18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Cat 02 #9360
    sideboob <3
  • sevendoor
    A mágustorony tetején a bossal nem bírok, a 2 nő mágusom van meg a kutyám nekem a szerencsevadásznak. Mit csináljak csak a bosst üssem vagy előbb a követőit. ill mikor kell használni a könyvet és kinn? Az emberzúzó ketrec ellen van orvosság? általában abba halok bele.. :(
  • Jimmyke
    Ha belemész a játék végi ajánlatába, az uccsó csata után lép le
  • Fantusz
    Nézzed csak az idegesítő rusnya fejét

Nekem is sikerült az egyik elf leányzót szemöldök nélküli zombi-szépségűre formázni, úgy pislog, mint egy álmos béka
  • ewuk
    lehet vele szexuális kapcsolatot létesíteni (azon kívül ami a végén van persze)? tényleg akkor is lelép ha megrakják mint a tüzet a z uccsó csata előtt?
  • SötétBarom
    A karakter editorral nem lehet hozzányúlni már meglévő karihoz?
  • Fantusz
    A végkifejlettől még messze vagy próbáld játszani a játékot, s majd kiderül a végén mire is jutottál.
    Anora önként nem fog lemondani a trónról, leginkább az lenne kedvére, hogy egyedül uralkodhasson, de a hatalma megtartása érdekében az érdekházasságot is könnyedén elfogadja.
    Alistair nyafog sápítozik, de elég könnyű volt rádumálni a királyságra, gondolom Morrigan kéréséhez is lehet valami opció, amivel meggyőzhető.
    Persze titkos csavarok is lehetnek a történetben, Anora sem hajlandó Aistairhoz menni, ha megöli az apját.

Nő főkarakter Alistair, Zevran és Leliana közül választhat társat.
    Zevran nem a hűségéről híres, Alitairt a legnehezebb elcsábítani, sokat siránkozik,Leliana "más", de talán a három közül még ő a legnormálisabb.

Mindehhez hozzátartozik, hogy a végén eléggé szétcsúszhatnak a dolgok, lehet mindenki szerelmes lesz a főkarakteredbe, s Alistairt hirtelen elkezdi érdekelni a trón is, utódot szeretne minél hamarabb, ezért talán még olyat is megtesz, amire egyébként nem lenne hajlandó.
  • krisztajo
    Ez is lehetőség, végül is, ha másra nem jutok valószínű ez lesz a vége!
    Csak épp kíváncsi lettem volna, hogy megoldható-e így is!
    Annyian megfordulnak itt, gondoltam valaki biztos tudja.
    Meglep hogy senki sem próbálkozott ezzel?!
    Anora-tól hogy lehet megszerezni a trónt? (Kivégzés vagy valami más is kell hozzá?)
    Akkor gondolom azt sem tudod, hogy ha másra nyomulok akkor lehetek-e még Ali mellett királynő? Vagy akkor már nem kellek neki?
    Egyébként nem ragaszkodom Alihoz csak ez a lehetőség tűnt a legszimpatikusabbnak.
    Bár más nincs is, ha azt szeretném, hogy mindenki életben maradjon, miután nő a főkarim.
  • offkorzreg
    ogar :D
  • Fantusz
    Megoldható
    A felsorolt készletből egy iszakos csapatnak sem szabadna kifogyni, ha jól sáfárkodnak még növekedhet is az itóka mennyisége a lootból.
    Lotheringben, és Denerimben némi pénzért cserébe gyógypotikkal támogathatjuk a menekülteket, illetve a Kékkő szabadcsapatot.

Jobban érzem magam, ha a hátizsákomban megnyugtató mennyiségű piti lapul, még akkor is, ha nem vedelnek a karaktereim - Mélyutaknak, vagy a hamvak keresésének 4-5 flaskányi gyógyitallal nem mernék nekivágni
  • SötétBarom
    LoL, nálam általában 4-5 HP van meg 2-3 LP.. :DDD Elég szokott lenni, első nekifutásra a toronyban a sloth demon volt, mivel poti nélkül kellett levernem :D
  • Fantusz
    Első karakterrel még meg tudnak lepni, de a megszerzett tapasztalat alapján a következővel bizonyos dolgokra jobban figyelve nem okoz gondot.

