Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ritkán kérdezek ilyent de nincs valami csalás hozzá?
branka sehogysem megy gyogyi nélkül
egyszer már elkezdtem elõrõl egy hiba miatt még 1x nem akarom
Ugyan már...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nekik tetszõ történetet hozzanak létre. Vagy a fejlesztõ csapat bizonyos rész, az esélyegyenlõséggel felvértezve követelte <#mf1>#mf1>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
#7041 tyvm!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oghren,Pala,Loghain
Milyen kasztok?Loghain-t is meg lehet szerezni társnak?oo
★ 汤姆 李
Tehát nálam nehéz felhúzni 100-ra Morri-t<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
★ 汤姆 李
Táborba még poénból elmentem Leilana-hoz mert elvileg õ is ott hagy emiatt de mivel nagy a meggyõzõ képességem így mondtam neki,hogy nincsenek hamvak,otthagytam az urnába lol
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Csak megszerezni kellett a reavert.BUG mûködött visszatöltöttem és lélekfaló megmaradt!Én azt is fogom használni majd esetleg ha bajnok meglesz akkor arra majd lecserélem.
★ 汤姆 李
Why so serious?
Így nem tudom megszerezni Reavert😞((
★ 汤姆 李
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
Why so serious?
En a berserkerrel vagyok ugy, hogy nem igazan latom ertelmet, champion is csak akkor jo ha teljesen kimaxolod a knockbackes warcry miatt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
★ 汤姆 李
Ezt fogom tenni,köszi szépen😄!
★ 汤姆 李
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
Why so serious?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Why so serious?
Why so serious?
"The trees move. Do you not see it?"
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
mágusodat azért csapják le, mert õ sebez sokat, ellenszer: Taunt. fagyasztással pedig lehet hogy jégszobrot csinálsz másból is, de azt meg lehet dispel-el leszedni.
rengeteg jó támadó varázslat van, csak ki kell válogatni mit használsz - pl villám ág egy rossz és gonosz vicc.
viszont akarsz egy jót szórakozni, vidd magaddal Andraste hamvaihoz, és... nos, csöppents rá valamit. játék egyik legjobb jelenete az a nerdrage amit lenyom, majdnem annyira üt, mint még jó öreg KotOR-ban Manaan "kényelmes" befejezése. <#vigyor1>#vigyor1>
Arcane Warrior pofátlanul táp spec az a helyzet, mert ráraksz egy pontot, és gyakorlatilag csillogóra nyálazza érte a valagad.
ellenben a Shapeshifter... na az tényleg egy nagyon-nagyon rossz vicc.
/passzív-agresszív seggfej üzemmód ki
csak nem szeretem ha bántják AW-t, lévén egyik legjobb spec.