essel, s még ez is bővíthető. -
#9194 Nekem a 80-as zsák akkorra telt meg, mikor felkelünk Flemeth házikájóban. Úgyhogy pont jó volt :)
Nem mondom, hogy bőségesen elfértem mindig, de általában csak mérgeket meg ilyen dolgokat kellett eldobálnom, azokat meg úgysem szoktam megtartani. -
#9193 Sztem az Ostagarost akkor én benéztem mert akkor még pénz hijján nem is nagyon nézelődtem a shopokban, talán Denerimben vettem az elsőt (Lotheringnél sem emlékszem rá) és ott lett 70es.
De nem is ez a lényeg, ha azt mondjátok hogy kényelmesen elfértetek végig akkor lehet bennem van a hiba. :D
Én lelkiismeretesen gyűjtöttem a drágaköveket (kb 10 slotot elfoglaltak) a küldetéstágyak másik 20-at, ajándékok is 5-6ot küldetés közben ha nem tudtad visszavinni és odaadni akinek szántad és akkor még nem beszéltünk az alapanyagokról meg különböző kencékről. :)
-
#9192 Pedig ott van a jobb oldali szobában. -
#9191 A párbeszédek fordításával nem is volt gond, a Kódex-ben volt rengeteg elírás, sőt érthetetlen vagy nehezen érthető szövegek is előfordultak. -
#9190 Akkor jó játékot... -
krisztajo #9189 Hála égnek azóta bekerültek. Nem jelentek meg rögtön, várom kellett amíg letöltődnek. Szóval hála égnek minden oké! -
#9188 Ez azért nem így van :)
Rögtön az elsőt meg tudod venni Ostagar-nál, méghozzá bagóért, hisz akkor még nem is lehet nálad nagyobb összeg.. Aztán elmész Lothering után Denerimbe, ott tuti kapsz, ahogy kb minden nagyobb helyszínen van legalább 1-1. És nem kell ahhoz rögtön megcsinálni minden küldetést :) -
#9187 Na várjuk szeretettel, bár sztem megvenni nem fogom. -
#9186 Ezt tudom, de ahogy halad előre a történet úgy tudsz csak venni zsákokat. És még az a 80 meg 90 is édeskevés szerintem.
Nekem a végén lett 100as. -
#9185 Return to Ostagar's trailer.
-
#9184 Következő héten jön egy újabb dlc!
Visszatérés Ostagarba címmel. -
Bleach2 #9183 A Sten kardos küldi közben a törpe házában akitől a kulcsot szerezzük miután ideadta és körbe néztem semmilyen kinyitható ládát nem találtam a házban... -
#9182 Ehhez annyit hozzáfűznék, hogy az a 70 lehet 120 is :) Vagy nemtom mennyi a max., de tudsz venni zsákokat, és minden egyes ilyen 10 helyjel növeli a helyek számát. -
#9181 Én is ma értem végig először a játékon.
Nálam is az év játéka, a pozitívumokat felsoroltad, negatívumokhoz még annyit, hogy a vége felé már kicsit zavaró volt, hogyan próbálják még tovább húzni a játékidőt, semmit sem lehetett megcsinálni egyszerűen mindenkinek volt egy kis küldetése. Bár lényegében erről szól egy ilyen játék, de a végére kicsit már idegesítő volt.
Amit nagy hibának tartok, hogy alapban nem voltak képesek egy szerencsétlen ládát beletenni a játékba mondjuk a táborhelyen, amibe beletehetted volna azokat a dolgaidat amiről sejted, hogy később még szükséged lesz csak éppen helyed nem volt miattuk.
Persze még ez sem lett volna olyan nagy gáz ha a kereskedők nem 5x áron adták volna vissza a cuccodat, mivel a végén már úgy voltam, hogy a táborban lévő törpének adogattam el mindent mondván, hogy majd amire szükségem lesz visszaveszem és kb erre is vertem el a pénzemet. Jártam már úgy, hogy se páncél se fegyver nem volt nálam pluszba és mégsem tudtam már felvenni semmit, mert a sok apróság ami mind-mind fontos volt elfoglalta mind a 70 helyet.
A harcosbérc DLC javít ezen részben, ott van egy ilyen láda, kár, hogy nem olyan egyszerű oda eljutni, mint a táborba.
Plusz a sok letölthető kiegészítő is túlságosan megkönnyíti a játékot. Igaz én a közepe felé szedtem csak le őket de elég táp cuccok vannak benne.