Ostagarban pl. alap, hogy a vadonba indulás előtt meg kell venni a hátizsákot, elf gyökereket, lírium port, s ha marad pénz a potikat is.
    Beszélni a fogollyal, megszerezni tőle a láda kulcsát (elegendő befolyáolás nélkül ez is 10 ezüst), beszélni a kutyaidomárral.
    Kevés a pénz, de még az is belefér, ha egy páncélt eladsz, csak meglegyenek a cuccok.

Vadon - démonvér gyűjtés, láda felkutatásán túl a mellékküldetéseket megcsinálni, összeszedni minden cuccot.

Beavatási szertartás után ládát kinyitni, kutyaidomártól pénzt kunyizni a virágért cserébe, irány a strázsamester, s minden fölösleges cuccot eladni nála.
    Ismét van nála egy hátizsák, elf gyökerek, líriumpor.
    Mostmár van elegendő pénz falaskára - az is kell.
    Mágusok maguk tudnak gyógyitalokat, lírium főzeteket készíteni, a többi kaszt pedig a toronynál csatlakozó mágussal kotyvaszthat, a lényeg, hogy meglegyen a hozzávaló.
    40-50 gyógypoti, 10-15 lírium itóka bőven sok a torony ostromához, az ongarnal sem kell rettegni, hogy melyik karakternek merjünk egy gyógyitalt megszavazni a maradékból (ha jól csinálod lehet több gyógyitókád lesz a torny tetején, mint előtte volt, a lírium-adagolásra inkább figyelni kell)
  • Bhalage
    talan azert elsore annyi plussz kellemetlenseg van a dologban, hogy se rendes gyogyi kari nincs a csapatban, se rendes csapat rendes felszerelessel, szoval tenyleg kell a taktika mert birkamod nekifutva nem lehet megolni..
  • wedge31
    Egypárszor már leirtam....

Find the Adventurer's corpse in Ruined Temple on the Urn of Sacred Ashes quest in the southwest corridor.
    Find the corpse in Brecilian ruins' Lower Ruins in the south fire trap room.
    Talk to an adventurer in Orzammar's Tapster's tavern.
    Finally go to Denerim, go to the dirty back alley, and fight the demon
  • sonka0
    Hy.Pls vki mondja már el h GAxkanghoz hol találok nyomokat :S Találtam eddig 1 naplót 1 hullánál amiben meg van említve meg beszéltem orzammarban az ideges törpével a kocsmában de most nem tom h merre tovább :S Pls help
  • Fantusz
    Első karakteremmel én is szenvedtem a torony tetején lévő ongarral, pedig nem egy erős boss, inkább a tapasztalatlanság miatt lepett meg.
    Leszenk sokkal kellemetlenebb ellenfelek, az ongar igazán csak akkor kellemetlenkedik, amikor valamelyik karaktert megragadja, s addig gyurmázik vele, amíg szusz van az áldozatban.
    Ilyenkor kell a pajzscsapás, bénítás, fagyasztás és hasonló képesség, amivel képesek vagyunk a csapattársat kiszabadítani - a taktika az, hogy ezeket a képességeket nem szabad idő előtt elpuffogtatni.
    Nightmare fokozaton is gond nélkül legyőzhető, még a megszokott harci stíluson annyit kell változtatni, hogy minden egyes karakternek kiosztod a feladatot, s a csatát végig ellenőrzés alatt játszod le, a többi csapattag állapotától függően választod meg a lépéseket.

Lesznek ennél sokkal nehezebb ellenfelek, ahol az elit bossok mellett még 6-8 alacsonyabb rendűvel is küzdeni kell, a túlerővel szembeni küzdelem lesz a jellemző.
  • Madmano
    Ok.Így meglett.Köszönöm.
  • offkorzreg
    én első végigjátszáskor nem öltem meg,most szerintem megfogom :)
  • Dobronski
    Nekem 39 óra volt a game.
  • Pares
    Nem lehet, hanem biztos. Ez nem COD, bammeg. 3x játszottam végig a játékot eddig, és sehogy se sikerült 70 óra alatt végigvinni. Ha úgy játszod a játékot, ahogy a játék tervezői gondolták, akkor MINIMUM 65 óra játékidő. Persze én a 75+ óra játékidőm közben nem siettem sehova, szépen végigolvastam a kódexet, minden párbeszédet, ESC-et egyszer se használtam. Amikor "lehetett", akkor sétálva mentem, mert azért az egy kicsit bántotta a szemem meg rontott volna a fílingen, hogyha mindenhova rohangáltam volna. Szóval szépen lassan, mindent körbenézve, megvizsgálva, mindent elolvasva, a mellékküldetések nagy részét megcsinálva elérhető akár a 85 óra játékidő is, egy végigjátszásra.

Azért kiváncsi lennék, hogy hány mellékküldit csináltál meg, mert a 3. végigjátszásomkor próbáltam abszolút mindent megcsinálni, de nem sikerült mindet még így se, és a megcsinált küldetések panelben volt vagy 50-60 küldetés is, de lehet, hogy több...

Szóval nem FPS, és mivel a játékban az idő sincs számolva, ezért nem értem, hogy hova kéne sietned. 40 óra alatt kevés jön át a fílingből, nem beszélve arról, hogy relatíve hamar vége van. Mondjuk a mai játékokhoz képest a 40 óra is horribilisan sok...
  • Bhalage
    a harcosod rácsap 2t az aggro miatt utana szaladgal korbe korbe mint a mergezett eger, a tobbieket beállítod kozepre adsz nekik tavolsagi fegyvereket/magussal vadul szorod a tuzlabdakat es VOILÁ!
    ja es a harcossal vadul iszod a potikat ha megcsapkodnak
  • Madmano
    Sziasztok.Most kezdtem a játékot.Lehet,lerágott csont,de elakadtam a toronybeli boss-nál.A videókon,amiket néztem a mágus muki vmi jeges varázslattal megállítja a boss-t,a többiek meg ütik,mint a répát.De az én mágusom nem ismeri ezt a varázslatot.Szóval kéne egy kis segítség,taktika.....
  • Fantusz
    Morrigant nem kell fekteteni, fekszik ő magától, csak ahhoz gyámoltalan, hogy Alistairt egyedül elcsábítsa

Nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert ezt a lehetőséget kihagytam, de miért ragaszkodsz ennyire Alihoz?
    Ha nem lesz hajlandó engedni a kérésednek szegény Morrigan nagyon szomorú lesz, bosszúból Alival megöleted a sárkányt, tied marad a trón (ha megszerezted Anoratól), Lelianat megtartod bejárónőnek, Zevrant hoppmesternek, s a történelemkönyvek elmesélik milyen királynő voltál
  • krisztajo
    Még mindig várom a választ a 9284-es hsz-mre!
    Komolyan érdekelne! Mert ha így nem lehet, akkor nem nyomulnék Alistair-ra.
    Csak épp azt nem tudom, ha mással jövök össze, akkor még mindig akar-e majd királynőnek??? Kérlek, segítsetek!!!
    Szóval a kérdés újra. Összejöhet-e a női főkarim Alistair-el, kipróbálnám milyen királynőként befejezni a játékot. De azt is szeretném, hogy a végén rátudjam venni Alistair-t hogy Morrigan-t lefektesse. Van erre így együtt lehetőség vagy esélytelen???
  • Fantusz
    Ez is egy aprócska finomság a játékból:
    Lelianat, ha magaddal viszed Andaste hamvainak keresésére, a Mérleg előtt álló Őrtől kap egy gyenge fejmosást az állítólagos látomásai miatt.
  • Fantusz
    Történetileg nincs hatása, hogy megölöd-e vagy sem, némi XP-től, és a dicsőságtől esel el azzal, ha nem mersz szembe szállni a sárkánnyal.
  • TVelvet
    próbáltátok már végigvinni úgy hogy nem ölitek meg flemeth-et?
  • offkorzreg
    hát nekem az első végigjátszásom is azért 60-80 óra volt,és elég sokmindent kihagytam,persze mindenki máshogy játszik :)
    én is egyébként úgy döntök ahogy valójában is döntenék ^^
  • SötétBarom
    Az első nekem is "csak" negyvenvalahány óra volt :D De ott úgy játszottam, hogy totál beleéltem magam, emiatt pl Stent otthagytam megrohadni a ketrecben, Zevrant helyben lenyestem amikor először megjelent, Lelianaval nem beszéltem, mert irritált, hogy folyton a látomásáról pofázik, meg ilyesmi :D Szal kimaradt egy csomó content :D Most ezzel a második karimmal már a minél teljesebb élményre törekszem :)