A magyarra fordításban van pár elírás, meg nem oda illő szó, de gondolom a fordítók csak megkapták a szöveget és nem tudták, hogy mivel kapcsolatban hangzik ez el. Bár ez bőven belefér szerintem, ha ez az ára, hogy a premierrel egyidőben a mi nyelvünkön is hozzáférhető legyen. De hogy miért nem került bele a konzolos változatokba a magyar nyelv azt nem értem. Így a jó öreg PC-men néha 15-20fps-el kellett végigkűzdenem, cserébe remekül bírta az alt+tab-ot, lehetett közbe böngészni meg töltögetni. :)
Én egy ilyen játéknak angolul biztos nem álltam volna neki, hiszen itt a történet a lényeg, azt meg pont nem értettem volna.
Nem csodálom, hogy 5 év fejlesztési idő benne van, meg is látszik rajt! -
#9180 Nézted rögtön ott a házban a hátsó szobában? :PPP
Mellesleg mondja is a törpi, hogy ott lesz...:D -
Bleach2 #9179 Sten kardjának megszerzése közben megtaláltam azt a törpét akinél van a kard és megtudtam szerezni tőle a kulcsot is, de merre van az a láda amit azzal a kulccsal kell kinyitni, hogy megszerezzem a kardot? -
#9178 Enyészetben érdemes az Éjfattyú invázióval kezdeni.
A szellemforma elég erős, s van néhány stat pont, amit csak ezzel lehet megérinteni.
A mágusoknál is van egy könyvrakás (bonusz mágiára), ami a többi alak számára érinthetetlen.
Az enyészet peremén is van egy szellemajtó, mögötte egy démon és egy stat növelő, ide mindenképpen át kell menni, de ahol az egérformát megkapja a kari már nem kötelező visszatérni csak ajánlott - a szellemajtó mögött +1 ügyesség.
Minden formánál lehetnek elhagyott stat pontok, nézni kell a térképet, s ha valamelyik zug még felderítetlen oda érdemes visszatérni, a bonusz tulajdonságpontokat kár veszni hagyni. -
#9177 Gyorsmentést (F5) ajánlott használni, no meg, ha nem piszkáltál bele a mentési beállításokban a játék is ment minden területre lépéskor, úgyhogy nem valószínű, hogy több órányi játék veszett kárba.
Enyészet érdekes hely, de csak elsőre bonyolult, ha megvan a négy alak, nincs akadály.
A lustaságdémonnál is kb ez a terndi, elsőre talán meg tud lepni, második játéknál már korántsem félelmetes.
A vérmágusnál meg ésszel játszani, nem semmiért bolyongott a kari az enyészetben, a tekercset kötelező használni, ha a főmágus megmentése a cél. -
Andy Player #9176 No, akkor mehetek vissza a francba, de azért köszi a segítséget. -
Bhalage #9175 az a Fade rész nagyon el volt találva!!!
eloszor eleg este jatszottam es halalra idegesitettem magam, nem hazudok kb 100szor toltottem vissza, mert valahogy ugy alakult, hgoy cska eger (es normal) alakvaltas volt és mivel egy rogue-gal tolom poti termeszetesen nem volt, sajnos a 2-3ellenfel 70%ban elvert...
azt hittem megorulok, el is tettem pihenni, de másnap pikkpakk megcisnaltam a tobbi alakvaltas format ees viszonylag keves visszatoltessel meglett :D
de utos es feelinges hely az szent -
Pares #9174 Az enyészet egy másik részében (Éjfattyú invázió) kell megszerezned a szellem alakot, és akkor továbbmehetsz. -
Andy Player #9173 Az Enyészetben vagyok természetesen, de nem ez az első szellem ajtó amin keresztűl mentem. Normál alakban sikerült ezen is át jutnom, kattintgattam őssze-vissza az ajtón, aztán egyszer csak jött a lilás füst és átkerültem a másik oldalra, de most ez nem jön be, mert nem enged át. Sehova máshova nincs kijárat és én ostoba előtte nem mentettem, csak jó sok idővel előbb. Egyébként az Enyészetnek a Szökevény mágus részében vagyok, egy különálló két részes helyen jobb oldalt. -
wednes #9172 Nem biztos, hogy ott kell kimenni ahol bejöttél, bár ezt így nehéz megmondani, mert nem látjuk hol akadtál el.
Nekem volt egy hely az enyészetbe, ahol kóvályogtam, már azt hittem valami bug, mert csak körbe tudtam járni. Aztán megtaláltam egy hosszabb barlang folyosót, ahol eredetileg is bejöttem még jó pár órával ezelőtt. -
#9171 Nem teljesen tiszta a kérdés, csak sejtem, hogy Körtorony küldetéssel az enyészetben járhatsz.
Enyészet ajtón bármilyen alakban át lehet menni, a szellemajtókon csak a szellemforma juthat keresztül.
Itt egyszer volt nekem is egy bug, hogy átrakott a zárt ajtó túlodalára, de már megvolt a gólem alak, úgyhogy gondot nem okozott az ajtó betörése.
-
Andy Player #9170 Hali, új vagyok, talán ezért láma kérdésnek tűnik a dolog. A szellemajtókkal van problémám, mert nagyon holosan enged át. Van-e valami billenyű kombináció erre, vagy csak a gépem hülyéskedik, dfe már ideg vagyok tőle, hogy beengedett néhány katt után, most meg nem enged ki. Át böngésztem a fórumot, de a mit találtam nem segített, mert hiába váltottam alakot, semelyiknél nem működött. -
himpike #9169 Főleg xpn cumi, ott max 2 giga megy 1 processzhez tweak nélkül... tweakkal meg instabil. -
wednes #9168 Azért lett jobb, mert kiléptél a játékból. :)
Igaz, amit himpike írt, én is 2-3 óránként restartoltam, mert már belassult idővel.
Valahol írták is tesztbe, hogy nem üríti rendesen a memóriát a játék, azt betelik egy idő után. -
himpike #9167 Időnként restart DAO kell neki, ennyi az egész. Ha egyhuzamba leseggelsz mellette 5-6 órát akkor lassul be. -
#9166 Nekem olyan gondom volt, hogy percekig töltött, sőt 5 perrcig is egy kis teret alig tudott betölteni.
Felhúztam magam, fogtam és megkrekkeltem. És lám, minden megoldódott. Hihetetlen. de nekem bevált. na meg már nincs no-dvd. az eredeti exe pedig meg van az origi lemezen. ha kelelsz majd felülírom.
és a krekkelt állapotban van online elérés. Minő meglepetés ez is. -
himpike #9165 Asszem az össze peccset telepíteni kell egyenként, de le van írva visszább. Ha nem tud csatlakozni akkor megfogja a tűzfal vagy a routered.
A második dvdn meg nyelvi fájlok vannak, direcX, physix, stb. -
#9164 Nekem nincs gondom az online dolgokkal, de ezen az oldalon volt már erről szó, olvass vissza. A patchokról pedig #9122. -
Fehércsillag #9163 Szép napot!
Karácsonyra érkezett a game a fa alá, azóta ismerkedünk én és a játék. Remek kis darab, nagyon jó story, remek a harcrendszer, szóval csak dicsérni lehet az alkotókat elég szép munkát végeztek. Hosszú idő óta az első játék ami leköt. Ellenben van egy-két apróbb gondom a játékkal, ha esetleg ebben tudnátok segíteni azt megköszönném:
1. A játék során folyamatossan felugrik a "Nem tudtál kapcsolatot létesíteni a DA szerverekkel, probáld meg késöbb" üzenet. ez miért van?
2. Megjelenik még egy üzenet, csak az ritkábban: Lejárt az online fiókotba való belépési idő, próbáld később.
3. Az instalálás során csak az 1.-es lemezre volt szükségem, a 2. lemezt nem kérte, ellenben ha berakom most a gépbe azt irja ki, hogy "nem eredeti lemez, kérjük cseréld ki egy eredetire" Mikor kell a 2. lemezt és mire használni.
5. A Bioware oldalon ahhoz, hogy le tudjak tölteni regisztrálnom kell. A regisztrálás során a Personal Info teljessen jó, de a 2. lépésnél /Profil Setup/ a Display névnél megakadok, semmit nem fogad el. Vagy azt irja, hogy nem valós, vagy azt, hogy foglalt. Mit rontok el?
6. Redcliffe faluhoz érve a bevezető szöveg után amikor be akarok lépni a faluba megfagy a játék, csak a betöltés csík fut hosszú-hosszú percekig...
Elnézést a hirtelen sok kérdésért, csak bosszant a dolog....
A játék eredeti, internet kapcsolat van, az első nap tökéletessen müködött. A hivatalos oldalról egy patch-et telepítettem 1.02.
Köszönettel előre is!!!
-
himpike #9162 Lesz caster csak nem a partiban. Konyhasegéd :PPP -
SaGa #9161 Caster nélkül tudsz létyókat gyártani?