Így még a főszál több mint fele nincs meg, de már majdnem olyan szintű vagyok, mint az első karim a játék végén :D
  • offkorzreg
    igen valamit nagyon ám :)
  • Calver
    vidd magaddal a kutyust, ő majd... khmmm... megjelöli őket.
  • Fantusz
    Kutyánál van jelentősége.
    Ha oda viszed lehugyozza a feltűnő tereptárgyat, fát, azt követően bónuszokat kap a támadására a "territóriumán".
  • Risu Führer
    jah ezt lehet én baszarintottam el.de majd az kövi végigjátszásnál.
  • offkorzreg
    nem tudjuk hogy játszhattál te,de azért ez kicsit hülyén hangzik,itt szerintem egyedül csak neked lett ilyen kevés játékidő :O
  • Prof William
    Ha már ezt kis trükköt meg tudta csinálni Morrigan nem hiszem hogy a fajkérdés gondot okozna. A vérmágiát pont ilyen dolgokra találták ki. akár még a fajtiszta öröklést is lehetővé teszi.

Más...

A játékban 1-2 helyen vannak feltűnő tereptárgyak... Feltűnő Fa, Feltűnő kó stb... amikhez csak az van írva hogy jó viszonyítási alap lenne de más semmi... Ehhez fűződik valamilyen küldetés?
  • Solas
    Visszatéve, valaki tudná hogy mi a problémája a játékomnak, hogy nem magyar feliratosak a DLC-k!?
  • Calver
    esetleg épp Flemeth "visszafoglalná ami az övé"

btw egy ilyennél azért elég limitált lenne a fajválaszték, mivel ember és elf kombóból ember születik, törp verzióból meg valami féltörpe.
  • Risu Führer
    én főleg a főküldit nyomtam plus jó pár melléket is meg a két dlct végig.végigolvastam a párbeszédeket is, amikor előbb értem a végére mint a kari nyomtam egy escet.nekem az a csalódás hogy tényleg mindenhol azt olvasom hogy 100 óra azt vége.most asszem csinálok egy human warriort azt elkezdem újra azzal.gondolom nem tervezik a második részt? vagy ha igen akkor arra még 5-6 évet várhatunk :S azért remélem jó pár dlct kiadnak hozzá vagy még egy 30 órás újabb fővonalat :)
  • PAtr0n
    Hát én 34 óra játék után még csak Lothering, Redcliffe falu, Brecíliai erdő (csak az erdő, az elf rúnákkal nem) végeztem. Lehet én vagyok túl lassú, de azért 34 óra nekem túlságosan is sietősnek tűnik.
    Ennyi idő alatt hihetetlennek tűnik úgy végigvinni a játékot, hogy közben minden bejegyzést és párbeszédet rendesen végigolvasol/végighallgatsz, még akkor is ha side-questeket nem csinálsz.
    Mondjuk én alapból szöszmötölős vagyok, hirtelen pattannak ki ötletek az agyamból, így képes vagyok egy bejárt helyre akár többször is visszamenni. Az elején felsorolt helyszínek mellett azóta még megjártam a mágusok tornyát, és 46 óra játéknál tartok. Szerintem az én játékstílusommal simán megütöm a 100+ órát.
  • SötétBarom
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1088233849&no=9271]#9271[/URL]